Ronai and Ronai
AMERIKAI

Párom a magyar igazság 2013. május 29. szerda 8:07 Forrás: NolBlog

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Párom a magyar igazság

Budapest – Nagyszerű ötlet volt a Párválasztó, és a megvalósítás is kiválóra sikeredett. Még úgy is, hogy a bajnaista anarchisták halfejjel dobálták a székely legények ismeretségét kereső fiatalembereket.

A nénik tetszettek a legjobban. Szépen ültek, decensen, ahogyan kell. Meg az is igen szignifikánsra sikeredett, hogy Soltész Miklós államtitkár házi sütemény nélkül is rohamosan közelít Selmeczi Gabriella morális mélységeihez.

Azért van még mit tanulnia: az a halfej-dobálás egy kicsit durva volt.

Erről kellett volna írni, de most másról kell. Nagyobb horderejű sikereink is vannak ugyanis, minthogy néhány eltévedt néni jól érezte magát a Párválasztón.

Komolyabb nagyságrendek, mondjuk úgy, az elmúlt három év.

Azt mondják, hogy rosszabbul élünk, mint három éve, de mi ezt nem akarjuk elhinni. Miért is hinnénk, mi a jó nekünk abban, ha elhisszük, hogy kevesebb jut mindenre, mint három évvel ezelőtt.

Inkább megpróbáljuk azt hinni, hogy most sokkal jobb nekünk, mint amilyen akkor volt, amikor még sokkal rosszabb volt. Sikerülni fog, mert csak akarni kell. Bármikor képesek vagyunk becsapni magunkat, és még felállva tapsolunk is hozzá.

Lett például egymillió új munkahelyünk. Nem vicc, és még csak berúgni sem kellett nagyon. Bárhová is nézünk, mindenhol egy új munkahelyet látunk. Van, ahol kettőt. Magyarország ma tele van munkahelyekkel. Beváltott ígéretekkel teli a padlás.

Egészen addig, amíg le nem söprik.

A magyar emberek pénzéért harcolunk, mondta Orbán Viktor a parlamentben. Ne adjuk neki oda, dugjuk el előle, mentsük, amíg menthető.

És a nemzetközi tekintélyünk is mekkorát nőtt az elmúlt három évben. Mi mást is tehetett volna, a gyerek is nő, ha csak éhen nem hal.

Szeretnek bennünket, magyarokat, irigyelnek a sikereinkért. Mert mertünk nagyot álmodni. (Milyen jó lesz majd kicsit felébredni!) Keresik a kegyeinket, a magyar diplomácia alig tudja távol tartani az országtól a jelentkező miniszterelnököket, államfőket, királyokat. Mindenki ide akar jönni, a mi miniszterelnökünkkel akar találkozni. Ellesni a titkot, hogyan lehet sikeresnek lenni.

Egy bátorító kézfogás a miniszterelnökkel, egy kedves mosoly a Kedves Vezetőtől – szegény Merkel asszony már milyen kevéssel beérné.

A magyar gazdaság valóságos tündérmese. Özönlenek a beruházások, külön államtitkárság foglalkozik a jelentkezők távoltartásával. Egymás lábát tapossák a befektetők, a világ valamennyi multija nálunk fialtatná a pénzét. Mert tudják, hogy itt barátságos a gazdasági környezet és kiszámítható a jogrend. Nincsenek visszamenőleges rendelkezések, állami lenyúlás, zsarolás. Semmi sincs, csak a Nagy Nemzeti Összetartozás. Talpunk egymásba ér, egyetlen barackfa alatt elfér az összes magyar.

Hamarosan talán tényleg.

Jézus meg elmehet a két halával. Nyeretlen kétéves, kismiska ahhoz képest, amit a Kedves Vezető elért.

Most már mindegy, mi szakajtottuk, mi szagoljuk.

Három nehéz év áll mögöttünk, de megérte. (Nem nekünk, de azoknak biztosan, akiknek tele lett a zsebük.)

Nekünk csak a hótökünk.

Kéretik észrevenni, hogy itt van már a Kánaán. Amíg szépen mondják, és nem teszik kötelezővé a jókedvet, meg a bőséget.

Tessék sikeresnek lenni! Elégedettnek, jövőbetekintőnek, bizakodónak.

És mindenki találjon magának párt, mielőtt még mi keresünk neki!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 26 szavazatból)
Párom a magyar igazság, 4.8 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Hja, kérem, tetszettek volna gondolkozni ‘89-ben – akkor most nem lenne ez. A sikerorientált kapitalizmus lényege nem a faktikus siker, hanem az abban való hit. Ez pedig Orbánia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  2. Nem értem a problémát.
    Az időseknek is joguk van párt találni maguknak 60-70 felett.
    És nekik tényleg nehezebb.
    Sőt jön a kifejezetten nagy-magyaroknak szóló NOBEL díj!
    Mert ha ebből még gyermekek is fogantanak, elmondható, hogy Orbán Viktor tényleg képes csodát tenni!
    Mi meg csak bántjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  3. Még jó,hogy a kedves vezető ilyen gondoskodó! Mi lenne velünk a békamenetelők nélkül?Még depresszióba esne szegény vezérünk,hogy nincs ki mellé álljon!
    És mi lenne velünk Szőke Feri nélkül? Amikor ez a tisztességes gyilkosságban részt vevő a saját testével védelmezte a fidesz székházat,az aljas,egyetemistákkal szemben?
    Uram Atyám!
    Mi lenne velünk,ha nem ilyen gondoskodó lenne szeretett vezérünk?
    Mekkora baj származna abból,hogy nem kellene szlalomoznunk a sárga csekkekkel,hogy mikor,melyiket fizessük be?
    Mekkora megterhelést jelentene sokaknak a be nem fizetett csökkentett rezsi?
    Mennyit spórolhatunk az ÁFA – val, és az elmúlt 3 év alatt bevezetett adókkal?
    Mindezt neki,a Fényes tekintetű Kedves Vezetőnek illik megköszönnünk!
    Segédeszközt ki kér hozzá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  4. Az utazó idős hölgyek Orbánért a világ végére is elmennének – adjuk nekik és már indulhatnak is!
    Legyenek vele boldogok, nekik tetszik a sallerosztó kemény legény, aki néha egy kicsit enyhül és akkor ellejt egy-egy pávatáncot….mert azer ugye a pénz beszél….és arra nagy szüksége van a Köz(gép)társaságnak!
    Én elképzeltem, hogy mindez megtörténhetne-e mondjuk az USA vagy a német vezetővel és lenne-e s(z)avazó, aki ezek után rájuk voksolna?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  5. Bolondok országát csinál a fidesz Magyarországból!,”Nevet a világ rajtunk”, ami a legszomorubb a nép sokasága közönyösen türi :-( Nem lessz ennek jo VÈGE!!!

    :-( Szisztém :-(Északkorea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A Birkák mennek a vágohidra:-( sajátmaguknak ássák a gödrüket-kell a jo nem!
    Kell a rossz- na az igen!, ott a példa a Békamenet! Nem merem lassan kimondani, hogy Magyar vagyok :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. “hogy a bajnaista anarchisták halfejjel dobálták a székely legények ismeretségét kereső fiatalembereket.”Pedig ezeket nem kellet volna zavarni,hagy csináljanak gyereket,minél többet.Ha tudnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  7. Én is szeretnék párt találni magamnak.
    Nem, nem párt, hanem párat. Pár milliót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. Ismét megpróbáltam rendes Magyar ember lenni. Anyámat,Páromat,és a 2 kutyát bezártam a melléképületbe,elkerülendő a konyhai eszközök fejemhez való hajigálását,és az esetleges kutyaharapásokat.Bekapcsoltam mind a 2 televízió készüléket ,az egyiket a hír,a másikat a tacho tv-re kapcsoltam és teljes hangerőt adtam,a rádióban pedig a Dankó rádió bömbölt. Valahogy doppingolnom kellett magam a nagy esemény előtt. Magyar baba szappant használtam tusolásnál.Aztán öltözni kezdtem,ez volt a legnehezebb az egészben,valami nagyon magyarosat akartam,ugyanakkor az alkalomhoz mérten elegánsat.Körül néztem a padláson is, itt szerencsére találtam egy néhai nagyapám által viselt mentét,elzavartam a rajta pihenő macskákat,és leporoltam,volt egy kis szaga,de ezt elnyomta az asszony dezodorja amit mind ráfújtam,most megdicsértem magam az előrelátásom miatt ,hogy bezártam őket a melléképületbe.Találtam egy kalapot is,azt hiszem 30 éve, egy erre járt köszörűs felejtette itt, ezt is leporoltam,és nemzetiszínű pántlikát tettem rá. Már csak a nadrág,ing, és megfelelő lábbeli kiválasztása volt hátra,egy rózsaszín nylon ing mellett döntöttem, amit a szomszéd Lajos bácsi viselt amikor még esztergályos volt Csepelen 1969-ben. 1 l. rizlingért kölcsön adta másnapig, a nadrágot is ő adta fekete bricsesznadrág ,igaz van egy folt a térdén. Szerettem volna egy csizmát is, olyat amilyenben a néptáncosok ropják,de ilyet sehol nem találtam. Ezért a zöld gumicsizma mellett döntöttem,amit 2 tubus fekete cipőpasztával kentem be,igaz nagyon csúszkál rajta de azért nagyjából befogta. A mente zsebébe csúsztattam 20 dkg.szalonnát, és 2-3 fej vereshagymát is,ki tudja mit hoz még a mai nap, és kacéran magamra kacsintottam a tükörben,a fél literes üvegről sem feledkeztem meg,jófajta szilvapárlattal töltöttem meg.A hajfixálót túl büdösnek találtam,ezért tökmagolajjal kentem be a fejemet,ez legalább magyar.Elindulás előtt a mente felső zsebébe tettem egy: “Magyarország jobban teljesít” füzetecskét,valamint egy gáz,és villanyszámlát,legyen majd 2 tánc között miről beszélgetni a partnerekkel. Aztán elindultam. Most megint itt fekszem a kórházban,a doktornő azt mondta hogy jövő héten kienged, de csak akkor, ha rendesen fogom szedni a gyógyszereket,biztos hogy ő is kommenyista,de szerintem zsidó is, mert elég fekete a haja, és horgas az orra. Most hozzák az esti injekciót,ezt az ápolót nagyon utálom,mindig tánclépésekben hozza az injekciót,és gúnyolódik hogy párválasztó ágyválasztó,meg hogy ettől még polkázni is fogok álmomban.De azért a” Magyarország jobban teljesít” füzetecske itt van a párnám alatt, ez megnyugtat,nehogymá hülyének nézzenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (53 szavazatból)
  9. vicsi
    ++++++++++++++++++++++++++++
    De azért a gyógyszert vedd be!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  10. vicsi
    Nagggyon jó!++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  11. A viktátor helyerr jobb lenne a Kim Dzsong Un. Az legalább nemcsak álmodni, de csinálni is mer nagyokat. Ő igazi Zseni és valóban nagy vezír

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. “A magyar gazdaság valóságos tündérmese. Özönlenek a beruházások, külön államtitkárság foglalkozik a jelentkezők távoltartásával. Egymás lábát tapossák a befektetők, a világ valamennyi multija nálunk fialtatná a pénzét.”

    Jellemző Viki Csimpánzra, hogy azt, hogy a külföldi anyabankok kénytelen-kelletlen feltőkésítették a lerabolt leányaikat, úgy tálalták, hogy “még soha nem érkezett ennyi külföldi tőke az országba, mint tavaly!” :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. Kedves Vicsi!

    A Baba-szappant nem kellett volna bántani… :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Az echo tv nótafája hol volt ezen a szép napon ????, mert az utóbbi időkben erre
    szaporodik a magyar, ebben van biztatás, hogy kitől kapnak pénzt a gyereknevelésre !!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=OYj9_2j6vOs
    Utána következi a vezényszóra dug…..i !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. gets
    köszi, Hofi nem gondolta volna, hogy még 2013-ban is naprakész lesz!
    Egy időutazás nekünk ez a három év!
    A baj, hogy nemzetileg visszafelé….
    Pártunk és kormányunk nem tud elszakadni attól a neveltetéstől, amelyben szocializálódtak! Minden tettük arra hajaz, csak még túlzásba is viszik és ettől már drámai a dolog!
    Hogy a mai ifjúságot a kormánynak kell kommandírozni én nem hinném, valójában a pénz volt a motiváció és azer erről beszéljenek a népek, ne a trafikmutyiról, a földmutyiról és a letelepedési offshore mutyiról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. vicsi
    2013. május 29. szerda
    09:36
    Bocs, de elloptam az írásodat, természetesen a neved megjelölésével. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Vicsi, szuper! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Nem vagyok vicces kedvemben, de nagyon nevettem írásodon. Köszönöm!Engedelmeddel terjeszteni fogom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Már az Al Jazeera is röhög. (Mindenki talál linket)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Miért bántjuk a Viktátort az 1 millió munkahellyel?
    Hiszen ebből már 500000-et megvalósított (MINDET KÜLFÖLDÖN)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos