Ronai and Ronai
AMERIKAI

Izraeli zászlót égetett a Jobbik volt képviselője 2012. december 15. szombat 11:59 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Izraeli zászlót égetett a Jobbik volt képviselője

Budapest – A rendőrség garázdaság miatt előállította Lenhardt Balázs független országgyűlési képviselőt, miután péntek este egy budapesti cionizmusellenes rendezvényen meggyújtott egy izraeli zászlót. Lenhardt Balázs korábban a Jobbik parlament frakciójának volt a tagja.

A Kárpát Haza Őrei Mozgalom és a Gárdaszövetség által a Külügyminisztérium elé szervezett megmozduláson “Mocskos zsidók” és “Auschwitzba velük!” kiáltások hallatszottak a zászló felgyújtása közben. A rendezvényen több mint százan vettek részt, közülük többen elkísérték a rendőrség által előállított volt jobbikos képviselőt a járőrautóhoz.

A tüntetők egy ideig elállták az autó útját, hogy a rendőrök ne tudják elvinni a politikust, ám Lenhardt Balázs kérésére néhány perc után szabaddá tették az utat. A szimpatizánsok folyamatosan szidalmazták a rendőröket, akik a II. kerületi rendőrkapitányságra vitték a képviselőt. Távozásuk után a demonstrálók szétszéledtek.

Lenhardt Balázs ez év májusában, még a Jobbik képviselőjeként a következőket mondta a magyar országgyűlésben: „Ha valaki egy történelmi dologról, egy tényről, a tiszaeszlári gyilkosságról és az eltűnt Solymosi Eszter esetéről mer beszélni, amire igenis nagyon valós bizonyítékok mutattak arra, hogy Scharf rabbi és barátai voltak az elkövetők, akkor az már nyilvános botrány és arról nem lehetne már szót ejteni”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 9 szavazatból)
Izraeli zászlót égetett a Jobbik volt képviselője, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Amiről beszél, azt próbáltassuk ki vele !
    Élje át ő !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  2. Akadályozták a rendőri intézkedést, miért nem tartóztatták le az egész nyilas csürhét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (41 szavazatból)
  3. Azt nem értem a mosad miért nem tünteti ezeket a férgeket már el innen, vinnék Izraelbe, és ott elítélhetnék őket, itthon a kutya sem keresné őket, nekem legalábbis nem hiányoznának

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (35 szavazatból)
  4. A majom is àllat, de abban különbözik ezektôl, hogy nem éget zàszlót, nem robbantgat, nem kívànja senki halàlàt , szenvedését.
    Aki gyûlöl (és gyûlöletre szít) az nem értette meg az emberi lét alapjait, valójàban segítségre és gyógykezelésre szoruló mentàlis sérült.
    Itt jegyzem meg, nem vagyok zsidó, csak szolidàris, mint ahogy az volt Bartók, Chaplin és àltalàban a homo sapiens.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  5. Itt most ervenyt lehetne szerezni a torvenynek, garazdasag es egyebb mas buncselekmeny miatt feljelentest lehetne tenni es a kepviselot ki lehet kerni a parlamenttol mentelmi joganak felfuggesztesevel.
    Tudomasom szerint ez akkor lehetseges, ha a kepviselok 2/3-a megszavazza.
    Jo proba lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  6. Az a borzasztó, hogy ez az ember ott azt a zászlót, magyar parlamenti képviselőként égette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (24 szavazatból)
  7. Nem vagyok jogász,ezért a hozzászólásom nem tudom paragrafusokkal alátámasztani,de véleményem szerint ez jóval több.mint garázdaság,ez gyilkosságra való felbujtás,uszítás és csak a sor legvégén garázdaság.Ha egyszer egy ilyen,vagy hasonló súlyú cselekedetért börtönbe vágnának valakit,
    akkor kétszer is meggondolnák az ilyen foslelkűek az aljaskodásaikat.A parlamenti státuszából pedig azonnali hatállyal kellene kicsapni az ilyen taknyot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (26 szavazatból)
  8. jaaaa’ mocskos fasiszta féreg mínuszolók,lehet jönni nyomkodni az ujját lefelé mutató kezet,azután az édes *×××*@nyukátokat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (38 szavazatból)
  9. “…A tüntetők egy ideig elállták az autó útját, hogy a rendőrök ne tudják elvinni a politikust,…”
    .
    1, A kik? “Tüntetők”?
    .
    2, A micsodát? “Politikust”?
    .
    Ezek nem “tüntetők”, hanem csőcselék, söpredék, rendbontók, stb. Van erre bőven rá illő, nem trágár szó.
    .
    Az nem “politikus”, hanem egy retardált elmebeteg. Vagy rendbontó. Vagy nyilas. Vagy náci. Vagy hitlerista. Stb. Vagy ezek kombinációja.
    .
    A …köm kivan az ilyen “PC” szóhasználattal…
    .
    Akárhogy is, szargyarország már amúgy sem létező tekintélye ezzel tovább zuhan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (32 szavazatból)
  10. Ezek a diplomás szarjankók a tehetségtelenségüket egy szűkebb vallási csoportra kívánja vetíteni. Zsidó felekezetűek éljenek a világ bármely sarkába kulturáltsága, képzettsége, év tizedekkel jár a ledhart-ok, a novák-ok.a a zagyvá-k, előtt. És még ilyen hitvány szarjankók, ülnek a törvényhozásban, 8 osztályos intelligenciával. Megérdemeljük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (27 szavazatból)
  11. A bunkók is elkorhadnak, csak nem elég gyorsan. :((((((((((((
    hamond
    Van dolga a moszadnak ilyen szarjankók nélkül is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  12. hamond:
    .
    - Barátom, ha a MOSAD megjelenne mindenhol, ahol ilyen nyikhaj retardáltak rikácsolnak, rázzák az öklüket, meg egyéb testrészeiket, akkor fel kellene duzzasztani az ügynökök létszámát úgy tízmillió főre… :(
    .
    Komolyabban: a MOSAD, az AMAN, agy a többi elhárító szerv nem ilyen esetekre van kitalálva. Ahol nekik kell megjelenni, és “elvinni” valakit, ott már valami nagyon komoly dolognak kell lennie. PL. közvetlen, feltárt terrorfenyegetés, működő terroristatoborzó – és/ vagy kiszolgáló központ, létfontosságú adatok megszerzése, ilyesmi.
    .
    Nyikhaj hülyegyerekek, retardáltak, nőhiányos kretének helyretétele nem feladatuk, soha nem is lesz az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (24 szavazatból)
  13. “Lenhardt Balázs”
    .
    Utána nézhetne a családfájának otthon sublódfiókban, azután ő is nagyon csöndben maradna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  14. proaktív:
    .
    - Nem mintha az ilyen állat alatti nyikhajság alapvetően származás, vagy családfa kérdése volna… legyen ez a származás bármi is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  15. A magyar rendőrség tagjai szimpatizálnak a jobbikkal. A rendőrségi vezetők pedig Fidesz pártkatonák. A magyar rendőrség nem független a politikától és Orbántól. Kiszolgáltatott és megfélemlített erőszakszervezet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  16. Raszputyin. Teljes mértékben igazad van. Beszéltem a rendőrség tagjaival és Ők is a jobbikkal szimpatizálnak. Mivel a politika elbizonytalanította őket részben, ill. a felkészültség hiányossága miatt amiben kompetensek, abban sem tudnak eljárni szakszerűen. Csak feszítenek a szog. autóikban és zaklatják a békés közlekedőket. De, hogy 1/3 semmit nem ér 1/3 szolgálatban rendőr, szolgálaton kívül mafíózó, 1/3 szolgálatban is, szolgálaton kívül is mafíózó. A regnáló hatalom elkötelezettje, kiszolgálója. Ha orsós viktor mihályt a nép szeretné, nem kellene milliárdokért TEK szervezet. Ha illetékes min -nek nem lenne érdekeltsége ruhagyártásban, nem kellene a rendőrség áll.nyát alkalmatlanabbnál- alkalmatlanabb ruhába időközönként át öltöztetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    “Scharf rabbi” ???
    Scharf Móricz 15 éves gyerek volt… Rabbinak kissé fiatal.
    Hazudnak, mintha köonyvből olvasnák, de mit is beszélek, ezek nem írnak és nem olvasnak, ők a mai valóság magyar nemesei…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  18. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Náci, és ami vele jár: p r o v o k a t ő r .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  19. tisztelhölgyeimésuraim

    Dimitru !
    .
    Mégis mit gondoltál, az a feketénél is sötétebb tábor – tudod, ahol egy a zászló – miért csinált belőle parlamenti képviselőt? Talán azért, hogy ott aludjon abban vérgőztől szennyezett “barokk alprajzú gótikus” palotában?
    Üdv neked, nekünk!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  20. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Bocsánat!!
    Címzettem T. Dimitru volt.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    PONTOSAN 8 NÁCI MÍNUSZOLÓ ÁLLT RÁNK ÚGY 14,45-IG
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  22. Most egy picit erős lesz amit mondok: Először is: mi a frász közük vak ezeknek a náci rühes disznóknak más állam (Izrael államhoz és belügyéhez)? Amennyiben más népek szenvedése érdekli őket akkor esetleg mehetnének a Török követséghez és követelhetnének szabad államot a kurdoknak és az ellenük indított írtóhadjárat befejezésének.
    Másodszor: Az összes tetves náci görényt betenném egy jó kis szibériai munkatáborba 5-10 évre átnevelésre és amennyiben ezután is még a nácizmusról álmodoznak akkor a megfontolandó lenne az “eltünésük”. Pontosan azért mert ezek a mocskok addíg nem nyugszanak míg újabb háborút nem robbantanak ki Európában és a világban. Arról nem is beszélve, hogy igen nagy valószínűséggel (jobbik) iráni iszlamista ügynökök akiknek céljuk a demokráciák szétzüllesztése! Sajnos ezt nem ismerik fel és ez végzete lesz a nyugati demokráciáknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  23. 1. Az, hogy Magyarországon izraeli zászlót égetnek – nem Izrael szégyene.
    2. Minek oda a MOSZAD, ahol a hitközségi elöljáró háláját fejezi ki a kormányfőnek? Értelemszerűen ott minden rendben van.
    3. EDIT, tőlem ritkán hallani náci-nyilas minősítést. Kizárólag a náci-nyilasokat nevezem nevén. Te ebbe a kategóriába tartozol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  24. Ex rendőr ismerősöm jobbikos, de azt mondta, hogy a rendőrök a nép ellen nem bevethetők, mert több az eszük. A jobbik szakadása is folyamatban van, csak verjük tovább a tam-tamot. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  25. Féniász László

    Miért is csodálkozunk? A világban ebben az országban volt először antiszemita párt itt volt előszór zsidó törvény. itt volt 200. ezer köztisztviselő kiik Horthy- nak engedelmeskedve mind megalkották Kamanec Podolckot ,mind a vidéki zsidóságot megsemmisítették. Elhurcolták a Budapesti zsidóság felét és csak a szovjet előre törésnek köszönhető, hogy a 600 ezer zsidóból 80 ezer megmaradt..Ezek is kifosztva a magyarok által széthordott vagyonuktól megfosztott emberként élték meg a felszabadulást. Ez után a 800 ezer kisníilas utódaitól mit is várjon az ember? miért is sírt a Fidess prominense( Pokorni) mit is tett az Apukája? Miért is a forradalom(56) október 28 után zsidó pogromokkal tarkított mocskos vérfürdő? Miért is vállal sorsközösséget Európa a mai fasiszta vezetéssel? Az Európai néppárt miért is nem határolódik el a magyar néppárt ( Fidess) fasisztoid autokrata vezetőitől? Talán Európának így könnyebb , vagy csak a néppárti szavazatokat félti? Ilyen áron még a Németeknek sem kéne Orbán és fasiszta kormánya mellé állni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  26. Most egy jót zsidozott, tíz nap mulva majd három napig ünnepli egy zsido
    gyerek születésnapját!!?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  27. Tisztelthölgyeimésuraim !
    A minuszolók szàmàt úgy kapod meg, hogy a szavazatok szàmànak és a pontszàmnak a különbségét elosztod kettôvel !
    Pl. 18 szavazatból +10 az nem 8 minuszoló, hanem csak 4, 14 szavazat pro és 4 contre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  28. Aki halandort minuszolta matekból megbukott. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  29. Majd imàdkozunk értük ( valakinek azt is kell… ), hogy csak matekból bukjanak el, és ne a bardóban…
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  30. Fíreg!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  31. Edit moderálva. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Csatlakozási felhívás a Jobbik betiltása érdekében a fb-on:
    .
    Csatlakozzunk minél többen és osszuk meg a petíciót! Együtt ez is sikerülhet! http://www.peticiok.com/koveteljuk_a_jobbik_birosagi_betiltasat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  33. Mé?
    Mitmondott ezaz ” Edit ” ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. Edit csúnyát mondott ?
    Ejjnye Edit.
    Hát szabadígybeszéni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. “Harminc ország képviselője követeli a Jobbik betiltását.
    150 politikus, köztük az Európai Parlament német és spanyol alelnökei nyilatkozatban ítélték el a Jobbikot a párt tagjainak antiszemita kijelentései miatt. Felszólították továbbá a magyar hatóságokat, hogy alkotmányossági szempontból vizsgálják felül a Jobbik alapelveit és iránymutatásait. A képviselők nyílt levelüket elküldték Áder János köztársasági elnöknek, Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér Lászlónak, az országgyűlés elnökének. A híradónknak nyilatkozó német politikus szerint Európában példátlan náci beszéd volt Gyöngyösi Márton felszólalása, amelyben zsidó származású magyar állampolgárok összeírására szólított fel.”
    http://atv.hu/belfold/20121214_harminc_orszag_kepviseloje_koveteli_a_jobbik_betiltasat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  36. Avi 20:02 Teljesen igazad van, ezzell a csürhével így kell[ene] [el]bánni!

    srage 21:55 Ez az amit a nyilasoknál nem értek meg. A nagy antiszemiták ünneplik egy zsidógyerek születésnapját dec 25.-én, az anyját, az ugyancsak zsidó Mirjamot [Máriát] pedid Magyarország patronájának [védelmezõjének] tekintik. Ha ez nem ellentmondás, akkor nem tudom mi az. Persze az ilyen
    Untermenscheknél minden lehetséges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  37. A zászlóégetés bűncselekmény. Legyen az amerikai, magyar, izraeli, vagy bármilyen zászló. Az ilyen cselekményeknek súlyos büntetőjogi következménye kéne hogy legyen. Kár csavarni a szavakat, ennek így kéne lennie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    T Halandor!
    .
    csakhogy én 14óra 45′-ig “mértem”…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos