Ronai and Ronai
AMERIKAI

„Rohadt, büdös zsidók, meg fogtok dögleni” 2012. október 7. vasárnap 0:09 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
„Rohadt, büdös zsidók, meg fogtok dögleni”
Budapest – Még nem napihír, de a megállíthatatlanul durvuló magyar közállapotokban lassan már hetihír: újra zsinagógából jövő zsidót vertek, ezúttal a XX. kerületben. A megtámadott ezúttal nem hagyta magát, a rendőrség pedig feljelentése nyomán előkerítette az elkövetőket.
.
Őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatását szombaton annak a fiatalembernek, aki előző nap vallási hovatartozása miatt megtámadta Kerényi Andrást, a Budapesti Zsidó Hitközség dél-pesti elnökét, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). A rendőrség honlapján közzétett tájékoztatás szerint a 21 éves F. Márk társát, az ugyancsak előállított 20 éves P. Tibort tanúként hallgatták ki.
.
A XX. kerületi Téglagyár téri imaház közelében egy 21 éves budapesti férfi péntek délután vallási hovatartozása miatt szidalmazta és bántalmazta Kerényi Andrást, a Budapesti Zsidó Hitközség dél-pesti körzetének 62 éves elnökét. A támadás után az elkövető és a társaságában lévő 20 éves férfi elmenekült a helyszínről.
.
.
Kerényi nem hagyta magát, a suhancok után ment
.
Zoltai Gusztáv, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének ügyvezető igazgatója elmondta: Kerényi Andrást hasba rúgták, és miközben bántalmazták, a két fiatal azt kiabálta, hogy „rohadt, büdös zsidók, meg fogtok dögleni”.
.
Kerényi András a támadója után futott, közben telefonon értesítette a XX. kerületi rendőrkapitányság ügyeletesét. A rendőrség közlése szerint az ügyeletes ahhoz az épülethez irányította a járőröket, amelybe a sértett elmondása szerint támadói bementek. A házban a járőrök megtalálták a 21 éves F. Márkot, akiben Kerényi András felismerte bántalmazóját, valamint társát, a 20 éves P. Tibort.
.
A két férfit a rendőrök a XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányságra állították elő. A BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya közösség tagja elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A sértett orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedett – közölte a rendőrség.
.
Idén júniusban Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit ért inzultus az utcán, egy ismeretlen lépett oda hozzá, és azt mondta neki: „utálok minden zsidót”. Ezt megelőzően a Bethlen téri zsinagóga ugyancsak pénteki imáról hazatérő sameszát verték meg az utcán antiszemita kocsmatöltelékek.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 15 szavazatból)
„Rohadt, büdös zsidók, meg fogtok dögleni”, 4.0 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. Mer a zsiddonak yo minálunk.
    ( Mondotta valami tótumfaktum , még a nyáron.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  2. Ide vezet a “véleménynyivánítási szabadság” korlátlan védelme.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  3. Kedves Öreg pg!
    Szerintem nem a véleménynyilvánítási szabadság korlátlan védelme vezetett ide, hanem a kormány hallgatólagos összejátszása a jobbikkal, és annak minden formációjával.
    Amikor a parlamentben “zsidóznak”,és nincs egy ember,aki ez ellen szót emelne határozottan, akkor már nem a véleménynyilvánítási szabadság korlátlan védelmével van a baj, hanem az egész kormánnyal, és a parlamentben ücsörgő minden egyes ember kussolásával!
    Amikor Sólyom László nagyon messzire ellátott a Sándor palota ablakából,de az ablaka alatt a gyülevész,történelmet nem ismerő agyar gárdistákat nem látta,az előre vetítette a mostani zsidók elleni inzultusokat! Ezzel biztosította a tudatlan gyülevész hadnak a legitimálását,ami ellen nem hallottam, hogy felháborodottan bárki szót emelt volna.
    Amikor a ez a “dicső” kormány a jobbikosok programját valósítja meg sok esetben,azzal is hallgatólagosan szabad utat ad ezeknek az aljas eszméknek.Ahogy a kormány kijátssza a törvényt,és nem érzi magára nézve kötelezőnek annak betartását, akkor teljesen természetes, hogy ezzel ezeknek az alja embereknek ad szabad utat a tudatlanságuk által,és okán felheccelt cselekményekre.
    Ezek teszik meg azt, amit a fidesz nyíltan “még” nem mer megtenni.Nagyon hamar ez is változni fog, mert szorítja őket az idő.És akkor nem lesz kivétel. Egyszer a zsidók, másszor a kék szeműek, majd jönnek a templomba nem járók, és így tovább.A náci palánták meg majd elvégzik a piszkos munkát a fidesz helyett. Ők meg a világ előtt mossák kezeiket. Ha tudják…
    És még mondja valaki, hogy hallgatni arany!!! Az egész ország egy nagy hallgatás.
    Azért arra lehet hogy most is sor kerül, hogy a Köztársasági Elnöknek nevezett pártkatona vizitál a sértettnél.Szavunk se lehet…Meg nincs is,sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  4. Azért volt íve ennek a dolognak a parlamentben.Emlékeztek a “Hordót a..” Torgyán beszólásra és annak az akkori hullámaira. Mára ez a parlamenti közbeszéd része és alkalmanként egy-egy felszólalás tárgya is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  5. bumburi, egy dologban nincs igazad. A kormány nem hallgatólagosan támogatja a Jobbikot, hanem igenis tevőlegesen. És nyíltan. Ezt mindenki látja, akit nem a gólya hozott. Hanem a turul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  6. “Oly korban elek en….”

    Megdøbbentø, hogy mi van kialakuloba!

    Lassan szegyennek kell tekintenem, hogy magyar vagyok, de nem vagyok hajlando lehajtott fejjel jårkålni!
    El kell hogy erkezzen a tettek ideje, hogy elejet vegyuk a vårhato borzalmaknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  7. bumburi +++++++++++++++++
    “agyar” gárdisták” tehát akik csak magyarkodnak, de nem érdemlik meg a magyar jelzőt?. Egészen találó!
    taotológiai ++
    fordítva: az látja, akit a gólya hozott (azaz normális ember) és NEM a turul.
    Ennek eddig a legjobb képi ábrázolása:
    http://varanus.blog.hu/2012/09/30/felazsiai_jopasztor_a_giccspiacon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  8. Effajta turul ivadékokra aligha van szüksége egy normális Magyar Köztársaságnak!!!!!!!!!!
    :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  9. taotológia
    Tudod,bármennyire fülelek, és kutakodok, sehol nem találom a nyíltságát a fidesznek a jobbikkal szemben.Volt már rá példa, hogy nagy vezérünk látszólag helyre rakta a jobbikos felszólalót, de a háttérben meg segítette őket. Számtalan ilyen esetet tudnék felhozni. Nagy vezérünk még ahhoz is GYÁVA, hogy ezt nyíltan felvállalja! Tudod miért? Mert akár tagadjuk, akár bevalljuk, de a fideszen belül sem elhanyagolható számú tag, és szimpatizáns van, akik végett ezt nem meri felvállalni ez a csúti paraszt! Ugyanis még nagyobb arányú lenne a létszám lemorzsolódás,és ezt még ő sem meri bevállalni.
    A békamenet óta látható, hogy híveinek száma megegyezik a meneten résztvevőkével, mert mindenkit KIHAJTOTTAK menetelni! Biztos forrásból tudom, mert nálunk is voltak “hajtók”. Csak azok nem mentek, akiknek megrendült a hitük Orbánban. Azok viszont már nem is fognak rá szavazni sem.Ezért van a választási regisztráció, mert tele a gatyájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. ez kimaradt.
    A csuti paraszt meg azért beszél “kétfenekűen”, hogy a nácipalánták is belemagyarázhassák azt az ideológiát, amit ők követnek. Hallgass meg pár csuti paraszt beszédet, és rájössz, hogy mire gondolok.
    Amúgy meg turul nem kell egy normális embernek. Meg a szakrális mittudoménmicsoda sem kell.Normális, egyenes beszéd kell! (és nem Kálmán Olgánál)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Mindíg voltak szélsőségesek, nagyon a szemem előtt van az a történet, amikor egészen pontosan 1997 nyarán, egy budapesti kórház aulájában, több társammal együtt hirtelen a nyakláncunk medálját “”benyeltük”" amikor Szabó Albertet megláttuk….aki mikor is alakította meg a pártját?……. vagy a karlengető Diana (nem emlékszem a másik nevére) mikor is volt placcon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  12. bumburi, a Fidesz Szőcs Gézája (költő és hamv-vezér) szégyentelenkedett az aktatáskájával, a Fidesz Hoffmann Rózsája mérgezi nyilasokkal a tantervet, a Fidesz amőbája (KDNP) hirdeti a teleszülős Jobbik-igét, és a Fidesznek Fidesze, maga Orbán Viktor veti oda mindannyiunkat a turul tépő csőre és tőrhegyes karmai elé, csakhogy őt szét ne tépje, föl ne falja. És ezek mind nem suba alatt zajlanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. voisine
    Bácsfi, és nem lengette, csak megemelte, olyan szobafestő módra (eddig olajjal, innen meszelve)
    taotológia
    Nem suba alatt: teljesen nyíltan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. taotológia
    Ebben mindben igazad van.A kommunikációjukkal viszont nem merik felvállalni, sőt, tagadják.
    Ami nekünk nyilvánvaló, az a fidesz hívőknek szó szerint értendő szent sugallat, mert ha a csuti paraszt azt mondja, az akkor úgy is van.Mert nem gondolkodnak,csak elhiszik az igét amit hirdetnek nekik. Szerintem megdöbbennének, ha a kötcsei beszédet megértenék úgy igazából, meg azt, hogy hova vezet annak a megvalósítása.
    Anno, amikor elhangzott, mindent leírtam ami szerintem következtethető volt abból a beszédből, ( természetesen meg is valósult!!!) és az eredmény az volt, hogy elmondtak minden jövőbelátó bolondnak az egyik blogon.
    Jobb ha tudod! A fidesz hívők nem akarnak gondolkodni, nekik az a feladatuk, hogy marionett bábként engedelmeskedjenek az őket irányítóknak. Azért van némi javulás, mert egyre többen vannak a kiábrándultak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. A Nolblogon már lecsengett. Tanulságos hozászólásokkal, másra mutogatással. Mert ezek a gyerekek, de bezzeg a azok! (Nem mintha az helyeselhető lenne, de töketlen rendőrség mellett a szegíny megéhetési bűnöző, ugye ….
    http://shakespeare.nolblog.hu/archives/2012/10/05/MINDEN_KULON_ERTESITES_HELYETT/#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. A Jobbikot Vona Gáboron keresztül Orbán Viktor (és bandája) hozta létre, hogy a Fidesz látszólag konzervatív jobboldali párt maradjon, és a piszkos munkát azokkal végeztessék el. A Fidesz is egy antiszemita, rasszista párt, mert műveletlen, tanulatlan emberek gyülekezete más nem lehet. Nézzétek meg Semjént (“Weisz néni és Schwartz bácsi”) vagy azt az álszent Balogh Zoltánt (most épp miniszter ez a szerencsétlen).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  17. 23.-án támadás!!!!
    Én,izraeli katonai egyenruhába megyek,hátha nem tetszik valakinek!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  18. Gonoszka
    2012. október 7. vasárnap
    10:49
    Sajnálatos, hogy ilyen rasszista barmokkal vagy lefoglalva,akiknek az egyszeregy az három és nem a bűnözés tényei a lényegesek hanem a származásuk. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Üsd a nácit ne siránkozz! Ez kellene lennie a jelszónak! Ezrével ki kellene vonulnia az utcára minden normálisan élni akaró magyarnak és ezt a náci csőcseléket fel húzni a lámpavasra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  20. Érdekes, hogy ilyenkor a “forradalom élő lelkiismerete” Witner Mária a Magyar Gárda zászlóanyja, a Fidesz parlamenti képviselője nem háborodik fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  21. Azért nem háborodik fel bittermari,mert ‘56-ban háborús bűnöket követett el Erzsébeten,a pékség elött,és ő,ezt nagyon jól tudja!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. “Utólagosan derül ki, de ez csak növeli az ámulatot, mert hisz egyben hitelesíti a tényt: hogy mennyi eszelős, született bűnöző, beteges önmutogató veszi kézbe és milyen könnyen, majd folyamatosan a kormány-kereket.”
    (Illyés Gyula)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  23. jozan67
    11.52

    Azóta van csak nagy szája, és lett “hős”, amióta Pongrátz Gergely meghalt.
    Ha valaki, ő igazán tudta kicsoda WM.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Ha jól tudom,keserűmari,segédmunkás volt nála Soroksáron!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Gedeon!!!
    23.-án,ne hogy otthon maradj!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. ,,a népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is ,ha az a népakarat ellenében kormányoz,ha az emberek létérdekét veszélyezteti” Orbán Viktor,2008.Március /szentkoronarádió.com/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. #
    jozan67
    2012. október 7. vasárnap
    12:03 Október 23.-án akár otthon is maradhatok! Mi fog akkor történni? Elhangzik majd néhány, harsány ellenzéki beszéd. A Fidesz és Jobbik pedig tovább uralkodik az országban. Radikális baloldalra van szükség nem a jelenlegi gyenge ellenzékre. Majd ha pofán kell vágni nácikat, akkor szóljál. Az ellenzéki gyenge beszédekből elegem volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  28. #
    jozan67
    2012. október 7. vasárnap
    12:13 Az “elkergetni” szón van hangsúly, azonban az ellenzék nem kerget senkit sehová . Te vársz valamit 23-tól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. “…,,a népnek joga van elkergetni a kormányt egy demokráciában is ,ha az a népakarat ellenében kormányoz,ha az emberek létérdekét veszélyezteti” Orbán Viktor,2008.Március /szentkoronarádió.com/…”
    .
    - Remekjó!
    .
    Akkor már csak a nép degenerált részét, azaz, kb. a lakosság 80%- át kellene lecserélni, elkergetni, stb.
    .
    :((((
    .
    Gedeon:
    .
    - Mégis, mit vársz egy olyan ország lakosságától, ahol a népesség többsége számára magától értetődő, sőt, kimondottan menő a magyarsztáni népvezérek magatartása?
    .
    Ahol a teljesen nyílt, ordítozó, mocskos pofájú zsidózás immár a mindennapok része, ahol 10 emberszerű lényből hét, ha meghallja, hogy “zsidó” – függetlenül attól, tudják, vagy sem, mi az – azonnal valamiféle trágár idegrohamban tör ki, és be sem áll a tetves pofája?
    .
    Ahol a buszmegállókban, az egyetemeken, a boltokban, és persze a kocsmákban a legalpáribb zsidózás, de még a zsidók deportálásáról, kiirtásáról történő hangos eszmecsere és beteg fantáziálás már hétköznapos jelenség?
    .
    Mit vársz egy ilyen országtól? Ahol fasiszta restauráció zajlik, a többség hallgatólagos támogatásával, ahol nem hogy fasiszták, de nácik immár nyilvánosat tenyészhetnek, és ott ülnek a parlamentnek nevezett világ szégyenében?
    .
    Ahol az izraeli válogatott megjelenésekor kitör az ökölrázó- ordítozó ganaj őrjöngés, mocskoszsidók, menjetek ausviccba, dögöljetek meg, stb??? És ahol az állam, ahelyett, hogy vaskézzel zúzná ezeket le, még mentegetőzik, ahogy a televíziós kitartottjaik is, és megy a recskázás, hogy hát aznemisúgyvolt, nem is volt ilyen, de ha igen, semkmiközünkhozzá, meg ilyenek?
    .
    Mit vársz ettől az országtól?
    .
    Azt?
    .
    Én igen, pontosan azt, ez volt az egyik oka, hogy eljöttem arról a trágyadombról (a másik a munkalehetőség, naná), és többé soha nem akarok életvitelszerűen visszamenni. Pedig én még csak zsidó sem vagyok semmilyen értelemben sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  30. Eldrad
    2012. október 7. vasárnap
    13:10 Nem várok ettől a néptől semmit és ezért nem tulajdonítok nagy jelentőséget az október 23.-i ellenzéki beszédeknek. Én sem vagyok zsidó, csak szeretnék magyarként egy normális országban élni, azonban most már én is fontolgatom a költözést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  31. „Rohadt, büdös zsidók, meg fogtok dögleni”
    .
    A címadás sajnos félrevezetően és félreérthetően provokatív. Ha két agresszív, a magánéletében dühös senki, bizonyára ittas állapotban elkövetett attrocitás után ilyet vagy hasonlót mond, szerintem még nem ok arra, hogy az otromba gyalázkodásukat címként “felkapja a sajtó”. Sokan csak a cikkek címét olvassák el!
    Szerintem legalább itt, az AN-en disztingválni kellene…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  32. “A közösség-gyűlöletről
    A rendezetlen, ködös lelkület leggyakoribb és legjellemzőbb tünete: gyűlölködés valamely közösség iránt. Minden baj okai a zsidók, vagy: a katholikusok, vagy: a pénzemberek, stb.: a gyűlölt közösséget tönkre kell tenni és minden rendbejön. Indulatos kifakadások az illető embercsoport ellen, de lehetőleg olyankor, ha kellemetlenség nem lehet belőle. S a gyűlölet a gyűlölt közösség egy-egy tagja iránt lényegesen kisebb, mint az egész közösség iránt; a közelebbi jóismerősök kivételek, csak a többi tűzrevaló.
    Efajta gyűlölködés igen könnyen fertőződik, mert a balsikereink okozta keserűséget és csalódást egyszerűbb és kényelmesebb egy-egy általános indulatrohammal levezetni, mint önmagunkat ellenőrizni. Valójában nincs olyan embercsoport, melyet gyűlölni indokoltabb volna, mint például a kövéreket, vagy a magastermetűeket.
    Gyakran kérdezd meg önmagadtól: „Van-e olyan közösség, vagy egyén, akit kéjjel bántanék?” S ha van: kutasd ki bántási-hajlamod okát; észre fogod venni, hogy az igazi ok sosem az illetőben van, még ha talán csakugyan kellemetlenkedett is neked, hanem önmagadban, teljesületlen vágyaidban. Bosszúállással, vagy tétlen gyűlölködéssel semmit sem javítasz, viszont saját lelkületedet megmérgezed vele.”
    (Weöres Sándor 1944-45)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Tisztelt “proaktív”
    A címadás véleményem szerint nem volt sem félrevezető, sem provokatív! Ha egy 21 éves fiatal 20 éves társával egy 62 éves ember hasba rúg, azért mert az más vallású, akkor a támadás során elhangzottakat is tényként kell tudomásul venni.
    Feltehetően nagy bátorság kell egy idős ember bántalmazásához.

    Mellesleg sehol nem hangzott el, hogy ittasak voltak a fiatalok. Nem kellene Őket mentegetni. A cselekmény súlyát kissebbíteni. Ha péntek délután netán részegek voltak az sem ok ilyen gaztettre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  34. Rakerdezo! Milyen igaz, ez az idézet! Nézzetek körül magatokban! Nekem éppúgy nem tetszik ezen az oldalon sem a “lámpavasozás”, mint ahogyan a másikon sem. Lehet, hogy a gyűlölet és az erőszak gyors, látványos “sikert” hoz. De elhomályosítja a tisztánlátást, megakadályozza, hogy felismerd a saját érdekedet. És amikor kihűltek a lámpavason lógók, rájössz, hogy semmi nincs megoldva. Nincs több kenyér, nincs nagyobb jólét, nincs egyetértés. És keresheted, hogy akkor ki miatt, mi miatt? És kinézheted a következő lámpavasat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. #
    talalom
    2012. október 7. vasárnap
    14:20 Magyarországon már annyira eldurvult a szélső jobb, hogy szónoklatokkal már nem sokra megy a demokratikus oldal. A németek is rengeteg fájdalomtól megkímélték volna magukat ha Hitlert és bandáját lámpavasra küldik. Azonban hagyták a nácizmust terjengeni és milliók halála lett belőle. Persze a németek most már bölcsebbek és csírájában fojtják el a nácizmust. Magyarországon pedig dühöng a Horhy kultusz. Lámpavas helyett mi a megoldás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Proactí
    “bizonyára ittas állapotban elkövetett attrocitás ”
    Mitől vagy ennyire bizonyos?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Öt év fogház, és akkor elgondolkodik az egyébként agyatlan állat.
    Gyors, határozott, elrettentő ítélet kell mindig, mert a maszatolás, felbátorítja az idiótákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  38. Rakerdező: rákérdezhetekek?
    Szerinted amikor őszintén nagyon utáljuk ezt a bagázst, amely alkotmányos puccsot követett el a demokrácia, a szabadságjogaink és az ország gazdasága, külföldi reputációja ellen – akkor annak okát az “önmagában teljesületlen vágyainkban” találhatjuk meg? Weöres ezt a meghatározást a háború végén írta.
    A zsidózásra ma is érvényes, de a mi utálatunkra nem lehet ráhúzni. Mi nem “alap nélkül” utálkozunk. A lámpavasazás nekem sem szimpi.
    proaktív már néha nagyon fárasztó a népnevelő buzgalmával. Ide feltehetően felnőtt emberek írnak, akik tolerálni tudják az olyan szöveget is, amitől az angolkisasszonyok ájuldoztak volna..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. proaktiv
    2012. október 7. vasárnap
    13:30
    “A címadás sajnos félrevezetően és félreérthetően provokatív. Ha két agresszív, a magánéletében dühös senki, bizonyára ittas állapotban elkövetett atrocitás után ilyet vagy hasonlót mond, szerintem még nem ok arra, hogy az otromba gyalázkodásukat címként “felkapja a sajtó”.
    .
    Amikor cigány származásúak Budapesten főiskolás gyerekeket vertek meg és közben mocskos magyarokat kiabáltak akkor az egész magyar média tele volt és szalagcímekben közölték a hírt. Most kaptak (nagyon helyesen) 34 évet rasszista indítékú bűncselekmény miatt.
    Remélem ez a két ágyneműtartós hős is megkapja ugyanezt a büntetést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. #
    Avi
    2012. október 7. vasárnap
    16:02 Zsidót verni Magyarországon “dicsőség”. Komolyan gondolod, hogy Polt Péter ügyészsége és Handó Tünde bírósága komoly büntetést szab ki rájuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Kedves Avi (2012. október 7. vasárnap 16:02), most akkor a magyar egy rassz? Elkülöníthető, fölismerhető, azonosítható, jellegzetes rasszjegyekkel (úgymint tollas hát, vagy nyereg alakú turulcsont a püspökfalatjánál, ilyesmi)? Ez nekem új. Mert ha a magyar mégsem rassz volna (aminthogy nem az), akkor ez az ítélet (mármint a bűntett minősítése) egy kicsit fals, nem gondolod?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  42. Kedves Avi, továbbá, ha én verekedés közben színmagyarként elbődülöm magam, hogy rohattilyenolyan magyarok, há ménem ígymegúgymá anyátokba, akkor is megvalósítom a rasszista indítékú szülőzés bűntettét? Vagy mielőtt ítéletet hirdet a bíró, összeveti a rasszlenyomatomat a hatályos paraméterjegyzékkel, és csak akkor ítél el, ha pulzálni kezd az “error”?
    Nem téged akarlak piszkálni, csak értelmezni igyekszem az általad felhozott esetet, meg a rasszizmus fogalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  43. Kedves taotológia !

    Magyarországon egy magyar polgár ellen nehezen vethető be a “rasszista” vád amennyiben egy magyarokból álló, de valamilyen szempontból megkülönböztethető csoportot támad meg verbálisan, vagy egyéb módon.
    Ez a bűncselekmény-név már a történelmi süllyesztőbe került. Valóságos és nevesített jelzőkkel és ennek megfelelő jogszabályokkal kell elmarasztalni az egyének és/vagy a csoportok elleni támadásokat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Ennyire nem érthető, hogy ha a fenti címet meglátja egy idetévedt zsidó honfitárs az AN-en, benne milyen benyomást kelt? Vajon elolvassa-e az írást, ami ilyen cím alatt jelenik meg, vagy örökre kitörli az AN-t a tudatából is? Vagy ha valaki lefordítja idegen nyelvre a címet, az olvasói hova teszik az AN-t és a magyarokat?
    Másokra, mások érzelmeire is kell gondolni, nemcsak saját magunkra.
    Írom mindezt úgy, hogy semmi közöm a zsidókhoz. Egy csattanósnak vélt (bulvár) cím sem mehet a humánum kárára.
    kekec
    Szerintem sejted, hogy nem neked írok, vannak itt mások is. Ne olvass, oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Gonoszka
    Nem vagyok benne biztos, de feltételezem, hogy tudatmódosító nélkül, józanul nem esik neki senki a szembejövőnek. Mert akkortól már kíséret nélkül nem tanácsos kilépni az utcára. Talán ott még nem tartunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Kekec, a gyûlöletnek, utàlatnak soha nem lehet alapja, bàrmilyen hihetetlen is.
    Ezzel nem azt akarom mondani, hogy szerintem nincs igazsàgos hàború, van , persze !
    De a betegeket, tébolyultakat gyógyítani kell, az ellenünk vétkezôknek megbocsàtani ( evvan!), a tudatlanokat pedig tanítani , ami nagyon maceràs és sosincs vége !
    A bodhiszattvàk felesküsznek, hogy amíg a vilàg vilàg ( belàthatatlanul sok idô)
    testet öltenek újra és újra, hogy a lények (!) szenvedésén enyhíteni tuggyonak !
    Ez a Dalaï Làma fogadalma is , megkeresem szívesen ( a tejbepapi és az altatàs utàn) ha gondolod !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Igaz Rakerdezo-t kérdezted, kéretlenül mondom a véleményemet.
    “Szerinted amikor őszintén nagyon utáljuk ezt a bagázst, amely alkotmányos puccsot követett el a demokrácia, a szabadságjogaink és az ország gazdasága, külföldi reputációja ellen – akkor annak okát az “önmagában teljesületlen vágyainkban” találhatjuk meg? Szerinted amikor őszintén nagyon utáljuk ezt a bagázst, amely alkotmányos puccsot követett el a demokrácia, a szabadságjogaink és az ország gazdasága, külföldi reputációja ellen – akkor annak okát az “önmagában teljesületlen vágyainkban” találhatjuk meg?” – írod.
    Szerintem “az önmagában teljesületlen vágyaik” voltak az okai annak a földindulás szerű szavazásnak, ami 2010-ben, minden figyelmeztetés ellenére korlátlan hatalomhoz juttatta a puccsista bagázst. Ezért kellene 2014-ig kicsit többet gondolkodni, hogy hogyan legyen/lehet tovább.
    A zsidózás és másfajta uszítás elleni kemény fellépést viszont én is támogatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. proaktiv “Ennyire nem érthető, hogy ha a fenti címet meglátja egy idetévedt zsidó honfitárs az AN-en, benne milyen benyomást kelt?”
    Ha az illetőnek van szeme, és olvasni is tud, akkor vélhetően föl fogja ismerni az idézőjelet, és ha fölismeri, akkor gyaníthatóan értelmezni is tudja azt, hogyaszongya: valami gazember már megint ukádott valami szennyet, és itten most erről szól ez a cikk. Ez a hipotetikus, idetévedt zsidó honfitárs föltehetőleg már személyesen is részesült efféle áldásban, ezért nagy valószínűséggel nem arra fog gondolni, hogy az AN egy a náci szennylapok közül. Szerintem nem kellene szegény zsidó honfitársakat még azzal is szekírozni, hogy merő tapintatból hülyének nézzük őket. Vagyis nézed őket. Vagyis nézel minket. Vagy hogy,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  49. proaktiv: “Nem vagyok benne biztos, de feltételezem, hogy tudatmódosító nélkül, józanul nem esik neki senki a szembejövőnek.”
    A zsigeri gyűlölet is egyfajta tudatmódosító, méghozzá az ütősebbjéből, ellenben a többivel ellentétben ingyen van, ezért olyan hihetetlenül népszerű.
    Ilyen értelemben igazad van. Pszichológiai, fiziológiai és szociológiai vizsgálatokkal bizonyították, hogy dühroham idején kimutathatóan csökken az IQ.
    Namármost, képzeld ezt el egy eleve retardált jobbista esetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Ork Bán mindent megenged mert kell a jobbik a nyeréshez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos