Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán, a hős vitéz kamionosokat mentett 2013. március 17. vasárnap 11:28 Forrás: AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán, a hős vitéz kamionosokat mentett

Budapest, M1-es autópálya – Senkit nem hagyunk az út szélén ígérte még a bajba jutott devizahiteleseknek a kormány. Mert mindenkit az úton hagynak, válaszolta most a nép, amikor leesett a hó, átfúvások voltak és ezrek rekedtek napokra a hóban. Élelem, tájékoztatás és kormányzati segítség nélkül.

De a népnek ezúttal sem volt igaza. A nép tévedett. Nem igaz ugyanis, hogy mindenkit az úton hagytak. Csíkszeredáról származó fiatal kamionos pár például egy sem maradt az úton. Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis saját kezűleg mentette meg mindet, az autójába vette őket.

A videón jól látszik, amint az ifjú pár lestoppolja az épp arra járó miniszterelnök autóját. Meg sem lepődnek, hogy ki ül benne, Csíkszeredán úgyszólván mindennapos, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök stopposokra vadászik. Rutin dolog az ilyen, majdnem annyira gyakori, mint amikor egy barnamedve áll előttünk a postán a sárga csekkel.

Csak mi vagyunk meglepve. Hogy ezek ketten, akik a videó állítása szerint már 48 órája bolyonganak, milyen fitt állapotban vannak. És egyáltalán nincsenek túlöltözve, se sál, se sapka – olyanok, mint akik könnyű tavaszi kirándulásra indultak. A férfiember frissen borotválva, a hölgy sminkes által gondosan kikészítve.

Statiszták ők a javából. Pontosabban nem a javából, merthogy látni lehet, sietni kellett. Őket találták elő hirtelen a fideszes hazugsággyár raktárából, ha lett volna idő, nyilván még válogatnak egy darabig a készletből.

Borostásabbakat, elgyötörtebbeket, hihetőbbeket.

De Orbánék szerint a magyaroknak ez is jó, mert ők ezt a hülyeséget is benyalják. És igazuk van: a magyarokkal mindent meg lehet etetni. Még azt a cinikus, hazug és aljas propagandát is, hogy Orbán Viktor, Brüsszelből épp hogy hazatérvén, csíkszeredai kamionos párt mentett ki a hó fogságából.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 72 szavazatból)
Orbán, a hős vitéz kamionosokat mentett , 4.6 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Már elnézést de Brüsszel nyugatra Csíkszereda enyhén keletre!?
    Azonkívűl pedig létezik egy miniszterelnök által járható titkos út, ha az M’ le volt zárva!?
    Nem repülőn érkeett véletlen Viktorunk!
    Különben is azt mutatták a tvbe 15.-én hogy érkezése után első dolga a rendőrpalotába vitte!? Az oda vezető úton találta a kamionosokat!?
    Hát lehet hogy én hülyülök!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  2. Balogh de nem balga

    Nem. Nem Te hülyülsz. Az ország népe már annyira hülye, hogy beveszik.
    Gondolkodni Náluk már lukszusz., azaz f…..g.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  3. Joseph Goebbels, náci propagandaminiszter orbáni utódja dolgozott……
    Silányan!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  4. Szaniszlo ferenc szinvonala! Itt is annyi igaz, hogy Mo.-on esett a ho!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  5. A mi miszterelnökünk (mister Álnokunk) egy szupermen. (Na nem egy szuper mén…) Nagyjából így: http://www.youtube.com/watch?v=U01xasUtlvw
    Jó szórakozást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. bumburi
    12:09

    Nézem a fotót és a fiatalember nagyon ismerős. Arra emlékeztem, hogy valahol régebben mintha láttam volna orbán közelében. Az AN-oldalán, van egy kép, bár ez nagyon kicsi ahhoz, hogy jól lehessen látni.
    orbán balján, a kokárdás srác. Valahol volt teljesen közeli kép is, de azt nem tudom prezentálni most.
    Itt nézd meg: http://nepszava.com/2013/03/magyarorszag/orban-brusszelbe-menekul-marcius-15-en.html
    Szerintem is megrendezett hazugság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Ebbe az autóba nem kell biztonsági övet kapcsolni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. Egyértelműen propaganda-film. A felvétel az autóból és az autóban készült. Azt nem tudom, a fiatalember ott volt-e ov környezetében a jelzett képen. De ez a film megrendezett, csinált, tehát hazugság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  9. “Ebbe az autóba nem kell biztonsági övet kapcsolni ?”
    Ahol Viktor – ott a biztonság!
    .
    Ha vagyok akkora barom, és minden csodás véletlent elhiszek elhiszek, az már csak furcsa lenne akkor is, hogy ha valakit felvesznek, beül az autóba és egyenesen a képébe tolnak egy kamerát, még csak el sem csodálkozik egy pillanatra sem.
    El nem tudom képzelni, hogy van élő ember, aki ezt beszopja. Csak olyanok lehetnek, akik nem látták, csak hallottak róla. Vagy sokat képzelek a zemberekről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. Tegnap este Bubu64 ajánlott egy videót, most néztem, már NEM ELÉRHETŐ! Bubu, ha itt vagy! Azon lett volna a “székelymentés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Azért a facebook-társadalom csodákra képes. Megtaláltuk az ifjú párt:

    http://www.facebook.com/katalin.viman

    http://www.facebook.com/karoly.benedek.3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. én 2013. március 17. vasárnap 20:38: Minő meglepetés! Mondjuk arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szólt a srác párja, amikor meglátta a csajjal együtt a videón? A cikk szerint ők egy ifjú, kamionos házaspár. Bár ez a videóból nem derül ki, tegyük fel, csak egyszerű találgatás a dolog. Tegyük fel, hogy a kamion tényleg az övéké, és csak véletlenül éktelenkedik rajta a Waberer felirat. De akkor sem lesz boldog a fiatalember élete párja, ha meglátja, hogy egy másik hölggyel múlatja a nálunk töltött időt. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  13. Ha valós a videó és utólag sem ment vissza OV hogy engedélyt kérjen a nagy nyilvánosság előtti közzétételhez, akkor törvényt sértett.
    Nem először és sajnos nem is utoljára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  14. Nem szégyelli magát orbán, hogy pont kamionosokat ment, akik az egész káoszt okozták???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  15. Szegeny Rodolfo minden buveszi zsenialitasa ellenere irigykedve nezhetne erre a trukkre, ahogy a propagandagepezet egyetlen konnyed mozdulattal elohuzta a rokonszenves fiatal hobol mentett part, mint sipista az adu aszt a mandzsettajabol. Tokeletes idozites, tiszta kameramunka, jol kivalasztott kulsosok. Nem az elso, sajnos nem az utolso trukk ettol a cirkuszi stabtol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Mi ebben a mentés??? Felvett két stoppost oszt annyi. A másik dolog, ha egyedül utazik a filmes mi a cart keres az autóban ? Amennyiben jók az infóim általában mindig liheg a nyakában a TEK. Ezen a filmen még csak nem is követik. Egyszóval vityus tata a hülyék odaát vannak :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Arra gondolok milyen veszélynek tette ki magát a miniszterelnök,amikor idegen embereket,átvizsgálatlan csomagokkal fölvesz a kocsijába.Hogyan látja el a TEK a feladatát,hogyan engedhet meg ilyen felelőtlenséget? Egy miniszterelnök hogyan lehet ilyen felelőtlen,veszélyezteti életét és a végén itt marad az ország és nem lesz aki vezesse a kánaán felé a magyarokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Érdekes megnézni ennek az álkamionos gyereknek a facebookos honlapján, hogy miket oszt meg.
    “Károly Benedek megosztotta Szálasi Ferenc Tiszteletére fényképét.
    március 4.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Nem mentett ki senkit, hiszen csak a kamionjukhoz vitte őket.
    Nem ők stoppoltak. Orbán mondja, hogy vegyék fel, ő állt meg melletük. Nem kellett nagyon felöltözniük, élelmiszert vettek a közelben. Lehet vágott anyag, az álmélkodás pl. lehetett akkora, hogy túlzónak ítélték és kivágták, vagy pl. egyszerűen azt hitték, nagyon hasonlít a sofőr fószer Orbánra. Amit annál inkábbb is megtehettek, mert a miniszterelnök maga vezette az autóját – amit (ha jól tudom) nem is tehetne… A videokamera nem beépített, hanem kézi – ez lehetett az Ezüsthajó hagyományt őrző titkos udvari fényképészé.
    Kiderült, hogy a lány nem a pasi partnere, az otthon maradt. Csaka nő csíkszeredai, a kézenfogva sétálásból még baj lehet. Ilyen az amikor Orbán megsegít valakit – Érdeklődve várom lesz-e szakítás, válás a megsegítetteknél.
    Az egyetlen ami megfogott az a miniszterelnök hanghordozása:”na, üljenek be”. Ő csak olyat akarhat, ami evidens és visszautasíthatatlanul jó, előnyös.
    Mint tudjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  20. A DIKtátor már használt statisztákat, méghozzá tapsoló statisztákat, két évvel ezelőtt március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén
    Aki mosolyogva tapsolt 2000-t kapott, aki nem 1000.- forintot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. norbert
    2013. március 17. vasárnap
    18:53

    http://www.femina.hu/hirhatter/lemondott_allamtitkarok_2012

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos