Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gulyásdiplomácia: Miért kellene Orbánnak lemondania? 2012. szeptember 20. csütörtök 0:02 | AN Forrás: The Huffington Post

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gulyásdiplomácia: Miért kellene Orbánnak lemondania?
New York – Augusztus 31-én az Orbán Viktor miniszterelnök közvetlen utasítása alatt lévő magyar kormány kiadta Bakunak az azerbajdzsáni hadsereg hadnagyát, Ramil Safarovot. Safarov egy budapesti börtönben már leült nyolc évet Gurgen Margarian 2004-ben történt meggyilkolása miatt. Mint azt a sajtóban széles körben olvashattuk, Safarov álmában, baltával verte agyon Margariant, egy örmény tisztet, aki a NATO Partnerség a Békéért gyakorlatán vett részt vele együtt – eleveníti fel a HuffPost a két héttel ezelőtti világbotrány részleteit.
.
Orbán előbb azt állította, azzal a feltétellel szállították a rabot Azerbajdzsánba, hogy az életfogytiglani börtönbüntetés hátralévő részét hazájában fogja leülni. Orbán a későbbi kijelentéseiben elismerte, hogy nem csak ő maga személyesen írta alá a kiadatási egyezményt, hanem korábban több alkalommal figyelmeztették: ha Safarovot kiadják az olajgazdag Azerbajdzsánnak, meg fognak neki kegyelmezni, sőt ünnepelni fogják Ilham Alijev brutális diktatórikus rezsimjében. Alijev a múltban a legalantasabb kifejezésekkel illette az örményeket, és folyamatosan azzal fenyegetőzött, hogy katonai eszközökkel pusztítja el Örményországot és Nagorno-Karabahot. Safarov hadnagyot Bakuba érkezésekor Alijev nem meglepő módon kegyelemben részesítette, ismét katonai állományba helyezte és őrnaggyá léptette elő. Lakást kapott, és visszamenőlegesen kifizették neki a börtönben töltött éveket. A sajtóban nemzeti hősként ünnepelték Safarovot.
.
Safarov kegyelemben részesítése visszavetette a kaukázusi békekilátásokat, lévén közvetlen provokáció az Örmény Köztársasággal szemben, és megnövelte az Örményország és szomszédja, Azerbajdzsán közötti fegyveres konfliktus kiújulásának lehetőségét. Sajnos mind Margarian meggyilkolása, mind a gyilkosának adott kegyelem illeszkedik a több évszázados folyamatos örményellenes gyűlölködés és erőszak vonalába. Az effajta barbár cselekménynek – ami semmi más, mint gyűlöletbűncselekmény – már rég az emberi történelem szemétdombján lenne a helye. S mégis, a Safarov incidens, valamint a néhány évvel korábbi törökországi Hrant Dink és Sevag Sahin Balikci ügyek után – az első ismert örmény újságíró volt, a második katonai szolgálatát töltő török-örmény fiatalember – csak arra a következtetésre juthatunk, hogy az azerbajdzsáni és török iskoláskönyvekben és médiában folytatott örményellenes gyűlöletpropaganda megteszi a magáét és olajat önt az etnikai és vallási gyűlölködés lángjára.
.
Az Egyesült Államok, az Egyesült Nemzetek és más nemzetközi szervezetek és kormányok minden rendelkezésükre álló eszközzel nyomást kell gyakoroljanak az azeri kormányra, hogy az tartsa magát a Magyarországgal kötött megállapodáshoz és küldje vissza Safarovot életfogytiglan oda, ahol a helye van: a börtöncellába. Orbán Viktor magyar miniszterelnök – aki minden bizonnyal kölcsöngaranciák vagy a bakui olcsóbb olaj ígérete miatt kegyelmezett meg Safarovnak, a maga részéről meg kéne értenie tettei mélységes következményeit, elképesztő erkölcsi csődjét és azonnali hatállyal lemondania.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +63 ( 69 szavazatból)
Gulyásdiplomácia: Miért kellene Orbánnak lemondania?, 4.9 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Az egész ügy vakító fényt vet a magyarországi kormánypárt állapotaira. A hír nem említi, de Orbán maga is tárgyalt Bakuban Alijevvel. Hamarosan kinevezte kézivezérlésű szócsövét, Szíjjártó Pétert külügyi és külgazdasági tótumfaktumnak, aki kétszer is járt Azerbajdzsánban. Látható volt, hogy Martonyi külügyér fejére ültették a mamelukot. Martonyi nem szólt. A botrány kipattanása után a parlamenti meghallgatáson (mert vizsgálóbizottságot nem engedett Orbán) azután kiderült: az illetékes igazságügy minisztérium (vezetője Navracsics Tibor) és a külügy egyaránt óvott Safarov kiadásától. Orbán meg olyasmit mondott, hogy összkormányzati döntés volt, de a döntést természetesen a miniszterelnök mondta ki. Kérdés: hogy lehetett összkormányzati döntés, ha a szakértők ellenezték a kalandot?
    A nagyobb baj az, hogy világosan látható: Magyarországon nincs kormánypárt, nincs frakciója, nincs kormány. Orbán Viktor van, aki dönt, ahogyan úri kedve tartja.
    Az ember már csak azt nem érti, hogy ezek az öntudatos jobbos hazafiak hogyan viselhetik el állítólag imádott nemzetük megalázását, becsületének kiárusítását?! Meg az is nehezen érthető, hogy mi volt a bajuk Rákosi személyi kultuszával? Hogy Rákosinak nem volt haja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +95 (99 szavazatból)
  2. Mondjon le!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  3. Aki nem úr, nem lehet úri kedve! OVI teljesen amorális.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  4. Amerikából (és normális ésszel) nézve érthetetlen, hogy miért nem mondott még le, és rendkívüli naivság azt képzelni, hogy erre rávenni elég egy újságcikk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  5. talalom++++++++++++++++++++++++++++++
    Akiknek ez a pávatáncos a megfelelő kormányfő, akit a meccsen elszenvedett vereség tud csak kiakasztani, hát egy hangyányival sem különböznek tőle!!!
    Akkor, mit várhatunk?!
    A nagyon mély magyaroknak nem fáj, hogy az országunk renoméja olyan mélyre süllyedt, hogy felettünk a béka?! Felfoghatatlan….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  6. talalom: “Orbán Viktor van, aki dönt, ahogyan úri kedve tartja.”
    Itt az úri-t kicsit erősnek találom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  7. Véleményem szerint nem csak Orbánnak, hanem Martonyinak és Navracsicsnak, végső soron az egész kormánynak le kellene mondania (és nem csak ezért), a FIDESZT kitiltani a következő választásokból, amennyiben nem tisztítja meg sorait a jelenlegi vezetéstől.
    A magam részéről a jelenlegi FIDESZ vezetést a közéletből, és minden állami tisztségtől eltiltanám életfogytig, és a jól ismert társaságot bíróság elé állítanám viselt ügyeikért (az a hazaárulás, amit ők követtek el az elmúlt két év alatt).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (67 szavazatból)
  8. Az ember már csak azt nem érti, hogy ezek az öntudatos jobbos hazafiak hogyan viselhetik el állítólag imádott nemzetük megalázását, becsületének kiárusítását?!
    Ez persze költői kérdés, mindannyian tudjuk a választ: a pénzért, hatalomért mindent.
    Nagyon szeretnék mér egy olyan tudományos módszert, amellyel még jelölt korukban kimutathatók lennének a hatalomvágy és egyéb deviáns viselkedésformák, illetve folyamatos pszichológiai vizsgálatnak vetném alá a kormány vezetőit. Életveszélyes, amit a FIDESZ kormány művel.
    Erről az országról már senki nem mossa le, a történelemkönyvekben évszázadokig szerepelni fog OVI kiadatási cirkusza, a diplomata- és politikusképzőkben alapismeret lesz, hogy nem szabad cselekedni ilyen kényes esetekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  9. Erről a képről az a mondás ugrik be, hogy:
    Isten mentsen meg bennünket ettől a fiatalembertől!
    Lehet, hogy Máriát kellett volna kérni, mert az országot István király rábízta….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  10. Úgy bánik a miniszterelnök az országa népével, mint cigány vajda a sajátjaival.
    Ezt hozta magával a családi alomból.
    Úgy kell nekünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  11. Mivan ezen érthetetlen? Ganaj ember, ganaj társaságban jólérzi magát. A becsületről már 1989-ben sem volt fogalmuk. A Duna-palota eladásakor a még esetleg nyomokban fellelhető tisztesség utolsó szikráját is száműzték magukból, majd gátlástalanúl magánzsebeikbe tömték az ebül szerzett milliárdokat. Sajnos mindezt Antall József bűntársaként tehették meg, és sajnos megúszták! Ekkor szabadult el az a pokol, amelynek tüze ma már égeti fel az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  12. A cikk abban téved, hogy Magyarország nem kapott garanciákat, tehát Azerbajdzsán nem szegett meg semmilyen megállapodást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (23 szavazatból)
  13. T. b !
    *
    Bocsáss meg, de te nem tudsz magyarul – helyesebben fideszül.
    Azt úgy kell mondani, hogy MONNYON LE !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  14. Öreg Pg!
    Nem a Duna Palotát adták el, hanem a Váci-utcai volt Mogürt, ill. korábban Magyar Néphadsereg Tisztiháza hatalmas épületét – közösen az MDF-fel. Talán ez utóbbi miatt volt a fiatalember oly szimpatikus n. Antall József miniszterelnöknek (akit Orbán a Parlamentben többször is le-hazugozott), akivel a betegágyánál orbán órákat tárgyalt. Mit mondhatott, milyen tippet adhatott Antall Orbánnak: már csak az azóta körülötte történtekből következtethetünk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  15. Ez, a nemrég meghozott törvény az elhunyt miniszterelnökök özvegyeiről való gondoskodás is annak a beszélgetésnek csak egy kisebb folyománya lehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. csakén !
    *
    A mélymagyarok egyfolytában azon merengenek, hogy
    “… Régi dicsőségünk hol késel az éji homályban?…” és nem azon, hogy példaképük a napjainkban miképp veri szét annak még megmaradt darabjait.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  17. Orbán bűnösebb mint Safarov, mert egy egész nemzetet sodor a halálba. Míg ez az azeri gyilkos “csak” egy embert ölt meg. Orbán háborús bűnös, soha nem évül el a tette, talán majd bűnhődni is fog egyszer érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  18. Bevallom, hogy én unlike-oltam b mai 04:24-ös bejegyzését. Egy diktatúrában értelmetlen azt várni, hogy lemondjon a diktátor. Tenni kell azért, mint a románok 1989 dec. 25-én. Ez a minta kell, hogy vezéreljen minket. Diktatúrát szabad választással sohasem sikerült megszüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  19. A Váci utcai Tiszti Casino árának nagy része az Orbán papa bányájában van. Mindenki tudja már, csak az Orbán fanoknak szelektiv a memóriájuk. Egy ilyen embert megválasztani bűn volt és most a nép bűnhődik is. Csak az a baj, hogy azok is bűnhődnek, akik nem a fideszre szavaztak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  20. kormorán* Hofitól egy idézet:
    “Újratemetni már tudunk, de újra élni még nem.”
    Csak a múltban vájkálás és a sebek nyalogatása nem fogja a jövőnket, de még a jelenünket sem jobbá tenni.
    A Jobbik számomra nem elfogadható, nyikhajok gyülekezete, akik a történelmet tanulták, de nem értették meg és leginkább nagy igyekezettel félre is magyarázzák, fiatalember létükre olyanok, mint a 100 éves, csak a múltra emlékező vénemeberek! Az idős emberek közül sem mind csak a múltba réved, hanem előre tekint, mit tehet még a hátralévő idejében a jövő nemzedékéért….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. Akik eddig azt firtatták, hogy mit kapunk a baltás kiadatásáért és talán a me. korrupt, most van egy kialakuló közös alap az azeriekkel, vállalkozások beindításához….Szijjártó szerint ez jó dolog. Gyurcsányék ebbe nem mentek bele, de nem is adták ki a baltást….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  22. Rohad a narancs, határon túlra érzik a szaga!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  23. A cikket még nem olvastam, csak a képet láttam. Soha az életbe nem szavaztam rá, és nem is fogok. Tisztán látszik a képről, hogy ez egy arrogáns köcsög.
    .
    Bocs, már elég dühös vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  24. Hogy lehet nemzeti hősként ünnepelni valakit, aki baltával csapja agyon álmában katonatársát…? Ez nekem felfoghatatlan, a büdös életben nem fogom megérteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  25. Azon tűnődöm éppen, hogya kiadatás kapcsán vajon 1000 ember gondolja Budapesten, hogy orbánnak emiatt le kellene mondania, vagy van az 2000 is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Arisztarkhosz,
    A déli határonkon túl, úgymond méterekre tőlünk, mindennaposak voltak a hasonló hős cselekmények, ílymódon sok hőst avattak fel a nemrégen lefolyt ottani háborúban.
    Tudod mi az, hogy kénsav?
    A horvátországi Eszék városban a polgármester azt nyelette le egy szerbbel.
    Az emberekből kijön a vadállat, amikor etnikai gyűlöletről van szó.
    Felfoghatatlan, ebben nagyon is igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Ezt a FB-on találtam, én is megosztom, mert egyetértek :
    Kubatov Gábor Fidesz pártigazgatónak kiszivárgott titkos hangfelvétele.
    Ez tehát a “TÖRVÉNYTELENSÉG FIDESZ MÓDRA !!!
    LELEPLEZÉS A LEGFONTOSABB FEGYVER A DIKTATÚRA ELLEN !!!”
    http://www.youtube.com/watch?v=kCMhmdD96wY&feature=share

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. Hazafi,
    Ha lehetséges, ezt a hangfelvételt szavakba foglalni, az jó lenne. Tehát minden elhangzott mondatot szószerint leírni.
    Vagyunk egy páran, akik egy kicsit nagyot hallunk, ezért.
    Remélem megérted.
    Üdvözletem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. T. Csibész!

    Ez a “családi alom” rasszista megjegyzés.

    Senki sem javítja meg a bolondot, ha maga is megbolondul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. kormorán
    (Antall József) “akivel a betegágyánál orbán órákat tárgyalt. Mit mondhatott, milyen tippet adhatott Antall Orbánnak: már csak az azóta körülötte történtekből következtethetünk.”
    .
    Nem volt ott semmiféle tárgyalás, mert A. J. az utolsó napjaiban már nem volt tárgyalóképes. A kórházi látogatás közbeni tárgyalás a városi legendák közé tartozik, amit Orbán terjesztett el anno. És még mindig vannak, akik elhiszik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  31. …A cikkíró fantasztikus naivitás áldozata!
    Ennyire nem ismeri ezt a Szörnyeteget?
    Még hogy bármit is belátna és levonná belőle
    személyére vonatkozóan a konzekvenciákat?
    Úgy kell majd kirobbantani a székéből,annyira
    bebetonozta magát és első számú kiszolgálóit.
    Kilenc évekre szögezte funkciókba “alaptörvé-
    nyesen” a legfőbb hatalmi ágazatok vezetőit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  32. Balfék, Azerbajdzsán közölte, hogy nem adott garanciát Safarov kiadásáért.
    Csak egy faxot küldött, amiben nincs egyetlen betű sem a garanciáról.
    *
    Gondolom, ov nem az azeri elnök két szép szeméért adta át Safarovot. Valamiért adta át. Hogy miért, sose fogjuk megtudni.
    Ha az azeri elnök kölcsönt ígért (az államkötvény megvásárlása is kölcsön, nem ajándék), azt kemény kamatokkal együtt kellett volna visszafizetnünk. Nekünk, nem ov-nak.
    Egy kölcsönígérvényt egyébként írásba foglalnak, ha jól tudom, pl. szándéknyilatkozatként. Az azeriek fax-levele fent volt a neten, pénzről, hitelről nem volt benne szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. A császár felette áll a törvényeknek! Punktum!

    Nem értem én ezt az egészet! a fekete sereg vezérét a Spanyolok Bírósági engedéllyel adták ki nekünk!

    Orbán meg csak egyszerűen felülír egy jogerős bírói ítéletet, ráadásúl egy brutális gyilkosra kiszabott életfogytosét!!!!????
    Hol a Bírói, illetve az igazságszolgáltatás függetlensége, ha egy eszement miniszterelnök szabadon garázdálkodhat (gazdálkodhat) az elítéltekkel!?????

    Erre kell a választ megkeresni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. azért mert! csak! mert én baromira szeretném! ennyi! és egyáltalán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Gyerekek,itt meditálunk “hülyeségeken”,és egymást marja az ellenzék,soha meg nem valósulható poziciójukért! Annyira sötétek,hogy nem veszik észre,hogy a sötétnél,csak ők sötétebbek!Azt képezik le,amit a legnagyobb hatalomba maradás elve,megkövetel! Ennek eszközei! Így önmaguk ellen – ami egyébként nem érdekel,mert süljenek a saját zsírjukban – és így az ország ellen,ellenünk dolgoznak! Ha most azt mondom,meg kell támogatni a DK-át,azt mondjátok Gyurcsány fan vagyok,de ez az egyetlen lehetőségünk! Ezerrel dolgoznunk kell,mint az állat nekünk,hogy nekik és így önmagunknak,az országnak sikerüljön békében,elkergetni ezt a csürhét! A tőkét kell meggyőzni,hogy támogassa meg ezt a csoportosulást és önmagunkat,hogy érdemes befektetni hitünket és energiánkat,hogy egy infrastruktúrát kialakítva ( országos lefedettség ) megszervezzünk mindannyiunkért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. “Gulyásdiplomácia: Miért kellene Orbánnak lemondania? ”
    .
    Mert hülye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. T. Kommentelők, nem tudom, tudjátok-e, hogy az elmúlt évben a magyar-örmény kereskedelmi forgalom volumene a magyar-azerinek majdnem a duplája volt? Túlmenően az ügy morális(?) vonatkozásain: akkor melyik kapcsolat is fontosabb az országnak? (nem, mintha a becsületet forintositani lehetne, persze).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Kedves Kommentelök.
    Antal Jozsef beteg ágyánál sohasem volt semmi féle Orbán – Antal
    tárgyalás.
    Ennek a mesének az elinditoja saját bevallása szerint Boross Péter , Antal
    utáni miniszter elnök, ugyancsak volt kommunista, volt a kitaláloja.
    A Horn éra idején, a nagy MDF fideSS összeborulás, szellemei atyja Boross Péter álmodta meg, és pártfogolta, orbánt, amihez kellet ezt a pletykát terjeszteni, mert valamivel indokolni kellett akkor a jobboldaliak számára
    a fideSS pál- fordulást.
    Egyébként eggyet értek azokkal akik ugy érzik,Orbán Viktor nevü elkövetö,
    már kiharcolta magának és tettes társainak, miniszterek, és alkalmazottaik,
    fideSS képviselök, a
    20 év szigoritott, 20 év eltiltás a közügyektol, valamint teljes vagyon elkobzás.
    Ez a legkevesebb amivel tartoznak az országnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. észrevettétek ,hogy ami nekik fáj arra két nap után azt mondják az ügy le van zárva?Kérdem én a sok mocskolódás amit évek óta csinálnak az miért nem lett lezárva ilyen gyorsan?Más szemében a szálkát sajátunkba meg a gerendát se igaz?Kiárulják az ország maradék vagyonát ,a következő választásra már majdnem minden terület vállalat az ő kezükben lesz jöhet ide bármilyen demokratikus kormány be fognak neki tartani ahol csak tudnak, a jobbik meg majd megfenyegeti aki fel meri emelni a hangját.Lesz itt még fenyegetőzés és kukaborogatás , de csak a szélsőjobb részéről és azzal a céllal , hogy a normális demokratikus polgár beszarjon.A rendőrség meg nézi mint borjú az ujjkaput.Talán vízió,de lehet valóság is sajnos……….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. neveletlen
    ‘Egy kölcsönígérvényt egyébként írásba foglalnak, ha jól tudom, pl. szándéknyilatkozatként. Az azeriek fax-levele fent volt a neten, pénzről, hitelről nem volt benne szó.’

    Nem lehetsz ennyire naív. Csak nem gondolod, hogy a háttérpaktumot majd világgá kürtölik! orbán nem az az ember aki csak úgy, a nagy semmiért szivességet tesz. Ez egy pénzéhes maffia vezér, aki mindig is azt nézte, honnan mit nyúlhat le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. Jusef 2012. szeptember 21. péntek 19:49
    Véleményem szerint Horváth István “nagytakarittatása” után Boross Péter titokminiszterként megalapozhatta a további irányt. Hiszen hozzáférhetett olyan meghagyott – titkokhoz, amivel tetszése szerint zsarolhatták a III/III ügynökeit. Természetesen láthatta a rendszerváltáskor fennmaradt kupit. Látta a hiányokat.
    Igy azt tett amit csak megengedett neki Antall József. Igy repülhetett Csurka és
    néhány más politikus.
    IGY KERÜLHETETEK ILLETÉKTELEN KEZEKBE OV NYILVÁNTARTOTT ADATAI,
    melyeket eredményesen használhatnak a fize$$ elnöke “kézbentartására”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Október 23. a külföldi sajtóban 2012. október 24. szerda | AN

Die Presse: abnormális a magyar földtörvény 2012. október 22. hétfő | AN

Orbán vitatott vérrögbeszéde 2012. október 5. péntek | AN

Narancsuralmi rendszer 2012. október 4. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos