Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán 2013. március 18. hétfő 9:30 Forrás: AN

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán

Budapest – Azt már az elején lehetett tudni, hogy valami sántít, hogy semmi sem az igazi Orbán Viktor stoppos videójában. Talán csak a miniszterelnök valódi, de az M1-esen „megmentett” csíkszeredainak mondott pár kamu. Nem azok, akiknek mondják magukat, nem mellékesen, a fiatalember Facebook profilja szerint legalábbis, Szálasi Ferenc tisztelője.

Már a megjelenésük is filmszerűnek tűnt. Frissen, kipihenten bolyongtak az autópályán, természetesnek vették, hogy a magyar miniszterelnök épp arra autózik. Mert mi mást is csinálhatna egy magyar miniszterelnök, aki épp csak, hogy megérkezett Brüsszelből? Egy igaz árvízi hajós, valódi hős?

Nekifeszül a szélnek, nem törődik a veszéllyel, embereket ment. Az sem baj, ha nem azok, akiknek a propagandafilm mutatja őket.

A furcsa pár hölgytagja csíkszeredai, manikűrös, Bíró Katalinnak hívják.  A fiatalember Károly Benedek, nem kamionos, hanem munkanélküli, nem Csíkszeredán lakik, amint az a videóból következne, hanem a hargitai Kàpolnásfalun.

Károly Benedek párja nem a vele a videón látható, s a miniszterelnök kocsijába beülő Bíró Katalin, hanem egy Márton Tünde nevű fiatal hölgy. Reméljük nem lesz ebből baja, s valódi párja, Márton Tünde nem ad neki néhány kokit és sallert, s nem kaparja ki a szemét, amiért nem vele, hanem egy másik hölggyel ültették be Orbán Viktor autójába.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 66 szavazatból)
Nem kamionos, hanem kamu párt mentett Orbán, 4.8 out of 5 based on 42 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(67)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

67 Reader’s Comments

  1. @Observer
    Azon a videón, amit én láttam, egy irányba mentek, vissza a kamionhoz. Csak elugrottak a boltba egy kis elemózsiért.
    .
    Ami pedig az iróniát illeti: Valóban ennyire megváltozott a világ? Ennyire “kényelmesek” lettünk? Mindent szájba kell rágni? A mondatok mellé jelzőtáblák kellenek? Valószínűleg tényleg így van. És ez elég nagy baj. Lehet, hogy ezért is tartunk ott, ahol tartunk…?
    Milyen kár, hogy régebben nem voltak szmájlik! Nem is tudom, hogy értettük meg egymást… (A régi íróink is elboldogultak valahogy a puszta mondatokkal.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  2. “A videófelvételekkel kapcsolatban az Autó2 Online mutatott rá arra, hogy amikor a kormánynál ülő miniszterelnök és az anyósülésen ülő belügyminiszter meglátja az út mellett bandukoló fiatalokat, Pintér Sándor azt mondja: “bevásároltak, mennek vissza a kocsijukhoz”. Csakhogy a kijelentés pillanatában nagyjából 100 méteres távolságra voltak tőlük, és akkor még nem láthatták, bevásárló szatyor van-e a kezükben, azt meg pláne nem tudhatták, honnan jönnek. Az online lap azt is kiemelte: a legközelebbi bevásárlóközpont 8,6 kilométerre volt a felvétel helyszínétől, a gyalogút tehát oda-vissza nem kevesebb mint 17 kilométer lett volna, így nem igazán feltételezhette Pintér Sándor, hogy a pár bevásárlásból jön. Különös tekintettel arra, hogy éppen ő maga kérte arra SMS-ben az autósokat, hogy ne hagyják el a járműveiket.

    Az autós magazin viszont nem csak, illetve nem elsősorban a videó valódiságával foglalkozott: kielemezték azt is, hogyan vezetett az M1-esen a miniszterelnök. Dömsödi Gábor közlekedési szakújságíró értékelése szerint Orbán Viktor számos ponton hágta át a KRESZ-szabályokat. A miniszterelnök egyebek mellett megkülönböztető jelzés nélkül vezetett a forgalommal szemben, és amikor egy tűzoltó felhívta erre a figyelmét, a politikus csak legyintett, megjegyezve még: “majd le… lerendezem”. De a megengedett sebességet is többször átlépte, valamint menet közben nyittatta ki a jármű ajtaját, és utasait a biztonsági öv kötelező használatára sem figyelmeztette.”
    népszava.online

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  3. Ezt fajta filmezést még kicsit gyakorolniuk kell a fijjuknak!
    A “Bukás” viszont profi és pillanatokon belül megszületett a hóról készült,
    telitalálatos változata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. Kedves Anna ! Én megnéztem az Ön és az AN utalását , véleményem szerint nem önnek van igaza ! A képek szerint én az AN igazát látom !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  5. Az átkosban volt olyan pletyka, a vadászaton kivezették az elejteni szánt vadat a vadász elé, h azután géppisztollyal elejtse! Nem ez történt most is???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. Cannuck meg bárki :
    nem teszünk ki semmit.
    nem teszünk ki idézőjelet
    nem teszünk ki vigyorifejet.
    Aki nemérti kérdezze orvosát, gyógyszerészét irodalmárját !
    Francotseérdekel a sok mínusz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  7. Geyza
    “nem teszünk ki semmit. nem teszünk ki idézőjelet nem teszünk ki vigyorifejet.”
    .
    Mert “magyar nemes” vagyunk? (Nem írunk, nem olvasunk, segédjelekre nem adunk?)
    .
    Akik nem írnak, de szívesen olvasgatnak, azokkal mi legyen? Ha nem mindenkinek értelmezhető, és nem világos egy szöveg üzenete, kár vele bajlódni, mert félrevezet másokat.
    .
    A jelek tájékoztatnak és eligazítanak, pont arra találták ki a nyomtatás őskorában. Kár megtagadni, ami világszerte közismerten hasznos és egységesen bevált
    Vagy csak lemaradt a szmájli a végéről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. Nem csoda, hogy ekkora figyelmet keltett ez a film. Egyrészt mert ízléstelen, hiszen ha fel is vesz valaki útmenti gyalogosokat a kocsijába néhány kilométeres útra, normál körülmények között nem dicsekszik vele világszerte és nem veri nagydobra. Nem olyan nagy ügy, ízléstelen imbecillis ebből akar magának babérokat???
    .
    A másik, az egész film úgy ahogy volt a beszélgetéssel együtt totál amatőr pancsermunka volt, úgylátom Fidesz berkekben a hozzá nemértés alapkövetelmény, sikeresen kiebrudaltak mindenkit aki képes valamit profi módon véghez vinni.
    .
    Dehát ez alapkövetelmény, Orbánnál senki nem lehet okosabb bármiről is van szó, mindenhez ő ért a legjobban, a kéretlen tanácsadók és profik húzzanak el messzire. itt az eredmény, naponta hülyét csinál magából.
    .
    Ez a legutóbbi még ráadásul siralmasan kicsinyes és ízléstelen öntömjénezés volt.

    A miniszternek nem az a dolga, hogy autót vezessen és személyesen felszedjen néhány hóban ragadt stoppost, hanem hogy szakértelemmel megszervezze az ország katasztrófavédelmét, biztosítsa hozzá a humán és anyagi forrásokat, de abba ne pofázzon bele, hogy a szakemberek mit tesznek a helyszínen, és ne autókázzon embereket menteni.

    A katasztrófavédelem emberei a tűzoltók , katonák sem mennek Orbán irodájába intézkedni, ő se autókázzon a hóba hanem a dolgát végezze. azért tart itt az ország mert ekkora narcisztikus öntömjénező amatőr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. canuck democrat

    Geyza,

    “Cannuck meg bárki :
    nem teszünk ki semmit.
    nem teszünk ki idézőjelet
    nem teszünk ki vigyorifejet.
    Aki nemérti kérdezze orvosát, gyógyszerészét irodalmárját !
    Francotseérdekel a sok mínusz.”

    Ez nagy tahó duma volt, Gezya. Tudod mit, velem te igy ne beszélj. Én ide mindig normális hangnemben jöttem, segitő szándékkal. Ha már beittál akkor nem kéne posztolgatnod. Szégyelld magad. Amúgy meg csinálj amit akarsz, kit érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Megeszi a fene azt a fajta értelmeztetést, ahol különböző írásjelekkel kell felhívni a figyelmet a mondanivalóra…
    Akik ezt várják el, egyben elismerik, hogy sok emeletnyit zuhant az értelmi szint, vagy úgy elkényelmesedett az agyhasználat, ami tökéletesen igazolja, miért képes Orbán hülyének tartani az összmagyar állampolgárság többségét.
    Képzeljétek el azt a cenzúrát kicselezni szándékozó szerzőt, aki szmájlikkal hívja fel a cenzor figyelmét, vagy idézőjeleket kezd berajzolgatni…
    Petőfiék idejében állítólag még megértették az írástudók az írástudóknak az üzeneteit, sikk volt kicselezni a cenzúrát, érdekes módon mindenki megértette, mit akart az író kifejezni. Éppen ez a szövegben elrejtett valódi mondanivaló volt a valóságos felvilágosítás leghatékonyabb fegyvere.
    Jézusmáriaszentjózsef, mekkorát változott a világ…
    Példának okáért a vitaindító utáni legelső komment az enyém. Lessetek rá, kérlek, mennyi a minusz az összeshez képest…
    Aki nem olvas ki maró gúnyt Viktornak az általam használt vezetéknevéből, annak rakhatok én annyi szmájlit, amennyit akarok, akkor se lesz képes felfogni, hogy mit olvas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. Én azért hiányoltam a filmből azokat a jeleneteket amikor örökös minielnökünk saját maga vezeti le a szülést a hóban rekedt vajúdó hölgynek a didergő nnyugdíjas néninek saját maga cseréli le a pelenkáját, hogy bele ne fagyjon a pisi. A néni ezért kezet csókol neki, és az út szélén koborló kutyával megosztja a felcsútról hozott saját kezűleg töltött kolbászát. Így sokkal hatásosabb és életszerűbb lett volna a film. :)
    beletettem a szmájlit mielőtt valaki félreértené. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. csatt
    Ne csodálkozz már!
    Az érzelmek felfokozódtak és akik hallgatnak rádióba és TV-be betelefonálókat, olvasnak hozzászólásokat a másik oldalról, akkor hihető a hozzászólás, ilyeneket hallunk, ilyeneket írnak!
    Gondolom, Te is olvasgatsz arról az oldalról, hát nem piskóták – az már nem is narancsköd-szerű homály, hanem valami elmeroggyantság.
    Én tudom kitől olvastam, nekifutottam még1x, pedig én általában gyorsan felfogom a dolgokat!
    Annyi minden megtörténik, miért ne lehetne itt is ilyen felfogású, ha valaki nem ismeri a hsz-t író véleményét?!
    Dolgoznak a parlamentbeliek, ők is minuszolhattak, mindenig feltűnik nekem, hogy a hét első három napján olvasottabb az AN….a minusz és a plusz is több ülésnapokon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Nyilatkozott a kamionos pár.

    http://hvg.hu/itthon/20130318_Orban_Viktornak_csak_szerencseje_volt__m#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_3_18

    én azt még el is hinném, hogy ők nem tudtak róla, és nem voltak beavatva ebbe a PR filmbe, és tudtukon kívüli propaganda film lett belőlük, de hogy annak készítették az tuti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Itt valami nagyon sajátos kommentszűrés (utólagos törlés) zajlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. aristeides
    Bővebben, ha lehetne!
    Engem még soha nem szűrtek ki……pedig nem rejtem véka alá a véleményemet és használom a jelzőket is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. aristeides
    2013. március 19. kedd
    10:08
    Amennyiben náci vagy úszító beszólást teszel akkor nagyon helyesen szűrni is fogják a hozzászólásodat. Uszításra vannak külön erre a célra szakosodott blogok és oldalak ott nem kell félni, hogy kivágják az illetőt a kommentjével együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Mindent értek a jószivű miniszterelnökről,meg a csiki párról,akik valószinüleg már felvették a magyar állampogárságot,csak egyet nem értek,hogy lehetett hármuk jelenlétét különböző kamera állásokból felvenni?Trükkös gyerek a mi Viktorunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos