Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarokat is támadtak az iszlám nevében 2012. szeptember 15. szombat 23:06 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarokat is támadtak az iszlám nevében
Budapest/Kairó/Kartúm – Ismét nyugodt a helyzet a Multinacionális Erők és Megfigyelők Békefenntartó Missziójának (MFO) egyiptomi táborában, amelyet az iszlámellenes amerikai amatőr film miatt feldühödött beduinok támadtak meg pénteken, közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM). Közben gyorsreagálású amerikai tengerészgyalogos szakasz utazott a szudáni fővárosba, hogy megerősítse az Egyesült Államok ottani nagykövetségének védelmét.
.
Pénteken kora délután mintegy 30-40 fegyveres beduin jelent az MFO el-Gora táborának bejáratánál, hogy ott tiltakozzanak a Mohamed prófétát szerintük gyalázó A muszlimok ártatlansága című amerikai film ellen. A beduinok kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg az egyik őrtornyot, illetve két kézigránátot is elhajítottak, amelyekkel megsebesítettek két kolumbiai katonát.
.
A táborban szolgálatot tejesítő magyar katonáknak, illetve rendőröknek nem esett bántódásuk.
.
A HM kommünikéje szerint az MFO parancsnoka elrendelte az ilyenkor szokásos intézkedéseket, ezért készenléti erők vonultak a helyszínre. Az ő feladatuk volt megakadályozni, hogy a támadók bejussanak a tábor területére, illetve megjelentek a külső védelméért felelős egyiptomi biztonsági erők is. Eközben tárgyalásokat kezdtek a tüntetőkkel.
.
A tárgyalások ideje alatt a kődobálás folytatódott, és több figyelmeztető lövés is eldördült. Az incidensben három amerikai katona megsérült és egy tűzoltóautó kiégett.
.
Miután a támadók megbizonyosodtak arról, hogy a táborban nemzetközi megfigyelő erők tartózkodnak, az éjszaka folyamán elvonultak.
.
A Magyar Honvédség a Sínai-félszigeten 1995 óta teljesít szolgálatot katonai és rendőri erőkkel. Feladatuk a nemzetközi táborokban a rend és a fegyelem fenntartása, a konvojok kísérése. Az el-Gora táborban jelenleg 47 magyar katona és rendőr tartózkodik, mindannyian részt vettek a tábor védelmében, nem sérültek meg, feladataikat kitűnően ellátták – zárul a közlemény.
.
A nemzetközi megfigyelők az 1979-es egyiptomi-izraeli békeszerződés betartását ellenőrzik a félszigeten. A tábor 1500 katona szálláshelye.
.

.
A kartúmi követség mögött fekete füst gomolyog. Az épületet megpróbálták felgyújtani az iszlamisták
.
Kartúmba vezényelték a Fleet Antiterrorism Security Team (FAST – a Flotta Terror-elhárítási Biztonsági Csapata) nevű amerikai egységet. Ennek tagjait arra képezték ki, hogy rövid idő alatt bevethetők legyenek a terrorveszély elhárítására, és megvédelmezzék a külföldön található amerikai diplomáciai képviseleteket.
.
Korábban hasonló amerikai tengerészgyalogos egységeket vezényeltek a líbiai és a jemeni fővárosba is, ahol szintén tüntetések voltak az amerikai amatőr film miatt. A szudáni erősítésre azért volt szükség, mert Kartúmban a helyi rendőrség tüzet nyitott a tüntetőkre, akik megpróbáltak átmászni az amerikai követség kerítésén.
.
A bejelentést megelőzően a Fehér Ház közölte, hogy Joe Biden amerikai alelnök pénteken telefonon beszélt szudáni kollégájával, Ali Oszmán Tahával, és kifejezte neki az amerikai nagykövetség biztonságával kapcsolatos aggályait. Biden hangsúlyozta, hogy a szudáni kormány felelőssége a kartúmi diplomáciai létesítmények és azok személyzetének védelme, mint ahogy azt is, hogy az Egyesült Államok számára prioritás a külföldi amerikai diplomáciai jelenlét biztonsága.
.
Barack Obama elnök pénteken az Andrews légibázison részt vett a líbiai Bengáziban megölt négy amerikai koporsójának fogadásán, és kijelentette: „Továbbra is mindent megteszünk, ami a hatalmunkban áll, hogy megvédjük a külföldön szolgálatot teljesítő amerikaiakat,  megerősítve diplomáciai képviseleteink biztonságát és együttműködve a fogadó országokkal, amelyeknek kötelességük a biztonság szavatolása.”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 7 szavazatból)
Magyarokat is támadtak az iszlám nevében, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(65)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

65 Reader’s Comments

  1. Mikor érti már meg a “demokratikus világ”, hogy ezeknél az állatoknál SOHA,
    nem lesz normális világ, és ezek CSAK az erõszakot értik és semmi mást.
    Aki ez nem látja be, az vagy vak, vagy hülye, vagy halott – vagy mind a három!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  2. Nem érted a lényeget, Sammy… ők most azt bizonyítják, hogy nincs igaza annak az amerikai filmnek, amelyik félork, erőszakos terrorista állatokként mutatja be a muszlimokat. És, hogy bebizonyítsák, hogy ők nem ilyenek, embereket ölnek, randalíroznak, gyújtogatnak, talán még a közeli büfébe is betörnek “fogyasztani”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  3. Nincs annál egyszerűbb és praktikusabb dolog, mint vallási kérdéssé stilizálni a terrorisztikus, világuralmi, hóditó hajlamot, törekvést, a vegytiszta anyagi érdeket, mert így a legalávalóbb cselekvés is valami megfoghatatlan, transzcendens magyarázatot és védelmet nyer. Nincs is annál könnyebb, mint istengyalázásként interpretálni az embergyalázás elleni bármilyen föllépést. Élénken el tudom képzelni az emberiség dolgaiban tökéletesen jártas, a világi tudományokban profimód otthonos, széles látókörű sivatagi törzseket, amint fittyet hányva kőkorszaki életkörülményeikre, a napi munka végeztével Allah nevében spontán, és egyemberként fölháborodva harcba indulnak egy a világ másik felén közölt karikatúra, vagy videó láttán.
    Olyan ez, mint amikor a pedofil pap a kereszt mögé bújik, vagy Orbán Viktor a “magyarság” mögé. Olyan, mint amikor a puccsra hergelt náci Gyurcsányt üvölt, és ezzel érinthetetlen hőssé válik. Olyan, mint az alábbi párbeszéd:
    - Te hova valósi vagy?
    - Anyázó, rohadék???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  4. A szocializálódás hiánya és a vak hitre nevelés meg hozza az eredményét !
    (csak fogyna már el az olaj :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  5. Az a baj,hogy tényleg nem lehet az iszlám nácikkal beszélni/vitatkozni.Mindent párbeszédet,ész érvet elutasítanak,csak a régi dogmákat fogadják el,nagy ívben tesznek más kultúrák szokásaira,vallások elismerésére/megismerésére!Most oda küldték a fiukat,de remélem az M4 est kitárazták valamelyik rongyfejűn.De most komolyan,ennek a csürhének soha semmi dolga nincs?Dolgozni?Hogy van,hogy a szarháziak mindig rá érnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. Azt hiszem megállja a helyét az a megállapítás, hogy jelenlegi világunkban terjedőben vannak a különböző vallási nézetek.
    Ha ez mellett azt is elfogadjuk – nekem kétségeim sincsenek ezzel a megállapítással – hogy e mozgalmak bármikor képesek “…vallási kérdéssé stilizálni a terrorisztikus, világuralmi, hódító hajlamot, törekvést, a vegytiszta anyagi érdeket…” /taotológia/. Önkéntelenül is felmerül az a kérdés, hogyan lesz ebből konszenzus, együttműködés, békés egymás mellett élés, stb a sor folytatható lenne a végtelenségig.
    Tudja valaki a választ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. A film készítői elérték céljukat, amely az volt, hogy megmutassák, mennyire intoleráns és agresszív népség az iszlám világ. De amúgy is meg lehet érteni a film szerzőjét, mert kopt keresztény és őket kvázi megsemmisítéssel fenyegetik a muszlimok.
    Az iszlám nem nagyszerű vallás, hanem szörnyű és a Gonoszt követi. Mikor jönnek erre rá végre a nagyfejűek is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. Ha nem provokálták volna ki az arab tavaszt,ez sem történt volna meg!
    Az araboknak fogalmuk sincs a demokráciáról!
    Ők megrekedtek a középkori törzsi fejlődés szintjén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Ez az egész nem arról a filmről szól, hanem az iszlámnáciknál világszerte szükség van erre a fajta szervezett, globális, de teljesen céltalan erőszakra.
    .
    Állat alatti elmeállapotuk, általános agresszivitásuk, rombolás, pusztítás – ez olyan nekik, mint nekünk, euro- atlantiaknak egy hétvégi mozi, pub, vagy valamilyen edzés.
    .
    Én komolyan nem értem, meddig tűri ezt a civilizált világ.
    .
    Elkezd a majom őrjöngeni? Meg akarják támadni egy civilizált ország nagykövetségét, ami ugye, az adott állam felségterületének minősül? Lőfegyverekkel, gyújtóbombákkal, ilyenekkel mennek?
    .
    OK, akkor közéjük lőni, gázt rájuk engedni, feltartani az őrjöngő söpredéket, míg a legközelebb elérhető légi egységek odaérnek, és beavatkoznak.
    .
    EZT kellene tenni.
    .
    Ehelyett, WTF???
    .
    Hagyják. Világszerte.
    .
    Odadobják a katonáik, nagyköveteik életét, ahelyett, hogy a támadó majmokat úgy kezelnék, ahogy kell – kilőnék mind.
    .
    Az iszlámnáci nem ért másból, csak a golyóból a mocskos pofájába.
    .
    Ami érvényes összes szélsőbalos- szélsőjobbos, anarchista támogatóikra is, világszerte.
    .
    Ezeknek nem volna szabad létezniük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  10. Az ember azt gondolná, hogy a dolog egyszerű:
    Az iszlám vallási előírásai (pl. Mohamed nemábrázolása stb.) a muszlimokra vonatkoznak, és nyilvánvalóan senki másra.
    Ezzel szemben a muszlimok MINDENKIN le akarják verni a saját főbb vallási előírásaikat, és aki ezeket megsérti, azt lehetőleg megölik, és ezt teljesen jogosnak tartják.
    Aki a saját eszméit rá akarja erőltetni másokra, az aggrsszor.
    Az agresszóra minimum harcos védekezéssel, de inkább ellentámadással kell reagálni.
    Az agresszió minden egyes megnyilvánulásának eltűrése megsokszorozza az agresszor hitét a siker lehetőségében és az agresszió jogosságában.
    .
    Az ilyen agressziót brutálisan vissza kell verni, különben holnap már kötelező lesz muszlimmá válni.
    Aki más vallású vagy ateista és ezt eltűri, az gyáva, vagy barom, vagy mindkettő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. Vannak akik ezt akarták.Kifinomult módszerekkel a múltban és a jelenben megpróbálták és úgy látszik sikeresen démonizálták az iszlámot.Csak gondolkodni is kéne egy kicsit.A legtöbb vagy inkább az összes arab állam évszázadokik idegen megszállás alatt voltak.Nem maguktól váltak ilyenné hanem azzá tették őket.Most meg persze úgy állitják be a dolgokat mintha mindenről az arabok tehetnének.Ha egyszer megadatna nekem ami persze nem fog megtörténni hogy egy másik idősikban ahol mondjuk az ottani föld nevü bolygón a közel keleten és a többi arab területen nincs kőolaj kiváncsi lennék hogy ugyan ez a folyamatok zajlottak volna le.Kétlem.Aztán lehet cáfolni meg minuszolni de most is az a véleményem hogy ez egy szándékos provokáció már hosszú idő óta az arab világgal szenben hogy azok válaszként hibát kövessenek el majd erre hivatkozva támadhassák őket persze mindez az olajért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (18 szavazatból)
  12. Ego:
    .
    - Az ám, ellenállás, meg ilyenek…
    .
    Ehelyett, most van evakuálás alatt az egyik amerikai nagykövetség.
    .
    Az eszem megáll, komolyan… ahelyett, hogy egy tengerészgyalogos század odamenne, és az összes kétlábú emberállatot lezúzná, az amerikai adminisztráció menekül.
    .
    Ilyen még nem volt a világtörténelemben… a szupererős menekül a nyáladzó, őrjöngő, balfék szörnyeteg söpredék elől.
    .
    Mintha a hat danos karatés ketrecharcos menekülne egy őrjöngő, köpködő, eszeveszett, nyikhaj hülyegyerek elől.
    .
    Ilyen nincs és mégis van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  13. kakas, te meg olyan hülye vagy már megint, mint aki be van tépve… olyanokat rotyogsz már megint ide, hogy az ember esze megáll.
    .
    Recskázod az ezerszer megtárgyalt, ezerszer cáfolt értelmetlenségeket, tárgyi tudásod nem hogy nulla, de egyenesen minusz. Én komolyan hajlok arra, hogy te valami provokátor vagy, ilyen állat másképp nem lehetnél.
    .
    Minden szó, minden mondat, amit befarcintasz, olvashatatlan szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  14. Irtam egy cikket angolul ami erinti ezt a kerdest is. Ha tetszik, kerem osszak meg masokkal is a Facebook-on vagy emailben.

    http://drmandler.wordpress.com/2012/09/16/humanity-learning-to-have-humanity-reflections-on-the-end-of-year-5772/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. Eldrad.Változik a világ.Fogynak a készletek.Ideje váltani.Usa és a többi nyugati ország ha már technikailag fölényben érzik magukat akkor miért kőolaj alapu a gondolkodásuk?És ezek a készletek arab földön vannak.Kell mindig valami amivel provokálhatják őket és utánna hivatkozási alapot teremteni hogy ez milyen “barbár”népség.Ha csak az elmult 50-év történéseit végignézzük érdekes módon mindig gonoszként állitották be őket de az olcsón beszerezhető kőolajra igényt tartottak.Ja és ha már a “barbár gondolkodás”-nál tartunk vajon Izraelben milyen reakciókat váltana ki mondjuk ha egy olyan filmet forgatnának ahol egy zsinagógában gusztustalankodnának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  16. kakas, eredj már a fenébe, azt sem tudod, mit ugatsz, egyetlen, neked írt választ el nem olvasol soha, nem tudsz semmit… ne rontsd itt a levegőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  17. Eldrad.Nem vagyok provokátor inkább a te irásaid tartalmaznak gyilkosságra való buzditást.Kapj a fejedhez ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  18. Te meg kapj egy tankönyvhöz, és tanulj meg egy alapfokúnál komolyabb szöveget értelmezni. Marha állatságokat meg ne ugass.
    .
    Bizisten csodálkozok, hogy egy magadfajtát ki és hogyan idomított be alapvető emberi tevékenységek művelésére, úgymint egyenesen járás, vécézés, fáról lejövetel, alapvető (nagyon alapvető) – majdnem hogy funkcionális analfabetizmus határát súroló írás- olvasás…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  19. Dr. Mandler:
    .
    - Valami hasonlót ír rendszeresen a dán Nicolai Sennels is… ismerős a neve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. Eldrad.Ha átmegyünk személyeskedésbe azzal csak magunkat járatjuk le.Az hogy valakinek nem teljes az ismerete és más a véleménye mind neked attól még nem kellene alpári szavakat használnod.Elég provokativ válaszaid vannak meg mintha valamiféle “felsőbbrendü”lény lennél.Ismerek pár ilyen embert is de helyén tudom őket kezelni.Olvasd csak vissza a 09:22-órai irásodnál milyen szavakat is irtál : közéjük lőni,gázt rájuk engedni.Gyilkos hajlamaid nyilvánvalóak tudod itt kevesen használnak ilyen nyiltan ilyen szavakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  21. Jól van fiam, bolond vagy te…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  22. KAKAS, nehéz a dolgom, mert úgy kell megfogalmaznom most a hozzászólásomat, hogy megkönnyítsem számodra a megértést, de igyekszem. Magyarország is megszállás alatt volt évszázadokig. Mégsem verik itten husánggal a nyílt utcán a nőket, nem is csonkolják őket gyerekkorukban, nem kövezik halálra, nem kényszertik csadorba, hárembe; bár tisztában vagyok azzal, hogy sokan nem elleneznék nálunk sem az ilyesmit. De egyelőre még beérjük azzal, hogy tenyészállati sorba kívánjuk őket, és ez sem kis dolog.
    A saíráról nem a “megszállók tehetnek. Azt kedves muszlim barátaid már a legősibb idők óta űzik.
    És ha a nő csak a szaporodás eszköze, és, ha fiút szül, azt gyakorlatilag a lehető leghamarabb elveszik tőle a marcona hímek, hogy a maguk képére formálják, akkor belátható, hogy az a fiúcska vademberré nevelődik. Erről sem a “megszállók” tehetnek.
    Ha a közel-keleten nem volna olaj, a közel-keletiek nem növesztettek volna ekkora arcot, ekkora istent. Akkor most nem volna pénzük terrorizmusra, és beszivárgásos terrorturizmusra. Akkor most nem Izrael megsemmisítésén törnék (első lépcsőként) azt az ájtatos buksi fejüket, hanem esetleg követet küldenének oda, hogy ugyan, kérdezné má’ meg a zsidótul, mi módon is kölletik öntöznyi, hogy ollan szépen kinőjjön a homokbú az a ződ izé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  23. És még valamit, KAKAS, ha a magyar cigány (aki még ma is megszállás alatt él) úgy találna viselkedni, mint bülbülszavú kedvenceid, akkor fogadok, bekötött szemmel is eltalálod valamelyik gárda ingyenes segélyhívószámát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  24. taotologia.Értékelem korrekt véleményed a leirt gondolatmeneteimre.Na ilyen egy korrekt válasz és okfejtés nem mint Eldradé.Én azon a véleményen vagyok hogy az arab nemzetek nem mindig voltak ilyenek.A régi korokban főként állattenyésztéssel és ahol adott volt azért próbálkoztak öntözéssel fölműveléssel de a sivatagi időjárás napjainkban is csak időlegesen tesz lehetővé értékteremtő munkát meg azért hagytak hátra még ma is létező épitészeti műremek alkotásokat.A vallási szokásokból eredő dolgokkal én inkább tartózkodó vagyok.Ez mindig nézőpont kérdése és egyéni megitélés.Ha azt nézzük mint például az Inkák akik bizonyos napfordulónként feláldoztak egy embert az mai szemmel barbárnak tűnik de akkoriban abban a jelenben ez nekik természetes volt.Ha azt nézzük hogy europa többsége keresztény és mégis két pusztitó háborut hoztak össze akkor ez is barbárság.Az iszlám törvénykezés meg legyen az Iszlám országok gondja.Külön külön saját határain belül mindenki olyan vallásnak hódol felőlem amilyennek akar.A lényeg ha más kultúrába megy valaki tartsa be a szabályokat és ne erőltesse senki rá a sajátját a másikra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  25. Kakas:
    Az érvelésed alapján azt is mondhatnánk, hogy a nácizmust a zsidók találták ki a németek ellen, “hogy azok válaszként hibát kövessenek el majd erre hivatkozva támadhassák őket”.
    Ugye mekkora baromság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  26. KAKAS, amit az iszlám a nők-gyerekek (és állatok, háromezer éves Buddha-szobrok, és a nem iszlámhitűek, és a tulajdon szegényei, tehát a világ) ellen elkövet, az nem vallás, nem kultúra, az perverzió, az utolsó szögig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  27. KAKAS olvasótársunk írja, 10:57-kor:
    „A legtöbb vagy inkább az összes arab állam évszázadokig idegen megszállás alatt voltak. Nem maguktól váltak ilyenné hanem azzá tették őket. Most meg persze úgy állítják be a dolgokat mintha mindenről az arabok tehetnének.”
    .
    És hát szóval ezért viselkednek úgy, ahogy.
    .
    KAKAS észrevehette volna, hogy a zsidók mintha kb. 2700 évig ilyen-olyan függőségben vagy megszállás alatt éltek volna, mégsem azzal a vérben forgó állatias móddal kezelik a világot, és a saját problémáikat, mint az arabok úgy általában. Vajon miért.
    Az arabokból a saját militáns szemléletű vallási gyakorlatuk hozta ki azt, amivé váltak.
    Hogy a vallásuk miért pont olyan lett, amilyen, az sem véletlen, ld. a vallásalapító alakját, hallucinációit, és azt a „kultúrát”, amelynek a neveltje volt, azt a közeget, amelyben a vallása megerősödött.
    .
    Elfelejtettem KAKAS-tól idézni a már idézett mondata előtti szavait: „Csak gondolkodni is kéne egy kicsit.” (ld. KAKAS 2012.szept 16.vas. 10:57)
    .
    Az arabok körüli történések a kőolajjal ugye csak a XX. sz.-tól kezdve lehetnek összefüggésben.
    .
    KAKAS, 11:24: „Ha csak az elmult 50-év történéseit végignézzük érdekes módon mindig gonoszként állitották be őket de az olcsón beszerezhető kőolajra igényt tartottak.”
    .
    De hát piac, és piaci viszonyok között kialakuló árak vannak. Kőolaj Venezuelától Ázsiáig van még néhány helyen, az utolsó, megszállás alatti kőolajkitermelő vidékek a Szovjetunióban voltak.
    .
    Szóval itt valami zavaros. De hagytam volna a fenébe, csak hát véletlenül úgy csúszott az egér, hogy nyomtam egy pluszt KAKASnak. Ezt valahogy jóvá kell tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  28. De ez se semmi, taotológia terméséből: „És még valamit, KAKAS, ha a magyar cigány (aki még ma is megszállás alatt él)…”
    .
    Tehát a cigányok itt magyar megszállás alatt élnek. Szóval itt,a Kárpát-medencében még előttünk volt egy független, önálló államisággal rendelkező cigány nemzet, amelyre rátörtek a létszámban kisebb, de jó fegyverforgató és erőszakos magyarok, akik megszállták, azaz erővel meghódoltatták, önállóságától megfosztották, szolgasorba kényszerítették, termelő munkájának hasznát azóta is lefölözik… :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  29. Ego
    2012. szeptember 16. vasárnap
    10:48

    .

    „Az agresszió minden egyes megnyilvánulásának eltűrése megsokszorozza az agresszor hitét a siker lehetőségében és az agresszió jogosságában.”
    .
    Na pont ez az, amit a mai iskolákban szem elől tévesztettek. Látszik is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. Srácok…
    .
    - Érthetetlen, hogy minek magyaráztok ennek a megveszekedett idiótának, aki most éppen “kakas” művésznéven nyomul.
    .
    Most úgy tesztek, mintha nem tudnátok nagyon jól, hogy az ilyenről minden lepereg. Hogy az ilyennek aztán magyarázhattok, az ilyennek érvelhettek. Vagy el sem olvassa, vagy kb. az első mondatnál veszíti el a fonalat, de mindegy is, mert egyre jobban hisz saját tévedhetetlenségében.
    .
    Mindegy, mekkora marhaságokat böfög, annál jobban hisz.
    .
    Az ilyennel nem lehet szót érteni – az ilyen rosszabb, mint a cipőre fagyott kutyagumi, le se lehet vakarni.
    .
    Az ilyennel egyet lehet tenni: elhajtani, mint a hasmenést.
    .
    Elég sok hasonlóval volt már dolgunk ezen a fórumon, meg máshol is, nem értem, miről akarjátok meggyőzni.
    .
    Na, jó éjt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  31. Inkább ezt lessétek meg:
    .
    http://atv.hu/cikk/20120916_iszlamellenes_film_kitiltottak_nemetorszagbol_terry_jones_amerikai_lelkeszt
    .
    - Aha.
    .
    Terry Jones az, aki veszélyes a közrendre Németországban.
    .
    Nem a gyújtogató, erőszakoskodó, őrjöngő, fenevad iszlámnáci söpredék – nem. Azokkal ezek szerint nincs gond. Azokat nem kell sem kitiltani, sem leállítani.
    .
    Áh, ezt nem hiszem el…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  32. Eldrad
    2012. szeptember 16. vasárnap
    23:54
    KAKAS csak kakas, elfogult, együgyű, de ártalmatlan. Aki kártékony, az a kígyó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. Bartus László egyszer jelezte, hogy szüksége van az AN-nek a támogatásra. Én meg nagyon is értékelem őt, így aztán elhatároztam, utalom a tagdíjat a Kohányi Társaságnak. De ez sajnos csak egyszeri alkalom volt, egy pár hónapra szólt. Hadd modjam el, miért nem küldtem azóta sem többet. Nem arról van szó, hogy nincs rá pénzem. De nem támogatok olyan oldalt, ahol egyes kommentelők gusztustalan fröcsögéseit rendszeresen megtűrik. Csak ennél a cikknél hadd utaljak pl. Eldrad, Sammy és o’neil egyes megnyilatkozásaira.
    Nem arról van szó, hogy ne lehetne megfogalmazni kritikát az iszlám, vagy más vallás követőivel szemben. Nem arról van szó, hogy ne lehetne elítélni a bármely vallás nevében elkövetett tetteket. Arról sincsen szó, hogy bármelyik vallás vadhajtásainak teret kéne adni, és rosszul értelmezett polkorrektség miatt elfogadni a verbális, vagy fizikai agressziót. Az iszlám terjedését veszélyesnek látom, érdemes és szükséges beszélni róla, de az ilyen megnyilatkozások csak gyűlölködésen alapulnak és semmivel sem különbek, mint amit a kurucinfón lehet olvasni.
    Ezeket persze nem Bartus László írja, mégis az, hogy ezeknek teret ad, engem mélységesen taszít és elgondolkodtat. Vajon olyan nehéz felismerni a szélsőjobbos megnyilvánulásokat pl. ennél a cikknél?
    Ezzel a jelenséggel kb. egy éve találkoztam először, és ezért úgy döntöttem, hogy nem támogatom az AN-t. Jó ideig nem is írtam ide és nem is olvastam. De, mint írtam, szeretem az AN cikkeit és jó pár kommentelő gondolatait is értékelem, így itt vagyok, mégha azóta csak “potyázok” is. Nyilván nem az én párezres támogatásom mentené meg az AN-t, de szívesen adnám, ha nem ütközne az elveimbe. Nem támogatok elvből semmilyen irányban megnyilvánuló gyűlöletbeszédet, vagy olyan lapot, amelyik ilyesminek teret ad.

    Tudom, hogy az AN-n az Eldrad-féle kommentek nem tesznek ki nagy százalékot, gondolkodtam is, nem kéne csak egyszerűen túllépni rajta. Végülis lehet, hogy belefér ennyi. De nem, nem fér bele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  34. cicamic
    2012. szeptember 17. hétfő
    08:06

    +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. cicamic,
    Szerintem csak arról van szó, hogy admin még nem tudta kifejleszteni az erre a területre alkalmas szűrőket. Sok a téma, mindent ő sem tud elolvasni. Épp azért mennek át ezek a hozzászólások, mert nincs elég pénz az alapos karbantartásra. Ha azt akarod, hogy jól működjön, akkor inkább fizesd be a díjat.
    Kösz szépen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  36. cicamic,
    Engem is zavar, néha fel is szólalok ellene, de nehéz megítélni, hol a határ.
    Ha abszolut megbízható lapot akarsz olvasni, akkor olvasd a Galamust. Ott SENKI nem szólhat hozzá.
    Ott csak valódi névvel aláírt cikkek mehetnek, és azok biztos előbb átmennek a szerkesztőségi szűrőn, és nem hiszem, hogy cicamic néven írhatsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. cica:
    .
    - OK, akkor ha én “fröcskölődök”, vagy mi a nyavalya, tessék, írd meg, hol, miben tévedtem, persze a megfelelő, tényszerű magyarázatokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  38. És még valami:
    .
    - Akkor tiltasd már le a vele egyetértőket is, OK?
    .
    Vagyis, az itteni közönség nagyobb részét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  39. Ezt pedig szintén érdemes olvasni, rendszeresen, aki tudni akarja, mi a baj az iszlámmal, és annak követőivel:
    .
    http://www.dzsihadfigyelo.com/
    .
    - Persze, lehet rikácsolni, hogy ez valami gyűlöletkeltő oldal, meg hasonló hülyeségek, de attól még nem az.
    .
    Tényeket közöl, szakemberek írásait (Nicolai Sennels, Daniel Pipes, stb), komplex elemzéseket hoz – kössön bele a tényekbe, aki akar. Nevezze a tényeket szélsőségesnek, aki akarja. Nyomjon rá jó sok minuszt – kb. ennyi, amit az ilyen “ember” megtehet.
    .
    Hihetetlen, hogy az ilyen “emberek” azt ordítják szélsőségesnek, aki a szélsőségesekre felhívja a figyelmet . Egészen elképesztő, hogy az ultraliberális, és / vagy ezekről a dolgokról semmit nem tudó senkik, valamint ezek bűntársai világszerte azokat akarják elhallgattatni, cenzúrázni, akik közölni akarják, mekkora a baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  40. cicamic
    2012. szeptember 17. hétfő
    08:06
    Díjaztam a korábbi jelenléted, de ez az érvelésed sántít! Nem igazán értem!
    Eldrad – igaz, hogy süni stílusban, de – sokat visszavett a durvaságnak ható véleményeiből, másrészt a hsz-ed teret enged a bosszantó és ostoba megnyilvánulásoknak, ha senki nem reagál dorgáló hangnemben rájuk!
    Nem lehet hagyni az ostobaságok burjánzását, mert az többet árt az AN-nek, mintha nem fizetsz tagdíjat.
    Ez is faramiuci helyzet, ha az AN-t bünteted, javaslom, gondold át, hogy mennyit is ér ez a kis közösség neked!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  41. Jav.: faramuci.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  42. T. KAKAS
    Hozzaszolasaid alapjan ugy latom eleg tajekozatlan van, ezert kötelessegemnek erzem, hogy megprobaljalak felvilagositani.

    1, Izraelben senki nem gusztustalankodik a zsinagogaban, ezert egy ilyen film jogosan valtana ki felhaborodast. Ellenben Mohamed valoban egy pedofil vereskezü hadvezer volt, aki alapitott egy vallast. Napjainkan a hozza hasonlo emberek alapitanak különbözö ön-es közveszelyes szektakat.
    2, Az arab nep nem bekes, soha nem is volt, es ennek semmi köze az olaj miatti idegen megszallasnak.
    Az iszlam bekessegeben csak a felületes ismeretekkel rendelkezö laikusok hisznek. Igaz, hogy a korai szurak a “könyv nepevel” valo toleranciat hirdetik, de a kesöbbi szurak mar megparancsoljak az eröszakos teritest es a hitetlenek (es itt mar a zsidok es a keresztenyek is ertendök) kiirtasat. A Koranban mindig az idörendben kesöbbi szura az ervenyes!
    Tehat az iszlamnaci örjöngesnek semmi köze nincs a gyarmatositokhoz es a Mohamedröl keszült filmhez sem. Ez most egy jo urugy, amin ök kapva kapnak.
    Ha mar szoba került a gyarmatositas. Te meg sosem kerdezted meg magadtol, hogy mi a francot keresnek az arabok pl. Eszak-Afrikaban? Odamentek “bekesen megteriteni” az ottani berber (kereszteny, zsido) öslakosokat. Algeriai ismerösein “demonizaljak” az arabokat, pedig azokat 130 evik probaltak a franciak civilizalni (tehat nem Pakisztan). Mellesleg ök visszasirjak azt az idöszakot. De beszelhetünk Iranrol is, ahol ugyanezt tettek a zoroasztrianus perzsa öslakosokkal. Arrol, hogy mennyire is bekesek az arabok, kerdezd a berbereket, a perzsakat es az egyiptomi kopt keresztenyeket.
    3. A “bekes teritesnek” nincs vege! Hitük szerint az iszlamot az egesz vilagra ki kell terjeszteni, akar eröszakkal is. Addig amig nem a saria törvenye uralkodik az egesz emberiseg felett, addig nem lehet nyugtuk, mert csak akkor kapjak meg Allah teljes aldasat. Hitük szerint ma azert ilyen rossz az arabok sorsa, mert meg nem allitottak vissza az ummat ill. nem terjesztettek ki az egesz vilagra, ezert nincs rajtuk Allah aldasa. Ma ezt nem hodito haborunak hivjak, hanem terrorizmusnak es “bevandorlasnak menekültstatusszal”. Ausztriaban a moszlemek követelik hogy a tanarnök hordjanad fejkendöt az iskolaban es hogy vegyük le a keresztet a közintezmenyekben a falrol. A valasztasi plakatok törökül is olvashatok, es több ovodaban fel kell venni törökül beszelö szemelyzetet. Nemetorszagban helyenkent követelik a saria bevezeteset. Franciaorszag pedig a maga 6 millio moszlemjevel maga a pokol…….stb.
    ….
    Te talan ugy gondolod, hogy nem minden moszlem szelsöseges, ez igaz. Maga az iszlam az ami szelsöseges. Igaz, nem minden arab terrorista, de a többseg a szive melyen helyesli.
    Kerlek tajekozodj egy kicsit! Eldrad talan kisse szokimondoan fogalmaz, de maximalisan igaza van. Naivsag tovabb probalni velük a bekes együttelest, ök nem akarjak.
    Az iszlam korunk pestise, ami veszelyezteti az emberiseg civilizalt reszet, ezert a megfekezesehez BARMELY eszköz megengedett.
    ….
    Egyebkent az olajat a nyugati technologia nelkül soha nem tudtak volna kitermelni. Az iszlam ugyanis akadalyozza a tudomanyok fejlödeset hasonloan a katolikus egyhazhoz anno. Mi Europaban mar kivivtuk a szabadsagunkat, az arab vilagban pedig meg a vallas all mindenek felett. Ez a nagy problema!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  43. Sokan nem értik az egészet, pedig a biblia régen mindezeket megírta:
    IMóz.16:11-12. Ábrahámnak Hágártól született fiát Izmaelnek hívták, melyről az Úr angyala a következőt mondta: Szilaj ember lesz ez! Kezet emel mindenkire, de rá is mindenki, kárt tesz testvéreinek, ahol csak tanyázik.
    I.Móz. 25,18: Izmael utódai Havilától Súrig tanyáznak, amely Egyiptomtól keletre Assura felé van. Szembeszálltak a testvértörzsekkel is.
    Ezért jön be az iszlám Izmael leszármazottainak. De ez adja meg a védekezést ellenük is. Nem szabad beengedni mások közé, mert azonnal elkezdődik a harc a befogadókkal. Ki Európából, ki Amerikából, Ki Izraelből, aztán kezdjenek egymással amit akarnak. Nem lehet velük békességben élni.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. Bármelyik vallás lehet durván térítő és gyilkoló, ha azt olvassák ki belőle híveik és magyarázóik.
    Ahogy a kereszténységet is sikerült valamelyest megszelidíteni, úgy talán az iszlámot is lehet idővel. IDŐVEL, de most védekezni kell támadása ellen.
    Ugyanakkor nincs értelme gúnyolódni és provokálni.
    Nincs értelme pedofilnak vagy véreskezű, őrjöngő gyilkosnak beállítani Mohammedet pusztán azért, mert korának szokásait követte.
    .
    A pedofiliával kapcsolatban: Ennyi erővel Jézus hivatalos apját (anyjának férjét, Józsefet, az ácsot) is mondhatnátok pedofilnak. Vermes Géza felszentelt pap és Jézus-kutató szerint a “szűz” állandó jelző Mária neve előtt akár arra is utalhat, hogy legelső peteérésével éppen teherbe is esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  45. Bármelyik vallás lehet durván térítő és gyilkoló, ha azt olvassák ki belőle híveik és magyarázóik.
    Ahogy a kereszténységet is sikerült valamelyest megszelidíteni, úgy talán az iszlámot is lehet idővel. IDŐVEL, de most védekezni kell támadása ellen.
    Ugyanakkor nincs értelme gúnyolódni és provokálni.
    Nincs értelme pedofilnak vagy véreskezű, őrjöngő gyilkosnak beállítani Mohammedet pusztán azért, mert korának szokásait követte.
    ..
    A pedofiliával kapcsolatban: Ennyi erővel Jézus hivatalos apját (anyjának férjét, Józsefet, az ácsot) is mondhatnátok pedofilnak. Vermes Géza felszentelt pap és Jézus-kutató szerint a “szűz” állandó jelző Mária neve előtt akár arra is utalhat, hogy legelső peteérésével éppen teherbe is esett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  46. Mondjuk ki nyugodtan: Allah nagy, és Mohamamed nem az Ő profétája. A magukat hivőknek nevezők számukra hamis Alllahot imádnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. je pense:
    .
    - Na, erre a fajta magyarázatra mondtam, hogy az ilyen “kakas”- féle félnótások kb. az első bekezdésnél veszítik el a fonalat, ott be is fejezik az “olvasást”. Ettől függetlenül, írják tovább a hülyeségeiket – a tévedhetetlenségük biztos tudatában.
    .
    Erre mondtam azt is, hogy az ilyennek nem érdemes magyarázni, az ilyet csak elhajtani lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  48. girbegurba:
    .
    “…Nincs értelme pedofilnak vagy véreskezű, őrjöngő gyilkosnak beállítani Mohammedet pusztán azért, mert korának szokásait követte…”
    .
    - Wazze, medgdugta a 8 éves gyereklányt, vagy nem??? Lemészárolt- lemészároltatott ezreket, vagy nem? Megalomániás őrült volt, vagy nem?
    .
    És nem érdekel, hogy kora szokásait követte, attól még egy fenevad volt. Ahogy a többi is, aki ilyeneket művelt. Ebből nőtt ki azóta az emberiség civilizált része, tudod? Az intézményesített pedofiliát leszámítva, mert az az euro- atlanti civilizációkban SOHA nem volt jelen.
    .
    Még egyszer: intézményesített pedofiliáról beszélek, nem arról, hogy “férjhez adták” a 6 éves német, magyar, akármilyen hercegnőt, mert ezen esetekben a “férj” megvárta, míg a kislány minimum fiatal nővé érik, és aztán adta neki. De azért ez ne legyen már egyenlő a gyerekek társadalmilag elfogadott megrontásával…
    .
    “…A pedofiliával kapcsolatban: Ennyi erővel Jézus hivatalos apját (anyjának férjét, Józsefet, az ácsot) is mondhatnátok pedofilnak. Vermes Géza felszentelt pap és Jézus-kutató szerint a “szűz” állandó jelző Mária neve előtt akár arra is utalhat, hogy legelső peteérésével éppen teherbe is esett…”
    .
    - Akár.
    .
    Meg az is van, hogy a “szűz” szó fordítása nem pontos, és nem jól épült be a köztudatba, és ez valójában az eredendő bűnöktől való mentességet, azaz, tisztaságot jelentett – hogy megszülhesse a szintén eredendő bűnöktől mentes, tökéletes emberfiát. Ilyen értelemben volt “szűz”.
    .
    Sőt, arra is utalhat – ilyen erővel – hogy rendszeresen szexeltek, de valamilyen módon védekeztek, ezért nem lett terhes.
    .
    Akár.
    .
    Érted, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  49. Eldrad,
    Nem néztem utána ennek a 8 éves kislánynak, illetve ügyének. Lehet, hogy így volt, bár a történeti források ilyen távolról nehezen követhetők. Akkor is azt hiszem, hogy akkor és ott ez valószínűleg nem keltett megütközést.
    Ha ma teszi valaki ezt, én is felháborodom.
    A “muszlimok Európában” ügyében, különösen vallási jellegű követeléseik esetében nem felháborodni kell, hanem elgondolkodni, és világos alapelvek szerint határozottan cselekedni.
    A keresztet szerintem is le kell venni a tanterem faláról, mert a keresztények sem erőltethetik rá elképzeléseiket másokra, de azt sem szabad hagyni, hogy a muszlimok erőltessék bárkire is saját vallási rendjüket.
    Ha ezt erőszakosan teszik, vagy az ország polgári törvényeivel ellentétesen, akkor határozottan büntetni kell, a még nem állampolgárt pedig el kell távolítani. Másképp biztosan nem megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  50. girbegurba
    2012. szeptember 17. hétfő
    13:27
    .
    “Bármelyik vallás lehet durván térítő és gyilkoló, ha azt olvassák ki belőle híveik és magyarázóik.”
    .
    Azért pl. a meditációt a tökéletesedés fő eszközének tekintő zen-buddhizmus gyakorlatából a véres és gyilkoló térítést kiolvasni,az egy nem mindennnapi mutatvány lenne. (De a zsidó vallás sem tekinti feladatának a térítést. A vért pedig egyébként is tilalmak veszik körül, ez a kóser vágás és húsételek lényege, ha jól tudom.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az iszlám nem tehet róla, ha erőszakos 2012. szeptember 30. vasárnap | AN

Kik álltak a bengázi támadás mögött? 2012. szeptember 29. szombat | AN

Vadembereknek titulálják a dzsihádistákat 2012. szeptember 23. vasárnap | AN

Német nagykövetségek zárnak be 2012. szeptember 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos