Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán 2013. március 18. hétfő 9:30 Forrás: AN

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán

Budapest – Azt már az elején lehetett tudni, hogy valami sántít, hogy semmi sem az igazi Orbán Viktor stoppos videójában. Talán csak a miniszterelnök valódi, de az M1-esen „megmentett” csíkszeredainak mondott pár kamu. Nem azok, akiknek mondják magukat, nem mellékesen, a fiatalember Facebook profilja szerint legalábbis, Szálasi Ferenc tisztelője.

Már a megjelenésük is filmszerűnek tűnt. Frissen, kipihenten bolyongtak az autópályán, természetesnek vették, hogy a magyar miniszterelnök épp arra autózik. Mert mi mást is csinálhatna egy magyar miniszterelnök, aki épp csak, hogy megérkezett Brüsszelből? Egy igaz árvízi hajós, valódi hős?

Nekifeszül a szélnek, nem törődik a veszéllyel, embereket ment. Az sem baj, ha nem azok, akiknek a propagandafilm mutatja őket.

A furcsa pár hölgytagja csíkszeredai, manikűrös, Bíró Katalinnak hívják.  A fiatalember Károly Benedek, nem kamionos, hanem munkanélküli, nem Csíkszeredán lakik, amint az a videóból következne, hanem a hargitai Kàpolnásfalun.

Károly Benedek párja nem a vele a videón látható, s a miniszterelnök kocsijába beülő Bíró Katalin, hanem egy Márton Tünde nevű fiatal hölgy. Reméljük nem lesz ebből baja, s valódi párja, Márton Tünde nem ad neki néhány kokit és sallert, s nem kaparja ki a szemét, amiért nem vele, hanem egy másik hölggyel ültették be Orbán Viktor autójába.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +49 ( 65 szavazatból)
Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán, 4.9 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

67 Reader’s Comments

  1. Márpedig a videón látott pár igenis Erdélynagymagyarország képviselői!!!
    Éppen úgy, mint a múltkor felvett Diák-Kormányfő Nagynépnemzeti Egyeztetésen jelen volt fiatalok is az összmagyaregyetemisták demokratikusan választott képviselői voltak…
    Az, hogy Gyurcsánybajbais kákán is csomót kereső újságírók képesek még a lehullott hónak a valóságosságát is meghamisítani, amikor Jajdejóhogyazistenközénkküldött Viktort kell szapulni, nem fog bennünket eltántorítani az egyetlen igazmondó magyartól, Orbán Viktor örökös miniszterelnökünktől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -34 (104 szavazatból)
  2. Ki gondolta volna, hogy ezek az erdélyi kópék milyen csavaros észjárásúak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  3. csutikám, lelkem olyan átlátszó ez a propagandatrükk, hogy csak na!!!!!!!!!!! nem kéne egy leni riefenstal, aki jobban megcsinálja a propifilmedet? neki még tehetsége is volt hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  4. Orbán hű maradt önmagához. Lop, csal, hazudik- reggel, délben, este, éjszaka, álmában és amikor fent van. De nekünk igy jó, kipecáztuk magunknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (83 szavazatból)
  5. Két lehetőség van: vagy ennyire tehetségtelenek és pongyolák a PR fronton, vagy létezik egy “belső ellenálló mag” a fityiszben, akik blamálni akarják apucit. Ha ez utóbbi, akkor nyilván már előre gondolnak a hét szűk esztendőre. Ha az előbbi, akkor meg semmi érdekes, az van, aminek lennie kell az eddigi tapasztalatok alapján:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  6. Egyébként egy cseppet sem meglepő ez a dolog, hiszen tudjuk, hogy a korábbi március 15-i ünnepségekre bértapsikoló fiatalokat vásárolt magának orbán. Most eljutottunk az erdélyi bérkamionoshoz, és annak bérmenyasszonyához. Ha nevén akarjuk nevezni a fiatalok cselekedetét, akkor nyugodtan nevezhetjük őket az út szélén álló prostituáltaknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (75 szavazatból)
  7. Ez a szánalmasan primitív húzás, valamint a “megmentettek” kiléte jól szimbolizálja orKbán, és Mordor létét. Az meg, hogy jól láthatóan ehhez sincs egy szava sem a Zembereknek, az AN olvasóit leszámítva, ez meg jól mutatja a Zország értelmi- érzelmi színvonalát.
    .
    Undorító sz…rfészek az egész, mely minden nap bizonyítja, hogy igenis van lejjebb.
    .
    Mikor másznak vissza a fára kollektívan, arra lennék kíváncsi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (46 szavazatból)
  8. Mindez a tény nem változtat az Orbánt imádók véleményén… Sőt! istenítik! Ahogy felhúzza a bakancsát, és ahogy fáradtan, önfeláldozóan megy, hogy utána nézzen a helyzetnek, és bizony nem volt még ilyen miniszterelnökünk,az Isten áldása kísérje!!!
    Ezeknek kimosták az agyát? Vagy van már olyan eljárás is, (csak én nem tudok róla), hogy agyelszívás?
    Komolyan mondom, döbbenet, ahogy ezt az idióta Orbánt imádják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (62 szavazatból)
  9. rákosi éra, rákosi propaganda. Minimum idáig fog az ország visszafejlődni. orbánc vityka méltó utódja rákosi mátyásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  10. Kimaradt.
    A feleség meg törődjön bele, hogy jelen esetben másodhegedűs. Vagy mindig is az volt?
    Viszont lehet hogy a gázsiért még ezt is elnézi. Vagy ingyen idióta ez a pár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  11. Látni fogjuk még orbáncot,mint árvízi hajóst is, én legszívesebben mint a Recski rabcsapat kapitányát tudnám az őrtoronyból figyelni, amint felrúgja szófosó petit. Még mindig qrva mérges vagyok,történt ugyanis,hogy a káosz napján,késő délután kiengedtem a kutyákat futkározni. Tudni kell, hogy olyan helyen lakom ahol elenyésző forgalom van,még szép időben is,nemhogy ilyenkor(napi 5-6 autó max.) Naszóval bejöttem a kéglibe,egyszer csak nagy dudálás kintről,hallom a Mutter ordít valakivel hogy menjenek inkább az autópályákra,nem szégyellik magukat,stb. Mire kimentem, Asszonykám már a “húzza magukat a pintér meg az orbán a fütyijére monológnál tartott. Na mindegy, közölte velem ,az egyik pintér huszár( ezt csak bizonyos rendőrökre értem) hogy Asszonykám,közösség elleni izgatást követett el! Ez a pintérhuszár alkalmatlan volt az értelmes párbeszédre,ezért én is transzba estem, az lett a vége, hogy feljelentettek valami közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt. Hát így állunk, még mindig sok közöttük az olyan,aki csak egyenruhában érzi magát valakinek.Na befejezem nem akarok senkit untatni,de ez kikívánkozott belőlem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. Én azon röhögtem marha nagyot, (és már ott sántított a dolog) amikor Viktor megkérdezte az állítólagos Csíkszeredai emberkétől, hogy látott-e már ekkora hóvihart, és az illető azt felelte, hogy ő még ekkorát nem.
    Nos én személy szerint még nem jártam az említett Erdélyi helyen, de ismerőseim, (akik közt van oda valósi is) azt mondták azon a részen, hófúvás nélkül is esik annyi hó, mint itt amit össze hordott a szél, de ha a szél hordja a havat, akkor bizony 1-2 ház magasat is összehord, és ez majd minden télen megesik, tehát, nem ritka jelenség.

    csatt
    2013. március 18. hétfő
    09:47
    úgy látom valaki lenyúlta a nick nevét, és az ő nevében nyilatkozott, mert én szoktam olvasni az írásait, és ez nem az övé, legfőképp, tekintettel a helyesírására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  13. Ez több mint kinos!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. azért most jól megnéztem a facebook profilját, a fiúnak, de szerintem nem az az illető, akit felvett vitya, a lány még lehet hogy az, vagy én látom rosszul, mert nehogy blama legyen belőle..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Azt a videót szeretném látni amin dupla adag rumot kap a gályán, mert a kapitány vizisielni akar !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. “Nekifeszül a szélnek, nem törődik a veszéllyel, embereket ment.”
    *
    Meg nyugdíjat, meg devizahitelest, meg ami ellopható, azt mid megmenti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  17. Kedves hamond, csupán képet szándékoztam vetíteni az orbán-hívők nyájára jellemző reagálásról. “Bármennyire is kilóg a lóláb, ha napnál is világosabb a hazudozás, Orbánnak akkor is igaza van, oszt punktum!”
    Szóval humor akart lenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  18. Még viccnek is rossz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. A hazugság a FIDESZ lényege, működésének az alapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  20. Nem szokásom az önreklám, de Dr.Eldrad figyelmébe ajánlanám a következő blogot.

    http://fotelszamuraj.blog.hu/2013/03/17/a_mi_hos_vezerunk

    És én ezt még tegnap írtam, mielőtt fény derült volna a megmentett “áldozatok” kilétére. És jó pár árulkodó részletet figyelmen kívül is hagytam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Szóval csak annyit akartam írni, hogy itt Mordorban is vannak, akiknek már nagyon szúrja a szemét ez a hazugsággyár. És egyre többen leszünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. Kedves csatt!
    Amikor megláttam a bejegyzésed értékelését, rögtön elvigyorodtam. Látszott, hogy nem az ún. “bérmínuszolók” a ludasok. Számomra azonnal tökéletesen világos volt a humor, amit én inkább maró gúnynak neveznék. Nyomtam is a pluszt iziben. Közben a vigyor is lehervadt az arcomról, hiszen ez sajnos elég beszédes reakció a “mieink” részéről…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. EZ AZ !
    EZ kell a tanyasi nagymamáknak !!
    Had ajánlják csak fel a jövöben is megtakarított 8 millió Forintocskáikat , miközben az egész történet csöpög az olcsó szentimentalizmustól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. http://hvg.hu/itthon/20130318_Megtalaltuk_o_Orban_Viktor_igazi_stopposa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Annyira életszerű volt amit láttam! Frissen sminkelt csaj, mosolygós pasi, könnyű tavaszi öltözékben (mindenki így bolyongott ám akkor az autópályán, úgy bizony), persze semmi csodálkozás, természetes dolog ám, hogy Csíkszeredán is kamerával veszik a beszálló stopposokat. A sofőr pedig – no nézz csak oda, csak nem az Örökös Miniszterelnök Úr, ki hitte vóna, meg se lepődtek ezen se, ez is mindennapos dolog az Erdélyi havasok alján. Node! Lenne egy apró kérdésem. Kedves megmentett pár, valamint tisztelt Orbán-rajongók: senkinek sem tűnt fel, hogy a bátor megmentő utasaival ELINDULT UGYANABBA AZ IRÁNYBA, AHONNAN AZOK JÖTTEK? Vagyis, visszavitte őket oda, ahonnan bolyongani indultak, egy (mi más is lehetne) Wáberer-kamionhoz?????? Ha egyszer ott voltak, és onnan indultak valahová, MIÉRT KELLETT ŐKET UGYANODA VISSZAFUVAROZNI????? Tán csak nem az otthagyott télikabátjukért? Vagy esetleg az Orbánfényező TV-s stábhoz?

    Mamám (Isten nyugosztalja!) mondta mindig: “Hazudni lehet, csak vigyázni kell, hogy rajta ne kapjanak!” Ezek még hazudozónak is NB-III-asok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  26. De szép ez a történet!A mi drága szeretett országvezérünk,a drága ember,a nyilttekin-TETŰ istenkirály,az ő puszta kezével megmenti a balliberális,vörös hó támadásától a kettő/2/ fiatalt.Szem nem marad szárazon.Tek sehol.Ez kell az
    agyhalott fidesz szavazóknak.a XXI.századi hidember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. A tehetségtelen fidesz és ov lételeme a hazugság, az átverés, a megtévesztés.
    De még ezt is olyan tehetségtelenül csinálják, hogy fél nap alatt kiderül!
    Mint a Rákosi korszakban! Népünk jóságos vezére sajátkezűleg menti meg a zembereket.
    Nagyon “életszerű” a történet. Az ún. védett személy nem vezethet autót, hanem csak profi sofőre. Vagy még ezt a szabályt sem tartja be?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  28. Orbán az öndicséret terén legyőzhetetlen. Márpedig az öndicséret büdös. Egy szerény , tiszta lelkű ember, ha valakivel jót tesz nem kürtöli világgá.
    Igen nagyon gyanús, h szembe gyalogoltak Orbánnal és az visszavitte őket oda ahol voltak. Ez volt talán a banánhéj…
    Mi lesz Orbán sorsa, ha már nem övé a hatalom?
    Hogy dönt a nép a sorsáról.
    Vagy király lesz, holtáig?

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Observer
    2013. március 18. hétfő
    14:12
    Kedves Observer, te melyik filmet láttad? Valami újra forgatott verziót, amikor az t írod, ” ELINDULT UGYANABBA AZ IRÁNYBA, AHONNAN AZOK JÖTTEK?” tehát te vagy az újra vágott, forgatott verziót nézted, vagy homályos volt a képernyő, mert én akár hogy nézem, a gyalogos pár is abba az irányba sétál, amerre a Viktorék mennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  30. A fiatalember osztálytársam volt, Csáki Hunornak hívják, és nem kamu pár :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  31. Valakinek ugrott a prémiuma, ez a film nem volt jó ötlet, de nekem tetszett :)
    A rendezői változatot is szeretném látni, meg amikor viktor beveszi a gyógyszert hogy ezt végig csinálja :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. lehet, beigazolódni látszik a gyanúm, mert mint írtam, nem vagyok biztos abban hogy a facebook oldalon levő fickó, a stoppos, lehet hogy igazam van.
    http://hvg.hu/itthon/20130318_Megtalaltuk_o_Orban_Viktor_igazi_stopposa#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_3_18

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. A kommentemet nem engedik fel? Csak mert rávilágít a cikkbeli tévedésre? http://www.facebook.com/csaki.hunor.7

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  34. Legközelebb kit ment meg a csuti? Csaknoriszt? :))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Még mielőtt láthatóvá válna a ló túlsó fele:

    “A hvg.hu csíkszeredai források segítségével azonban rátalált arra a férfira, aki valójában beszállt Orbán autójába. Facebook-profilt mi sem linkelünk be, ám annyi biztos: Cs. Hunor valóban csíkszeredai, Orbán kocsijába barátnőjével és nem egy másik lánnyal szállt be, a Waberer’snél dolgozik kamionosként Romániában, és egy cseppet sem szálasista, legalábbis ennek nyomát nem találtuk a férfi adatlapján. Mint ahogy politikai témákra sem bukkantunk a fiatalember falán.” 2013. március 18., hétfő, 12:33

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. halkan mondom, nekem tököm tele van Székelyföld autonómiájával is.
    Nem is az a kérdés, hogy az ott élő székelyek autonómok akarnak lenni, sokkal inkább arról, hogy őket (és a vitatott eredetű írásukat, stb) semmim másra nem használják a mellüket döngető álmagyar, álhazafi “magyarok” hogy őket és minket összeugrasszanak egymással, a románokkal és ezzel náci és revizionista baromságokat kántáljanak. oszt megy a jobbikos csodálkozás, amikor a vajdaságban meg etnikai alapon megvernek egy magyart. Ezek az idióta hulla-hamu utaztatók a hibásak ezért is. Monggyon le :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. Putyinrol is leteznek hasonlo jellegu videok, ahol a car atyuska vadallatot ment, buvarkodik, macso stb. Orban is öt majmolja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Én azt nem értem,hogy az ilyen hirtelen,véletlen eseményeknél mindig van egy királyi TV-s kamera,amelyik megörökíti a váratlan eseményeket??Ez csodálatos!Van isten!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. Jó magam már majdnem beledöglök ebbe a borzalomba, ami napont őrjíti az életünket, de addig még Kádár hülye gyerekei ki nem döglenek, lásd a mai 75-95 évesig még mindég vígan élő és habzó szájjal gyűlölködő, sósav locsolgatással és egyebekkel fenyegető agyhalottakat, addig itt béke nem lesz, ha mindjhárt az Úr Isten fog kormányozni akkor sem. Ez a semmirekellő, szarházi népség még egyigen meghatározó tömeget képvisel, tessenek csak megnézni az Orbán össszeröffenéseket. Nyitó kép Mádl Dalma (mikor meglátom a hányingerrel kell kűzdenem) bár ő mondjuk inkább Horthyt szeretné még ma is. Igen így oszlik meg még a vénségek között is az ország : egy részük radikális jobbos, más részük radikális balos. Minden TV felvételen őket lehet látni az első sorokban, ha tüntetés, ünnepély van, de még a Fidesz nagygyűléseken is. Bármilyen szomorú most már ki kell végre mondani, hogy az egész országnak, az egész társadalomnak is ki kell pucolódni, meg kell újulni, nem elég csupán csak a politikának. Az ellenzék is hiába óbégat, szemmel láthatóan (ha és amennyiben egyáltalán lehet hinni a közvélemény kutatásoknak) egy hatalmas tömeget még mostanáig sem volt képes szavazásra bírni. Hát igen már nem él Horthy, nem él Kádár akkor mi meg nem szavazunk. Ami a videót illeti a székelyeket Orbán mindég elő fogja tudni rángatni. Ezzel viszont egyet ér el, hogy teljesen megútáltatja őket a hazai magyarsággal, aztán majd ott is állni fog a balhé. Érdekes megfigyelni, hogy a felvidékiek és a vajdaságiak már másáképpen viszonyulnak a dolgokhoz, ők közel sem nyomulnak úgy, mint az erdélyi magyarok. A sok vén hülyén kívül, még ezekkel is meg kell bírkózni a magyar ellenzéknek majd a választáson, ha lesz egyáltalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Anna
    Kedves, amint megjelent a filmecske, öt perc múlva már nézték is a fb-n az adatokat és tették közzé a neten!
    Ja, hogy azóta már változott, hát Istenem, ez is olyan, mint az időjárás, már ónos eső esik…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  41. csatt (és mások akik ironizálnak),

    Tedd ki a szmájlikat légyszi, máskülönben teljesen félreérthető a szöveg. Igy erősen félrekommunikáltad a mondanivalódat, ezért a sok minusz… Itt arra kell gondolni, hogy elsősorban komoly dolgokról van szó, nem kabaréról. De szerintem jó az irónia is meg a humor, csak nyilvánvalóvá kell tenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. canuck democrat
    Leginkább pedig paprikás sokszor a hangulat és első indulatban nem úgy értelmezik a leírtakat, mint aminek szánta az illető!
    Ha régi motoros közöttünk, akkor tudjuk, hogy nem írna ilyeneket és nekifutunk még egyszer, higgadtabban.
    De valóban nem árt az idézőjel és a )))))viccnek szántam jel használata, akkor tiszta sor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. ” a fiatalember Facebook profilja szerint legalábbis, Szálasi Ferenc tisztelője. ”

    No hát, akárkit, nem mentehet mekk a miniszterelnökúrunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Orbánt lehet nem szeretni, van is rá ok bőven, de könyörgöm ne legyünk már ennyire sötétek. Ez a cikk és a hozzászólások az Echo Tv hír csíkjának legszebb perceit idézik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Pedig olyan nagyon hiteles volt: ilyen vékony fickó, ráadásul fiatal, és kamiont vezet, és persze nem egyedül, hanem egyből családi vállalkozásban, és ráadásul a Magyar Korona öszves gyarmatai közül a legékesebb, legárjább ékkő szépséges képviselői ők…

    Mellesleg ez a legkevésbé sem rákosista, hanem putyinista (én a tuningolt Nívát várom már) – bár Leningrádban jártamban (2011 nov) találkoztam egy bolgár hölggyel, aki mesélte, hogy az ő egyik miniszterelnökük is szupermen volt, mert akármi történt az országban, ő ott volt, és intézkedett… Hát ilyesmit csinálnak mindketten.
    Rákosi, jó “apánk” – mindig olyankor ért oda, mikor már egy szalmaszálat keresztbe tenni nem kellett. (Hogy ne vegye el a paraszt munkáját, persze!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  46. Szerintem is proganda ami a videón látható. És részletkérdés, hogy a szereplőket Gipsz Jakabnak hívják, vagy Kamu Gyurinak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  47. Sajnos nem csak Mari néni Bivalypusztán és Jóska bácsi Karakószörcsögön dől be a mi hős megmentőnknek!
    Ezerrel magyarázzák, hogy miért ne lehetne elhinni?!
    Csak! Mert!
    Ahogy adták a filmet, abban a pillanatban kinyomozták a szg zsenik kik ők, hol a hazájuk))) és már lökték is a fb-ról az adatait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Az, hogy Orbánt miért imádják ennyire a fideszbirkák, és miért hisznek el neki mindent, az bizony, hitük szent titka. :-/
    Koterba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Koterba
    Megmondom: mert a Főpap aszondja: “Mo az EU legversenyképesebb országa.”
    Szünet…..nem szakad le a mennyezet, nem üti azonnal agyon a ménkű. A hívek, a Fidesz-szekta hívei tehát így gondolják: a Főpap igazat mond. Valószínűleg akkor a Főpap Isten küldötte és csak igazat szól.
    Normális ember ilyenkor ÜÜVÖÖÖÖÖLLT és orvosért kiált

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos