Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz biztonsági őre nyerte a bajai választást 2013. október 14. hétfő 6:19 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz biztonsági őre nyerte a bajai választást

Baja – A Fidesz jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást a bajai 3-as számú egyéni választókerületben, Kovács Csaba az 1071 érvényes szavazatból 508-at kapott — közölte a helyi választási iroda vezetője vasárnap este, az egyik szavazókörben megismételt választás után.

Papp Zoltán tájékoztatása szerint a második Teket Melinda, az MSZP, az Együtt – A Korszakváltók Pártja és a Demokratikus Koalíció közös jelöltje lett 446 szavazattal. Markó György, a Jobbik jelöltje végzett a harmadik helyen, ő a szavazatok 7 százalékát kapta. Az LMP jelöltje, Ikotity István 3,8 százalékot ért el.

A Fidesz jelöltje az érvényes szavazatok 47,4 százalékát, míg a három baloldali párt közös jelöltje a szavazatok 41,6 százalékát kapta.

A választókerület szavazásra jogosult polgárainak 36,8 százaléka, 1071 ember élt a szavazati jogával, illetve adott le érvényes szavazatot.

Az előzetes eredmény ellen 48 órán belül lehet fellebbezni, ha ilyen beadvány nem érkezik, akkor ez a választás hivatalos végeredménye.

A helyi választási iroda csak a választókerületi szavazás összesített eredményéről adott tájékoztatást, a szavazóköri megismételt voksolás adatairól külön nem.

Vasárnap este 11 óra után adta ki az MTI ezt a hírt, az urnákat este 7 órakor zárták, vagyis, több mint négy órára volt szükség ahhoz, hogy összeszámolják a biztonsági őrként dolgozó Kovács Csabára, és ellenfeleire leadott szavazatokat. Persze, ez csak vicc, mint ahogyan vicc minden, ami ma Magyarországon történik. Rossz vicc, nevetni nem lehet rajta, de nyilván mulatságosnak szánták az elkövetők

Főként azért, mert Zsigó Róbert, aki amellett, hogy szóvivő a Fideszben, Baja polgármester is egyben, hét óra után néhány perccel közölte az arra érdemes újságírókkal, hogy a Fidesz jelöltje nyerte a választást. A helyi Fidesz irodájában megtartott tájékoztatóra csak a baráti média tudósítóit – Hír TV, Echo TV, Magyar Nemzet, Magyar Hírlap – tudósítóit engedték be, mindenki más ki volt zárva a nagy bejelentésből. Valaki azért megkérdezte Zsigó Róbertet, vajon honnan tudja a végeredményt, miközben a helyi választási bizottság még semmit sem közölt még az eredményről, erre azt válaszolta, hogy megtelefonálták neki.

Hogy ki hívta Zsigó Róbertet és milyen felhatalmazásból, az a mai Magyarország még megfejtésre váró titkainak egyike.

Az ellenzék a helyi választási bizottsághoz fordult, mert szerintük számos esetben csalás történt, ennek azonban bizonyára nincs jelentősége. A helyi választási bizottság, mint minden más bizottság ebbe az országban, szigorúan ellenőrzött hölgyekből és urakból áll. Rendőrségi feljelentést is tettek, ha Pintér Sándor alá beosztott intézmény kivizsgálja az ügyet, és mindent rendben talál, akkor számít majd hivatalosnak a most bejelentett bajai végeredmény.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 26 szavazatból)
A Fidesz biztonsági őre nyerte a bajai választást, 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Mint tudjuk, ennek az idokozi valasztasnak a valodi tetje csupan egy proba volt!
    .
    Ugyan mi lett volna, ha az ellenzek itt es most eloben bojkottalta volna az esemenyeket, es ez a biztonsagi or 100%-ban nyert volna?
    .
    Megmondjam?
    A mai hatalmon rohogne mindenki !!
    .
    Ehelyett mi tortent?
    Az ellenzek aldemokratikusan legitimalta a valojaban diktatorikus rendszert!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (29 szavazatból)
  2. Úgy látszik ez kell a népnek: aljas hazugságok, lejárató kampány, ígérgetések, megfélemlítés, agymosás, nyílvánvaló csalás, meg egy kis tüzifa és gulyás.
    Mi tagadás működik és kaptak a bajaiak egy kőbunkót.
    Most óbégat a KR-ben Teket M. a tisztességes kampányról meg hogy mindent megtettek. Észre kéne venni hogy ez szart sem ér! Nincs ellenszer?
    De valamit ki kéne találni a nagyokosoknak, mert ez csak egy light-os előjáték volt!
    Mi vár ránk egy fél év múlva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  3. FIGYELEM !!!
    Az ATV Start-ban fél órán belül A KOMMENTELŐK FELELŐSSÉGE kerül terítékre.
    Érdemes lesz rákapcsolni !
    Bocs’, hogy a cikktől eltérő témában jelentkeztem.
    Üdv KB

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. telekis
    Tökéletesen egyetértek veled.
    Az ellenzéknek annyi esze nincs, mint a leesett mákszem.
    Teljesen mindegy így, hogy mi lett az eredmény.
    A lényeg, hogy mint a bábák, Mesterházy, meg Bajnai ott forgolódtak a megszületendő eredmény körül. Meg is lett az eredmény!
    Helybe mentek a pofonért. Mi kell még ezeknek, hogy felébredjenek? Vagy így voltak leosztva a lapok?
    Még csak fel sem vetődött bennük a választás bojkottjának a gondolata! Pedig csak azzal nyerhettek volna – akár kimondatlanul is – ha nem vesznek rész ebben az aljas játékban, amit választásnak volt pofájuk nevezni.
    Ez lesz 2014-ben is. Egy szégyenteljes választásra buzdítják az ország lakosságát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Ugyan! Ugyan! Nem történt semmi, csak kihajtottak még néhány FideSSes barmot a kobatov listából. Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  6. Katalin moderálva. Ezen a kérdésen már túlvagyunk. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Naná, hogy a Fidesz biztonsági őre nyerte a bajai választást. Már este nyolc órakor tudni lehetett, amikor még nem volt eredmény. De még kilenc órakor sem, mert nem sikerült a 223 szavazatból kihozni a korábbi voksolási arányt. Majd mégis sikerült, és hurrá, mindenki fellélegzett a Fideszben.
    Egyébként is ki merne magatól egy jólmegtermett helyi biztonsági őr ellenében szavazatot leadni ? Csak a legelszántabbak. Kevesen voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  8. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    Én Szőke Ferit válsztottam volna. – Ő nem egy síma biztonsági őr. Ő már gyilkolt is… Csak úgy, érdemek nélkül nem lehet senki fid SS-káder.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  9. A fideszre állítólag 138, Teket Melindára 69 szavazatot adtak le. Milyen érdekes számok! 2*69=138, ördögi véletlen. Csalásnak, manipulációnak még a gyanúja sem merül fel bennem ettől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Nagyon igaz gondolatsor !
    -
    Hát igen végülis, a hűséges harcostárs nem tagadhatja meg sem önmagát, sem az egykori játszópajtást, akivel oly jól el tudtak álmodozni a koleszban… Ő azt hiszem fölnézett erre a hónaljáig sem érő törpe természetű óriásra. Abból gondolom, hogy fényképeken is mindig bámulattal tekintett rá. Aztán, sajnos ma már látható az, hogy mégis kilépett a Fid SS-ből, az inkább adódott valami személyes sértődésből, mint elvi okokból… Például azt az elvi okot sosem támadta, amikor a diktátorpalánta képes volt leírni azt a mondatot egy nyilvános tanulmányban, hogy “a jog nem más, mint bármikor megváltoztatható parancsok halmaza”. Lehet, hogy a nagy liberál-demokrata nem vette volna észre ezt a jövőre időzített, ketyegő bombát ? Nem, csak úgy érezte, hogy majd “Viktorral kibeszélve a dolgot” tisztázzák ezt a finom kis tévedését…
    Mellesleg erről a kollégiumról most így utólag, a Fidesz ismeretében minden normálisan gondolkodó demokratának csak az lehet a nézete, hogy az egy viperafészek volt… És Fodornak, meg Kérinek is az a bűnük, hogy ezt akkor és ott, mindjárt nem voltak képesek felismerni, [sőt utóbbi még tehetett is volna ellene].
    Bár, Fodor – na nem mentségére szóljon – néha más abnormalitásokkal is “abnormál-liberális módon, feltűnően elnéző. Ilyen volt Bácsffy Diána nácizmusa is, melynek során a gyűlöletbeszédre ez a “kölyökképű, kedvesn naiv liberáldemokrata” pártelnököcske azt találta mondani, hogy nem tiltani kell a náci beszédet, hanem kibeszélni kell. [Ha például lezsidóznak, vagy leköpnek az utcán... Humánus megoldás, nem mondom.]
    Hát ez az a Fodor Gábor, amiről nem tehet, hisz ő úgy látszik, így született. Csakhogy immár közel az ötvenhez az effajta naívság már nem infantilis túlzás, mint anno, a közös, koleszos ifjúságukban, hanem bűn, de a javából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Elnézést !!!!
    Előző beírásomat a FODOR témájú cikkhez fűzném.
    Bocs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. http://www.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II
    “Ejnye! Álmatlan éjszakák… A lónak is négy lába van mégis megbotlik.” Honnan tudta volna a szentem előre a végeredményt? Hát megtelefonálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. A szegényeket, cigányokat megveszi kilóra a fidesz, nem szabadulunk orbántól,hacsak ki nem nyírja valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. A fideszeseket csak Ron Werber zavarja, Finkelsteinről mélyen hallgatnak:
    -
    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/332878_vigyazo_szemetek_bakura_vessetek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. Macskaszem
    Én ezidáig kikértem az általánosítóktól, hogy a bűnöző cigányságról és, mint állatokról (Bayer Zsolt) beszéljenek.
    -
    Mostantól nem foglalkozom velük – úgy teszek, mint azok a társaik akik kiemelkedtek közülük és magasról, nagy ívben tesznek rájuk…..mert sajnos menthetetlenek! Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Nos rövidre is zárták, nincs semmi lacafaca…..oszt jó napot!
    Magyarország – még mindig nem látni a valóságot?!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/nem-indulhat-az-ellenzeki-jelolt-a-valasztason/1186159/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Vajon ki finanszírozta ezt a grandiózus reklámhadjáratot? Vagy Baján a biztonsági őrök ilyen jól vannak dotálva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nemzeti síparadicsom lesz a Normafánál 2013. október 14. hétfő

Szabó Zoltán levele a DK kongresszusához 2013. október 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos