Ronai and Ronai
AMERIKAI

„Egy nő és két férfi” 2012. szeptember 10. hétfő 10:39 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
„Egy nő és két férfi”
Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint három szocialista politikus szivárogtathatta ki az őszödi beszédet a sajtónak 2006 szeptemberében. A korábbi kormányfő először utalt nyilvánosan arra, hogy MSZP-vezetőket sejt a beszéd nyilvánosságra hozatala mögött.
.
A volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke a TV2-n vasárnap este sugárzott interjúban azt mondta: a rendelkezésére álló információk alapján három korábbi párttársa, akkori MSZP-s vezetők hozhatták nyilvánosságra az őszödi beszédet: „egy nő és két férfi”, akiket azonban nem nevezett meg.
.
Gyurcsány Ferenc szerint mindhárman tudják, hogy őket gyanítja a beszéd kiszivárogtatása mögött, de mivel nincsenek százszázalékos, cáfolhatatlan bizonyítékai, nem mondja meg, kikről van szó. Hozzátette: ha biztosan tudja, hogy ki felelős a beszéd nyilvánosságra jutásáért, megosztotta volna ezt az információt, eljárást indított volna az elkövetők ellen, kizáratta volna az MSZP-ből és elzavarta volna a kormány közeléből őket.
.
Gyurcsány Ferenc tavaly júniusban arról írt Facebook-oldalán, gyanítja, hogy kik szivárogtatták ki az őszödi beszédet, döntő erejű bizonyíték híján azonban nem nevezi meg őket. Ugyanakkor leírta és elküldte Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a rendelkezésére álló információkat, köztük azoknak a nevét, akik szerinte a beszédet nyilvánosságra hozták. Ezt azzal magyarázta, hogy Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja egy nyilatkozatában azt valószínűsítette, Gyurcsány vagy köre juttatta ki a beszédet a sajtónak, amit a volt miniszterelnök cáfolt.
.
Mesterházy Attila másnap újságírók előtt olvasatlanul egy iratmegsemmisítőbe tette a Gyurcsány Ferenctől kapott borítékot. Lépését úgy indokolta: ha Gyurcsány nem érzi megdönthetetlennek, és ezért nem hozza nyilvánosságra információit, akkor tőle sem várható, hogy ezt helyette megtegye. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy ezt a felelősséget a nyakába varrják.
.
Mesterházy azt is felidézte, hogy az MSZP-frakció egyik, 2011 májusi ülésén többen arra szólították fel a fórumokon árulásról beszélő Gyurcsány Ferencet, hogy mondja meg, kit gyanúsít az őszödi beszéd kiszivárogtatásával, de ő ezt nem tette meg.
.
Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök őszödi beszéde a szocialisták 2006-os választási győzelme után, az MSZP-frakció május 26-i balatonőszödi zárt ülésén hangzott el, ám máig nem tudni, ki készítette és ki szivárogtatta ki az arról készült hangfelvételt, amelyből hat évvel ezelőtt, 2006. szeptember 17-én először a Magyar Rádió közölt részletet. Ennek nyomán Budapesten tüntetések, majd zavargások kezdődtek.
.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 23 szavazatból)
„Egy nő és két férfi”, 4.2 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. Az én tippem: Szili Puch és Szekeres. Azt csak mellékesen jegyzem meg,hogy az MSZP a mai napig nincs kitakarítva,a megélhetési politikusoktól! Ez lesz Mesterházy veszte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. A képen az Orbán által sebtében toborzott futballhuligánok és neonáci fiatalok láthatók. Ők voltak a Jobbik és a Magyar Gárda előképei. Tehát Orbán a szülőatyja a szélsőséges bandáknak, amelyek ma a falvak népét, a választások előtt pedig a városokat akarják majd megfélemlíteni, ahogy Orbán diktálja nekik. Aki ugyanis elhiszi, hogy Orbán nem tud beleszólni a Jobbik ügyeibe, annak halványlila segédfogalma sincs a politikáról.
    Persze felmerül a kérdés, hogy miért másolja Adolf Hitler példáját Orbán Viktor?
    Ezt mindenkinek saját fantáziájára bízom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  3. Fringe!
    .
    Amit Izráellel művelt Róma az felért a felszántással. A 70-es “Zsidó háborúnak” állít emléket a Fórum románumon ma is látható Titus diadalíve, melynek domborművei dicsekedve mutatják be a gyilkolás és rablás eredményeit, mint egy náci fotó sok-ezer közül a holokausztról és a rabló-hadjáratokról. Mindezt azért, mert nem voltak hajlandók meghajolni a római kultúra előtt, illetve mert a saját több-ezer éves kultúrájukat akarták a hazájukban tovább élni. Kártágóval szemben – minthogy nem voltak tengeri hatalom – még csak nem is veszélyeztették Rómát,de annak impériumait sem, kivéve az általuk Palesztinának elnevezett akkor kb száz éves provinciáét… Jézus maga is e hatalomtól féltette a zsidó népet, bár másképp mint a főpapok, akik király híján a felemás hatalmat gyakorolták.
    .
    Akárcsak Kartagót, Izráelt ugyanúgy megfosztották minden életfeltételétől a “pax romana” jegyében. Valahol e mélyszántásnak volt köszönhető a kereszténység szárba-szökkenése is, amely aztán további kétezer éven keresztül szerette Rómának ezt az imperatív hagyományát követni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  4. ui.
    Zsidó háború: isz. 66-70.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  5. Fotó:
    . . . . A LEGSÖTÉTEBB SZERVEZETT CSŐCSELÉK

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  6. Tancsa János,
    A Nagy Imre temetésén elmondott beszéd után egy JOBBOLDALI ismerősöm azonnal így jellemezte piktort: “kis Hitler”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Sajnos a cikk végén a beszédből kitagadott mondatrészekkel a cikk írója beállt a GYF-et lejáratók sorába. Azt is sajnálom, hogy majd minden fórumon a HP demagóg kérdési miatt kényszerűségből adott válaszok félremagyarázása történik.
    Megjegyzem, ritkán vagyok azon az adón, de vártam a műsort és a “HP” alatt a műsorvezetőről a “Hü..Pi..” jut eszembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Kedves LS, igaza van, ezt a bekezdést töröltük. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Elnézést de már egyszer s mindenkorra tegyünk pontot az Ősződi beszélgetésekre.Nincs értelme tovább feszegetni,attól függetlenűl,hogy én is ball oldali érzelmű ember vagyok s nem áll módomba nem is akarom védeni Frecót sőt nagyon is elítélem amit az ő ideje alatt a MAGYAR néppel művelt!
    Arra szretném inkább kérni a Tisztelt kormányt,hogy amit igért azt tartsa nemhogy a nyugdilyakat csökkentse hanem legalább a reális áremelkedések viszonyába-energia-élelmiszerek áremelkedése arányában reaziálja/emelje/!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Tisztelt Bartus Úr! Köszönöm, hogy elfogadta észrevételemet, így az előző bejegyzésemből az első mondat, és a második mondat 2. szava értelmét vesztette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Az én tippem Szili, Szanyi és Baja F.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. kekec!
    ja a nép, az istenadta nép, ki piszkosul fel tudja ismerni az érdekeit!
    elmegy a 300 Ft-ot leszavazni, de közben hagyja ellopni a nyugdijra megtakaritott millióit, azért nem követelte a fideSS fejét, birkamódon tudomásul vette.
    ebbe az országa még nem rúgtak bele még elég keményen, ezt a népet még nem alázták meg eléggé, még tűr, még hagyja magát rugdosni nap mint nap, szijat is hagyna hasitani a hátából, még sokmindent meg lehet és meg fognak csinálni velük a szemét hatalmasok, mert nem képes összefogni a szemét basáskodók ellen!
    szóval lenne még tennivaló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Nőtt a DK népszerűsége a szakítással 2013. szeptember 11. szerda | AN

Gyurcsány az ellenzéki összefogásért 2012. október 23. kedd | AN

Október 23: a rendszert végképp elsöpörni 2012. október 4. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos