Ronai and Ronai
AMERIKAI

Heller Ágnes válasza Kumin Ferencnek 2013. október 26. szombat 12:38 Forrás: AN

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Heller Ágnes válasza Kumin Ferencnek

Budapest – A nemzetközi hírű filozófus válaszolt Kumin Ferenc kioktató levelére. Mint írta, utoljára negyven évvel ezelőtt vonták felelősségre azért, hogy kinek és mit nyilatkozott. Most úgy érzi, az óra körbejár. Azt javasolja Kuminnak, néha hallgasson meg olyan véleményeket is, amelyek eltérnek az övétől.

Heller Ágnes levele itt olvasható:

Tisztelt Kumin Ferenc!

Köszönöm, hogy 40 évvel megfiatalított.

Vagy 40 évvel ezelőtt vontak felelősségre azért, mert burzsoá sajtónak, méghozzá ellenforradalmárokkal együtt adtam nyilatkozatot. Az óra körben jár.

Csak ugyanazt válaszolhatom most, mint akkor. Mindenütt, minden fórumon a saját véleményemet mondom, nem kérdezem, kikkel együtt, s azt sem, hogy kiknek. Ha érdekli őket a véleményem, kifejtem. Ugyanúgy beszélnék ma is a jelenlegi hazai politikáról és irányítóiról a Kossuth rádióban vagy az egy állami tévé csatornán, ahogy a svéd vagy más televízióknak tettem. Nem kérdezném, hogy kikkel együtt, mondjuk, akár Kumin Ferenccel is. De miután a nagy hazai sajtószabadság következtében nevem csak rágalmak keretében merül fel az állami médiumokban és jobboldali sajtóban, erre mindeddig nem nyílt alkalmam.

Nem tételezem fel, hogy Kumin Ferenc azt hinné, vagy hihetné, hogy mindhárom legmagasabb közjogi funkciót azért töltik be ifjúkori (bár már nem olyan ifjú) barátok, mert hosszú tanakodás után, mindenkit figyelembe véve a Parlament pártjai nem találtak náluk alkalmasabb jelölteket, s nem azért, mert a miniszterelnök jelölte ki mind a Parlament elnökét, mind az államelnököt, és a Parlament szavazógépezete döntését természetesen melegen támogatta.

A jelenlegi politika vezérlő ideológiájáról mondottakat nem idéztem, csak összefoglaltam. Saját összefoglalásom nem tartalmazhat tárgyi tévedést. S hogy miniszterelnökünk templomavató beszédére hivatkozva „Istent” mondtam „vallás” helyett, nem ront, inkább valamit javít a szomorú helyzeten.

S miért nem idéztem miniszterelnökünk szájából, hogy „Magyarország jobban teljesít?” Nemcsak azért tartózkodtam ettől, mert semmit sem idéztem, hanem azért is, mert nem hiszem, hogy igaz.

Kedves Kumin Ferenc, hallgassa meg az állami rádió, nézze meg az állami televízió csatornáit. Úgy hiszi, hogy kiegyensúlyozott a tájékoztatás? Hogy minden vélemény helyet kap az adásokban? Hogy különböznek egymástól a hírműsorok? Hogy nincs indoktrináció?  Hogy nem folyik minden csatornából ugyanaz a politikai leves?  Azt hiszi, hogy egy érdeklődő honpolgár ezekből az adásokból objektíve tájékozódni tud? Még a szavak és mondatok is ugyanúgy ismétlődnek, mintha papagájok beszélnének!  Kérem, felejtse el, hogy mi az, amit szívesen hall, s gondoljon néha arra is, hogy másoknak esetleg más a véleménye, s szívesen hallanának valami mást is.

Még egyszer köszönet a fiatalításért.

Heller Ágnes

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (516 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +790 ( 858 szavazatból)
Heller Ágnes válasza Kumin Ferencnek, 4.8 out of 5 based on 516 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. Heller Agnes rulez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (64 szavazatból)
  2. Korrekt, higgadt, nagyon értelmes válasz, kétlem, hogy valóban megérti azt a címzett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +127 (141 szavazatból)
  3. Túlságosan európai válasz egy fél-ázsiai mocskolódásra. :(
    Ezek csak a korbácsból értenének, vagy még az is túl puha?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +111 (129 szavazatból)
  4. Ez járt Kuminnak. Köszönet Heller Ágnes, hogy nem hagyta szó nélkül ennek a politikai ficsúrnak a kioktató levelét.
    Minden szava,sora igazság.
    Igaz, hogy ma a médiát csak a fidesz uralja. Az is igaz, hogy papagájkommandót csináltak az összes médiából.
    Az meg pláne igaz, hogy egy ember, ha gerincesnek született, akkor nem hagyja, hogy korlátozzák a vélemény nyilvánításban.
    Bár pártunk és kormányunk minden lehetőt megtesz, hogy az embereket félretájékoztassa, az igazság akkor is megkeresi a maga útját.
    Minden magyar Tv csatorna a “Magyarország jobban teljesít”-től hangos,amivel lassan a lelki nyomorultak országává silányítják le ezek a politikai ficsúrok az országot.
    Bizakodással tölt el, hogy vannak emberek,a megrágalmazottak között is, akik merik hallatni a hangjukat, mert tudják mi a becsület, és tisztesség. Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +184 (194 szavazatból)
  5. Nna, EZ a szellemi fölény!
    Egy-két szóból kiosztotta Kumint! Ez tetszett!
    Szerintem ebben a topikban most minden like a tanárnőt illeti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +172 (180 szavazatból)
  6. Mínuszosok megrohanták az AN-t, hétvégi feladat és túlórapénzt kapnak érte?!
    Pedig még velük is megtörténhet ami Tajvanon is megesett:
    -
    http://itcafe.hu/hir/samsung_tajvan_berkommenteles.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (53 szavazatból)
  7. Hál’ Istennek úgy látszik, hogy a goj-Professzorok Batthyányi Köre (egy Nobel Díjat sem nézek ki belőlük…) tagjai is olvasták mert láthatóan az éppen ügyeletes 4 rendszeresen véleményezi is a Hozzászólásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (47 szavazatból)
  8. Heller Ágnest meg fogják vádolni alkotmányellenes tevékenységgel, ja… rárontott nemzetére.
    Az alkotmány preambuluma szerint a nemzet védendő, az egyénnel szemben. Más országokban, pl. német alkotmányban, az egyént védik… akár a nemzettel szemben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +81 (87 szavazatból)
  9. Istenem, hogy Orbánék mennyire utálják az önálló véleményeket. Nem véletlen, hogy egyik első akciójuk a “filozófus maffia” leleplezése volt. Nem jött össze a koncepciós per. Ezek a filozófusok meg nem bírnak magukkal, gondolkodnak, elemeznek, véleményük van.
    T. Kumin úr, rossz úton jár, ezt nem így szokták csinálni a hozzánk hasonló országokban. Tessék egy jó nagy területet elkeríteni szögesdróttal, a sarkaira feltétlen tegyen őrtornyokat. Kell néhány barakk, és persze a tornyokba katonák. A filozófusokat, másként gondolkodókat tessenek összeszedni és ide beterelni. Arra figyeljen oda, hogy ne írogatással, gondolkodással hanem pl kőtöréssel töltsék a napjaikat. Amennyiben így cselekszik biztos lehet benne, hogy mindenki érteni fogja a vonalat, az irányt és megvalósul a Nemzeti Együttgondolkodás Rendszere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +124 (132 szavazatból)
  10. GRATULA Heller Ágnesnek!!!!!!!!!!!!!!!Sok ilyen gerinc kellene még!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +117 (127 szavazatból)
  11. Szirmai
    Csak Te ne adj nekik tippeket!
    Megteszik maguktól is nem soká…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  12. Túl kulturáltra sikerült a válasz. Nem ért belőle semmit de ez nem is fontos. Ezeknek nem szabad válaszolni, nem szabad szócsatákba belemenni mert a vége az lesz, hogy lejáratja saját magát.
    .
    Ismét a George Bernard Shaw híres mondása:

    “I learned long ago, never to wrestle with a pig. You get dirty, and besides, the pig likes it.”
    .
    “Régen megtanultam már, soha ne birkózz egy disznóval. Az ember csak bemocskolja magát, és mellesleg, a disznó élvezi a dolgot. ”
    .
    Akkor mit lehet tenni?
    .
    Cselekedni. Keresni erőteljes mestert aki nem veri, nem korbácsolja, hanem egyetlen kemény mozdulattal a padlóra küldi “elaltatja” és akkor csend lesz és nyugalom. Más megoldás nincs.

    A disznóhoz nem vitapartnert kell küldeni hanem böllért.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (67 szavazatból)
  13. Kumin sajnos nem értheti Heller Ágnest, csak azokat, akiket sajnos az olyasmik jellemeznek, hogy :
    - Kumin, kapd el !
    - Kumin, hozd vissza !
    - Kumin, harapd meg !
    - Jó a Kumin, jó a Kumin, gyere ez a tied itt a kezemben …
    S láthatóan a Kumin jól is érzi magát amikor így megszolgálhatja azt, ami ott abban a kézben van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +88 (94 szavazatból)
  14. Mint már kifejtettem, ez a Kumingyerek nem buta. Még csak nem is az az aljas, gyűlölködő típus. Pontosan érti, amit Heller Ágnes írt neki. Akkor is tudta, mi az igazság, amikor az olvasói levelet megírta. Ámbár valószínűleg nem pirul bele, amikor leleplezik. Ez pénzért csinálja, nem butaságból. Ki-ki döntse el, melyik a jobb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (58 szavazatból)
  15. A Szép Szőke Herceg ( SzSzH ) nem ettől fogg megőszülni , ammá tutti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. Ficsúr….,dehogy, hiszen ebben a névben van valami kaján kacsintással elismert olyan vagabund tett és viselkedésforma… Ő nem ficsúr csak egy sima fideszes kolbászoló, akinek a saját jövőképén koránál fogva jól,mélyen,távlatosan el kellene gondolkodni.De hát ennyi spiritusz nincs a ………,igen abban !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  17. csakén
    2013. október 26. szombat
    13:31

    Azon gondolkozom, hogy a bérmínuszolók tudják-e, hogy őket fogják elsősorban likvidálni, mint megbízhatatlanokat, hiszen egyrészt óhatatlanul is bepillantást nyertek a hozzászólásokba, azaz az AN olvasói lettek így megfertőződött bárányokká váltak akiktől meg kell tisztítani a terepet.

    Másrészt viszont, megtanulhatták volna, hogy a piszkos munkákat végzők mindig kellemetlen és veszélyes tanúk akiket el kell tenni láb alól. Kezdve a bérgyilkosoktól az összes piszkos munkán át a bérmínuszolókig. Ez mindig így volt a történelemben.

    Ők a másodosztályú személyzet, ők végzik a koszos munkát és aztán jön az első osztályú kommandó és likvidálja a terhes tanúkat. Rájuk sem vár más sors. A bérmínuszolásért fizetnek nekik, de senki nem fog fizetni azért, hogy befogják a pofájukat. Egyszerűbb, olcsóbb és biztonságosabb leszámolni velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  18. Kumin majd megy a levesbe a balatonalmádi gimnázium igazgatójával együtt. Mindkettő bele akarta fojtani a szót Heller Ágnesbe, örülök, hogy nem sikerült. Heller Ágnest még akkor is olvassák, amikor az előző kettőről már senki sem tudja, hogy léteztek egyszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (68 szavazatból)
  19. gombház:
    Mé?
    Most tuggyuk hogy ezek ketten léteznek?
    Itt hallottam róluk először életemben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  20. Geyza !
    :D
    Sajnos most nekik áll a világ itt. Csak remélni merem, hogy a bukásukban gyönyörködhetek még.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  21. Heller Ágnes egy sokat megélt asszony, akinek kora és megpróbáltatásai ellenére sokkal szilárdabb maradt a gerince, mint a lelkét eladó, fiatal bírálójának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (55 szavazatból)
  22. Eagle
    Akiket erre alkalmaznak, azoknak ez most a kényszerűség, nekik a 2006. évi dúlás volt az ahol jól érezhették magukat.
    Nekik épülnek az új stadionok, nekik veszik az új buszokat és metrókocsikat, hogy meccsek idején törhessenek-zúzhassanak és, ha kell a vezírért megint feltépjék a kockaköveket!
    Be vannak idomítva.
    Egy pl.:
    A Körúton a nyáron volt valami bandaharc, ott volt a Szőke Ferenc is, hallani is valamit arról az ügyről?!
    Na ugye, hogy ugye – rá nem vonatkozik a három csapás! Így elsikálták az ügyet, jöttek a jogászok, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  23. Most legalább dicsekedhet,hogy értelmes emberek is leveleznek vele.Heller Ágnes helyében nem válaszoltam volna,mert ha elhessegetek egy legyet amely szemtelenkedik velem,annak sem magyarázom miért zavartam el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  24. ateista: Nem is a kuminnak szól ez a levél, hanem az írástudóknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  25. A következő kutyámat kuminnak fogom hívni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  26. antifülke 2013. október 26. szombat 18:15
    Ha a te kutyád lesz, akkor becsületesebb nevet is választhatnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  27. Agressziómentes, bölcs riposzt. Heller Ágnes egy valaki, Kumin pedig már akkor egy senki volt, mielőtt valaki lehetett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  28. T. ateista!
    Minden szava igaz, maximálisan egyetértek, sajnos , csak egy támogatót tudtam nyomni, de legszívesebben egy hétig nyomtam volna a támogató szavazatértékelést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  29. gets 12:53 “Ezek csak a korbácsból értenének, vagy még az is túl puha?”
    Ezeknek Matyi, AVO és kancsuka kell, máshoz túl primitivek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  30. A Nagy Magyar Abszurd egyik látványos jelensége, hogy milyen adottságtömegű és jellemű emberek kerülhetnek a politikai élet fontos pozícióiba, különösen 2010. óta. Kumin egyike a legkirívóbb példányoknak, de emlékezzünk a három legfőbb közjogi méltóságunkra, a miniszterelnök szárnysegédeire, szóvivőire, a rezsimnek benyaló média főmunkatársaira, a politológusi „tudományos” háttérre. E szégyenletes ténynél csak egy megalázóbbal élünk együtt: a jelek szerint Magyarország képtelen „kitermelni” az ellenszerüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  31. #liberálisfiatal

    Imádom ezt a hölgyet! ÉN csak ennyit mondok!!!!! :D :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  32. Mivan mínuszmatyik, mellbevágó az igazság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  33. Kiderult Kuminrol, hogy egy jovagasu gyerek, csak ez a vagas van rossz helyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  34. Sárga Király
    2013. október 26. szombat
    20:09
    Bármelyik ország bármelyik neonáci csoportjáról – meglepőt mondok, de Svédországban is vannak – össze lehetne állítani egy negatív országimázs videót,
    .
    …akkor hajra, errol is keszuljon dokumentumfilm, es mondjuk pl.Orbanisztanban vetitsek is le…
    Ja, hogy megse?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  35. Kumin fejéről ordit ,hogy maga sem hiszi amit mond. Állandóan izzad, rebben és rángatózik a szeme. Kevés kormánypárti bér-papagáj szenved ilyen látványosan . Nála nagyon kifejező a body language. Majd figyeljétek meg. Irtózatosan
    (moderálva) lehet neki. Ő azon kevesek egyike ,akin látszik,hogy tudja………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  36. Sárga király
    Az ártatlan emberek is fel lettek szólítva, nem csak a csőcselék!Miért nem mentek el onnan?
    Csak nem hős “jelöltek” volt a szerepük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  37. Hajrá Ági Néni! Orbán rezsim pusztulj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  38. Sárga Király
    Tévedésben vagy. Svédországban nem mond beszédet a házelnök egy nyilas író temetésén, nácikat nem tanítanak az iskolákban. Nem avatnak szobrot fasiszta íróknak, politikusoknak. Svédországban nem hívja harcba a miniszterelnök a svédeket a svédek ellen, főleg nem egy állami ünnepen. Ez azért lehet mert Svédorszában velünk ellentétben nem fasisztoid diktatúra van, nem maffiamódszerekkel kormányoznak. Biztos érdekes lenne a filmed a svéd szubkultúráról, de közel sem lenne olyan ütős mint a magyarországi amely a hivatalos irányvonalról szól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  39. (sárga király)

    Aki egy órával a fidesz demonstráció után az Astóriától a Filmmúzeumig jutott el , az minden volt csak békés járókelő nem.
    Ha azt mondod ,hogy Pestlőrincen egy csendes utcában a rendőrök meggyapálták hamupipőkét ,akkor igazad lehetne , de aki a Deák téren (bejelentett oszlatás közben)került szembe a rendőrökkel az maga kereste a bajt. By the way….. Mi a véleményed a TV székháznál a rendőrök lábát eltörő ,azokra mázsás betondarabokat dobáló szintén csupa “békés forradalmárról.”???
    Azonkivül, ha az öszödi beszéd nem tetszett (jogodban áll hülyének lenni), mi a véleményed az “oszt jónapot ” illetve a ” ne mi nyerjük a legtöbbet” dumáról???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  40. Sárga Király
    Orbán tájékoztatva volt, hogy mi történik, sőt arról is hogy be kell mondani a tömegnek, merre távozzanak a baj elkerülése végett!
    Ő ehelyett bevágta magát a páncélozottba. Bebizonyosodott, hogy végig tájékoztatva voltak az eseményekről!!!
    Ne kábítsuk már a nagyérdeműt, mert kilóg a ló pata!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  41. Ennél a Kumin-nál aljasabb, gerinctelenebb, helyezkedőbb férget nem sokat hord a hátán a Föld. Amióta először megláttam és főként meghallottam, azóta környékez a hányinger. Sólyom “elvtársnak” nem vált dicsőségére, hogy odavette a Sándor-Palotába……Ez inkább a Papcsákok, Budaik, Czombák, Fazekasok, Tállaik, stb.-k közé való…….Az (ak)ólba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  42. Egy nagyszerű asszony, hatalmas szívvel és elmével! Sokáig maradjon még közöttünk! A világ gazdagabb lett általa! Nagyon csodálom azért, hogy az “ölebek” hangját is meghallja! Hatalmas vakság kell ahhoz, hogy egy Kumin csak úgy megcsaholja”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  43. sárgakirály

    Nem 5 perc volt , hanem több mint egy óra. Bármelyik!!!!!! európai fővárosban tizszer keményebbek a rendőrök. És te komolyan mondod ,hogy AKKOR az Astóriánál épeszű emberek SÉTÁLGATTAK???? Még kiderül ,hogy a tank is csak a 49-es villamos volt. Miért nézel hülyének?Pont akkor, pont ott??A tévében NEM EZT LÁTTAM!!!! Azonkivül nem vagyok sem DK-s ,sem Gyurcsány fan (kritizáltam én eleget),de mit csináljak ,ha ebből a választékból nekem ő a leghitelesebb . BIZONY!

    Jogom? Közöd?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  44. Heller Ágnes válaszolt neki, pedig kettejük között igen nagy a távolság minden téren. Kumin gazdája sose válaszol, esetenként megbíz egy nyikhajt (pl. rogánt), ezzel is jelezve, hogy neki egy államférfi sem szint, levelezgessen csak egy alattvalóval a kis senki. Heller viszont szóba áll egy ilyennel is, mint kumin, de ez a szerencsétlen nem is veszi észre talán, hogy ezzel nemhogy nem emelkedett a filozófus szintjére, hanem porba hullott… Pedig még csak ki sem oktatták. Azért ez kínos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  45. sárga király

    Ja, és még valami : Ha ma Magyarországon, ebben a helyzetben valaki egyenlő távolságra van orbántól és gyurcsánytól , az vagy jellemtelen , bolond vagy kamuzó (bér) fideszes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  46. sárga király.

    Egyáltalán mi a fenét keresel itt? Most ne gyere azzal ,hogy jogod van …meg izé…
    Nem ezt kérdezem, hanem ,hogy mit keresel itt? Ez a melód, ebből (is) élsz,
    OKé, mert akkor érthető….. vagy meggyőzni akarsz minket? Például engem?
    Kár a gőzért…. úgysem fog menni. Miért nem inkább a heti izénél vagy az mno-n nyomulsz . Lájkolnának ,mint állat. Képzeld én még soha nem kommenteltem ott, mert minek???
    Egyébként a Blahánál használtak gumilövedéket , ott pedig nem voltak békésen sétálgató nagyik. És …a szélsőjobbos szervező a “debil” nevű ,aki a lehalgatott telefonbeszélgetésben azt kiabálta a többi árpádsávosnak ,hogy húzzátok rá őket (mármint a rendőröket) az Astóriára.!!!!! És ez a debil ( micsoda véletlen ) valahogy egy fidesz-kdnp-s orsz gy. képviselőnővel is beszélt közben telefonon( Nem a gyurcsánnyal, nem a lendvai ildikóval!!!!
    Na ,hogy is van ez?? Szerintem ,mindenkinek jobb ,ha szépen hazamész ,megirod a jelentést , és csicsikázol egyet , CSAK SZAKADJ LE RÓLUNK!!!)
    Tudom ,tudom ,jogod van , de akkor is gondold át. Mi igazoljuk ,hogy itt voltál ,tetted a dolgodat, úgyhogy jár a pénz. Ja, és ne felejtsd el az órát átállitani.
    Na, hello.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  47. Mi van ,csak egy nyomorult minuszoló van talpon a vidéken,,,???
    Tessék felkelni ! Egy -kettő, egy kettő, nyomodjon az a gomb!!!
    Nahát!!! Micsoda egy szar (moderálva lesz) alak lehet az ilyen.
    Mit gondolhat ,mikor elalvás előtt még bámulja a plafont? Brrrrrr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  48. “Nem tételezem fel, hogy Kumin Ferenc azt hinné, vagy hihetné, hogy mindhárom legmagasabb közjogi funkciót azért töltik be ifjúkori (bár már nem olyan ifjú) barátok, mert hosszú tanakodás után, mindenkit figyelembe véve a Parlament pártjai nem találtak náluk alkalmasabb jelölteket, s nem azért, mert a miniszterelnök jelölte ki mind a Parlament elnökét, mind az államelnököt,…”
    .
    Ejnye.
    .
    Minő kínos mellőztetés ez Polt Péter személyét illetően. Könnyelműség, kérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  49. csakén
    2013. október 26. szombat
    16:42
    .
    Sajnos igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Hergeljük csak a SÁRGA KIRÁLYT, míg végre őszintén kifakad: “Hogy mernek ezek a büdös zsidók engem antiszemitázni?”
    .
    Egyébként büszkén tapasztalomm, milyen dühhel reagáltak az előbbi hozzászólásomra a goj-Professzorok Batthyányi Köre (egy Nóbeldíjat sem nézek ki belőlük) ügyeletes lájkolóji…. vagy SÁRGA KIRÁLY szerű szimpatizánsai.
    .
    Megaztán miért hallgat a SÁRGA KIRÁLY mint Erdő Péter a fűben a kakastollas csendőrkülönitményről az Augusztus 20.-i budapesti körmenetben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy harmadszor is nekifut 2014. március 20. csütörtök

Mesterházy újból vitára hívja Orbánt 2014. március 17. hétfő

Kumin után a nagykövet is csatasorba állt 2013. október 27. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos