Ronai and Ronai
AMERIKAI

NYÁRI SZÜNET I. 2013. June 2. Sunday 18:51 | AN

  • Hozzászólások(191)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
NYÁRI SZÜNET I.

NYÁRI SZÜNET

Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava online kiadása június, július és augusztus hónapokban nyári szünetet tart.

A nyári szünet nem érinti a nyomtatott lapot, amely a szokásos módon jelenik meg.

A nyári szünet ideje alatt az online kiadás elérhető, olvasni és hozzászólni lehet, a frissítés azonban csak szórványos és esetleges lesz.

Köszönjük szíves megértésüket, minden kedves olvasónknak kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk! Találkozunk szeptemberben!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.6/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 21 szavazatból)
NYÁRI SZÜNET I., 2.6 out of 5 based on 19 ratings

Címkék: , ,

  • Hozzászólások(191)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

191 Reader’s Comments

  1. http://hvg.hu/gazdasag/20130628_Demjan_levelet_irt_orbannak
    .
    Méghogy itt az oligarchak kormanyoznak a hattérbøl?? Ki is mondta ezt?? Angyan meg még par balliberalisértelmiségi (akik se nem értelmesek se nem liberalisok és még balodaliak sem…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Demjan, jobb ha befogod a szadat, mert a høn szeretett miniszterelnøkød kisajatithatja ingatlanodat, ha oda mondjuk Németh Laszlonét akarna bekœltœztetni… hmm…erre is van tørvény, nyugi!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Matolcsy is megszolalt : Tündérmesék ( folytatas…)
    .
    «Matolcsy György annak a személyes véleményének is hangot adott hangot, hogy a magyar pénzintézeti rendszer jelentős és szükséges átalakítás áll. Erre azért is szükség van, hogy úgymond ne kövessenek el olyan hibát, mint amilyen a deviza – főként svájci frank – alapú hitelezés volt. Az átalakított bankrendszer az MNB elnöke véleménye szerint olcsóbb lesz, mint a jelenlegi, és ezáltal a versenyképessége növekedni fog. Ezt a megállapítást a konferencián jelenlévő bankszakemberek tagadták, mert álláspontjuk szerint egy Magyarországon működő bank költségei nem attól függnek, hogy magyar tulajdonban vannak-e, vagy külföldieké. Ugyanakkor felhívták a figyelmet arra is, hogy a kormányzat egy dologról folyamatosan hallgat, mégpedig arról, hogy az állam hogyan lesz képes folyamatosan biztosítani az államosított takarékszövetkezetek, és részben állami kézbe kerülő kisbankok tőkeellátottságát.»
    .
    Ne féljetek, Matolcsy velünk van!!!!
    .…
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=657670&referer_id=toplist

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Barry! « …orbán ma mit adott elő Brüsszelben, és hogyan!!!»

    Hja, hallottam, de raadasul megint zsidozott ha burkoltan is, de ez egyre egyértelmübb sokak szamara.
    Aszongya, hogy hiaba akarjak azok az egyes nemzetkøzi szerpløk (értsd : zsidok) , hogy itt ne legyen rezsicsøkkentés, ezt ø, orban nem tudja teljesiteni.

    Ja-ja, a zsidok arrol hiresek, hogy nem akarnak rezsicsøkkentés, ez køztudott. Igen, a fickonal a logika kikapcs, de ezt mar tøbbszør megbeszéltôuk ezen a forumon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. «Németh Lászlóné a drasztikus átalakítást azzal magyarázta, hogy az állam kész akár százmilliárd forintot befektetni a rendszerbe, s ezért „az adófizetők is azt várják el”, hogy irányító jogokat szerezzen az integrációban és a Takarékbankban. A tárcavezető szerint az állam egyrészt hatóságként, a betétesek védelmében jár el, másrészt közpénzekből gazdálkodva jó befektetést is keres.»

    .
    „az adófizetők is azt várják el”… ja-ja , persze, hogy ezt varjuk!!
    .
    Majd szoljatok, ha megkaptatok orkbantol a køszønø levelet, amelyben megkøszøni, hogy tamogattuk a takarékszøvetkezetek nemzetiesitését!!
    Van aki mar megkapta??

    .
    http://nol.hu/archivum/ezert_kellenek_a_takarekszovetkezetek#

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Kedves Miaszösz!
    Egy újabb einstand. Amikor fogyóban az ellopható pénz, a milliárdosok marakodni kezdenek a koncon. Jó a Nol-os link. Egy baj van, hogy a zemberek járnak rosszul mindig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. “Németh Lászlóné a drasztikus átalakítást azzal magyarázta, hogy az állam kész akár százmilliárd forintot befektetni a rendszerbe, s ezért „az adófizetők is azt várják el”, hogy irányító jogokat szerezzen az integrációban és a Takarékbankban. ”
    Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy 100milliárd fejében, ki tudja hányszáz milliárdot irányítanak át az NFB-be, ahonnan a Simicska, Csányi stb cégekbe folynak át. Így kell bankot rabolni. A bent maradt MNYP-sek pénze is nemsokára bekerül a pártkasszába. Egyre több bank nem tudja kigazdálkodni a működési költséget. Ezek minden egyes állampolgárt a falhoz állítanak, kezükbe nyomják a stukkert és orosz ruletteznek. Előbb-utóbb lelövi magát a szerencsétlen, nem lehet okos az ember. Egy megoldás van. Remélem megérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Tegnap Matolcsy előadásán egy kis ellentmondó is felszólalást kapott.
    Szalma Botondot, a KDNP-st hiányoltam, nos Ő volt aki egy kicsit tompította a piros pöttyös ülepű, 1/2ázsiai hatalmas sikerekről szóló mondandóját!
    Ángyán, Bencsik, Szalma, Hadházy – néha, néha ellentmondtak, de ugyanúgy gombnyomogatók voltak a demokrácia lebontásában, mint a többi társadalmi rétegeket megfosztó törvényekben.
    Ők ma Magyarország jobboldalát képviselik – egy-egy valamiben felemelik szavukat, aztán továbbnyomják a gombot?
    Tudom, Hadházy és Ángyán kiszállnak, na és ezzel lemossák magukról a három év szoaréját?!
    Remélem, hogy nem már tudják tisztába tenni magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Budapesten több, mint száz lakásban szünetelti a gázszolgáltatást a szolgáltató, biztonsági okokra hivatkozva.
    Majd rájönnek a vízszolgáltató cégek is, hogy nem biztonságos a vízszolgáltatás és ezért elzárják a vizet.
    Nos, ez lesz csak az igazi rezsicsökkentés!
    Nem lesz fűtés, főzés, mosás – mecsoda spórolás lesz itt!))))
    Komolyabban: amíg a házak lakói nem teszik rendbe a gázvezetékeket, nem kapcsolja vissza a szolgáltató a gázt!
    Nem fognak fogyasztani, mert előbb több százezret költeni kell a csövek cseréjére, ha nem biztonságos a működés, nem is kötelezhető a szolgáltató a visszakapcsolásra. A bankok pedig nem fognak hitelezni olyan házaknak, ahol sok milliós hátralékok vannak!
    Apa, kezdődik!!!
    Más:
    Demján 26-án tiltakozó levelet küldött a tervezett tak. szöv. “megvédésről”.
    Ebből a megvédésből egy érdekes mondat:
    “…felfüggesztheti, de akár le is válthatja az érintett takarék vezetését…”
    Mnyp-t is sikeresen megvédték….
    Más:
    “Saját lábán áll az ország és biztos a pü-i háttér” – mondá a 3xbóvlis, pü-i anafalbalta!
    Aki nem hiszi, járjon utána!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Jó buli volt az olajszőkítés. Pintér egykori seftje újratöltve. Mekkorát kaszálnak ezek.
    http://nol.hu/gazdasag/20130629-barati_kez_szinezi_a_benzint

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. “Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető nevével fémjelzett tavalyi indítvány előtt, amely szerint a származás egyértelmű kimutatása érdekében mostantól valamilyen vegyszert kell belekeverni a Magyarországon forgalomba hozott üzemanyagokba.”
    Nekem is feltűnt ez a hír. A Metropolban olvastam, egy ötsoros pici írás volt. Most derül ki a lényeg. Ezek tényleg mindent elterveztek előre. 8 év alatt kidolgozták az egész stratégiát. Pupu blogján linkelték be Bokros Lajos beszédét. Ha nem probléma itt is megosztom, mert nagyon jó. http://charta.info.hu/bokros-lajos-beszede

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Tisztelt admin, kedves Bartus Laci

    A vereség receptje topicon pár napja megjelent egy tisztaszivvel nevű, primitiv troll,akinek szemmel láthatóan az a feladat jutott,hogy Bajnait gyalázza minden
    lehetséges eszközzel ( gazdag!!!!? diplomái !!! vannak és sorolhatnám )
    Ez a jóember képtelen érvelni, nem hajlandó válaszolni semmilyen kérdésre, olyan kijelentéseket tesz , hogy a maiak se lopnak többet,és Bajnai döngölte a földbe a szegényeket és nem ezek . Nem is folytatom ,azt hiszem felesleges. ( Bajnait mi is szidjuk eleget,de hát az ég és föld.
    Azonkivül mindenkit sérteget . ” Miért , ti kik vagytok?” és mikor többen szeliden eltanácsolják , ő közli ,hogy itt a helye. ” kvázi ,ha nem tetszik mi is elhúzhatunk…. Tipikus felfujt prosztó troll,aki szét akarja verni az értelmes vitát és irtózatosan szinvonaltalan.
    Eddig többen próbáltuk meggyőzni, vagy finoman eltanácsolni ,de szemmel láthatóan egyre jobban érzi magát , vigan Bajnaizik és sérteget mindenkit + még nagyon nagyaz arca.
    Szenzor ,gets, túlavasuti,csakén , kalmik ,jómagam és még sokan mások is próbáltuk helyre tenni , de minden lepereg róla ,nyomja a primitiv rizsát.
    Kedves Admin
    Ha egy mód van rá,
    “Ne vigy minket a kisértésbe ,de szabadits meg ettől a (bér) hülyétől,mert…..”
    Nagyon megköszönnénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  13. Amit most akarnak megvédeni bankokat, csak azért történik mert össze gyűlt benne úgy 800milliárd forint !
    Az épp jól jön az orbáncsaládnak a meglévő 500milliárdos vagyon mellé !!!!!!
    Bajnai meg megvédheti ország világ előtt, csak várják 2014-et, mi már valószínűleg nem leszünk itt, Ők meg valahol követ törnek valami orbán nevű “ember” bányájában, ennyire idétlen bandát még nem hordott a hátán a Föld, nincs mire várni, nincs min gondolkodni, a választások nem lesznek valódiak, ezek mit látnak, hol élnek!? Menjenek melegebb tájakra !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Most a nyári szünetben lebonyolítják a takarékok kifosztását, mire az emberek észbe kapnak, a pénzük már olyan cégeknek lesz kihitelezve, amelyek egy év múlva csődbe mennek, a hitelük meg leíródik – oszt jó napot!
    Valahol olvastam, hogy ez sem itthon fog befejeződni, hanem az EB-n, csakhogy addigra már a pénz eltűnik, mint a mnyp-i pénzek, azoknak is lőttek – se pénz, se posztó, mondhatnánk!
    Demján ennyire hülye vagy ő is benne van a buliban és csak játssza az eszét, hogy most méltatlankodik?!
    Hétfőn beindul a roham, a Takarékszövetkezetekben a kis pénzüek próbálják menteni majd a menthetőt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. csakén Demján ennyire hülye és még aljas is. Mindig is az volt. Szemétláda..
    És ezek most őt is jól átq……ák!!! Miért ,mire számitott????(mint Uma Thurman a
    Schweppes reklámban.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Érdemes végig hallgatni!
    Alföldi: az égiek óvtak meg attól, hogy eladjam magamat

    http://www.noltv.hu/video/5023.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Szenzor
    Köszi Alföldi beszédét.
    Nem tudom, hogy a magyar értelmiség nem gondolkodik el ezeken a mondatokon?
    Még a legegyszerűbb ember is megérti Alföldi mondandóját, vitázni nem lehet egyetlen szavával sem, mert mind igaz!
    Én szégyenkezem, hogy a magyar értelmiség eltűri ezt az amortizálást amit ez a kormány elkövet az országgal, a benne élőkkel, a kintiekkel, a HAZÁVAL!
    Nem fáj a szívük Magyarországért, nem fáj, hogy a kokárdát vagy azt a szót, hogy nemzeti ennyire hétköznapivá tették?
    Többször mondtam, hogy nem az ellenzék a rossz, hanem a magyarok, nem az ellenzéknek kellene felhívni a figyelmet a demokrácia megcsúfolására, az emberek kifosztására, mert ezt mindenkinek látnia, éreznie kellene – a kormánypárti gombnyomogatóknak is!
    Szégyen, hogy hova juttatták ezt az országot!
    De Alföldi most finoman helyére tette a dolgokat – kívánom, hogy az égiek továbbra is segítsék, legyenek a jövőben a mostanitól még nagyobb sikerei!
    Más:
    Bajnaiék újabb demonstrációt szerveznek a Fidesz székházához – a savas, cöfögök, dunsztosok is már edzenek holnapra, a pelus és a sav már előkészítve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Kedves Szenzor
    Köszi. Fájdalmas és nagyon szép beszéd volt. Csodálkoztam volna, ha Alföldi Róbert színházat kap. Az ellenállás fészke lenne. Ez a rezsim az önálló gondolkodást akarja sárba tiporni. Az 15. pont felolvasása nagyon jó. Ezt hazudtolja meg az egész orbáni rendszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Csakén

    Nem a fidesz jutatta ide az országot ,hanem az emberek.
    ” Miért hagytuk ,hogy igy legyen?”
    Egyre jobban dühit ,hogy megint (jó magyar szokás szerint)
    más a felelős Más a hibás Nem és nem!!!. Tessék tudomásul venni ,hogy az OK az
    emberek . Az összes többi csak okozat!!!! Amig ezt nem tesszük világossá ,addig esély sincs a változásra.Az nem mentség ,hogy média ,meg félretájékoztatás,meg a politikusok . Ezt Burundi népével se lehetne megcsinálni!!!!Szégyen ,gyalázat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Hát a felelősség megosztásában nem értek veletek egyet. De ugye ez nam baj? Lehet más a véleményem, igaz? Demokratikus jogom ez.
    Azért indokolnám is.
    A politikus az a lény, aki profi a politikai helyzet értékelésében. Ebből él! Neki azt is értenie kell, amit az átlagember nem ért. Érti és többnyire látja is, csak nem mondjaki, nem mutatja ki. Ha tehát az adott ellenzéki politikus nem megfelelően cselekszik, akkor abszolute bűnös. A barom orbán egyszer megmondta, hogy ne azt figyeljék amit mond, hanem azt, hogy mit tesz. A tettei mindent meg is mondanak.
    Itt tisztázom rögtön, hogy ti nem az átlagemberek közé tartoztok semmilyen módon, politikaértelmezésben sem.
    Ezért a megitélésetek, hogy azt, amit ti értetek, láttok, azt a zembereknek is érteni, látni kell – hamis. Az átlagember nagyon is befolyásolható mindenütt a világon, még Burundiban is. És rohadtul lehet félretájékoztatni, ami azt jelenti, hogy az ember nem érti meg, hogy mi van az info mögött. Akkor ő bűnös? Hát ha egyszer csak ennyi esze van! Símán lehet etetni az embereket, persze egy határig. Ezt a határt még nem értük el.
    Szóval én inkább Györgyivel értek egyet, a politikusok a főbűnösök, de tudom, hogy az emberek hibája is kellett a bukáshoz. A mérték sem egyforma a politikusnál sem. Van aki csak hibázott, van aki elkésett, van aki hazudik, van aki nem mer, van aki….aljas.
    Na ezért én pl Gyurcsányt nagyra tartom, mert csak hibázott, de tán még azt sem. Az mszp vezetőit viszont aljasnak tartom. Náluk csak Orbán aljasabb.
    B1! Csak kis bottal gyere!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Latyapatya
    Azért szerintem abba az irányba lehet félre vezetni az emberkéket, amerre hajlanak maguktól is,
    Másutt miért nem hagyják hülyíteni magukat? Miért a magyar ilyen állatfajta csak?
    Osszuk meg a felelősséget, ez részben a politikusok hibája, de nagyobb részben a miénk mert ilyenek vagyunk. Túlságosan megalkuvók, beletörődőek.
    Aki ígér, annak hiszünk, nem mérlegelünk, nem gondolkodunk, hiszünk.
    Aki itt vért és könnyeket ígér, nem kerül hatalomba.
    De aki a rezsicsökkentést az igen (az sem baj, ha többet emel másutt, mint amennyit visszaad. Lényeg, hogy adjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Szenzor
    A kiegészítéseddel egyetértek. De magad is írod, hogy aki rezsicsökkentést igér… Hát így van. Ez az etetés. Akinek nincs a beszopásra a hajlama, még az is beszophatja.
    De én azt gondolom, hogy nyerhet az is, aki vért, izzadságot és könnyeket igér, csak ezt meg kell alapozni, elő kell készíteni, tudni kell a módját. Sokszor ismételni.
    Én ezt kicsiben már megcsináltam, de nem képzelem, hogy nagyban tudnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Latyapatya
    Elgondolkodtató kérdéseket tettél fel. Szenzor válaszával én is egyetértek. Mire épül Orbán hatalma? Az egymás elleni uszításra, ellenségképzésre. Az országot ketté osztotta, családokat is szétválasztott, azért, hogy az egyszerű ember ne vegye észre, hogy ők ellopják az országot alólunk. Az egyszerű embereknek ezt észre kellett volna venni mindenféle gazdasági és más képzettség nélkül is. Egyszerűen embernek kellett volna maradni. Nekem természetes, hogy nem ugrok neki a hajléktalannak, a rokkantnak, a munkanélkülinek, mert van elég baja. Hibásak a zemberek nem lehet mindig, mindent másra kenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Szenzor

    Mi az ,hogy ilyenek vagyunk? Pláne ,nagyobb részben!!!
    Még a világraszóló győzelmükkor is csak 2.7 millió szavazatot
    kaptak a lehetséges 8.1 -ből!! Mi az hogy ilyenek vagyunk?
    Te ilyen vagy? Mert én biztos ,hogy nem. És az egyenlőre kussoló
    többség sem. Ha valaki ,hát én nagyon hibáztatom az embereket.
    Sőt ,lényegében csak őket hibáztatom ,de olyat akkor se irjunk le ami
    tényszerűen nem igaz.
    Latyapatya.
    Te igy látod ,nem vitatkozok veled . Jogod van hozzá,de nekem is jogom van úgy látni ,hogy bizony nagyon is hibásak az emberek.te azt irod ,hogy ők egy bizonyos határig hülyithetők ( Burundiban is) ,és ezt a határt még nem léptük át. Szerintem meg már régen túlléptük. (legkésőbb a manyup lenyuláskor!!!!!!)
    Hidd el ,nagyon nem normális ami itt történik ,és a számlát ki kell fizetni.
    Nagyon nem szeretem ezt a hülye pátyolgatást ,ez már nemzeti sport nálunk. “Jajj istenem ,hát nem tehetnek arról ,hogy elhiszik ,hogy 2x 2=26.
    Kedves Latyapatya( vörösbor ivó ) barátom!!
    Én nem azt várom el ezektől az emberektől ,hogy a relativitás elméletről értekezzenek vagy szinusz / koszinuszt számolgassanak . Nem ,dehogy .
    De ha lemásztak arról a q fáról vegyék már észre ,hogy 3 éve folyamatosan át vannak verve. Tényleg van egy határ. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Barry1
    Az itt lévők kivételek (ez természetes), de sajnos én ezt látom és érzékelem.
    Meg azt, hogy a rezsi akkor is kevesebb lett, és az jó és a bank a szemét mert megmondták neki, hogy nem adhatja tovább………
    .

    Azok is mellettük szavaztak, akik nem mentek el szavazni. Az csak duma, hogy aki nem megy el szavazni az nem szavaz. Ha mindegy volt hogy ki kerül …………
    Nekem ez a véleményem.
    És akinek nem tetszik valami, be kell hogy fogja a száját, mert itt nem szokás a másikat megvédeni, csak beárulni.
    Ősi Nemzeti Szokás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. “De ha lemásztak arról a q fáról vegyék már észre ,hogy … ” Igen, vegyék már észre!
    De nem veszik észre. Mert egyik oldalról etetik őket erősen, másik oldalról tehetségtelen a felvilágosítás. A zember meg – ha nem is elkötelezett – csak kapkodja a fejét jobbról balra. Esze csak annyi, amennyivel nem tudja eldönteni, hogy kinek van igaza. Mivel nem tudja ésszel eldönteni, azért hinni AKAR. Melyiknek fog hinni? Amelyik erősebben, cinikusabban mosolyogva, netán isteni igével fűszerezve adja elő magát. Ilyenek a zemberek.

    Az embereket meg mindig arra használták, hogy tömeget alkotva erőt adjanak valki v valamely elv mellett. És amíg pártok lesznek, addig mindig így lesz. Csak abban lehet változás, hogy művelt embereket egyre nehezebb lesz megetetni, de csak a mérték fog változni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Na most nyomjatok nekem néhány +t!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Gyöngyi Péter

    Barry1
    2013. június 30. vasárnap
    17:32

    Értékeljük már végre, kik az emberek?
    Még a nyájban -és ezt abszolút pozitív értelemben értem – is meg van a vezér szellem, kik juttatták idáig az országot?
    Értsd meg! Nem kötekedek!
    A magyaroknak van ilyen értelmisége, vagy mi vagyunk ilyen kuriózum, az értemiségieinkkel együtt a világon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Latyapatya
    Tessék.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Az e havi rezsiszámlán 1526 Ft rezsicsökkentést kaptunk. Külön levélben írták. Bezony. Jó ember ez az Orbán Viktor. Ugyanebben az számlában az is szerepelt, hogy a továbbra is adja a 10% csökkentést. A Főtávra szavazok, mert ők nem lopták el az MNYP pénzemet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Helyesbítek: A főtáv ad +10%-ot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Gyöngyi Péter

    Egy bizonyos határig lehet mondani ,hogy értelmiség,meg média,meg politikusok , meg ellenzék ( a kedvedért külön: mszp felelőssége. Igen és a jóég tudja mi még. DE Itt már a nagyon hülyének is le KELL,hogy essen az a bizonyos tantusz. . Én értem ,hogy te mit mondasz. Remélem egyszer megérted te is ,hogy mi az amit meg én mondok. Tudom ,hogy normálisan kinek mi a felelőssége. De ez nem egy normális helyzet és már ezerszer túlléptünk minden határt. Ebben a stádiumban már nincs mentség senkinek sem!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. http://www.origo.hu/gazdasag/20130626-az-allam-atveszi-a-hatalmat-a-takarekszovetkezetek-folott.html
    Ti még mindíg a magánnyugdíjpénztár lenyúlását emlegetitek, pedig itt van egy ugyanolyan nagyságrendű, ha nem nagyobb lenyúlás. Ez a vagyon ugyanúgy azemberek pénze. A vidékieké leginkább. Részjegyek formájában, nevesítve. XY vagyona. A törvény magába foglalja a zsarolás, megfélemlítés tényét is. Nyár van, senki nem figyel, és mire észbe kap, nincsenek a nevén a részjegyei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. T. Admin!

    Megoldható lenne, hogy az AN főoldalán a Nyári Szünet II. jöjjön fel a logóra kattintva?
    .
    T. Olvtársak!
    Elérkeztünk a július hónaphoz, az AN szabadságának középső részéhez.
    Mától a “Nyári szünet II.” lépne életbe.
    Ha van rá lehetőség akkor az új témákat, hivatkozásokat ide tegyük fel.
    Ha az AN főoldalán a Cimlapra (a főoldalon a gyorshírek alatt az első kinyitható fül)
    kattintunk és megvárjuk amíg a logó alatti alsó címsorban a NYÁRI SZÜNET II jön be, rá kattintva ott vagyunk..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Balogh de nem balga

    Egy jó olvasmány:
    http://frontoldal.wordpress.com/2013/07/07/egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Tegyük élhetővé !

    téma off, valóság on
    Érdekes műsort láttam az imént MDR S-Anhalt adón. A volt NDK-s szállodákat , magas épületeket mire használták anno és most . Helikopterről felvett videon mutatták a volt határvidéket pl. a Thüringiai erdő felett. Sok helyen benőtte az erdő a korábban kopaszra nyírt határsávot, de a növények, fák még mindig mutatták a volt német-német határt, – azonos magasságú, de más típusú és színű vegetáció jelezte az elválasztó sávot.
    Mindenfelé dombok, erdő, tiszta természet.
    Egy 60+ -os férfi hétvégi háznak megvásárolt magának (és szobákat , konyhát , fürdőt alakított ki )egy három szintes volt őrtoronyot , gyönyörű erdei panorámával .
    Sale folyó melől eltávolították a kerítéseket, és inkább hidat , német-német összekötő hidat építettek.
    Úgy gondolom, a németek jó irányba haladnak.
    .

    Nálunk -hogy belerondítsak az előbb felidézett Thüringiai erdő élményébe- kerítés építés folyik ezerrel. Korlát és kordon állítás.Maga a kerítés építés sem egy pozitiv fogalom, de az építő “mester” személye a garancia arra , hogy ezek a keritések nem maradnahatnak.
    “A zorban nem lehet ellenzékben” az a magyar-magyar szétválasztó kerítés , az alaptörvény, a visszamenőleges törvénykezés , a m.nyugdij elrablása a jogállamiságot zárja kivülre , a szólásszabadság korlátozása, a média hírek egyoldalú torzítása a szabad véleményalkotást és reális választói mérlegelés lehetőségét zárja rácsok mögé.
    Jövedelmező iparágak (dohány ker. , játékgép üzemeltetés, EU uniós pályázatok elnyerése ) seggcsókosoknak ítélése a szabad versenyt , a versengő javulás lehetőségét zárja ki. és még sok példa hozható fel..gazdasági, szja, oktatás..
    A fentiek magyarok többségét korlátozza , szemben a svájci bankszámlájú , off-shore tulajdonos nyaloncokkal.
    Úgy gondolom, a magyarok nagyon rossz irányba haladnak.
    A stadionokat pedig ezentúl rasszista ovál beton kerítésnek fogom hívni.Csak az a baj , hogy a pet-tek nem maradnak ketreceiken belül.
    Öntsük Orbánt stadionba !
    (sok cementtel )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Balogh de nem balga

    Üdvözlet a szőke ciklon kormányszóvivőnek!

    “A Demokratikus Koalíció elnöke, a volt miniszterelnök Gyurcsány Ferenc reagált a kormány támadó kijelentéseire, és múlt pénteken Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott egy levelet, ami azt bizonyítja, hogy a devizahiteleket még 2001-ben a Fidesz engedélyezte. Ebben a levélben Gyurcsány 2005-ben felhívja a figyelmet a devizahitelek esetleges veszélyeire. Válasz dr. Guba Ferenc közgazdász-politológusnak:

    „Kedves Ferenc!

    Köszönöm javaslatát. Valóban a lakáshitelek kamattámogatása nagy terhet jelent a költségvetésnek, de nem tenne jót, ha a lakossági szektor devizában történő eladósodása megugrana. Egyrészt a devizahitel felvétele lényegesen több kockázattal és extra költségekkel jár, ami az alacsony kamatokban nem tükröződik. A devizahitelnél számolni kell az adott devizakamat változásával, vagy az árfolyamkockázattal. Például a forint árfolyamának 10 forintos gyengülése 5-6%-kal növelné a törlesztőrészletet.

    Amennyiben a hitelfelvevőnek forintban van szüksége a hitelösszegre, számolni kell a deviza vételi és eladási árfolyam közötti különbséggel is, ez kb. 3%, és ezen felül jelentkezhetnek egyéb költségek is, mint például a konverziós díj vagy hogy a devizahiteleknél a bankok magasabb kamatrést határoznak meg.

    Ráadásul a támogatott forint hitelek deviza alapú hitellé történő átalakítása számos problémát és költséget okozna: átalakított szerződést közjegyzői okiratba foglalása , az új jelzáloglevelek fedezeti összhangja megbomlana.

    Másrészt azért sem célunk, hogy a devizában történő eladósodást segítsük, mert ez az ország működésének finanszírozását veszélyeztetné. A mindenkori kormánynak a pénzügypolitikában az egyensúly fenntartását kell elsődlegesen biztosítania. A forint árfolyamának szintjén a nemzetgazdaság egészét kell figyelembe venni, és e szerint a pénzügyi kormányzatnak a politikáját kialakítania.
    (Budapest, 2005. 12.21.)

    Üdvözlettel:
    Gyurcsány Ferenc”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Tisztelettel jelzem mindenkinek, hogy ’számkivetettségünk’ utolsó hónapja következik
    Ennél rosszabb soha ne legyen ezeken az oldalakon, és legalább ennyire tudjunk egymással kommunikálni.
    Bumburi és Csakén elvette a kenyeremet, úgyhogy nekem csak a kalács maradt!

    Éjféltől indulna NYÁRI SZÜNET III. de a fent említett társaink már beindították, csatlakozzunk hozzájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Szenzor
    Bocsesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. bumburi
    Semmi gond, szeretem a kalácsot!
    Remélem mindenki veszi a lapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Barry1, csúnya dolog a hazugság! Annak illenék bizonyítani a mondandóját, aki állít valamit! Az meg igencsak kirekesztő dolog, hogy akinek a beirásait nem szereted, akkor kiiktatnád.

    Nos, Bajnaival kapcsolatban minden érvemet felsoroltam, arról már nem tehetek, hogy nem akarod elfogadni. Ugorj át! Én is azt teszem!
    Üdvözlettel, tisztaszívvel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A Magyar Narancs felzárkózott az AN mellé 2014. March 25. Tuesday | AN

Segédanyag külügyes zöldfülűeknek 2014. February 6. Thursday | AN

Kétéves az Amerikai Népszava új online kiadása 2012. December 20. Thursday | Kohányi Társaság

Ki viszi el a Figyelőt? 2011. March 14. Monday

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos