Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán háborúba vinné Magyarországot 2012. szeptember 1. szombat 20:57 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán háborúba vinné Magyarországot

Budapest – Az azeri baltás gyilkos kiadása jól érzékelteti, hogy Orbán Viktornak milyen az erkölcsi érzéke és hogyan tekint a jogra. Eljárása nagyjából a baltás gyilkoséhoz hasonló, és arra hívja fel a figyelmet, hogy ez az ember képes átlépni minden jogot, erkölcsi törvényt, írott és íratlan szabályt, ha az érdekei úgy kívánják. Orbán veszélybe sodorta a magyar emberek életét, mert ha az azeri-örmény konfliktusból véres háború lesz, akkor pokolgépek robbanhatnak Budapesten is. Az egyetlen menekülési útvonal az lenne, ha a közveszélyes őrült magyar miniszterelnök azonnal lemondana, és elvonulna kezeltetni magát. Az 1848-as magyar szabadságharcban örmény ezredek harcoltak. Az aradi vértanúk között két tábornok örmény volt, Kiss Ernő és Lázár Vilmos. Ezeket a közös történelmi gyökereket tette semmissé ez a szélhámos strici bűnöző.

Pénzért és hatalomért mindenre hajlandó, nem szab gátat sem a nemzetközi jog, sem az ország érdeke – ez a “baltás gyilkos”-ügy tanulsága. Orbán rablóvezér módjára vezeti Magyarországot, és ha közelebb lennénk Örményországhoz, képes lenne háborúba vinni az országot. Afelől ne legyenek kétségeink, hogy ha az örményekhez közelebb lennénk, vagy a szomszédai lennénk, Orbánnak ez a húzása háborút vonna maga után. Ez két dologra hívja fel a figyelmet: ahogyan Magyarország miniszterelnöke vezeti az országot, az gátlástalan bűnözökre, és nem felelős demokratikus politikoskra emlékeztet. Bármikor háborúba sodorhat bennünket a szomszéd országokkal is, ha azok nem elég józanok. Másrészt mutatja: annak ellenére, hogy ő egy félázsiai barbár, elfelejtette annak a keletnek a törvényeit, ahova vágyakozik. Ott az efféle galádságért elvágják az emberek torkát. Orbán Viktor veszélybe sodorja Magyarországot, közveszélyes az országra és a világra nézve. Magyarországot ilyen szégyen, hogy pénzért egy baltás gyilkos bűnözőt futni hagynak, és emiatt egy ország megszakítja vele a diplomáciai kapcsolatait, még nem érte.

A történetnek még nincs vége, a folytatás kiszámíthatatlan. Hogy Magyarország háborús fél lesz-e, azt még nem lehet tudni, de az könnyen lehet, hogy Felcsút legjobb szélsőjobboldali középpályása egy vérontást indított el Azerbajdzsán és Örmányország között. Orbán Viktor megbízhatatlan a nyugati világ számára, nem csupán a magyarok, de egész Európa puskaporos hordón ül, amíg ez a szerencsétlen, tehetségtelen elmebeteg ember nem kap valami kielégítő kezelést, és el nem távolítják a hatalomból. Most már tényleg komolyan kellene venni, hogy a Nyugat megnézze, mit művel, és komolyan kellene venni elmeállapotának vizsgálatát is.

A felelősség teljes egészében Orbánt terheli, mert az ő tudta nélkül nem történhet semmi, másrészt lapinformációk szerint személyesen ő tárgyalt és ő hozta meg a döntéseket. A gyanú szerint egy két-három milliárd dollárs befektetésért robbanthat ki egy vérengzést a Kaukázusban a jobboldal szerint a világ legtehetségesebb politikusa, akiről ez az eset nemcsak azt mondja el, hogy egy dilettáns, tehetségtelen marha, akire egy falusi önkormányzatot nem lehetne rábízni, hanem azt is, hogy egy rablóvezér, közönséges bűnbandának a vezetője, aki pénzért odadob mindent. Vajon mennyi lett volna ebből a pénzből a Közgép bevétele, és mennyi csorgott volna ebből Orbán zsebébe? Még az a kérdés is felmerül, hogy nem kapott-e csúszópénzt, mert az kelet, amerre ő nyitni akar, és ott az ehhez hasonló ügyeket így rendezik.

Orbán titkos tárgyalásokat folytatott, majd szabadon engedett egy baltás gyilkost, aki nemzetiségi alapon gyilkolt meg egy örményt. Azt még egy alcsúti paraszt is tudja, hogy egy ilyen gyilkosság a Kaukázusban száz évig tartó háborúkat képes elindítani. Orbán pedig egy olyan oligarcha ígéreteinek hitt, aki még aznap elnöki kegyelemben részesítette a gyilkost, és kevés híján ki nem tüntette azért, mert baltával lemészárolt egy örményt azért, mert az örmény. (Miközben e cikk készült, érkezett a hír, hogy a baltás gyilkost az azeri védelmi miniszter őrnaggyá léptette elő, még ki is tüntették. Ez azt jelenti, hogy szinte elkerülhetetlen, hogy kitörjön a háború.) Mire számított ez a félnótás idióta barom? Hogy nem így lesz?

Ramil Safarov az óráját nézi, mikor jön érte Orbán Viktor kiszabadítani. Ezért az emberért és némi készpénzért sodorta veszélybe Orbán Viktor magyar emberek életét.  De az még egyetlen magyar “ellenzéki” pártnak sem jutott eszébe, hogy egy ilyen felelőtlen, dilettáns idiótának azonnal le kell mondania, mert akkor talán elkerülhető az örmény válaszcsapás a magyarok felé.

Mindennek eredménye, hogy magyar zászlókat égetnek Jereván utcáin. Nem kizárt az sem, hogy Magyarország terrorcselekményekre számíthat örmény nacionalisták részéről. Milyen kár, hogy a TEK egy hasonlóképpen dilettáns idiótákból álló társaság, amely egy olyan magánhadseregből lett állami terrorelhárító, amilyeneket kolumbiai drogbárók tartanak maguknak. Most még abban sem lehet bízni, hogy képesek elhárítani valódi terrorakciókat. Örményország megszakította a kapcsolatait Magyarországgal, miközben jelentős örmény kisebbség él Magyarországon, azeri pedig nem. A világ örményei elkezdtek mindenhol a magyar külképviseletek elé vonulni, és a botrány még tovább dagadhat.

Az ügy világpolitikai botránnyá vált, miután Barack Obama amerikai elnök magyarázatot vár nemcsak az azeriektől, hanem Magyarországtól is. Magyarország NATO-tag, az Európai Unió tagja, amelynek unortodox idióta miniszterelnöke felboríthatja az euroázsiai békét és biztonságot. Mindennek az oka az, hogy a felcsúti lángész kitalálta, hogy a Nyugat összeomlik, és Kelet felé akar nyitni, és mivel a nyugati kölcsönökkel az jár, hogy be kell tartani a demokratikus szabályokat, keleti diktatúráktól akar pénzt szerezni. Ezért képes nemzeti hőst csináltatni egy baltás gyilkosból, akit életfogytiglanra ítéltek. Az egész mögött kizárólag az a törekvés húzódik meg, hogy Magyarországot leválasztva a nyugati polgári demokráciákról, diktatúrát vezessen be az országban a látszatdemokrácia díszletei között.  Az Egyesült Államoknak oda kell figyelnie arra, hogy egy bűnöző, politikai kalandor, kiszámíthatatlan elmebeteg vezeti Magyarországot, aki gátlástalan, ostoba és mindenre képes. Az amerikai elnök megszólalása jelzi az ügy súlyát, és annak várható súlyos következményeit. Vajon ki áll még szóba Magyarország félkegyelmű miniszterelnökével, aki elnyomja, elszegényíti saját nemzetét, elbutítja az országát, diktatúrát vezet be, és háborúkat gerjeszt a világ legkényesebb övezeteiben? Vajon menni IMF hitelre számíthat ezután a csőd szélén álló ország? Majd Azerbajdzsán menti meg a magyar nyugdíjasokat, akiknek ellopták a pénzét?

Az alábbiakban közöljük azt a döbbenetes beszédet, amit Szerzs Szargszján örmény elnök az ENSZ-tagállamok nagykövetei előtt mondott. Ebben kijelentettes, hogy Orbán törvénytelensége és falusi bunkósága miatt  az örmény nemzet soha nem bocsát meg a magyaroknak, és soha nem bocsátja az azeri baltás gyilkos kiadatását és szabadon engedését. Vajon “keleti” nyelven ez mit jelent? Adjunk hálát az Istennek, hogy nem a szomszédaink az örmények, mert ha nem így lenne, hamarosan az óvóhelyekre kellene a magyaroknak menekülniük. Íme a beszéd:

“Tisztelt nagykövetek,

Sajnos kivételes alkalomból hívtuk meg önöket az elnöki hivatalba. Mint bizonyára tudják, az azeri hadsereg egy tagját, aki megölte Gurgen Magaryan örmény tisztet, átadták Azerbajdzsánnak. Mint arra figyelmeztettünk, az azeri elnök azonnal kegyelmet adott neki.

Mindez azért történt, mert Magyarország kormánya, az Európai Unió és a NATO tagja, egyezséget kötött az azeri hatóságokkal.

Nem akarom felidézni Gurgen Magaryan meggyilkolásának körülményeit; ezeket önök jól ismerik. Ahogy a tárgyalás bizonyította, a szörnyű gyilkosság csak azért következett be, mert Gurgen Magaryan örmény volt.

Közvetlenül a bűncselekmény bekövetkezte után a magyar hatóságok és partnereink – az EU és a NATO tagállamai – folyamatosan arra ösztönöztek minket, hogy ne tereljük politikai síkra a folyamatot. Folyamatosan arra biztattak, hogy bízzunk meg a magyar törvénykezésben, hiszen az ország tagja ezeknek a fontos szövetségeknek.

Közelről figyelemmel kísértük a bűnöző körüli fejleményeket. Az ügyet minden egyes találkozó alkalmával megvitatta az elnök, a házelnök, a külügyminiszter és Magyarország nagykövete, és több alkalommal biztosítottak minket arról, hogy ki van zárva annak a lehetősége, hogy egy bűnözőt átadjanak Azerbajdzsánnak. Ugyanezt a választ kaptuk kérdéseinkre néhány nappal ezelőtt is a magyar külügyminisztériumtól és a parlamenttől. De a fejlemények eredményeként a gyilkos Bakuban tűnt fel, majd szabadon engedték.

Nincs mit mondanom Azerbajdzsánról, egyszerűen nincs mit. Az ország magáért beszél azokkal a tettekkel, amelyeket véghez visz, és nem az én feladatom megmagyarázni ezeket a lépéseket.

Tisztelt nagykövetek, hölgyeim és uraim!

Közös tetteikkel a magyar és az azeri hatóságok megynyitották az ajtót a hasonló bűncselekmények bekövetkezte előtt. Ezzel a döntéssel világos üzenetet küldenek a henteseknek. A mészárosok innentől kezdve tisztában vannak sérthetetlenségükkel, amit azután élveznek, hogy etnikai vagy vallási gyűlölet által motivált gyilkosságot követtek el.

EZT NEM TŰRHETEM.

AZ ÖRMÉNY KÖZTÁRSASÁG EZT NEM TŰRHETI.

AZ ÖRMÉNY NEMZET EZT SOHA NEM BOCSÁTJA MEG.

Hivatalosan bejelentem, hogy a mai naptól minden diplomáciai kapcsolatot és hivatalos kapcsolatot felfüggesztünk Magyarországgal.

Pontos és egyértelmű választ várunk partnereinktől az incidensre vonatkozóan.

Aki ezt eltűri, azt holnap a történelemnek tartozik felelősséggel.

A félintézkedések és a kerülgetés nem elfogadható.

Partnereinknek az örmény nemzet biztonságához való viszonyát annak alapján fogjuk megítélni, hogyan reagálnak erre az incidensre.

Arra kérem önöket, hgy mindezt személyes üzenetemként adják át országaik államfőinek és kormányaiknak.

Ennyit akartam mondani. Nem tudom, van-e értelme annak, hogy kérdésekre válaszoljak. Azt hiszem, nincs, mivel a történeteket józan ésszel nem lehet felfogni. Egy olyan országnak, amely fejlettnek és civilizáltnak tekinti magát, nincs joga így viselkedni, és megérdemli, hogy partnerei megfelelő felülvizsgálatnak vessék alá.”

Szerzs Szargszján örmény elnök az örmény Nemzeti Biztonsági Tanács tagjaival. Vajon mi lesz a válaszcsapás? Lesz-e elég bölcsesség bennük, vagy nem tudják lenyelni ezt a megaláztatást és durva sértést? Vajon milyen óvintézkedésekre lesz szükség Magyarországon örmény terrortámadásokkal szemben? Lesz-e ennek magyar halottja is? Mikor lesz legközelebb Orbán orvosi felülvizsgálata?

Ez pedig örmények üzenetei a Facebookon:

“Bravo, Mr Viktor, eladtad az országod imázsát 3 milliárd euróért. Pénzzel támogatod az azeri gyilkosokat, és hagyod őket megszökni. Gyűlölünk benneteket.”

“Soha nem gondoltam volna ezt egy békeszerető nemzetről. Eladtátok a szabadságotokat és az identitásotokat. Szégyen, nem tisztelitek az emberi jogokat. Ezért megfizettek.”

“Megvett benneteket az azerbajdzsáni olaj, most aztán büszkék lehettek a szörnyű országotokra.”

“Magyarország egy török és muszlim ország. És ők tartoznak Európához. Gyertek el hozzánk, megtanítjuk, hogyan kell élni.”

“Rémálmai lesznek, Mr. Orbán, Gurgen Margaryan lelke minden éjjel kísérteni fogja, és ugyanazt a kérdést teszi majd fel: miért adtad el a gyilkosomat?”

“Emberek, vigyázzatok, ha Magyarországra mentek, álmotokban megölhetnek benneteket egy magyar gyártmányú baltával!”

Az mindent elmond Orbánról, hogy a civilizált világ felháborodott, undorodik Magyarországtól, amelyet ő jelenít meg, és kizárólag a náci, nyilas Jobbik áll mellette. Vajon mi az oka annak, hogy Csurkától a Jobbikig a nácik ilyen elégedettek Orbán Viktor tevékenységével? Jó lenne azt is tudni, hogy nincs-e valami titkos tárgyalás irániakkal is, és jó lenne, ha Magyarországot nem állítaná az Egyesült Államokkal és a nyugati világgal szemben, mert akkor ez az ország el fog tűnni a föld színéről. Volt viszont egy Orbán Viktora. És ha addig is nyílik egy új elmebeteg intézet, nyugodtan elnevezhetik róla.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (91 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +109 ( 121 szavazatból)
Orbán háborúba vinné Magyarországot, 4.7 out of 5 based on 91 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. Nincs valaki, akinek valaki azt mondhatná elhaló hangon:

    Et tu mi fili, Brute?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  2. Volt már egyszer egy keresztény-nemzeti vezetőnk , aki háborúba vitte Magyarországot .

    Úgy hívták , hogy Horthy Miklós.

    Az eredmény egy gyalázatos és katasztrofális katonai vereség volt.

    Pedig Orbán Viktorhoz képest még Horthy is megpróbálta komolyabban venni a katonai fejlesztéseket és a hadseregszervezést ; jóllehet a kerékpáros honvéd alakulatok meg a papírvékony páncélzatú Toldi harckocsik még így is harmatgyengének bizonyultak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  3. Végtelenül gyalázat amit a közveszélyes Orbán tett ! – de ki hatalmazta fel ilyen paktum megkötésére?
    Egyértelmű volt minden józan eszű ember számára, hogy az IMF-fel azért nem akar megegyezni, mert akkor betekinthetnek az ország költségvetésébe, beleszólhatnak, márpedig ezt ez az elmeveszett orbán el nem viselte volna, mert ebben az esetben a maga által kreált uralkodása sérülne! – inkább ez a 3 milliárd euró kellett neki, a MAGYAR NÉPET ÉLETVESZÉLYBE sodorva. Persze, mit számít ennek a magyar nép? – semmit, csak a 2/3-ot tévesztette meg! – rá már biztos bunkerek várhatnak, hiszen azt építtet ki magának amit akar, szabadon rabolja a nép pénzét! Gyilkos Orbán! – tényleg elmebeteg, DE KI ÁLLÍTHATJA meg????

    Ma, már senki sem csodálkozik, hogy lezáratta Cinge utcai villáját, hatalmas biztonsági intézkedésekkel, őrökkel, amiket a MI PÉNZÜNKBŐL fizetnek, de most olvastam, hogy a
    HAJLÉKTALANOKAT REGISZTRÁLJÁK, azért, hogy naponta nehogy KÉT HELYEN egyenek zsíroskenyeret !!!! – Normálisak ezek? – hát nem! – sőt nagyon nem!

    Kik segítik ki országunkat ebből a közveszélyes szélhámos Orbán által megteremtett azeri csapdából? – hiszen a magyar nép nagy többsége is szenved ennek a szemétnek a zsarnokságától!!!! – és még mer vigyorogva beszélni a TV-ben a “néphez”, közben meg iszonyatos fintorokba kezd a szája, valami igen komoly betegséggel küzdhet, reméljük a betegség leveszi a lábáról ezt a szemétbe való, Csauszeku-kettőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  4. orbán tettét itt sokan véleményezik nálamnál jobban. ezért csak egy kérdésem lenne a fenti sorok miatt: ” Orbán Viktornak milyen az erkölcsi érzéke és hogyan tekint a jogra.” igaz az, hogy nem rendelkezik szakvizsgákkal? csak a szimpla jogi diplomával? és ez a diploma mennyire teszi őt alkalmassá arra, hogy egy országot vezessen? és még számtalan kérdés merül fel bennem ezzel a kreténnyel kapcsolatban, amikre tudom, hogy nem fogok választ kapni soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  5. Takarodj orbánc,gyűlölünk,megvetünk!!!!Rohadt fasiszta!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Követelem a TISZTESSÉG és a Józan ész jogán adjuk ki Orbánt, Navracsicsot az örményeknek!
    Ítélkezzen felettük és hajtsák is végre az ítéletet! Ígérem nem kérem a visszaszolgáltatásukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  7. Egy biztos, a vezérnek mostanában nem lesz szüksége hashajtóra!
    A TEK-s legények és a főfételkóstoló most megdolgoznak a bérükért.
    Aki nem egyenes úton jár, most reszket, mint a nyárfalevél – talán az azeriek készítettek olyan őszödis hangfelvételt, mert nagy csend van, nem tudják mire és mit kellene lépniük a 2/3-os fijjuknak? Nagy gáz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  8. A csuti kanász előkészítette a menekülési helyszínét 2014 után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. A dolog egyszerű.
    Orbánt ki kell adni az azerieknek. Mert ugyebár, ha háború alakul ki, akkor annak kirobbantója háborús bűnös. A háborús bűnöst meg ki kell adni. Már ha a saját homlokára kirakott lőlap miatt megéli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  10. Csacsika! Azerbajdzsán bizony Európában van!!!!
    Ennyit illene tudni!!! (Hol volt a legutóbbi EUROVIZIÓS dalfesztivál?)
    Na ugye……Az EU-nak nem,de az Európa Tanácsnak tagja,persze
    Örményország is.
    A csuti elmebajost megkérdezném , hogy most mi van a kereszténységgel
    meg a keresztény gyökerekkel..mi??? és mit szól mindehhez a KDNP???
    (a Muzulmándemokrata néppárt) .Hát fiam…. ezt ELBALTÁZTAD!!( Szó szerint.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Orbán két héttel a kormányra kerülése után már politikai hulla volt. Senki nem áll szóba a fejlett és demokratikus világból ezzel a tetűvel, de sok autoriter országnak is hányingere van tőle. Az azeriek meg átb …ták ezt a majmot. Aki másokat hülyének néz, az szokott a legnagyobb hülye lenni, ezt az azeriek be is bizonyították Orbánról az egész világnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Kis ember – hát itt a vége ! – Goodbye Little Man, Goodbye
    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. “…ez a diploma mennyire teszi őt alkalmassá arra, hogy egy országot vezessen…”
    A diplomával nem osztanak becsületet, tisztességet, erkölcsi érzéket és hasonló idejétmúlt dolgokat. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy sok olyan diploma nélküli, egyszerű, józan ember van kis hazánkban, aki százszor jobban tudná vezetni az országot. Nem kell ugyanis, hogy mindenhez ő értsen a legjobban, elég, ha megtalálja azokat, akik valóban a legjobbak az egyes szakterületeken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. “Occó kici ország eladó!” Interneten lehet licitálni rá.
    De hogy egy miniszterelnök ügyetlenebb legyen , mint egy amatőr kurva, az már hülyeség a javából. Egyébként ez a dugás hitelbe amúgy egy jó kis Haza árulás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  15. Ten és 120992! Egy kommentelő írta valahol, és igaza lehet: Nehogy kiadjuk OV: és tsait az örményeknek, mert felérnek egy tömegpusztító fegyverrel, és még a végén provokációnak veszik az örmények:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Bár a cikk minden szavával egyetértek, egy-két dolgot azért hozzá szeretnék tenni.
    1. Az örmények régebb óta keresztények, mint a magyarok. Márpedig a Tákolmányban szerepel a keresztény értékrend tisztelete. Uraim, ez lenne az?
    2. Krisztus -hézagos ismereteim szerint – egy szamár-alkatrésszel verte ki a kufárokat a templomból, pedig azok csak pénzzel és áruval kereskedtek. Ezek emberrel, nyilván a keresztény erkölcsiség jegyében. Uraim, ez lenne az?
    3. A jelenlegi kormány (?) szigorú fellépést igért a korrupcióval szemben. Ez esetben egy elitélt bűnözőt helyeztek pénz ellenében, tudva és akarva, szabadlábra, kormányfői közbenjárásra (a dajkameséket talán hanyagoljuk, és a “kilóra-literre-méterre megvan” filozófiát is), ugyanúgy, mintha egy maffiafőnök váltaná ki rajtakapott emberét a rendőr és a biró lefizetésével a börtönből. Korrupció elleni harc, melynek nevében lefejezték a teljes magyar rendőrséget. Uraim, ez lenne az?
    4. A legtöbb kultúrnemzet utál minket, mert hogyan tekinthetnének másképpen egy népre, amelynek vezetői patikamérlegen mércsikélik a becsület, a törvényesség és a gazemberségtől várható bevétel arányát (ráadásul hiába, mert az azeri szénhidrogén-készletek kimerülő félben vannak, a valószinüleg kieső bevételeket pedig az a néhány milliárd nem pótolja). Vezetőink szerint a világ népei tisztelettel és megbecsüléssel tekintenek fel ránk. Uraim, ez lenne az?
    Már csak egy kérdésem maradt. Uraim, Önök mennyi Daedalont fogyasztanak? Vagy már az sem kell?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. T.
    talalom

    Adjuk csak ki! Ezzel bizonyíthatjuk, hogy nem vállalunk a tisztességtelen cselekedetével közösséget. Az örmények meg tudnak különbséget tenni egy tisztességes nemzet és egy tisztességtelen beteg elme között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  18. Angol irt cikkem. Ajanlom, hogy terjesszek (csak) angol nyelven tudo ismeroseik koreben (Facebook-on vagy barhol mashol). Remelem minel tobb emberhez eljut akik most Magyarorszagot egy moralis pocegodornek nezik:

    http://drmandler.wordpress.com/2012/09/02/hungary-enters-world-stage-in-disgrace-releasing-an-axe-murderer/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Vikimousnak elgurult a gyogyszere,orvos regen látta……….ám lehet,jol kitaktikázták;háboruba vinne kis országunkat?Volt már ilyen a törtenelmunkben.A BALOLDAL(GYURCSÁNNYAL az elen) vajon mit csinál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Tegyük élhetővé !

    Orvbán is HALOTTAKKAL ÜZLETELŐ , mint Budai, csak Orbán Viktor nevű nagyban játszik. OFF-SHORE SZÁMLÁRA MENT A PÉNZ, AMIÉRT A BALTÁS AZER-i GYILKOST KIADTÁK !??
    TEK gyakorlat volt a metróban egy hete, nem értettem miért ?
    A TEK a magyar nép ellen jött létre mint elnyomó erőszak szervezet, orvban politikai védelmére (még a kotmányozás , a vörösiszap adomány , a nyugdíj ellopás , 3 szoros bovli, a banános fordító korong és a Tündér-ország elött), orvban kormányra kerülésének második intézkedése volt a szervezet létrehozása.
    Nem értettem a TEK metrós gyakorlatozását, mert aki hazaáruló-Orvbán Viktort a halálba kivánja, nem fog megfáradt , meggyötört magyar dolgozókat szállító metró szerelvényt robbantani.
    De az Akksi-töltött Miniszterelnök pénteki akciója után már joggal gondolhatom, hogy ez egy terv része.
    (tetszettek volna polgárháborúba belemenni, hogy lehessen rendkivüli állapotot kihirdetni…)
    .
    Most Hajdú is beszarhatott…erre a kiadott gyors hétvégi nyilatkozatok (szijjártó is elítélt, nagy pszhichés mélyponton lehet a Halottakkal Üzletelő Stadionépítő ),… szerintem mi meg adjuk meg a dühös Örményeknek a miniszterelnök mindenkori tartozkodási helyének GPS koordinátáit.
    .
    (ha helyetünk elteszik láb alól, a magyar nép akkor sem kerülheti meg a demokratizáció sejtekbe ívodó elsajátítását, és a kormányokat átívelő sikeres , megtervezett gazdasági statégia szükségességét. Gazdaságunkat a magunk bőrére kell szabni, hogy pár év múlva könnyedén tudjuk viselni, és az egész világban elismerjék.Növekedne az export, növekednének a valuta bevételek és a haszon, fokozatosan megtelne az államkincstár )

    .
    ui:
    március 15.-én , okt.23.-án nem fog szonokolni a mini.szterelnök úr ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Ha cigány-ország lenne, onnan is kapnánk hasonló reakciókat.
    Izraelből csak azért nem kapunk, mert az nagyon nyugodt társaság, és ráadásul ismer minket: nem lepődnek meg a magyarok viselkedésén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Orbant megvedik, de mi lesz az atlag emberekel,gyerekekkel
    iskolakal,üzemekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. T. demokrata !
    2012. szeptember 2. vasárnap
    07:54

    “A nyugati vilagnak ket eve latnia kellene, hogy ez az budos felcsuti (moderálva) geopolitikai kockazat egyszemelyben. Az ilyen helyzeteket nagyon egyszeruen meg lehet oldani, nem ertem, miert nem tettek meg meg, de ez lenne az egesz vilag erdeke.”
    .
    Egyetertek, ez lenne a vilag erdeke!
    /
    De a magyarok NEM IGY GONDOLJAK!
    .
    A legujabb bizonyitek: Hodmezovasarhelyen FOLENYESEN GYOZOTT a felcsuti banda!
    .
    Iltyen hirek hallatan, egyre inkabb igazolva latom a tobb, mint egy evvel ezelotti beirasomat, miszerint a magyarokat CSAK AZ EHHALAL ebreszti majd fel!
    A nyugat katonailag nem avatkozhat be, csak a penzcsapokat tudja lezarni, Akkor fog a bili borulni. Senki ne remenykedjen abban, hogy ezeket tisztesseges valasztassal el lehet zavarni! Ez sajnos hiu abrand! Es a Szabadsagnak ARA VAN, amit mi meg nem fizettunk meg! Amit az elmult 21 evben kaptunk (bar kozel nem volt tokeletes, mint barmelyik fiatal demokracia), pedig nem becsultuk meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Szijjártó pénteken tárgyalt Ficóval,utánna sajtótájékoztaton elmondta nhogy orbán megbizásából felajánlotta ,ha 1-milliád eruoért vesznek tölünk állampapirt akkor kiadják a 3-as uton 4 ember halálát okozó nőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Hódmezővásárhelyen a lehetséges összes szavazónak csak mintegy 17 %-a szavazott az ÖVis emberére, azaz ugyanolyan arány, mint országosan az OVis tábora. Ezek mindenféleképpen az OVisékra szavaznak és el is mennek szavazni bármi történjen is. Kb. 50 % nem ment el szavazni. Na ezt a sok tőkorrút kell meggyőzni 2014-ig, hogy ne legyingessenek, hanem ugyanannyi erőt felhasználva menjenek el szavazni. Ha nem így tesznek, akkor ez a 17 % megint beszavazza az OVisékat. Mit lát a nyugat? Azt, hogy itt nincsenek országrengető tüntetések, nincsenek tiltakozó sztrájkok, az összes közbenső választáson nyer az OVis embere, tehát itt a társadalom nem akar változást. Na ezért se tesznek semmit. A fő baj, hogy mi se teszünk semmi komolyan vehetőt, mert ugye az, hogy a fotelből “forradalmárkodunk” a kommentjeinkkel = nem nevezhető komoly ellenállásnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Kit érdekel ez az egész. A lényeg hogy a vidi fent van a főtáblán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Az elmebeteg Orbán nem nyugszik, az ilyen betegeknek nincsen se szégyenérzetük, se empatikus képességük, se felelősségérzetük. Saját beteges céljaik vezérlik minden cselekedetüket. Őt a totális hatalom megszerzése és bármi áron való megtartása vezeti. Igen, gondolkodás nélkül háborúba sodorhatja az országot és valóban megeshet még az is, hogy ettől a Magyarországnak nevezett elviselhetetlen és kezelhetetlen barbár problémától úgy fognak Európa népei megszabadulni, hogy közös megegyezéssel felosztják egymás között a megmaradt ország területét és a sajátjaikhoz csatolják.
    Bekövetkezhet Trianon 2!

    Érzésem szerint Orbán előbb-utóbb ólommérgezésben fog kimúlni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Neroka Drága!
    .
    Érdekes olvasmány az Orbán kormány eddigi rendeleteinek és törvényeinek gyűjteménye, közöttük az elkövetkező választásokra vonatkozók is.
    Itt nem lesznek többé választások, csupán szánalmas kutyakomédiák. A határon túli magyarok levélben történő választási joga megbélyegezte a sorsunkat. Ha kell azt hazudják, hogy 3 millió erdélyi szavazott rájuk, el kell majd hinnünk, mert felülvizsgálat, ellenőrzés nem lesz majd. Orbán rögeszméje már vagy 25 éve, hogy egyedül ő alkalmas az ország vezetésére. Diliházakban külön osztályaik vannak az ilyeneknek, ők a Nagy Sándorok, Napóleonok, Hitlerek, Kádárok, Mussolinik és nem hagyhatják el a zárt osztályt. Orbán szabadon jár-kel és beszél hülyeségeket.
    Mert még mindég hagyjuk!
    Szóval hidd el Orbánt nem lehet leváltani, őt és bandáját nekünk kell eltakarítanunk. Ha lehet minél előbb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. T. OKI aug. 2. 22:50!
    ” a magyarokat csak az éhhalál ébreszti fel”
    Nem, nem, mennek némán, lehajtott fejjel a sinekre, kettesével – anya fiával, barátok, nyugdíjas szíven szúrja magát, mert ő csak ennyit ér….
    És nem mennek el szavazni, de majd elmennek azok, akik nem viselik szavazásuk terheit.
    ELKESERÍTŐ, hogy milyen balga nép él itt, mely a magyarságát hatalmas kokárdákba, zászlókba burkolva viseli, a hazát és a benne élők becsületét 3 milliárdért kiárusítják, ez nem fáj a nagyon magyaroknak! Érti ezt?! Én nem, de már nem is akarom.
    Petőfi Sándor: A magyar nemzet (1847.)
    “Élt egy nép a Tisza táján, Századokig, lomhán, gyáván…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Nana…a tényleges szomszédainkban is vannak, akikkel még képes ez a degenerált háborút kirobbantani. Ez a tetű hazaáruló az anyját is képes eladni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  31. T. Minas, adná az Isten! Ez jobb lenne bármelyik kabaré-jelenetnél! Képzelje el, amikor mindhárom – vagy kettő, mert egyet szervizelnek – vadászgépünk, mind az öt harckocsink, az összes ágyúnk és mind a 15-20, véletlenül itthon tartózkodó hivatásos katonánk megindulna a szélrózsa bármelyik irányába!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Összenő, ami összetartozik. A fenti képen az egyik “úriembernek” már van bajusza. Némi fazonigazítás, jobbról – balra lenyalt homlokba fésült frizura és már mehetnek is nagy példaképük után a POKOLBA !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A baltás gyilkos – és ami az ügy mögött lehet 2012. szeptember 26. szerda | AN

Orbán Viktor részt vett a pápai audiencián 2012. szeptember 23. vasárnap | AN

Gulyásdiplomácia: Miért kellene Orbánnak lemondania? 2012. szeptember 20. csütörtök | AN

A magyarok az azeri kormányt hibáztatják 2012. szeptember 14. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos