Ronai and Ronai
AMERIKAI

Széles Gyurcsány Ferenctől koldult frekvenciát 2013. október 12. szombat 9:44 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Széles Gyurcsány Ferenctől koldult frekvenciát

Budapest – A munkaadók nevében kért időpontot az akkori miniszterelnöktől Széles Gábor néhány évvel ezelőtt. Akkor a kormányfőt nem Orbán Viktornak hívták, hanem Gyurcsány Ferencnek. Nem sok szó esett a munkaadók gondjairól, sőt, valójában semennyi sem.

Gyurcsány Ferenc emlékezete szerint Széles Gábor hamar a tárgyra tért. Frekvenciát kért a lányának (vagy a menyének) a miniszterelnöktől.

Azóta sokat változott a világ, Széles Gábor Orbán Viktor keresztapja lett. Nem olyan keresztapa, aki levágott lófejet küld az ellenlábas maffia fejének, hanem valóságos, névadó: Ő nevezte el Orbán Viktort Kossuth Lajos reinkarnációjának.

Kérdés, hogy mit szól ehhez a klérus? Főként a reinkarnáció lehet necces, az ilyet ők nem nagyon csípik. Vagy talán, még ezt is megbocsátják? Bocsánatos bűnnek tekintik, hogy Kossuth Lajos Orbán Viktor testében született újjá, és Széles Gábor Gyurcsány Ferencnél kalapozott?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 37 szavazatból)
Széles Gyurcsány Ferenctől koldult frekvenciát, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Na ez az! El kellene már kezdeni aktívan “kiborogatni a bilit”! Vagy Ferit leszámítva mindenki fél? Miért is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  2. A sok s… nyaló tartja életben Orbán hatalmát. Remélem, hogy a zemberek felébrednek végre és félelem nélkül söprik el ezt a zsebdiktátort. Minél előbb, annál jobb!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  3. Adott neki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  4. aki valaki: Fején találtad a szöget. Ez a legfontosabb kérdés. És kapott?Egyébként Gyurcsány egyszer kifejtette, hogy ezt utálta a legjobban. Amikor bekéredzkedett hozzá valaki közügyben, de valójában a magánbizniszét próbálta egyengetni. Gondolom, azt válaszolta ennek a derék fajankónak (valószínűleg a Kárpát-medence legbutább embere, ami igen nagy szó!), hogy ő nem a frekvenciahatóság, majd udvariasan elbeszélgetett vele az időjárásról, aztán megnyomta a titkos gombot, bejött a titkárnő, hogy miniszterelnök urat Washingtonból keresi valami gyümölcskertész, (“nem értettem a nevét, de valami barackról beszél”) és a Szélesülepű Fejenagy ezzel el is távolíttatott. Ettől a szivartól senki ne várja, hogy a gazda ellen fordul. Ez ahhoz is hülye, hogy tudja, mikor kell lelépni. Ő lesz a vezér utolsó csatlósa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  5. Széles e hazában tombol a butaság. Energiacelláról álmodik a magyarság. De jó lenne végre , ha jönne VALAKI aki szélest és orbánt egy energiacellába téve . Kilőné őket a megérdemelt térbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  6. Október 23.-án lesz az újabb Széles-Bayer féle Birkamenet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Megint nem leszünk gyarmat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  8. jogászka
    2013. október 12. szombat
    09:58

    Időzítés, @jogászka, időzítés. Ha az afrikai sztyeppén rohan feléd a megvadult oroszlán, nem tanácsos lövöldözni rá, mert messze van még, rohan, mozog, úgysem találod el, csak elpazarolod a muníciót, nem lesz időd újra tölteni, véged van

    .
    Térdre kell ereszkedni, betámasztani a vadászpuskát, és várni. Meg kell várni nyugodtan amíg közel ér és amikor már csak néhány méterre van a habzószájú őrült, egy könnyed elegáns parány ujjmozdulattal fő belőni.
    .
    Nyugalom, időzítés, mert ők is azt csinálják. Ez most az időzítés és idegek játéka és garantálom, ahogyan Orbánt ismerem ő fogja először elveszteni az idegeit és bajba sodorja a saját kampánycsoportját is. Törvényszerű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  9. fő belőni.= főbe lőni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  10. Eagle, értem, de miért tetted a nevem elé @-t? :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Lehet, hogy Orbán Viktor tényleg Kossuth Lajos reinkarnációja. Kossuth is egy vesztes szabadságiharba hajszolta az országot, és utána külföldön élt biztonságban több mint 90. éves koráig, amíg Ő külföldre menekült a ország pénzével, itthon kivégezték a 13. tábornokot és rengeteg embert. A” Hős Vezér” pedig közben jól és biztonságban élt az országból kivitt pénzen. Nincs jó véleményem Kossuthról, ugyanúgy mint ahogy Orbánról sincs. Nacionalista, populista, demagóg hordószónok volt mindegyik. A mostani még mindig az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  12. “vesztes szabadságharcba” helyesen! Gyorsan írtam és utálom a Kossuth kultuszt, és az Orbán kultuszt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. “Szegő Iván Miklós:

    (Részletek)

    Kossuthról Magyarországon kevesen tudják, hogy apja szlovák eredetű családból származik, édesanyja pedig felvidéki szász. Az “igazi magyarrá válás” iránti igényt, és hazafias érzelmét egészen a nacionalizmus szintjéig emelte. Érthető Kossuth nacionalizmusa, hiszen a neofiták túlbuzgósága közismert. (Neofiták: felnőttként hitet váltók.)

    A 19. századig a magyarok és a szlovákok többnyire együtt küzdöttek a Habsburg-uralommal szemben, így a két nép közötti nemzetiségi ellenségeskedés nem volt jellemző. A 19. században, a nemzeti ébredés után viszont kezdtek szétválni a magyar és a szlovák törekvések, így valaki vagy magyarnak, vagy szlováknak kezdte magát vallani, és ebben nem mindig a származás játszott döntő szerepet, hanem az adott személy önmeghatározása.
    A Kossuth név egyébként szlovákul bakot jelent, ami azért érdekes, mert a Kossuthok nemesi címerében is bak látható.

    Kossuth ősmagyar eredetűnek mondta magát. Ennek ellenére családjában volt még egy Kossuth Lajos, akit a szlovákok támogatása miatt a magyar államférfi által irányított magyar hatóságok fogattak el 1849 elején. Ez a “szlovák” Kossuth Lajos túróci főszolgabíró volt, és Hurbán szlovák csapata számára toborzott újoncokat, amikor rokona, a “mi Lajosunk” éppen az Országos Honvédelmi Bizottmány élén szervezte az ellenállást Windisch-Graetz császári hadai ellen: a magyar Kossuth emberei tartóztatták le a szlovák Kossuthot.

    A Kossuth család Túróc vármegyéből származott, és akik itt maradtak, azok szlovák érzelműek voltak. A “mi Lajosunk” apja, Kossuth László is Túrócban született, de később Zemplénbe költözött, így a “mi Kossuth Lajosunk” ritkán tartotta a kapcsolatot a túróci rokonsággal, amely erősen szlovák érzelmű maradt. Kossuth György, a nagybátyja például a 19. századi viták kirobbanásakor már a szlovák nemzeti mozgalom mellé állt.

    A forradalom és szabadságharc idején Kossuth túlzott magyarosító szándéka bőszítette fel a szerbeket, és később a románokkal is komoly konfliktusba keveredett. Igaz, a románokkal 1849 második felében már kereste az együttműködést, csak ekkor már hiába.

    Mindez azért fontos, mert Kossuth túlkompenzálta származását, és izgága politizálásával felbőszítette az ortodox vallású déli és keleti országrészben lakó románokat és szerbeket. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  14. @jogászka

    Mert ez megszólítás, hivatkozás, címzés, hiszen a neved kis betűvel van írva, nem tudom nő vagy vagy férfi és hogyan szólítsalak Jogászka úr, vagy Jogászka úrnő, viszont mivel kisbetűvel írtad a neved az így hiteles én is így írom ez a betűkép. Tehát ha csak azt írom jogászka, főleg mert nem személynév hanem nick, az félreérthető lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. “Az “igazi magyarrá válás” iránti igényt, és hazafias érzelmét egészen a nacionalizmus szintjéig emelte” Pont mint Orbán Orsós Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  16. Hát amikor meghallom Orbánnak azt a halkan duruzsoló vetési varjú hangját, meglátom a testbeszédét, az ördögi ábrázatát, a démoni szapora nyelvcsapásait, nekem is van ötletem, hogy kinek a reinkarnációja lehet. Hát nem Kossuth. Jobb ha nem írom le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  17. Azon az ominózus összejövetelen, ahol elhangzott az ” el lehet menni, itt lehet hagyni bennünket kérem szépen” pont ez a hájtömeg zsarolt volna azzal, hogy ha nem csökkentik Gyurcsányék az adókat, akkor viszik Szlovákiába a vállalkozásaikat, mert ott az adó kevesebb. Ez drága jó magyar ember.
    .
    Nagyon remélem, hogy mindenki, ( nem csak Gyurcsány) fog nyíltan beszélni az emútnyócévről. Derüljön már ki minden szemétség, amire képes volt a fidesz horda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  18. Megborzadok, ha szembejön ez a SZÉLES abrazat. Ra van irva a rossz, a gonosz, erzem a gatlastalansagot, a törtetest. Van meg 1 ilyen, a keresztfia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  19. Az hogy majdnem 4 milláért hirdetnek négy napilapban, eltörpül amellett a tény mellett, amennyit elszórnak a saját fényezésükre.
    Jönnek nemsokára a lengyelek, románok, hogy emeljék az ünnep fényét,ez sem kis pénz.
    Arról már nem is beszélek, hogy hány száz milliárdot szórtak szét a határon túli magyaroknak, miközben itt az eü-i ellátás megszűnőben, az oktatás halódik, a kultúrában meg csak ámokfutást tudnak produkálni.
    .
    Itt az ősz. A szüret időszaka. Le kell ezeket is szüretelni. Kiverni mind a helyről, ahol pöffeszkednek a dilettáns vezérük jóvoltából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  20. Az oroszlán rövidtávfutó, igaz, akkor nagyon gyors. Nincs idő letérdelni, célozgatni.
    Ha messze van még, akkor van idő erre, de akkor nem is rohan feléd, csak becserkész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Az a szemuveges leny nem a “sosavas”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. girbegurba
    2013. október 12. szombat
    13:57

    A. —- Itt nem az oroszlánról van szó, hanem a metódusról, az időzítésről a kivárásról, a pontos célzásról, a muníció nem elpazarlásáról, írhattam volna tigrist vagy bármit.
    .
    B ——- Oroszlán:
    .
    Az támadó oroszlán nem rövidtávfutó csak a lesben álló csapatban vadászó.
    .
    A feldühödött, nem vadász szándékkal, hanem ölni vágyó oroszlán 3OO-35O méterről már futva támad a nyílt sztyeppén, de csak az utolsó 5O-8O méteren vált árt a félelmetes oroszlán galoppba.
    .
    Ez nem tartozik ide csak azért részleteztem most, hogy megértessem, van idő letérdelni, van idő kivárni, közel engedni és célozni, de nincs idő hamarkodni, kapkodni, lőszert pazarolni és megrémülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Azért ez a Széles beszélhetett volna Viktorral is, hogy ne vegye meg az EON gáztárolókat, mert tiszta pénzkidobás! A tavaszi ígéretének megfelelően még az ősszel bemutatja az eszközt, mely évszázadokra megoldja Magyarország energia ellátását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Széles ur Gyurcsány Ferenctől kért.
    Ez is mutatja,hogy ö mingidóg tudja hová kell dörgölözni.Igy volt ez a Kádár idején és igy van most a fidesz érában.Ha valamilyen csodaként 2014-ben más kormány lenne más miniszterelnökkel,biztos,hogy ott dörgölödne.
    Nála a szélkakas jol müködik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Egy undorító, gusztustalan, jellemtelen tahó. Akkor is ha milliárdos. Sok ezer ember munkahelyét szüntette meg, ahol csak megfordult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. Most még egy dolgot áruljon el, aki tudja. Mitől milliárdos ez a bácsi, aki az összes vállalkozásába belebukott? Az Agyar Hírlap ilyen jövedelmező?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Ezen a szinten és ezalatt a szavak már feleslegesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Feleselő
    2013. október 12. szombat
    11:49
    Kossuth nem csak az államkasszát vitte el, hanem ráadásul korának egyik legszebb asszonyát, Dembinszky özvegyét is.
    Tudott élni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Gyurcsány mai beszéde:
    http://www.youtube.com/watch?v=xBuer41i0MM&feature=youtu.be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  30. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Egy logikai bukta. Gyf nem azt mondta h az MTV2 frekvenias, es ezt kérte Szeles. Ő csak annyit mondott h Széles állított be azzal, hogy kéri a frekvenciát. Abból tehát h a MTV2-hez nem kell nem következik az h gyf hazudott. Lehet h székes kert hujeseget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Eagle
    2013. október 12. szombat
    11:42
    ” Ez most az időzítés és idegek játéka és garantálom, ahogyan Orbánt ismerem ő fogja először elveszteni az idegeit és bajba sodorja a saját kampánycsoportját is. Törvényszerű.”
    Erre várok már hosszú évek óta. És valahogy mindig kikupálják. Jó volna a törvényszerűségnek mihamarabb bekövetkezni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. http://propeller.hu/itthon/2797761-szeles-gabor-elmebetegez-perli-gyurcsanyt?utm_source=stop.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Sz%C3%A9les%20G%C3%A1bor%20bepereli%20Gyurcs%C3%A1ny%20Ferencet

    Gyurcsány Ferenc nem ostoba! Biztos számított erre is! Remélhetőleg tudja bizonyítani amit állít?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Csak az nem derül ki a cikkből, hogy kapott e Széles frekvenciát, vagy nem kapott. Pedig ez a kérdés, vagy válasz akár elvi is lehetene abban az értelemben, hogy éppen manapság érik be a jobboldal gyümölcse e lapok, rádiók és tévé frekvenciák monopóliuma jóvoltából, amelyek az MTI hathatós segítségével sötét tömegek legeredményesebb elhülyítői, ami még akkor is igaz, ha az illető orgánum egésznap csak zenét és “csak híreket” szolgáltat.
    .
    És, ha már így nézzük ebben bizony a bal-liberáélis pártoknak és kormányoknak hatalmas bűneik vannak, hogy még a rajtuk múló hatalmi tényezőket – mint frekvenciák, országos lapok stb – törvénykezéssel sem védték meg az eljobbosodástól…
    .
    Tudjuk a fő okokat; ők nagyon vigyáztak, vigyáznak arra, hogy azt a fenenagy demokratizmusukat mindenki elismerje. Íme egy eredmény a sok közül; állítólag már a Népszava is agonizál…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    kieg.
    .
    .
    sötét tömegek helyesen: . a . s ö t é t . t ö m e g e k .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Feleselő !
    .
    Rendkívül érdekesnek tartom a Kossuth nemzetiségi mivoltával kapcsolatos ismertetésedet.
    .
    Érdekesség, hogy a szerb apától és szlovák anyától született Petőfi-Petrovics Sándor magyarosítása, sem volt valami egyszerű adminisztratív művelet, no nemcsak a hivatal packázásai, de ebben környezetének nemtetszése is közrejátszott… Petőfivé válása tudtommal nem sokkal a Forradalom éls Szabadsáharc kitörése előtt történt meg, de ekkor sem hivatalosan… Ez a picinyke elem is alátámasztani látszik azt, hogy amennyiben tényleg fogságba esett, bizony hadifogolyként a hivatalok által jegyzett Petrovics nevet kellett bediktálnia, illetve igazolnia amely név a barguzini sírkőbe vésve és a környék orosz lakossága körében adomaként élt tovább, hogy az Alexander Petrovics magyar költő és forradalmár nevét takarja… Elképzelhető, hogy nem is akarta fölfedni a Petőfi nevet, nehogy, mint az udvari titkosrendőrség által keresett forradalmárt külön átadják az osztrákoknak. Így maradhatott meg Petrovicsnak.
    .
    Egy másik nevezetes magyarosítási história, Rózsvölgyi Márk zenész, és zeneszerző nevéhez fűződik, aki eredetileg Rosenthal névre hallgatott, mígnem – lévén kiváló verbunkos és csárdás szerző – szó szeriti fordítású, magyar névre kívánta megváltoztatni a klezmer-muzsikus édesapjától örökölt családi nevét. Nála is ugyanaz a társadalmi reakció akadályozta a név változtatást, mint Petőfiét is; “az idegen ellenesség”… A fia által alapított Rózsavölgyi Zeneműbolt viszont ma arra enged következtetni, hogy végül is a zeneköltőnek ez méiscsak sikerült.
    .
    - Más lapra tartozik az, bár érdekes, hogy a nálánál jóval idősebb Rózsavölgyit jó barátság fűzte Petőfihez, aki a zeneszerző 1848. elején(!) bekövetkezett halálára, egy méltó versben emlékezett meg kitűnő verbunkos komponistáról.
    .
    Rózsavölgyit eredetileg a mai Lehel-piac helyén lévő zsidó temetőben temették el (mely temetésen Petőfi is jelen lehetett), ám csak addig nyughatott ott, amíg a XIX. század végén a piac és a katolikus templom építése miatt az egész temetőt áttelepítették Rákoskeresztúrra. Azóta ott alussza örök álmát egy igenszépen faragott, vsz. korabeli süttői vörösmárvány sírkő alatt, az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc hősi halált halt zsidó honvédeinek tömegsírja mellett.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Mai hír.
    http://hvg.hu/itthon/20131013_Szeles_Gabor_beperli_Gyurcsanyt_egy_faceb
    A szerencsétlen,még reklámozza is a hülyeségét! lesz bíró egész biztosan, aki neki ad igazat. Orbánbíró…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz 2014. március 25. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos