Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán miatt többen mentek el, mint 1956-ban 2013. február 22. péntek 11:17 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán miatt többen mentek el, mint 1956-ban

Budapest – Matolcsy György visszahívná azt a félmillió embert, akik az elmúlt években távoztak Magyarországról. Ha Orbán Viktor jobbkeze, a Magyar Nemzeti Bank elnöki posztjának várományosa igazat beszél, akkor ez azt jelenti, hogy soha még ennyien nem keresték külföldön a boldogulásukat, mint a Fidesz kormányzása óta. Sokakat a megélhetés űzött el az országból, mások a demokrácia deficitje miatt döntöttek a távozás mellett.

Reális mutatója egy rendszer működésének a regnálása alatt kivándoroltak, illetve az azt tervezők aránya. Számos történelmi példát hozhatnánk az éhínség elől menekülő ír kivándorlóktól a kommunista diktatúra elnyomása elől disszidáló tömegekig. Magyarországon az Orbán-rezsim három év alatt olyan országot épített, ami sosem látott számban kényszerített menekülésre munkát keresőket, pályakezdőket, és teljes családokat, sőt, csúcsot ért el a kivándorlást tervezők aránya is.

Minden ismert statisztika szerint a kivándorlás 2010 óta gyorsult fel jelentősen. A legfrissebb hírek szerint az Ausztriában dolgozók száma idén januárban rekordszintre emelkedett (54 ezer fő), még a nyári szezoncsúcsot is megdöntötte, a Németországba kivándoroltak száma pedig egy év alatt 20 százalékkal nőtt. Jelenleg félmillió honfitársunk dolgozik külföldön.

Nem meglepő, hogy az elvándorláson gondolkodók aránya is éppen az Orbán-kormány regnálása alatt érte el csúcspontját. Tavaly 19 százalék tervezte ezt. Döbbenetes, hogy a 18 éven felüli diákok több mint fele nem Magyarországon képzeli el közeli jövőjét.

Hiába függ azonban Damoklesz kardjaként a kivándorlás réme a magyar társadalom felett, az Orbán-kormány nem akarja ezt észrevenni. Pedig az általuk tönkretett ország polgárai addig kénytelenek folyamatosan elhagyni szülőföldjüket, amíg határozott fordulat nem következik be a politikai vezetés gondolkodásában és személyi összetételében.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 57 szavazatból)
Orbán miatt többen mentek el, mint 1956-ban, 4.8 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. A helyzetet súlyosbítja, hogy azok mennek el, akikre itthon is nagy szükség lenne, akik kezdeményezők, van fantáziájuk és merszük , vállalkozó szelleműek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  2. 4,5 millió, szegénységi küszöbön élő zember.
    .
    1,5 millió mélyszegénységben élő, teljes kilátástalanságban, kőkorszaki körülmények között.
    .
    0,5 millió kivándorló, + ezek családtagjai, akik szintén leléptek (már aki).
    .
    2,5 millió nyugdíjas.
    .
    Hogy hangzik mindez? Úgy? Szerintem is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. A neten olvastam a napokban egy adatot,hogy 787 ezren hagyták már el az országot. Onnan vették ezt a számot,hogy sokan feketén dolgoznak kint,akik semmilyen statisztikában nem szerepelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  4. A fiatalok -mivel pályakezdők- általában úgyis “ingbe-gatyába” mennek csak el, a megadóztatható-megsarcolható-stb., az ún: “élet munkájának gyümölcse” a felnőtt/idősebb generáció kezében van. Ergo nem az elmenők, hanem az itthon maradók az érdekesek…
    Diktatúrában a hatalom gondolataiban nem a munka, a termelés, a fejlődő gazdaság és az ebből nyerhető haszonból való előrelépés szerepel, hanem a lenyúlás különféle módozatai, legegyszerűbben az emberek/generációk korábban már létrehozott értékei közüli zsákmányszerzés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  5. Nem érdekelte őket soha az ország csak az akarat és erő diadala, ha romok fölött , akkor romok fölött a győztesek, valami, vagy valakik fölött – gyengék, elnyomorítottak, kisemmizettek és talpnyalók, szolgák hada fölött váltak győztesekké. Az őrült elme és gondolat nem kérdi, hogy mi értelme, megvalósítja önmagát, ami aztán pusztulásba visz. Nincs önkontroll, nincs korrekciós lehetőség, ezért aztán nem is reagál arra, hogy a fiatalok és tehetségesek elhagyják az országot, mint a vak ló csak mennek előre saját végzetük felé.
    Valaki azt mondta nekem, hogy itt elég csak 5-6 millió ember, többre nincs szükség, szisztematikus likvidálás történik a Gauss-görbe két végén. Nem tudom, de lehet benne valami.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. Tanulság :
    A vekkerest nem szabad soha többé kormányra juttatni.
    Nagyon remélem, hogy a zemberek észhez térnek.
    Ha a következő kormány sem válna be, azt is minél előbb el kell zavarni.
    Én hiszek abban, hogy ebben az országban össze lehet hozni egy becsületes csapatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Eldrad (2013. február 22. péntek 11:48)
    És mindez nem vált ki kemény ellenállást.
    Sehol egy párt, vagy legalább egy csoport, amelyik azt mondaná, hogy elég, és nem csak mondaná.
    A baloldal mindmáig nem fogta fel, hogy elemi érdeke, sőt, kötelessége a saját baloldalának felélesztése és a parlamenten kívüli ellenállás megszervezése. Potenciális választóiknak tudomásul kell venniük, hogy nincs igazság, nem lesz igazságtétel, nincs remény, hogy ezek is pont olyanok, mint amazok, csak amazok sokokal erősebbek.
    A rabló jobboldal valós, a tehetségtelen baloldal álmodott koncokon marakodik.
    Kertész Ákos igazat beszélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  8. Ego, ezt olvastad?
    http://www.galamus.hu/images/stories/2013/02/zwz6wf-130222-k-y.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Ha ehhez hozzátesszük, hogy Orbánék ráadásul hozzákezdtek a “virtuális” vasfüggöny kiépítéséhez, a probléma sokkal súlyosabb, mint amilyennek látszik…
    A külföldi rendszámú autók használóinak élképesztő mértékű megbüntetése…
    A gyermekek nélkül lehet kimenni, de gyermekkel engedélyköteles lehetőség…
    A külföldi keresetből itthoniak megsegítésének ellehetetlenítési szándéka (dupla adóztatással, a bejelentett lakcím tulajdonosán adókivetéssel behajtás terve)…
    Röghözkötés…
    Idegennyelv tanításának központi átszervezése…
    Diplomához jutás megszigorítása – minél kevesebb szakértelmed van, annál kevesebb reményed lehet külföldre menni…
    A szabad munkavállalásnak Orbán ott tart be, ahol akar.
    És mégis, minden akadályt leküzdve menekülünk.
    Ám a vándorbotot ragadók lelkiállapota azért sokkal kilátástalanabb, mert 56-ban a világ legagresszívabb hatalma kényszerítette ránk az ellenállásnélküli kiszolgáltatottságot, most viszont önként dugtuk (bizony, azok is, akik ellene szavaztunk, meg akik egyáltalán nem szavaztak, birkaként vagyunk nyilvántartva!!!) fejünket a hurokba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  10. kalmik (2013. február 22. péntek 12:39)
    Most már igen :-)
    Kösz, hogy megmutattad.
    Kár, hogy a kiváló Krémer Ferenc szellemi teljesítményét olyan mélyen alulmúlják a politikusok.
    Bajnai még ahhoz képest is csalódást okozott, hogy nem fűztem hozzá különösebb reményeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Nézd a cikkhez mellékelt fényképet a Kedves Vezetőről és megérted a távozók indítékát .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  12. Sajna ez így van. A mi családunk is lépett. A nejem kollégájának családja is, két kis gyerekkel! Inkább nincs játékuk, meg sok felszerelésük, de van perspektíva és együtt vannak.

    A hírek pedig nem azt mutatják, hogy érdemes abban gondolkodni, hogy oda bármikor is visszamenjen a zember. Nyugdíj nem lesz, állás nem lesz, viszont mindenen csak adókat szednek be.

    Itt nyugalom van az emberek mosolyognak, biztatnak. A szomszéd sem jelent fel, hanem meghív egy kávéra!
    A hivatal nem kukacoskodik, hanem segít. Van sok költség, de kevesebb adó. Ha beleszámítom azt, hogy Magyarországon mindenütt csúszópénz kellett ahhoz, hogy előrébb jusson a zember, akkor nincs különbség. Ha pedig a bér/költség arányt is beleszámítom, akkor kijelenthetem LUXUS ma Magyarországon élni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  13. Szolid 2o13.o2.22.
    Ego
    Bizony a baloldal hibáinak következtében megkeseredett emberekt nehéz lesz felébreszteni.Nagy segítséget kapott ez a hatalom ezáltal. Őszintén kell erről beszélni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. Ne sírjatok! Na!
    A Helyi Téma c., tudjátok kinek a lapjában olvastam, a február 20-i számban.Szerintem hozzátok is bedobja a propaganda újságot a postás bácsi, mert kötelező neki. Érdemes olvasgatni, mert rájöttök, hogy a birkák miből tájékozódnak.
    Lesz itt nyugdíj, lesz itt Kánaan.
    A cikk címe:A kínaiaktól kaphatunk nyugdíjat.
    A téma már tavaly is terítéken volt. A tervek szerint 73 miillió forintért lehet letelepedési engedélyt, kötvény vásárlással szerezni.Nem írnám be az egész cikket, csak az utolsó mondatot.
    “Itt pedig nem szabad megfeledkezni arról, hogy a hazánkba érkező kínaiak is derék járulékfizető, a közterheket viselő polgárok lesznek, ezért könnyen lehetséges, hogy ők fogják betölteni a demográfiai űrt, és az ő befizetéseik biztosítják a majdani nyugdíjasok járandóságát.”
    És ez nem ballibsibolsi propaganda. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek. Érdemes az egészet elolvasni.
    Több kérdés merült fel bennem.
    Ki adja el az országot, és kinek?Miért nem a magyar fiatalokat tartják itt munkalehetőséggel?A kínai mi a fészkes fenéből fog adózni, ha munkája se lesz, mivel a magyarnak sincs. Lehetne még sorolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. reftno

    Én éppen bennetek és a hasonlóan kiment emberekben bízok! Az így elmenni kényszerültek tudják mi az ha nem találkozhatok rendszeresen a hozzátartozóimmal, az itt maradt barátokkal. Sajnos sokan vannak a család, baráti kör és ismerősök közül- így tudhatom. Reménykedem: ezek az emberek felmérik és-csak azért is! elmennek szavazni Reményeim szerint nem ov-ra. Ez talán kompenzálhatná az új iratokat szerzett magyarok szavazatait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Ezt a kérdést nagyon egyszerűen lehetne kezelni, nem a többségnek kellene elmenni, hanem annak az egy személynek- személyeknek akik a kialakult helyzetért, felelősek. Ha maguktól nem, hát segíteni kell őket az ország elhagyására, de legalábbis a hatalomból való távozásra. Orbánnak TAKARODNI kell!!!!!!!!!!!!!!!!! A nemzet megosztása szétszakítása miatt. Már az aljas politikájuk, a családba, az ünnepi asztalnál is jelen van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  17. Elmegyünk szavazni, hidd el. Nem fordítunk hátat a sorstársainknak. mint ahogy az otthon maradtakat is segítjük majd, ha kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. csatt:
    .
    “…A gyermekek nélkül lehet kimenni, de gyermekkel engedélyköteles lehetőség…”
    .
    OK, akkor egy jó tipp a kifele készülőknek, hogy lehet ezt kikerülni;
    .
    - A jelenleg hatályos orKbánisztáni törvények szerint 18 éven aluli gyermeket max. 1 évre lehet kivinni külföldre, minbdenféle orKbánisztánon történő bejelentés nélkül. Ha valaki ennél több időre akarja a gyerekét kivinni, olyan bürokratikus boxmeccsbe kell a hatóságokkal kezdenie, hogy levénül, mire kijárja. Ráadásul, gyakorlatilag megoldhatatlan a dolog, mert ha egyszer külföldön van valaki, ott dolgozik, ott él, hogy intézze orKbánisztánban a bürokráciát?
    .
    CSAKHOGY:
    .
    - Ha minden 1 évben egyszer legalább visszautaznak a gyerekkel pár napra, akkor kezdődik az egész egy év elölről.
    .
    Pl., ha azt akarja valaki, hogy a gyereke Északnyugat- Európában éljen, és ott is járjon iskolába – de valamiért nem tudja az életvitelszerű kitelepülést az orKbánisztáni hatóságokkal elintézni, nem kell mást tennie, mint egyszerűen kivinni a gyereket, és mondjuk, 10 havonta visszavinni orKbánisztánba. Ott pár napot eltölteni, oszt’ jónapot. Mehet vissza a civilizációba, aztán ezt minden 10 hónapban egyszer megismételni, míg a gyerek nem tölti be a 18- at.
    .
    Tudom, mert több ismerős család, és mi magunk is nyakig bennevagyunk ebben az ügyben. Aki tudja, kérdezzen meg egy családjogban jártas ügyvédet, de ugyanezt fogjátok hallani tőle is.
    .
    “…A külföldi keresetből itthoniak megsegítésének ellehetetlenítési szándéka (dupla adóztatással, a bejelentett lakcím tulajdonosán adókivetéssel behajtás terve)…”
    .
    - Még jó, hogy a keményvaluták annyival stabilabbak és erősebbek a forintnál, hogy még ezt a szemét, orKbáni állammaffia- tarhálást is könnyedén ki tudja fizetni, aki pl. svájci frankban, vagy fontban kapja a fizetést, mert hogy ott dolgozik, ahol ilyenekkel fizetnek, ugyebár. Más lehetőség úgy sincs, kézben meg azért ne vigyen már senki vagy egymillió forintot, egy fél évre előre a családnak, gyerekeknek…
    .
    Na jó, meneküljön, ki merre lát – de ésszel. Akik olvasták a leveleim, tudják, mikre gondolok itt.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. hzzz:
    .
    “..nem a többségnek kellene elmenni, hanem annak az egy személynek- személyeknek akik a kialakult helyzetért, felelősek…”
    .
    - Remek ötlet, akkor most már csak a Zország lakosságának úgy 80 százalékát kellene kiiktatni valahogy.
    .
    Barátom, képtelenség, amire vágysz – többször, többen leírtuk, miért. Nem csak a rendszer a tré, hanem a lakosság nagy része is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. .
    .
    mondom akkor az écát!
    .
    Bartus Neked, vagy Debreczeni tollára való könyvcímet ajánlok:
    .
    A felcsuti, félázsiai csüngőhasú törpedisznó, ki legyőzte a hatalmas szovjetúniót
    .
    valamelyiktek írja meg a könyvet! bőséges anyag van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Eldrad
    Ezt még senki nem támadta meg az Unióban? A gyerek nem a magyar állam tulajdona.A szülőé sem, de a szülő köteles gondoskodni legjobb tudása szerint a gyerekről. Magyarországon, ha nincs erre lehetőség, akkor a szülő lép.Jön vissza a kerítés az országhatárokra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Másodszülöttem is elment a párjával. Az unokám már külföldi állampolgár lesz.Fáj a szívem értük, de helyesen cselekedtek.
    Előkészületeket tesznek a fogadásunkra. Persze mi csak az utolsó pillanatban… Mert lesz olyan…
    Az ég szakadjon minden gazember politikusra!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Épp nézem az évértékelőjét. Alig tudja felolvasni, vérciki. Én jobban olvastam ált, isk. 1. osztályos koromban ismeretlen szöveget. Bár nem voltam begyógyszerezve meg pálinkázva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Na, most kezdett kommunistázni, jó sokáig bírta! 20 kemény percig. Rögtön meg is szakadt a közvetítés, úgyhogy beraktak egy reklámblokkot. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. bumburi (2013. február 22. péntek 16:04)
    Irigyellek.
    Az enyémeknek hiába mondom. Pedig mondom nekik, hogy menjenek, aztán jöjjenek vissza látogatóba úgy öt év múlva, de csak ezért, hogy lássák, milyen jól tették, hogy elmentek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. “Majd elkezdte felvázolni a 20 éves távlat legfontosabb sarokköveit: megszüntetjük az energiafüggőséget, mindenki talál munkát itthon, a gazdaság versenyképességét a legjobb 30 közé visszük, a magyar ipart összeépítjük a némettel, 10 ezer exportáló versenyképes exportáló kis- és középvállalatot fogunk felépíteni, és közben a GDP 50 százaléka alá csökkentjük az adósságot. Több egyetemünket is bevisszük a világ legjobb 50-je közé. A Kárpát-medencében élő magyarokat kulturális és szellemjogi értelemben is integráljuk, vagyis szétszórattatásból világnemzetet építünk, a magyar családok életszínvonala meghaladja az európai átlagot. ”

    Ez egy elmebeteg valóban. Olajkutakat is nyitunk az Alföldön és az 1000éves birodalomról ne is beszéljünk. Ez Hitler reinkarnációja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. szgabi
    Itt a zelmúltnyócév.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Megvolt a zsidózás is, bár szalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Azért a végén már vastaps is volt.

    Remélem, ha majd temetik, legalább háromszor visszahúzzák a nagy sikerre való tekintettel!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  30. Mai évértékelőnek nevezett hazugságbeszédét orbán azzal az örömhírrel kezdte, hogy tavaly több mint kétezerrel több gyermek született, mint az azt megelőző évben. Ha utánaszámolok, akkor a már általuk is elismert közel 700 000 országelhagyót, csekély 3500 év alatt pótolni lehet. Persze ez is csak akkor igaz ha a továbbiakban is ebben az örvendetes ütemben gyarapodik a gyermekvállalási hajlam, és ennek megfelelően a születések száma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. bubu64:
    .
    “…Ezt még senki nem támadta meg az Unióban?…”
    .
    - Nem, viszont az ide vonatkozó törvények nincsenek összhangban az EU törvényekkel.
    .
    De orKbánisztánt senki nem fogja kényszeríteni ezen törvények megváltoztatására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. Azért tiszteletem azok tűrőképességének akik ezt a vadbarmot képes meghallgatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. “Milliókért árulják a magyar állampolgárságot”

    http://atv.hu/cikk/20130221_7_5_millioert_aruljak_a_magyar_allampolgarsagot_ukrajnaban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Eldrad
    Igazad van. Folyamatosan szembe köpi az Uniót, a különadókkal is. Majd a büntiket a magyarok kifizetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Ego
    El fognak indulni Ők is hidd el. Amikor majd tudatosodik bennük, hogy innen már nincs lejjebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Avi:
    .
    “..Azért tiszteletem azok tűrőképességének akik ezt a vadbarmot képes meghallgatni….”
    .
    - Barátom, jól vagy?
    .
    A hallgatóság fanatikus fitymesz- zombikból, és orKbán- kitartottakból, valamint a mélymagyar tébolyban tobzódó őrültek tömegéből áll. Namost, ezek még azt is tombova ünnepelnék, ha orKbán egy telefonkönyvet olvasna fel, vagy arról rikácsolna, hogyan épít a Magyar Zember 10 éveb belül Holdkolóniákat.
    .
    Minnél elmebetegebb baromsáágok hangoznak el, a fentebb említett csoportok tagjai annál erősebb extázisba kerülnek.
    .
    Bizony!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  37. bubu64:
    .
    - Igazából nem nekem van igazam, hanem az ügyvédnek, akitől ezt jól megkérdeztem. Ő meg jól elmagyarázta, példákkal.
    .
    Na mindegy, nem ez az egytelen dolog orKbánisztánban, ami nem EU- kompatibilis, ha lehet így mondani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. Avi
    Én is megnézem majd. Csak azért, hogy lássam mennyire romlott a beteg állapota. Az ópusztaszerit nehéz überelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Kedves honfitársak..
    Olvastam a kommenteket, nagyon eggyet értek veletek.
    Én is miatta jöttem el 2010-ben.
    Szörnyü és elképesztö hogy felnött embereket igy megtudott
    hülyiteni.
    De hát ha semmiben nem jo, akkor ebben az egyben van mit
    felmutatnia.
    Valaki irta, hogy reméli, azok akik külföldre mentek,
    majd elmennek szavazni…….
    Csak jelezni szeretném :
    A külföldre ment állampolgár, a jeleállás szerint, levélben szavaz !!!
    A teljes szavazás lebonyolitását, és elektronikus felügyeletét,
    összesitését orbán álltak 9 évre kinevezett csicskák kezelik !!!
    A megfigyelök, a külföldiek is, csak és kizárolag az állami szervekkel
    lehetnek kapcsolatban, szerezhetnek informáciot !!!
    Amenyiben nem igy tesznek, a nemzeti választási bizottság megvonja
    tölük a megfigyelöi engedélyt !!!
    Ezek után, kérdéses e még, hogy elcsalják a szavazatainkat ???
    Be kell valjam, én semmit nem várok, a szavazástol .
    Orbán és bandája, nem adja a hatalmat békével .
    A diktaturát nem lehet demokratikusan megdönteni.
    Aki még ebben ringatja magát, azt gondolom téved.
    Orbán nem fogad el semmi féle demokratikus döntést.
    Ö ugy gondolja, ö a haza.
    S mint mondta, a haza nem lehet ellenzékben.
    Nem viccelt, amikor a következö 20 éves uralkodási tervéröl
    beszélt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  40. Molnár Géza 12:04
    “Tanulság :
    A vekkerest nem szabad soha többé kormányra juttatni.
    Nagyon remélem, hogy a zemberek észhez térnek.”
    1. Az egyetlen hely ahova a vekkerest el lehet (és kell) juttatni az a bitófa.
    2. Ha arra vársz, hogy az emberek észhez térnek, ne tartsd vissza lélegzeted.
    Az átlagnak tetszik a soviniszta ugatás, a rasszizmus és persze az anti-
    szemitizmus. Mert ekor érzik magukat “felsõbb” rangúnak. Ha nyomor is van,
    de van jobbi nyilas párt, (szent)korona, van “gárda”. Sõt, néhány hónap mulva
    már a nyilaskereszt is megengedett lesz.
    Aki normális az elmegy – amíg lehet (?!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. Jusef:
    .
    “…Ezek után, kérdéses e még, hogy elcsalják a szavazatainkat ?…”
    .
    - Nem lesz rá szükség, mivel a többség a fitymesz- bandára fog szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  42. Eldrad…
    Az azt jelentené, hogy végleg, lemondhatunk Magyarországrol.
    Nincs kétségem mi jön még, ha ujra ö nyer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Jusef
    “Valaki irta, hogy reméli, azok akik külföldre mentek,
    majd elmennek szavazni…”
    .
    Eszükbe ne jusson megadni a külföldi tartózkodási helyüket, a lakcímüket egy figyelembe nem vett – kárba veszett – szavazatért!
    Ha megadják a címüket, életük végéig megadóztatják õket, fizethetik a Tb-t és zaklathatók lesznek.
    .
    Nem éri meg kitenni magukat ennyi macerának, mert a szavazatuk így is úgy is elvész, az adataik birtokában pedig mindig lekövethetôk lesznek, s lesznek is, akik követni fogják, mikor merre, mivel foglalkoznak. Amilyen gátástalanok, talán még hatalmi visszaéléstõl sem riadnának vissza.
    .
    Aki elmegy vagy elment, ne hagyja magát a magyar állam hatalmi struktúrájának lekáderezni, mert attól kezdve nem lesz biztonságban, bárhol is él!
    (Még valami: Jusuf, nem kell tördelni a sorokat, a gép precízen elvégzi helyettünk.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Késve mentem az önkormányzathoz, kiváltani az éves orvosi ellátásra jogositó papirt. megbüntettek! azóta minden évbe megbüntetnek,.hogy miért azt nemtudom! az apech,megfellebeztem mopndván nincs semim, csak 4- gyerekem.de nem érdekelte öket,azóta már a büntetést feltornázták 160- ezer forintra.Nincs munkahejem,semmi jövedelmem és nincsenek tekintettel semire! menekülnék már külföldre, de hova???? ha valaki tud, akkor legyenszives segitsen! szinte éhezünk , nem elég az ember baja, akkor még az apech – is üldöz, már teljesen ki vagyok idegileg tölük.teljesen fölöslegesen fordulok bár hova,senki nem segit. csak azért irom, hátha akad eggy rendes ember ,aki segit kijutni külföldrte.Tóth Tibor fajsz , 6352

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. proaktiv.. ok. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Proaktívnak igaza van. Akik kimentek, azok ezzel kinyilvánították a véleményüket. Én itt maradok, de nem várom el, hogy szavazzanak, mert nincs értelme.Az itthon maradottaknak kell megoldani. Ha Orbán nyer a Jobbikkal, megérdemeljük a sorsunkat.Remélem, hogy megérem azt a pillanatot, amikor ezt a bagázst kinyírja egy másik maffia banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. proaktiv

    A levélben való szavazás csak azokra vonatkozik akik annyira távol vannak a legközelebbi szavazóhelytől, hogy nem vállalják az utazást. De a nagykövetségeken lehet, ami azért nagyon sok embert érint. Ausztriából és Németországból meg a családlátogatást lehet a szavazáshoz összekötni.
    Így egyre csökken a kinn élők levélben szavazása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. ten ..
    A nagykövetségeken leadott szavazatok?
    Már mint ugy érted, hogy ahol az a naygkövetségi gárda van, akit orbán nevezett ki, és tart nekik ész osztást, hogy mit merre hogy ?
    Elöre boritékolhato, az ott leadott szavazatok valami csoda fojtán, mind fieSS-re változnak.
    Esetleg… valoban hazamegyek szavazni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Bár tök mindegy, ugy érzem igy gondolom elcsalják igy is ugy is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Én még azért bírom itt ebben a diliházban becsavarodás nélkül, mert bízom abban, hogy belátható időn belül megpattanhatok innen, minden tiszteletem azoké, akik vállalják az itteni küzdelmet és maradnak, és közben megőrzik az ép eszüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán a Die Pressében 2012. június 18. hétfő | AN

A kínai nők és a munka világa 2011. november 30. szerda | AN

Nagyon kevesen dolgozunk nagyon sokat 2011. augusztus 29. hétfő

Nagy Anna ősszel újból viszi a szót 2011. augusztus 15. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos