Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rablóbanda kormányozza Magyarországot 2013. május 5. vasárnap 7:06

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rablóbanda kormányozza Magyarországot

Budapest – A trafikbotránnyal betelt a pohár, s nemcsak az egyszerű dohányosoknál és a trafikot üzemeltetőknél, hanem minden olyan magyar állampolgárnál is, akinek fontos a becsület – mondta Karácsony Gergely független országgyűlési képviselő, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség szombati, budapesti tiltakozó akcióján.

Karácsony Gergely kijelentette: ez az ügy világosan mutatja, hogy amit a Fidesz kormányzat csinál, az “uralkodás az állampolgárokon”. A trafikpályázatok kapcsán ellopják a közvagyont és aztán megpróbálják eltüntetni a nyomokat is azzal, hogy az információszabadságról szóló törvényből kiveszik azokat a jogokat, amik alapján meg lehetne ismerni a pályázatokat.

Karácsony Gergely kitért arra is, hogy amikor mindezen felháborodva Szilágyi Péter képviselőtársával “Loptok, csaltok, hazudtok” feliratú táblát vittek be a Parlamentbe az egyik fideszes képviselő azt mondta nekik, hogy “hulladékok”. Ő az a képviselő, akivel a később megbukott hulladékgazdálkodási törvényt nyújtatták be, ő az aki, egy állami cég igazgatói posztjáról nem mondott le, mert azt nem tartja összeférhetetlennek a képviselőséggel, és az ő fia is kapott egy trafikot Miskolcon.

„Az a kormányzat, amely ilyen képviselőket küldött az Országgyűlésbe, az elvesztette az összes erkölcsi hitelét’ – szögezte le a PM vezetője. Ez a kormányzat egy rablóbanda, akit el kell zavarnunk – emelte ki a PM vezetője, hozzátéve, hogy ehhez állampolgárok kellenek, akik vállalják véleményüket.

A Képviselő Irodaház előtt PM-es politikusok – köztük Szabó Tímea, Szilágyi Péter, Szilágyi László és Dorosz Dávid – független országgyűlési képviselők – aktivisták és állampolgárok közösen morzsoltak dohányt a kormánypárti képviselőknek címzett borítékokba, amelyhez egy “figyelmeztető levelet” is mellékeltek. A kormánytagoknak szóló levelet Tordai Bence, a PM elnökségi tagja olvasta fel.

Ebben egyebek mellett azt kérdezik, hogy ha dohányra van szükségük miért nem szóltak, “miért kellett meghozniuk minden idők legnagyobb mutyitörvényét, a trafiktörvényt”, továbbá hogy “miért kellett összetákolni egy, az információszabadságot megsemmisítő törvénymódosítást”. Azt írták a képviselőknek, hogy még nem késő, indítványozzák ezen törvények visszavonását, vagy legalább egy válaszlevélben jelezzék, hogy elhatárolódnak ezektől a rendelkezésektől.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 57 szavazatból)
Rablóbanda kormányozza Magyarországot, 4.9 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Barry1
    2013. május 5. vasárnap
    13:40
    .
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .
    Na végre, valaki egy szóban írta le, hogy „egyetértek”. Ennek már ideje volt. Ld. Magyar Nemzeti Helyesírás.
    .
    Amúgy a többivel is egyetértek. Akikkel én hétköznap bizalmasan beszélgetek ilyesmiről, azok is szinte kivétel nélkül Gyurcsány hívei. (Persze az nem egészen véletlen, hogy én pont velük beszélgetek bizalmasan.)
    .
    A betelő pohár dolgában Eldrad már mindent leírt, amivel szintén teljesen egyetértek.
    .
    Szeretnék már végre látni egy olyan politikai irányt, amely(-nek képviselői) úgy áll (-nak)az élet minden helyzetéhez, hogy abban nincs semmiféle taktikai alányalás, senki felé. Mert pl. az, hogy az MSZP már kijelentette, miszerint a kormányra kerülésük esetén visszaállítja a nyugdíjasok teljesen ingyenes utazását, na az egy ilyen, szavazatra ácsingózó alányalás. Nem értek vele egyet. Racionális elemzés nem támaszthatja alá ennek a társadalmi rétegnek a többiekhez képest ilyen mértékű kedvezményezettségét.
    .
    És még egy régi vesszőparipám: amíg egy új politikai tábor nem nyilvánítja ki, hogy melyek azok a Fideszhez köthető (jelentős, vagy jelentéktelenebb, akár csak PR-szintű) változások, amelyeket nem eltöröl, hanem folytat, addig annak… legalábbis jó sokáig kell várnia egy komoly esélyre. És ez így van jól. Ezt nem azért írom, mert azt szeretném, hogy a Fideszt leváltóknak még sokáig kelljen várniuk egy komoly esélyre, épp ellenkezőleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  2. Gondolkodók!
    Látom megy a vita Gyurcsányról. :-)
    Én csak azt kérdezném, mi van akkor ha a “kis” pártok nem fogadják el a Bajnia-Mesterházy diktátumot? Annyira erős a két “ellenzéki” párt, hogy reális esetben meg tudja nyerni a választást a Fidesz ellen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Köztársaim!
    Örülök neki, hogy a Lömpikéből kivált (tehát demokrata) PM képviselője végre feltalálta a meleg vizet! … “Rablóbanda kormányozza…” estébé!
    Aztatat nem tudhatom – mostan és így hirtelenjében – , hogy ezért megdícsérjem, avagy kissé megdorgáljam a Képviselő Urat. Ugyanis az általa megállapított helyzet nem a PM megalapításával együtt kezdődött! … Ugyebár?
    Ja, és most már örülnék annak is, ha a Képviselő Úr, az Ő pártja, meg az összes többi, magát “demokratikus”-nak és főleg “köztársasági”-nak tekintő szervezet végre nem az osztódva szaporodással (gyógyszer hiányában ez persze előfordulhat!), meg az egymás közötti rangsorolással (ki a “hitelesebb” és ki nem, ki a “nagyobb” és ki nem), hanem Az Országnak Dógaival foglalkoznának mán végre-valahára! … A ki-kit útál, néz le “meccsét” pedig majd a Rendbetétel után játszák le!
    … és ezt …
    … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  4. érdemes leírni annak a bizonyos hulladékozó képviselőnek a nevét: Sebestyén László

    ismerem

    nem egy entellektüel

    sőt!

    és akkor még semmit nem mondtam róla magáról

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  5. hamond
    2013. május 5. vasárnap
    13:32

    “mindenki tudja hogy rátermett, ha ő nem akarja, nekem igazából mindegy,”

    ———————–”————————-
    Hamond
    Tudom, egy platformon vagyunk, úgyhogy nem vitaképpen írom, csak gondolatok gyanánt.
    Gyurcsány, azért mondta, amit írtál, mert nem akart akadályt állítani az ellenzéki összefogásnak, de ezzel olyan módon élni és visszaélni, amit Bajnai és Mesterházy tesz, az egyrészt inmorális, másrészt megengedhetetlen viselkedés olyan politikusok részéről, akik a haza felkent megmentőinek akarják feltüntetni magukat.
    Megalázni és kirekeszteni, bárkit és bármikor lehet, de senki ne várja el, hogy ezen kinyilatkoztatások mellett majd emberek tömegei szentté avatják!
    Különösen akkor nem, ha ez az ország kárára van, leginkább azért, mert az egyedüli ember ma Magyarországon, aki számtalan politikai erénye mellett, retorikai és szónoki képességeivel, fel tudja villanyozni az embereket.
    Ha csak ez az egy értékes tulajdonsága lenne, már akkor első körben kellett volna vele megegyezniük, de a megegyezés számukra a másik megalázása!
    Az lenne az a bizonyos egységtelen egység, ha megegyeznének azon az elvi alapon, hogy Gyurcsány tehet az elmúlt 23 év minden bajáról.
    És még azt mondják, hogy Bajnai a csöndes, korrekt úriember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  6. Illúziója azért ne legyen a választó polgároknak, ez így fog történni a választáskor is. Meg tapasztalhattuk, hogy a fideszes BANDA lop, csal, és gátlástalanul hazudik, minden erőt bevet, hogy ellenfeleit lejárassa, ezzel a saját fogyatékosságát palástolja. ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG, ÉBRESZTŐ MAGYAROK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  7. Amikor a Fidesznek olyan problémát vagy kérdést tesznek fel, amely védhetetlen, akkor azzal védekezik, hogy ezelőtt ugyanígy cselekedtek a Gyurcsányék is. Ezzel az a probléma, hogy ha én gyilkos vagyok, akkor nem védekezhetek azzal, hogy mások is gyilkoltak.
    A neonáci orbánizmus teljesen tönkreteszi az országot, ha a nép nem ébred fel végre. Az EU töketlenkedése nem fog rajtunk segíteni, de szét fogja rázni az bEU-t is, ha továbbra is ébren álmodoznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. Egyetértek. A fideszmaffia egy útonálló rablóbanda egy fővezérrel, alvezérekkel és bakákkal,.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. talalom
    2013. május 5. vasárnap 09:30

    Az rendben is van, de már megbocsáss, nagyon más a rejtői szövegkörnyezet,mint egy itteni hozzászólás. Egy humoros, vagy abszurd szövegben természetes egy ilyen képzavar, de Gy.P. kommentjében egyáltalán nincs helye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  10. Azokról miért nem szólnak a hírek , mint a szomszédom aki tele van adóssággal hét napból hetet dolgozik a feleségével együtt és annyi pénzük se volt , hogy pályázzanak.Szerintem több ezren vannak ilyenek.Teljesen kétségbe vannak esve , de ők kisemberek ővelük senki nem törődik.Gané egy kormányunk van sok tragédia fog még történni mire feleszmélünk…………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. a férget kell eltávolítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. Eddig még reménykedtem, hogy a házi pálinkafőzés mintájára a házi cigisodrás is az egyik szabadságjogunk lesz majd (hisz jogállam van, vagy mifene), de látom hogy az utolsó spanglira is ráteszi orban a kezet. Akkor mivel kell a zembereknek magukat kabitaniuk? Kokoval?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Miert minden NEMZETI ?
    ismerosom multkor konyvet rendelt MO-rol. A kony amerikai szerzo magyar forditasa volt. A konyben benne volt a bolt piros feher zold NEMZETI konyvesbolt reklam papirja. Tobb is! Mi a fenetol nemzeti ? Csak magyar anyagot arulnak ? dehogy is. Ez az uj marketing fogas, az uj fasizalodott allam nyelve. Ha nemzeti akkor biztosan jo, akkor a magyar embernek megfelel. Ha valami nem tetszik akkor Te az ugyfel nem vagy magyar. Egyedul NEMZETI PANASZIRODA nem lesz. Itt nem lehet panaszkodni. (Az igazi magyar ember ugysem panaszkodik a tobbi meg oruljon hogy megturik itten )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Commonsense
    2013. május 6. hétfő 02:03
    “Miert minden NEMZETI ?”
    Nem furcsa ez a politika?
    A rákosi rendszer államosításakor is minden vállalat NV, vagyis Nemzeti Vállalattá
    változott. De az NDK-ban is NB, magyarul nemzeti tulajdonba vett vállalattá váltak. Mindig szégyennek tartották az Államosítás fogalmának használatát.
    Micsoda dolog az?
    Később, amikor már megtörtént, természetes dolog lett, hogy állami vállalat.
    Ezért természetesen nem is használták mindig az Állami Vállalat nevet.
    Hiszen mi más lehetett volna akkor egy vállalat, mint ÁLLAMI.
    Jelenleg meg nem lehet más MINDEN NEMZETI.
    (amíg nem jut NYÍLTAN a csókosok kezére, mert nem tudható
    MILYEN TULAJDONOS A NEMZET. Egy csókostól bármikor visszavehető minden)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. A kisegyházak továbbra is hátrányos megkülönböztetésben.
    Nem elég nemzetiek, van saját identitásuk, amit ez a rendszer nem bír elviselni.

    http://hvg.hu/itthon/20130506_Nem_gyujthetik_az_1_szazalekot_az_Ab_alta#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_5_6

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. szendam
    2013. május 5. vasárnap 15:10
    Egyetértek!
    Sajnos a REND nagyon bonyolult fogalom. Jelenleg kevesen veszik észre, hogy
    a még nem eléggé utált miniszterelnökünk is minden gyógyüdülése után
    másként módosítja a rendre vonatkozó elképzelését.
    Példaképpen a Kossuth tér “rendbetétele”, melynél valamiféle eredeti állapotra
    hivatkoznak. De hol volt az eredeti állapotban mélygarázs? Viszont volt az
    elmútt nyócévben állandó tüntetés, zsidózás stb. Mindez az Országház körüli
    lelkesítő italmérésekkel és a hatás levezetésére használt rekettyésekkel,
    mely nyomán a résztvevőket jellemző TRÁGYAILLAT tett rendet a környéken.
    El kellett kerülni a KORDONBONTÁS ÉS A TÜNTETÉS LEHETŐSÉGÉT.
    De a köznép csak a pillanatnyi mozzanatot látja mindig (szobrok elvitele,
    fák kivágása stb) Törődött itt valaki a tér folyamatosan idéglenes állapotával,
    melyhez még lebontható kordonok sem kellettek.
    NA ÚGY-E REND VAN AZ ÉPÍTÉSI TERÜLETEN ????
    LEGALÁBB A VÁLASZTÁSIG.
    .
    Láthatóan nem is hiányolta senki – legalább is eddig – a tüntetésre megfelelő nagyságú és elhelyezkedésű tér hiányát. Akkor meg miért ne rendezkedjenek
    kedvük szerint?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. Túlavasúti
    És az a mélygarázs még mennyi mindenre hasznosítható!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Szenzor
    2013. május 6. hétfő 09:36
    Mennyi mindenre használható egy figyelemelterelés azt már régóta látjuk.
    Tanulékonyak a fiúk! Valamikor Szolnokon egy szovjet rakétás alakulatnak épülő
    laktanya is CSOKOLÁDÉGYÁRNAK KÉSZÜLT. Ott is volt KÓTER!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Olvtársaim!
    .
    Ne egymást, Orbánt nyüstöljétek, ahogy csak bírjátok !!! Hajrá !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Ezen túl, ettől kezdve a fid SS jelzője, nem rablók, meg csibészek, hanem:
    LATROK,
    és így az általuk kormányzott állam is
    LATOR ÁLLAM.
    Szeretném, ha az USA végre ezt is kimondaná, ahelyett, hogy fegyverszállításról tárgyalna a LATRINA-val – merthát ez lesz az új és méltó neve Orbanisztánnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. “Egy ember vagyok a Latrok országából,
    Mely a Duna mellett lassan homályba vész;
    Méterhosszal lógtam meg hazámból
    Mely most polgárait gettóba zárni kész.”

    Szegény Villon! Most egy háromszínű pántlikával kidekorálva a Nemzet Poétája lehetne, sőt, még verselnie sem kéne többet…. Oh, tempora, oh, morales!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Az újság cikkel elején található képen szereplő boltban sem a mostani boltos lesz a trafikos, hanem egy másik személy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az Európai Néppártból is kirúgják a Fideszt 2013. április 13. szombat | AN

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

Mentsük meg a Burattino iskolát 2013. február 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos