Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt Pál Becsületének Napja 2013. május 18. szombat 9:44 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt Pál Becsületének Napja

Budapest – Közleményben tudatta a Semmelweis Egyetem, hogy elutasította Schmitt Pál felülbírálati kérelmét, amelyben a volt államfő azt kérte, hogy semmisítsék meg a kisdoktori címe visszavonásáról szóló határozatot.

A jogorvoslati bizottság megállapította, hogy Schmitt Pálnak az 1992-ben Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése címen benyújtott értekezése már a beadáskor sem formailag, sem tartalmilag nem felelt meg az 1985. évi I. törvényben leírt követelményeknek és a Magyar Testnevelési Egyetem Doktori Szabályzatának.

Ezt követően Schmitt Pál is közleményt adott ki, melyben nem csak azt írta, hogy lemondott a doktori címéről, egyben azt is megjegyezte, hogy helyre állították (sic!) a becsületét, mert kiderült, hogy nem ő, hanem az egyetem hibázott annak idején.

Legyünk nagyvonalúak, és tekintsünk el attól, hogy az egykori államfő, aki magát álamfőnek nevezte, ezúttal sem úszta meg helyesírási hiba nélkül. Ne vessük ezt a szemére, védjegye lett neki ez az idők folyamán, ha már nem lehet doktor és államfő, legalább a helyesírási hibákhoz való jogát ne vegyük el tőle.

Ne bolygassuk a világát, hagyjuk meg őt abban a hitben, hogy helyre állt (sic!) a becsülete, és legföljebb egymás között – amikor úgy gondoljuk, hogy Schmitt Pál nem hallja – élcelődjünk azon, hogy ezek szerint tényleg nem ő, hanem az egyetem a sáros az ügyben.

Vagyis, hogy annak idején nyilván a Semmelweis Egyetem testnevelési elődintézménye kérte meg Orbán Viktor későbbi kreatúráját, hogy másoljon ki oldalakat a bolgár kolléga dolgozatából. Ők tévesztették meg Schmitt Pált, amikor azt mondták neki, hogy a doktori dolgozatnak előfeltétele a másolás, plágium nélkül az egész úgy, ahogy van, érvénytelen, tetszik, nem tetszik, ez a szabály, tessék tudomásul venni.

Már Lenin is megmondta: plagizálni, plagizálni, plagizálni.

Nyilván a Semmelweis Egyetemen mondták neki azt is, hogy az eredeti gondolat tilos, kizáró ok, akinél valamiért mégis előfordul, azt örök időkre törlik a doktoranduszok jegyzékéből, ne is álmodjon doktori címről. Pedig Schmitt Pál nyilván a saját kútfejéből szeretett volna meríteni, teli schmittpáli gondolatokkal, saját szavaival megformázva azokat, és nem ő tehet arról, hogy az egyetem fura urai ebben meggátolták. Sőt, kötelezték arra, hogy másoljon, lopjon és plagizáljon.

Ezt mondja most Schmitt Pál, amikor – fogalmazzunk finoman -, sajátosan  értelmezi az egyetem közleményét. Azt a közleményt, amit rajta kívül szinte mindenki más képes értelmezni, beleértve a nagycsoportos óvodásokat, valamint azokat a magyarokat, akik legalább középfokon beszélik a nyelvünket.

Schmitt Pál most az játssza, hogy ő nem bűnös, hanem áldozat. Mint a tolvaj, akit húsz év elteltével kapnak el, és azzal védekezik, hogy annak idején neki nem mondták az áruházban, hogy nem szabad lopni. Magukra vessenek, amiért nem vették észre, vagy nem merték észrevenni, hogy fizetés nélkül távozott.

Egyébként is teljesen mindegy, hogy mit gondol most Schmitt Pál becsületről, plágiumról, vagy bármi másról. Nincs az a becsület, amelyet közleménnyel helyre lehetne állítani.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 28 szavazatból)
Schmitt Pál Becsületének Napja, 4.6 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. *
    Minden esetre ő “p l a g m a t i k u s ” megoldásnak találta, ha olcsón szerez magának egy doktori címet.
    *
    Ezzel a címmel hány emberrel hitette el ország-világ szerte, hogy ő egy tudományosan felkészült értelmiségi… És ezen az úton mennyi előnyre tehetett szert a maga számára. Külföldön a doktorátusnak komoly súlya van, nem úgy mint nálunk.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  2. A magyar helyesírással bajba van, ezt tudtuk, de a szövegértéssel is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  3. “…szinte mindenki más képes értelmezni, beleértve a nagycsoportos óvodásokat, valamint azokat a magyarokat, akik legalább középfokon beszélik a nyelvünket….”
    .
    - Nem csoda hát, ha a legtöbb magyar nem érti meg. Mert hogy, a magyar nyelvtudásuk kb. ott merül ki, mint shit plágé.
    .
    Ami egy vécéfeliratnál bonyolultabb tartalmi és formai szempontból, az már nekik túl sok, ennek minden nap tanúbizonyságát adják.
    .
    Shit plágról meg egyszerűen már mindent leírtunk. Ez a zember a vég. De tolvaj, gazember hordája (amit jobb helyeken “családnak” kellene nevezni) is megérne egy hosszabb bejegyzést…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  4. Szolid 2o13.o5.18.
    Akkor most hogyan van ez? Schmitt aláírásai nem voltak hamisak? Mivel nem dr. viszont úgy írta alá? Vagy rosszul gondolkodom? Persze nem vagyok jogász, politikus , csak nagyon furcsa ez! Enyhén szólva! Kedves “ELLENZÉK”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. Pali bácsival önmagában semmi baj, ha helyén kezeljük, mint embert. Rohangál még pár ezer honfitársunk ebben az országban hasonló kvalitásokkal, tulajdonságokkal, és bármilyen pártos hátszéllel.
    Schmitt Pálból OV csinált bohócot, amikor köztársasági elnöknek jelölte. Magyarországot pedig cinikus módon megalázta a kinevezésével. Többek között, ekkor jött rá, hogy korlátlan hatalom van a kezében, és ezzel a birka néppel bármit megtehet, még tapsolnak is hozzá. Néha-néha kezet is csókolnak neki, mert így látták OV-tól is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  6. “..Pali bácsival önmagában semmi baj, ha helyén kezeljük, mint embert…”
    .
    - Nincs a frászt, azt nincs.
    .
    Egész életében csalással, tisztességtelen előnyszerzéssel, mindenkori aktuális hatalmi poziciója, és ismeretsége korrupt, durva kihasználásával jutott előre, tehetség és tudás nélkül. Százmilliókat tarhált össze, amiből egy fillér sem illette volna meg. Családja mások vére szívása által vált multimilliárdossá.
    .
    Egész élete egy hazugság, csalás, mások mószerolása, a mindenkori hatalom szervilis kiszolgálása.
    .
    Ez az alak nem csak egy hülye félanalfabéta bunkó, de tolvaj, csaló, ÉS prostituált is.
    .
    Erre ne mondja már senki, hogy “nem is lenne baj vele amúgy meg”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  7. Kíváncsi vagyok, hogy a doktorival kapcsolatos kulimunkát mikor fogja rá a volt beosztottjaira, mert nyilván nem ő használta a szövegszerkesztőt. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  8. A Nemzet Gojostola csalással került hivatalába.
    A csalással szerzett javak a csalót nem illetik meg.

    Ha magától nem adja vissza, bírósági eljárás keretében kell elvenni tőle.
    Ha OVI tudott a csalás tényéről, akkor segédkezett egy bűntényben.
    Lehet feljelentés kiegészítéssel élni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  9. Néhány hozzászóló nem tud, vagy nem akar árnyaltabban fogalmazásokat megérteni. Szélső jobbhoz hasonlóan, csak a tőmondatok érnek el hozzá. Egyszerűen (és azt hittem érthetően) arra céloztam, hogy OV által lett köz- és önveszélyes. Az elmúlt rendszer ezer számra dobta ki a hasonló jellemeket, amit OV most cinikusan és gátlástalanul felhasznál. Erről, korábban, már írtam és bemutattam ezt a kaméleont a „nemzet építésze” kapcsán. http://rasputyn.wordpress.com/2011/08/04/makovecz-a-diszpinty/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  10. Eldrad!
    Nagyon pontos a meghatározásod erről az amőbáról. Be kéne tenni a lexikonba.
    Az a problémám, hogy a főnöke vagy mindenkiből ilyet csinált (navracsics, martonyi, stb) vagy eleve ilyen sötét alakokat választott maga köré az elfoglalt pozícoókba. Sumákum- sumákum (by Dajka Margit) ez az alak akár egy új magyar mértékegység etalonja is lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  11. “…Néhány hozzászóló nem tud, vagy nem akar árnyaltabban fogalmazásokat megérteni…”
    .
    - Jó pajtásom, minden idők egyik leggátlástalanabb, legszemetebb tolvaj, gazember politikai prostituáltját nem tudom, hogy kellene nevezni, mint hogy minden idők egyik legszemetebb, leggátlástalanabb tolvaj gazember prostituáltja.
    .
    Nem biztos, hogy egy ilyen nehézsúlyú bűnöző leírására, aki mögött ráadásul egy állammaffia áll, a legjobb szavak olyan “árnyalt” kifejezések volnának alkalmasak, mint hogy “nem is lenne vele gond”, meg hogy “talán nem biztos, hogy teljesen tisztességes”, stb.
    .
    Itt a finomkodás ideje már rég lejárt. Nem azt mondom, hogy trágárkodni kell (én sem teszem), de az ilyen alakok leírására vannak megfelelő nem trágár szavaink.
    .
    És ezek valahogy jobban visszaadják a lényeget, mint a mindenféle finomkodó, udvariaskodó körülírások.
    .
    Persze, ki hogy gondolja, de azt azért vegye mindenki figyelembe, hogy az orKbáni állatbanda sem kegyelmezett se nekem, se a gyerekeimnek, se másoknak. Nem csoda, ha személyesen is érintve érzem magam, és nem fogok az ilyen mocsok csatornatöltelék alakokkal, mint ez a Shit plág is, finomkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  12. Az pedig, hogy ez a gazember és hasonlóan korrupt, szemét családja mennyi ember vérét szívta ki, mint egy koszos vámpír, és mekkorára híztak mindebből, az külön rátesz egy lapáttal. Nehogy már ezekkel finomkodjunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  13. Schmitt pál szerintem nem hibás,mert honnan is tudhatta volna,hogy amit beadtak mit is tartalmazott,lehet el sem olvasta mert bízott a készítőjében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (16 szavazatból)
  14. Kedves Eldrad!

    A kongad… nem működik.
    Hová írhatnék Neked?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  15. «Schmitt pál szerintem nem hibás,mert honnan is tudhatta volna,hogy amit beadtak mit is tartalmazott,lehet el sem olvasta mert bízott a készítőjében.»
    .
    Schmitt Paul is a vegetable. TGM majd elmondja ezt magyarul is anglizicmusokban.
    shit pali egy tökfej (a «vegetable» lehetséges forditasa… , de lehet még «zsak krumpli» is, bar a növényhatàrozo rendszerben a krumpli nem biztos, hogy zöldség, esetleg dilibogyo, (de ennek pontos növényhatarozoi besorolasat nem garantalom). Naszoval a magyar megfelelöjét, jobb ha TGM-töl kérdezzük… nekem nincs hozza tehetségem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  16. cassis:
    .
    - Legutóbb, mikor ezt kérdezted, olyasmit válaszoltam, hogy dehogynem működik, éppen az előtt egy nappal küldtem szét pár levelet onnan. Nem értem, nálad hogy nem működik…
    Legközelebb csak a jövő hét közepe felé tudom megnézni, mivel nyilvános helyről nyitom meg azt a címet, otthoni gépről soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. Kedves Eldrad!

    Köszönöm válaszod. kongadolphus@freemail.com, ugye? Próbálkoztam négyszer is, de mindannyiszor visszadobta.
    Remélem, egyszer szerencsével járok!

    Üdvözöl: Cassis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  18. Szotyi, haverok, foci – ez ám a jó élet! Rohadjanak el a születésnapjukon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Hogy mije állt neki helyre? A becsülete? Hogyan állhat helyre valami olyan, ami nincs?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  20. cassis! a reklamaciokat a TEK@freemail.hu -ba kell küldeni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  21. cassis:
    .
    “…freemail.com, ugye?…”
    .
    - NEM!
    .
    Nem .com, hanem .hu!
    .
    Megvan a hiba, látod?
    .
    miaszösz:
    .
    - Ne aggódj, semmi maffiatevékenység, semmi tek… csak egy kis tájékoztatás, mivel érdekli, hogy lehetne elindulni külföldre munkát vállalni.
    .
    Azért ezt még talán nem nyomozza orKbán immár korlátlan hatáskörrel rendelkező, gigantikus fizetésekért dolgozó magánhadserege. Bár, fene tudja, lehet, én már népellenség vagyok hivatalosan is, mert hát Mordor tömeges elhagyására akarok mindenkit rávenni, és ezért még egy komolyabb leírást is adok, hogy kell ezt megtenni… :(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  22. öregszeder:
    .
    “…Az a problémám, hogy a főnöke vagy mindenkiből ilyet csinált (navracsics, martonyi, stb) vagy eleve ilyen sötét alakokat választott maga köré az elfoglalt pozícoókba..”
    .
    - Mindkettő érvényes, bár inkább az a jellemző, hogy a legótvarabb, legjobban prostituálható agyhalottakat teszi meg fővezéreknek. Nyilván, miért: ezeket tudja totális függésben tartani.
    .
    A másik, amikor eredetileg jó arcokat kurvít el, ritkább. Konkrétan kettő példát tudok: giró, és kumin fegyenc.
    .
    Kezdettől fogva figyelem szereplésüket, és aki ugyanezt teszi, az tudhatja: ez a kettő kimondottan jó fej volt, okos, szókimondó, igazságkereső.
    .
    Most meg… orKBán fizetett prostituáltjai, testüket- lelküket eladták a Sátánnak. Irgalmatlan összegeket kapnak ezért folyamatosan nyilván, na de ezért nekimenni korábbi barátaiknak, munkatársaiknak, ráadásul minden idők egyik legszemetebb magyar népvezéri bandájának fizetett qrvájaként… ez már nagy baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  23. kommunisták nem a becsületükről voltak híresek
    sajnos a fidesz csak volt kommunistákból mszmp-s káderekből áll

    nem értem mikor elvtársaznak kire gondolnak?
    hát pl shmitt pali se üldözöttje hanem kiváltságosa volt az átkos rendszernek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  24. Smitt Pál nem hibás !
    A becsület !!
    Avval van a baj !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  25. jenő:
    Ugye nem ” kommunistákat ” hanem csak ” komcsikat ” akartál említeni ?
    Előbbieket az utóbbiak vagy kivégeztették vagy ” taccsvonalon ” kívülre tolták !
    Most is tele van a Parlament ” komcsikkal ” , mindkét oldalról nézve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  26. Haggyátok mán békén a plgi bát. Nem ű a vétkes! Ő egy kellően buta tehetséges sportoló volt, aki a képességeinéltöbbre törekedett. Mivel sportoló társainak többsége rendelkezett doktori címmel, úgy gondolta egy olimpiai bajnoknak kijár ez a cím. Hát másolt magának egy diszertációt olyan egy bolgár sportdiplomata tudományos munkájából. Valamikor az állampárti időkben ez megszokott volt. Magam is ismertem olyan megyei tanácselnököt, aki még a leckekönyve aláírása céljábol sem járt soha az egyetemre. Mindíg a gépkocsivezetőjét küldte be. Aztán, mivel erre párthatározat volt, jogi doktori diplomát kapott. A bűnös a csuti, akinak szüksége volt egy kellően jellemtelen aláírógépre a nemköztársaság köztársasági elnöki székébe. Erre plagi bá tökéletesen alkalmas volt. A mostani kÁder sem sokkalkülönbb nála. Ő is munkaköri leirásának tartja az aláírást. Pártérdekből! plagi bá legalább buta volt. Az utóda jogtudó és fasiszta. Ez jobb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  27. Geyza
    2013. május 18. szombat 14:52
    Nem is gondolnád mennyire igazad van!
    Egy jó sztori, ami valóban megtörtént. Valamikor a nyugdíjas korom előtt meghívott egy ismerősöm, aki akkor államtitkár volt. Érdeklődött a számítástechnika felhasználásáról a szállításban. Közbe felhívta valaki telefonon, aki kifogásolta az általa ajánlott embert. Nem is nagyon figyeltem oda mi történt. Arra azonban emlékszem:
    … nem érted ő komcsi….
    . ..mért nem érted meg hogy azért, mert komcsi….


    … értsd már meg, hogy….oda komcsi kell….
    ..
    …na végre megértetted, hogy Ő HAPSI!
    .
    Nem írtam volna le, ha – jelenleg – nem látnám:
    A JAVASOLT “HAPSI” JELENLEG A FIDESZ ÁLLAMTITKÁRA!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  28. ezeknek nincsen becsületük. sose vót nekik.
    apjuk, anyjuk büszke lehet rájuk, erre a népírtó fideSSnyik csőcselékre.

    ropi, szotyi, sört

    börtönbe velük, azt érdemlik, a híveikkel együtt
    fogatlan, agresszív kutyák
    orkbán is megmondta: ők fél és egészázsiaiak,
    nosza, hát, vissza az uralba, kőbaltás, sósavas fííírgek
    http://www.noltv.hu/video/4878.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  29. Kedves Eldrad!

    Köszönöm a válaszod: kiderült, mi volt a baj.
    Jelentkezem, addig is üdvözöl: Cassis

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  30. Most már itt az ideje a Semjén becsülete is, hogy hasonlóképpen helyre álljon – aztán állva tapsolás a Parlamentben és aztán jobbra el! Felőlem lóra is ülhet és elvágtázhat ez a KDNP-s, amortizáló stüszivadász, a miniszterelnök helyettese.
    Mondhatom, szép egy bagázs vezeti ezt az országot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. schmitt becsülete = használt wc-papír

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  32. plagi pali:”schmitt becsülete = használt wc-papír”
    -
    Sorry de nem értek egyet veled.
    A WC papir nem tehet róla, hogy szaros lett. Továbbá (ha óvatosan is) de kimosható. Recirkulálható.
    Shit Pál “becsülete” ezzel szemben……
    -
    Na jó,…azért nem minuszollok le, mert a szándékod jó volt és öszinte. :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  33. Általában mélységesen elítélem a vulgáris magatartást és szóhasználatot, de a Fidesz-KDNP országlása mindent lenullázott, ezt is, mert a szavak, fogalmak jelentése az áldatlan politikai kártételük nyomán teljesen kiüresedtek, és fokozhatatlanná váltak.
    Ezért csak annyi kommentárt fűznék Schmitt Pali bá’ személyiségéhez, jelleméhez és egész korábbi, valamint a jövőbeli “tündökléséhez”, hogy:
    “Pali bá’, te egy sajnálatra méltó, túlzott önbecs által fűtött karrierista, fél-analfabéta seggfej vagy, és az is maradsz mindörökké! A magyar nemzet hatalmas, és közös szégyenéra!”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  34. ….és akkor most tessék mondani, hogyan is állunk azzal a kifüggesztett NER borzadállyal? Egy csaló aláírása éktelenkedik rajta .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  35. Micsodájának a napja???????
    *
    A NER-en kívül érvényesek-e azok a törvények, amiket plagi pali aláírt (pl. a tákolmány)?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  36. Aszongya hogy: „Közleményben tudatta a Semmelweis Egyetem, hogy elutasította Schmitt Pál felülbírálati kérelmét, amelyben a volt államfő azt kérte, hogy semmisítsék meg a kisdoktori címe visszavonásáról szóló határozatot.”
    .
    Továbbá: „Ezt követően Schmitt Pál is közleményt adott ki, melyben nem csak azt írta, hogy lemondott a doktori címéről, egyben azt is megjegyezte, hogy helyre állították (sic!) a becsületét, mert kiderült, hogy nem ő, hanem az egyetem hibázott annak idején.”
    .
    Tehát „…helyre állították (sic!) a becsületét,…”
    .
    Szóval az Orvostudományi Egyetem, jóllehet nem is ez volt a célja, egy kisdoktori cím viseléséről/bitorlásáról szóló ügyben tett nyilatkozatával helyreállította valakinek a becsületét.
    .
    Azaz megváltoztatott egy etikai értékelést, vagy állapotot.
    .
    (Mégpedig mellesleg egy olyat, és úgy, hogy az már a csodával határos.)
    .
    Egy Orvostudományi Egyetemnek az anatómiai ügyek azért még mindig jobban állnak, mint egyesek romos erkölcsiségének helyreállítása, szakdolgozatok tartalmi és formai követelményeiről, ezeknek meg-, vagy meg nem felelésről szóló nyilatkozatokkal. (Persze ez az értelmezés valószínűleg csak egyetlen fazon szemével nézve áll meg.)
    .
    Tehát várom, hogy a SOTE nyilatkozattétel útján állítsa helyre Deszka Rozi szüzességét.
    .
    Ziher, hogy erre jóval több esélye lenne, mint Schmitt Plagi bá becsületének tényleges helyreállítására.
    .
    (És talán még az alany is jobban megérdemelné)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  37. Ez az ember nem megjátssza hogy hülye, hanem valóban az. Ostoba.

    http://vizallasjelentes.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  38. “Túl azon, hogy a köztársaság elnöke egy kiváló férfiú, azt kell mondanom, hogy, büszkék lehetünk rá. Nekem mindig az volt a tervem, az álmom, hogy olyan köztársasági elnöke legyen mindig Magyarországnak, akire azt tudja mondani az ember, ha a gyerekével beszél, hogy nézd fiam, látod? Ez a mi elnökünk! Ő képvisel bennünket mindenhol a világban. [...] Schmitt Pál kétségkívül ilyen ember, tehát a következő öt évünk is ilyen tekintetben jó kezekben van.”
    Orbán Viktor, Este c. műsor, M1, 2010. július 26.

    Erre a zemberre büszkének lenni is sokat elárul nyilatkozó jelleméről.
    Persze a csuti nem volt az, de ha kellett mezesmazosan benyalt, hogy a nép becumizza hogy ő milyen alkalmas jelöltet talált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  39. Bihari László! Helyesen: BAJBAN! van!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  40. Eduárd, 13:57 megszólalásra reflektálva:
    Igen egyetértek, mert a két, korábban a tudományos függetlenség látszatára valamicskét is adó, a magát politológusnak tartó Giró-Szász, valamint Kumin látványos kompromittálódása hiteles látlelete annak, hogy miként vásárolja fel a gyenge jellemű, és ismert egzisztenciákat a kóros elméjű/szociopata Orbán, és a haveri köre!
    És persze, ha a magyar sajtó képviselőiben, valamint a választók többségében kicsit is működésbe lenne hozható a polgári kurázsi, akkor ezek ketten, és a megvesztegető, hazaveszejtő politikai szörnyszülöttek már nem léphetnének színre a megszégyenülés veszélye nélkül!
    De az öntudatosság és az emberi tisztesség jegyében élő magyar kisebbség egy Szomália szintjére süllyedt, a korrupciótól és az infantilizmustól nullára amortizálódott társadalom foglyai ként kénytelen nézni azt, hogy miként válunk mind tempósabban Európa antiintellektuális, antidemokratikus, antiszociális társadalmi torzójává.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  41. Küldöm a volt MSZMP és és a mai mai f….ss tagnak, ha 1978 óta nem volt ideje meghallgatni !!! Igaz abban az időben a ” Párttal a néppel egy az utunk ” volt a sláger !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=W2YAfFcRv2g

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  42. Plágiumos Pali és a FIDESZ becsületét csak egy visszamenőleges hatályú törvénnyel tudja a Fidesz helyreállítani oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. Kerpács Winnetou

    Hány havi bért vett fel jogtalanul?? Hány állást töltött be jogtalanul ? A mostani nyugdíját és szállási rezidenciáját is így szerezte: Jogtalanul!!
    És fizetik neki minden hónapban Jogtalanul!

    Ettől az embertől nem vettek el eddig semmit !

    A korkedvezményezett nyugdíjasoktól bezzeg igen!!! / azt jogtalanul /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  44. Élénk a fantáziám. Elképzelem, amint plagi pali PHD-t kezd körmölni ezen a dicső napon, amikor (soha nem létezett) becsülete helyreállt. Pl. ilyen címmel: A Becsületem.
    Felsorolhatja benne, mi minden dicsőt tett (kezdve attól a bizonyos elsumákolt elítéléstől, illetve az okáról), az Astoria szállóban betöltött állásáról és arról, amivel megszolgálta; leírva azt, hogyan lett plagizálással dr., egészen addig, míg ov Bulgáriából megüzente egy képeslapon, hogy őt nevezi ki közt. elnöknek. Bocsánat, áLamfőnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. A nagy becsület valagrend lovagja, a magyar helyesírás doktora.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. En egy dolgot azonban nem ertek. Tudom hogy MO-n a diplomak értéke általános érvényü, ezért lehet hogy néhány rendor pl Óvonői felsőfokú képesítéssel rendelkezik vagy hogy az alig 1000 szavas cigany nyelvet is elfogadjak középfokú nyelvizsgának.
    Igy lehet pl egy tanítói diplomával valaki programozó vagy éppen fordítva.
    )Megjegyzem mashol ez nem így van. Amikor pl IT ban akarsz elhelyezkedni a könyvtarosi diplomád semmit sem ér, kivéve ha van IT diploma dis és a project amir efel akarnak venni könyvtárral kapcsolatos.
    Amit nem értek hogy Sportal kapcsolatos diplomamunka/kisdoktori vagya karmi , hogyan teszi alkalmassa az embert államfői posztra.
    Ilyen alapon akár ne is lett volna Palikánknak diplomája, mert a sportnak nem sok köze van ahoz a funkcióhóz amit betöltött.
    (Megjegyzem Gy F diplomája sem nyom sokat a latban, mert teljesen távol áll a szakterülettől) Persze ahol a határok el vannak mosva ott semmi nem számit.
    “Értesz a számitogéphez, gyere hozzánk dolgozni. Nem baj hogy csak gépeket raktál eddig össze, most majd rendszerprogramokat irsz. Majd bele tanulsz. ”
    És tényleg sok esetben müködik de mégtöbben nem. Tudom változik ebben is a világ csak MO valahogy mindig a pozitiv változás végén kullog !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Ja igen és az eddig felvett jogtalan juttatásokat nem kell elvenni tole. A Fidesz az aki elvesz, demokráciában előszőr itélet születik, aztán végrehatják az itéletet. Okirat hamisitásért és nagymértékü anyagi jellegő csalásért pl. börtön és teljes kártérítés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. CommonSense
    Gyurcsány Ferencnek két diplomája van!
    A tanári valóban nem sokat nyom a latba, de a közgazdasági azer talán mégis vagy nem – olyan bizonytalan vagyok!))))
    Csak a tanárit tüntették el, a közgadászival minden rendben van, mert azzal nem foglalkoznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Shitt Plag becsületének minősítése valóban helyreállt, hivatalosan és végérvényesen. (Eddig még elvben volt esély rá, hogy visszaadják a címét, és elmondhatja, hogy jogosan használta.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Egyre kevesebben járnak egyetemre 2014. április 4. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos