Ronai and Ronai
AMERIKAI

Majmoknak tartja a zsidókat a kanadai iráni tankönyv 2012. augusztus 21. kedd 18:05 | AN Forrás: Jediot Achronot

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Majmoknak tartja a zsidókat a kanadai iráni tankönyv
Ottawa – Miközben Stephen Harper kanadai miniszterelnök kijelenti, hogy a világ békéjére és biztonságára nézve Irán jelenti a legnagyobb fenyegetést, az általa vezetett ország közoktatásában gátlástalanul tenyészik a legsötétebb iszlámnáci fajgyűlölet.
.
Kanadában élő iráni gyerekek vasárnaponként perzsa leckéket vesznek, nehogy elfelejtsék kultúrájukat. Ehhez az is hozzátartozik, hogy olyan olvasókönyvekből tanulnak, amelyek a zsidókat „majmok fiainak” nevezik.
.
Iránban – és nem egy muzulmán országban – a mindennapok része a legocsmányabb antiszemita uszítás, az oktatási rendszerekben pedig teljesen bevett eljárás az eszelősen gyűlölt ellenfél dehumanizálása, azaz emberi vonásoktól való megfosztása, nem egyszer állati küllemmel történő ábrázolása.
.
A Kanadában most felbukkant tankönyveket odahaza állították össze, azok tartalmáért az iráni oktatási minisztérium a felelős – ezek tehát a hivatalos tankönyvek; szó sincs arról, hogy valamiféle „szélsőségesek” túlkapása lenne. Az iráni oktatásügy hivatalosan majmok leszármazottainak tartja a zsidókat.
.
Ez akár iráni belügy is lehetne, kérdés azonban, miként juthatnak el effajta „tankönyvek” kanadai nyilvános iskolákba, vagy egyáltalán bármilyen kanadai oktatási intézménybe. Mint kiderült, egy, az adófizetők pénzén működtetett köziskola, ahová sok perzsa gyerek jár, 2011-ig engedélyezte a fárszi nyelvű vasárnapi iskolát a falai között. Ugyanitt engedélyezték az iráni tankönyveket – nyilván mert a kanadai engedélyezők nem tudták, mi áll bennük, azok pedig, akik ezekből a kötetekből tanították a gyerekeknek őseik nyelvét, nyilván nem tartották szükségesnek, hogy az oktatási hatóságokat felvilágosítsák a tartalomról.
.
A tankönyvnek nevezett szennyirodalom gátlástalanul terjeszti a gyűlöletet, s piedesztálra emel egy tizenhárom éves gyerekkatonát, aki egy szál gránáttal a kezében felrobbantotta magát egy iraki harckocsi alatt. A könyvben több helyütt szerepel Ruhollah Khomeini ajatollah képe, aki az Irakkal vívott háború alatt valóban ezerszám küldte – néha egy gránáttal, a legtöbbször azonban teljesen üres kézzel – a nyolc-tizenhárom éves gyerekeket Szaddám Huszein hadigépezete ellen.
.
Az antiszemita, Izraelt mocskoló kiadványt általános iskolások kezébe adták Kanadában, harmadik osztálytól felfelé. A könyv az izraeli katonákat is majomként ábrázolja, bár arra nem ad magyarázatot, hogy a hős iszlám haderő miért szenvedett az utóbbi hat évtizedben sorozatban vereséget – majmoktól. Egy olvasmány főszereplője az a hatéves palesztin gyermek, aki hároméves öccsét tanítja arra, hogyan kell kővel megdobálni az izraeli katonákat. A passzus azzal végződik, hogy az izraeli katona összevissza veri a háromévest, akinek folyik a vére.
.
Döbbenetes, de nincs egyértelmű válasz arra, hogy az adófizetők pénzén fenntartott kanadai közoktatás egyszer és mindenkorra kitiltotta volna ezt a minősíthetetlen szemetet az iskolák falai közül. Úgy tűnik, jelenleg különféle bizottságok előtt van az ügy, és egyáltalán nem kizárt, hogy a szeptembertől kezdődő iskolaévben is gyerekek kezébe kerül az effajta gyűlöletirodalom.
.
Kanadában újabban előfordultak antiszemita jelenségek. Torontóban horogkereszteket és antiszemita jelszavakat festettek egy zsinagógára, köztük az Iszlám uralkodni fog mondatot.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 9 szavazatból)
Majmoknak tartja a zsidókat a kanadai iráni tankönyv, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Talán a rasszizmust nem kellene hagyni terjeszteni a kanadai iskolákban!!! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  2. Nem akarom az eset súlyosságát bagatellizálni, de a mi tankönyveinkben nem csak a zsidókat, hanem minden embert a majmok leszármazottainak tartanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (40 szavazatból)
  3. Zsuzsa,
    1. A tankönyvek aligha nem azt állították, hogy a majmok és az ember közös őstől erednek. Ha angol nyelven tanult, akkor ráadásul még valószínűbb, hogy nem általában majmok (monkeys), hanem emberszabásúak (apes) szerepeltek a tankönyvben.
    2. Hír szerint nem a zsidók származásáról, hanem magukról a zsidókról volt szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (24 szavazatból)
  4. A lényeghez: de végre csak észrevették, és nyilván intézkedni fognak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  5. Hm,.. Kedves Zsuzsa,… ezt nem kellett volna. Ez a majomkodás egy szamárság. Bele kellene olvasni figyelmesen abba a tankönyvbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (21 szavazatból)
  6. Fene tudja,.. érdemes azzal foglalkozni, hogy mit mondanak az iráni tankönyvekben? Ere idöt szánni felesleges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (16 szavazatból)
  7. cOLOMBUS
    2012. augusztus 21. kedd
    20:08
    A cikkben az is benne van, hogy mindezt kanadai muszlim iskolákban teszik, nem Iránban!!! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  8. Feltételezem a könyvet nem ott nyomtatták, hanem Iránban. Egyébként meg tök mindegy, hogy mit mondanak vagy gondolnak a muszlimok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (15 szavazatból)
  9. Nem értem Kanadát; ő talán az egyetlen igazi gerinces NATO- és Nyugat-tag, mégis hogy engedheti meg magának azt, hogy a szülőhaza kultúrájának ápolása címen ugyanazt az agymosást végezzék el, mint amit odahaza is tesznek?

    Nem azért vándoroltak ki hozzájuk az irániak, mert juharszirupot akarnak kóstolni meg jávorszarvasokat lesni, hanem mert nem találták meg számításaikat saját hazájukban, sőt veszélybe voltak ott másképp való gondolkodásuk miatt. A rezsim viszont nem ereszt el, ha nem tudja megbüntetni disszidenseit, akkor gyereket próbálja lojálissá tenni, aminek eredményességéről történelmi példák vannak, a nácikon át a japánokig szinte minden nemzet esetében működik (ezért se meglepő pl: a Magyar Világszövetség szélsőjobboldalisága). Sürgősen a kanadai állam kezébe kell venni az irányítást, mielőtt ugyanolyan gettótöltelék csürhe cseperedik fel, mint a PK-s, multikultis Nyugat-Európában, ahol úgyszintén elnézik a Nyugat-ellenes latorállamok, sőt egyenesen a terrorszervezetek propagandáját, szócsöveinek szabad agymosását. Ha nem így tesznek, csak idő kérdése, mikor fognak gyilkolni, robbantgatni az iszlámnácik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  10. Alapból az intézkedés lassúságát tartom problémásnak. Még ebben az évben is ezt taníthatják, amíg a hozzáértők azon vitatkoznak, betiltsák, avagy nem. Én azonal felfüggesztettem volna a döntés meghozataláig. Egy nem ilyen horderejű ügyben is esetleg később lehet azt mondani, bocsánat, tévedtünk. De itt vita nélkül is minden látható

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  11. Azert nem artana valakit megkerdezni aki el tudja olvasni a szoveget a kepeken, hogy tenyleg azt irja-e amit a cikk iroja allit. Itt van a maradek anyag ami ebbol az itteni cikkbol kimaradt:
    http://www.huffingtonpost.ca/david-b-harris/irans-fifth-column-target_b_1577752.html
    Ha valakinek van perzsa ismerose vagy legalabb farsi nyelven olvasni tudo, nezesse mar meg vele, kivancsi lennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  12. Kanadában rengeteg az iráni bevándorló, van aki normalis van aki nem. Akik ezeket terjesztik azok nyilván nem normálisak. Ez fajta nacionalizmus azonban a kanadai magyarok nagy részében is megvan, a magyar felsőbrendüségről még könyvet ís írt egy magyar kutató “tudós”.
    http://www.angelfire.com/realm3/hmult/barat/mosbar.htm
    Nos ennél még a majomtól való származás is hihetöbb.
    A geneologia bebizonyíotta hogy a teljes emberiseg egy emberpártól származik. Vagyis nem az Ape-k evolválodtak emberre hanem egy létező emberpár szaporodott el. A szaporodás projectálva kiderül hogy ha az emberiség 4-5000 évnél idősebb lenne akkor már tólszaporodtunk volna, vagyis talpalatnyi hely sem lenne. Az evolucio theoryban rengeteg az ellentmondas és a megváloszlatlan kerdes ézert nem tekinthető tudománynak inkább a vallás (hitvallás) témakorében illeszkedik. Naponta változik ez a fajta “tudomány” , ezért nagyon rizikos ha valaki erre teszi fel az életét…
    Ujabb hír hogy a lemeztektonikai elmélet sem add választ a kontinensek mozgásával kapcsolatban mindenre, ezért ujabb kutatások és elméletek szükségesek. Vagyis aki az eddigi állítást elhitte azt becsapták, vagy másképpen nem valós dolgokat hitt el. Az emebriseg 99%-a mindent be vesz ami le van irva, igaz se módja sem vágya nincs arra hogy maga járjon utána a “tudományos” eredményeknek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (20 szavazatból)
  13. Kertesz Akos elobb-utobb rajon hogy Kanadaban sincs semmi keresni valoja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  14. CommonSense “A geneologia bebizonyíotta hogy a teljes emberiseg egy emberpártól származik. Vagyis nem az Ape-k evolválodtak emberre hanem egy létező emberpár szaporodott el…”
    Mi van??? Mit bizonyított be a micsoda?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Az egy főre jutó hülyék száma három, és már nem csak Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. “…jelenleg különféle bizottságok előtt van az ügy…”
    .
    - De jó!
    .
    Ahelyett, hogy ezt a ganajt begyűjtenék, elégetnék, terjesztőit, iskolai tanítóit egytől egyig gyorsított eljárással ítélnék el és toloncolnák ki örökre, jön egy értelmetlen, sz…rcséplő bizottság, amelyik majd jól megállapít valamit – pl. hogy ez is “véleménnyilvánítás”, így szabad – aztán semmi nem történik.
    .
    Lehetne az iszlámnácik ellen is valami szigorú törvénytervezetet előterjeszteni, ahogy azt a cigánymaffia ellen is megteszik nemsokára (ha minden igaz), aztán felszámolni az ilyen fajta állat alatti mocskot.
    .
    “…“A geneologia bebizonyíotta hogy a teljes emberiseg egy emberpártól származik…”
    .
    - WTTT… ????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  17. Gets! 18,08
    Úgy veszem észre, hozzászólásoddal feltaláltad a spanyolviaszt. Túl finomkodó, hogy talán, meg hogy nem kéne… Nevetséges.
    Kanada, ahelyett hogy a háborús bűnös Csatáryt kiadta volna az őt már évtizedekkel korábban elítélő országoknak, inkább szélnek eresztette. Ez
    a kanadai relativ szabadság

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Commonsea!
    Te aztán megtestesíted az őskonzervativ figuráját.
    Nem is egy, egymástól független kutatócsoport járta végig az emberiség legfőbb vándorlás-vonalát, a Kelet-afrikai árok-tól {az Ős-Ádám lakóhelyétől} Európán és indián át Alaszkáig és Kaliforniáig – sőt még az ausztrál őslakóknál is jártak, stb., ÉS szájnyálkahártyáról vett mintából végeztek genetikai elemzést. M i n d e n . vizsgált n é p c s o p o r t . génjeiben megtalálták azt a markert, amelyet csak az apa örökít tovább utódaiban. Pontosan ugyanazt a markert, amely . m i n d e n k i n é l . e g y f o r m ,. ezzel bebizonyítva, hogy ebben az értelemben is minden ember testvér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. Egyetlen kivételt sem találtak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Ideje lenne, ha a Nyugat végre egyszer és mindenkorra eldönteni, hajlandó-e kiállni azok mellett az értékek mellett, amelyek naggyá tették, és amiért milliók adták az életüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Zsuzsa
    Nekem is ez volt az első gondolatom.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Nem mindegy honnan származik az emberiség? Amíg technikailag fejlődünk, de erkölcsileg, mentálisan nem, amíg kiírtjuk az állatvilágot, a növényvilágot és egymást, szerintem lényegtelen dolog. Ösztönlények vagyunk és azok is maradunk az emberiség végső pusztulásáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  23. Úgy látom a hazai csűrhének még van hová feljődni.Elég szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  24. Ez az a „demokrácia” amely szabadon létrehozza a fasizmust, az iszlám náci tanok terjedését, de akár a magyarországi jobboldali kormány diktatúrát is.
    Ezt kellene már végre az európai kormányoknak külön külön, és az EU vezetésének felismernie, hogy az ő életüket is meg fogja keseríteni a hazug fasiszta náci ideológia, ha nem lépnek fel ellene időben és keményen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  25. Itt lehet “csemegézni”:

    http://www.palwatch.org/

    Érdemes az oktatást, a gyerekeknek szóló videókat megnézni.
    Ha mindezt még tananyagként a világ bármely részén lehet terjeszteni, akkor megérdemlik, ami vár rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Kordon Blued:
    Haggyad má eztet a ” testvériség ” procjectet.
    ( Méghogynekem a Szijjártó a tezsvírem..hát inkább megölöm magam !! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Ez igen gyakori a síita iszlámban. Ez a kép gondolom beleivódott a gyermekek oktatásába is.
    Bizonyára tengernyi irodalom lehet róla, hogy ez valóságos átváltozás, vagy csak egy metafora.

    Korán 5:60
    Korán 2:65 S bizony megismertétek azokat kik megtörték közületek a Szombatot, s Mi mondánk nékik: Legyetek majmok, kitaszítottak.
    Korán 7:165-166..és lesújtunk azokra, kik bűnösök, iszonyú szenvedéssel miáltal elzüllöttek…… S midőn hivatkoznak, mit végeztek. Mi mondánk nékik: Legyetek majmok kitaszítottak.
    Számos kutató próbálta megmagyarázni az eredetét a koráni büntetésnek,-egyes források szerint a Talmudból való.
    http://www.come-and-hear.com/sanhedrin/sanhedrin_109.html

    Talmud Szanhedrin 109/a-ban van adat arra, hogy Isten büntetésül majmokká, szellemekké, démonokká változtatta azokat, akik Bábel tornyát a háborúzásért akarták emelni.
    Az ókori források, a majmot azonosítják a gonosszal, démonokkal és az
    ördöggel. 
    Spanyolországban például gyakori volt a súrlódás a
    különböző vallási közösségek között,- a muszlimok zsidókat “majmok”nak é a keresztényeket “disznók és a kutyák.”nak nevezték. Az észak-afrikai muszlim dinasztia Aghlabid (kilencedik a 11. század)idején, a zsidók kénytelenek voltak viselni a vállukon egy darab rongyot egy majom képével,
    és keresztényeknek viselni egy darab ruhát egy disznó képével. Állítólag még a házuk ajtajára is fel kellett festeniük az adott állat képét. 
    *
    A Bibliából néhány metafora:

    A Bibliából néhány metafora,.
    Máté 12:34

    Mérges kígyóknak fajzatai, mi módon szólhattok jókat, holott gonoszak vagytok? Mert a szívnek teljességéből szól a száj.
    Máté 23:33
    Kígyók, mérges kígyóknak fajzatai, miképen kerülitek ki a gyehennának büntetését?
    *
    Bizonyára minden Könyvet ki lehetne csemegézni, milyen jelzőkkel illetnek más vallásuakat,- és a vallástudósok könyvtárat tudnak megtölteni arról, hogy a különböző Könyvekben leírtak mit is jelenthetnek (?).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. Geyza: “( Méghogynekem a Szijjártó a tezsvírem..hát inkább megölöm magam !! )”
    Úgy érted, magad uram, ha szolgád nincsen? :D
    Animebj: “…csak idő kérdése, mikor fognak gyilkolni, robbantgatni az iszlámnácik!”
    Múlt idő, Animebj, múlt idő kérdése, mivel már elég régóta ezt teszik.
    cOLOMBUS: “Egyébként meg tök mindegy, hogy mit mondanak vagy gondolnak a muszlimok.”
    Egyáltalán nem, a legkevésbé sem, mondhatnám rohadtul nem mindegy, hogy mit forgat a fejében 1-1,8 milliárdnyi muszlim!
    (Speciel engem kimondottan fölbosszantana, ha ők irtanának ki írmagostul. Én ragaszkodom ahhoz, hogy mint az eddigieket, úgy a harmadik, végső világégést is rendes, keresztény gazemberek gründolják. Hiába, nagy úr a megszokás, a beidegződés.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  29. Bubu!
    Bizony, nem mindegy, hogy honnan származik az Emberiség. Kérdésed manapság azért nem aktuális, mert egyre inkább, és újra felülkerekedni látszanak azok az ordas eszmék, amelyek az Emberiség egysége helyett a különféle népcsoportok, nemzetek különállását hirdetik. Magyarországon különösen, ismét(!) előtérbe kerültek azok az erők, akik úgy gondolják a népek ellentétei valamiféle ősi, a természetből fakadó hagyományra vezethető vissza. Pedig, ha mást nem is veszek alapul, de nézzük meg az ősközösségi társadalom működését! Azt bizonyítja, hogy csakis az összefogás a járható út.
    Szerintem az olimpia eszméje is az egységet – ha úgy tetszik, a testvériséget – igenli és akarja s mégis, többek közt például a magyar kormánypropaganda nyíltan azt emeli ki az egészből, hogy “a nemzeti eszme” győzedelmeskedett “a birodalmi gondolat” fölött, amely Brüsszelből diktálva “azt akarta” hogy a játékokon az Unió közös csapatban induljon… Ugye megáll az ész!
    A zöld, ál-pacifista gondolat, amire tulképp hivatkoztok – ti., hogy csak az a fontos – egyedül akkor lesz aktuális, amikor népek, főleg szomszéd népek (akiket már országhatárok sem választanak el egymástól) nem állnak majd szemben egymással…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Kedves Zsuzsa!
    .
    Darwin nem volt zsidó, mégis felfedezte az állatvilág evolucióját. Azóta már eljutottunk a genetikáig, sőt a geneológiáig is, melyek mind a jó öreg (sőt akkor még fiatal) Charles igazát.
    .
    Ui
    A csimpánz génállománya mindössze 2%-kal tér el az emberiségétől… Ciki. Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  31. Voisine!
    .
    A vallásban pont az a jó, hogy úgy magyarázod, ahogy neked, vagy az érdekednek éppen megfelel. A hitben más logikát nem találsz, tudományos – vizsgálati módszerekben determinált – történelmi törvényszerűséget, meg különösen nem.
    Az ilyenre hivatkozni pedig különösen előnyös a hivatkozó számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. .
    KETYEGŐ IDŐZÍTETT BOMBÁK EURÓPÁBAN
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. .
    Tudni kell, hogy amikor Amerika harcol Irakban és Afganisztánban az ugynaz, mint amikor Oroszország harcol a csecsenek és más hasonló őrült muzulmánok ellen. Ezen a téren is jobb lenne az összefogás a két nagyhatalom között…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  34. Kordon Blued
    Bizony mondom szerintem mindegy honnan származik az emberiség. Igen kis e-vel, mert nem méltó rá, hogy felsőrendűnek tartsuk. Ha Darwinnnak van igaza, akkor hiába emelkedett ki az állatvilágból, csak rombolásra használja a tudását. Az emberi faj néhány százaléka csak akik jobbá akarják tenni a világot és csökkenteni próbálják a pusztítást, mint fizikai, mint eszmei értelemben. Mivel a pusztító erők, mindig “hatékonyabbak”, mint az építők, előbb-utóbb kihal ez a kártékony faj.

    Ha az egyházaknak van igaza és Isten teremtette az emberiséget, akkor sem jobb a helyzet. Jöhet az embereknek egy rakás Mózes, Mohamed, Budha, Jézus, leszállhat maga Isten is az égből az alapvető emberi parancsolatokkal, kiforgatják és irtják egymást, az állatokat, a földet tovább ugyanúgy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  35. Az iráni tankönyvíróknak el kellene végre dönteniük, hogy darwinista vagy Korán alapon állnak. ennyit a fajgyűlölet logikai következetességéről…Egyébként ki az az épeszű aki bármilyen hivatalos iráni tankönyvet importál? max. reál tankönyvek. Bár abból is kiderülhet, hogy egy bátor iráni már Einstein előtt felfedezte a relativitás elméletet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. “Tudni kell, hogy amikor Amerika harcol Irakban és Afganisztánban az ugynaz, mint amikor Oroszország harcol a csecsenek és más hasonló őrült muzulmánok ellen. Ezen a téren is jobb lenne az összefogás a két nagyhatalom között…
    Jól hangzó párhuzam, de. És az utolsó mondatban van a lényeg. Ugyanis az oroszok még nem döntötték el, melyik oldalon állnak. Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  37. KORDON BLUED:” A csimpánz génállománya mindössze 2%-kal tér el az emberiségétől… Ciki. Nem?”

    Lehet, hogy ezért okosabbak mint mi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. Az elözö commentem még nem ment át a cenzúrán, mert egy nap eltetltével is csak ez látszik: …Your comment is awaiting moderation.
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. taotológia:”Egyáltalán nem, a legkevésbé sem, mondhatnám rohadtul nem mindegy, hogy mit forgat a fejében 1-1,8 milliárdnyi muszlim!
    (Speciel engem kimondottan fölbosszantana, ha ők irtanának ki írmagostul….
    ) ”
    -
    Ne bomollj! Ne akarj kiirtódni. Ez nem lehet egy életfilozfia. Édes mindegy (persze nem Canadában), hogy mit tanitanak a kölykeiknek. Nem tudsz az ellen tenni semmit, hogy ha azt tanitják rólad, hogy nekeked 3 szemed és 4 füled van.
    A gyerek elhiszi. Ebbe a gyülölködésbe nönek bele (és döglenek bele).
    Tehát ne a kirtódásra készülj, hanem a válaszpofonra… ami mellesleg jöhet egy kicsit korábban is persze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Zsuzsa:”Nem akarom az eset súlyosságát bagatellizálni, de a mi tankönyveinkben nem csak a zsidókat, hanem minden embert a majmok leszármazottainak tartanak.
    -
    cOLOMBUS: “Hm,.. Kedves Zsuzsa,… ezt nem kellett volna. Ez a majomkodás egy szamárság. Bele kellene olvasni figyelmesen abba a tankönyvbe.
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)”
    -
    A jelentös számú minuszból arra következtetek, hogy sokan nem figyeltek oda a biol´gia órán. Az emberszabású majmoknak és az ember közös az öse. Ez igy pontos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Jaj, cOLOMBUS, eszem ágában sincs “kiirtódni”, sőt. Én szarkasztikus vagyok, mint Királyhegyi Pál volt, mikor a nácikkal történt afférjával kapcsolatban papírra vetette egyik fantasztikus mondatát, ami valahogy így hangzik: ököllel ütöttek engem, engem, aki bikacsökhöz voltam szokva! (Az idézet a legkevésbé sem pontos.) De hadd ne kelljen a kétszerkettőt elmagyaráznom.
    És újra mondom, átkozottul nem mindegy, hogy mit gondolnak, és mit tanítanak a gyerekeiknek, és nem csak Kanadában nem mindegy, hanem az egész emberiségnek. Ha nem ismerjük, nem értjük a kérdéspofont (vagy csak alábecsüljük), készülődhetünk inunk szakadtáig, de esélyünk sincs a “válaszpofonra”.
    Jaj, cOLOMBUS.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. Hát akkor most mi van?
    A PC jegyében az irániak -tágabb értelemben a muszlimok- az imádni való és minket is gazdagító szép másság. A magamfajta kirekesztők nem fogadják be őket, idegenkednek kultúrájuktól, ezért vagyunk szegregálók és rasszisták.

    De nem gondoljuk, hogy majmok a zsidók, vagy majmok fiai. Legfeljebb annyira mint mi vagy a perzsák.
    Ez viszont kirekesztő és előítéletes hozzáállás, nem fogadjuk el a multikultis értékelést, ami tűrhetetlen.
    Ezért javaslom, a “majmok fiai” minősítés miatt egy toleranciakampányt kéne szervezni a zsidó-keresztény kultúrkör keretei között, mert igen előítéletesek e civilizáció szülöttei, nem elég fogékonyak a perzsa magaskultúra befogadására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Papp Lajos megsértődött Kanadára 2014. február 20. csütörtök

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos