Ronai and Ronai
AMERIKAI

Visszatér a Ratkó-korszak? 2012. szeptember 29. szombat 23:55 | AN

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Visszatér a Ratkó-korszak?
Budapest – Az MSZP szerint Kövér László házelnök téved, amikor arról beszél, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze. Az ilyen és hasonló kijelentések a teljes abortusztilalmat készítik elő – vélik a szocialisták.
.
Az Országgyűlés elnöke a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének pénteki nemzetközi konferenciáján, a Parlament felsőházi termében mondta azt, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai kérdés. Kövér László Az élet ajándék című rendezvényen indokoltnak nevezte, hogy a gyermeknevelés költségeihez adókedvezménnyel vagy családi pótlékkal járuljon hozzá az állam, a gyermekeket nevelők ugyanis – érvelt – a közösségtől vesznek át terheket a jövő érdekében.
.
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja és Kormos Kata szóvivő közleményében erre reagálva azt írta, Kövér László „csúnyán lebukott”. Az Országgyűlés elnöke hogyan képzeli, hogy bármilyen demokratikus hatalom megmondja a családoknak, hány gyermeket hozzanak, vagy ne hozzanak a világra? – kérdezték.
.
Szerintük ez a hozzáállás nem egy demokrácia iránt elkötelezett ember értékrendjét rajzolja ki, „hanem egy akarnokét”. Úgy látják, a Fidesz célja, hogy mindenáron növelje a csökkenő magyar népességet, „ez azonban nem úgy megy, mint ahogy Kövér, Soltész, Harrach, vagy Varga urak elképzelik”; „a nő nem egy szülőgép, a család nem egy gyermekgyár, amit a központi hatalom kapcsolója irányít”.
.
Az MSZP úgy véli, hogy ezek a kijelentések a teljes abortusztilalom bevezetését készítik elő. Jelezték, ez ellen minden eszközzel fel kívánnak lépni, ezért garanciát várnak a kormánytól arra, hogy nem lesz változás a jelenlegi abortuszszabályozásban.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 22 szavazatból)
Visszatér a Ratkó-korszak?, 5.0 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. ” Lánynak szülni dicsőség , asszonynak szülni kötelesség ”

    / Ratkó A. /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  2. Ez az egesz bagazs kompletten egy idegosztaly elfekvo osztalya. Egyik frusztralt hulye a masik szetcsapott genhulladek torzo utan, szep sormintaban. Ha valaki vegre az osszeset egy tomegsirba lone, akkor lenne 0-an az orszag. Igy csunya minusz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  3. A gyermekek nemzese és normális felnötté nevelése, tényleg életbevágó kérdés, de ezt a lépést a szülőknek kell eldönteni, mivel mind a gyermekválalással kapcsolatos terheket, mind a gyermek felneveléséhez szükséges anyagi áldozatot nekik kell hordozniuk. Jó otlet az adokedvezmény, mert nyilvanvalo hogy a gyermeket vallaloknak nagyobbak a terheik mint az gyermekteleneknek. Ahooz azonban hogy a nemzet szaporodjon nem csak a gyermekeket de a felnott lakossagot is otthon kellene tartani, ami a jelenlegi kormanypolitika nem igazan segit elo. Vallás, rassz, és politikai hovatartozas nelkuli karrier lehetoseg, normalis fizetesek, egyenlő bánásmód, az állampolgárok jogainak tiszteletbe tartása, még akkor is ha kissebséghez tartozik stb stb. Amig ezek nincsenek meg, addig röhelyes erölkodés az egész gyermek mizéria.
    Amit azonban elsődlegesen a szem elött kell tartani az az hogy az abortusz nem lehet a fogamzás gátlás helyettesítője, az abortusz csak kivételes esetben élethalál kérdésekben eszközölhető. Ha valaki nem akar gyermeket az használjon fogamzás gátlót, (vannak a keresztény szempontból is elfogadható módszerek), de a felelőtlen sexualis kapcsolatokatilletve baleseteket nem szabad magzatgyilkossággal súlyosbítani. Rengeteg a gyermektelen házaspár, örökbe is lehet adni a gyermeket. Külföldön lehet választani a nyitott vagy zárt adaptáció között, amikor is a gyermek találkozhat a biológiai szülökkel, vagy ellenkezőleg az örökbefogadással a biologiai szülő minden jogárol lemond a babával kapcsolatban. Az abortusz gyilkosság. Mindegy hogy egy gyermeket az első héten vagy a harmincadik évben őlnek meg. Az áldozat vére az égre kiállt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -31 (53 szavazatból)
  4. CommonSense!

    Szép szép amit itt leirt, de lenne egy kérdésem:

    történetesen, ha a katolikus pap ejt teherbe valakit, akkor mi a helyzet?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  5. Nem kellene egy lapon tárgyalni az abortusz morális vetületeit a nemzetszaporító náci propagandával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  6. Amig turjuk megerdemeljuk!

    Ezen dolgokert mår mi vagyunk a feleløssek!

    Vagy felållunk vegre es az råjuk boritjuk az asztalt, vagy azt hiszik tovåbbra is hogy mi is azt akarjuk, amit øk tesznek!

    Ideje lenne felråzni a kåbulatbol az orszågot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  7. @topi mackó
    Két eset lehetséges: ha együtt döntenek, akkor úgy illene, hogy a pap feladja hivatását, s hozzájárulna a felneveléshez (ismerte a kockázatot), vagy a nő egyedül dönt, s akkor meg mit számít ki az apa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  8. Nem csak a Ratkó-törvény jön vissza (a legjobbkor, mostanában szülnek a Ratkó-gyerekek unokái), hanem a hatósági ár, a közveszélyes munkakerülés, a kényszersorozás, a Hazaffyas Népporonty, iskolai katonásdi, vonulások, éljenzések, Wasstaps, határellenőrzés, kényszermunka, meg a többi őrültség is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  9. Közveszélyes munkakerülés: KMK ? – volt régen, IGEN most készíti elő, pontosan erről nilatkozott Orbán, amikor 300 000 – re akarja emelni a közmunkások számát, akiket azonos színvonalon sorol be a “normál” foglalkoztatottakkal……

    Ennek a szégyenteljes, közveszélyes szélhámos bagázsnak, élén a vezírükkel Orbánnak semmi sem drága, a hazáját is elárulta a Grippenekkel, a Safarovval, most majd jön a MILLIÁRDOS, 4 személyt AUTÓS MERÉNYLETÉVEL FELGYÚJTÓ E L A D Á S A is, HÁNY MILLIÁRDOT AKAR ORBÁN ÉRTE IS ZSEBRE TENNI.
    Meg kéne nézetni ennek az orbánnak az INGATLAN IRODÁJÁNAK – az övé, nyilatkozta a TV-ben – a VAGYONÁT!!! – azonnal elkoboztatni és a válság megoldásához azt a hatalmas összeget felhasználni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  10. Az MSzP garanciát vár a kormánytól?! Ezek normálisak? Ez kb. olyan, mint Alijevtől garanciát kapni. Egyetlen garancia a lemondásuk lenne, azt meg úgyis hiába várják. Üres fecsegés ez, habverés, semmi más. Abba kellene hagyni ezt a fajta kommunikációt, és elkezdeni a zorbán kormányról múlt időben szót ejtve az újjáépítést tervezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  11. Szerintem ki van osztva kötelező pártfeladatként a fidesz prominenseinek, hogy minden nap valami olyan méretes baromsággal kell előállniuk, amitől a hajunk szála is az égnek áll! Ez a mostani háborodott kövér-féle agymenés is ezek közé tartozik. Kövér elvtárs előbb a most nyugdíjba vonuló, még életben lévő “Ratkó-öregek” tisztes megélhetéséhez elegendő nyugdíjak előteremtésén fáradozzon, arról tartson szónoklatot, sőt avatkozzon is be az állam annak érdekében, hogy minden ember rendes bért, és ellátást kapjon! Ez legyen az első számú közügy, ne a gyerekszülés! Azt majd minden család anyagi körülményeinek megfelelően eldönti, hogy hány gyermeket vállal. Természetesen magáért a gyermekért, az általa okozott örömért, és nem a Kövérék által elképzelt “köz”-ért. De ameddig ez nem megy, sőt az ellenkezőjén ügyködnek nagy buzgalommal, addig jobb ha mélyen hallgat ez a szarházi tolvaj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. Szerintem az utóbbi néhány tízévben a gyermek vállalási hajlandóság egyenes arányban állt a család, a szülők jövőképének pozitív voltával. A kolompárék kivételével egy átlagos magyar szülő a szeretet, stb mellett anyagi biztonságot is szeretne nyújtani a gyermekének. Te Orbán Viktor, na itt kezdődnek a bajok. A regnálásod alatt is csak legfeljebb a közmunkásokkal nőtt a munkavállalók száma, ugye nem gondolod komolyan, hogy a 28.000-ből futja néhány gyermek iskoláztatására is, különös tekintettel arra a megnyilvánulásodra hogy minden felsőfokú oktatási intézmény legyen tandíjköteles.
    Te Viktor mi már nagyon várjuk az általad beigért kánaánt, az egy millió munkahelyet. Ha ez bekövetkezik, meglásd lesz itt sok kisgyermek. Ha majd a család a jelenlegi árviszonyok mellett rendelkezik nettó 5-600.000 ft jövedelemmel, lesz itt annyi gyermek, hogy szűknek bizonyul a Felcsúti Nemzeti Stadion.
    Novi56

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  13. Engem sem tudnak munkával ellátni akkor mit akarnak a több ezer gyerekkel.A családjaim kivándoroltak,csak mi élünk már Magyarországon..minden fiatal menekül.Már nem Rákosi szelleme a bizsergető érzés forrása, ez a nép egy része már okosabb öntudatosabb mint ahogyan gondolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  14. Hungarian citizen
    Elmebetegeket sem lövünk tömegsírba.Hogy kaphattál erre a szövegre eddig 21 pluszt? Zártintézeti kényszergyógykezelés életfogytig a legtöbb, amit kultúrember támogathat.
    CommonSense:
    Akkor Isten lenne a legnagyobb tömeggyilkos? Merthogy a terhességek nagy arányban végződnek spontán vetéléssel – mindenféle emberi beavatkozás nélkül is. A katolikusok által is elfogadott módszer meg az aszpirin (térd közé szorítva) De mi lesz, ha jövőre azt is kivonják a forgalomból? Márpedig ki akarják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  15. gusztavnagy

    Fáj kimondani de ez a nép alkalmatlan az általad leírtakat végrehajtani.Szolgalelkűek vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Hát én ratkó gyerek vagyok. Most meg szívok, mert nem tud majd a társadalom szinte semmilyen nyugdíjat előteremteni számomra. Amit aktívként befizettem egészségügyre, nyugdíjra, azt már mind elherdálták. Utánpótlásról, takarékosságról elfeledkeztek gondoskodni a nagy közfosztogatás fáradságos munkája közben. Akkor dicsőség és kötelesség voltam, ma meg már nyűg. Legszívesebben lelöknének a Taigetoszról ,vagy a Gellért-hegy tetejéről a Dunába. Ezt kéne nagy keresztényi módon, hazaszeretettől duzzadozva (mástól nem áll fel?) megismételni?Elmehet az összes fideszes barom a jó büdös ¶csába! Azt kívánom kövérnek és az összes hozzá hasonló idiótának, hogy tíz alatt meg se álljon a kedves nejük a babázásban. Azután nézzék meg magukat, mint nők és önálló szemilyiségek. Majd nagy alázattal neveljék fel a pujákat embernek a haza üdvére. Amennyiben ezek után lesz még kedvük élni, foglalkozzanak boldogan a számtalan unokával és vegyék át ádertől életművök kitüntetését a “Legjobb Nemzeti Szülőgép” gyémántokkal ékesített fokozatát. Ezért érdemes volt élni, szinte mindegy melyik (amelyik többet ver, jobban szeret) nagy magyar lelkületű férfi oldalán.
    Hölgyeim! Szültek ma már?! Nehogy bunyó legyen miatta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  17. Rabaxtal, viktor! En eljöttem otthonrol, pofatlanul magammal hoztam a petesejtjeimet es külhonban ohajtok szaporodni is, mert itt legalabb hagynak még élni!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  18. Ez nem Köztársaság,cs.a Kádár-rendszer hosszabbítása.A társadalom min.35%-a béka seggealatt nyomorog,éhezik,munka 15-20éve nincs,nem kell hazudozni,dajkamesézni.Matolcsi Gy.gazdaságpoltikája abszurd,dillettáns,az idiotizmus csúcspontja!A csaló,hazudós,gazember elitböl vállalna-e valaki gyermeket 20-30ezres jövedelmekkel?A poltk.rezsim család,szoc.poltikája, társadalompoltikája antiszociális,szegényellenes. (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  19. Kemsei Lajos
    ,amit a máról írsz az igaz – de hogy jön az a Kádár-rendszerhez?
    Nyomorgás, éhezés, munkanélküliség, antiszociális és szegényellenes polirtika?
    Dupla annyi gyerek született a Kádár-korszakban és büntették a közveszélyes munkakerülést (KMK) Vannak itt felnőttek is, akik tapasztalatból tudják, nem mesékből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. “Kövér László házelnök téved, amikor arról beszél, hogy a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze.”
    .
    Kövér tisztában van a szülések statisztikai hozadékával. Gazdasági válságban a szakirodalom szerint szülésre kell buzdítani a nőket, mert ahányan szülnek, annyival is kevesebb lesz a bejelentett munkanélküli.
    Cél a leszakadók kiéheztetése? A férj 47 ezres éhbéréből éldegéljen a családokban egyre több fő?
    Hogy ez hova vezet, arra nem gondolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. sándor!

    Te lehet, de én bíza soha nem leszek szolgalelkű!

    De hiszem hogy Te sem vagy az! Nekünk az a feladatubn egyenlőre, hogy fáradhatatlanul győzzük meg a szolgákat, hogy nem muszály szolgaként meghalni, ha szabadon is élhetünk!
    Légy társam ebben a munkában és lesz eredmény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Ezek a szövegek egyszerűen irtóztatóak, nem tartják autonóm, szuverén polgárnak az átlagembert,aki dönt az élete felől, hanem egy szolgalelkű baromnak, aki azt csinálja, amit az elme-roggyant fasiszta kioszt rá, dögöljenek meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Ha a gyermek a “közjó egyik eszköze”, akkor én frászt kapok. Ez a fazon még magyarul sem tud! Az ekekapa, akkor mi, vajon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Ez a Kövér már egy ideje nem hallatott magáról, és azt gondoltam, talán egy kicsit magába szállt, de hiú ábránd volt, a bőréből senki nem tud kibújni, itt az újabb botrányos megnyilatkozása.Fújjj!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. A gyermegvállalás nemzetstratégiai kérdés, mert ha nincs, akkor kihal a nemzet. És nem magánügy, mert marháta nem mindegy hogyan alakulnak a demográfiai folyamatok pl a TB és nyugdíjrendszer műkösése szempontjából (azon felül, hogy kihalunk persze), és az sem mindegy milyen gyereket nevelsz. Kövér ebben az esetben nem mondodd semmi olyat, ami ne lenne vállalható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (19 szavazatból)
  26. FIGYELEM! FIGYELEM!
    A tanulást most befejezők (az esetleg most tanulók) az életet most kezdők,
    szülőknél lakók, kilakoltatottak/kilakoltatásra várók, munkanélküliek/kirúgásra várók, minimálbérért dolgozók, közmunkások, segélyből élők, segélynélküli
    fogyatékosok, hajléktalanok, külföldön dolgozók, kivándorlók, betelepülni készülők, biológiai okból szülni nem tudó hölgyek és urak.
    Ha eddig nem tudtátok:
    .
    “a gyermek nem magánügy, hanem a közjó egyik eszköze”
    .
    Ha “még jobb” körülményekre vágytok – a jelenlegi közjó miatt – lehetőleg
    azonnal csináljatok még több gyermeket.
    .
    RÖGTÖN MEGÉRZITEK, MI AZ A KÖZJÓ, HA EDDIG NEM TUDTÁTOK.
    .
    Ez a kivánsága Parlament felsőházi termében rövidesen helyet foglaló
    (nagyság) rendeknek. Ezt mondta az Országgyűlés elnöke a
    “SZEGÉNY SORSÚ” Magyar Asszonyok Érdekszövetségének pénteki
    nemzetközi konferenciáján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Magyar Asszonyok = nem zsidó, nem cigány, nem sváb, nem román, nem cseh, nem német, nem francia stb. piktorimádó, lehetőleg katolikusan keresztelt agyhalott nők, és a nevükben szónokoló önző férfiak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Ezek barmok!!
    Miről pofáznak? Egykor volt középosztálybeli családok nagy része szegényedik el.
    Már kisvárosi szinten sem kapjuk fel a fejünket akkor, ha arról hallunk, hogy sokan a szó szoros értelmében éheznek.
    Ezt hozta az őrült zsarnok és a NER.
    A lényeg persze az, hogy áll az ópusztaszeri turul szobor a stilizált faszon és kifejezi a nemzeti összetartozást bla, bla, bla…
    Az ,hogy közben éheznek az nem számít ……

    Ui. Létezhet az, hogy nincs az országban egy olyan állampolgár- akár lehetne örmény nemzetiségű is, – akinek nincs vesztenivalója , viszont van egy távcsöves puskája???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. da -
    A nagy semmire csak a felelőtlenek vállalnak gyereket!
    Ha a minimálbéresnek van 4 gyereke, akkor megvetésben van része, miért vállalta őket a nyomorban, ne az államtól várja a felnevelésükhöz a segítséget!
    El kellene már dönteni, melyik fejükkel mondanak igazat…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Eddig – ellenkező értelmű nyilatkozat hiányában – csak a holttest volt “állami tulajdon”. Most már a meg sem született test is az (hiszen az élet EZEK szerint a fogantatástól kezdődik, tessék dugási naplót vezetni, ki tudja…)?
    Ezen közben pedig az ország recsegve-ropogva dől rá az ő polgárainak fejeire…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Azaz,…. mint a katolikusok Írországban, aztán a sok árván maradt gyereket árvaházakba zsúfolták és eladták jó pénzért mint munkaerőt. Minden üzlet, gondolom a Fidesz túltesz rajtuk is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Thanatos
    Jut eszembe:
    Egy tini srác a buszon felszólit egy idős nénit. rámutat a vele lévő lánykára
    Tessék átadni a helyet egy kismamának
    Mennyi idős drága, kérdi a néni
    Egy órás, felel a lányka. (ezek aztán iparkodnak, minek naplózni?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Csillagszemű Szarvaslány

    A legnagyobb félelmem, hogy ha betiltják az abortuszt, akkor ismét tele lesznek a kukák csecsemőkkel, a kórházak meg meddő nőkkel, akiknél kötőtűvel hajtották a el a magzatot az angyalcsinálók…
    Bár én magam ellenzem az abortuszt, nem fér bele a világképember, de ez a magánügyem. Nem erőltetem senkire a nézeteimet. Ezt döntse el minden nő maga!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. Üzenem Kövérnek és az összes félhülyének (vagy tán egészen azok?), akik az említett konferencián részt vettek, hogy csak akkor szexeljenek, ha gyereket akarnak csinálni! És ha már megvan a 3-4-5-6 gyerek, eszükbe ne jusson még egyszer nőhöz közeledni… Idióta seggfej barmok gyülekezete, nézzetek már a naptárra! Nem a középkorban vagyunk! Az én hálószobámba pedig ne kukucskáljatok, akkor szexelek, amikor kedvem tartja, baromi nagyokat élvezek (a párommal egyetemben), és szarok rátok, de magasról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Ezeket az elmeháborodott, genetikai hulladékokat sürgősen el kell takarítani a politikai életből. Nem elég, hogy a zsebünket már kiürítették, még a hálószobánkba is bepofátlankodnak. Senkiházi, gazember maffiózók takarodjatok a ..csába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Csillagszemű Szarvaslány

    Mesélek valamit:
    Van egy 40 felé közelítő, gyermektelen barátnőm, akik a férjével azért nem vállaltak gyereket, mert a hölgy családjában egy elég sunyi, anyai ágon öröklődő genetikai hiba miatt a fiú utódok 40 éves korukra megvakulnak.
    Neki mindkét bátyja vak!!!
    Szerettek volna ők gyereket, el is mentek az országos géncentrumba, mert hallották, már lehet befolyásolni a születendő gyermek nemét, csak igazolni kell, hogy a másik nemű gyermek beteg lenne.
    Elmentek az Országos Géncentrumba, elvitték a nő testvéreinek az orvosi papírjait és hogy először is vizsgálják meg a hölgy génállományát, hordozza-e ő is azt a rossz X kromoszómát, amitől a testvérei megbetegedtek.
    Ha nem, akkor semmi gond, nekiállnak önállóan a gyerekgyártásnak.
    Ha igen, akkor olyan lombikbébi programban szeretnének részt venni, ahol a születendő gyermekeik lányok lennének.
    Az országos géncentrumban ufónak nézték a nőt, hogy miért megy oda, ha nem terhes. Majd ha terhes lesz, leveszik a magzatvizet és választ kap a kérdéseire. Hát nem elmebaj??? Akkor már mit fog csinálni??? Vagy hogy gondolták? Terhes, de egy beteg fiú, ezt elvesszük. Következő évben, terhes, de ez is egy beteg fiú, ezt is elvesszük… és így tovább egyszer csak összejön alapon?
    Összegezve:
    Adott egy értelmes középosztálybeli házaspár, akik 3 gyereket szerettek volna, akik józan ésszel előre gondolkodtak, mérlegelve a kockázatokat de az állam beintett nekik.
    Magyarország nagyon jól járt, lecsúszott három gyönyörű lánygyermekről, akik 15-20 év múlva már dolgoznának…
    Ennek a házaspárnak ugyanis nincs gyereke és nem is lesz, mert nem őrültek meg. Ugyanis – utálhattok most ezért a mondatért – csak az tudja milyen beteg gyereket nevelni, aki maga nevelt már ilyen gyereket vagy élt olyan családban, ahol az egyik vagy netán két testvére is beteg. Én sem vállalnám be, ha tudom, hogy megvan az esélye, hogy a gyerek beteg lesz.
    De hajrá Magyarország, csak így tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Csillagszemű Szarvaslány
    2012. október 2. kedd
    11:00
    .
    Sajnos a történet amit megosztott velünk, szomorú!
    De a Magyar társadalomra mégis oly jellemző! (persze nem csak a magyarra)
    .
    Az én meglátásom szerint egy nemzet soha nem lehet erős, sikeres ha (többek között) nem becsüli meg a saját állampolgárait sem!
    A Magyar sajnos egy olyan nép amelyik ha a haza nevében tör, zúz, és ha kell öl is!
    De a haza nevében nem becsüli meg a tudósokat, orvosokat, értelmiségieket (sem)…
    Sajnos nem érett, de nem is úgy mondanám, hogy nem “érett”, hanem úgy, hogy nem tudatosult a nemzetben, hogy a haza érdekét nem csak erőszakkal lehet érvényesíteni.
    .
    Ha politikai vonzatát nézem akkor a Fidesz nagyon jó példa erre; Ugyan is az aki a hazáját elárulta pont az aki azt mondja; “megvédem a magyarságot”.
    És ne gondolja, hogy az Oktatás, Egészségügy, Kutatás, Piac és Pénz világ nem függ össze a politikával. A valóság az, hogy minden összefügg a politikával. Amiben a pénz benne van az mindenképpen!
    .
    Sajnos a genetikai kutatások is.
    Igaz lehetett az, hogy kiküszöbölhetőek a kutatásokkal a betegségek.
    (De az én tudásom szerint ez csak egy megtermékenyített petesejtből lenne lehetséges).
    Tehát apa spermiuma és az anya petesejt mindenképpen szükséges hozzá.
    Az, hogy a kutatóintézetben azt mondták, hogy mennyen oda terhesen és akkor majd vizsgálódnak, az igen nagy felelőtlenségre mutat rá.
    Ugyan is erre valóban nem lenne szükség. A Technológia adott hozzá és ezt jól tudják az ottani orvosok, kutatók is. Csak ők is egy olyan gépezet részesei amelyik elfogadja azt a visszamaradott és embertelenséget amit a spórolás, pénz hajhászás, technikai háttérhiány okoz.
    .
    Visszatérve a szóban forgó és az ön által is vázolt esetről annyit;
    A Magyarság legnagyobb ellensége a Magyarok között keresendő!
    És igen; Kevesebb lett és kevesebb minden egyes nappal a Magyarság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Ma egy egészséges, 4200 gr-os kisfiút tettek a Heim Pál inkubátorába.
    Most találhatnak neki szerető szülőket, de szegény kicsi ártatlan, úgy indult el az életben, hogy valakinek 9 hónapig már eleve nem kellett. Egy babát, ha várják, akkor már a terhesség alatt szeretgeti és ez a szeretet nagyon nagy lelki támasz egy egész életre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Kövér csak azt bizonyította, ami egyébként is köztudott róla, hogy ő csak egy szellemi hajótörött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. csakén, az ötvenes években tömegével jöttek világra olyan újszülöttek, akik eleve nem kellettek apjuknak, anyjuknak. Elmeséljem, milyen gyerekkoruk volt? És meg lehet nézni most ezt a generációt. A fogazatukat. Meg a nyugdíjkilátásaikat. Meg a halálozási statisztikákat. Meg a hajléktalanok közti felülreprezentáltságukat.
    Mert soha, semmiből, amire szükségük lett volna, nem volt elegendő. Se darabra, se minőségre. A ratkógyerekek voltak a szocializmus zsellérei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. taotológia* egyről beszélünk.
    Szeretettel várt gyermekekről, vagy kényszerből vártakról, attól még az utóbbit is szerethették, ha nem örömmel várt gyermek volt is!
    Sok eset volt, hogy a harmadik gyermeket már egy angyalcsináló kismamástól babástól a másvilágra küldte, tehát az első kettőnek is tönkre ment az élete!
    Én annyit tudok, hogy ránk (testvéremre is), sokáig vártak a szüleink és szeretetben nőttünk fel, mely egész életünkre erőt adott. Örök hálám érte a sorsnak is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. csakén, tudom, hogy egyről beszélünk. Csak én a nemvárt-pokolbakívánt (akkori)gyerek pozíciójából, így értelemszerűen kevésbé szelíden. Az én tapasztalatom az, hogy a kényszerből születettre úgy tekintenek, mint a kényszerítő mini manifesztációjára. Alkalmasint nem is rosszaságból, hanem mert olyasmit oktrojált rájuk egy külső erő (ez esetben a politikai hatalom), amire semmilyen szempontból nem voltak fölkészülve. Mondhatnám, se testük, se lelkük nem kívánta.
    És ennek nem volna szabad megismétlődnie. Ha az állam ilyen szinten avatakozik bele a magán- illetve intim-szférába, nem kevesebb történik, mint hogy hideg, számító voluntarizmusból a legközönségesebb, legtrágárabb erőszakot teszi a nőkön. És mégis, a házelnök által újra beígért aktushoz szükséges szimbolikus és bizarr nemzőtestet épp a minap leplezte le a hétvérű miniszterelnök.
    Ne felejtsük: az “abortusztablettát” már elkaszálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Stáry Lóránt

    “Hogyan képzeli, hogy egy demokráciában megmondják a családoknak, hány gyereket hozzanak, vagy ne hozzanak a világra?”
    Egészen egyszerűen, mert ez már régen nem demokratikus hatalom. Ugyanolyan mint a Rákosi korban volt és egyre inkább olyanná válik. Ahol máról holnapra eltüntetnek egy iparágat, mint most a nyerőautomatákat az a társadalom nem demokratikus. Sok vállalkozó milliókat ölt bele és most egycsapásra elveszti a vagyonát az alkalmazottak pedig a munkahelyeiket. Lassan azt csinálnak a “kétharmaddal” amit csak akarnak. Lehet holnap Orbán lesz a kormányzó. Hiszen ahol ennyi szakrális marhaságot lehet össze, vissza beszélni magyarságról, turulról ott minden megtörténhet.
    Egyszerűen nem értem, hogy ennek a szerencsétlen népnek mindig sikerül kifognia egy ,egy elmebeteg vezetőt akik időközönként tönkreteszik az országot? Csak meg kell nézni az eddigi rémtetteket, pedig még alig telt el két esztendő a hatalmából. Bevezette az egykulcsos adót, mellyel padlóra küldte a kiskeresetű emberek millióit, és természetesen a költségvetést. Kiebrudalta a rokkantakat, elvette tőlük a rokkant nyugdíjat. Bevezette a kényszermunkát nevetséges bérért. Megváltoztatja a választási törvényt, hogy örökre bebetonozza magát a hatalomba. Csinált egy alaptörvényt, mely ezer sebből vérzik és még azt is kéthetente módosítja. Minden köztisztviselőt saját pártszimpatizánsaiból nevezett ki. Megszüntette az Alkotmány Bíróságot, legalább is annak működőkepésségét. Sorolhatnám a végtelenségig, de értelmetlen. Azért még érdemes megemlíteni a tomboló korrupciót, földügyek, oligarchák, stb.
    Ki fogja megállítani ezt a törpét, ezt a Felcsúti Puszta Putyint?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. da – nem hal ki a nemzetünk, elmentek a fiatalok, és ott vállalnak gyermeket, ahol majd biztosítva lesz, hogy jó körülmények között fel is tudják nevelni őket.
    A városunk egyik iskolájából, egy osztálynyi gyermek költözött el a szüleivel külföldre.
    A 7 milliárd ember pedig ugye nem arra mutat, hogy rövidesen kihal az emberiség….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Mintha mar hallottam volna ezt valahol, ja igen megvan: “Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Orbán: nem lesz tandíj!
    Há’ má’ hogyis lenne, miko’ má’ van?! Diákhitel a neve – me’ hogy tanúnyi tuggyon hitel köll!
    Most kellene a fideszeseknek visszafizetniük a tandíjellenes népszavazás költségeit…a kettősállampolgárságét is, ahol arról volt szó, hogy nem lesz szavazati joguk.
    Aztán kiderült, hogy nincs kétféle állampolgár…pedig van, mert ugye vannak akik adóznak és vannak azok akik nem fizetnek adót! Akkor be kellene vezetni, hogy akik szavazni akarnak, jövedelmük valahány százalékát utalják a költségvetésünkbe és aztán majd szavazhatnak, mindjárt regisztrálva is lennének a befizetésük által!!!!!!!!!!
    Ellenzék! Ébresztő!
    Nem kifogás, hogy itthon is vannak akik nem adóznak, mert ugye a jelenleg 27%-os áfát mindenki fizeti a levegővételen kívül mindenért, 1%-kal emelni is akarják….., akkor mi az, hogy vannak akik nem adóznak?! Még a halottak is, mert a temetési költségeken is van 27%-os adó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Fidesz: nem lesz változás az abortusz szabályozásában 2012. szeptember 27. csütörtök | AN

Egyelőre megmenekül az abortuszklinika 2012. július 12. csütörtök | AN

Fellépnek Kínában a szelektív abortusz ellen 2012. május 25. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos