Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb fasiszta szobrát avatta Tarlós Budapesten 2013. október 16. szerda 10:12 Forrás: An, DK

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb fasiszta szobrát avatta Tarlós Budapesten

Budapest – Tarlós vagy tudatlan és tahó, aki nem tudja, hogy kinek a szobrát avatta föl – ebben az esetben nem alkalmas a főváros vezetésére. Vagy egyszerűen csak cinikus és aljas.

A Margit-szigeten, Bartók Béla, Kodály Zoltán és Ady Endre szobrainak tőszomszédságában avatta fel Tarlós István főpolgármester Urmánczy Nándor emlékművét, aminek fölállításához a főváros ötmillió forinttal járult hozzá.

Arató Gergely, a DK fővárosi ügyvivője szerint Urmánczy a hazai irredentizmus egyik vezéralakja volt, és közismerten rokonszenvezett a fasizmussal: a kezdeményezésére fölállított Szabadság téri szoborcsoportra is egy Mussolini-idézetet vésetett. Emlékművének fölállítása újabb gesztus a magyarországi szélsőjobboldalnak, amelynek jelentős része mára a Fidesz szavazótáborában talált politikai otthonra.

Az ünnepség fénypontja volt Németh Szilárd csepeli polgármester beszéde, akinek finom lelkületét mi sem tanúsítja inkább, mint a csepeli Radnóti Miklós művelődési otthonban nemrég rendezett Wass Albert-est. Ez alkalommal a Kárpát-hazáról látta jónak értekezni, világos utalásként Szálasi Ferenc gondolatára, a Kárpát-Duna-Nagyhazára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 54 szavazatból)
Újabb fasiszta szobrát avatta Tarlós Budapesten , 4.0 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Kóstolgatják a közvéleményt. Nem kéne. Ezek a magyarok tök hülyék, buták, és megvezetettek! Ezt szeretik, ez élteti őket. A lihegés, a másik nyakába! Milliókat is képesek áldozni rá. És igen. Tarlós egy aljas,cinikus ember! Ezért is kapta a státuszát. Mert ilyen kell a fidesznek, aki brancsbeli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +93 (131 szavazatból)
  2. Szolganép a magyar! MEGÉRDEMLI AZOKAT,AKIKET a nyakába ültettek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (97 szavazatból)
  3. Megrázó, talán nem is csak nekem: a holokauszt-áldozat Radnótiról elnevezett művházban egy holokauszt-végrehajtó szenny irományaival foglalkoznak…
    “Kárpát-haza!” Nyilas-matek: 25 millió főből, lakosból 10 millió a magyar. Nyilván a magyar tízmillió a “többség”, tehát a magyar tízmillió az több, mint a más nemzetiségű tizenötmillió… Akkor, kell legyen egy rejtett szorzószám, egy x a magyar oldalán a képletnek. Ez szerintem Orbán. Én kiküszöbölném a képletből.
    Egyébként, újabb antikommunista csapásként, talán Gömbös szobrának visszaállítása lesz a következő, mondván, ha az ellenállók fel merték robbantani, az ellenállókat hazaárulóknak(sic!) kikiáltó oldal “köteles erkölcsileg”(!) visszaállítani… Jaj, csak be ne igazolódjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (82 szavazatból)
  4. A sötét oldal összefog, összezár. Minden tettük cselekedetük előre kitervelt, és csak egy része a következő feladatukból. Ördögi tervük folyamatában az emberek általában csak egy kis részt látnak meg. Kevesen vannak akik átlátják hogy mi a végcél. A gonosz hatalmas, nagy manipulátor. Sokszor megtéveszti az embereket. Nem ismerik fel. Képes elhitetni magáról, hogy ő jó. De NEM MINDENHATÓ. ezt ő is tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (54 szavazatból)
  5. Ez a Németh Szilárd már ránézésre is a legnagyobb bunkó, Csepelen soha nem lehetr elérni, pedig ott polgármester milliós fizetésért. És a hivatal oldalán, a Petz Ferenc utcai oldalon egy emléktáblán a “millennium” így olvasható: “milleneum”…
    Ennyit a polgármester “műveltségéről” (egy tahó tanító, aki még tornaórára is alkalmatlan…)
    Tarlós meg aljas, pökhendi barom, akinek üres lakásaiba az összes üldözött hajléktalan elférne……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (74 szavazatból)
  6. Gyalázat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (49 szavazatból)
  7. “Tarlós vagy tudatlan és tahó,… Vagy egyszerűen csak cinikus és aljas.”
    .
    A kettő nem zárja ki egymást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (72 szavazatból)
  8. Nem csak Tarlós a tahó ,hanem én is.Mondjátok már ki a sz…r ez az Urmánczy?Vajon jól írtam a nevét?Több diplomám van,de a bü…s életbe nem hallottam ezt a nevet.Pedig még régi ,jó ,igazi egyetemekre jártam.Honnan szedik őket elő,és miért?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (63 szavazatból)
  9. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Sufranek44 ++++++++++++++++++++++

    Ady:

    Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:

    Veréshez szokott fajta,

    Cigány-népek langy szivű sihederje,

    Verje csak, verje, verje.

    Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:

    Én magyarnak születtem.

    Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,

    Üssön csak, ostorozzon.

    Ha van Isten, földtől a fényes égig

    Rángasson minket végig.

    Ne legyen egy félpercnyi békességünk,

    Mert akkor végünk, végünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  10. Köztudott, hogy Tarlós nem a Fidesz embere, hanem a Jobbiké, csak nem veri nagy dobra.
    Már Csurka támogatásával is beismerte, tehát nincs mit ezen csodálkozni.
    Csak egyet tehetünk, nem szabad megválasztani újból főpolgármesternek. Pedig, nagyon szeretne az lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (37 szavazatból)
  11. Nem csak Urnámczy “rokonszenvezett a fasizmussl”.Az is rokonszenvez,aki ma szobrot állitat és avat fel.E történetből is látható merre tart Magyarország.A dolog egyébbként nem lep meg.Akkor lennék meglepödve,ha a fekete egyerusásokat már a börtönbe rakták volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (42 szavazatból)
  12. Kedves Kovács Lászlóné, a „miért”-re a tudósítás ad választ. A rezsim pontosan tudja, sokaknak szívmelengetőek az ilyen események. Például: Patrióta Európa Mozgalom, 6024 ember kedveli, névjegyük: A pénzhatalom és a bürokraták Európája helyett, mi az értékek és a nemzetek Európájának létrejöttét kívánjuk elősegíteni!
    Némi ízelítő a hívek gondolataiból (csak erős idegzetűeknek!):
    „Ki ez a tavares hogy az unio elitél egy Országot a szavára kinek ,kiknek a csicskája ezt kéne kideríteni ki, kik állnak a háttérben tippem van . Az biztos hogy sajnos a Magyar ellenzékiek között is vannak akik a haza ellen dolgoznak ebben a kettős mércével mérő unióban.”
    „Jó reggelt hallgatom a híreket és mélységesen felháborít hogy a nemzetáruló bűnözők még mindig közpénzen az enyémen is nyíltan kiállnak a multik és európai leigázni akaróink mellett milyen törvényeink vannak hogy ezt megtehetik? Mit keresünk az unioban ha állandóan azért kell harcolni .az unióval hogy ne engedjük ki rabolni masgunkat milyen közösség az ahol mi szolgák kell legyünk ,keressünk egy olyan közösséget ahol egyenrangúak lehetünk ,vagy jobb egyedűl.”
    „Veszélyben nemzeti költőnk becsülete!
    Védjétek meg Kölcsey Ferencet! Egyesek undorító nyálas csigavonalat próbálnak hagyni az életén, legbensőbb érzéseit tapodják sáros bakkancsukkal. Nyáry krisztián oldaláról indult el a förmedvény. Akiben van még szikrája a hazaszeretetnek, az odamegy és eligazítja kicsit az Intim Pistát.
    Hell Nagy István buzinak nevezte himnuszunk költőjét.”
    „Sajnos eltűnt a kommentjük. Nem tudtam végigolvasni. Sajnos a hír sok emberhez eljutott, több mint 1800-an like-olták. Ő pedig nem tudja megvédeni a becsületét. Értem én, hogy kettős beszédűek, de nem akarom, hogy a maguk szintjére rántsák le egyik ikonunkat.
    Talán feltehetnének valamilyen felemelő Kölcsey-s anyagot, azután majd terjesztjük mindenféle megjegyzés nélkül.”
    „Aberrált gondolkodású liberális provokáció. Nem kell vele foglalkozni, mert azzal emelnénk hírértékűvé ezt az ocsmányságot! Egyébként szerintük az a normális, ha valaki homoszexuális, és egyre cikibb “csak” heteroszexuálisnak lenni. De kettős beszédükből adódóan éppen a mi számunkra szentnek számító Himnusz költőjét vádolják meg azzal, ami szerintük éppen, hogy normális. Egy másik példát is felhozhatunk, ami tökéletesen erre a kaptafára készült: azzal vádolják évtizedek óta a nemzeti oldalt, hogy rasszista, gyűlöljük a cigányokat, miközben suttogó ellenpropagandájuk fő eleme, hogy Orbán Viktor cigány. Egyáltalán nem kell foglalkoznunk ezekkel, mert akkor érnék el a céljukat, ha pl. ez a Kölcsey téma beszédtéma lenne.”
    „Igen, nagyon sötétek vannak közöttük is, nem ismernek semmilyen gátlást, nem szent nekik semmi és senki.”
    És így tovább……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (33 szavazatból)
  13. Ebben az a szomorú, hogy ezt a XXI. században, az internet világában szétküldözve, láttatva, a világ átlép ezeken a történéseken!
    Pedig a vekkeres figyelmeztetett mindenkit:
    ne azt figyeljék, mit mond, hanem azt, amit tesz.
    Mit kellene még tennie, hogy meglássák mi megy itt és felébredjenek?!
    Dániel Péternek és Kertész Ákosnak mennie kellett az országból, mert olyan dolgok történnek, amit már nem lehet elviselni – ez nem elég jel, hogy valami nincs rendben?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (36 szavazatból)
  14. Azt, hogy bunko paraszt, Tarlos mar sokszor bizonyitotta (l. intejuk, TV szereplesek). Azt, hogy takonygerincu, azt is (l. autobusztura az Andrassy uton az istenevel – Balettintezet szekhaza). Azt is folyamatosan, hogy keptelenvezetni a fovarost (az varos allapota, fejlesztesek hianya, stb). A szelsojobbos izleset a Tormay Cecile kozterulettel, az Uj Szinhazzal, most meg ezzel is. A hatalom akarasan kivul semmilyen erenye nincs.
    Melto ez a sejthalmaz barmire is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  15. Biszku nem volt gengszter, nem volt maffia család tagja. Szerintem a mai belügyminiszterről ez nem mondható el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  16. Bocsánat, előbbi kommentemmel eltévedtem. Mentség, vagy önigazolás: közben a Klubrádiót is hallgatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  17. Ennek a fickónak túl van lihegve a politikai szerepe. Kb. annyira, mint Frankel Leó kommunista múltja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  18. kovács lászlóné
    Magának van igaza, aranyom, és ez eldönti a vitát. Ki a sz@r ez az Urmánczy? Egy fölfújt senki, egy hámozott luftballon. Ezek az ő értékeik, ezeket bírják fölmutatni. Én meglehetősen jártas vagyok a huszadik század történelmében, de eddig én sem hallottam ennek a Nulla Károlynak a nevét. Hogy a szolgalelkű magyar szívében egy szenttel több van vagy kevesebb, nem oszt, nem szoroz. Tarlósnak nem ez a főbűne.
    Egyetlen hajléktalan élete fontosabb, mint ez az egész szobor-ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  19. Hajrá, ellenzék!
    A főpróba már megvolt, innentől mehet élesben a szobordöntögetés!
    Horthy, Wass, Bethlen, Urmánczy….
    Lehet egyszerre is, levideózva, feltéve a netre, hogy a normális emberek lássák, van még, akinek jelent valamit az 1947-es párizsi egyezmény.
    …Vagy egyezmény nélkül is egyezményesen utálja a fasisztákat meg a náci testvéreiket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (27 szavazatból)
  20. Csak a pontosság kedvéért: Németh Szilárd nem Wass Albert-estet rendezett a Radnóti Művelődési Házban, hanem Nyírő József-estet. Az fasisztább volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  21. Kétszínű egy társaság. L. Simon László tegnap összevitázott egy jobbikos holokauszt tagadóval, másnap fideszes aszisztálással nácibarát szobrát avatják.
    Színjáték az egész!
    De azt még mindig nem tudni mi .lesz a 4 millió nyomorgóval?
    Persze egyesek szerint ezzel nem is kell foglalkozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  22. Tarlós Pipi Orbán zombija. Semmi önálló akarattal nem rendelkezik, a Vezér a markában tartja, zsarolással. Az egész szoboravatósdi-utcaátnevezősdi-színházigazgatókinevezősdi Orbán műve, az ő vélt politikai érdekeit szolgálja. “Vélt”-mondom, mert nem az fog kisülni ebből, amire ez a mütyür-Putyin számít. A bomlás már elindult…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  23. Safranek44!

    “Szolganép a magyar! MEGÉRDEMLI AZOKAT,AKIKET a nyakába ültettek!”
    Nem ültette a nyakunkba senki őket. Mi választottuk. Legközelebb, a szavazófülkében kell elgondolkodni azon, hogy hova tesszük az ikszet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  24. Nem tudom hogy Kölcsey buzi volt-e vagy sem, de az valóban igaz, hogy férfihoz írt szerelmes verset. És még valami biztos: Jó verseket írt. A “Himnusz a magyar nép századairól” sem semmi, de ő ezt nem a nemzet himnuszaként írta meg. Később tették azzá valamiféle idióták. Ha meghallom sírni támad kedvem. Ebbe belejátszik Egressy zenéje is. Nem tudom, és nem is nagyon érdekel hogyan vált ebből a siratóénekből nemzeti himnusz, de rányomja a magyarokra a bélyegét, Vesztes nép, aminek még a szabadságharcai is téveszmésségéből eredtek. El is bukta mindet. Mellesleg ehhez Kölcsey buziságának semmi köze. Meg nekünk se. A hajlamai magánügyek. Ti meg éppen most készültök egy újabb szabadságharc elbukására. Ennek a vége is egy újabb Trianon lesz. Ahogy a trianoni szerződés is jótétemény volt a magyarok számára, ( Megszabadultak sokmillió ellenséges nemzetiségitől.) úgy a csuti szabadságharcának bukása is örömünnepet jelenthet a magyaroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  25. Elfelejtettem megírni, hogy azelőző írásomat Vontollának szántam válaszul. Egyébkéntpedig azoknak akik harcolnak az EU ellen, meg Tavarest ekézik, javaslom, hogy üljenek fel a lovukkra _ farral előre – és hátrafelé nyilazással vonuljanak vissza Ázsiába, mert Európában nincs keresnivalójuk. Lehet hogy szerencséjük lesz, mert Putyinnak épen szüksége van néhány hozzájuk hasonló baromra, és valahol az Uralon túl kapnak majd szállást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  26. Ady Endre döbbenetes gondolatai 1902-ből, – megjelent a Nagyváradi Napló 1902. január 31.i számában:

    “Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis ittfelejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

    Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot s elmélkedhetünk ama bizonyos ezredéves álomról.

    Menünk vissza szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!”

    Nem úgy tűnik, mintha Orbánék meg akarnák fogadni Ady Endre tanácsait???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  27. Ha döbbenetes részletekre vagytok kíváncsiak, feltétlenül olvassátok el Bartus László : Orbán “kereszténysége” című cikkét itt az Amerikai Népszavában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Azért ne essünk szintén túlzásokba mint a fideszesek, mert akkor mi is csak ugatni fogunk az ellenfeleinkre. Az irredentizmus az nem fasizmus, csak a konkrét történelmi helyzetben ahhoz vezetett és talán most is ahhoz vezet. Valójában minden normális ember irredenta csak ezenfelül elsősorban realista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Magyarázatként, ha valakinek csak úgy elveszik a házát és vissza szeretné szerezni az irredenta, ha erre valakinek nekimegy nagykalapáccsal az fasiszta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. Kedves Nyul György,
    Említett vers pályázatra íródott, a pályázat célja pedig a nemzeti himnusz megtalálása volt. Kölcsey verse nyert, az első versszak lett a nemzet himnusza, nem “valamiféle idióták” tették tehát azzá. Viszont a zenét nem Egressy Béni, hanem Erkel Ferenc szerezte. Egressy a Szózat zenéjét szerezte.

    Kölcsey egyébként valóban szerelmes volt Szemere Pálba, sok szerelmes levelet és verset írt hozzá-neki. Aki ezt nem tudja elviselni, az vonuljon el a mellékhelyiségbe sírdogálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  31. Urmánczy Nándor báró a Wikipédia szerint 1902 és 1918 között 16 éven át volt képviselő az Országgyűlésben. A Szabadelvű Pártból a Nemzeti Pártba távozott annak újjáalakulása után, melyet követett a Függetlenségi és Negyvennyolcas Pártba.

    1918 novemberében megalakította a Székely Nemzeti Tanácsot, 1919 elején kormánybiztossá nevezték ki. 1928-ban küldöttséget vezetett Lord Rothermere angol újságvállalkozóhoz és miniszterhez, aki támogatta az irredenta mozgalmat. Csak 1940. október 23-án térhetett vissza szülőföldjére.

    Az ő nevéhez fűződik a Védők Ligája Szövetség alapítása, a Nemzeti Hiszekegy, az ő indítványozására született az Ereklyés Országzászló, a Honvédelmi Párt alapítása, de ő alapította és építtette Maroshévizen az első állami iskolát is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Kedves Barátaim!

    Én ugyan ki nem állhatom a nyilasokat és utódaikat, de nem hallottam eddig erről a “fasisztáról” utána néztem, de semmi olyat nem találtam ami indokolná. ..szerintem maradjon puskapor, ha tényleg fasisztának _aki valszeg nyilas akar lenni_ akarnak szobrot emelni, mint sem, hogy egy mezei irredentára pazaroljuk. Nem hinném, hogy (bár álságos jól tudom) a FIDESZ ezt meg merné kockáztatni, beérik Wass Alberttel, Nyírővel, Tormayval…egyelőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  33. Nem tudom, hogy keveredett ide Kölcsey “férfi barátsága”, de amikor meghallottam klubrádióban (?) elhűltem. mi akik liberálisoknak képzeljük magunkat, pont mi kezdünk el buzizni? Eddig csak a rosszabbikosokat láttam a meleg felvonuláson tolongani, oda jártak hüledezni, felháborodni etc…talán a látens buziságukat leplezni?
    Mi a nyavajának kellene NEKÜNK ezzel foglalkozni akik ugye másrészről elítéljük a melegek kirekesztést, vagy én vagyok a hülye??? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  34. Tarlós nem tudatlan, az hogy tahó, cinikus vagy éppen aljas ambivalens ebben az értelemben. Mindenesetre ne becsüljük le, jól tudja, hogy kinek a szobrát avatta föl – éppen ezért a legalkalmasabb pártkatona a főváros vezetésére. Jól illeszkedik ebbe a politikai kurzusba, ahol jól látható az ideológiai preferenciák: irredenta vezérek, posztnácik, neonácik, nyilasok, fasiszták utcákon, tereken, a kötelező tananyagban…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Újból lebontották a kordont a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos