Ronai and Ronai
AMERIKAI

Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát 2013. október 28. hétfő 0:42 | AN

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát

Budapest – Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze az általa főszerkesztett Hetek című újságban azt állította, nem vásárolt államtitoknak minősülő iratokat. Az alábbi videó cáfolja Németh Sándor állítását. A felvételen Németh Sándor azt mondja, hogy beazonosíthatóan Bartus László állítólagos beszervezési aktáját és titkosszolgálati dossziéját megvásárolta. Ezek a birtokában vannak, és gondoskodott arról, hogy valamilyen formában nyilvánosságra kerüljenek. A videón kijelenti, hogy ezekben az iratokban államtitkok vannak, amelyekért börtön jár. A Hetek cikke érthetetlen módon megvédi a Gój Motorosok által Bartus Lászlóról nyilvánosságra hozott 6-os kartont, amelyről kiderült, hogy hamisítvány. A rendszerváltás óta ez az első hamis 6-os karton, ami nyilvánosságra került. Németh Sándornak azt kell eldöntenie, mikor nem mondott igazat: az alábbi videófelvételen, vagy akkor, amikor az állambiztonsági adatok megvásárlását tagadta.

Németh Sándor Hetek című újságja az alábbi kérdést tette fel saját főszerkesztőjének: “Vásárolt-e Ön államtitoknak minősülő dokumentumokat az elmúlt években?” Németh Sándor válasza: “Természetesen nem.”

Németh Sándor válasza ellentétben áll azzal, amit az alábbi hatperces videón ő maga mond. A felvétel 2012. augusztusában egy szlovákiai karizmatikus keresztény konferencián készült. Németh Sándor egy istentiszteleten a prédikációja részeként mondja el a titkosszolgálati dokumentumok megvásárlásának történetét..

Akadály esetén  itt is megtekinthető (kérjük minél több helyre feltölteni, hogy ne lehessen kiirtani az internetről:

[https://www.youtube.com/watch?v=iLdIwAL7pF8]

Németh Sándor a videón Bartus László újságíró beszervezési aktájának és titkosszolgálati doissziéjának megvásárlásáról beszél. A szövegből egyértelműen azonosítható az általa feltételezett ügynök személye. A Hetekben megjelent cikk pedig megerősíti a Hit Gyülekezete vezetőjének Bartus Lászlóra vonatkozó ügynökvádját. Németh Sándor a cikkben azt állítja e váddal kapcsolatban, hogy “ez a feltételezés, konkrét dokumentumok nélkül, már jó ideje szélesebb körben megfogalmazódott Bartus Lászlóval kapcsolatban”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Németh Sándoron kívül ezt a hamis vádat soha senki nem fogalmazta meg Bartus Lászlóval kapcsolatban.

Németh Sándor a fenti videóval és a Hetekben tett ellentétes nyilatkozatával kapcsolatban két lehetőség közül választhat: vagy börtönbe megy, vagy az istentiszteleten elhangzott hazugsága miatt lelkészként hiteltelenné vált, erkölcsileg megsemmisült. Azt állítja magáról,  hogy a politikai alvilágban állambiztonsági anyagokkal üzletelt, tisztában volt azzal, hogy ezzel bűncselekményt követ el, mégis tudatosan vállalta. Ha utólag letagadja is a vásárlás és az államtitkok birtoklásának tényét, lelkipásztorként és egyházi vezetőként nem működhet tovább úgy, mintha semmi sem történt volna.

Mi lehet az igazság?

Ha az igazság az, amit Németh Sándor a videón mond, akkor börtönbüntetés jár neki. Azokért a bűncselekményekért, amelyekkel megvádolja saját magát, akkor is börtönbüntetés jár, ha az általa megvásárolt dokumentumok igaziak, és akkor is, ha azok közokirat-hamisítás útján jöttek létre. A hamisított közokirat felhasználására irányuló előkészület is egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ha nem igaz, amit Németh Sándor a felvételen meggyőzően, és minden részletre kiterjedően elmond, akkor egy istentiszteleten hazudott. Ez legalább akkora bukás egy karizmatikus keresztény gyülekezet vezető pásztora esetében, mint az általa elmondott bűncselekmények elkövetése.

Németh Sándor a videón több ezer ember előtt istentiszteleten beszél. A titkosszolgálati dokumentumok megvásárlásának története a prédikáció része. A szöveg Pál apostoltól és Ézsaiás prófétától származó bibliai idézetek között hangzik el. A Hit Gyülekezete tanítása szerint a prédikátor Isten beszédét mondja. A Szentlélek szól általa. Amit mond, azt Isten tekintélyével mondja. A Szentlélek jelenlétében a prédikátor nem hazudhat. Ha Németh Sándor egy igehirdetés keretében azt mondja, hogy államtitkokat tartalmazó titkosszolgálati anyagokat vásárolt, akkor a Hit Gyülekezete tanítása és a bibliai normák alapján azt az állítását igazságnak kell elfogadnunk. Annál is inkább, mert a történetet életszerűen mondja el. Ha Németh Sándor az istentiszteleten, prédikáció közben, a Szentlélek jelenlétében, Isten tekintélyével hazudott (ahogyan azt a Hetek cikkében állítja magáról), akkor karizmatikus tekintélye, pásztori szolgálata teljes mértékben hiteltelenné vált. Ha lehet a Szentlélek kenete alatt hazudni, akkor semmi nem igaz abból, amit mond.

Mi a jogi helyzet?

Ha igaz, ami ezen a videón elhangzik, akkor Németh Sándor súlyos bűncselekmények elkövetését ismerte el. Ha igaz, amit a videón állít, akkor Magyarország negyedik legnagyobb egyházának vezetője, az ATV közvetett és tényleges tulajdonosa, a politikai alvilágtól állambiztonsági iratokat vásárolt. Saját elmondása szerint ezeket birtokolja. A videón azt állítja, hogy ezek államtitkokat tartalmaznak. Mivel tudomása szerint ezért börtön jár, más módon gondoskodik arról, hogy a megvásárolt információk nyilvánosságra kerüljenek. Ha Németh Sándor valóban elkövette azt, amit ezen a videón állít, akkor minősített adattal (államtitokkal) való visszaélés bűncselekményét követte el, amelynek büntetési tétele a Btk. 221. §-a szerint 3 évig terjedő szabadságvesztés.

Ha Németh Sándor az egykori állambiztonsági szolgálatok iratanyagába tartozó dokumentumokat vásárolt, akkor a 2003. évi III. törvény 11. § (6) pontja szerint jogellenesen birtokol a Levéltár (ÁBTL) illetékességi körébe tartozó iratot, amellyel a jogosulatlan adatkezelés, a különleges személyes adatokkal való visszaélés, illetve az államtitoksértés bűncselekményét valósította meg. Ennek büntetési tétele 3-tól 5 évig terjedő szabadságvesztés. Ha Németh Sándor hamisított iratokat vásárolt, akkor a Btk. 274. §-a alá tartozó bűncselekményt követett el. Ez kimondja, hogy aki hamis közokiratot készít, vagy közokirat tartalmát meghamisítja, hamis vagy hamisított, illetőleg más nevére szóló valódi közokiratot felhasznál, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Aki a bűncselekményre irányuló előkészületet tesz, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Németh Sándor a videón bejelentette, hogy gondoskodott az általa megvásárolt titkosszolgálati adatok nyilvánosságra hozataláról. Ez előkészületnek minősül. Ha ezt valóban megtette, a törvényben foglalt előkészület bűncselekményét valósította meg.

Ha Németh Sándor igazat mond a videón, akkor mindenképpen szabadságvesztés büntetéssel járó bűncselekményt követett el: ha az általa megvásárolt titkosszolgálati iratok igazak, akkor is, ha hamisítottak, akkor is. A kettő együtt is lehet igaz, mert az állítólag megvásárolt titkosszolgálati dossziében lehetnek valódi állambiztonsági dokumentumok, miközben Bartus László állítólagos 6-os kartonja hamis. A Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott, “Énekes” fedőnevű ügynökről szóló egyéb állambiztonsági iratok lehetnek hitelesek. Miközben Bartus László 6-os kartonja hamis. Az “Énekes” fedőnevű ügynök létezhetett, csak az nem Bartus László volt.

Hogyan kerülnek ide a Gój Motorosok?

A Németh Sándor által alapított és főszerkesztett Hetek című lap cikke megvédi a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott, Bartus László állítólagos ügynökmúltját bizonyító 6-os karton valódiságát. Erre semmi szüksége nem lenne. El is határolódhatott volna Bartus László és a Gój Motorosok vitájától. De nem ezt tette, hanem a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott rágalmakat terjesztette. Védelmébe vette a hamisítványt, és a Gój Motorosok érvelésével azonos indokkal igyekezett magyarázni a dokumentum védhetetlen ellentmondásait. Éppen úgy beszélt róla, mintha az irat a sajátja lenne.

Mészáros Imre, a Goj Motoros Egyesület vezetője azt állította, hogy a hamis kartont ismert és megbízható baloldali személyektől kapta. Azzal bízták meg, hogy hozza nyilvánosságra. A kartonról Varga László történész, levéltáros azt közölte, hogy “az ominózus 6-os karton egyértelműen hamisítvány”. Az állambiztonsági iratok másik szakértője is azt válaszolta, hogy ez “a 6-os karton hamis, ez bombabiztos”. A rendszerváltás óta ez az első hamisított 6-os karton, ami nyilvánosságra került. A bemutatott 6-os karton szimpla adathamisítási bűncselekmény. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára hivatalosan közölte, hogy Bartus Lászlóról a hálózati nyilvántartásokban semmiféle adat nincs. A hamis kartonon szereplő adatok nem felelnek meg Bartus László 1984-ben létező adataival.

A Hetek ennek ellenére azt állítja, hogy a Gój Motorosok hamis kartonja igazi, mert “a dokumentumon szerepel a dosszié átadásának két dátuma is – 1989, illetve 2004 –, ami tehát önmagában igazolja, hogy a napvilágra került irat nem 1984-ben készült, hanem legkorábban 2004-ben, ezért szerepelnek benne az akkori állapotnak már megfelelő adatok”. Ez azonban képtelenség. 2004-ben nem készíthetettek 1984-es beszervezésről szóló 6-os kartont, amelyen a 2004-es állapotnak megfelelő adatok szerepelnek. Ráadásul még ez sem igaz, mert az adatok egy része a 2004-es állapotnak sem felel meg. Az  MSZMP például 2004-ben már nem létezett. 2004-ben nincs értelme az olyan pártállami megkülönböztetésnek, hogy mi volt az illető a “felszabadulás előtt és után”. 2004-ben nem gyártottak visszamenőleg 6-os kartonokat. Egy 2004-ben készült 6-os karton csak hamisítvány lehet. Ez ráadásul nem is az eredeti 6-os karton űrlapjára készült, és nem is hasonlít arra.

A Gój Motorosok vezetője és a Hit Gyülekezetéhez tartozó újság is arra hivatkozik, hogy Bartus Lászlóról azért nincs adat a Történeti Levéltárban, mert a rendszerváltás után átvett ügynökök anyaga nem került a levéltárba. Ezzel azt sugalmazták, hogy Bartus László jelenleg is aktív titkosszolgálati munkatárs. Ez az állítás összhangban van azzal, amit Németh Sándor a videófelvételen mond. Ha így lenne, az államtitok lenne. De szerintük a 6-os karton 2004-es bejegyzése is ezt bizonyítja. Csakhogy Hack Péter, a Hit Gyülekezete diakónusa, aki szakértőként a Hetek cikkében is megszólalt, maga is résztvett annak a törvénynek a vitájában, amely a diktatúra volt ügynökeiből lett jogállami hálózati személyek nyilvántartásáról rendelkezett. A törvény azt írta elő, hogy a volt állambiztonsági ügynökök aktáit le kell zárni, a rendszerváltás után átvett ügynökökről másik nyilvántartást kell vezetni. A diktatúra volt ügynökeit nem az állambiztonsági nyilvántartási kartonjain vezették tovább. Eredeti 6-os kartonon ezért 2004-es bejegyzés nem lehet.

Egyelőre nem világos, van-e kapcsolat Németh Sándor videón beígért leleplezése és a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott hamis 6-os karton között. Nem lehet tudni, hogy a Németh Sándor szerint általa megvásárolt beszervezési karton és titkosszolgálati dosszié azonos-e azzal, amit Mészáros Imre a Gój Motorosok vezetője kapott azzal a megbízással, hogy hozza nyilvánosságra azokat.

Az ügynek nincs vége

Bartus László feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen közokirat-hamisítás miatt, és erre tesz javaslatot az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának is, mert a levéltár adatállományában szereplő nyilvántartási- és dossziészámokat írtak egy hamis kartonra. Feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen állambiztonsági iratok jogtalan birtoklásának gyanúja miatt a Németh Sándor videón elhangzó szöveg alapján. Feljelentést tesz ismeretlen tettesek ellen minősített adatokkal való visszaélés gyanúja miatt Németh Sándor videón elhangzó beszéde alapján.

Bartus László rágalmazásért, a jó hírnévhez való jog megsértése, valamint a nem vagyoni kár megtérítése miatt pert indít Mészáros Imre, a Gój Motorosok vezetője, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze és a Hetek című újság szerkesztősége ellen. A Hetek című lappal szemben sajtóhelyreigazítási pert is indít, ha nem közli a hamis állításokkal kapcsolatos helyreigazítási kérelmet.

Az újságíró nyilvánosságra hozza az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára által végzett átvilágításának eredményét is. A tény, hogy a róla szóló adatokat az ÁBTL kiadja Bartus Lászlónak, közvetve bizonyítja, hogy soha nem volt ügynök. A törvény szerint volt hálózati személyek nem tekinthetnek be állambiztonsági információkba.

Bartus László felszólítja Németh Sándort, ha van a birtokában bármilyen bizonyíték arra vonatkozóan, hogy ő ügynök volt, akkor azt hozza nyilvánosságra, de ne sugalmazzon, ne rágalmazzon. Ha ilyen bizonyítéka nincs, akkor vonja vissza a hazugságait és kérjen bocsánatot mindenkitől.

A hatályos jogszabályok szerint törvényi feltételei vannak annak, hogy valakit ügynöknek lehessen nevezni. Ezeknek a kritériumoknak Németh Sándor és a Gój Motorosok ügynökvádjának egyetlen részlete sem felel meg. Egyetlen apró bizonyíték sincs arra, hogy Bartus László ügynök lett volna, az ellenkezője viszont bizonyított. Németh Sándor légből kapott feltételezései ügynökvádak megfogalmazására nem adnak jogalapot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (70 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +84 ( 104 szavazatból)
Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát, 4.3 out of 5 based on 70 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(81)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

81 Reader’s Comments

  1. orbán politikai hulla

    ez még egy véresszájú hülye, ez a németh.
    orbán fideSSnyik-hit gyülikéje meg a náci motorosok
    és még ők ügynököznek
    mocskadék bűnözők
    AZER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (49 szavazatból)
  2. Ebből az jön le hogy a mai Magyarország még jó ideig nem fog rendelkezni nemzetközileg ütőképes titkosszolgálattal.
    Csak a hülye vállalna el ilyen feladatot ebben a környezetben.
    Pedig ellenségeink sokasodnak és ha kivágnak minket a NATO-ból , akkor lenne csak igazán szükség a jó felderítésre.
    Hogy tudható legyen mikor és honnan esedékes az ellenség.
    Dehát egy leszalámizott és a politika által megfélemlített szervezet ilyesmire nem lesz képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  3. orbán politikai hulla

    Geyza
    2013. október 28. hétfő
    01:22

    minek ide titkosszolgálat ?
    majd kiküldik a szökkenő szőke nőt a vanyiliáskarikával, nyilas máté inkviztiorral és a gyűlölködés őrültjének nagyasszonyával, wittnerrel
    1/2 ázsiai hordák
    magyarország Európa végbélnyílása
    oszt jónapot
    3x-os bóvlis, AZER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (41 szavazatból)
  4. Kedves Laci! Először is teljesen egyetértek a felháborodásodon, a peren, a bocsánatkérésen stb., de most, hogy meghallgattam a videót látom, hogy N.S. egy kicsi, megalomán téveszmékkel küzdő autoriter személyiség, tele szorongással és hazugságokkal, a maga teremtette világba belemenekülve.
    Egyszerűen nem érdemli meg, hogy sok energiát fecséreljél rá, soha nem fog találkozni a valósággal, bár meddig tartod oda a tükröt elé, újabb szélhámossággal kibújik. Mennyien vannak, és mennyit pusztítanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  5. Ez az ugy kezd egy szappan operara hasonlitani. A nemeth egy aljas, hazug gazember. Bartus ur, meg a keresztet is perelje ki a nyakabol! Remelem, mire az ugy veget er, meg egy liter szenteltvizre sem marad penze!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  6. ez a nyomoronc erről pofázik a hit nevében? és a birkák szó nélkül elviselik?
    tényleg nagy isten állatkertje!
    és ebből az ütödött ökörkörből csinált történelmi egyházat a magyar országgyülés?
    gratulálok, nektek összesen sincs annyi eszetek sem, mint egy nádi verébnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  7. Felemetes a video! Ez a hatodosztalyu ripacs mennyi embert kepes megszediteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  8. Fantasztikus ahogyan NS kifejezi magat, dadog, elakad fogalmakat (szavakat cserel fel) Legjobb pelda, amikor majdnem besirtam :

    0:23 Es ebben a konfliktus helyzet(ekb??)en , a .. pasztorok kerulnek be gyakran a fo szerepbe(n)

    0:30-0:35
    “Az ellenseg tudja ha lefejelik gyulekezetet ” (lefejezik helyett).

    A vasarlas beismerese : 2:24-3:40 -ig

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  9. Mit hisz most a HIT tagsag ? Vette vagy nem vette ? Hazudott NS vagy nem ?
    Mi van “kenet alatt” amit predikal, vagy amit nyilatkozik ?
    Lehet hogy amikor predikal akkor “transzban van” es nem is tudja mit beszel ?

    HIT – esek ebredjetek fel NS olduzesi maniaban szenved. Olyan mint Arany Janos Agnes asszonya . Mossa a feher lepedot de a vert meg mindig latja benne.
    Bartus mar reg megboicsajtott NS-nek de NS nem tud szabadulni a haragbol amiatt hogy Bartusnak sikerult megszabadulnia tole.
    Bartus L nem az egyetlen. Csak meg kell nezni az “imakommando” (helyesen átokkomando listajukat, amikor nem szellemek ellen hanem husver emberek ellenek -nem imadkoznak hanem- ATKOZODNAK)
    Pal azonban leirja hogy a tusakodas kizarolag szellemi erok es szemelyek ellen iranyulhat, nem pedig test es ver ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  10. Nem vagyok orvosprofesszor, hogy analizáljam a lelki toprongy, gonosz szemű Németh Sándort. Nem kell nagyító hozzá, hogy mindenki lássa: Szemében nem a szeretet, tisztesség és a jézusi tanok sugároznak. Azonos másolata a nemzetherdáló, suttyó Vezérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  11. Németh Sándor hazudott. Ezt mi úgyis tudjuk, mert nem hiszünk neki. A hívei hisznek neki, tehát az az igazság, amit ő állít. Természetesen a tények ellenében. Éppen ez a szép benne. Nekik. Mi, akik a tényekben találunk meggyőződést, szánalmas materialisták vagyunk a szemükben. A föld pedig lapos, Simicska becsületes, Matolcsy György közgazdász, Selmeczi Gabriella okos. Hát nem szebb így a világ? De vajon milyen érzés lehet Hack Péternek lenni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  12. És valaki hajnali fél ötkor már mínuszol. Ezek három műszakban idióták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  13. Most akkor ez már az újonnan meghírdetett hadviselés része, vagy csak szimpla, mezei, aljas “karaktergyilkolászási” kisérlet?

    Egyébként mindegy is, mindíg más a célpont és más politikai fomáció a megrendelő………..Semjén és Németh viszont összeborulhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. Soha nem értettem, hogy Hack Péter és Németh Sándor hogy fér meg nem egy gyülekezetben, hanem egyáltalán egy légtérben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  15. Libikóka (2013. október 28. hétfő 06:19)
    “Semjén és Németh viszont összeborulhatnak.”
    — És nem lesznek kettecskén. Mesterházy és Bajnai ígéretes tanítványnak tűnik Gyurcsány immár “baloldali” karaktergyilkolásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  16. Csacsicska Tamás

    Kedves Admin! Kérdezzen meg egy amerikai jogászt: nem lenne-e érdemes az USA-ban perelni a nagyfiút. Végül is a hitelrontás itt valósult meg. A magyar bíróságokban ne nagyon bízzon, az ügyészekben még annyira sem – az ügy el fog húzódni legalább 10 évig. Az USA-ban a legrosszabb esetben 2 éven belül megvan a másodfokú ítélet, ahonnan – ebben az esetben – nincs tovább. Arról már nem is beszélve, hogy a kártérítési összegek itt nagyságrendekkel magasabbak – és a Hit Gyülinek van bankszámlája, ami végrehajtható.

    Ezek az emberek kizárólag a bankszámlájukból tanulnak, ha tanulnak is valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  17. Ego
    2013. október 28. hétfő
    06:46
    Ami igaz, igaz: Mesterházy és Bajnai ígéretes tanítványok, egyben annak a haladó hagyománynak a folytatói, melyet anno a fidesz és az mszp agytrösztjei közösen kiötöltek Gyurcsány semlegesítésére.
    Szanyi kapitány meg kedélyesen cseverészik a M1-en Obersocszky mikrofonállvánnyal arról, hogy ő már 2006-ban is utálta a célszemélyt.
    És ezek akarnak 2014-ben választásokat nyerni…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  18. Egyébként nem szeretném a jelen cikk lényegéről elterelni a figyelmet.
    A BL elleni “hadjárat” csak növeli az illető és az AN ázsióját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  19. De olyan szépen beszél!))))
    Hogy mit, na azt a fele sem érti – akár a templomban a papot, akár a bérmenetesek előtt a vezírt!
    Hiszen a 3xbóvlist sem értették a legutóbbi beszéde alkalmával, mert akkor megdöbbentek volna, mert ugyan békemenetnek nevezik magukat de közben hadrendbe szólítják őket és fel sem tűnik nekik, mekkora hülyét csinálnak belőlük!
    Amikor komcsiznak, akkor mindig gondoljanak a cöfröfös-menetelők első sorában lévőkre és a Fidesz “nagy öregjeire”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  20. Kedves Bartus László! Megértem a felháborodását, s azt is, hogy az ilyen aljas dolgokon nem lehet egyszerűen túllépni. Sok erőt kívánok a N.S.-el való kűzdelemhez. Vígasztalja viszont az a tény, hogy Önt nem N.S. rágalmai, hanem írásai minősítik, s emelik magasra,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  21. EdCarping
    2013. október 28. hétfő
    07:29
    “Vígasztalja viszont az a tény, hogy Önt nem N.S. rágalmai, hanem írásai minősítik, s emelik magasra,”

    Elpirultam, hogy 07:17-kor nem így fogalmaztam, köszönöm, hogy ön megtette.
    Jár a +.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  22. Emlékszik még valaki Debreczeni József kálváriájára, lejáratására, még katedra sem jutott neki, úgy neki ugrott a jobboldali média.
    Bizonyítékok sokaságát felvonultava, besúgói múltjáról, akkoriban a HIR TV (úgy emlékszem Borókai vezetésével), mindent megtett a “siker” érdekében, de pert veszítettek. Az emberek agya addigra viszont sikeresen kimosódott, Debreczeni ellen!
    Ezért aljasság, amit most Bartus úr ellen művelnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  23. Engem mindig lebénít,ha aljassággal találkozok. Az első percekben…Aztán rövid idő alatt kifogom a szelet az aljas ember vitorlájából.Remélem Bartus László is így tesz.
    Utána olvastam sok mindennek ebben az ügyben,és a többi hazánkban tapasztalt eseményt figyelembe véve azt gondolom,hogy a magyar hatóságok foggal körömmel védeni fogják a gójokat, Németh Sándort, és az általuk terjesztett hazugságokat.Mert ez egy megrendezett rágalom. Minden pontján kidolgozva, összeegyeztetve a gójokkal,amiről a Hetek c. újságban öntelt nyilatkozatokat tesznek ezek az álnok emberek.
    Azt mindannyian tudjuk, hogy aki az Orbán diktatúráját kritizálja,arra meg van adva az engedély,hivatalos ígérettel a háttérben, hogy kicsinálják.Erre utal a bíróságok gyakorlata, meg a koncepciós perek sokasága. Mikor milyen indokkal,de el akarnak hallgattatni mindenkit.
    Pláne Bartus Lászlót, aki mindannyiszor közli az AN-án keresztül egyenes véleményét ezekről az eseményekről.Ráadásul növekvő látogatottsággal,egyre több ember figyelmét felhíva az eseményekre.
    A magyar médiákat már elhallgattatták, most ez az orgánum van soron.
    Németh Sándornál nagyszerűbb alanyt nem is találhattak volna a mocskolódásra. Aki ÁTOK KOMMANDÓVAL hülyíti a híveit,és az a sok megvezetett ember követi ezt az eszementet.Partner ehhez a az a gój Mészáros, aki nagy arccal hirdeti a becsületességét.Szerintem ami van, azt nem kell hirdetni, de ez legyen az Ő gondja.
    Ha visszanézzük a HIT nyomulását,és a kezdetekben Németh Sándor ügyeskedéseit az egyháza megmaradása érdekében, akkor rá kell jönnünk, hogy ennek az embernek semmi sem szent! Isten nevét mindig a saját érdekében használta, és azt Ő döntötte el, hogy mikor mire.A híveiről ez mindent elmond.
    Kívánok ehhez a meccshez sok erőt, és kitartást, mert az aljasok mindig megvédték egymást, és fogják győzni pénzzel, hogy a kételkedő hatóságokat meggyőzzék a saját hazugságaikról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  24. Ára van annak, hogy Németh gyülekezetét betették a támogatott egyházak közé. Most törleszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  25. Csacsicska Tamás 2o13.1o.28.o7.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Az alanti levelet kaptam pár napja Bartus László aláírással – pénzt kér az írója……
    Elnézést a más témájú üzenetért…..

           Just hoping this email has reached you well, i am in tears writing you this message.I’m sorry for this emergency and for not informing you about my urgent trip to Buckinghamshire ‘United Kingdom’ with my family.But I just have to let you know my present predicament. Everything was fine until we were attacked on our way back to the hotel, we weren’t hurt but we lost our money, bank cards, mobile phones and our bag in the course of this attack. Immediately contacted my bank in order to block my cards and also made a report at the nearest police station. We’ve been to the embassy and they are helping us with our documentation so we can fly out but we are urgently in need of some money to pay for our hotel bills and our flight tickets home, all we need is $2,550. Will definitely REFUND as soon as we get back home .   

           Kindly let me know if you would be able to help us out, so I can forward you the details required for a wire transfer Via Western-union and i need you to keep checking your email because it’s the only way i can get in touch with you.

        Waiting to read back from you..

         Regards,

       Laszlo Bartus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  27. Mar a dolog elejen abba utköztem, hogy egy predikator milyen alapon avanzsalja önmagat politikai tenyezöve. Hagyna a mocskolodast, vadaskodast es hazudozast a fityeszre, ök ehhez sokkal jobban ertenek. Ez a hamisitas nagyon amatör akcio volt, remelhetöleg beletörik a bicskaja (vagy a feszulete…?).
    Hivö kereszteny vagyok, de amit a mai Mo-on muvelnek ezek az önjelölt ajtatos manok, annak semmi köze a vallashoz. A hivök maradeka is elkeruli a templomokat, hala a kdnpnek es fizetett csatlosainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  28. Németh pontosan olyan őrült, mint kedves barátja Orbán. A nép hülyítésében egyformák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  29. Én is kaptam ilyen levelet, B.L. már tud róla.
    .
    Németh akármit mond, Magyarországon egy darabig nem fog semmilyen retorziót kapni.
    .
    Fel kellene kérni a Rónai&Rónait egy kis kártérítési perre :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  30. Napos
    Ne kuldj penzt, valaki csak visszael Bartus nevevel.
    De ha mar kuldesz, kuldj nekem is… mindig jol jön nehany ezer dollar. Most pl. A kocsimat kene javittatnom… ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Annak idején, amikor a FideSS parlamenti szavazó-gépezete kanonizálta a hazai egyházakat, a szövegük a “biznisz.egyházak kirekesztése” volt.
    Márpedig a Hit gyülekezeténél, azaz NS “egyházánál” nagyobb bizniszt egyetlen más egyház sem gyakorolt. Még a katolikus egyház fajlagos (azaz egy egyháztagra eső) üzleti vállalkozását is kisebb volumenűnek becsülöm.
    Más:
    Én is kaptam “olyan” levelet BL nevében.Nagyon primitív csalási kísérlet volt.
    Laci azonnal tisztázta ezt, bár aki ismeri és olvassa az írásait, az úgyis egyből tudta, hogy Laci SOHA nem írna ilyen levelet a vele levelező partnereinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. 20-as éveim elején, egyetemistaként egy barátommal “brahi”-ból elmentünk megnézni egy hitgyülis rendezvényt…
    hazafelé menet (elnézést) röhögés helyett, hosszú percekig, talán egy órán át is hallgattunk, … majd egy pohár sör után, kicsit oldottabban, csak annyit tudtam mondani, hogy nem hiszem el, hogy szem és fültanúja voltam élőben egy olyan tömegpszichózisnak, amiről addig csak könyvekben olvastam…
    …Cipolla…ez jutott elsőre az eszembe, amikor emberek tucatjai szaladgáltak körbe-körbe, vonaglottak a székeken önkívületi állapotban a stadionban…
    …akkor fiatalon, (elnézést) mélységesen megvetettem és lenéztem őket, és nem tudtam volna elképzelni, hogy nekem lesznek “onnan” barátaim valaha az életben…
    …ma már vannak “onnan”, és “onnan” kilépett barátaim (ők vannak nagyobb számban), tisztességes, jó szándékú, segítőkész, tündéri tanárok, mérnökök, köztük kőkemény, karakán, talpraesett, cinikus humorú emberek is, és hát igen Hack Péter az egyik szakmabeli példaképem… hát nem tudom megfejteni ezt a rejtélyt, nem tudom összeegyeztetni az általam megismert személyiségükkel…csak arra tudok gondolni, hogy hátha nem is veszik/vették komolyan az egészet (és hogy még mindig jobb, mintha a Jobbik, vagy a Magyar Gárda soraiban keresnék/keresték volna a hiányzó mankót) soha nem beszélek velük az “ottani” történésekről, az “ottani” múltjukról, bőven elég amit a saját szememmel láttam és fülemmel hallottam…
    … az egész annyira megrázó élmény volt a számomra, hogy a mai napig nem is találok szavakat arra, hogy ott és akkor mit éreztem…pedig már majdnem 20 éve volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  33. orbán politikai hulla

    nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy németh sanyi bácsi volt a spicli.
    a saját xärukat akarják másra kenni,
    ez a fideSS, pontosan ez
    még a választások előtt, de talán még ebben az évben ki fog derülni, hogy németh sanyi bácsi besúgó volt, és abban benne lesz az is, hány ember életét keserítette meg és tette tönkre
    meg még egyéb más is kiderülhet
    az AN oknyomozó és tényfeltáró, köszönet érte !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  34. Ja, és üzenem, hogy ha a bejegyzésem miatt felkerülök az átokkomandós listára, én a Szentföldön “közvetítő” nélkül vagyok “szeretve”, úgyhogy nehogy a visszájára süljön el, többszörösen is :-) :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  35. Érdeklődéssel várjuk Németh Sándor reagálását!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Németh $ándor most beleesett a saját ügynökparanoiája csapdájába. Annyira mohón akarja eltaposni Bartust, hogy a hamisítástól sem riad vissza. Bár ezt már sok éve így gyakorolja az általa birtokolt médiákban az általa nem kedvelt egyedekkel/szervezetekkel szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. jogászka: Én meg nem hiszek a babonás átkokban, mióta egy indián asszonytól kaptam egy amulettet, amelyik megvéd a rontás ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. *Közérdekű* *fontos*
    *
    Valószínűleg feltörték a nepszava.com yahoo, illetve hotmailes címeit, mert az összes email címemre, amivel leveleztem adminnal, kaptam egy angol nyelven írt emailt, amelyben az állt, hogy Angliába utazott a családjával, és kirabolták őket, elvették mindenüket, nem tudnak hazautazni, és pénzt kér. A levél Laszlo Bartus aláírással érkezett, amit a csalók könnyen megszerezhettek az email account adataiból. Nagy szerencsére épp nem volt nálam ennyi készpénz, amikor a levelek érkeztek, mert küldtem volna. A feladó 2550 dollárt kér Western Unionos címre, és megadja a Laszlo Bartus nevet, és angliai lakcímadatokat. (Angol nyelven). Azt írja, hogy az útlevéllel igazolja magát, de elkéri a kódot, amivel tudomásom szerint könnyen fel lehet venni a pénzt a WU-tól.
    *
    Bartus Lászlót nem értem el, de az érintett címeket szinte biztos feltörték, mert hogy válasz érkezett a kérdésemre (az utalás adataival). A levél szövegét mellékelem. Ne dőljetek be, én majdnem küldtem, miután érkezett válasz az adatokkal.
    *
    Just hoping this email has reached you well, i am in tears writing you this message.I’m sorry for this emergency and for not informing you about my urgent trip to Buckinghamshire ‘United Kingdom’ with my family.But I just have to let you know my present predicament. Everything was fine until we were attacked on our way back to the hotel, we weren’t hurt but we lost our money, bank cards, mobile phones and our bag in the course of this attack. Immediately contacted my bank in order to block my cards and also made a report at the nearest police station. We’ve been to the embassy and they are helping us with our documentation so we can fly out but we are urgently in need of some money to pay for our hotel bills and our flight tickets home, all we need is $2,550. Will definitely REFUND as soon as we get back home .
    *
    Kindly let me know if you would be able to help us out, so I can forward you the details required for a wire transfer Via Western-union and i need you to keep checking your email because it’s the only way i can get in touch with you.
    *
    Waiting to read back from you..
    *
    Regards,
    *
    Laszlo Bartus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Németh Sándor és az erkölcs? Együtt említve? Ne röhögtessetek már!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  40. Jajj, semmiképpen ne küldjön senki semmit, mert ez egy csalás, a levél nem tőlem van. Feltörték az email fiókomat. Ez egy elterjedt és ismert bűnözési forma. Soha nem írnék ilyen levelet senkinek. Kérem, mindenki törölje, és hagyja figyelmen kívül. Ma egy amerikai magyar olvasónk utólag jelezte, hogy teljesítette a kérést. Szerencsére a Western Union azt mondta, hogy visszakapja a pénzt. Kérem, legyenek óvatosak. Ebből a levélből egy szó sem igaz, nem tőlem van, ez egy csalás. Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  41. Kedves közérdekű és még többen! Ha egy magyar ismerősünk bajba kerül, vajon magyar ismerőseitől milyen nyelven fog segítséget kérni? A helyes választ beküldők között egy megfejtőt sorsolunk ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  42. Kedves emigrant,
    *
    hogy egy tíz éve Amerikában élő ismerősünk milyen nyelven kér körlevélben segítséget, az nem olyan egyszerű kérdés. Az már furcsa, hogy angolul is válaszol, de az ember ilyenkor elképzeli a bajba jutott ismerősét, aki esetleg kölcsönkért laptopon vagy mobilon kommunikál egy szálloda portáján, vagy az utcán a kövön ülve lépett be a levelei közé, és örül, hogy egy nyelven meg tudta írni a levelet.
    *
    Tudod, empátia.
    *
    Van viszont egy nagyon könnyű kérdés.
    *
    Vajon melyik nemzetiséghez tartozik, aki cinikusan kioktatja azt, aki segíteni akart egy bajba jutott embernek, akivel életében egyszer találkozott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Nemeth Sandor futni fog Orbanhoz illetve egyik emberehez mert azert hozza o sem olyan bejaros, szoval hogy tegyenek mar valamit.
    Innentol ket lehetoseg van.

    1.) A hatalom kiall embere melett es a jogi folyamatot ellehetetlenitik vagy elhuzzak amennyire csak lehet. Azonban ebben az esetben szamla is lesz az az NS nek tancolni kell megjobban a FIDESZ band zenejere.
    /
    /
    2.) A hatalom nem fog segiteni neki hanem hagyja hogy a sajat maga altal kavart kakiban meghemperedjen lejarassa magat. Ez utobbi azt is jelentene hogy elindul egy folyamat aminek a vegen nagyon kemenyen rafognak szalni NS re es a HGY re is.
    Nem csodalkoznek ha elokerulne egy valos “6-os” karton de az nem B.L. rol hanem Nemeth Sandorrol szolna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Közérdekű: Ajánlom figyelmedbe drága hiszékeny köztársam azt a honlapot, amely a nigériai internetcsalók áldozatairól szól. Én mellesleg olyan ügyes magyar vagyok, hogy még kölcsöntelefonon, vagy idegen laptopon is tudok magyarul írni. És akár cinikusan kioktatni is tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. Lehet, hogy nem vagyok teljesen kepben, de BL feljelentette-e mar ezt az ajtatos manot?!
    Ha meg nem, gyorsan meg kene tenni. Csak azert is, mert a “fuggetlen” magyar birosagon nagyon sokaig fog tartani a per – ha egyáltalán elindul. Gondolom buncselekmeny hianyaban a legföbb PP vissza fogja dobni és NS-t Kossuth díjra jelölik.
    Azzal is jar egy kis közpenz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  46. A haza lehet ellenzékben.

    http://www.facebook.com/ahazalehetellenzekben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. emigrant: a nigériai csalók áldozatai az esetek zömében nyerészkedni akarnak. Megtartani az örökség, a diktátor vagyonának, az űrhajós fizetésének egy részét. Ezzel szemben aki erre a levélre utalt, vagy utalni szándékozott, az segíteni akart adminnak, nem nyerészkedni. Egyszer talán megérted a különbséget. Addig örülj annak, hogy ilyen okos vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. emigrant,
    “A helyes választ beküldők között egy megfejtőt sorsolunk ki.”
    Jót nevettem, de:
    Hány éves az erre szánt megfejtő és milyen nemű?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Amikor valaki a nacikkal uzltel, maga is szaros lesz………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  50. uzletel, bocs….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Hack: A kultúrház vezetők ügynökök voltak 2014. február 1. szombat | AN

Új főszerkesztő a hvg.hu élén 2014. január 7. kedd

Törvényes-e az ATV látens tevékenysége? 2013. december 17. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos