Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán retteg, de a milliárdok megvédik 2012. december 15. szombat 12:16 Forrás: AN

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán retteg, de a milliárdok megvédik

Budapest – „Orbán Viktor számára nincs válság, mi több eljött az aranykor” – írja közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője. A miniszterelnökség szerinte jövőre csaknem kétszer annyi állami pénzből gazdálkodhat, mint idén, és jelentősen nőtt az Orbán védelmét ellátó, „magát többször nevetségessé tevő” Terrorelhárítási Központ költségvetése is.

A 2013-as költségvetés ezer sebből vérzik – folytatja a szóvivő –, s „az ország számára további elszegényedést, Orbánéknak még jobb létet hoz”.

„Miközben tízmilliárdokat vesznek el a felsőoktatásból, és a diákok már az utcán demonstrálnak, miközben gyógyszerkassza kiürül, a szegénység már négymillió embert érint, az orvosok és a fiatalok dömpingszerűen hagyják el a Fidesz-által kifosztott országot, addig a Századvég Intézet milliárdokat kap értelmetlen elemzésekre a fideszes politikusok pedig közpénzen és állami autókkal járnak nyaralni” – állítja Török Zsolt.

„Most a TEK kap 10 helyett 13 milliárdot. Orbán Viktor fél talán? A Kedves Vezér tart népétől? Attól tart, hogy az elszegényedő rétegek éhséglázadásba kezdenek?” – fogalmaz a szóvivő.

Vagy attól tart, hogy „a szavazók elveszik tőle azt, ami számára a legdrágább: a hatalmát?” – teszi hozzá. 
Szerinte „arcátlanság, amit a költségvetéssel művelt az Orbán-Matolcsy páros”, mert „önmagukért mindent az országért semmit nem tesznek”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 64 szavazatból)
Orbán retteg, de a milliárdok megvédik, 4.9 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Milyen írásjel hiányzik a cím végéről? Pont, vagy kérdőjel? Nem mindegy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  2. Brüsszelben a tegnapi heherészése után csak annyit mondanék:
    önmagától senki nem tudja őt megvédeni, a hatalom elvesztésébe 2002-ben megzakkant, a 2/3-tól pedig totálisan elszállt, ez volt a csúcs, neki innét már csak lefelé van! Ám azt is tudja, hogy elszabta, így elvonul a tündérmesébe!
    Amikor megnyerte a 2010-s választást azt mondta, most lehet belőle államférfi is, de ezt el is ronthatja.
    Aki sallert osztogatott, akire azt mondták, hogy a diplomácia neki és munkatársainak magas, az biztosan nem államférfi, amit az itt élőkkel művel azt nem kell ecsetelnem, mert az sem egy államférfi tetteit!
    “Ahhoz, hogy a szegényeknek adni tudjunk, először a gazdagokat kell jóllakatni!”
    “Megtanultam, ha lehetőséged van ellenfeledet megölni, nem gondolkozol, hanem megteszed!”
    “Ami rossz az országnak, az jó a Fidesznek!”
    “Ne mi nyerjük a legtöbbet!…majd jönnek a jogászaink ….oszt jónapot!”
    Hát úgy hamarjában, hogy miért is van oka többek között a rettegésre!
    Schmuck Andorék is összegyűjtötték a Fidesz sarát, aki tudja egészítse ki, majd három év országrontó tetteivel, nehogy egy is kimaradjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (56 szavazatból)
  3. A diktatúra, és a diktátor, már a történelemből ismert jegyeit mutatja fel. Nincs ez másként honunkban sem. Egyként működik a világ és benne a vezér. Tiltsuk ki Magyarországról, és az Unióból. Ellensége mind kettőnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  4. A milliárdokról jut eszembe!
    Ezen a héten volt az angol gróf tárgyalása Gripen-vesztegetési ügyben, nem találtam semmiféle információt ezzel kapcsolatban. Ha valakinek van információja, kérem írja meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. És mi lesz ha a TEK elhárítja Orbánt mint terroristát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  6. Eagle
    Álmodozol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  7. csakén
    “a héten volt az angol gróf tárgyalása Gripen-vesztegetési ügyben”
    .
    Az első tárgyalási nap volt szerdán, és várhatóan január közepéig tart a procedúra. Érdemben nem sok történhetett, azért nem írt róla a sajtó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. “Orbán retteg, de a milliárdok megvédik”
    .
    A TEK-nek elszórt milllárdok mellett a saját és a családja milliárdjaiban is bízik. Abban is, hogy a nemzeti oligarcha tagjai, a hazai milliárdosok megvédik. Legalábbis reméli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  9. Ettől a felcsúti paraszt fiútól, ravaszságot még a róka is tanulhatna. Nem a kezét kell figyelni, hanem amit mond, és ahogyan mondja, a tekintete- fanyar mosolya olyan mint aki két dimenzióba gondolkodik. TI CSAK HALLGASSÁTOK a mesét, én meg majd döntök úgy, hogy ti arról koldultok. Ettől a féregtől mielőbb meg kell szabadulni mielőtt 2/3 felhatalmazással le nem rabolja az országot, oszt jó napot. Intézkedései bűnszövetségben elkövetett csalás, lopás, a talpnyalók pedig megvannak félelmitve, és nem tehetnek mást min csak a gombok nyomogatását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  10. Van itt penz arra amire Orban akarja , hogy legyen ! Felcsuti foci, Videoton, Fradi, alapitvanyokra itthon es kulfoldon !Allami mamut cegek reklamozasrara arra is van a nep meg enni nem tud szepen lassan. Orban mar csak ilyen , hosszu volt az ut felcsutrol csizmaban de nem eleg hosszu.Ezt szivjak most a magyarok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  11. proaktiv
    Köszönöm.
    Nem felejtem el, majd január közepén érdeklődöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Hzzz
    Te “fanyar mosolynak” nevezed azt az idétlen röhögcsélést, amit produkált?
    sima kis köztörvényes báncselekménynek, az állam rendje elleni összeesküvést?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  13. Képtelenség, h ez az országpusztító paraszt ezt megússza!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. “kekec” Bocs. A mosolyt nevezhetem provokatívnak, cinikusnak, vagy kínosnak, a lényegen nem változtat. Az országnak jelentős részét az elégítené ki, hogy takarodna de minél előbb. De az is lehet az idétlen röhögcsélésével csak zavarát leplezi. Ügyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Leo KLein
    Dehogy ezt szivják a magyarok ,hanem azt ,hogy európa leghülyébb népe.
    2/3-ot adni egy nyilvánvalóan súlyos beteg embernek. Ez agyrém.
    Tegnao visszajátszittam a brüsszeli hadoválást,de közben levettem a hangot. Ajánlom mindenkinek !A napnál is világosabb ,hogy mi is van!
    Elborzasztó!
    Adiákoknak üzenem,hogy a jövő héten legyenek nagyon kemények!
    Ragaszkodjanak a TELJES!!!!!!!!!!!! nyilvánossághoz!
    Ha a nehéz gazdasági helyzetre hivatkoznak Kőkeményen kérjék számon a pofátlan pénzszórást, és ezt is nyivánosan és irásban ( a listát előre állitsák össze! Felcsúti akadémia, stadionok, századvég, nézőpont, fekete akadémia, vitézy jutalom, friens of Hungary, erdélyi egyetem stb…..stb.
    Nyilvánosan jelentsék ki,hogy nem hagyják magukat megosztani. Ez az egyik legnagyobb veszély! Ebben nagyon profik! Egyetemistát a középiskolásokkal,
    reált a humánnal,diákot a tanárral, szőkét a barnával, alacsonyt a magassal, mindig, mindenhol,mindenkit!!!!!! Semmi időhúzást ne fogadjanak el, semmi
    távoli igéretet,úgyse tartják be!
    Majd megigérik ,olyan matolcsysan ,hogy 2035-ben itt lesz a legjobb oktatás. NEM benyalni semmit!! És nyilvánosság, nyilvánosság és megint csak nyilvánosság Azt érzem ,most megfoghatók. Most a fiatalokkal van dolguk!!!
    Nem a rokkantakkal,a betegekkel, a rákosokkal, a munkanélküliekkel!!
    Most el lehet kapni őket! Higgyétek el most dől el a jövőtők, sőt a gyerekeitek jövője is!!! Erre gondoljatok! Ez a bugris paraszt fél tőletek! Hajrá Magyarország,Hajrá magyarok.!! De most nem ÚGY ,hanem tényleg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (54 szavazatból)
  16. Nem bírom nézni azt az aljas, ocsmány, becsalogató, csapdaállító, ravasz, vigyorát, a kihívó gyáva tekintetét, a “na kell egy pofon? adok ha látom hogy gyengébb vagy” arckifejezését.
    .
    Azt a szemét sunyi gonosz arcát amely lesi az alkalmat, hogy nagy élvezettel adhasson egy nagy fülest, mert tudja, most lehet, nem ütnek vissza. ahogy tapogatja ki a határt üthet e, játékosságnak álcázva, és mikor és mekkorát, hogy ne kapja vissza. Nem bírom ezt a szemét kekec stílust, mint egy gimis srác aki keresi a gyengébbeket gonoszul, de belső bizonytalansággal.
    .
    Ennek az embernek csak egy dolog hiányzik, egy profi bokszoló aki válaszol a kihívásra és elindítja az öklét egy valós válaszra. Életfogytiglan tartó élmény és tapasztalat lenne kacor királynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  17. bubu64
    2012. december 15. szombat
    13:35
    .
    Mondjuk úgy, hogy inkább csak felhívom a TEK figyelmét, hogy végezzék a munkájukat amiért fizeti őket a magyar nép és jöjjenek rá, hogy a magyar nép fizeti őket és nem Orbán a zsebéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  18. Mindegy, mit kommunikálnak a hatalom jelenlegi birtokosai, nézz körül: már menekülnek a patkányok, ők már érzik, hogy süllyed a hajó. Ha ma lennének a választások, egy másik kétharmad győzne. Csak, hogy itt a baj! Nincs egy legitím ellenzék, akit elfogadhat a botor nép, aki a nyolc év hülyítéseit bevette.
    Most meg látja, hogy mégis rossz lóra tett. Hol az új hiteles “LÓ”? ”
    “Ha ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakán, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen.” /Gróf Széchenyi István/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  19. Most már tudom, miért olyan fontos a rákgyógyszereken spórolni pár milliárdot. Most őszintén, van fontosabb dolog, mint a Kedves Beteg testi épsége?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Kedves Hitetlen!

    Kérlek, ne patkányozz!

    Itt van Gyros András:
    http://fn.hir24.hu/cikk/00290000/296383/4.jpg

    Ez pedig itt egy patkány:
    http://3.bp.blogspot.com/-jcVprCBsnL0/TZDPygjQDXI/AAAAAAAABFU/0aSVX_c7Px0/s1600/Cute+rat.jpg

    Ugye, hogy sokkal aranyosabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. *
    A képen hátulról, Kokó füle adja az előteret. Ezek szerint a boxbajnok adta át kesztyűjét annak aki nem szeret kesztyűben harcolni. Kokó, ha lett volna benne emberség, de nincs, beadhatott volna egy – még a profi időkből talán megmaradt – jobbegyenest kesztyű nélkül a keresztapának.
    Ja, hogy akkor nincs Széchenyi-segély ?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. http://eduline.hu/cimke/di%C3%A1kt%C3%BCntet%C3%A9s+Budapest

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Stumpné Bekes Margit

    Orbánt már az Atyaúristen sem fogja megvédeni! Ez tuti!
    Nagyon átverte a hiveit (szavazóit),az embereket,tehát mindenkit.Egyszemélyes önkényuralommal szemben a magyarok mindig is fellázadtak,kivonták a kardokat.Most a választássokon fogják megmuatni,milyen a magyaros virtus! Ha eljutunk odáig és nem bukik meg előbb!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Lassan gondolkodhatunk, hogy mi lesz a Tek őrző és védő csapattal …
    Ami már nem is olyan kicsiny …
    Részemről a feloszlatásukra voksolnék, Orbánnak pedig egy nagy maflást, ha már sportszerűen felvette a kesztyűt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. Török Zsolt egy ,,tökös gyerek”, elnezest a kifejezesert, igy kell beszelni.
    Naponta haromszor kellene, igy beszelni, sajto tajekoztatot tartani ebben a stilusban. Tarsadalmat tajekoztatni kell minden, nemzetronto cselekedeteröl a csuti baltasnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. 1998-ban “Viktorka” hirdette ki hogy az első diploma mindenkinek INGYEN jár ebben a országban. Feltétel nélkül!!! Nappali tagozatos lehet bárki 35 éves koráig. Lehet hogy rosszul emlékszem.
    A tisztességes média leépítése után természetes következmény az oktatási rendszer leépítése alapjaitól! Minél “Hülyébbé” tesznek egy népet annál könnyebben lehet igénytelen rabszolgává tenni.
    A mai napig nem tudjuk ki volt az a 2/3-ad aki rá szavazott. Van ki 3 ezerért, van ki több ezer milliárdért. A “szürke eminenciások” tartják -egyelőre – poszton ezt a primitív gőgös faluja utolsó házában lakó megvetett párttitkár kölyköt.
    Azt sem értem – vagy talán mégis -, hogy a Fidesz hogy bírt egyesülni a KDMP-vel akik a vallást? hirdetik, de az igazi hitet lépten-nyomon meghazudtolják. Támogatni kell őket, hisz vidéken a Kossuth Rádió helyett a papok hirdetik a Fideszes igéket.
    Végezetül szerintem a TEK-be tömörítették a legprofibb és legradikálisabb jobbikosokat, hogy ha úgy adódna ne kócolja össze senki Vityike és felesége haját. Ugyan Anikó asszony messze nem úgy néz ki és viselkedik mint ahogy egy miniszterelnök feleségéhez illenék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. TISZTA LAPPAL A Fidesz a magyar politikában 1988 – 1991
    Nyílt levél Pozsgay Imrének Budapest. 1988.december 21.
    Részlet: ,, Az ország egyre romló gazdasági helyzetében szemet szúró az a
    kivételezett költségvetési elbánás,amelyben a rendőri szervek részesülnek,- – ”
    A Fidesz szerint,akkor ez felháborító volt,most teljesen helyénvaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Dudás Frencnek:

    A Fidesz hitvallás: az álláspontom az ülés pontom határozza meg.
    Ehhez semmi magyarázat nem szükséges.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Tulajdonképpen tragikus sorsú, ami még nem teljesedett be. Nem kívánom se neki, se nekünk. Amit teremtett, azt sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Nem teljes lista, ki kellene egészíteni…
    Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. A lista folyamatosan bővül. (Orbán lapjáról kitiltottak társasága)

    1. A Kubatov-lista
    2. Pintér Sándor belügyminiszteri kinevezése
    3. Kósa és Szíjjártó nyilatkozatai az ország csődközeli helyzetéről
    4. A 2010-es választás fülkeforradalomnak nevezése
    5. “Ellenzék nélkül is működik az ország”
    6. A csontvázbizottság
    7. Orbán 29 pontja
    8. Schmitt Pál kinevezése házelnökké
    9. Schmitt Pál kinevezése köztársasági elnökké
    10. A Nemzeti Együttműködés Rendszere

    11. A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata és kötelezővé tétele
    12. Kövér László kinevezése házelnökké
    13. Stumpf István kinevezése alkotmánybíróvá
    14. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megalakítása
    15. Szalai Annamária kinevezése az NMHH élére
    16. A médiatörvény szigorítása
    17. A Terrorelhárítási Központ létrehozása
    18. Az állami cégvezetők keresetére vonatkozó bérplafon eltörlése
    19. A 2010-es választás kétharmados forradalomnak nevezése
    20. A gazdasági szabadságharc meghirdetése
    21. A Duna TV, az MTV, a közrádió és az MTI felügyeletének összevonása
    22. Az Országos Érdekegyeztető Tanács felszámolása
    23. Orbán kijelentése: “világszabadalom lesz az új magyar adórendszer”
    24. Orbán kijelentése: “Matolcsy a jobbkeze, és nincs az a pénz, amiért a jobbkezéről lemondana”
    25. Az öttagú Médiatanács öt fideszes tagja
    26. A válságadók: bankadó, chipsadó, telekomadó, energetikai adó, kereskedelmi adó
    27. Selmeczi Gabriella kinevezése nyugdíjvédelmi megbízottá
    28. A BKK megalakítása, Vitézy Dávid kinevezése a BKK élére
    29. Orbán kijelentése: “Aki kételkedik, az a múltat védi”
    30. Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása

    31. Tízmilliárd forint a DVSC-stadionra
    32. Gazsó L. Ferenc kinevezése a Kossuth rádió főszerkesztőjévé
    33. A Költségvetési Tanács jogkörének korlátozása
    34. Az egyéni választókerületek körzethatárainak átrajzolása (gerrymandering)
    35. A MANYUP-tagok megtévesztése és megzsarolása
    36. Parlamenti jóváhagyás a 3000 milliárdnyi magánnyugdíj-pénz államosítására
    37. A Pál Utcai Fiúk szám “Felhők jönnek Magyarországra” sorának kicenzúrázása
    38. A “Felszállott a páva” című népdal betiltása Pécsett
    39. Az alkotmány átírásáról szóló kérdőíves “nemzeti konzultáció”
    40. Az államadósság-kommandó
    41. A 2011-es bérkommandó
    42. A Széll Kálmán-terv
    43. Az alkotmány átírása és átnevezése alaptörvényre
    44. Az alkotmány asztala
    45. Az alaptörvény preambulumának tartalma
    46. A gyerekek után járó plusz szavazati jog felvetése
    47. A szabad sajtóról és a tehetetlen országgyűlésről szóló rész kivágása Petőfi verséből
    48. 500 fizetett statiszta 2011. március 15-én
    49. Hegedűs Zsuzsa 10 milliós megbízása
    50. A Makovecz-akadémia

    51. A határon túli magyarok választójoga
    52. Orbán nyilatkozata: “Ne azt figyeljék, amit mondok”
    53. A bírák nyugdíjkorhatárának a leszállítása
    54. Személyes adatok gyűjtése a konzultációs kérdőívekkel 2011 tavaszán
    55. A Demokratikus Koalíció tagnyilvántartásának leközlése a Magyar Nemzetben
    56. Ügyészségi vizsgálat, mert egy kommentelő megsértette Schmitt Pált
    57. Orbán kijelentése a kokikról és a sallerekről
    58. A győri Audi-beruházás ellen tiltakozó természetvédő bebörtönzése
    59. Ingatlanadó-kivetési jog az önkormányzatoknál
    60. Az iskolák felügyeleti jogának visszavétele az önkormányzatoktól
    61. Kertész Ákos meghurcolása
    62. Kétmilliárdos keret a Marslakók sorozatra
    63. Ügyészségi vizsgálat a Twitteres ál-Semjén és követői ellen
    64. Dörner kamu pályázata az Új Színház igazgatói posztjára
    65. Orbán Viktor pénteki beszédei a közrádió 180 perc műsorában
    66. Orbán: “A magyar gazdaság egy gyorsnaszád”
    67. Illusztrációk húszmillióért az alaptörvényhez
    68. A Puskás-hagyaték Felcsútra csempészése
    69. Orbán levele a nyugdíjasoknak 2011 őszén
    70. Handó Tünde kinevezése az OBH elnöki tisztségébe

    71. Lomnici Zoltán kiretusálása a köztévé híranyagából
    72. A Klub rádió frekvenciavesztése
    73. Németh Lászlóné kinevezése
    74. A Békemenet 2012 januárjában, a “Nem leszünk gyarmat” jelszó
    75. Az egykulcsos adó bevezetése mellett az adójóváírás kivezetése
    76. Az Éhségmenet résztvevőinek megalázása Mezőkövesden
    77. Schmitt Pál plágiumbotrányának mentegetése
    78. A Századvég tanácsadói pénzkeretének megduplázása hárommilliárd forintra
    79. A Munka Törvénykönyvének átírása
    80. Lázár János kijelentése: “akinek semmije nincs, az annyit is ér”

    81. A Malév-csőd
    82. A vonatok járatszámának a csökkentése
    83. A helyi és helyközi buszjáratok számának csökkentése
    84. Lengyel importtüntetők a 2012. március 15-i állami ünnepségen
    85. A “nemzeti érzelmű” és “demokrata” kifejezések kisajátítása a jobboldal számára
    86. Székhelyi József kitiltása Egerből
    87. A szélsőjobboldali eszmék terjedésének támogatása
    88. Ángyán József rágalmazása az MTI híreiben
    89. Rágalomhadjárat Gyurcsány ellen a közmédiában és a Hír TV-ben
    90. Balog Zoltán lelkész kinevezése az EMMI élére

    91. Lázár János kinevezése államtitkárrá
    92. Ámokfutás Erdélyben Nyirő József hamvaival
    93. Fideszes parlamenti képviselők nyilatkozatai arról, hogy meg lehet élni havi 47.000 forintból
    94. Kövér László kijelentése a “nyikhaj, senkiházi, utolsó tollforgató terroristákról”
    95. Kövér László kijelentése arról, hogy az ellenzéknek nincs helye a parlamentben
    96. A termőföld-botrány
    97. Az oligarcha-botrány
    98. A pártok állami támogatásának a felfüggesztésére vonatkozó tervek
    99. A TEK hatáskörének a kiterjesztése
    100. A csekkadó és a telefonadó
    101. Habony Árpád, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein
    102. Orbán Viktor kijelentése a pávatáncról és az IMF megtévesztéséről
    103. Schmidt Mária kijelentése az olcsó és kisigényű magyar munkásokról
    104. Kövér László erdélyi kampánykörútja az RMDSZ ellen
    105. A közmunkások alkalmazása fideszközeli vállalkozók birtokain
    106. Áder János kinevezése köztársasági elnökké
    107. Orbán kijelentése a “romkocsmákban merengő állástalan diplomásokról”
    108. Matolcsy György tündérmesés nyilatkozata a Quest-interjúban
    109. Az erősödő Horthy-kultusz
    110. Kumin Ferenc levele Hugh Grantnek

    111. Kumin Ferenc levele a Financial Times-nak
    112. A felsőoktatási reform
    113. A kormány sorozatos beavatkozása a román belpolitikába
    114. Orbán kijelentése a félázsiai származékokról
    115. A dinnyekartell
    116. Orbán Facebook-üzenete a gazdasági szabadságharc megnyeréséről
    117. Kövér László kijelentése a pancserpuccsról
    118. A választási regisztráció terve
    119. A kormány hazugságai a választási regisztráció francia és USA-beli rendszeréről
    120. Giró-Szász hazugságai az unortodox magyar módszerek átvételéről
    +1.Az azeri baltás gyilkos kiadatása
    +2.A nem létező IMF lista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  31. Jó a lista !
    Fel is pontoztam !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. Orbán, mint célszemély védhetetlen.
    Ezt minden kezdő assassin tudja.
    Egyszerűen azért él még, mert a világon sehol sem nyilvánították még “primary target”-té.
    Az a 13 mrd ablakon kidobott pénz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Ez pontosan így van, Orbán játssza a fontos embert, a szomszédokat leteperő idióták pedig a Rambót. Ha Orbánt védeni kellene, és azt szakemberek tennék, nem is jelenhetne meg a Videoton stadion nyitott páholyában. Az lőhetné le, aki akarja. De nem akarja senki, és ezt tudják, különben nem ülne oda. A diktátornak imponál, hogy magánhadserege van, de ezektől bármikor seggbe is lehetne rúgni, nemhogy lelőni. Ezekre semmi szükség nem lenne. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. bonhomme
    2012. december 16. vasárnap
    02:53
    -
    Végül is mindenki védhetetlen. Ha van pénz , idő, és motiváció, bárkit meg lehet ölni, ha nem is tűzfegyverrel. Senki nem képes megvédeni .
    -
    Orbán valószínűleg egyszerűen nem éri meg a fáradtságot. Egyenlőre.

    .
    Akiknek megérné, azoknak vagy nincs pénzük, idejük, vagy szakértelmük. Végül is Orbán mindig mások hibájából, mulasztásából él és maradt még mindig életben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Ne ábrándozzunk!
    Orbánt a baloldal hülyesége élteti, és hagyja az emelvényen.
    Már a választást meg lehetett volna óvni, de nem tették.Astaroth felsorolt 122 nem kis “bakit” amit,ha lenne egy potens baloldal már rég kihasználta volna, és Orbán, valahol a disznóólak környékén támaszkodhatna a ganajászó villájára!
    Be kell látnunk, ezek egymásból élnek.
    Eltelt majd 3 év.Az mszp elnöke, meg mikor melyik lejáratottja mond néha hülyeséget, és annyi… A magas labdák pattognak, nincs ki leüsse.
    Várják a választásokat… Várhatják. Szerintem itt egész más készül, és nem a választás.
    Ki fogja viselni a felelősséget a majdan bekövetkező nem kellemes helyzetért?
    Félreértés ne legyen! Én nem magamat, meg a sorstársaimat mentegetem.
    Kicsit furcsállom, hogy annyira kapaszkodik mindegyik a parlamentbe jutáshoz,és amikor helyzet van,azt nem tudják megoldani!Akkor ne tülekedjenek abba a nagy házba, hanem hagyják a népre, hogy tegye a dolgát!!!
    Elaltatnak bennünket,merthogy nekik az lenne a dolguk, hogy érvényesítsék az érdekeinket,és rendbe rakják a gazdaságot konszenzussal,és ehelyett mindegyik a saját pecsenyéjét sütögeti. Kimondva, és kimondatlanul, de ez történik.
    Ébredjünk már fel! Vonja felelősségre mindenki a parlamenti képviselőjét, akár fideszes, akár mszp-s, és ezzel talán serkentve fogják érezni magukat a teljesítményre.
    Az már vicc kategória ami itt folyik…Ha nem lennénk az elszenvedő alanyai, akkor még nevethetnénk is rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  36. Kérek egy gepárdot karácsonyra és mindent megoldok.
    Hoffman Rózsa összes lapját meghackelték a diákok.
    Végre ők elindítottak valamit, előbb utóbb a szüleik is mennek velük.
    Hajrá!!!! Szurkolok nekik! <3 :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Kimaradt.
    Azért kapja mindegyik a pénzt, és nem is keveset, hogy jól végezze a dolgát. E helyett mit kapunk?
    Néha a képviselő urak megjelennek, és úri mivoltukat néhány pogácsa, és buborékos víz társaságában prezentálják.
    Kit érdekel ez???
    Oldják meg az ország dolgát, ne háborúzzanak! Amelyik meg háborúzni akar, azt iktassák ki bármi módon, és haladjanak a munkával!
    Nem mentség hogy kevesen vannak ellenzékben.
    Az mszp elnökének ideje volna a tagságát és szimpatizánsait felvonultatni egy nagy demonstráción! Ne csak ábrándozzon a miniszterelnöki székről! Nem ez az elsődleges feladata!
    Ha már meg van az új arculatuk (roppant fontos volt most azt megcsinálni!) el is kezdhetik az új eljárási rendet. Kifelé az utcára,ahányan vannak! A fideszesek, meg a civilek a Haza és haladás, a DK már akciózott az utcán eleget! Rajtuk a sor! ne mindig egyetértését,adja, meg együttérzéséről biztosítson akárkit, hanem tegyen! Mutassa meg Mesterházy, hogy ki tud vinni annyi embert az utcára, amennyit Gyurcsány! (ugye emlékszünk?)
    Ott domborítsa az egóját, ahol el is tud érni valamit.
    Virítson már Ő is, hátha tőle Orbán megijed??? ( ezt viccnek szántam)
    Mert eddig még mindig valakik mögé bújva állt ki valami ellen, vagy mellett.
    Egy próbát nem érne ez meg Mesterházy úr?
    Rajta! Bokszkesztyűt fel, és kiütni Orbánt!!!Egy nagy tüntetéssel, olyan világraszólóval. Meg lehet kérni a házi oligarchákat, hogy támogassák a rendezvényt a buszok bérlésével legalább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. nagy andrás
    gírosz azért növeszt szakállt, mert képtelen lenne minden reggel belenézni a tükörbe.
    Eagle
    Azért a TEK-nél sem csupa hülye van, és nagyonis tudják, hogy a létük Orbánhoz van kötve. Mert azt remélem, hogy az ellenzék nem kívánja őket, és a privilegizált helyzetüket fenntartani a győzelmük után!,
    Vanek úr
    Az várható volt, hogyha az mszp visszahívja Ron Webert, akkor nem a sunyi lapításnak lesz itt az ideje. Ahhoz nem ő a megfelelő ember. Már ideje volt ellentámadásba átmenni.Az eddigi tutyi-mutyizás már az idegeinkre ment
    Astaroth
    Schmuck Mszdp-je állította össze a listát, és Olgánál már 130-ról beszélt.
    Gondolom a rákosok és a cukorbetegek gyógyszermegvonása + 2, de jó lenne tudni a maradék 6-ról is! Egyébként Andorka mostanában nagyon nyomul, és a Tisztelet Társaságával a háta mögött nagyobb nyomatéka van, mint a pártjának magának. Kapolyi meg szépen félreállt – vagy félreállították?
    bumburi
    Ez az az eset, amikor indokolt a “kettős mérce” alkalmazása. Mert a mostani ámokfutásért a 2/3-hoz tartozó, gombnyomogató főemlősök a felelősek.
    Az mszp politikusokon számon kérni, hogy “miért nem akadályozták meg” kb annyi, mint amikor a nemi erőszak áldozatát hibáztatják azért, mert “nem védekezett eléggé” És az mszp eléggé mutyipárt ahhoz, hogy biztosra vehetjük: ők aztán benne lettek volna a “kompromisszumokban” De a 2/3-nak esze ágában sincs az önmérséklet.
    Amíg meg nem volt a tömeg a kormány ellen – nem lehetett volna kormányellenes tömegrendezvényeket szervezni. Mert ne feledjük: még mindig a Zöld Pardon bezárása ellen volt a legnagyobb nem kormánybarát rendezvény a választás óta! Talán az Opera előtti tüntetés mérhető hozzá. De ott is csak pár tízezren voltak, nem félmillióan, mint 57 május elsején! Tömegtámogatás nélkül pedig marad a parlamenti nagyon korlátozott lehetőség az ellenzék részéről. De ami késik – nem múlik! Én továbbra is rendíthetetlenül bízom abban, hogy Orbán képes ezt az ellenzéki tömeget előállítani. Miért, akár csak két hete gondoltad volna, hogy az ifjúság ennyire egységesen kell ki ellenük?
    És még hátra van 15 hónap!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. hűha: nem kell, hanem kel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Eagle
    A magyar nép a TEK munkáltatója is, el tudják-e dönteni, miért is fizetjük őket?!
    Remélem, hogy az ő városuk, családjuk is érintett azokban amikben a nép, mert az egy dolog, hogy őket megfizetik, de a hátrányok a bővebb családot is érintik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Még néhány, hirtelen:

    MMA megalapítása,
    Vigadó, Műcsarnok lenyúlása
    Fekete György nyilatkozata (Konrád György)
    EON megvételenek szándéknyilatkozata
    10% népkábító rezsi “árcsökkenés”
    Tandíj tervezett irreálisan magas értéke
    Röghözkötés terve, “hallgatói szerződés” eufémizmus
    Bankadó véglegesítése

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Csűrhetjük ,csavarhatjuk nincs más csak elzavarni ezt a társaságot.A törvényeket megsemisítették amivel el lehetne őket távolítani a hatalomból.Akkor mi marad a bátorságunk az elkötelezettségünk ha szabadságot akarunk.Nem vagyok hős én sem de végre békét nyugalmat és biztonságot szeretnék úgy magamnak mint a magyar népnek.Akkor hogyan tegyük ezt meg??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Kedves bumburi már nem 1000-et írunk , István király le gyilkolta a riválisait és
    végrehajtotta az elképzeléseit.Ma már demokrácia van (az USA és az UNIÓ szerint) és másképp kell politizálni. ,,- – - a demokrácia megszilárdításához szükséges alapintézményeket a legszélesebb konszenzus alapján kell kialakítani, működtetni,s a gazdasági életet csak olyan határozott kormányzati politikával lehet mederbe terelni,amely mögött széles társadalmi konszenzus áll.”1991.3.29.
    A múlt század utolsó évtizedének az elején még tudta a Fidesz is,hogy hogyan kell demokratikusan politizálni, mára elfelejtette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. A lista nagyon jó , most már csak egy bíróság kell ahol ezért tételesen elítélik a bandájával együtt.Mivel erre elég kicsi az esély maradnak az utcai zavargások , de ha lehet csak oly időben amikor nincs a parlamentben képviselő ,mert akkor az eredmény is kétséges és belátható.Érdekes régen mindig volt egy fizetett bérenc aki bárhová ment a miniszter ,ott volt és persze volt nála tojás is.Mostanában ezt levezetném narancsra mert az jobban fáj , legalább annyira mint az országnak ez a fajta politizálás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Kedves Dudás Ferenc!
    Miért? Én mást mondtam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. kekec
    Hiába forgatjuk a szót, az mszp a leghibásabb a kialakult helyzetért! Nem Bajnai, nem Gyurcsány, hanem az összes képződmény úgy ahogy van.
    Nekik köszönhetően lett 2/3-a a fidesznek, és ezért kapacitálnám őket, hogy most mutassák meg!
    Most ha Mesterházy azt mondja, hogy nélkülük nem lehet leváltani a fideszt, akkor mozgassa meg a tagjait, meg a szimpatizánsait! Pénzt paripát, fegyvert nem sajnálva!
    Ha nagy az arc, akkor tehetség is legyen hozzá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Dudás Ferenc
    Félreértések elkerülése végett (visszaolvastam)
    Váltsák le a mindig hadakozót! Demokratikus úton! ha lehet beszélni demokráciáról, amikor a leváltandó hozza az antidemokratikus törvényeket.
    Tudom, nem egyedül. Kollektívan gazemberek… Vannak azért becsületes tagjaik is? Akkor övék a munka, rájuk vár…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. kekec
    2012. december 16. vasárnap
    09:32
    -
    “Azért a TEK-nél sem csupa hülye van, és nagyonis tudják, hogy a létük Orbánhoz van kötve. Mert azt remélem, hogy az ellenzék nem kívánja őket, és a privilegizált helyzetüket fenntartani a győzelmük után!,”
    .
    De igen, valószínűleg megtarthatják mert az ellenzék sem kíván egy kisebbfajta,belharcra, fegyveres támadásra kiképzett csapatott feldühíteni maga ellen, hacsak nincs egy jobb magánhadserege aki megvédi őket a bosszújuktól.
    De az többe kerül.

    A karmester gyakran változik , az épület és a zenekar marad.
    A létük nem Orbánhoz van kötve, hanem ahhoz akinél a kasszakulcs van éppen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. 2010. óta a 2/3-ra hivatkozva, levelezős inzultációval, parlamenti 2/3-dal írták át a törvényeinket, visszamenőlegesen, ezektől hol lehet várni akkor, hogy a leírt dolgokat betartanák?!
    Akiket ez a két év megtanított fideszül érteni, azok tudják, hogy a visszamenőleges törvénykezés nem jelent problémát a hatalomnak.
    Gránitba vésett dolgaikat is felülírják, ha rájöttek, nekik is rossz az alkotásuk! Akkor hogyan is lehetne bízni az ilyenekben?!
    Elkeserítő, hogy a politikát ennyire bemocskolták, totálisan elvették az emberek hitét, hogyan lehetne még hinni abban, hogy vannak még olyanok, akik az országért és a bennük élő emberekért is akarnának tenni!
    Minden ember biztonságra vágyik, ezt vették el tőlünk a kontárék, nincs egy társadalmi réteg, melynek nem mentek neki az egész ország a létbizonytalanságtól szenved, most a diákokkal is megtörtént, itt a jelentkezések ideje és számukra is minden bizonytalan! Tüntetniük kell és nem a felvételre, érettségire készülni, ez a szülőknek is dráma!
    Csak a Fidesz, a kintiek, meg a haverok léteznek, a többiek ki is halhatnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos