Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obamát aggasztja a kegyelem 2012. szeptember 2. vasárnap 17:53 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obamát aggasztja a kegyelem
Washington/Budapest/Baku/Jereván – Barack Obama aggódik a Ramil Safarovnak adott azeri elnöki kegyelem miatt, s Washington arra kéri Budapestet, magyarázza meg, miért döntött úgy, hogy hazaengedi az azeri katonatisztet, akit Magyarországon egy örmény katonatiszt meggyilkolásáért ítéltek el, derült ki a Fehér Ház Nemzetbiztonsági Tanácsa, valamint az amerikai külügyminisztérium szóvivője által kiadott közleményekből. Eközben diplomáciai jegyzéket nyújtott át Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap Vilayat Guliyevnek, Azerbajdzsán budapesti nagykövetének, tájékoztatva őt, hogy Magyarország elítéli Azerbajdzsán lépését az örmény katonatársa meggyilkolása miatt elítélt azeri férfi kiadatása ügyében.
.
„Obama elnököt mélységes aggodalommal töltötte el a mai bejelentés, miszerint Azerbajdzsán elnöke megkegyelmezett Ramil Safarovnak”, áll a Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője, Tommy Vietor által kiadott közleményben. „Tolmácsoljuk az azeri hatóságoknak a Safarovnak adott kegyelem miatti csalódottságunkat. Ez a cselekedet ellentétes a regionális feszültség csökkentése és a megbékélés érdekében tett erőfeszítésekkel”, hangsúlyozta a közlemény.
.
A Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője hozzátette, hogy Magyarországot is megkérték arra, magyarázza meg a Safarov hazaküldésével kapcsolatos döntését.
.
Közleményt adott ki pénteken az üggyel kapcsolatban Patrick Vetrell, az amerikai külügyminisztérium szóvivője is, aki úgy fogalmazott: „További részleteket várunk Magyarországtól azzal a döntéssel kapcsolatban, hogy Safarovot átengedte Azerbajdzsánnak”.
.
A külügyi állásfoglalás is arról szólt, hogy az Egyesült Államokat aggasztja a kegyelem, amelyben az azeri elnök a Bakuba pénteken hazatérő katonatisztet részesítette. A dokumentum emlékeztetett arra, hogy Safarov életfogytig tartó szabadságvesztését töltötte Magyarországon, amiért 2004-ben, egy budapesti NATO-képzésen meggyilkolta Gurgen Margarjan örmény katonatisztet. Vetrell rámutatott, hogy az amerikai külügyi tárca magyarázatot vár Azerbajdzsántól, és elítél minden olyan lépést, amely szítja a térségbeli feszültséget.
.
Szapáry György washingtoni magyar nagykövet szerint péntek délután mintegy féltucatnyi örmény tüntető tiltakozott két órán át az amerikai fővárosban működő magyar diplomáciai képviselet előtt.
.
Az Amerika Örmény Nemzeti Bizottsága (ANCA) pénteken a szervezet honlapja arra szólította fel támogatóit, hogy mind a washingtoni magyar nagykövetnél, mind Obama elnöknél tiltakozzanak az ellen, hogy „az igazságszolgáltatást nevetség tárgyává tették”. Az akciófelhívás megfogalmazása szerint „a magyar kormány kiszolgáltatta (szabadon engedte)” Safarovot. Az ANCA elnöke, Ken Hachikian levelet írt Obama elnöknek, amelyben arra kérte őt, hogy „nyilvánosan bírálja Magyarországot az ismert és bűnbánatra nem hajlandó terrorista kiadatása miatt”, és nyíltan ítélje el Bakut, követelje Safarov újbóli bebörtönzését. A testület erőteljes amerikai fellépést sürgetett amiatt, hogy „Azerbajdzsán kormánya erőszakra bátorítja saját állampolgárait”.
.
Örményország megszakította diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal pénteken, miután Magyarországról Azerbajdzsánba szállították Ramil Sahib Safarovot, aki ott elnöki kegyelemben részesült. Tiltakozásul Jerevánban paradicsommal dobálták meg és letépték a magyar tiszteletbeli konzulátus zászlaját Örményország Köztársasági Pártjának (HHK) hívei.
.
A magyar kormány álláspontja szerint Magyarország Ramil Sahib Safarov ügyében mindenben a nemzetközi jog szabályai szerint járt el. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) azt közölte, a bakui igazságügyi minisztérium arról tájékoztatta a magyar szaktárcát, hogy Safarov ítéletét nem alakítja át, hanem közvetlenül folytatja az ítélet végrehajtását.
.
Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára vasárnap délután nyilatkozott arról, hogy a Külügyminisztérium jelezte Azerbajdzsán budapesti nagykövetének: Magyarország elfogadhatatlannak tartja az azeri kiadatási ügyben zajlott eljárást. Ezt követően a külügyi tárca közleményt juttatott el arról, mit tartalmaz a nagykövetnek a minisztériumban átadott diplomáciai jegyzék.
.
A dokumentum szerint a magyar kormány megdöbbenéssel értesült az azeri fél azon döntéséről, amellyel amnesztiában részesítette a 2006-ban gyilkosságért jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Ramil Sahib Safarovot.
.
„Magyarország elfogadhatatlannak tartja és elítéli Azerbajdzsán lépését, amely ellentétes a vonatkozó nemzetközi jogszabályokkal, és szöges ellentétben áll az azeri fél ez ügyben tett ígéretével, amelyet a 2012. augusztus 15-i keltezésű, Magyarország Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumának továbbított levelében Azerbajdzsán Köztársaság igazságügyi miniszterhelyettese is megerősített”, olvasható a jegyzékben. A magyar külügyi tárca emlékeztet: az azeri fél levelében kötelezettséget vállalt arra, hogy Safarov az átadása után letölti jogerős büntetését, és feltételes szabadlábra helyezése is legkorábban az ítélet meghozatala után 25 év múlva történhet meg.
.
Az azeri fél lépése nem felel meg annak a bizalmi légkörnek, „amely országaink között az utóbbi időben kialakult, és amely jó feltétele lehetne ígéretesnek indult együttműködésünknek”, tudatta a Külügyminisztérium.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 11 szavazatból)
Obamát aggasztja a kegyelem, 4.4 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. A kormány pontosan tisztában volt az ügy minden részletével, következményével. Ezért van a kormánynak háttérstábja, akik elemzik a döntések várható következményeit.
    Ezt politikai maszatolással már nem lehet elsimítani, annál is inkább, mivel az ügy kapcsán két ország között háború közeli állapot alakult ki. Ez a magyar kormány döntésének következménye. A politikai, történelmi felelősség akkor sem kerülhető meg, ha a konfliktusnak nem lesznek véráldozatai. Ezt a felelősséget vállalnia kell a döntéshozóknak.
    -
    Kitették a célkeresztet önmagukra, és minden becsületes magyar ember érdekében remélem, hogy csak önmagukra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  2. Ez a szöveg utólagos magyarázkodás, semmi más. Tudni lehetett, hogy mi fog történni, ha Azerbajdzsánnak kiadják a baltás gyilkost. Nem először akarták hazavinni.
    Azt is pontosan tudta a kormány – nyilván ov is -, hogy a gyilkos hazájában a tette hőstettnek számít. Azt is tudják, hogy a gyilkos nem verekedés vagy ilyesmi közben ölt, hanem éjjel, orvul. Azért gyilkolt, mert az, akit megölt, örmény volt. Akit kiadtak, az egy köztörvényes bűnöző.
    *
    Ha az a megdöbbenés igaz lenne, amiről írnak, akkor nem ilyen későn döbbennének meg, hanem abban a pillanatban meg kellett volna döbbenniük, amikor a gyilkos kegyelemben részesült. Miután mindenki megdöbbent a kiadáson, miután Örményország megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Magyarországgal, még mindig nem reagált semmit a kormány. De minthogy a hétvége elmúlásával nem ült el a felháborodás, kiizzadtak magukból egy ilyen magyarázkodást.
    Nem tudom elhinni egyébként, hogy egy sima, faxon érkezett levelet ilyen ügyben a kormány elfogadott garanciának. Ez a fax-levél, amit kitettek az mno-ra, része a porhintésnek: megígérték nekünk, hogy folytatja a börtönbüntetését! Megszegték az ígéretüket. Mit tehetünk? Mossuk kezeinket.
    Undorító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  3. Amerikának – konzultációra – haza kellene rendelnie budapesti nagykövetét. Amúgy sem ér sokat a hölgy, de legalább jelzés lehetne Orbánnak, hogy nem tudja majd elsimítani az ügyet. Sem könnyen, sem nehezen.

    Egyébként pedig egyetlen kérdést kell forszírozni Baltásorbánnál: MIÉRT engedte el az azerit? Brutális gyilkosok esetében ugyanis elég nehéz „humanitárius” kérdésként kezelni az ügyet – ugye ez eléggé nagy ellentmondás önmagában is. Ha lenne csöpp esze a magyar ellenzéknek kitartóan, visszatérően és megállás nélkül ezt kérdezné: MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (41 szavazatból)
  4. Safarov, Ovi és bandája a nyilas jobbikkal együtt ugyanabból a fából vannak faragva.Gátlástalan, cinikus csürhe, akiknek emberi viselkadésrõl halvány lila gõzük sincs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  5. Az hagyján, hogy Obamát aggasztja – de minket is!
    Egyeske, úgyis mint Mindenhezértő és Mindenbendöntő Orbánkulum – át lett verve? Akkor lehet, hogy az unortodox gazdaságpolitikai erőltetésében is tévedhet? Ne mán!
    Bár némi gyanakvásra ad okot, hogy gazdaságilag triplabóvliba lavírozta az országot, és egyedül nekünk sikerült recesszióba kerülnünk a környéken -
    és most az az erkölcsi triplabóvli? (az örmények, a nagyhatalmak és az egész világ előtt)
    Reméljük, hogy kapott ELŐRE is valamit, mert nem úgy néz ki, hogy a jövőben az ország egy kanyit (vagy manatot) is látni fog onnan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  6. Na megjött a két kormánymegbízott mínuszolni. Gserekek! Csak ketten maradtatok? Valamikor sokkal többen jártatok ide. Nem akartok Örményországba menni? Beszállok az útiköltségbe. Csak oda, a visszaút viktoré.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  7. A dolog erkölcsi részéről nem kívánok írni, mert a fidesz és birkái nem foglalkoznak vele, mi meg úgyis hasonlóan gondoljuk.
    De az anyagi része:
    Aki ezt kitalálta, az nem is reménykedhetett abban, hogy 2-3 milliárd értékű államkötvényt jegyeznek majd az azeriek, hiszen előre tudhatták, hogy ott elengedik a gyilkost, mire hazánknak hivatalosan tiltakoznia kell. Utána viszont “érdekes” lenne, ha az azeriek vennének a mi államkötvényeinkből.
    Szerintem a 30 ezüstöt a Kedves Vezető már előre megkapta egy külföldi számlára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  8. Rakerdezo
    2012. szeptember 2. vasárnap
    20:18
    Ok. Tételezzük fel, hogy 2-3 milliárd a tét egy terroristáért. Ennek tudatában nem lehet komolyan venni az állítólagos faxot, illetve azt, hogy nem tudatos cselekvésről van szó. Mindössze a nemzetközi reakciót bagatelizálták el. Falhoz az egész bagázzsal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  9. Angolul irt cikkem. Ajanlom, hogy terjesszek angol nyelven tudo ismeroseik koreben (Facebook-on vagy barhol mashol). Remelem minel tobb emberhez eljut akik most Magyarorszagot egy moralis pocegodornek nezik:

    http://drmandler.wordpress.com/2012/09/02/hungary-enters-world-stage-in-disgrace-releasing-an-axe-murderer/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. Nem csodálkozom, hogy Obamát izgatja, hiszen a Lázár cikknél már irtam:
    ‘ Már csak az a kérdés, hogy a magyar honvédelmi miniszter épült be tiszteletbeli
    tagként a New York-i Polgári Körbe, vagy a New York-i Polgári Kör épitette
    be Hende Csabát a honvédelmi miniszter székébe a talibánok kivánságára?
    VAGYIS MI A KÜLÖNBSÉG A JOBBSZÉL ÉS A HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM
    KÖZÖTT LÁTHATÓ – A KÉPEN IS -, HOGY SEMMI!
    Igy aztán felesleges kérdés a biztonsági kockázat. Mi biztositaná ezek után? ‘
    .
    Ugyanis, ha kormányunk nem akarja észrevenni MI NATO TAGOK VAGYUNK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  11. Hát kormányunk tele van “csavaros” eszű jogásszal!
    Hát nem néztek utána, hogy ott is létezik az elnöki kegyelem intézménye?!
    Ekkora politikai baklövés azért már nem semmi!
    Egy azért bajdzsán túl járt a rafkós csavaros észjáráson!? Elég ciki kérem!

    Na de hát kérem ezek bebizonyították, hogy nem is félázsiaiak, hanem teljesen és annak is hülyék !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. “MI NATO TAGOK VAGYUNK!”
    Meddig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  13. Németh Zsolt is nagy hazudozó, csakúgy, mint Orbán és Navracsics. Még hogy nem tudták, mit fog tenni Azerbajdzsán a “nemzeti hősükkel”…
    Ha nem tudták, akkor hülyék. Ha tudták, akkor gazemberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  14. A saját anyját is egy lyukas hatosért, nem hogy 3 Mrd. € ért! Ez egyébként történelmi tett volt, mert soha többé ezt elfelejteni nem tudja a tisztességes világ! Ez egy jellemtelen, bosszúálló, hazudozó senkiházinak a világ és Európa előtt az utolsó dobása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  15. Tancsa János,
    “Németh Zsolt is nagy hazudozó, csakúgy mint Orbán és Navracsics”.
    Odáig fajult a dolog, hogy ezek már saját maguk hisznek a saját hazugságaikban.
    Ez már olyan delirium tremens állapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Eddig még senki nem vetette föl azt a kérdést, a baltás gyilkos már eleve egy ü g y n ö k i k ü l d e t é s t teljesíthetett. Így sokkal érthetőbb az azeri kormány hatalmas hazai propagandája, az előléptetés és a fogadtatás szervezettsége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  17. Ez a baromagyú szájtátó péter ne Magyarország nevében beszéljen, hanem arra a baromra hivatkozzon, aki kiadta a baltagyilkost! Övé a felelősség nem Magyarországé! Mi köze itt nekem, vagy a magyar többségnek ahhoz, hogy orbán a háttérben milyen agyament paktumot köt. Viselje ő tettének következményeit!
    Egyébként Gyurcsány Ferenc kormányzása idején is megigérték, hogy a baltás gyilkos Azerbajzsánban börtönben marad mégsem adta ki őt. szájtátó nem kell utólag magyarázkodni, a gyalázatot senki sem mossa le rólatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  18. Falhoz állítani az összes fidesz bandát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Mocskoss Fidess-es bagázs ! Ez a becsületesség ? Semmirekelö banda ! Már megint más a hibás ! Ti a piszkos tetteiteket nem tudjátok bevallani ! Az ország ,hogy csödbe megy azért más a hibás ,ti soha ! Szélhámos semmiházi banda !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  20. Hogy lehetnek ennyire idióták ! Jól tudták ,hogy a két ország annyira szereti egymást mint a kecske a kést ! Tudni való volt ha áthelyezik a gyilkost ott höst csinálnak belöle ! Ez olyan mint amikor egy koszovói meggyilkolna egy szerbet vagy forditva ! A gyilkos automatikusan a hösök közé tortozik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Miért ,miért ,miért?Hát pénzért.Azért mindent még Magyarország erkölcsi ,morális megítélése sem számít.nekik.Nekem igen.Mire kell ennyi pénz?Ideje lenne elkezdeni az elszámoltatást.Amíg én és sokan küzdünk a napi megélhetésünkért az adómat mindenféle marhaságra elszórják.Legyen elég végre.Mitől félünk?Kitől?Ettől a szakmailag nulla bandától?Próbáljuk legyőzni a félelmeket mert ha elég dühösek vagyunk akkor együtt sok minden sikerülhet.Szerintem ,mert egyedül nem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  22. ” MEgdöbbentek ”
    Napersze…
    Már két éve döbbennek meg mindenféléken ami szerintük jogos de a zemberek nem akarnak miatta hálát kimutatni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. Gondolom, az Orbán kabinet azonnalii lépést tervez a Jerevánban meggyalázott trikolorunk pótlására. Alighanem úgy tervezik, hogy a “háromszínű ősi magyar lobogót” kétszínűre cserélik melyet szintén kétszínű nemzetvezetőnk már úgyis régen tervezett. Emlékezzetek csak! A régi szép időkben – úgy a kilencvenes évek végétől 2006-ig – bizony árpádsávos lobogók lengő erdeje köszöntötte őt a Fidesz tömeggyűléseken … Azóta önhibáján kívül, pusztán taktikai okokból csökkenteni volt kénytelen ezt az abszolút magyar-fasiszta jelképet. Megjegyezném, persze, hogy az egyház ( rk) a nemzeti kontinuitás e dicső fegyverhordozója minden évben a csíksomlyói búcsú és zarándoklat alkalmából még mindig sűrűn lengeti, ill.lengetteti lepedő nagyságú méretű szégyenfoltját pótolva ezzel a régi Fidesz gyűlések nemes hangulatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Nemzetközi akadémiát kellene alapítani itthon az aljas erkölcsi normák oktatására – kiváló gyakorlati példák tömegével lehet szemléltetni. :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. KORDON BLUED,
    Nem kell pótolni a zászlót, hiszen megszakítják a diplomáciai kapocsolatokat. Ebbe az is beletartozik, hogy az egész követség záros határidőn belül elhagyja az országot, helyét felszántják, sóval bevetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. Elfogtunk egy telefonbeszélgetést. Azeri nyelvről magam fordítottam.
    Orbánbasi: Heydar, Ilham!
    Aliyev: A Heydar nem köszönés, te ütődött, hanem a másik nevem. Mintha azt mondanám, hogy Iljics.
    Orbánbasi: Bocsika, egyelőre nehezen megy nekem ez az azeri…
    Aliyev: Most meg már dadogsz is? Nyögd már ki, mit akarsz tőlem, sietek, koszorúzásra kell mennem, utána meg egy hadnagyot léptetünk elő.
    Orbánbasi: Éppen erről szerettem volna veled szót váltani. Te elengedted ezt a srácot, tudod, aki a baltáját véletlenül ráejtette a grúz cimbora fejére…
    Aliyev: Örmény.
    Obánbasi: Nem, azt hiszem máshogy hívták…
    Aliyev: Nem a nevét mondtam. a nemzetisége volt örmény, nem pedig grúz.
    Orbánbasi: Örmény? Még nem hallottam felőlük. Ez olyasmi, mint a székely?
    Aliyev: Mondjuk. De nem olvasnak Nyírőt.
    Orbánbasi: Aha, már értem. De nem erről akartam eszmét cserélni. Te azt ígérted nekem, hogy ez a baltás srác nálatok fogja letölteni a börtönbüntetését, ha elengedjük.
    Aliyev: Igen, és?
    Orbánbasi: De hát te szabadon engedted, még elő is lépteted…
    Aliyev: Hazudtam neked. Barátok között ez nem okozhat problémát! A pókerben se mondasz mindig igazat.
    Orbánbasi: Nem tudok sakkozni.
    Aliyev: Ezzel első találkozásunkkor tisztában voltam. Na mondjad már, mit akarsz, elhervadnak a virágok a koszorúmon!
    Orbánbasi: Hát arról volt szó, hogy ha elengedem ezt a srácot, ezt a baltásat, tudod repülővel ment, meg két kísérő, az egyik a sógorom szomszédja volt, de ne értsd félre, igazán nem akarom, hogy anyagiasnak túnjek, de hát azt ígérted, hogy legalább az útiköltséget kifizeted, meg a napidíjat…. Ha lehetne…
    A vonal itt megszakadt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. gets,
    “Nemzetközi akadémiát kellene alapítani itthon az aljas erkölcsi normák oktatására”
    Van ilyesmi: Kommunikációs technikák és politikai tudományok oktatása. (Kommunikáció: ez a régi görög szofista oktatás modern változata.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. Balt(h)azárnak megint sikerült belepukizni a nullás lisztbe. Mert ennyire aljas nem lehet valaki. Vagy mégis? Most már tényleg komolyan aggódom özv. Orbánnéért. Hogy fog kinézni apuci egy hindu pöttyel a homloka közepén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Ha igaz az, és miért ne lenne, hogy rokkant nyugdíjasok tucatjai lettek öngyilkosok, amikor elvonták a járandóságukat, akkor Orbán ugyanolyan gyilkos, mint ez az azeri katonatiszt, sőt ő aljasabb, mert lassan, ájtatosan öli az embereket. Orbán vérfürdőbe viszi ezt a szerencsétlen országot, de abba ő és batátai is belepusztulnak majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Horthy csak október 15. után lett rossz 2012. október 21. vasárnap | AN

Budapest ismerje el Hegyi-Karabahot 2012. szeptember 27. csütörtök | AN

Korrupció árnyéka vetül Orbánra 2012. szeptember 13. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos