Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Belvárosi Polgári Szalonban buzizott Kerényi 2013. május 22. szerda 7:04 Forrás: AN, szinhaz.hu

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Belvárosi Polgári Szalonban buzizott Kerényi

Budapest – A pártállam egykori kegyeltje, Kerényi Imre ismét bizonyította, hogy jó útra tért: az orbáni időkben felismerte magában a keresztény-konzervatív értékrendet, s akárcsak a régi szép időkben, most is kiszolgálja új urait. Az egykori színházi ember – mára miniszterelnöki megbízottként kormányzati főbohóc – az Alaptörvény Asztala elnevezésű projekttel tette magát és a Nemzeti Együttműködés Rendszerét először emlékezetessé. Mostani produkciója annál szánalmasabbra és gyalázatosabbra sikeredett.

Legutóbb a Belvárosi Polgári Szalon vendégeként, Vidnyánszky Attila szerény asszisztálása mellett jött rá a szükség, és ha már így esett, nem tudta visszatartani a lelke mélyéből felszínre szökő indulatot: zsidózott és buzizott. Orbán államában ezt szabad, sőt mit több: elvárás.

Kerényi Imre a Színház- és Filmművészeti Egyetem megreformálásáról is beszélt. ”Énnekem feltett szándékom, hogy ezt meg kell reformálni. Lehetetlen dolog, hogy Déryné országában, és Jászai Mari országában így képezzük a színészeket. Én arra gondoltam, ha alkirály lennék, úgy elvenném ennek az egyetemnek a pénzét, mint a nyavalya, és áttelepíteném egy színházhoz. Aztán csináljanak amit akarnak. Azt gondolom, egy nemzeti kultúrában a színészeket nemzeti szellemben kell nevelni, pont. Mert ettől érdekesek. Ha ez az iskola New York-ban is lehetne, meg Lembergben is, akkor mitől? Én úgy vettem észre, hogy kitűnő színészeket képeznek, de kis rabszolgák. Jól szót fogadnak, igen, rendező bácsi, minden nagyon jó, hú de nagyon balliberálisak, mert azt muszáj”.

Kerényi Imre a Nemzeti Színházban zajló vezetőváltás kapcsán a többi között az új igazgatóról, Vidnyánszky Attiláról is beszélt: „én a magam részéről nagyon bízom abban, hogy Vidnyánszky úr meg fogja tenni, amit megkövetel tőle a haza. Elég erő van hozzá, jó korban van, megvan hozzá a műveltsége, a felkészültsége, a kultúrája, és meg fogja csinálni azt a Nemzeti Színházat, ami ugyanúgy sikeres lesz, mint az Alföldié, csak nem a buzikról fog szólni, hanem a szerelemről, meg a barátságról, meg a hűségről.”

A beszélgetés a City TV áprilisi felvételén látható, amely a Belvárosi Polgári Szalonban történt. Ilyen ma egy polgári szalon. A City TV-ről tudni kell, hogy Rogán Antal birodalmának, az V. kerületnek (Belváros-Lipótváros) a tévéje, ahol a felügyelőbizottság elnöke nem más, mint maga Kerényi Imre, aki a miniszterelnöki megbízotti fizetése mellé bruttó 357 400 forintot kap a csatornától.

A felvételen látszik, hogy Vidnyánszky Attila az utóbbi szavaknál szégyenlősen lehajtotta a fejét. Megpróbált úgy tenni, mintha nem ott lenne. Mintha nem az ő jelenlétében hangzott volna el mindez.

Vidnyánszky pedig hiába igyekezett úgy tenni, mintha ott sem lett volna. Ott volt ő is, és tudja jól, hogy ott van minden egyes apró és nagy aljasságban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 32 szavazatból)
A Belvárosi Polgári Szalonban buzizott Kerényi, 4.5 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Szégyen!
    Kerényi már nem tudja mélyebbre ásni magát, mint ahogy megtette ezzel a kijelentésével!Az az undorító megfelelni vágyás süt minden mondatából,ami ezt az ocsmány kormányt élteti!
    Mi lesz az ilyen típusú emberekkel,ha Orbán elbukik?
    A párja meg ott ül mellette! Mert ne higgye senki, hogy Vidnyánszkynak nem ez a véleménye!Hiába sunyja le a fejét,ha nem tiltakozik zsigerből jövően!
    Amit Alföldi tett a Nemzetivel,az dicséretes,és ezek a majmok akarják az undorító kijelentéseikkel semmivé tenni???
    Ilyen lesz a Nemzeti Kultúra, amit Orbán Kötcsén megálmodott?
    Hová aljasítják még le ezek az orbán ebek az országot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (42 szavazatból)
  2. Kerényi olyan mint a KAMÉLEON egykoron az ÁLLAMPÁRTOT szolgálta, szolgalelkűen, most meg Orbán alfelét nyalja 180-as nyelvcsapással. Minden esetre a szolgalelkűségét, Orbán rendesen meghálálja ami feltehetően bársonyos nyelvének köszönhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (44 szavazatból)
  3. Érdemes elolvasni a HVG-ben ma megjelent Ascher Tamás idevonatkozó cikkét erről a kerge Kerényiről.
    Vannak értelmes emberek,akik úgy,és annak látják Kerényit amilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  4. Finkeltsteinről, a Fidesz egyik tanácsadójáról vajon mi lehet a véleménye ennek a magastudásúnak?!
    Ezek komcsiznak, ezek buziznak – és a sok vakegér beáll mögéjük, komcsiznak és buziznak, ma ez olyan igazán nemzeties, olyan mély magyaros!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  5. És nincs senki, aki a főiskola és/vagy a maga nevében kikérje magának és elküldje a fenébe ezt a Kerényit!
    Hihetetlennek találom, hogy ma, egy művészvilágban ilyen kijelentést megenged valaki magának, és utána nem küldik süllyesztőbe, örökre.
    Tényleg szolgalelkűek sokan! Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  6. Ez a véleményem amit már írtam párszor……….Ma Magyarország egy zárt elmeosztályra hasonlít, ahol a legőrűltebbek átvették a totális hatalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (41 szavazatból)
  7. A hazai kultúra sárba nyomására ez a “központi elvárás”. A fasizmus “kultúrája” , mint a kakukkfióka, nem tűri a fészekben a többi csibét. És ezek végrehajtásához ilyen rasszista állatok kellenek – van gyomruk hozzá. :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  8. bumburi
    2013. május 22. szerda 07:34
    Egyetértek veled, egy kivételével. Hidd el, bőven vannak még lehetőségei, és fogja is még mélyebbre ásni magát Orbán Viktor és hű seggnyalói dicséretére.
    Mindig azt hisszük, hogy nincs lejjebb, azután kiderül hogy van.
    A lejjebbet csak mi fogjuk tudni megállítani, ha eljutunk oda hogy akarjuk.
    Addig pedig nézzük hogy süllyedünk, süllyedünk tátott szájjal és megdöbbent arccal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  9. Üdv. Szegény megboldogult Popper Péter mesélte mindig azt, ha egy ember egy társaságban sokáig beszél a saját szexuális teljesítményéről, 10 perc után bátran kérdezzük meg az illetőt: tessék mondani, mióta tetszik impotensnek lenni?
    Én is ezt kérdezném Kerényitől: mióta tetszik homoszexuálisnak lenni? Nekem ezzel egyébként semmi bajom, csak a kíváncsiság hajt. Szép új világ. üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  10. Ezt a Magyarországot SZÉGYELLEM, és dühös vagyok hogy napról napra növekszik bennem a frusztráció. És az ellenzék( szerű) nem ordít, nem csap akkorát a parlamenti asztalra hogy Tekkestül, parlamenti őrségestől, orbántólkövértőládertőllázártólnavracsicstólszijjártótól,kezdve az összes hazug nemzetrontó beleremegjen .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  11. Sok-sok művész beállt a sorba.
    Tavaly, bár lehet, hogy már 2011-ben történt, most nincs időm visszanézni, de nem is az év a fontos, hogy március 15-n Petőfi versét cenzúrázva elmondta egy nevesincs művésznő!
    Majd 1x még szégyenkezni fog miatta! Legalábbis én bízom benne….
    Hallotta valaki is, hogy ordítottak volna a valódi művészeink vagy bárki is?
    Az esernyővivő Pittitől a többi, vekkeres mögé felsorakozók mit gondolnak erről a dologról?!
    Adyval mi lesz?
    József Attilát is el lehetett távolítani, hogy – nézhesse a dinnyehéjakat – nem pontosan idéztem a “klasszikust”, a vekkerest.
    Ezek a dolgok nem iskolázottság kérdései, csak gerinc kérdése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  12. Köztörvényes bűnöző banda, energiát inkább az elhajtásukra kell használni, kár egy mondat is miattuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  13. Szegény Kerényi! Tényleg nem tudja magáról, hogy homoszexuális? Van ilyen, nem kell azt szégyellni. Esetleg valaki azt is elárulhatná neki, hogy ettől teljesen függetlenül meg egy ökör.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  14. http://www.istenkeramikusa.eu/hu/tiltakozo-keramiak
    Csakén!

    “Sok sok művész beállt a sorba” azért nem mindenki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  15. Egy normális országban a művész társadalom ilyenkor nemre, fajra, politikai meggyőződésre való tekintet nélkül elítélő nyilatkozatot tesz. A legjobbak szervezik és kivétel nélkül mindenki az arcát adja hozzá. Kivéve szokat, akik politikai meggyőződésük alapján egy platformon állnak Kerényivel. Minden művész egy platformon áll vele? Vagy senkinek sincs annyi gericcsigolyája, hogy tiltakozzon? Milyen ország ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  16. Kecskeméti Károly

    Ne tessék csodálkozni, ez a Polgári Kormány Polgári Szalonja. A hasonszőrűeké.
    Ide kapcsolódva kérdezem: elképzelhető, hogy egy olyan stílusú garnitúra alakít át mai európai országot a Nyugat által irigyelt minőségbe, amelynek kulturális életét kerényi/fekete adottságtömegű jelenségek dirigálják? És állítsuk melléjük a nagypolitikát irányító szellemi-erkölcsi, választékos beszédű kiválóságokat, kezdve a Kedves Vezetőtől kövéren, deutschon át kósáig. Naná, hogy nem akarnak művelt generációkat képezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  17. A művészvilágban dolgozó szak és betanított munkásokat nem kellene művész néven emlegetni. Lejáratjuk a művész nevet, ha minden csepűrágót ezzel a névvel illetünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  18. Ezekből csak a gyűlölet beszél az irígység miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  19. Kerényi aztán szellem a javából: HA valaki egy “ballib” színházigazgató utasításait végrehajtja, és nem kezd el neki toporzékolni, hogy szerinte nem elég “nemzeti” szagú a darab/megformálás, akkor az “rabszolga”. HA valaki viszont az ő idióta nacionalista giccsét, nácipátoszos-schiklgruberfétises szemetét hajlandó felvenni (ld. förtelemkiállítás festészet címén), illetve lepaktál az ilyen szeméttel (Nemcsák a huszárveteránokat gyalázza meg, Rékasi meg eljátssza Wasst) az meg nem rabszolga…
    De legalább ez bemutatta, mit jelent az a szó, hogy “polgári” illetve “polgár”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  20. Hungaricum : itt àllami szinten megy a buzizas, nacizas, kijaf@szozas, (bocsanat admin, de ezt nem lehet masképp idézni) .
    A hittan és az erkölcstant oktato Magyarsztan eszmei magaslatokbol prédikal Ajropanak miközben tanga motorosaink a szolasszabadsagot élvezhetik (rajtuk kivül mas nem nagyon… sic).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  21. Ez a Görényi már Szolnokon elkezdte, amikor Várhelyivel és a Zúj Nemzeti Színház át tervezőjével elkezdett mutyizni. Így lett Szolnokon több fideSSnyiknak saját háza. Várhelyi ugyan nem úszta meg, de csodák csodájára Pot Polkék kihúzták a s…ból.
    Nyilván nem eshet ki a pixisből!
    Görényi következő állomása a HIR tv műsorainak gyarapítása volt, amik or azt
    próbálta bizonygatni, hogy ‘56-ban is az MSZP elődei öltöztették be embereiket
    nyilas egyenruhába, hogy azokkal lehessen ijesztgetni a zembereket, pedig
    már akkor létrejött a jobbik és megjelentek a gárdák alakulatai. Majd a GyF
    kormányt hibáztatta, hogy megengedte”’.. na mit is?
    Hiszen láthatta a vér és becsület és a zárpádsávos zászlóval felvonuló nyilas
    testvéreit, akik legalább annyira utálják őt, mint az MSZP-t.
    Létrehozta a zalalapmicsoda asztalait, megfelelően kiválasztott kezelőikkel
    és az asztalhoz láncolt golyóstollal. (ismeri barátait!)
    .
    Jellemrajz bevezetőjéhez elég ennyi. Nem folytatom tovább, mivel láthatóan kezeli a palackból kieresztett nemzeti művészet szellemét. Ezzel további munkát biztosít a csókosoknak művészet terén is. Már a nemzet történetének karikatúrájának festménysorozatáról is gondoskodot, ellopva a prágai Hradzsinból a sárkányölő
    szobrát mintaként. Becsempészte a sorozatként megvehető opera, színmű, vers és irodalmi művek és mesekönyvek közé a demokrácia ellenes és fasiszta szerzőket.
    Csaknem ITT A PIROS, HOL A PIROS szellemével. (Vass A és társai)
    EZ KELL A MAGYARNAK! (vagy nem?!?!)
    RENDEZŐKÉNT AZT KÉPZELI ELÉG MINDENT MEGRENDEZNI
    A LÁTVÁNY A LÉNYEG.
    .
    LÁSSA?… NEM LÁSSA? NA LÁSSA!!!!
    .
    Ilyen emberek kellenek Orbán mellé. Ezeket fizetjük mi!
    Hogyan vezetné Orbán népét az orrán, ha nem volnának ilyen fegyverhordozói?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  22. Szolid 2o13. o5.22.

    Na de kérem! Kerényi Imre mindig a hatalmon lévő párthoz dörgölőzik a karrierje érdekében! Ő mer beszélni erkölcsről, érzelmekről, barátságról , nemzetiségről???????Ennyi lenne ezen fogalmak értéke amit ő képvisel?Gyalázat! A művészetről nem is beszélve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  23. Nemzeti Együttbuzizás Rendszere

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  24. Drága kegyelem!
    Sok-sok művészt írtam és ez sajnos így igaz.
    A sok-sok az szerintem sem jelenti azt, hogy mindenki, különben jól néznénk ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  25. kerényi megváltoztatta a biológiát, mert mégis csak lehetséges, hogy kommunista kutyából lehet fideSS-es szalonna. Ez a valami már az állatokhoz sem hasonlítható, mert megsértődnének érte. A nagy asztal ” mágus” még el fogja érni, hogy az összesen csak ő fog feküdni a többiek meg körül állják. Sajnos nála a szellemi orgazmus csak ennyi !!!! Ide nyalok, oda nyalok estére meg szaros vagyok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  26. )))))))
    « A Nemzeti Együttbuzizàs àllamtitkàra, Kerényi Imre, felavatta ma reggel a Magyar, Szent ,Kersztyén, Székely -Magyar, Magyar, Nemzeti, Hun, Ezeréves , Csavarosészjàrasù, «Katarzis» cimü emlékmüvet a Nemzetti Jobbanteljesìtünk Mintnyòccéve téren.. Jelen voltak többek között a Nemzeti Együttnacizas Miniszterelnöke és a Médiatanacstol a Nemzeti Együttki… Elnöke, Dajcs Tamas. Elénekelték a NemzetI Együttihajcsuhajozok Nòtàjàt miközben a Nemzeti Együttégés és Levéliro bizottsàg több fenyegetö levelet küldött az ellenséges hatalmaknak. » Magyar Hirlap

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  27. “Ha ez az iskola New York-ban is lehetne, meg Lembergben is”
    — Ezt a várost már régóta Lvovnak hívják. Lemberg már csak a történelemkönyvekben létezik (zsidó lakosságának kiirtásán Kerényi elvtársai dolgoztak igen hatékonyan). Csak az lembergezik, aki letagadhatóan akar zsidózni, mert antiszemitának is gyáva.
    .
    miaszösz,
    a jövőbe látsz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  28. Schneider Sandor

    Udvaribolond …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Elvenné az egyetem pénzét. A marha. Ilyen gondolat felmerülése esetén pl Kanadában a majom kiírta volna magát a közéletből. Az egyetemek müködésébe , de még az általános iskolákéba sem nagyon kever bele sem a kormány sem a helyi önkormányzat. Még a polgármestert is valagba rugnák ha bármilyen módön is megróbálna beleszólni egy iskola müködésébe. Az iskolák müködése mindíg a helyi közösség és a tanári kar (persze igazgato meg miegymás) akarata szerint müködik. Az hogy MO-n a polgármester levált egy igazgatót, egy azonnal letartoztatást vonna maga után. Mármint apolgármestert. A lóláb meg ott lóg ki hogy ez a szerencsétlen nem veszi észre hogy a királyok ideje már elmólt (legalább is Európában, az angol király sem rendelkezik királyi hatalommal) és a demokráciákban nem vesszük el az egyetemtől a javait csak azért mert az nekünk nem tetszik. Egyébként ha a kisszolgáknál tartunk talán magába nézhetne Imike.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. Ez is Kerényi:
    http://szinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=38948:level-kerenyi-imrenek&catid=2:budapest&Itemid=17
    A lenti link is az, egy kis kiegészítéssel:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=300001

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  31. Rezeda Kázmér

    Kerényi nevű vén agyalágyult csupán egyetlen dologban jeleskedik: a gerinctelen talpnyalásban. Bokáig tocsog a saját nyálában. Munkássága bőven az x tengely alatt hullámzik.
    Egyébiránt jobbára az buzizik ilyen vehemensen, aki magáról akarja e tekintetben elterelni a gyanút.
    Szegény idióta a hűség és a dörgölőzés között sem tud már különbséget tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  32. Szidhatjuk mi ezt a futóbolondot, de hol vannak a művészeink, akiknek tiltakozni illene, úgy látom sehol!
    Mindenki lapít, várják a szerepeket, a fizetést, majd elmennek a királyi tv-be elmélkedni régi nagy színészekről, majd ott is felmarkolják a gázsit és mennek az Adriára vagy a Balatonra siklani hajóikkal, vitorlásaikkal!
    .
    “Orbán rendszere a magyarok antiszemitizmusának köszönheti a létét és a támogatottságát.” BL
    Bizony ide tartoznak Kossuth díjas művészeink is!
    Ha nem így volna, tiltakoznának a zsidózás, buzizás ellen, bojkottálnák Kerényi minden megnyilvánulását, de ők hallgatnak, vagy hajbókolnak várva ezért az állami kitüntetést!
    Brrrr

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  33. És akkor még nem beszéltünk a Nemzeti Könyvtár sorozatról. Elkövettem azt a balgaságot, hogy megvettem P. Ábrahám Ernő A csudaszarvas c. művét egy kisiskolás rokonnak születésnapjára. Elhittem az előszóból, hogy bűbájos mesekönyv a magyar történelemről. Szerencsére elkezdtem olvasni, sajnos már csak itthon. A szép bevezetők után a mű úgy kezdődik, hogy Árva királyfi ablaka előtt egy nőtt egy magas cserfa. “Ez a fa éjjel nappal sírt, sóhajtozott, ágai, gallyai reggelre mindig össze voltak törve s a csonkokból hullott a vér. [ ...] Az a fa [...] szegény árva Magyarország fája, egyik gyökere nyűlik Csonka-Magyarországba, másik gyökere nyúlik Erdélyországba, harmadik gyökere nyűlik Észak-magyarországba, negyedik gyökere nyúlik Bácskába-Bánátba, ötödik gyökere nyúlik Nyugat-Magyrországba, és az egész fa szegény Nagy-Magyarországot sóhajtja, siratja, elrabolt részeit könnyezi.” De az özvegy édesanya megnyugtatja a fiút, visszaszerezheti az elrabolt részeket, majd ha jelt ad a jó Isten.
    Ezt a könyvet ingyen kapják a könyvtárak, egyébként is szép kiállítású és ehhez képest olcsó.
    Az én rokon kisfiúm minden esetre nem kapta meg születésnapjára.
    Őszintén szólva nem bírtam végigolvasni, már a zsarnoki Attila viselkedése megfeküdte a gyomromat, pedig az valószínűleg reális is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. http://most.444.hu/2013/05/22/kulka-kerenyi-helyett-szegyelli-magat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. hangyácska
    Egy művész akadt.Kulka János.Becsülöm érte,és szégyen,hogy a színésztársadalom nem állt mellé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  36. bumburi
    .
    Írásom után olvastam Kulkát, minden tiszteletem az övé!!
    .
    Sajnos hallottam Koncz Gábort is, maga volt a borzalom a nagy jobboldaliságában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  37. hangyácska
    Helyezkednek…A korral a gerinc is sérül,de van aki fiatalon is ebben a kórságban szenved.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  38. Ez a kerényi a csuti és az alaptörvény idiótája. Kormánymegbízott vagy mi a franc. Eként bűnöző is, mert egy kormánytisztviselő nem tarthat gyűlöletbeszédet. Láttam a videót, és azt figyeltem hogy viselkedik mellette a Vidnyánszki. Feszengett, meg mintha grimaszolt volna, de a viselkedéséből kitűnt, hogy ő se állt be kétszer a sorba, amikor az észzt osztották. Vagy az is lehet hogy egyszerűen csak egy nemzeti bunkó, akitől normális viselkedés nem várható el. Na és micsoda közönség ült ott a teremben! Ez a belvárosi polgársaág színe-java? Agy helyett az ilyeneknek f.s van a fejében. Igazi rogáni arisztokrácia. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  39. mint vallásos zsidó embernek, megvan a véleményem a homoszexualitásról, de ez az alpári stílus egyszerűen vérlázító. (és mégis mennyire jellemző orbán rezsimjére!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  40. tibajovics – ahogy Te vallásos zsidó embernek születtél, ugyanúgy születnek egyesek homoszexuálisnak. Úgyhogy kiváncsi lennék, mi a véleményed, ha nem is a témához tartozik. Én egy hetero nő vagyok, legjobb barátaim homoszexuálisak, kein Problem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  41. kedves zsazsa!
    a homoszexualitás megélése -a zsidó hit szerint- bűn.
    ettől persze nekem is vannak zsidó ismerőseim, eszem ágában sincs őket emiatt zaklatni, vagy kerényihez hasonlóan válogatott sértésekkel illetni. véleményem azonban változatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. Tisztelt tibajovics a homoszexualitás a Biblia szerint (vagyis isten szerint) valóban bűn,de ha Ön elnéző velük szemben akkor isten igéjét veszi semmibe. Mózes lll. 20/13. ,,És ha valaki férfival hál,úgy mint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten,halállal lakoljanak: vérök rajtok.” Mózes ll. 4/11. ,,Az Úr pedig monda néki: Ki adott szájat az embernek? Avagy ki tesz némává vagy siketté,vagy látóvá vagy vakká? Nemde én az Úr?” Tehát feltételezem,hogy az egyes emberek másságát is az istenke intézte. De akkor miért őket kell kiirtani a népük közül? Ők csak áldozatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Kerényi egy gumiszobába való idióta. Szerinte, az “új nemzeti” éppoly sikeres lesz, mint az Alföldi féle volt….Lehet, ha ismét bevezetik a kötelező színház bérleti rendszert, mint anno a Kádár korban, de most már munkásosztály híján a munkanélküli tömegeket terelik be az amúgy teljesen érdektelen propaganda darabokhoz, “népnevelés” címén- közpénzből. Orbán elfelejti, hogy mi öregek, már mindent láttunk és mindennek az ellenkezőjét is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Stáry Lóránt

    Érdekes Kerényi nyilatkozata, hogy megnézte a Nemzeti Színház jelenlegi műsorait és véleménye szerint a darabok nagyszerűek, csak az a baj velük, hogy nekünk semmi közünk hozzá, mondta! Én eddig nem tudtam, hogy a kultúra szelektív. Van amelyik az enyém, van olyan amelyikhez semmi közöm. Beteges nyilatkozat, ilyeneket a Rákosi korszakban mondtak anno. Most lassan az következik, mint Ráksiéknál, ha a Népszabadság lehozott egy “kritikát” akkor másnap levették a színről azt a darabot.
    Hová jutott ez az ország? Kerényin nem csodálkozom, ő már bizonyított a szocializmusban, de aki megtette miniszterelnöki megbízottnak arról mi legyen a véleményünk? Egyáltalán ember az ilyen? Olyan ez az ember, mint a döghalál, ahová beteszi a lábát ott fű többé nem terem! Van egy szűk esztendőnk, hogy felkészüljünk egy választásra! Legyünk ott mindannyian!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kis Magyar Mutyigráfia 2013. május 13. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos