Ronai and Ronai
AMERIKAI

Így néz ki egy 6-os karton 2013. október 19. szombat 19:21 | AN

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Így néz ki egy 6-os karton

Budapest – Ha valaki megnézi a Google képkeresőben megtalálható 6-os kartonokat, akkor megdöbbentő a különbség az eredeti 6-os karton nyomtatványok és a Gój Motorosok által Bartus László állítólagos ügynökmúltjáról szóló hamisítvány között. Az alábbiakban bemutatunk néhány igazi nyomtatványt és alatta a Gój Motorosok által közölt hamisítványt. Szinte hihetetlen, hogy ilyen gyenge színvonalú és nevetséges hamisítvánnyal a nyilvánosság elé mertek állni. A világhálón található képek nyilvánosak, nem a mi publikációink. Célunk nem a nyomtatványokon szereplő nevek azonosítása, a dokumentumokon található információkért nem vállalunk felelősséget, célunk nem az iratokon szereplő személyek ügynökmúltjának bizonyítása, csupán a hivatalosan használt eredeti nyomtatványok bemutatása.

Így néznek ki az igazi 6-os kartonok:

.

Végezetül ezek után a Gój Motorosok által bemutatott “6-os karton”, amellyel Bartus László állítólagos ügynökmúltját akarták bizonyítani. Ezt kell összevetni a fenti nyomtatványokkal. Már az is érdekes, hogy a tömegesen előnyomtatott kartonon a “6″-os szám hogyan mosódhat el? De a betűtípusok sem egyeznek a hivatalos nyomtatványok betűtípusával, a “karton” alján levő keret és a benne levő megjegyzések is nevetségesek. Minden eredeti nyomtatványon van aláírás, a Bartus László 6-os kartonjának tulajdonított hamisítványon helye sincs az aláírásnak. A Gój Motorosok hamisítványán a “Csak a BM. Politikai Szervek felhasználására” szöveg átfolyik a másik oldalra. Az eredeti nyomtatványokon a “Politikai Szervek” kisbetűvel szerepelnek, a nagybetűs írásmód nem is felel meg a magyar nyelv helyesírási szabályainak. A “kommunisták” még tudtak helyesen magyarul írni.

Természetesen a Gój Motorosok hamisítványáról hivatalos szakértői véleményt is kérünk, és azt közzétesszük.

(Elnézést kérünk, hogy a kartonok egy részén a kuruc.info nevű náci hírportál logója látható. A nyomtatványokat mi a Google képkeresőből töltöttük le. Nem a forrás és a tartalom, hanem a nyomtatvány hitelessége volt a meghatározó szempont. A világhálón található fotók nyilvánosak, nem a mi publikációink. A kartonok igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget, kizárólag a nyomtatványokat kívántuk bemutatni a nyilvánosan elérhető fotókópiákkal.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 29 szavazatból)
Így néz ki egy 6-os karton, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Az emberben felvetődik a kérdés. Ki gyűlöli annyira Bartus Lászlót, hogy ilyen dologra vetemedjen?
    Becsületről,és igazságszeretetről beszél az, aki nyilvánosságra hozott ilyen hamisítványt?
    Azt hiszem törököt fogtak.Mert a besúgással vádoltnak akkora az igazsággal szembeni igénye, hogy kideríti az igazságot, és a szereplőket, akik ezt elkövették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  2. Ócska szintű rendszer, ócska szintű hamisítás.
    Most valószínűleg tanulmányozzák Bartus cáfolatait, és próbálják felfogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  3. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ezek annyira bénák hogy ezentúl Goly Motorosoknak hívom őket,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. Hamisitvany, nem lehet öket allamtitoksertesert beperelni, ragalom mediaban mindenkihez eljutott, a cafolas pedig nem fog. Nagy felhajtast kell csinalni a hamis vadakert, karteritest, ujab es ujab pereket inditani evekig napirenden tartani a mediaban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  5. Nyilvánvaló a hamisítás, ez már az első cikknél is lejött.
    Én csak azt sajnálom, hogy még mindig pörög ez a téma. Ez a Mészáros nevű senki most úgy érezheti, hogy ő valaki mert a Bartus László reagál az ő facebookos linkelgetéseire. Erőlködik azon, hogy észrevegyék. Ezt csinálta Dániel Péterrel is, még ebédelni is meghívta. Dicsekedett vele, hogy ő Dániellel vitatkozott, tehát ő valaki, akinek a véleménye számít. Pedig dehogy, nem számít semmit!
    Az ilyeneket nem kell észrevenni, az ilyeneket fel kell jelenteni és az utolsó bőrgatyát is leperelni róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  6. Szita Károly alias Krakus Péter, ma Kaposvár Fideszes polgármestere, róla régen tudtuk, hogy spicli volt. De látom most itt, hogy Böröcz István elvtárs a napokban leváltott TV-vezér is az volt, jönnek elő szépen a patkányok iratai…….(az egyetlen, akiért kár, Várszegi Asztrik pannonhalmi apát) Csurkáról tudtuk, Vitár Robiról tudtuk, de holvan Pokorni papa, “leánykori nevén” Pákozdi János? Akiről a XII. ker. polgármestere, volt Fidesz-kulturális miniszter kisfia még 40 éves korában sem tudta, hogy áruló volt……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  7. Valakinek, akinek van erre ideje, a mészáros imre nevezetű gay motorosról kellene készítenie valami jóféle gúnyképet, vagy valami ilyen “hatos karton” féle marhaságot. Tőlem lehetne bőr- és Nemibeteg gondozói jelenléti ív is…
    .
    Csak a móka kedvéért.
    .
    Komolyra fordítva: remélem, Bartus úr a gatyáját is lepereli ennek az állatnak. Meg a mociját is, aztán majd a többi gay motoros ad neki pótmotort…
    .
    Egy pszichopatologiai esettanulmányt is megérne mészáros imre összes megnyilvánulása, a gay motorosokról pedig szinte bármelyik csoportfotó egy szociopatologiai esettanulmány tárgya lehetne. Hogy miféle koncerteket látogatnak, az is elég sokat mondó.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. “Ki gyűlöli annyira Bartus Lászlót, hogy ilyen dologra vetemedjen?” kérdi fentebb
    “bumburi”

    Na ki? Ez még kérdés? Nyilván Orbán és titkosszolgái, az Amerikai Népszava “lehallgatói”, azok gyerekei, akik annak idején a SZER-t, a “Voice of America”-t és a “Deutsche Welle”-t is lehallgatták. Akik ezt is olvassák most, és megy be a nevem mellé a dossziémba. Tehetnek egy szívességet, kinyalhatják, ezt már a 60-aas években mindig bemondtam, amikor Bécsben élő apámat hívtuk, és miután a kezelő-kisasszony jelentkezett, hogy “itt interurbán Bécs ennyi és ennyi szám, kapcsolom”, akkor volt egy kattanás, és mielőtt apámat üdvözöltem volna, bemondtam, hogy (moderálva) aki ezt rajtunk kívül most hallgatja”……Soha nem jöttek értem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Azért régen is tudtak az elvtársak. Várszegi Asztrik, született 1946-ban, de a felszabadulás előtt is pártonkívüli volt. Nem is gondoltam volna!
    Vagy itt van Hámori Tibor, mindössze exportfelelős a Mineralimpexnél 8 általánossal. Ma miniszter lehetne.
    Ami megdöbbent: még 1988-ban és 89-ben is folytak a beszervezések. Az rendben van, hogy megvoltak az állambiztonságiak, de olyan is volt, aki kötélnek állt. Szezon végén bámulatos érzékkel. Vagy lehet, hogy ez még most is tart?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. Az eredetiség/hamisítvány témához egy kis technikai adalék, esetenként az embargó feloldásának dátumával. Az embargó a magyar belügyi szervekre is érvényes volt, olyan csúcstechnikát nem alkalmazhattak, ami a COCOM nemzetközi tiltólistáján szerepelt.

    “COCOM-lista
    A COCOM-lista egy, a keleti blokk országait sújtó, multilaterális kereskedelmi embargó volt. (…)
    A COCOM-lista egy csúcstechnológiai termékeket tartalmazó feketelista volt. A listán szereplõ termékeket tilos volt az embargó alatt álló országokba (KGST, Kína) exportálni, hogy azok így egyre inkább lemaradjanak a fegyverkezési versenyben. A COCOM-listát ezért a hidegháborús gazdasági hadviselés egyik formájának is lehet tekinteni. (…)
    .
    Magyar vontatkozású COCOM-listás termékek
    Informatika (A “turista importban” bejutó termékekre pedig a magyar kormány vetett ki magas vámot)
    Hardver
    Commodore 64 (1985-ig)
    Ethernet hálózati eszközök (1990-ig)
    IBM számítógépek
    IBM PC XT és AT
    A Magyarországra került gépeket általában alkatrészként szétszerelve hozták be, és rakták össze
    Mainframe-ek
    9221 Model 150
    5110 (BASIC és APL nyelven programozható, 8″ floppy disk, 64 kB memória
    Apple Macintosh
    Digital Equipment Corporation termékek kilencven százaléka
    PDP, VAX (a KFKI-n visszafejtették a gép működését, ebből lett a TPA – Tárolt Programú Analizátor. Ritka esetekben a TPA átcímkézett és becsempészett PDP és VAX gépeket is jelentett)
    Amiga
    4 GB-ot meghaladó kapacitású merevlemez
    Szoftver
    AutoCAD
    Általános definíciók
    Távközlés
    Digitális telefonközpontok és egyéb távközlési berendezések (1988. szeptember 15-éig)[6]
    Mobiltelefon technológia, üvegszálas adatátvitel (max. 156 Mbit/s sebességig), mikrohullámú adatátvitel (1990-ig)
    Modemek 9600 baud adatátviteli sebességgel (1992-ig)
    Informatika
    275 Mbit/s adatfeldolgozású számítógép (1990-ig)
    Intel 80386-os processzor
    550 Mbit/s adatfeldolgozású számítógép kivitelének könnyítése (1990-ig)
    A legtöbb RISC processzor 1992 előttről
    DRAM memória 256 kB méretig, 60 ns elérési ideig (1991-ig)
    Ipari berendezések
    3 mikrométer pontosságú fémmegmunkáló gépek (1990-ig)”
    Forrás:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/COCOM-lista

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. »A “kommunisták” még tudtak helyesen magyarul írni.”«
    No igen. Egyébként a szövegben említett “náci portál” cikkeit ugyancsak feltűnően jó helyesírás és fogalmazásmód jellemzi, nagyon hasonló ahhoz, mint a 89 előtti pártsajtót. Aligha véletlenül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Kedves Laci !
    .
    Igazságügyi szakértőt már a per beindítása előtt is igénybe vehetsz a kamarájuktól > m á r . e l ő r e . e g y . ü t ő k á r t y a . a kezedben… A kamarai tagokról lista áll rendelkezésre… Ebben a kérdésben minden ügyvéd nagy gyakorlattal képes gyorsan is lépni, de a szakértői lista a Neten is, bárki számára elérhető… A többi már csak idő kérdése.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. @bumburi

    Bennem felvetődik a kérdés, ki rendelte meg, ki adott hozzá segítséget, ki fizette meg, mik a további céljaik, milyen eszközökhöz folyamodnak, ha Bartus képes megvédeni magát. Mekkorára fog felfúvódni ez az ügy, lesz e belőle politikai kérdés, lehet e ezzel ütni Orbánon és rendszerén, ki fog e Orbán tartania csahosai mellet vagy kidobja őket a szemétkosárba, meddig tart csend a Fideszen belül, mikor esnek egymás torkának, kiderül e az igazság kik rendezték meg a háttérben..
    .
    És végül, mit tudunk mi tenni, hogy segítsük Bartust és az AN-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. Sydney: és hol van Kondor Katalin? Azt irta a gój góré (index topikban olvastam), hogy “ügynökök ne legyenek a magyar közéletben” szerintem szólnia kéne Széles Gábornak: mit keres Kondor Katalin az echo tv-ben? Ott azért neccesebb az ügynökvád, és Kondor egy hazai – ráadásul jobboldali tv-ben sokkal inkább jelen van a magyar közéletben, mint Bartus László, aki egyetlen magyar médiában sem szerepel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Eagle
    Ezek a kérdések bennem is felvetődtek.
    Rendesen beindítja az ember agyát ez a téma.
    Ezek az eszközök, és célok aljasok.Dániel Péter valahol azt írta, hogy a goj Mészáros Imre a mai napig rendőrségi besúgó. Hiszek Dániel Péternek, mert ha nem volna az, nem is tehetne meg sok mindent. Márpedig az a pali a társaságával nagyon hosszú láncra van eresztve,aminek oka van.
    Van azonban egy érdekessége. Nem látom sehol,hogy foglalkoznának vele, az index fórum kivételével.
    Az Orbán rendszerében ez az ügy el fog sikkadni.Hallgatni nagyon tudnak,ha nekik kellemetlen valami.Arra viszont számíthatunk, hogy ez csak ujjgyakorlat nekik. Mi lesz itt, ha belendülnek?
    Az igazság ha ki is derül, nagyon kisbetűvel fog megtörténni részükről. Bízom B.L.-ban, hogy kellő hanggal ki fogja tenni a lapra a konklúzióit.Ezért jó, hogy növekszik az AN olvasottsága.
    Sajnos segíteni nemigen tudunk neki.Talán azzal, hogy hiszünk neki.Hisszük, és tapasztaljuk,hogy a kartonosak ma sem jellembajnokok, márpedig ezt B.L.-ról nem lehet állítani. Következetesen ki fog állni az igazság mellett.
    Én drukkolok neki, hogy mennél előbb kiderüljön az aljasság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Természetes, hogy a titkosszolgálat beépíti az embereit a szélsőséges mozgalmakba, és azok – kerülvén a lelepleződést – aktív és hangos tagjai lesznek a szerveződésnek, előbb-utóbb tehát vezető szerephez jutnak. De mi biztosít bennünket, hogy nem gondolják komolyan? És mire jó, ha egy ilyen szervezetben az összes vezető valójában titkosügynök? (Volt egy jó film, ahol a prostituált és a selyemfiú felszedik egymást, aztán egyik se akar fizetni.) Mi mentesíti a titkosszolgálatok központi irányítását a szélsőségektől? Például, ha kormányon éppen egy gátlástalan maffia tartózkodik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. http://www.pupublogja.hu/2013/10/bomba-bartusra.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Kedves BL,
    Senkiben fel sem merul, hogy szemernyi igazsagtartalma lenne, minenki ismeri orban mocskos modszereit. Emiatt egy percig ne aggodjon.
    Akinek pedig eddig is zavar volt a fejeben, annak ezutan is az lesz. A pert azert ne hagyja annyiban, egyebkent meg bizonyos fokig egy jo kis ismertseg javitonak is felfoghato az AN – nek, tehat valamilyen szinten kontraproduktiv a kitalaloi szamara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. csúti futballsztár

    http://mediapanda.blog.hu/2013/10/18/budapest_a_hugyszag_fovarosa?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_10_20&utm_campaign=index
    húgyszagú budapest
    a “jövő fővárosa”
    a keresztény-galaktikus elit itt lakik :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Ha Bartus Lászlónak a nepszava@nepszava.com-ra küldtem e-mailt, akkor azt megkapja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. perelni a bőrbugyisokat, perelni, perelni, perelni. a mocijukat is zaciba kelljen vágni… persze majd vitya fizet helyettük…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Úgy látom sokból nem tartott prominens személyek IGAZI 6-os kartonját szemléltető példaként megtalálni. :-)

    Rodolfó szavaival élve: hát nem érdekes??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. a 6-os elmosódása tipikus tintasugaras nyomtatónál előfoduló jelenség :-) az meg miért meglepő, hogy 88-89-ben is folyt a beszervezés? Martonyi 89-ben lépett be az MSZMP-be!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. @ Köbgyök
    Te jó ég! Akkor én most kommunista vagyok vagy náci?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Kedves Sortilegus,

    Most olvastam pupu cikkét, én is felraktam volna, még jó, hogy átfutottam a hozzászólásokat…:-), én is nagyon kedvelem pupu-t :-)…Ő még az, akivel kb. 1, 1 1/2 éve ugyanúgy egy hullámhosszon vagyok, mint az AN-nel, Admin-nel :-)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Na, már a hárombetüsök (FBI, …) is kapott segítséget ahhoz hogy ne figyeljen a hamis vádakra, és ne figyelje meg BL-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Muszáj ezt a témát komolyan venni? Már az úgynevezett dokumentum kivitelezése is nevetségesen dilettáns. Az “előregyártott űrlap” kipontozott részeibe (a pontok helyére!) beleírják az egyedi tartalmat. Na, gratula :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Adalékok az ATV-ről szóló vitához 2013. november 30. szombat | AN

Ne vásárolj a CBA-ban! 2013. november 21. csütörtök

A Békemenetre terelte dolgozóit a CBA 2013. november 14. csütörtök

Nemcsak a 6-os karton hamisítvány 2013. november 4. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos