Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hol lakik majd Ahmadinezsád? 2012. September 5. Wednesday 19:45 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hol lakik majd Ahmadinezsád?
New York – Különféle aktivista csoportok próbálnak nyomást gyakorolni a Sixth Avenue-n lévő Warwick hotelre Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök közelgő amerikai látogatása előtt, az államfő ugyanis a tervek szerint itt száll majd meg az ENSZ Közgyűlése hamarosan esedékes ülésezése alkalmából.
.
A perzsa állam atomfegyverkezését ellenző United Against Nuclear Iran (UANI) csoport igazgatója levelet küldött Paul LeBlanc-nak, a Warwick szálloda főigazgatójának, valamint Richard Chiunak, a Warwick International Hotels elnökének, miután kiderült, hogy folynak a tárgyalások a hivatalos iráni ENSZ-delegáció elhelyezéséről. Ahmedinedzsád és garnitúrája tavaly is a Warwickban szállt meg, s úgy tűnik, meg voltak elégedve a kiszolgálással, mert most is ezt a szállodát választották.
.
Az UANI és támogatói azt követelik, a Warwick fontolja meg az iráni küldöttség elhelyezésével kapcsolatos döntést, és ne legyen hajlandó Ahmadinezsád számára szállást biztosítani. A végső cél az, hogy Irán elnöke, aki több ízben fenyegetőzött Izrael megsemmisítésével, egyáltalán ne találjon szállást New Yorkban.
.
A levélírók emlékeztetnek arra, hogy Ahmadinezsád tavalyi New York-i útja alkalmával ugyancsak az ENSZ közgyűlése előtt olyan beszédet mondott, amelyben azt állította, hogy az Egyesült Állatok saját maga tervelte ki és hajtotta végre maga ellen a 2001. szeptember 11-i terrormerényleteket. Az államfő emellett tagadta a Holokausztot és elítélte Oszama bin Laden likvidálását. Beszéde alatt a civilizált világ delegációi tiltakozásképp elhagyták az ENSZ üléstermét.
.
Az UANI levele úgy fogalmaz: Ahmadinezsád kijelentései, valamint az általa képviselt rezsim terrorista múltja és jelene miatt sem a New York-iak, sem általában az amerikaiak által nem szívesen látott vendég, így nem lenne szerencsés, ha a Warwickban tudna lakni. Ha mégis befogadják, az UANI bojkottot hirdet a szálloda ellen, amely előtt tiltakozó demonstrációt fog tartani.
.
A B’nai B’rith zsidó szabadkőműves páholy korábban már két levelet is írt a Warwicknak, amelyben tiltakoztak az iráni vezető ott-tartózkodása ellen, s azt állították, ha szobát adnának neki, az szégyenfolt lenne a szálloda hírnevén. Kenneth Bandler, az Amerikai Zsidó Bizottság szóvivője pedig egyenesen úgy vélekedik, semmiféle New York City-i szállodában nem volna szabad Ahmedinedzsádnak helyet találnia.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 9 szavazatból)
Hol lakik majd Ahmadinezsád?, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék: , , ,

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Ahmedinedzsádnak csak egy jó tulajdonsága van mégpedig az hogy gyávának egyáltalán nem nevezhető és nem alattomos mert nyiltan kimondja amit gondol erről a világról.Természetesen ez szöges ellentétben van a békés egymás mellett élni akaró társadalmak óhajával mint amit ez az ember elképzel az agyában de kiszámitható mert nem sunyi.Gyávának azért nem nevezném mert tudatában van annak hogy egy ilyen konferencián könnyen “véletlen végzetes baleset”érheti.Van még más is.Iránban közel fél millió zsidó vallásu ember él akiknek a vallási vezetőikkel már többször is találkozott ahol nyiltan beszélhetett mindenki az ellentmondásos dolgokról de meg volt kötve a keze hogy valami gusztustalanságot el merjen követni ellenük ennek mélyebb okai vannak.Ezen okok egyike hogy bár az Iráni nép többsége iszlám vallásu viszont az Iráni emberek többsége tiszteli azon embereket függetlenül attól hogy melyik vallásban hisz akik mély meggyőződéssel gyakorolják vallásukat és nem köpönyeg forgatók ha a helyzet épp úgy kivánja.Én ugy hiszem hogy Iránnak nem a zsidó emberekkel van bajuk ha az ő agyukkal gondolkodok hanem az Izraeli politikával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (33 szavazatból)
  2. Egyaltalan nemhogy New-yorkba,de egesz Amerikaba nem lenne szabad beengedni ezt a ketlabon jaro szegyent,de hamar beengedik ot,akkor miert nem lehet latvanyosan tuszul ejteni es kovetelni az irani csordatol,hogy addig nem kapjatok vissza a jatekmajmot amig a nuklearis dolgokon toritek a fejeteket,es ha az a valasz,hjogy nem, akkor nyilvanosan lefejezni az ensz elott…csak az o szokasaikat utanozva……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  3. KAKAS,
    Ugyan mi a baja lenne neki az izraeli politikával?
    Éppen fordítva: Izraelnek van baja az ő hülyeségével.
    Az iráni rezsim társaival együtt Izraelt szeretné eltüntetni a helyéről.
    Rögeszmés diktátorok és diktatúrák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  4. Nabammeg…a végén kiderül itt számunkra hogy ez a hitvány féreg maga a megtestesült emberi jellem és jóság.

    Kakas.
    Mennyé má’ gazdassztonykád fazekába !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  5. Épp azért irtam azt hogy ha az ő “agyukkal gondolkodon” tehát probálom időnként megfejteni Irán jelenlegi vezetésének valós szándékait.Mert lehet hetente Izrael eltörléséről harsogni de valami azt súgja hogy ez ki is merül ezzel a valóságban nem fognak ezek senkit se megtámadni.Inkább pont most kell észnél lenni mert a napnál is világosabb hogy pont azt szeretnék ha őket támadnák meg hogy majd az áldozat szerepében tetszelegjenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  6. KAKAS,
    A konkluziod semmi eredeti gondolatot nrm tartalmaz, Izrael allam megalapitasa ota minden zsidogyulolo ezt skandalja. Amellett, hogy nem eredeti, nem is igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  7. Egy korábbi cikkhez való hozzászólásommal már kifejtettem hogy a háború miért is kerülhető el.Ahmedinedzsád előtt egy sokkal józanabb reálisabb gondolkodó vezetője volt Iránnak Hatami-személyében aki gesztusaival és a nyugathoz közeledő tapogatózásaival felhivta a figyelmet arra ha nem veszik szándékait komolyan akkor csak rosszabb jön.Hát ez be is jött.De az Iráni nép sem hülye.Az hogy Ahmedinedzsád még létezik és engedik hogy konfereniákra járhasson az el nem kötelezett országok vezetőivel találkozgatva tetszelegjen közben Izraelt ostorozza ez nem véletlen.Ezt engedik neki mégpedik szándékosan mert előbb utóbb saját hülyeségének áldozatává esik mégpedig akkor amikor a saját népe szemében vesziti el hitelességét.Őt nem háboruval fogják eltávolitani hanem gazdaságilag.Majd ha Teheránban jegyre lehet majd csak kapni élelmiszert na akkor mondhat bármit szépen a saját népe fogja likvidálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  8. Egyébként drága “Viktóriánk”is ezen az úton halad most még nyeregben érzi magát és nem észleli a veszélyt de eljön a pillanat amikor a bal és jobb szélső bal és szélső jobb rájön hogy csak eszközök az uszitásban akiket egymása ellen használnak fel ahogy az érdek épp úgy kivánja tehát nem marad senki aki mellé állna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  9. Egyáltalán miért kell ezt a kétlábú izlámnácit ide az USA-ba beengedni!?
    Talán Hitlert is beengednék? Mert ez nem más, mint Adolf reinkarnációja,
    tehát maradjon csak kint. Vagy menjen Orbanisztánba, ott egész biztosan szivesen látná õt Orballini, Szálasi-Vona és Goebbels-Novák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  10. kaka (s) hozza a szokásos formáját: rendkívül hiányos ismereteivel, vagy éppen az ismeretek teljes hiányában elmebeteg baromságokat firkál. Mintha mit sem írtunk volna neki soha, na mindegy, de ez már tényleg komikus idiotizmusra vall:
    .
    “…Ahmedinedzsádnak csak egy jó tulajdonsága van … mert nyiltan kimondja amit gondol erről a világról…”
    .
    - OK… ilyen őszinte szókimondókkal tele vannak a különféle pszichiátriai szigorított cellák, szerte a világon. Skizofrén őrültek is kimondják a tutit, és az emberiség története is tele van ilyen Őszinteségmegmondókkal… baj akkor van, ha ezek hatalomra is kerülnek. Jobb esetben csak a saját népüket csinálják ki, rosszabb esetben meg… na, ezt tudjuk.
    .
    Az, hogy valaki hangosan, és folyamatosan marhaságokat rikácsol, nem jelenti, hogy az egy “bátor, szókimondó” valaki.
    .
    A többieknek:
    .
    - Az aberrált iráni törpemajmot tényleg ki kellene tiltani nem csak az USA, de a világ összes civilizált országa területéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (22 szavazatból)
  11. Eldrad
    .
    Most fejeztem be a Brian élete c. film nézését, kösz az ajánlatot.
    Megérte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. KAKAS
    visszavonom a pluszt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Ennek a nyilvánvalóan realitásérzék nélküli fanatikus tébolyultnak az elnöki státuszán is látszik, hogy Csányi Vilmostól igaz dolgokat tanulhatunk. Az ő egyik könyvében olvastam, hogy a mai ember szociális ösztönei és képességei lényegében arra jók, hogy egy kb. 100-150 fős „hordának” az ügyeit lássuk jól át. Ez törvényszerű is, hiszen az ember, mióta a tagolt beszédre, az elvont gondolkodásra, munkamegosztásra, és az ezekhez illeszkedő módon strukturált csoportokban élésre képessé vált, azóta, azaz kb 30-40000 éve (a legutóbbi 5-6000 évet leszámítva), többnyire ekkora csoportokban éltünk. (Ekkora „fürtök” kerültek egymás mellé akkor is, amikor egy ókori városnak már több lakosa volt.) Az evolúció ekkora csoportokban élésre alakította ki az agyunkat. Szóval az átlagember se vezetettként, (mondjuk választóként) se vezetőként nem nagyon képes társadalmi kérdésekben helyes döntések sorozataival élni az életét. Azaz lényegében a véletlenen múlik, hogy aki a legkülönfélébb ügyeskedések vagy bűnözések révén politikussá tört fel, az ebben beválik-e, vagy nem. Sőt, annyira vakon cselekszik választó és politikusjelölt egyaránt, hogy totális, definiálhatóan őrült valaki is politikusként működhet. (És az európai kultúra egyik legfőbb érdeme pont az, hogy az ebbéli kilengéseket már tűrhetően csillapítani képes, úgy is, hogy közben fejlett technikai civilizációval él.)
    Ahmedinedzsád politikusként… (bár én csak felszínesen ismerem, de most ez is elégnek látszik) valami olyasmi lehet, mint villanyszerelőként az az ember, aki a véletlen szerencséjéből gumikesztyűt éppen húzott, a csavarhúzóval csavart húzni meg drótot vágni tud, valamit csinál is, de arról, hogy mi az áram, a vezető, a feszültség, a szigetelés, a trafó,a földelés, stb., na arról fogalma sincs. Gondoljuk el, hogy milyen lesz elektromos hálózatnak az, amit ő rak össze. Olyan, amilyen a mai Irán normális országnak (mondom ezt az ottani valóság napi részleteinek ismerete nélkül, javítson ki valaki, ha oka van rá.)
    .
    Arra már külön ki se térek, hogy a mi mostani politikusaink közül is emlékeztet azért néhányra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  14. Hol lakik, hol nem, jo volna SE-H-OL

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Lenne egy jó hely Ahmedinedzsádnak… Grazban, ahol egy bizonyos focista szobatársa lehetne, harmadiknak a karbantartó-parasztnak öltözött is csatlakozhatna hozzájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. KAKAS – “ha az ő agyukkal gondolkodok”
    Elég lenne, ha a saját agyával próbálná meg…. de próbáljon meg következetes maradni, az még jobb lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Marcus:
    .
    “Mit adtak nekünk a rómaiak?”
    .
    hehe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  18. Önök , itt, a jelen fórumon teljes joggal ítélik el az iszlámot.

    Csupán arról feledkeznek meg , hogy az iszlám a kereszténységből , az pedig a zsidó vallásból származik.

    Ennek a három “nagy” világvallásnak az alapvető világnézete , értékrendje és mentalitása annyira egyforma , hogy gyakorlatilag egy és ugyanazon vallásnak lehet tekinteni őket .

    Semmi egyébről sem szólnak , mint egy képzeletbeli , kegyetlen , szadista ,mindenható és ugyanakkor mégis végtelenül kicsinyes és irigy , teremtő és pusztító zsarnok imádásáról , aki a nap 24 órájában szünet nélkül kukkolja az embereket és még a legintimebb érzéseikben és gondolataikban is szabadon turkál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. “Semmi egyébről sem szólnak , mint egy képzeletbeli , kegyetlen , szadista ,mindenható és ugyanakkor mégis végtelenül kicsinyes és irigy , teremtő és pusztító zsarnok imádásáról , aki a nap 24 órájában szünet nélkül kukkolja az embereket és még a legintimebb érzéseikben és gondolataikban is szabadon turkál.”
    Lásd: Anatole France: Angyalok lázadása. Tüneményes regény. A fenti idézet nincs benne, csak annyira jellemző gondolat, hogy eszembe jutott róla. A regénybeli lázadó angyalok is mondhatták volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Csiszár, te hülye vagy, oszt kész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Eldrad
    2012. szeptember 6. csütörtök
    19:07
    Csiszár csak elvakult ateista, ezért hasonlít a náci katolikusokra. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  22. csiszár istván
    2012. szeptember 6. csütörtök
    17:04
    .
    Azt írod: „iszlám a kereszténységből , …. származik.”
    .
    Ehhez képest elég furcsa, hogy az iszlám Jézust csak egynek tekinti a próféták sorában.
    .
    Aztán Mohamed nagyon is tudatosan, sőt sorozatos véres erőszakkal (sivatagi rablóportyák) minden erejével azon volt, hogy már itt a földön megalapítsa az államát, míg a kereszténység ezt (Isten országának elhelyezését) kifejezetten a csak a halál után megtapasztalható túlvilágon, a mennyországban képzeli el. Itt a földön még „megadja… a császárnak, ami a császáré.”
    Allah alakja már évszázadokkal korábban is ismert kulturális képződmény volt, mint a többistenhitű Mekka fő istensége. Nem azonos azzal a Jahvéval, ősi sémi istennel, amely isten idővel a zsidók egyetlen istene lett, eredetileg vihar-isten, bika alakjában is tisztelték.
    Leírva olyan véleményt is találhatnál pl. Helmuth von Glasenapp „Az öt világvallás” c. könyvében, hogy az iszlám a szétszóratás utáni zsidó vallás „arab formája”, de ez is csak olyan irányadó, megközelítő, körülíró szemlélet, ami hozzájárul a jó kép kialakításához.
    Szóval szoros, egyágú leszármazás nincs olyan irányokban, amilyeneket te írsz. Az van, hogy Mohamed beszélgetett zsidókkal is, keresztényekkel is, és ezeknek a beszélgetéseknek a nyomai látszanak a személyéhez kapcsolt szövegeken, azaz a Koránon, és a „hagyományokon”, a hadíszon.
    .
    „Ennek a három “nagy” világvallásnak az alapvető világnézete , értékrendje és mentalitása annyira egyforma ,…” azannya egyik meglepetés nagyobb mint a másik. Tök szerencse hogy ülve internetezek.
    .
    Na… többet nem ér meg. Azzal akartam befejezni, hogy így még mindig jobban jártál, mintha mondjuk Eldrad fordított volna rád energiát, de közben frissítettem a cikket, és látom, hogy ,,, helyes megoldást talált. (gets is.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  23. Csiszár István!
    Mindenki világnézetét tisztelni kell. Amint látjuk, Te ateista vagy. Ahhoz a táborhoz tartozol, amely a föld népének immár 40 – 60 % ának a véleménye.
    Tiszteljük a meggyőződésedet!
    De ne felejtsd el, hogy az általad említett vallások és hitek közé nem lehet egyenlőségjelet tenni, legfeljebb van közös bennük a mentális képességekben, a logikátlan és misztikus gondolkozásban, a félelemben, és a boldogság hamis illúziójának várásában. Mind három vallás a műveletlen és tudás nélküli társadalmak terméke. Szédítés, mely hatalmas vagyonok felett aranyba öltözve pompás ünneplésekkel terjeszti és szolgálja az államok érdekeit, türelemre és nyugalomra intve a szegénységet. Mind három a saját gazdagodásáért és fennmaradásáért, túlélésükért harcolnak.
    Hogy nem lehet azonossági jelet tenni közéjük annak a legjobb bizonyítéka a Mózes 10 parancsolatát meghirdető és ismertető zsidó pásztornép! „Csak” kb.1500 év kellett hozzá hogy a zsidók meghirdetett elvei a kereszténységben megjelenjenek, és újabb kb. 500 év, hogy az iszlámban is meghirdették a lényegét. És hogy végleg nem egyformák, arra remek példa, hogy a maréknyi zsidó vallásúak ellen fenekedik a másik két – egyenlőre még domináns – nagy hitvilág.
    A zsidók inkább rendező elvet hirdettek, azt hogy hogyan élhetünk egymás mellett, a másik kettő a saját mindenhatóságát és hatalmát képviselte inkvizíciókkal, keresztes hadjáratokkal, vagy iszlám gyűlölet keltéssel.

    (Aktuális példáért sem kell messze menni, nyisd ki az állami TV – ket, nézd meg a gyerekeink nevelését, istennel kezdődik, és istennel ér véget! És mennyit kell majd az értelmes szülőknek foglalkozni a gyerekekkel, hogy helyesen lássák a világot!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Marcus,Keresztes:
    .
    - Most mit gondoltok, ez a hülyegyerek tényleg elolvassa, amit írtatok eszeveszett baromságaira válaszul?
    .
    Az ilyennek – többszörösen bizonyított tény – az első hosszabb, neki szóló kommentjeink után teljesen értelmetlen bármit is írni olyanokon kívül, hogy “kopj le, hülye vagy, féleszű, stb”.
    rtelmetlen, mert el sem olvassa, vagy ha el is kezdi, kb. az első két sornál veszti el a fonalat, mivel minimális háttérismeretei sincsenek meg a témához, így marad a saját maga által vizionált téveszmék világában.
    .
    Ugyanaz a szabásminta, folyamatosan. Amit ez művel, az sem több, mint a féleszűek tipikus okoskodása, és tévedhetetlensége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  25. Keresztes:
    .
    “…Csiszár István!
    Mindenki világnézetét tisztelni kell. Amint látjuk, Te ateista vagy..”
    .
    - Barátom, a csiszár- féléket nem kell “tisztelni”, ahogy a “véleményüket” sem.
    .
    Aki ugyanis a minimális ismerek megléte nélkül ír- mond eszeveszett baromságokat, az nem “véleményt alkot”, hanem eszeveszett baromságokat ír- mond.
    .
    A “baromság” pedig nem egyenlő a “véleménnyel”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  26. Aki nem tudná: az USÁ.-nak nincs joga nem beengedni olyan személyt, aki hivatalos minőségében az ENSZ székhelyre utazik. Legfeljebb meg lehet neki tiltani, hogy az ENSZ-székhelytől számított x km-es kört elhagyja. Ezt az ENSZ alapokmánya írja elő. Ezért van az, hogy az USA ellenségei is beutazhatnak New Yorkba az ENSZ hivatalos eseményeire. Természetesen viszont nem köteles senki sem szállást biztosítani az iráni elnöknek, így ha nem talál szállást, a New York-i iráni követségen (képviseleten) lesz kénytelen megszállni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. maxval,
    Akár sátorozhat is (vadkemping).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. csiszár istván véleménye lehet baromság, attól még vélemény.
    Téves az állítása, hogy a kommentelők megfeledkeznének az iszlám származásáról.
    Hogy az iszlám a kereszténység leágazása vagy a zsidó vallásé, az erősen vitatható. Tudomásom szerint a kettő ismeretében, azok hatása alatt, azok ellenében jött létre. Ahogy a zsidó vallás kialakulásában, úgy az iszlám létrejöttében és alakulásában is lényeges szerepet játszott az akkor és ott uralkodó, hagyományok sokaságában rögzült “pogány” hitvilág sokféle eleme.
    Azonban a reakciókat kiváltó hozzászólás fő mondanivalója mégis csak a három egyistenhit közös vonása: “egy képzeletbeli , kegyetlen , szadista ,mindenható és ugyanakkor mégis végtelenül kicsinyes és irigy , teremtő és pusztító zsarnok imádás”a. A ” kegyetlen , szadista, …végtelenül kicsinyes és irigy , teremtő és pusztító zsarnok” minősítés bizonyára sérti e vallások híveit, azonban e véleménynek van alapja, és nem csak csiszár istván fejéből pattant ki. Esetleg érdemes Freud-ot olvasni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Miutan ez a legfrisseb irannal foglalkozo topik,orommel bejelentem,hogy a mai nappal Kanada kiutasotta az itteni irani diplomaciai kort,mar ha lehet annak nevezni ezt a bandat vagy csordat es visszarendeltek a kanadai diplomaciai testuletet azonnali hatallyal.
    Nem tudni mi tortent,ezt is csak szukszavuan kozoltek a kanadai tv allomasok,de nyilvan valami lehet a szonyeg alatt,ami mar szemet szurt a kanadai kormanynak.
    En kiutasitanam azt a tobbszazezres irani nepseget is akinek kettos utlevele van es ez idaig szabadon utazhattak Iranba,ki tudja milyen tortek a fejuket es milyen cellal jonnek vissza.
    A kanadai kormany kulugyminisztere es ezt most hallottam eloszor irant egy terrorista szponzoralo allamnak hivta.
    Gratulalok a kanadai kormanynak,vegre ugy tunik megjott valakinek az esze..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Ezek meg nyilván eltévesztették a házszámot, rossz helyen demonstráltak a nuke esetleges bevetése miatt:
    .
    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4279648,00.html
    .
    Vagy 2000 km- vel arrébb kellett volna menniük, keletebbre. Ott ordítoznak mindenféle rusnya, pedofil, retardált, jellegzetes szakállas népvezérek, hogy “eltörlöm- kiirtom- leradírozom”, ás ott fejlesztenek teljesen nyíltan nuke-t, és ezek hordozóeszközeit… :(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  31. girbegurba:
    .
    “…csiszár istván véleménye lehet baromság, attól még vélemény….”
    .
    - A “vélemény” szó fogalma továbbra sem egyenlő az eszeveszett baromság fogalmával.
    .
    Tessék utánanézni, miért nem.
    .
    Véleményt alkotni megfelelő háttérismeretek birtokában lehet bármiről is.
    .
    Nézd, én pl. alkothatnék nagyon komoly véleményt mondjuk a legújabb AIDS elleni vakcina kísérletezésének hatásairól az emberi nemzőképességre, attól még baromságokat beszélnék, mivel gőzöm nincs az egészről…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  32. Eldrad,
    Korábban erről nem írtam véleményt, de akkor most: csiszár istván véleménye nem baromság, csak indulatosan elfogult. Sértő is lehet, de attól még vélemény.
    Tudom, hogy sem a zsidók, sem a keresztények, sem a muzulmánok nem látják “kegyetlen , szadista , …végtelenül kicsinyes és irigy , …és pusztító zsarnok”-nak istenüket, nem is láthatják így. Azért néha megpendül bennük ilyen gondolat (nyilván a sátán suttog a háttérben), de hamar elhessegetik maguktól. Jób könyvében is van valami ilyesmi.
    Azért érdemes lenne legalább megérteni, hogy mi vált ki ilyen véleményt. És (ismétlem) érdemes olvasni az öreg Freud Zsigát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  33. Nézd, amikor valaki olyat ír, hogy:
    .
    “… a három “nagy” világvallásnak az alapvető világnézete , értékrendje és mentalitása annyira egyforma , hogy gyakorlatilag egy és ugyanazon vallásnak lehet tekinteni őket …”
    .
    Meg hogy
    .
    “Semmi egyébről sem szólnak , mint egy képzeletbeli , kegyetlen , szadista ,mindenható és ugyanakkor mégis végtelenül kicsinyes és irigy , teremtő és pusztító zsarnok imádásáról…”
    .
    - Akkor világosan látszik, hogy az illetőnek f…ngja sincs, miről röfög.
    .
    Szadista isten? Magyarázza már meg, ezt pl. honnan szedi a “keresztény isten”, vagy a “zsidó isten” esetében… ?
    .
    A három nagy világvallás egy és ugyanaz? Tényleg? Akkor hát, az iszlám, a judaizmus, és mondjuk, a katolicizmus között nincs SEMMI KÜLÖNBSÉG???? A korán, hadith, szunna ÉS a Biblia, vagy a zsidó szentírások között ezek szerint NINCS KÜLÖNBSÉG???
    .
    Más az indulatos véleménynyilvánítás, és más, mikor valaki indulatosan hőbörög hülyeségeket, úgy, hogy MINIMÁLIS ALAPISMERETEI sincsenek meg az adott témáról.
    .
    Menjen már a … ba a “véleményével” együtt az ilyen, oda…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Amerikai magyarok határolódjanak el Orbántól 2012. December 4. Tuesday | Lázár György

Bezárt a bazár 2012. October 3. Wednesday | Rákócza Richárd

Asszad adta ki a franciáknak Kadhafi számát 2012. October 1. Monday | AN

Amerika bojkottálta az iráni felszólalást 2012. September 26. Wednesday | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos