Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyarok szeretik, ha az állam átveri őket 2013. május 15. szerda 7:37 Forrás: AN, energiainfo.hu

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyarok szeretik, ha az állam átveri őket

Budapest – Megy a parasztvakítás ezerrel, ráadásul Orbán és csapata közpénzen hazudik az embereknek. A magyarok ugyan azt gondolják magukról, hogy ők szabadságszerető nép, ám ez nem így van: szeretik, ha gondoskodnak róluk, ha gondolkodnak helyettük. Ja, és képesek felállva tapsolni, ha átverik őket.

A fogyasztók 53 százaléka támogatja az állami szerepvállalás erősödését az energiaszolgáltatásban, a rezsicsökkentéssel pedig akkor is egyetért 59 százalék, ha az a szolgáltatóknak hosszabb távon veszteséget okoz – derül ki az energiainfo.hu energiaipari szakportál kedden ismertetett reprezentatív kutatásából.

A válaszadók 49 százaléka támogatja a rezsicsökkentést akkor is, ha emiatt a szolgáltatók beruházásokat kénytelenek elhalasztani, 40 százalék viszont ebben az esetben egyértelműen ellene van. A befektetők jelenlétét az energiaiparban a fogyasztók 21 százaléka támogatja egyértelműen, 38 százalék viszont egyértelműen ellenzi. A versenyt egyébként 46 százalék kifejezetten hasznosnak tartja és csak 20 százalék ítéli károsnak.

A kutatás során adott válaszok a pártpreferenciáktól függően is eltértek. A Fidesz támogatóinak például 74 százaléka ért egyet az állami szerepvállalás erősödésével, a baloldali válaszadóknak viszont csak 40 százaléka. A Fidesz szavazóinak 70 százaléka akkor is támogatja a rezsicsökkentést, ha az a szolgáltatóknak hosszabb távon veszteséget okoz, míg a baloldal támogatóinak 55 százaléka válaszolt így. A Fidesz támogatóinak 67 százaléka akkor is helyesli a kormányzati intézkedést, ha emiatt beruházásokat kell elhalasztani, a baloldali válaszadók 54 százaléka viszont így már ellenzi a rezsicsökkentést.

A felmérés szerint a fogyasztók alapvetően elégedettek a szolgáltatásokkal. Az áramszolgáltatást a megkérdezettek 71 százaléka teljesen megbízhatónak tartja. A gázszolgáltatás esetében 58 százalék a maradéktalanul elégedettek aránya. A válaszadók 23 százaléka kifejezetten aggódik Magyarország energiafüggősége miatt, amit főként a fiatalok tartanak gondnak. A megoldás 59 százalék szerint a paksi atomerőmű bővítése, 36 százalék pedig a megújuló energiaforrásokat fejlesztené.

A felmérés másik részét ágazati szakértők körében végezték, eszerint 43 százalék elégedetlen az ágazat privatizációjával, 25 százalék pedig elégedett. A rezsicsökkentés a válaszadók 10 százaléka szerint semmilyen negatív hatást nem fog eredményezni. Ezzel szemben az árampiac esetében a válaszadók 67, a gázpiac esetében 63 százalék állította azt, hogy megállnak az infrastrukturális beruházások. Az áramszolgáltatásnál 61, a gázszolgáltatásnál 55 százalék prognosztizálja a hálózatok színvonalának folyamatos romlását. Elbocsátásokat az árampiac esetében 57, a gázpiac esetében 52 százalék valószínűsít. Egyes egyetemes szolgáltatók kivonulását az energetika mindkét részpiacán 39 százalék tartja valószínűnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 20 szavazatból)
A magyarok szeretik, ha az állam átveri őket, 4.1 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Cipolla ugyan még meddig húzza?
    Mario!!!! Hol vagy már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  2. Hitler utolsó napjairól szóló filmben mondta Göbbels, – amikor egyik tiszt azt mondta, hogy Berlin polgárait csak meg kellene menteni – hogy mit siránkozik a német népért, ők Hitlerre szavaztak!
    Akiknek az első regnálás nyolc év alatt kitörlődött az emlékezetéből, pláne a nyolc évnyi ellenzéki fellépés átélése és megszavazták ezt a frontharcost vagy nem mentek el szavazni, legalább a kétfarkú kutyák pártjára, azok ezt érdemlik.
    Három éve mindent simán lenyelnek, az ellenzék hívó szavára alig mennek tüntetni páran – akkor most ez hogyan….
    A vekkeres megmondta, húsz évre megköti a következő kormányok kezét!
    Nem is tudom, hogy senkinek nem tűnt fel – mert ezért volt ez a kapkodós, PlagiPálos olvasatlanul is aláírom tákolmányozás….
    Ennek a népnek annyi – még mindig arról filozofálnak, hogy egyik sem különb….
    Mert a demokrácia nem érdekli őket, csak majd akkor, ha a saját bőrüket is érinti – de már akkor késő lesz, mert már most is elég késő van……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (52 szavazatból)
  3. Egy szerény kérdés: beruházásnak minősül a fejlesztés mellett a karbantartás is? Igen, úgy értem, ha veszteséges lesz a szolgáltatónak, lehet, hogy elmaradó karbantartásokon keresztül maga a rezsicsökkentés hoz majd üzemzavarokat, ideiglenes kényszerleállásokat, esetleg – horribile dictu! – katasztrófákat, baleseteket? (Jó, nem értek a vállalati-szervezeti terminológiához.)
    Mert ha igen… affene, a magyar abból sem tanul, és biztos kihoznák, hogy egy elhanyagolás miatti gázcsőtörés “zsidó összeesküvés” volt, nem pedig a NER zsenialitása… Őrület, és már rendszert is vittek bele…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (28 szavazatból)
  4. Nálunk a parasztvakítás sikere a szöveg hangerején és nem tartalmán múlik.
    Mi ilyenek vagyunk.
    .
    A valóság akkor elfogadható, ha megvan az az ellenségkép, akire rá lehet fogni múltunk, jelenünk és jövőnk tévedéseinek okát.
    Akkor minden rendben van.
    .
    Az hogy tenni a helyzet megoldásáért, már nem a mi műfajunk. Aki ezt felismerte, és kezébe vette a gyeplőt, hosszú időre nyert ügyet könyvelhet el magának.
    Él is vele ezerrel.
    .

    A vakokkal megláttatni, a süketekkel meghallatni a valóságot nem lehet.
    Más megoldás kellene. Olyan vak és süket vezéregyéniség, aki ezekkel a tömegekkel képes megértetni a képet és a hangot.
    Keressük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (27 szavazatból)
  5. Kecskeméti Károly

    Itt lenne az ideje összekaparni némi nemzeti büszkeséget!
    A fél világ csodálkozik és sajnálkozik, hogyan lehetséges, hogy egy ilyen kormányzatot az állítólag heves vérmérsékletű magyarok ilyen három esztendő után,megtűrnek a nyakukon, sőt, folyamatosan nyeri az időközi választásokat. Pedig ők csak a töredékét ismerik az eseményeknek.
    A cikkben említett közvéleménykutatás, hasonlóan valamennyi társához, legyen az intézeti, vagy bárki más által szervezett, használhatatlan, mert senki sem független a rezsimtől Fontos lenne ezt is tudomásul venni és nem ezekre ügyelve cselekedni, szerkeszteni stratégiát
    Immár az is közhely, hogy a honi választókat orbán változatlanul, könnyedén szuggerálja. Egyetlen remény maradt: a jelenleginél sokkal pontosabban és folyamatosan képbe hozni azokat a külföldi illetékeseket, akik le tudják állítani a masirozást a még egyértelműbb diktatúra felé. Például meg kellene szervezni, hogy az AN angolul is olvasható legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  6. Kecskeméti Károly 09:39

    ” Egyetlen remény maradt: a jelenleginél sokkal pontosabban és folyamatosan képbe hozni azokat a külföldi illetékeseket, akik le tudják állítani a masirozást a még egyértelműbb diktatúra felé. Például meg kellene szervezni, hogy az AN angolul is olvasható legyen.”
    Támogatom a kérést! Nekünk is egyszerűbb lenne, ha pl. angolul olvasható lenne, amit azonnal tudnánk továbbítani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  7. Kecskeméti Károly
    2013. május 15. szerda
    09:39
    Inkább skótul kellene ( :) ), mert a facebookon egy őrült skótot kineveztek “híres publicistának”, mert arról írt, hogy a magyarok mellé kell állni és nem az EU mellé.
    Ezt nyomják a fideSS fanok ezerrel! :((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  8. Mától ingyenes az utazás a kedvezményezetteknek, csak 1500 forintos bérletet kell váltani!))))
    Mától ingyen van a kenyér, ehet aki megveszi!)))
    Nos, ennyit a rezsicsökkentésről és az átverhető bérbékamenetesek 300 Ft-os csoportjáról!
    Nem csak az 1ügyű nép állt be a sorba, hanem sok-sok “magastudású” is, nem sorolnám fel őket, mindenki tudja a névsort.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  9. Meg lettem volna lepődve,ha más eredményt hoztak volna ki. De nem vennék rá mérget, hogy köze van a valósághoz. Ahhoz, hogy kézírásos aláíró íveket feldolgozzanak, hetek kellenek, hogy pl. kiszűrjék a többszörös aláírást, hamis neveket,stb. de a Fidesz egy-két napon belül közölte, hánymillióan szavaztak a rezsicsökkentés mellett. A listákba senki be nem tekinthetett, hitelességet nem ellenőrizhetett.
    “Ja, és képesek felállva tapsolni, ha átverik őket.” Talán nem. Erről még az Emberek Kormányának 29 pontos programja jut eszembe ( emlékszik még rá valaki?) Ebben a nagyívű programban volt benne a pálinkafőzés felszabadítása és a különösen nagy értékű ingatlanok, járművek után fizetendő adó eltörlése egyéb okosságok mellett. Erre mondta Tölgyessy Péter ( hajdan gondolkodó ember), hogy az emberek felállva fognak tapsolni, ha tapasztalják az eredményeit. 2010-óta egyfolytában tapsolunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  10. Ezt a mocskos “koncepciót” a sajtóvisszhangjával együtt ki kell küldeni az EU-nak.
    Nem azért, hogy segítsenek, hanem hogy lássák, hová vezetett az eddigi elvtelen hallgatásuk, finomkodásuk. Nehogy a végén EU-támogatással ők biztosítsák a minőségi fakoporsókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  11. “…A fogyasztók 53 százaléka támogatja az állami szerepvállalás erősödését az energiaszolgáltatásban, a rezsicsökkentéssel pedig akkor is egyetért 59 százalék, ha az a szolgáltatóknak hosszabb távon veszteséget okoz…”
    .
    - OK, egy kis elemzés következik.
    .
    1, A fogyasztók többsége azért támogatja a zállami szerepvállalás növekedését, mert;
    .
    a, Erre van a zátlagember kondicionálva, mivel a magyar történelemben mindig is ez volt. Majdnem totális állami “szerepvállalás”, így aztán a zátlagembernek (azaz, a nagy többségnek) gőze nincs, milyen egy igazi, jól szabályozott szabadpiaci verseny.
    .
    b, A szabadpiaci versenyt a többség a mai napig valamiféle kizsákmányoló, anarchiába döntő zsidó mesterkedésnek tekinti – azaz, kimondottan károsnak. Az állam ehelyett maga a Stabilitás számukra.
    .
    2, A rezsicsökkentéssel hogy lehet egyetérteni, ha az kimondottan kárt okoz a szolgáltatónak? Ez végtelenül egyszerű; egyrészt, a többség félelmetes pénzügyi és gazdasági műveletlenségéből, másrészt a beteg, fekete irigységből fakad. Hogy, tudniillik, a szolgáltató az csakis valami kapitalista, zsidó kizsákmányoló lehet, aki menjen a fenébe, de szolgáltasson is, mert ez a kötelessége.
    .
    A Szolgáltató tehát a nemzetközi karvajtőke (WTF???) képviselője, ilyen módon meg kell büntetni, le kel, alázni, bele kell rúgni.
    .
    Az a félelmetes, állatias primitívség, amit a többségi magyar gondol a szolgáltatókról, hogy “kérjenek kevesebbet, de adjanak sokkal többet”, az pedig kitörölhetetlen elmebaj a fejekben.
    .
    Szóval;
    .
    - A legtöbb magyar hitványsága ér itt össze a tudatlanságukkal, ezért létezhet ez a jelenség, amiről ez a cikk is szól.
    .
    ui:
    .
    - Akkor ahogy tegnap megbeszéltük: minuszt nyomunk minden kommentre, OK?
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  12. nemzeti pántlikás cumi, az való nekik
    a fenekükbe meg a pávatoll
    300 Ft-os fidióták

    http://nol.hu/belfold/20130515-lepusztult_korhazi_vizesblokkok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  13. Lesújtó eredményt mutat ez a felmérés. Az eredmény azonban jól mutatja, hogy az vak önzés viszi az embereket a fülkeforradalomba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  14. Mert őket bántani nem szabad!

    Egy sajtófelelősökből álló akciócsoportot is felállítottak.
    http://index.hu/belfold/2013/05/15/a_miniszteriumoknak_helyre_kell_igazitani_a_sajtot/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  15. @szenzor Biztos vagyok benne, hogy az Agyar Hírlappal,Agyar Nemzettel,Hírtv-vel és egyebekkel is pártatlan módon fognak eljárni, ha valótlanságot közölnek.
    Ps.
    Aktivizálta magát a Civil Összefogás Minuszoló Brigádja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  16. Philip Marlowe
    Miért teszel kukacot a megszólítás elé? Sokszor látom.
    Néha úgy érzem, hogy mindez nem valóság, és nevetni lenne kedvem.
    De csak lefele görbül a szám. A fene megette ezt az egészet.
    Nem tudom felfogni ép ésszel hogy ennyi hülye ember van. A megalkuvókat még értem egy bizonyos szinten.
    De ennyi bigott csak az orbáni médiából tájékozódó és minden úgy jó ahogy van emberke nem lehet.
    Ez számomra elképesztő. Vagy a homok kiváló minőségű, nem tudom, nem értem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  17. Ez az előjáték a cenzortörvényhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. Szenzor (2013. május 15. szerda 13:06)
    A “@” az angol “at” rövidítése. ˇ@” annyit mint “-nek”, és bevett rövidítés az angolszász világban. Nem szép, viszont tömörebb már nem is lehetne.
    .
    Szenzor (2013. május 15. szerda 11:57)
    Na szép. Talán lesz annyi esze az ellenzéknek, hogy ugyanezt csinálja. Ha gimnazista gyerekem lenne, biztos, hogy ügyvéd pályára motiválnám. Tuti megélhetés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  19. Szenzor.13:06 Így jobb?
    Néha mazochizmusból bele olvasok Mgyar Nemzetbe,Magyar Hírlapba( az nagyon fáj ), bele nézek az M1 kanális híradójába. Mintha egy más világ lenne! Csak sikertörténetek vannak. O.V. újabb stratégiai megállapodást kötött ezzel meg azzal. Arról kevesebb szó esik, hogy milliárdokat adott az állam a fejlesztéshez. Új pályázat a vesztes trafikosoknak – brrutális feltételekkel, amiről persze nincs szó a hírben.No, hát ez kábíccsa a népeket és vidéken a fő hírforrás még mindig a “közszolgálati” csatorna.
    A legmegdöbbentőbb az, hogy diplomás, művelt emberek megeszik ezt a maszlagot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  20. @Ego
    Köszönöm, sajnos az angol (is ) kimaradt pedig most nagyon jól jönne.
    Nem jó a jogászi pálya , ide köt nagyon.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Philip Marlowe
    2013. május 15. szerda 13:37
    Egyszer kétszer én is belekeveredek a másik média világába.
    De ha csak nem vagyok a “VIP-esek” között, a havi járandóság felhasználási lehetőségének csökkenése, és az árak emelkedése annyira égbe kiáltó.
    Persze ha a fekete gazdaság a világuk, amíg hagyják, lehet hogy érzékelhetetlen a különbség.
    De az a mézes-mázos csöpögős saját segg nyalásos (a kötelező mellett) operettország kép, amit ezek sugallnak, csak fel kellene hogy tűnjön az embereknek.
    A saját ismeretségi körömben azt állapítottam meg, hogy a család múltja nagy többségben mindent visz. Nem az számít, hogy most mi van, hanem hogy régen, mikor ki kivel mit tett.
    Hogy ebből hogyan fogunk kigabalyodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  22. Philip Marlowe
    Nem baj a kukac, csak nem tudtam. Megvan az a szokásom, hogy bátran kérdezek.
    Futottam itt én már kellemetlenebb dologba is bele.
    Ennyivel is okosabb lettem. Akkor már azt is tudom miért van ez a levelezés címében.
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  23. Adjátok a kezembe egy évre a központi médiát, és megfordítom a véleményeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  24. Kecskeméti Károly

    Fontos rögzíteni, az NEM ELÉG, ha nem megyünk szavazni. A kis részvételnek nincs következménye. Annak, van, ha az ellenzéki pártok nem vállalják ilyen körülmények között a megmérettetést. (Ne legyen kétségünk, a rezsimnek erre az esetre is van forgatókönyve. De legalább ország-világ előtt világos lesz, hogy illegitim.)
    (Nyilván magasról pottyantanak majd arra is……)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  25. @violin.Hál” Istennek ez csak rövid távon megy 1989.ben is ott volt a pártsajtó és mégsem tudták-pedig próbálkoztak- megtartani a hatalmat a komcsik. Mindenesetre elgondolkodtató-ma már úgy tűnik- a kommerek kevésbé ragaszkodtak akkor a hatalomhoz, mint ezek az új undokak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. @:) 10:53.Először úgy olvastam, hogy “pálinkás cumi”. Szerintem van benne valami, hogy a fiúk közül egyiket-másikat pálinkás cumival altatták anno.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Ez a nép fél…és bizony aggódik,hogy jönnek a fekete autók.Miután dolgainkat elvehetik csak úgy, boltjainkat becsukhatják,hogy a párt katona kapja meg
    A sajtónak a száját most fogják be,tilos rosszat írni,sőt ha igaz is de azt mondja az illető,hogy nem igaz akkor neki van igaza.
    éltünk már ilyen korszakban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  28. http://index.hu/belfold/2013/05/15/a_miniszteriumoknak_helyre_kell_igazitani_a_sajtot/ olvassátok és ne minuszolgassatok itt .Ti ugratjátok a népet aki meg itt szív. Az USA meg Európa 56-ban is kilóra adott el bennünket, semmi más nem érdekelte csak a sz..kavarás.Mikor ál ki Barosso és Merkel a Magyar népért ?Soha ő csak ismét a Néppárt színeiben akar megélni az EU-ból és ezért őket nem érdekli a demokrácia..a Magyarság sorsa.Kiabálnak a diktatúrárólm közben darus autókkal vas tornyokkal támogatják körbe…mert az ő érdekük nem Európa hanem saját maguk.
    Ki az a hülye aki valami rosszat mer mondani itt bármiről ,a bíróság azonnal helyre teszi mivel az állam az állam a népnek meg kenyérre is alig telik nemhogy ügyvédre ,hogy bíróságon harcoljon azért mert hazudott szerinte a politikus(pl azt állítja szédületesen fejlődik Magyarok országa…erre valaki közöl adatot,hogy az omlás szélén vagyunk ….és már jön a bíróság mert a kormányról azt állítja valótlant mond.Ez a Barosso USA demokrácia?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. “A magyarok ugyan azt gondolják magukról, hogy ők szabadságszerető nép, ám ez nem így van: szeretik, ha gondoskodnak róluk, ha gondolkodnak helyettük. ”
    .
    Mondjuk úgy, hogy szeret potyázni. És szeret az minden ügyet ami nem tiszta még akkor is ha árt neki.

    Megint eszembe jut a mondásuk, amikor megkérdezem mit iszik, hogy “mindegy csak ártson”. Attól olyan vagánynak és erősnek érzi magát, hogy elfelejtheti mit tesznek vele, még ráadásul olyan jópofán hangzik .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  30. http://index.hu/belfold/2013/05/15/a_miniszteriumoknak_helyre_kell_igazitani_a_sajtot/
    Na igen. Éljen a sajtószabadság!
    Ezzel a technikával könnyen meg lehetne nyerni a majompert, és nem csak 1 dollár értékben. Azt is elérhetjük, hogy a Föld legyen a kozmosz középpontja.
    Vakbél pedig nem létezik, az ember alteste belül ugyanúgy néz ki, mint a sertésé. Aki mást mond, bepereljük, a pert megfelelő bíróhoz szignáljuk, és megnyerjük, illetve per nélkül is a sajtót felügyelő testületünk megfelelő nagyságú bírságot ró ki, amit majd behajtunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. A gazdasági élet történetében mindig az uralkodó osztály körei voltak a nyerők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Én nem hiszem,hogy a Magyar potyázó nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  33. Kedves Eldrad!

    A kongad… nem működik.
    Hová írhatnék Neked?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. EVA, a magyar potyázó nép, legalábbis nagy többségében. Sajnos. Akár tetszik, akár nem, így van. Egy apró példa, bár regionális: elnézem, amikor kijövök a metróból, hogyan kapkodják szét a metró újságot. Mert ingyen van. Hogy S.Lajos újságja, hogy tele van hazugságokkal, félretájékoztatással, nem számít. Ingyen van. A metróban sok kézben lehet látni, abból tájékozódnak a zemberek. Sokan csak abból. Ha pénzt kéne adni érte, kutyának se kéne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. egy féreg van, azt kell eltiporni…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. cassis:
    .
    - Dehogynem működik, vagy 4 napja küldtem szét pár levelet. Alighanem neked is – ha jól emlékszek.
    .
    De íme, még egyszer:
    .
    kongadolphus@freemail.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  37. Speciel a rezsicsokkentesben Orbannak igaza van. Az Usaban is kene csinalni, de itt hianyzik ehhez a ketharmad. Ha a gazdasag nem fejlodik, korlatozni kell a korporationeket, es a bankokat is. A penzogyi egyenlotlensegnek a csokkentese alap problema, a demokracia csokkeneset vonja maga utan ha az ollo nagyon szetnyilik. Ha az ipar olcsobban tud termelni versenykepesebb lesz, csak az aranyokat kell helyesen megallapitani, az iparfejlesztes osztonozheti az energia befektetoket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  38. kedves Laci!
    gratulálok!
    nő az AN, ezzel együtt a Te ázsiód
    mind több a mínuszoló
    hajrá!
    csak így tovább
    „tudodki”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Gets !
    .
    Ne feljtsd el, hogy Mariót Cipolla . h i p n o t i k u s . á l o m b a . taszította, minek következtében a fiú az egész előadás alatt öntudat nélkül bambult, lehetővé téve a sötét mágusnak, hogy bolondot csináljon immár az egész gyülekezetből.
    .
    Csak az utolsó pillanatban oldozta fel a fiatalember tudatát tunya, figyelem nélküli és nevetséges állapotából úgy, hogy önmaga béna helyzetével szembesítette a médiumot, miközben kiváltotta belőle az önmaga iránti undor megszégyenítő érzését is… Ez a szégyennel kevert ébredő öntudat váltotta ki azt a jogos önvédelmi reflexet Marióból, hogy a megbabonázott és tehetetlen közönség megkönnyebbülésére is egy lövéssel a pillanat tört része alatt vetett véget a gnóm “pávatáncának”…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Na, akkor mondanám, hogy “demonstráltak” budapesten a trafiklerablások károsultjai.
    .
    Mind a kétszázan ott voltak.
    .
    OK, akkor erre már tényleg lehet mondani, hogy itt a vég. Ha már a nyilvánosan, tömegesen tönkretett, kisemmizett családok, vállalkozók nem mennek ki vagy tízezren a fővárosban egy ilyen demonstrációra, akkor mit várjunk másoktól?
    .
    Áh, egy pöcegödör az egész ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Egy ügyvéd feljelentette Orbán Viktort – van azért aki egyre nehezebben viseli, hogy totál hülyének nézik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos