Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kerényi buzizott, Vidnyánszky szégyelli magát 2013. május 26. vasárnap 7:00 Forrás: An, MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kerényi buzizott, Vidnyánszky szégyelli magát

Budapest – Vidnyányszky Attila, aki Alföldi Róbertet váltja a Nemzeti Színház élén, már szégyelli magát főnöke, Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott szavai miatt. A nemzet teátrumának leendő vezetője mindezt utólag és a konkrét ügy megnevezése nélkül teszi. Aki nem ismeri az előzményeket, hogy Orbán Viktor kegyeltje, Kerényi Imre lebuzizta a Nemzeti Színház előző korszakát, nem is tudja, miről van szó.

Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház júliustól kinevezett vezetője már sajnálja, amiért nem igazította helyre Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottnak a teátrum korábbi műsorára tett “igaztalan és bántó szavait”.

A Polgári Szalonban egy áprilisban tartott beszélgetésen, amelyen Vidnyánszky Attila is jelen volt, Kerényi Imre, a Madách Színház egykori igazgatója, jelenleg miniszterelnöki megbízott azt mondta: Vidnyánszky “meg fogja csinálni azt a Nemzeti Színházat, ami ugyanúgy sikeres lesz, mint az Alföldié, csak nem a buzikról fog szólni, hanem a szerelemről, meg a barátságról, meg a hűségről” – írta a szinhaz.hu.

“Sajnálom, hogy a jelenlétemben igaztalan és bántó szavak hangoztak el a Nemzeti Színház eddigi műsoráról. Hibáztam, amikor nem igazítottam helyre ezeket a szavakat akkor, amikor kimondattak. Most megteszem – olvasható Vidnyánszky közleményében. – A Nemzeti vezetőjeként azon fogok dolgozni, hogy közös, valós kérdéseinkre egymást megbecsülve keressünk válaszokat” – írta Vidnyánszky.

Vidnyánszky Attila az RTL Klubnak az ügy kapcsán korábban már elmondta, hogy Kerényi mondatával így nem értett egyet, és felháborodásának a rendezvény után hangot is adott, de hozzátette, a homoszexualitás témája olyan súllyal van jelen a Nemzeti Színházban, ami nem felel meg annak, amilyen súllyal ez a kérdés a társadalomban jelen van.

Kulka János színművész szintén korábban nyílt levélben utasította vissza Kerényi Imre szavait: “Szégyellem, hogy Kerényi Imre, a tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott buzizik, és a Nemzeti Színház jövendőbeli igazgatója, Vidnyánszky Attila ebben semmi kivetnivalót nem talál, sőt együtt aratnak göcögő tetszést nézőik körében”. Kulka János kijelentette, hogy ezek után nem lép színpadra a Nemzeti Színházban a következő évadra átvinni tervezett Sirályban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 15 szavazatból)
Kerényi buzizott, Vidnyánszky szégyelli magát , 4.6 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Azt a Nemzeti Szinházat, amit ez az impotens vén majom elképzel, Vidnyánszki nem tudja, és -remélem- nem is akarja megcsinálni. Ha mégis rá szeretnék kényszeríteni, és végrehajtja, akkor egy életre elmeszeli magát. Abba a szinházba, amit Kerényi elképzel magának, épeszű ember nem megy be. Sem művészként,sem nézőként. Ez a “nemzet” már így is Európa, helyesebben a világ szégyenpadján űl a fideSS-orbán csürhe antidemokratikus és emberellenes tobzódása miatt. Ha egy Kerényi által elképzelt szinház működésképes lenne Magyarországon, az azt jelentené, hogy az a kevés még normálisnak nevezhető ember is elvesztette az eszét, aki még ellenáll ennek a hitvány szellemi terrornak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  2. Vidnyánszky szégyenli magát?Ne vicceljünk már! Aki úgy,és azok által lett megválasztva a Nemzeti élére, ahogy ő, annak nincs szégyenérzete! Ez a szánom-bánom is későn érkezett.Közben Kulka nyílt levele, a színházak,és színészek egyesületei,ha későn is,de tiltakoztak.
    Ezeket követően szégyenli magát Vidnyánszky,akinek ott,helyben zsigerből tiltakozva kellett volna kifejezni a nem tetszését!
    Ez a pojáca ezek után meg tud téveszteni bárkit is ezzel a szemfényvesztő tiltakozással?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  3. Vidnyánszky ne szégyellje magát Kerényi miatt, Kerényi a fidesz UDVARI BOLONDJA Ő megmondta az igazságot. A baloldalra média ügyben hét szűk esztendő jön, az ellenzék média nélkül le van bénítva, stb. Az Alföldi által vezetett színházról, mondott amit mondott, de az előadásokra előre eladták a jegyeket, és telt házzal mentek az előadások. Talp és seggnyaló ember tűnjön el önszántából a közéletből, míg véglegesen le nem járatja magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  4. Vidnyánszky ne Kerényi miatt szégyellje magát, hanem saját maga miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (43 szavazatból)
  5. polgári szalon…. nahiszen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  6. Kecskeméti Károly

    Vidnyánszky már erkölcsi hullaként volt jelen a rendezvényen, ott kiderült, rendezőnek is középszerű. Különben erős tiltakozással félbeszakítja a hordószónokot és távozik a helyszínről. A nagyszerű visszhang mellett segített volna eltüntetni a kulturális közéletünkből ezt a bűzlő fekélyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  7. Mai hír a HVG-n:
    “Ma 16 órától árusítja a jegyeket a Nemzeti Színház jövő évadának első előadására, Tamási Áron Vitéz lélek című művének bemutatójára a teátrum júliustól kinevezett vezetője, Vidnyánszky Attila a társulat új tagjaival. ”
    Mi ez a performance?Ez lesz a divat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  8. Vidnyánszkynak máris sikerült bizonyítania alkalmatlanságát! Képtelen volt kiállni saját színháza, és színészei mellett. Ezzel ismét nyilvánvalóvá tette, hogy nem más, mint egy ócska karrierista sitnyik.
    Korábban már írtam róla, hogy ez a stílus egyáltalán nem ismeretlen számára, hiszen hiába döngeti itt bősz magyarként a lajbiját, szülőhazájában a pártállami Szovjetunióban szocializálódott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (27 szavazatból)
  9. Az esemény áprilisban volt, most derült ki, azóta párszor kuncogtal együtt rajta, ” hogy jól oda pörköltél” és még csapkodják egymás vállát is.
    Ez is ugyan olyan fíreg mint a többi, sőt kilóra nagyobb is .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  10. Gondolkodjunk pozitívan! Már olyan málységekig sűlyedt a jobboldali értelmiség, hogy sokan közülük már kezdik szégyelleni. (Az az igazság, hogy vastagon van mit.) Innentől kezdve már bomlik az egységes gazemberkedésük. Kezdik felfogni, hogy egyszer ezért még felelniük kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  11. öregszeder 2013. május 26. vasárnap
    Nem vitát akarnék provokálni, de olyan “állatfaj” nincs ma Magyarországon, hogy “jobboldali értemiség”.
    Az pedig hogy valamit szégyenletesnek találnának ezek a haszonleső pozícióhajhász kollaboránsok, egyenes úton kizárható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  12. Mint írtam, nem most kellene szégyellni magát, és szerecsent mosdatni, hanem ott rögtön felállni, és ott hagyni azt a parókás tetvet, jobb eseteben elhatárolódni a helyszínen, vagy jól szájon vágni. Teljesen elvan ez a majom Kerényi szállva magától, már a szocializmusban is elég nagyra tartotta magát, csak tudnám mire, mert felmutatni nem tud semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  13. commandante.
    Szerintem van “jobboldali értelmiség”. Én ide sorolom a meggyőződésből szegényellenes,arisztokratikus, kicsit antiszemita, kereszténykedő, antiliberális, antikommunista, vallásosan baloldal ellenes konzervatív értelmiségieket (pl Idióta Professzorok Baráti Köre, vagy hogy hívják őket?). És ide sorolom még a konzervatív hatalomnak behódoló, ahhoz elvtelenül igazodó, gátlástalanul kiszolgáló értelmiségieket (pl. kerényi). Ők együtt egy jól körülhatárolható értékrend képviselői és mint ilyenek, rákényszerítik beteges nézeteiket a társadalomra, hogy érdemtelenül hangoztatott felsőbbrendűségükre hivatkozva uralkodhassanak azon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  14. öregszeder 2013. május 26. vasárnap
    Ahogy gondolod! Kétségtelenül létezik egy olyan réteg, akiről te beszélsz, bár ezek nem konzervatív jobboldali értelmiségiek, hiszen nagyrészt az “átkosban” szocializálódtak, és emellett a vezető pozíciókért cserébe a korabeli vezetés kívánalmainak maradéktalanul eleget tettek. Mivel szerették volna megőrizni busásan jövedelmező állásaikat, társadalmi státuszukból eredő kiváltságaikat, a politikai irányváltásnak megfelelően kinevezték magukat a számukra igen hízelgő “jobboldali értelmiség” címmel. Az én meggyőződésem szerint ezek soha nem voltak jobboldaliak, nem is válhattak azzá, mivel azt sem tudják, hogy azt eszik-e, vagy isszák. Az értelmiségi elnevezést pedig azért nem érdemlik meg, mert a szellemi kiválóságokra jellemző tulajdonságokat, melyet ez a kifejezés takar, napról napra csúfolják meg tevékenységükkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  15. Létezik tisztességes magyar konzervatív értelmiség is (pld. Mellár Tamás, Chikán Attila stb.) csak egyrészt kevesen vannak, másrészt megszólalási esélyük saját jobboldali közegükben szinte nulla, harmadrészt már csak azért is muszáj csendben lenniük mert Orbánék a legcsekélyebb kritikai megnyilvánulást is azonnal megbosszulnak akár állásvesztéssel, akár lekommunistázással bármivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  16. ” Politikai pályafutását a pártállami MSZMP-ben kezdte. 1990-ben már az MDF országgyűlési képviselő-jelöltje volt. Csurka Istvánnal szemben állt, óvott a „szélsőjobboldali veszélytől” és részt vett az MSZP és az SZDSZ által is támogatott Demokratikus Charta sétáiban.
    A későbbi években a Fideszes események szervezésében vett részt.”
    Ha valaki ennyire ” szélkakas” akkor már eleve meggondolom, hogy egy asztalnál ülje vele ráadásul egy ” polgári szalonban”. Igaz madarat tolláról, embert barátjáról !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  17. Herics.
    Igazad van, hogy úgy fogalmaztál, konzervatív. Ez nem ütközik az én definíciómmal. A baj az, hogy ezek a becsületes konzervatív meggyőződésű emberek nem határolódnak el az általam “jobboldali értelmiség”-nek meghatározottaktól. Nem lehet megfogalmazni karakteresen az ő általuk képviselt ÉRTÉKRENDet, a “jobboldali”-akét viszont nagyon is.
    commandante.
    Valszeg te is a becsületes, tiszta meggyőződésű konzervatívokra gondolsz, amiben nincs vitánk. Az viszont, hogy valaki jellemtelen gané, még nem zárja ki, hogy értelmiségi legyen. Sajnos. Ilyen típusú alkalmassági követelmény a felvételinél és a bizonyítványosztásnál nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  18. Kicsit offf, de ha az Al-Jazeera ad le rólunk ilyent:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7ow9qa8whU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  19. kieg: az írott változat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  20. Herics
    Őszintén érdekel a véleménye Ángyán József legutóbbi, földmutyi tényfeltáró országjárásáról. Bencsik Jánossal karöltve 50 módosítást nyújtottak be, de egyiket sem fogadták el. De továbbra is ott ülnek a fideszes padsorokban és nyomkodják az igen gombokat!
    A témához:
    Stumfp András írása Kerényiről, azt hiszem nem teszi ki az ablakba ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Úgy látom működik ez a drága bérmínuszoló, aki mielőtt ujjával végigbögdöste a mínusz jelet, előtte megnézte az orrán keresztül, mi van az agyában, Mivel ott nem talált semmit, szájával “RESET”-elte az ujján talált információt és munkához látott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  22. Herics 2013. május 26. vasárnap
    Tisztelt Herics,
    Mellárék koránt sem annyira tisztességesek, hiszen ők voltak orbán “szálláscsinálói”. Ne felejtsük már el nekik az 1998 – 2002 időszak közötti működésüket, majd az első úgynevezett polgári kormány bukása után ők is kivették a részüket a populista gyűlöletkampányban Ha a gazdaságpolitikusokat említi, az ő szerepük különösen alávaló, hiszen orbán kritika nélküli kiszolgálójaként nevüket adták, és tevőleges részt vállaltak minden reformkísérlet megbuktatásában. Emlékezzen csak vissza arra bizonyos “300 forintos” népszavazásra. Most, hogy a NER és a fülkeforradalom rendszere dobta őket, hirtelen megvilágosodva ráébredtek arra, hogy gúnyt űzött belőlük orbán, ezért maradék tekintélyüket menteni kívánva fogalmaznak meg igazán semmiféle célt el nem érő kritikákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. télleg,,,, ez a bérmínuszulás legalább jól fizet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  24. Hiryu2,0
    Nem olyan jól, mint a Kossuth tér vizeldévé amortizálása, vagy a Tv-székházának ostroma, de azer megélnek belőle!
    És azer van bőr a képükön a munkanélkülieknek azt mondani, hogy menjenek vissza dolgozni a nemlétező munka világába….
    Ezektől van még csak nemzeti hányingerem, olyan magyaroshan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. A címet nem tudom értelmezni.Vidnyánszky szégyenli magát? Szerintem fogalmilag nincs tisztában a kijelentés jelentésével. Miért most? Miért nem a kinevezését követően? Vidnyánszkyra utalva ez egy jó nagy kövér vicc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. Stumpf András írása Kerényiről, lefjordítva fideszből: kilövése engedélyezve….
    Vidnyánszky szégyelli magát, ami nem is csoda, hiszen akkor sem szólt mikor megtörtént az eset és elég sokáig törte a fejét, hogy mit is mondjon….
    PuPu írásait olvasgatva korrajz Azerbaltanisztánról, Unortodoxiáról, de inkább kórrajz a narancsos létről!
    Ha nem lesz AN három hónapig, majd olvasgatom írásait legalább vígan megyek tönkre!
    Legújabb írása: Orbán bohóca, Kerényi
    Ezek olyan lények, amelyek önmagukat tudják amortizálni és nem is kicsit!
    Mert, ha nézzük PlagiPál is ellébecolhatott volna élete végéig, mint dr. és bajnok, aztán túl magasra hágott, volt a füle mögött is valami és volt vaj a fején, aztán kiment a napra – ez harakiri volt, senki nem amortizálta.
    Bevonult a magyar történelembe, mint a nem akárhogyan elbukott ke.
    Nos, így jártak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. Így jár, aki ocsú közé keveredik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  28. Vidnyánszky szerintem sem véletlenül nem szólt.
    “Kerényi Imre buzizása, mely bunkósága mellett még az egyetemes ostobaságból is kivette a részét, okkal okozott botrányt. Azon is lehet alighanem vitatkozni, hogy a helyben ülő színházigazgató miért nem reagált azonnal, hiszen egy rendezőnek, színésznek kéne tudni rögtönözni. Ahhoz meg nem árt a helyzet-felismerési gyorsaság. Ugyanakkor rámutat arra, hogy masszív előítéletek, illetve ismerethiányok uralkodnak a fejekben.”…..
    “Kerényi azonban nem biztos, hogy megbukik. Egyszerűen azért, mert a buzizás olyan előítéletekre támaszkodik, mely meglehetősen kedves lehet a kormányzat köreiben. Alighanem egyébként ezért hagyhatott ki az igazgató úr rendezői rögtönzési képessége is. Pontosan tudhatja ugyanis, hogy az előítéletekre alapozva azonnali pozitív visszajelzést kaphat a pártoló táborban. Miközben a későbbi „szánom-bánom” bármikor elsüthető azzal, hogy „srácok, muszáj volt, de tudjátok, hogy Imike szerintem is megmondta a frankót”. ”

    http://endresy.blogspot.com/2013/05/bunko-buzizastol-beavato-iskolaig.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  29. @csakén. Őrájuk kellene úgy nézni, mint példaképeinkre, tisztelettel,alázattal,mert valamit már letettek az asztalra. A sáros ( sz@ros)csizmájukat.
    Volt egy könyvem a valamikori Gyorsuló idő sorozatból. A viccek keletkezését, ismétlődő előfordulásukat dolgozták dolgozta fel a szerző, sok példával. Ebből való ( 1950 ):
    -Ki a példapékünk ? (sic!)
    -Marosán György
    (eredeti szakmája pék volt ).
    Sitt Pálnak is kb. ekkora volt a respektje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  30. Vidnyánszky ugyan annak a Polgári szalonnak a kedvence, amelyik kedélyesen nevet és egyetértően bólogat Kerényi buzizására, zsidózására és kommunistázására. Kár elnézést kérniw, különösen akkor és úgy, hogy a övetkező mondatával már mentegetni próbálja a buzizó kormánybiztost, az “új magyar kultúra” zászlóshajóját.
    Az egész úgy ugyan olyan gyalázatos, mint a fülkeforradalmárok egész kormányzása, minden cselekedete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. Hiryu2,0
    2013. május 26. vasárnap
    11:22
    Csak egy a kommentekből:

    TheLordAncient 2 nappal ezelőtt
    This video made it clear to me, that Al Jizzeera is just another jewish-propaganda news agency.

    Röhög a vakbelem az Al Jazeera egy zsidó propaganda TV. :)))))))))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  32. Avi
    Ha 1x savanyú a szőlő….
    Majd a lengyeleket vajon minek fogják nevezni, ha eljut a fanokig, hogy Angela Merkel megsértése miatt már ők sem méltatják a vekkerest?
    Nem jönnek többé bérbirkamenetelni, hisz március 15-n jól benne hagyták őket a slamasztikába, nekik nem küldtek sms-t!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Ugy látszik magához tért a Civil Összefogás Minuszoló Tagozata.Hurrá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. @Avi Az Al Jazeera az nagyon zsidó propaganda TV a New York-Tel Aviv -Dohány utca tengelyen. A felvételek pedig 20th Century Fox stúdióiban készültek. Biztos forrásból tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  35. PM, 19:27
    És hazugságot írtak – akkor elő a farbával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Philip Marlowe 2013. május 26. vasárnap 19:13

    :-))

    Na jah, rossz az idő. Ráérnek :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Kedves csakén

    egyszer Orbán azt mondta, hogy nem fognak Árgyánból mártírt csinálni vagyis nem zárják ki a frakcióból azaz lenyelik mint belső „ellenzéket”. No persze nem tudom eldönteni, hogy ez egy koreografált színjáték vagy valóban Árgyán kiakadt az orbáni földmutyin…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. Philip Marlowe

    biztos helyről nem tudsz semmit merthogy az Al Jeezrirának köze sincs „a nagyon zsidó propagandához TV a New York-Tel Aviv -Dohány utca tengelyen”. Egyébként rossz portálon jársz ezt a hazai nyilasok hurutinfójának add elő ott vevők az olyan jellemtelen, hazug, agyatlanok szövegére mint a tiéd

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Herics

    Ángyán és NEM Árgyán!
    Egyébként ha valaki rossz portálon jár,az te vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. a szerelemről, meg a barátságról, meg a hűségről”
    Talán olvassuk igy ?
    reszeremről, barbárságról, hülyeségről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Tegnap az Al Jazeera filmjéről hallottam:
    Ha nem Heller Ágnest szólaltatja meg, hanem a jobboldali kommenteléseket idézi – na az lett volna valódi kép az országról….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos