Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Ráhel a Facebookon gagyog, s ragyog 2013. október 29. kedd 10:18 Forrás: AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Ráhel a Facebookon gagyog, s ragyog

Budapest – Orbán Ráhelről, tudni kell, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, és szeptember eleje óta Tiborcz István felesége. Tiborcz István 27 éves, de – szemben sok más kortársával – már most vitte valamire. A fiatalember nem csupán benősült a legbefolyásosabb magyar családjába, de a többi között a Közgép igazgatóságának tagja. Mellesleg igen tehetős, vagyonos család sarja, s ha valakikre, Tiborczékra jellemző a Fidesz által ismertté tett mondás: senkit nem hagynak az út szélén.

Tiborczék ezt úgy értelmezték, hogy semmit nem hagynak az út szélén. Ha fát találnak, elviszik azt is, ha másé az a fa, elviszik akkor is. Így tettek a birtokukhoz közeli erdővel is, kivágták, majd traktorral vonatták el a nehéz anyagot, a négykerekű szerkezet pedig még Orbán Ráhel esküvői fotóin is szerepet kapott.

Mindezt csak azért jegyeztük meg, hogy érzékeltessük, milyen erkölcsi magaslatokról osztja az észt Orbán Ráhel, a miniszterelnök legnagyobb gyermeke. (Akinek, ahogyan egy dakota mondás tartja, csak megszületni volt nehéz.)

Történt pedig, hogy Orbán Ráhel egykori tanára  gúnyos megjegyzéseket tett a miniszterelnökre. A Városmajori Gimnázium volt pedagógusa egy posztot tett közzé a Facebookon, melyben a hivatalos indiai látogatást tett Orbán Viktor kínos protokollfiaskójáról szólt. Az ismert videófelvétel szerint ugyanis a miniszterelnök kézcsókkal akarta üdvözölni Sonia Gandhit, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnök asszonyát, a gesztus azonban udvariatlannak számít a hindu országban, ezért a politikus elrántotta kezét Orbán szájától.

Orbán Ráhel volt tanára a cikket így kommentálta: “Úgy látom, az elefánt Indiában is becsörtetett a porcelánboltba! (Nem csak idehaza)”.

A kormányfő lánya ezután így kommentálta a pedagógus bejegyzését: “Kedves Tanárúr, hamár nincs tekintettel volt tanítványaira, és itt most nem arra gondolok, hogy milyen politikai nézetei vannak, hanem, hogy volt tanítványa szülőjét gúnyolja, akkor legalább olyan cikket és gúnyt postoljon, ami egy színvonalasabb és hitelesebb médiumtól való, amin nem látszik kilométerekről, hogy koholmány… ennél a Tanárúr humorát jobbnak ismertem…”.

Orbán Ráhel tehát feljogosítva érzi magát, hogy a morális kérdések mellett, humor-ügyekben is igazságot osszon. Ha az apja és annak pártja megteheti, akkor ő mitől lenne kevesebb náluk. Az igazságosztó szerepe neki is kijár, s azon sem lennénk meglepve, ha az immár 25 éves ifjúasszony hamarosan magyarságból és más hasonló kaliberű nagyságrendekben is megosztaná véleményét a nagyközönséggel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 62 szavazatból)
Orbán Ráhel a Facebookon gagyog, s ragyog, 4.8 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Marcus Aurelius

    ÁDÁM
    “Ím, nagy Isten,
    Tekints le és pirulj, mi nyomorult,
    Akit remeknek alkotál, az ember! ”
    Szintén Tizennegyedik szín
    Szóval az isten is tud néha rontani.
    Visszatérve az eszkimókra. Madách sem tudta, de az eszkimó, ha terhes a felesége, de vadászni kell, kölcsönkéri a szomszéd asszonyát. Szükség van rá, mert az asszonyok rágják a fóka bőrt, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Marcus Aurelius

    Raszputyin
    .
    De a tréfán kívül is, az együtthálás is megengedett (elvárt) dolog volt, a férfi vendég és a vendéglátó (valamelyik) felesége között. Nagyon izoláltan élő családok közösségében megvolt ennek az előnye.
    Bár, igaz, ami igaz, miniszterelnöki látogatás esetére az eszkimó etikett nem tartalmazott tételes előírásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Szomjankórász

    Barátom örök igazsága szerint senki nem tehet arról, hogy kinek a fffülén csöppent ki.
    Próbáltam volna nem Viksi után el-és megítélni Fatolvajné O. Ráhelt, de sajnos nem sikerült. A traktoron pöffesztve pózolás lebuktatta. Most meg a tanárát epézi/ekézi, miközben a magyar nyelvet 25 éves korára sem sikerült még kellően elsajátítania. Igaz rá is a népi bölcsesség: az anyja cipője még nagy neki, de az apja fffüle már kicsi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  4. Egyelőre jobb ha nem oszt meg senkivel semmit, hanem a helyesírást gyakoroja, mert ha már magyarkodik, ajkkor legalább használjon helyesen leírt magyar szavakat. De van még egy lehetőség, ha írásban nem ugrik semmire, csak szóban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. Rácsika, apuci nem mondta? Most mondjam én? Képes lennél megsértődni dundika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  6. Na ja, hát a kézcsók egy nehéz műfaj és úgy tünik a jogi egyetemen nem, vagy nem volt kötelező tantárgy. Nem szép. ha valaki ezt az egyébként tudtommal a politikai etikett által meg nem kívánt gyakorlatot alkalmazza, rosszúl. Egy ízben egy idős asszony megcsókolta OVI kezét, na az egy helyesen végrehajtott kézcsók volt, ha eltekintünk attól, hogy egy idős kézcsókját valahogy indokolt lenne elháritani, már ha valkinek jó az izlése. Ja és nem azért mert idős és nő, hanem pont azért, mert idős és nő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  7. Szomjankórász

    Fatolvajné O. Ráhel apja, a vénasszony által kézcsókolt, retardált földesúr azt hiszi, menősködhet, ha pók módjára összenyálazza külföldi úriasszonyok kezét.
    De nem csak ezért utálom a csúti putribugrist.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Most be kell vallanom ,hogy nem volt igazam. Annak idején ,mikor mindenki támadta ráhelkát , én hülye megvédtem ,hogynem felelős a hülye apjáért,és nem irigylem . Sajnos tévedtem. Ő saját jogon ilyen tipikus orbán vagy Mrs. fatolvaj.
    De hát mindannyian láttuk a gellérthegyi putri levélszekrényét, akkor meg min csodálkozunk??? Szóval , bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. En arra lennek kivancsi, hogy ez a traktor szalitott-e lopott fat Bajara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. vikmeki
    (Annak idején….)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Vikmeki
    Nagy slamasztikában lennél, ha itt lenne Barry1. “annak idején” előtted megírt volna mindent, neked meg csak olvasnod kéne most. Akkor miről írnál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Latyapatya
    Nem mondod, hogy nem vetted észre?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. “..hasonló kaliberű nagyságrendekben..” – no, ennek nincs értelme magyarul. Örömömet lelném benne, ha legalább az itt megjelenő cikkekben ilyenek nem fordulnának elő …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. hehehehe…hijjnye de kelloemetlen :D :D
    Mármint ez a kézcsókos izé..
    PEdig tuttira veszem hogy a protokoll-főnök nem tétlenkedett !
    Dehát ha valaki mindent mindenkinél jobban tud…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. orbán országában demokrácia van,a tanitvány mondja meg tanárának hogy mit szabad mondani és mit nem csak ehez az kell hogy az apja legyen az isten!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Még egy jó tanácsom volna Orbánék szép leánya részére!

    Jól gondold meg kicsike, hogy fölkapaszkodj a közszereplés szekerére, mert nagyon nem tudod, hogy ott mi vár rád! De ha rajongsz a közutálatér, hát rajta!
    De sírdogálj ha apuci sem tud ettől megóvni, hacsak ott a mittomilyen ..csút,(Al-Fel, Alfel, Alfelem..?) környékén nem építtet állami pénzen egy “családomat szidalmazók börtönét, vagy munkatáborát, mondjuk jó pénzért vásárol apuci a Tiborc birtokból hozzá egy darabot!
    Szóval kicsike! hagyd a közszereplést, mert ha annak szmötyije elkezd a nyakadba folyni, a Tiborc panasza sem képes kimosni belőle!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Ducika, Elgondolkoztál már azon, hogy mi az oka annak, vannak emberek, akik apádat elevenen megnyúznák? Mert vannak ilyenek. Ezektől sok jóra te sem számíthatsz.
    Gondolkozz, hogy miért nem szeretik ezt a hazudozó, pálinkázó, semmire sem jó fickót !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Pro 9:13 Balgaság asszony fecsegõ, bolond és semmit nem tud.

    Pro 13:16 Minden eszes cselekszik bölcseséggel; a bolond pedig kijelenti az õ bolondságát.

    Pro 17:28 Még a bolond is, amikor hallgat, bölcsnek ítéltetik; mikor ajkait bezárja, eszesnek.

    Pro 26:9 Mint a részeg ember kezébe akad a tövis, úgy akad az eszes mondás a bolondoknak szájába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Ráhelka dugni már tud,de a helyesírást még nem ismeri.
    “Ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Ejnye toldy, hát azt többet gyakorolta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. Egy leány védje meg az apját,ha kell,vesse be a helyesírási hibákat is.Ezt tette.Egy tanár pedig ne a tanítványa apját,hanem a miniszterelnököt küldje el a bús francba,ha az tuskó.A tanár is ezt tette.Mi itt a probléma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Hungarian citizen

    Szanalmas tenyeres-talpas, hamis nevu ciganyasszony, olyan felmenokkel, amikhez kizarolag a lopas, hazudas, tolvajlas, rablas fogalmak kapcsolodnak.
    Az a piszok nagy mazlija, hogy nem jarok (holott tehetnem) ilyen VIP helyekre, mert ott vertem volna le szendvics-vonaglas kozben, ha belehadonaszik egy kameraba a szemem lattara.
    .
    Azon tul, hogy muveletlen ocsmany ruhes bugris, mint az a genhibas apja, meg rikacsolo aljaparaszt tolvaj is. De legalabb majd a fatolvaj bunozo gazdaja szennerugdalja estenkent, es nyugtunk lesz tole.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos