Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán becsapta a diákokat 2012. december 18. kedd 0:51 | AN

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán becsapta a diákokat

Budapest – Orbán azt ígérte, hogy eltörlik a keretszámokat és a tandíjat, utóbbit a röghöz kötéssel váltják fel, de még ezt az ígéretét sem tartotta be. Ezúttal is hazudik, ahogyan szokott, más néven tartják meg a keretszámokat is, a tandíjakat is. Orbán úgy viselkedik, mint az összes diktátor: becsapja és hülyének nézi a népét. Az Országgyűlés már meg is szavazta, hogy a felsőoktatásért felelős miniszter évente határozza meg a pontszámokkal a keretszámokat, az ösztöndíjakkal pedig a tandíj mértékét. Semmi nem változott, csak elrejtette a “pávatáncos” azt, amiről azt hazudta, hogy eltörlik. Orbán hazug, becsapja a népét, takarodnia kell!

Orbán azzal próbálta kicselezni a diákokat, hogy saját híveivel álkonzultációt tartott, és arra hivatkozva, saját esztelen döntéseivel szembeni haladó reformerként lépett fel, mintha mi sem lenne természetesebb, mint a diákok követelése. Eközben megalázta őket azzal, hogy tudomást sem vett róluk, hanem statisztákkal konzultált. Az álkonzultáció után olyan intézkedéseket jelentett be, mintha élére állt volna a diákok követelésének: közlte, hogy “keretszám? Az nem lesz”. Majd bejelentette az ingyenes oktatást azoknak, akik nem akarnak külföldre menni, és lemondanak az Európai Unió által biztosított szabad mozgásról. Az ingyenességért röghöz kötés járna.

De Orbán ezeket az ígéreteit sem tartotta be. Hazudott a diákoknak és az egész országnak, mert az oktatás nemcsak a diákok, hanem az egész ország ügye. A szülőké, a tanároké, a munkahelyké, és a jövőé. Orbán akkor is hazudott, amikor azt állította, hogy nem kell tandíjat fizetni, és egy népszavazás keretében leszavaztatta a tandíjat. Az alkotmány szerint ha egy népszavazás eldönt valamit, azzal ellentétes törvény nem hozható. Ebben az esetben Gyurcsány a népszavazás másnapján bevezethette volna a leszavazott tandíjat hallgatói hozzájárulás címén, de nem tette. Orbán viszont a saját demagóg és hazug népszavazását, amelyet a kormány megbuktatására használt, meghamisította szintén azzal, hogy más néven vezette be a tandíjat, sokkal durvábbat, mint amely ellen népszavazást kezdeményezett.

Az összes diktátor úgy bukott meg, hogy hazudott a népének, és miután lelepleződött, meggyűlölték és elkergették. Orbánnak is ez lesz a sorsa, miután már most is úgy viselkedik, mint negyven éve hatalmon levő, bukás előtt álló diktátorok. A diákok felismerhetik ezt, és megérthetik, hogy a problémájukat Orbán Viktornak hívják, és minden bajuk megoldódik, a jövőjük rendeződik, ha ezt a törvénytelenül hatalmat gyakorló gazembert elzavarják.

A Népszava beszámolt arról, hogyan veri át Orbán a diákokat, saját népét: “a felsőoktatásért felelős miniszter évente határozná meg, mely szakokon kaphatnak állami ösztöndíjat vagy részösztöndíjat a hallgatók, és azt, hogy hány ponttal lehet ezekre bejutni – erről szól az a módosító javaslat, amelyet a költségvetési bizottság nyújtott be tegnap, és amelyet este meg is szavazott az Országgyűlés kormánypárti többsége. Ez azt jelenti, hogy a keretszámok és a tandíj eltörlését ígérő Orbán Viktor kijelentésének látszólag megfelel az új szabályozás, miközben a kormányzat eredeti szándékát viszi tovább. Nem lesznek ugyan keretszámok a felsőoktatásban, viszont a ponthatárok meghatározásán keresztül a jövőben is befolyásolnák a felvehető hallgatói létszámot. Tehát lényegében maradnak a keretszámok, csak máshogy hívják őket.”

Orbán téved, amikor azt hiszi, hogy a diákokat is hülyének nézheti. Nekik a jövőjükről van szó, az egész életükről. Orbán azzal az aljas trükkel próbálja megosztani és leszerelni a diákokat, hogy azt mondja: a várható intézkedéseket őket már nem érintik, ezért ők ne tüntessenek, örüljenek neki, hogy megúszták, és a testvéreikkel, a következő generációval, akiket Orbán el akar butítani, le akar szegényíteni, hogy engedelmes és bárgyú alattvalói legyenek, ne törődjenek. Ennél aljasabb vezetője Magyarországnak még nem volt. A diákok láthatják, hogyan működik ez a rendszer: a nyilasbarát Kövér már közölte, hogy ők nem is a saját problémáik és az oktatás jövője miatt tüntetnek, hanem valakik régi sérelmei és politikai háttérszándékok miatt. Elkezdték őket lejáratni és a szokásos mocskos propagandájuk célpontjává tenni.

Ami  atandíjakról szóló hazudozást illeti: az új szabály szerint a miniszter dönti el, mely szakokon lesz egyáltalán ösztöndíjas vagy részösztöndíjas képzés és mennyi ponttal. Ez azt jelenti, hogy az ingyenesség csak elvi lehetőség, és az eddigiekhez képest csak annyi változott, hogy nem jelentik be előre, milyen lehetetlen feltételekkel lehet tanulni, hanem ezt majd évente közli a miniszter fű alatt. Az állami (rész)ösztöndíj összege továbbra is adók módjára behajtható köztartozás lenne, amelyet csak akkor vállal át az állam, ha a diplomás el tud helyezkedni, és a közszférában kap munkát. A közszférában csak a Fidesz nacsalnyikok kapnak munkát, olyan tányérnyalók, mint akikkel Orbán a romkocsmában találkozott.

A Fidesz elnökségi ülésén már tegnap eldöntötték, hogy szakonként két bekerülési pontszámot határoznak meg: az alacsonyabbal a diák csak az 50 százalékos finanszírozású részösztöndíjas helyre kerülhet be, a magasabb elérésével teljes állami ösztöndíjas lehet, feltéve, ha az adott szakon lesz akármelyik lehetőség, és ez a lényeg. A diákok követelésével ellentétben a kormány nem tett le a röghöz kötésről, amely megalázó, és alapvető emberi jogokat korlátoz. Az egy nap alatt áterőltetett új szabályozást mindenféle egyeztetés nélkül fogadták el, de ezen nincs mit csodálkozni, a nemzeti ügyek miniszterelnöke másfélmilliárdos “konzultációkkal” kormányoz, nem az érintettekkel egyeztet. A parlament pedig mintha nem is lenne, csak arra való, hogy megszavazzák a diktátor sunyi pávatáncos rendelkezéseit.

Vasárnap Balog miniszter még azért javasolta, hogy a Hallgatói Önkormányzatok OrszágosKonferenciájával (HÖOK) tervezett tárgyalást hétfőre hozzák előre. Így a szerdai kormányülésig a hallgatók javaslatait is be tudják építeni. Az érdemi egyeztetés szándékának komolyságát jelzi, hogy hétfőre már el is készült a fenti módosító javaslat, és nem vettek figyelembe semmit. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a futballstadionokra kispórolt tízmilliárdokat, amelyeket az oktatási rendszertől vonnak el, hogyan lehetne pótolni. A válasz nyilvánvalóan az, hogy sehogy. A pénz kell a diktátor hóbortjára, és a gombhoz varrják a kabátot: a megmaradt összeg határozza meg a felsőoktatás és a magyar ifjúság jövőjét.

Viszont sportolhatnak a stadionokban, ha elvégzik a felcsúti futballakadémiát, és belépnek a Fideszbe. Magyarország a jövőben nem jogászokat, közgazdászokat és orvosokat termel, hanem felcsúti focistákat, megannyi kis Orbán Viktort. Ha ezt a diákok lenyelik, és szó nélkül eltűrik, ha úgy tesznek, mintha nem lenne átláthatóa csalárdság és a hazugság, akkor megérdemlik a sorsukat. Egy államcsínnyel korlátlan hatalommal kormányzó, illegitim, törvénytelen kormány akarja elvenni a jövőjüket. Egy olyan ember dönt a sorsuk és egész életük felett, aki saját testére szabott illegitim alkotmányát sem tartja be.

El kell zavarni a felcsúti autokratát. Nem határozhatja meg Európa közepén egy félőrült hazug diktátor egy ország és az ifjúság sorsát. Kicsoda Orbán, hogy egyszemélyben eldöntheti egy ország és egy nép sorsát, és abba senki nem szólhat bele?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 35 szavazatból)
Orbán becsapta a diákokat, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Kezd teljesen becsavarodni a Vezér, a Fidesz és a bábként működtetett törvényhozás, államigazgatás. Mintha nyomokban sem lenne koordináció – az ezer szálon rángatott bábok zsinórja összekuszálódott. A rendszer kezd befuccsolni: a kézi vezérlés valahogy nem válik be.
    .
    Egyre sűrűbbek a botrányok.
    .
    Kezdenek menekülni a patkányok a sülyedő hajóról – lásd Fidesz frakció, kilépések a Makovecz Akadémiáról. Orbán nagy meglepetésére kezd kialakulni egyfajta össztársadalmi összefogás. Kérdés, hogy a diákok mozgalmához kik és mikor tudnak csatlakozni? Most elválik, melyek az igazi érdekvédelmi szervezetek – és kik a megfizetett opportunisták?
    .
    Orbán már csak a Karácsonyban bízhat, de nagy öröme nem lesz benne. Elmúlnak az ünnepek, januárban pedig már nem lesz akadálya az összefogásnak és az aktív lépéseknek.
    .
    Nagyon szurkolok a diákoknak és elismerésem a Rádió „bevételéért”. Szorul a zabszem az Orbán-Kövér-Áder trojka szebbik végén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  2. friss hir az AB – az átmeneti rendelkezések több passzusát megsemmisitette… ők is kezdik kiemelni a fejüket a homokból.. egyre többen ébrednek fel ez igy nem mehet tovább – ennek tragédia lesz a vége.. és nem lehet tulélő – mert a romok mindenkit maguk alá temetnek .. Magyarország ébredj fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Mv5610hmJlg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. 2012.12.17.-i Tüntetés teljes videó anyaga ! Összes felszólalás.
    http://www.pluszminusz.hu/2012/12/17/demonstracio-a-human-platform-szervezeseben-elo-kozvetites/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. Ez az alapja a jövőnknek:
    “Az összes diktátor úgy bukott meg, hogy hazudott a népének, és miután lelepleződött, meggyűlölték és elkergették. Orbánnak is ez lesz a sorsa, miután már most is úgy viselkedik, mint negyven éve hatalmon levő, bukás előtt álló diktátorok. A diákok felismerhetik ezt, és megérthetik, hogy a problémájukat Orbán Viktornak hívják, és minden bajuk megoldódik, a jövőjük rendeződik, ha ezt a törvénytelenül hatalmat gyakorló gazembert elzavarják.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. Már nem csak az oktatást emlegetik, hanem az egészségügyet, a kultúrát,és a szociális problémákat is.
    Így teljesedik ki remélhetőleg a tiltakozás ország szerte. A diákok elkezdték,lehet csatlakozni.Végül is mindannyiunk gyerekeiről, és unokáinkról szól a történet.
    Orbán nagyon bízik a karácsonyi ünnepekben.Reméli elmúlik a felháborodás. (mint egy betegség?)
    Most minden a fiataloktól függ. Nem először.Ne hagyjuk őket cserben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. Orbán mindenkit mindig becsapott, kivételt csak az a szűk gazdasági csoport képez, akik hatalmát fenntartják és akiket könyörtelenségével kiszolgál.
    a diákok egyelőre azonban nem hagyják és nyíltan kimondják, hogy a magyar miniszterelnök hülyének nézi őket. Sokaknak melléjük kellene állni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Az ördög vigye el Orbánt! Most!

    Igatad van, Eagle, Orbánt szüntelen és kegyetlen stressz alá kell helyezni és szüntelenül nyilvánosan megalázni.

    Prosztó maffiózó focista Orbán patkánnyal csak az erő nyelvén, továbbmegyek, a stadionok trágár nyelvén van értelme beszélni ezentúl, mert azt talán megérti.

    Ezt a trágár nyelvet Orbán patkány erőltette ránk, ezért erővel üvöltsük le a fejét a diáktüntetéseken is és az Operánál január 2.-án, visszhangozzák az Andrássy úti házak, hátha leesik neki a tantusz, hogy ha folytatja, akkor Targoviste lesz a (dikta)túrája vége!

    Ne örülj viktor, nem tart ez örökké!

    ORBÁN PATKÁNY TAKARODJ!
    QRVA ANYÁD!!! QRVA ANYÁD!!!

    TARGOVISTÉT MOST!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Kozben a skacok Pesten altalanos sztrajkfelhivast tettek kozze.

    Csak meg ne alljanak !
    /
    /
    Aki sajnalkozott eddig hogy 56 ban nem tett semmit annak azon ritka lehetosege lesz van hogy ismet donthet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Igazatmondaniképtelen VIktormihály semmi máshoz nem ért, mint másoknak a becsapásához, félrevezetésekre alapozott eláztatáshoz.
    Most végre alkalmazzák vele szemben az egyedül hatásos ellenszert: nyilvános tárgyalásokhoz ragaszkodva, visszaidézve ugyanabban a témában korábbi “meggyőződését”, hazugságaival szembenézésre kényszerítik, s mindehhez a legszélesebb nyilvánosságot alkalmazzák.
    Az a mód pedig, hogy ellenfelei megosztják önmaguk közt mind a felelősséget, mind a feladatot, lehetetlenné teszi, hogy leamortizálhassák őket birkabégetőország lakossága előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Az ördög vigyen el
    Elhiszem hogy fel vagy háborodva. Mi is.
    Ha kérhetlek, tedd kulturáltabban! Eddig itt senki nem qvaanyázott, remélem ezután sem fog!
    Nem szokásom ilyet kérni,de ezt azért ne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. A fiatalok figyeljenek arra, hogy amikor a demonstrációikon megjelenik a HÍR TV, akkor ott valami készülődik….vigyázzanak magukra a demonstrálók!
    Olvastam, hogy eddig nem tudósított a HÍR TV, hát csak azer írtam!
    A 2006-s eseményeknél már nagyon felkészültek voltak a HÍR TV-sek, tudták hol készül “spontán” valami, pedig a vezér és a slepp nem is volt itthon!
    Szóval legyenek résen! Készüljenek fel mindenre! A hatalmon lévők mindenre képesek, tegnap a köteles már nagyon be volt vadulva ott a pulpituson, csak még nem volt meg a felhatalmazása, januártól már kiélheti ösztöneit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. ARCOK—-az arc a lélek tükre!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Ki ismeri név szerint ezeket a fiúkat a fidelitastól? Őket is meg kellene nevezni, hogy elbújjanak szégyenükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. A diákok nagyon helyesen a 2011-es állapotok visszaállítását követelik.
    Azután lehet bármit. Megbeszéléseket tartani, tárgyalni, egyeztetni a reformokról. Addig remélem szóba sem állnak orbánékkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Mozgósítani a tanárokat és a hozzátartozókat! Most végre van egy olyan ügy, ami országos megmozdulás alapja politikai hovatartozástól függetlenül. Ki kell szélesíteni még jobban a tüntetők táborát. Ismerjük a jelszót:
    .
    “MINDENKI HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY EMBERT!!!”.
    .
    Kedves szülők! Álljatok ki a gyerekeitekért!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Most kellene csatlakozni az összes szakszervezetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Megpróbálom követni logikai alapon azokat a kijelentéseket és intézkedéseket, melyeket a kormány vezetője, a kormány és a parlament tesz az elmúlt két hétben a felsőoktatás megváltoztatásával kapcsolatban.
    Amiben következetességet látok az az, hogy több pénz nincs ! Él még a legutolsó 11 milliárdos elvonás is.
    Valódi társadalmi párbeszéd továbbra sincs hiába a hallgatók szándéka az érdemi egyeztetésekről. Diktátumok vannak. Vagy kormányzati vagy parlamenti.
    Trükkök vannak. Keretszám eltörlés, ponthatárrá átnevezés. Két ponthatár.
    A kormányzati és miniszteri önkény teljes érvényesülése.
    Az állami finanszirozott helyeket igy már senki sem tudja összeadni. Barbatrükk.
    A pontszámok kialakítása nélkülöz minden gazdaságossági kérdés. Az egyetemek a legvégén tudják meg milyen gazdasági feltételek mellett tudnak müködni, mert a pontszámokba nincs beleszólásuk. Tehát vagy fennmaradnak vagy becsuknak egy ad hoc számítás alapján. Ez a teljes anarchiához vezet.
    A diákok a legvégén tudják meg hová veszik fel őket és milyen feltételekkel.
    A diszkrimináció teljessé válik. Aki most tanul és aki tanulni fog teljesen eltérő feltételek melett teheti. Nincs stabil rendszer csak zsebirányítás. Erre senki nem tudja a jövőjét alapozni.
    A rendszer teljesen kidolgozatlan néhány héttel a jelentkezés előtt.
    Ez káosz.
    Miként a betarthatatlan költségvetés, százmilliárdos felesleges kiadások, százmilliárdos be nem folyó bevételek.

    Az új parlamenti döntés szerinti felvételi feltételek bármikor változtathatók úgy, hogy azt még átlátni sem lehet.
    Ez mi?
    Szakmai hozzá nem értés?
    Butaság?
    Hatalmi arrogancia?
    Hatalom provokációja a társadalommal szemben?
    Mindent egy lapra feltenni aztán hatalmi erőszak?
    Az utolsó kisérlet a bukás előtt?
    Már az sem igaz amit holnap gondolnak! Nemhogy az amit tegnap mondtak!

    A képviselők, kormányzati vezetők között nincs egyetlen tisztességes ember aki lemondana emiatt az ámokfutás miatt? Mindenki csak kiszolgál, asszisztál ? Meddig még? Késő lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. commandante
    Azer nem biztos, hogy be is tartaná, ha meg is ígérné a 2011 előttieket….
    Mer’ ugye, azok, akik visszamenőlegesen is tudnak törvénykezni, munkaszerződéseket módosítani, akik éjszaka tudnak törvényeket megszavaztatni, na azokkal azer óvatosan kell tárgyalni – még az írás sem biztosíték, hiába van aláírás és több pecsét is!))))
    Én így gondolom, ezzel a kormánnyal az egyik legnagyobb baj az, hogy nem lehet benne bízni, holott az emberek biztonságra vágynak, na ez már elúszott, senki nincs biztonságban!
    Szóval, ha ezeknek elhisznek bármit is, úgy járnak, mint a kismalacok a farkassal.
    Nehéz lesz megállapodni olyan tárgyalóféllel, aki a szavát még soha nem tartotta be! Pávatáncol, kettős beszédet folytat, sallert osztogat – szóval én nem tom’ mi lesz ebből! Nagyon lenézi és mivel meg tudta vezetni a magyar népet, ezért még meg is veti, most az utódainkkal már ezt nem teheti meg, fellázadtak, értünk is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. A “Te vennél tőle porszívót?” képegyüttes telitalálat! Jót nevettem.
    Elég szomorú, hogy olyan miniszterelnökünk van, akit jól esik kinevetni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Orbánnal TILOS TÁRGYALNI !!!
    Vigyázzatok fiatalok, mert orbán MINDIG ORBÁN MARAD !!!
    Szóba sem szabad állni sem vele, sem egyik kormánytagjával sem !!!
    Egyszerűen FOLYAMATOSAN ELEMI EREJŰ NYOMÁS ALATT KELL TARTANI.
    MOST jött el a kölcsönkenyér visszajár című történet ideje.
    Csak úgy, ahogy a csutiparaszt baltazár is BÁNT A NÉPÉNEK MINDEN CSOPORTJÁVAL !!!
    MOST jött el az IGAZI -POLITIKAI PÁRTOK NÉLKÜLI- TÁRSADALMI ÖSSZEFOGÁS IDEJE !!!
    MOST kiderül, ki az ember a gáton.
    .
    Folytassátok diákok, MAGYARORSZÁG NAGYOBB RÉSZE VELETEK VAN :-)))!!!
    .
    Orbánnak MEG CSAK A FEJÉT, HOGY MEG NE SÁNTULJON, bár ennél több sok kárt már senki sem tud tenni a fejében :-))))) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Fiatalok, figyelem! Orbán nem egyetemistákat akar, hanem közmunkásokat akik épitik a stadionokat, vagy a szemetet szedik a buszmegállóban. Örülök, h a fiatalok ezt felismerték. Fiatalok,ha szabad országban akartok élni akkor itt az az utolsó pillanat amikor felléphettek a diktátor ellen. Ne engedjétek, h egy maffiózó bűnszövetkezet amely elfoglalta az államhatalmat , maga alá gyűrjön titeket!. Orbán beszeretné darálni a fiatalokat, szétmorzsolni összefogásukat. Orbán elveszi a fiatalok szabadságát, fiatalok tizezreinek jövője veszik el, a rabszolga sors vár rájuk. S ha közszolgák lesznek, akkor lehet kezet csókolni a fönöknek. Különben kint tágasabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. “Orbán nagyon bízik a karácsonyi ünnepekben.”
    Lehet, hogy okkal. De lehet, hogy nem. Mikor is söpörték el a conducătort? Nem mintha hasonló véres eseményekre vágynék. Ám sokaknak szép karácsonyi ajándék lenne a Viktátor bukása. És ez talán meg is ér nekik némi kellemetlenséget és fagyoskodást. Ki tudja, mit találnak ki ezek a lelkes és okos gyerekek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. A jobboldali vezér átírta a baloldali lenini mondást :
    HAZUDNI, HAZUDNI, HAZUDNI, de ennek nincs értelme, mert már azt sem tudja, hogy kinek mit is mondott és belekeveredik mint majom a cérnába.
    Nem baj jönnek az ünnepek és körülötte minden fehérbe borul ( legalábbis GRAZban )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Tegyük élhetővé !

    Döglött , romlott , karácsonyi ponty tekintű , O. Viktor gyanúsított saját szájával (is) megint hazudik
    (lásd romkocsmás , teljes utca hermetikusan lezárva videót)
    .
    Kommunikációs nyakatekertséggel (másképpen hangzik, mint amit mondunk-közben másképpen is cselekedtek, mert parlamentben surranó pályán megszavazták) pávatánccal megturulták saját mondataikat hátúrúl pár napon belül fideszÉK.
    (fidesz egy szétválasztó , hazug ÉK magyar és magyar közt, megosztásra épít és rombol, rabol, rabságba dönt )

    .
    Már ezért is veszniük kell. De !
    Van itt más szutyok is, amit a fiatalokra öntenek, igaz nem most, hanem 4-10 év múlva, amikor is már Kedves Beteg szarrrkofágban fog aludni.
    .
    2013-as költségvetés. KÖZtudott, hogy rosszul van megtervezve , áttervezésre szorul, mert egy trehány, hiteltelen , nem tartható fércmunka .
    Egy komoly kormány -akinek kezében minden van minden információ, segítség az ország összes tanult közgazdásza oldaláról, tanulmányok kikérésének lehetősége, rálátás mindenre, és rengeteg pénz – nem nyújt be olyan költségvetést, mely még a tervvázlat korában is látszik, hogy tarthatatlan borulni fog, év közben 10* módodítani kell, az hazaáruló, galád,vezetésre méltatlan, AZZONALI leváltásra itéltetett !
    . Ilyet egy komoly kormány ilyet nem cselekszik.
    Orbánék megtették.
    Ezzel a tettükkel lemondtak az ország felelős vezetői címről.
    Itt állunk felelős vezetők nélkül, a nyakig a válságban. Ráadásul Ormányunk szarból kivezető tudás-létráit fűrészgelgeti(, nehogy már te kimász, ha én nem tudok. Hajrá Vidi !!)
    Ormányunk 3%-os kamat-hitel helyett 8-10%-os kamatos-kamatot önt a jövő nemzedékének a nyakába (ők a Nemzet Felszentelt Uzsorásai), mert nem szeretné, ha IMF belelátna a sumbulda simicskázásokba .
    .
    Most karácsonyozzunk szeretetben , de kergessük el őket 2013 januárjában ! Kérem ! Fiatalokért, a hazáért, a felzárkozásért, hogy a magyar /Hungarian/Ungarn kultúr államokban ne legyen köpni való fogalom, és a saját gazdasági jövőnkért.
    Nincs rájuk szükségünk ! (minden nap csak kárt okoznak)

    Kérem a vallásos embereket is , álljanak mellénk ! Kérem !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Nem akarok ettől az őrült porszívóügynöktől semmit vásárolni,
    Különben akár ingyen is adhatná az elopott javainkért cserébe.
    Orbán egy őrült csaló,de vigyázzunk,mert nagyon ügyesen csal !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Iványi Gábor levele Áder Jánosnak 2013. július 18. csütörtök | AN

Tüntetés az orbáni zsarnokság ellen 2013. június 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos