Ronai and Ronai
AMERIKAI

A kuruc.info az EMI-tábor támogatója 2012. július 21. szombat 3:29 | AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A kuruc.info az EMI-tábor támogatója

New York – Orbán Viktor nemrégiben az amerikai kongresszusi képviselők segítségét kérte a kuruc.info nevű hírportál leállításához. A miniszterelnök úgy fogalmazott, a magyarországi antiszemitizmus központja az amerikai szerveren működő website. Ehhez képest az erdélyi EMI-tábor médiatámogatóinak egyike az antiszemita kuruc.info, a táborban fideszes képviselők is fellépnek a Jobbik elnökével és képviselőivel együtt.

Az Erdélyi Magyar Ifjak idén nyolcadik alkalommal rendezi meg hagyományos táborát, amelynek kitűzött célja az „egészséges nemzeti tudat” ápolása a határon túli magyarok között. A programban „Magyar nemzetpolitika a két választás között” címmel együtt tart előadást Balczó Zoltán a Jobbik-, és Kőszegi Zoltán a Fidesz parlamenti képviselője. A tábor előadói között szerepel Ékes Ilona Fidesz-képviselő és Vona Gábor a Jobbik elnöke is. Előadás hangzik el „Nyirő József a székelyek Mikszáthja” címmel. A 8. EMI-tábor honlapja szerint a Fidesz és a Jobbik közös részvételével zajló tábor egyik médiatámogatója a kuruc.info nevű antiszemita hírportál.

Nemrégiben ötven amerikai kongresszusi képviselő fordult levélben Orbán Viktorhoz, hogy a Jobbik képviselőinek antiszemita megnyilvánulásaitól határolódjon el a magyar kormány, és szorítsa vissza az antiszemitizmus terjedését. Orbán Viktor válaszában az Egyesült Államokat tette felelőssé a magyarországi antiszemitizmusért, mert a kuruc.info website amerikai szerveren működik. Orbán a kuruc.info-t az antiszemitizmus központjának nevezte, és kérte a gyűlölködő hírportál bezárásához a képviselők segítségét. A 8. EMI-táborban azonban együtt szerepel az antiszemita pártnak nevezett Jobbik, a Fidesz és az Orbán által az „antiszemitizmus központjaként” emlegetett kuruc.info. Orbán Viktor azt írta, az Egyesült Államok támogatja a magyar antiszemitizmust azzal, hogy nem tiltja be a kuruc.info szerverét. Mit lehet mondani a Fideszre, amelynek képviselői a kuruc.info által támogatott rendezvény előadói?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 68 szavazatból)
A kuruc.info az EMI-tábor támogatója , 4.7 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Megjobbított Úszókészülék

    Ezek a fideszes betyárok két szék közül a pad alá fognak csücsülni. Tisztességes ember a szélsőjobbos vonal miatt nem fog rájuk szavazni, a szélsőjobb meg a zsidó(-”bérenc”) vonal miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  2. Jobban ismerik ők a hasonszőrű nácikat. A “tisztességes” ember azt fogja hinni, hogy Orbán csak a nácik kordában tartása miatt teszi ezt taktikából, a szélsőjobb pedig azt fogja hinni, hogy Orbán azért ravasz, mert bár ugyanazt gondolja, mint ő, de csak taktikából kvaterkázik zsidókkal is. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (49 szavazatból)
  3. Gyula Bognar, Jr.

    “Mit lehet mondani a Fideszre, amelynek képviselői a kuruc.info által támogatott rendezvény előadói?”
    -Egy fasiszta új-náci diktatúra.
    Egy koszos rablóbanda bagázs, nem letező moralitással a béka hátulja alá züllesztette Magyarországot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  4. Gyula Bognar, Jr.

    “Mit lehet mondani a Fideszre, amelynek képviselői a kuruc.info által támogatott rendezvény előadói?”
    Egy fasiszta, neo-náxi diktaúra!
    A rablábanda koszos bagázs a béka feneke alá züllesztette Magyarországot, gazdaságilag és morálisan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  5. Remelem ezt az infot atveszik a magyar lapok is es terjesztik.
    En biztosan megteszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  6. Magasan értékelem az AN tényszerű és informatív írását egy aktuális és az US kongresszusi képviselőket is közvetlenül érintő ügyben, de nem tudom nem lenne-e érdemes ezt két nyelven, magyarul és angolul is kinyomtatni, vagy az angol változatot valamilyen módon elérhetővé tenni akár a kongresszusi képviselők, az irodájuk, vagy az érintett személyek részére.

    -
    Bocsánat, nem okoskodásnak szántam vagy jó tanács osztogatásnak, lehet, hogy nyitott kapukat döngetek, csak felvetődött bennem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  7. Lehet hogy ezt Orbán nem is tudja ? Eltitkolták elötte mint a király újruháját ?
    (Persze a király is tudta, de mivel mindenki azt modta..)
    Kell már egy gyerek aki beszól neki : Viktor meztelen vagy. Már mindenki tudja.
    Na ez a gyerek lenne az AN. Kár hogy a tömeg ezt nem érti mert még mindíg a ruhával van elfoglalva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  8. Erre nincs mit mondani! Ez a fajta leleplezés hiányzott a szocik kommunikációs kultúrájából! Gyáva @arok!!!! Aki pedig megtette, azt kinyírták ! Annyira ostobák voltak,hogy még csak végig sem gondolták,hogy ezzel egyúttal saját magukat nyírták ki ! Bravó! A mozaikok összerakása zseniális!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  9. Nyírő József a székelyek Mikszáthja?
    1.) Nem hiszem, hogy “a székelyek” annyira selejtesek lennének, hogy csak egy ilyen “mikszáth” telik ki tőlük.
    2.) Nyírő egy másodpercig sem volt Mikszáth, Mikszáth egy másodpercig nem volt szemétnáci.
    3.) Mikszáth forog a sírjában!
    Úgy egyébként a cikkhez: ilyen csúnyán lebukni már művészet, bár – gondolom – éltek a szokásos feltételezéssel, miszerint Amerikában senki nem olvassa az EMI-vel kapcsolatos híradásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  10. Azt, hogy kezdettől fogva saját sírjukat ássák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  11. Nos, ezek ők! Fogjad rá a nyuszira……
    Mindenki hibás, csak ők nem! Pedig a gondolkodó és figyelő emberek már régóta tisztában vannak azzal, hogy a Jobbik a Polgári körökből, vekkeres pávantáncos óvó tekintetével nőttek a fejére és lettek Pávakörösök!))))
    Ezek a múltban leledzők mindig lebuknak, pedig ha nem a múltba révedeznének, hanem előre tekintenének, akkor tisztán láthatnák, hogy az internetizé korában nincs titok!
    Talán ezért nosztalgiáznak a lovagláson és rovásíráson?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  12. Adminnak tökéletesen igaza van. Majd elhitetik mindenkivel, hogy egy roppant ravasz politikai húzás a kettős (és még hányszoros!) játszma, ami persze másképpen ugyan, de igaz.
    Ha a világ, és benne mi is képesek leszünk megérteni, hogy a nácik felé (és bárki felé) való pávatánc, az újrahasznosított Horthy és Nyirő, az ezt megelőző ‘56-ért való kiállás, Nemzeti egység, Kossuth, Széchenyi, árpádsávos zászló, koronatan, kereszténység, sámántánc, szobrok eltakarítása, mindezen jelszavak és jelképek mögött nincsenek elvek és hit, mindezek csak változó módszerek a hatalom és a pénz megtartására, akkor végre érthetővé válik e hatalom lényege.
    Amíg az EU kecsesen balettozik, és „politizál”, az amerikai zsidók (is) hosszan bólogatnak és dicsérik a magyar kormány „zsidóvédő” lépéseit, amíg nem kérdezik, meg hogy az amerikai diplomatákkal szembeni pofátlanságot egész pontosan hogy gondolták, addig miért is kellene ezt a politikát feladni, hiszen látványosan látszik, hogy bevált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  13. Emberek nekem már rég kitisztult a kép hogy mire jó ez az egész.Nekem is megvan a saját véleményem és szemléletmódom beállitotságom a dolgok és a történések iránt.Ez egy figyelemelterelés a mindennapok gondjaival szembenNekem van zsidó és arab sőt igencsak “szélsőjobbos” barátom is.Nem akarok nagyképü lenni de amikor beszélgetni szoktam külön-külön velük nekem mindig sikerül megtalálni bennük a valódi normális embert és sikerül rámutatnom a világszemléletük hibára és hogy ez az egész csak arra jó hogy ha már bizonyos dolgok olyan pályán haladnak amik rossz döntések folytán már esély sincs normálisan megoldani itt főleg gazdasági gondokra gondolok akkor legyen “cirkusz”.Ez egy gonosz taktika mert kihasználja a dolgokról eltérően gondolkodó emberek érzelmeit sikeresen egymásnak ugrasszák az embereket közben meg a már elrontott dolgokat amiket már csak brutális módon tudnak megoldani ezzel igy próbálják takargatni.Remélem én még megérem hogy egy olyan világban fogok élni ahol a tudás adja a rangot és kölcsönös tisztelet fog uralkodni az eltérő kultúrák között ahol a harc nem az egymás elpusztitásáért fog folyi hanem a lehető legobbat hozza ki egymásból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  14. Kakas – nagyon hosszú életű lesz!
    Ebben az országban, Bajnai és Gyurcsány urak szerint az ország gazdaság 1-2 éven belül helyrehozható, de az emberek fejében lévő, khm…na ezt nem merték még megsaccolni sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  15. Orbán: Ne azt nézzék, mit mondok, hanem mit teszek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  16. KAKAS
    2012. július 21. szombat
    08:13

    Ez a hitleri tömegpszichózis tipikus esete. Külön normálnak látszanak, tömegben az anyjukat is megpuhítanák…. Véleményem szerint veszett fejsze őket okítani. Nekem is van jobbos fajmagyar ismerősöm. A velejéig hisz és abból senki nem téríti ki. Az első bosszúságra veszettül zsidózik. Elvakult Gyurcsány utáló volt. Istenítette a viktátort. Most persze az dívik, hogy a viktátor is zsidóbérenc. Ezektől ne várj semmit. Ugyanaz, mintha egy fundamentalista arabnak magyaráznád, hogy az öngyilkos merénylet az nem megdicsőülés. 20-30 év agymosást egy beszélgetés nem rak helyre…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  17. KAKAS
    2012. július 21. szombat
    08:13

    Ha elköltözöl más országba, megérheted. Itt várhatsz pár emberöltőt. Nagyobb sansz van a határvillongásokra, mint a békére. Nézd meg, exportálják a gyűlöletet Székelyföldre is….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  18. Nekem megadatott hogy hogy sok helyen járjak a világban igy sikerült több kultúrát megismernem.Az hogy hogyan gondolkodunk bármiről azt igencsak meghatározza hogy hova születünk.Ez egy kicsit ijesztő is de érdekes is.Az előző irásomban azért irtam azt hogy több eltérő gondolkodásu barátom van és meg tudom bennük találni a közös nevezőt a dolgokkal kapcsolatban.Az egyik barátom iráni ott született az iszlám szerint nevelték és mivel egy ember gondolkodását egy életre meghatározza az első 10-13 év neveltetése azt megváltoztatni szinte lehetetlen.Tegyük hozzá ez végülis nem az ő hibálya mert az életet nem mi kérjük hogy hát na a fenébe is szülessek már meg.A hiba akkor van ha nem tájékozódunk és ha csak egy forrásra támaszkodunk.Igen mintahogy irtam a baj akkor kezdődik ha hadjuk hogy ember-ember között kioltsuk a közös értékeket.Ez a mai magyar valóságban is igy van.Tanulni kell meg kell ismerni a másik épitő jellegü gondolatait igaz ellentét mindig lesz de ez ne fajuljon önös “csakazértis nekem van igazam” másikra való ráerőltetéssé.A jelenlegi kormány legnagyobb hibája pont ez.Csak amit ők jónak látnak mert ha tévednek nem merik beismerni mert jaj mi lesz szégyenbe maradunk ha kideül hogy tévedtünk és valószinüleg kinevetnek meg bolondot csinálnak belőlünk tehát félelem a szégyentől.Ez egy téves hiba és ez legyen figyelmeztetés bármely jövőbeni kormányak mert ők minden döntésükkel emberek millióinak a sorsát határozzák meg és önös érdekeik vagy rossz döntéseik elkendőzése “cirkuszokkal”talán a legnagyobb bűn amit elkövetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Akárhogy is állunk ezzel a kényes helyzettel, Orbán Viktor a hazai politikai viszonyok természeténél fogva teljesen kiszámíthatóan viselkedik; Amikor külföldön tárgyalásokat folytat az IMF-fel/Brüsszellel, idehaza szabadságharcot folytat, amikor kiáll a rasszizmus minden formájával szemben a nyugati államok médiáján keresztül, Magyarországon burkoltan átveszi a szélsőjobboldal ideológiájának több elemét.

    Mivel nem a külföld, hanem a magyar állampolgárok választják a magyar vezetést (még jó), Orbán számára a közhangulat szeszélyeit kell úgy meglovagolnia, hogy abból minél nagyobb népszerűsége legyen, ami végül pártja újraválasztásához vezethet. Ezért semmiképpen se a külföldi válaszlépésekre, megvonásokra meg szankciókra vágyakozzunk, hanem a nehezebb utat választva a hazai társadalom lelki-szellemi állapotát kell megváltoztatni, így kényszerítve akár radikális fordulatra a politikai elitet. A Fidesz számára is ez lenne a legjobb lépés, hiszen meg kell szabadulnia a Vezértől, ha nem akar újra a mélybe zuhanni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. Animebj
    2012. július 21. szombat
    09:06

    Naja, ez szociológiai kérdés. A politikai elit csak tükre a beteg társadalomnak. Erre mondtam, azt a pár száz (ezer?) évet nem áldozom be az életemből, míg megváltozik a társadalom gondolkodása. A mostani generációknak ez szélmalomharc. Ráadásul a véleményem szerint a többség miatt hátrafelé haladnak az előre helyett. Itt valami égésnek kell megint bekövetkeznie, hogy észre térítse a zembereket…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  21. szendam:
    .
    “…„Nyirő József a székelyek Mikszáthja”…”
    .
    - Engem is ez vágott képen elsőnek ebből az egész ganajból.
    .
    Minden idők egyik legnagyobb író- szociográfusát (nem csak magyar írókat figyelembe véve, hanem bármilyet), azaz, Mikszáth Kálmánt egy nyilas ótvar szutyokkal összevetni, és mindezt egy agyamputált nyilas rendezvényen teli pofával bőgni a világba…
    .
    Ááááh.
    .
    Jut eszembe: nem nagyon hallom a magyarsztáni írótársadalom tiltakozását, bár, hogy nem szólnak egy szót sem, meg tudom érteni.
    .
    Miért is? Egyszerű, ezért:
    .
    - Aki manapság magyarsztánban nyilasok ellen mer szólni, családjával együtt számíthat azonnali fenyegetésekre, megverésre, meggyalázásra, verésre, ilyenekre, viszont;
    .
    NEM számíthat a hatóság, de főleg a társadalom védelmére, meg senkiére sem.
    .
    Lényegében ez ugyanaz a jelenség, amiért én mindenkinek a menekülést javaslom.
    .
    Hát, ez van.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  22. Tibi
    2012. július 21. szombat
    07:18

    Azt, hogy kezdettől fogva saját sírjukat ássák.
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)

    És a mienket is sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. Eldrad
    2012. július 21. szombat
    09:18

    Folyamatban. Jó nézni, a repjegyet….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  24. Sose emlegetem a magunk hibáit, megteszik ezt mások, de most kénytelen vagyok. Évek óta könyörgöm a szocialistáknál, hogy 3-4 kérdésben nagyon határozottan szögezzük le az álláspontunkat, és ne tágítsunk.
    1. A szekularizált állam – sunnyogásban úgyse tudjuk lekörözni a hittérítőket, viszont alkalmat adhatunk néhány ezer embernek az azonosulásra. És lehet, hogy olyan hívők is lesznek közöttük, akiknek elegük van a hatalom és pénzéhes egyházak nyomulásából.
    2. A hazaszeretet, a nemzet kérdése. Hazaáruló az, aki a nemzet bármekkora részét kirekeszti a magyarságból vallása, bőrszíne, vagy egyszerűen a náciktól eltérő gondolkodása miatt.
    Sajnos az MSZP nem képviseli határozottan ezeket az elveket. Persze, interjúkban hablatyolnak erről a politikusok, de megszavazták a határon túliak állampolgárságát (szavazati joggal együtt), jónéhányuk meg a “trianoni emléknapot” is. Ez utóbbi különösen csípi a szememet, olyan, mintha én 1972-ben nagyot hőbörögtem volna, ezért jól pofára estem, még belém is rugdostak, és erre minden évfordulón emlékeztetem magamat, meg azokat is, akik megrugdostak.
    Az ellenérv mindig az volt: Mit szólna “marinéni, józsibácsi”? Ez egyrészt a szavazók lenézése, másrészt egy politikai alakulatnak nemcsak azt kellene néznie, hogy mi a közhangulat, hanem meg kellene próbálnia azon fordítani is. Húsz év alatt már akár érzékelhető fordulat is lehetett volna, ha… Ha nem lennénk a baloldali táborban is sokan, akik – néha nem is olyan rejtetten – antiszemiták, cigánygyűlölők. Vagy ne félnének akármelyik istenszolga átkától. Magunkban kell először legyőzni a “sátánt”, és ez a legnehezebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  25. szendam és eldrad: Ez a “székelyek Mikszáthja” engem is megfogott. Akkor pedig Kövér László pedig a fideSS Deák Ference. Azt hiszem ez a hasonlat kb. kifejezi az arányokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  26. Bocsánat, most látom, hogy egy pedig-gel több lett a kelleténél. Pedig figyeltem pedig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Nem tudok ellenállni, hogy tovább folytassam: Orbán a magyarok George Washingtonja. Bocs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  28. “Előadás hangzik el „Nyirő József a székelyek Mikszáthja” címmel.”
    ovi bandája már nem biztos, hogy ennél is jobban meri provokálni Magyarországot – meri?
    No comment! … :((((((((((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  29. Jó volna tudni, hogy Tamási Áron kicsodája a székelyeknek, mármint a Fidesz szerint..
    .
    Hülye egy módon tudnak ezek erőlködni. Dehát az adott helyzetben ez a természetes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  30. Tisztelt gets bizony meri.Már annyi minden történt ami minden jóérzésü emberben kivágott már egy biztositékot gyártó cégre való biztositékot hogy az már felfoghatatlan.Nem kell csodálkozni a közönyösség ilyen szintü méretein.Ok okozat.Ez egy folyamat része.Elgondolkodott már valaki azon hogy a médiában a tv-ben az elekrtonikus és irott sajtóban miért csak a negativ hirek kapnak nagyobb szinte szenzációként tálalt nagyobb nyilvánosságot?Hát azért hogy hozzá szoktassanak minket a közöny megerősitéséhez!!Ezért van az hogy ha gyilkosságokat vagy antiszemita megnyilvánulásokat hallunk már szinte a legtöbb ember legyint egyet és kész nem gondolkodik el hogy mi folyik körülötte.Ez a gyümölcs be fog érni de keserű izt ad majd azoknak akik ezt szándékosan igy akarták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Szerintem a probléma két részből áll:
    - egyik amiről itt beszélünk
    - másik a logisztika, melyről mintha mindig elfelejtkeznénk
    Hiszen valahol történnek az események, nem az otthonról hozott elemózsiát fogyasztják , valahol pihennek, mindezt valaki szervezi, természetesen nem a szentantal persejéből.
    Tudvalévő midenhez három dolog kell: pénz, pénz, pénz. (hol az a forrás?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  32. Tényleg mindent (a hazánkat) és mindekit amortizálnak!
    Petőfit cenzurázták, József Attilát átültetik, Mikszáthot hasonlítják (ezek szerint nem is olvasták), kihez is…
    Ez egy rémálom!
    Amit tesznek, hogy talán az embereket közömbössé tegyék a politika iránt és azt mondják, mindegy melyik és így majd nem mennek el szavazni, csak a fidesznyik csapat, akkor ez még be is jöhetne!
    Viszont annyira rossz helyzet is lehet, hogy ész nélkül rohannak és szavaznak a kiábrándultak is, bárkire, csak a Fidesz tűnjön már el!
    Szóval kétélű ez a fegyver! Talán meg kellene próbálni józanul tenni a dolgukat az ország érdekében – és nem csak kb. 1-2 millió emberért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  33. “…Ez a “székelyek Mikszáthja” engem is megfogott. Akkor pedig Kövér László pedig a fideSS Deák Ference…”
    .
    - Jááájjj… mintha egy lapát tr…gyát hasonlítanánk egy aranyhegyhez… na, ez ütött.
    .
    emigrant:
    .
    - Ok, kitalálok én is párat, figyelj:
    .
    jáder ános: korunk Kossuth Lajosa
    .
    hende csaba: korunk Hunyadi Jánosa
    .
    shit plág: korunk Kossuth Lajosa
    .
    kuszaszem: korunk Széchenyi Istvánja (vagy Baross Gábora)
    .
    szíjkészítő “Vízfej” péter: A magyar Cicero
    .
    hofmann rózsa: korunk Klebelsberg Kúnója
    .
    kósza alajos: a magyar Helmut Kohl
    .
    novák “fostos” előd: korunk fallosza
    .
    stb…
    .
    elnézést, ez nagyon odaillett… :) aki akarja. folytassa.
    .
    Feketehumornak jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  34. ezt elrépáztam, mivel ismételtem… korrekció jön:
    .
    shit plág: korunk Hunyadi Mátyása
    .
    Így már OK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  35. csakén 2012. július 21. szombat 11:43
    “kétélű ez a fegyver! Talán meg kellene próbálni józanul tenni a dolgukat az ország érdekében – és nem csak kb. 1-2 millió emberért!”
    Fegyver, vagy annak látszó tárgy, vagy szóbeli eszköz mindig volt, van és lesz.
    Nem mindegy ki mire használja, vagy felkészül a használatára.
    Használhatóságának az emberi találékonyság a határa.
    .
    Rendszerváltás sem azért történt amit erre hivatkozva tesznek velünk.
    Egy dolog biztos. Mindig a másik az oka, hiszen én mindent elkövettem,
    hogy ne kelljen tennem semmit! Ők viszont ezt teszik velünk.
    Valami – felkészült – erős embert meg kellene kérni, hogy védjen meg,
    mert neki van fegyvere. Miért kellene nekem védekezni, amikor nem
    csináltam semmit? Látható a – jövendőbeli – választók közel 80%-nak
    hasonló a véleménye. Hogy álljanak akármelyik ellenzéki párt mellé,
    ha mindig hasonlót hallanak, milyen bolondok a választók, mert nem
    mentek el szavazni, vagy nem rám szavaztak. Hiszen tudniuk kellene,
    hogy mi vagyunk azok akik HELYETTÜK MINDENT MEGOLDANAK.
    .
    Szerintem mindig “lehet más”. Mi és mihez képest?
    De ha valami nem jó, akkor meghatározottan másnak kell lennie. De
    ahhoz képest ami van. Ugyanis csak ebből lehet létrehozni mást, nem
    egy virtuális világból. Annak a másnak megvalósitásához szükséges
    munkát viszont valakinek végre kell hajtani. (fogjuk meg és csináljátok?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  36. Szőcs Géza : korunk méla Tempefőije
    .
    Vittner Mária: korunk Dorottyája
    .
    Kolompár Orbán: korunk Csóri vajdája
    .
    Simicska Lajos: korunk Csák Mátéja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  37. csuti igenis igazat mondott!
    ő csak a weblap eltüntetését kérte, a rosszabbikkal semmi baja sincs, innentől kezdve mi a csodálkozás tárgya?
    mindig is összenő, ami összetartozik!!
    és várom a pillanatot, amikor kéz a kézbe rabszijon vezetve nyüszitve és nyáladzva a félelemtől mennek a pokolba, de legalábbis a börtönbe! Van miért!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  38. Nem hiszem, hogy nincsen egy programozó, aki feltörné
    a kurucinfót, és így bukna a kormány is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  39. Tessék megnézni,ime az E.M.I. 2012,nemes eszmékhez,nemes urakat látni !:(((
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=U_dYHQkvphw&NR=1
    Itt ,és így képzik a magasan kulturált utódokat !:(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. Ágnes – ilyen képeket a NAT GEO WILD-n szoktam látni – elkeserítő, hogy a normális fiatalok elhúznak és maradnak ezek! Ezek tényleg nem fogják megtermelni a GDP-t, Orbánék kitörölhetik velük….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  41. Csak kurucosan! Jobbik -Fidesz két jó barát, együtt harcol issza borát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  42. #
    Ágnes
    2012. július 21. szombat
    16:07 Bele néztem! Az “úri közönség” táncol! Mint a majmok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  43. Ők is a fejükre estek: http://www.youtube.com/watch?v=iAyTaGMS6sk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  44. Lecsó
    2012. július 21. szombat
    16:05

    Orbánnak van egy ilyen munkára szakosodott internet kommandója, olvassák, értékelik a cikkeket, blogokat, hszeket, megpróbálják ellopni a kommentelők címeit. Egyedi célra a neten még be nem azonosított egy gépre használatos speciális trójaiakat gyártanak és telepítenek az áldozat gépére amit még nem azonosít az antivírus program stb. stb.

    -
    Én már korábban javasoltam nekik ezen a siteon és most is csak javasolni tudom, hogy elsőnek Orbán komputereibe és a Fidesz kemény mag komputereibe hatoljanak be és ne higgyék tévesen azt, hogy ők nagyon értékesek és megbecsültek, vagy Orbán lojális lesz hozzájuk.

    Nem, ők eldobhatóak és likvidálhatóak ha sokat tudnak, mert így is bizalmas munkakörben vannak, titokban dolgoznak, senki nem ismeri őket, nem tud róluk senki, a kutya sem veszi észre ha eltűnnek.
    -
    Ha van egy csepp eszük, a főnökeik cuccaiba néznek be elsőnek, hogy legalább tudják Orbán mit forral ellenük.

    Orbán a klasszikus mintát követi és már kijelentette nyilvánosan is, hogy ha teheti, ellenségeit megöli.

    Márpedig ő senkiben sem bízik, neki mindenki ellensége, bizonyítottan paranoid skizofréniában szenved, világpuccsot is vizionált már maga ellen.

    Szóval ő senkihez sem lojális és bárkit az ellenségének tekinthet egyetlen pillanat leforgása alatt.
    -
    Szóval uraim, ha ezt a hszemet jelentik nekik, akkor csak jó ötletet adnak nekik, hogy mit kell magukkal tenni, ha rövidre szabott idejük lejár, hiszen csak ráébresztik őt, hogy magukat már figyelmeztették a maguk szeme már kinyílt és óvatosak lettek, azaz már nem megbízhatóak.

    -

    Alternatíva, hölgyeim uraim, védjék az életüket és kukucskáljanak bele a jegyzeteikbe, használják ki a tudásukat és ezt a lehetőséget mielőtt még késő lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  45. #
    Eagle
    2012. július 21. szombat
    17:01 Ha ez igaz akkor Viktor olyan őrült mint Ceasescu aki még a közvetlen munkatársait, bizalmasait is figyeltette, le hallgatatta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  46. Eagle 2012. július 21. szombat 17:01
    “Orbánnak van egy ilyen munkára szakosodott internet kommandója”
    Ez nyilvánvalóvá vált maá a Magyar Vizsla megjelenésével párhuzamosan
    az MSZP szerver feltörésekor. Valószinűsithető, hogy állandóan folyik azóta is.
    .
    De tudunk pl kubatovlistáról is. Vajon csak egy listájuk van és csak nekik?
    Mi a biztositéka hogy nincsenek listák, hiszen itt NYIVÁNVALÓAN ÜTKÖZIK
    két szempont:
    1. lehet lista, ha a listán lévő személy kéri, vagy hozzájárul, hogy részére
    információkat juttassonak el. Lásd: orbáni nemzeti konzultáció mellékelete
    “kérjük irja alá a nyilatkozatot……..” Érdekes. Ezen a boritékban lévő
    küldeményen nem volt vonalkód. Az előzőnél nem tudták. Hiszen nem mi
    hoztuk a személyes adatok védelméről szóló törvényt.
    Ugyan mi célja lehetett – a feldolgozás szempontjából – az első kérdőiv
    vonalkódjának. MI LETT AZ ADATOKKAL? (FELDOLGOZÁSI ALGORITMUS
    ÉS AZ ALAPJÁN ELKÉSZÜLT FELDOLGOZÁS ÉS A NYERT ADATOK)
    2. törvényben rögzitett célokra lehet olyan listát késziteni, ami nem ellentétes
    a személes adatok védelmi szabályaival. EZEKET A LISTÁKAT A TÖRVÉNYBEN
    MEGHATÁROZOTT IDŐ ELTELTÉVEL MEG KELL SEMMISITENI.
    (ha most gonoszkodnék) TESSÉK MEGMONDANI A MÁSOLATOKAT IS?
    MI A BIZTOSITÉKA ANNAK, HOGY MEGSEMMISITÉSÜK VALÓBAN
    MEGTÖRTÉNT? Mivel az első nemzeti konzultációs kérdőivben senki nem
    kérte hozzájárulásunkat a kérdés tehát arra is vonatkozik.
    .
    Mi alapján készült az új választásikörzetek beosztása?
    Kiknek van hozzáférési joguk a listákhoz? Az Opus Dei tagjainak is?
    .
    A NAGY TESTVÉR MINDENKIT FIGYEL?
    Pedig már demokrácia van, vagy “éppen azért”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  47. Nem akarom megkérdezni, vajon értiTEK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Nem a számítástechnika a szakterületem, de ha éppen arra kapom fel a fejem, hogy fiatal srácok képesek voltak akár a Pentagon sz.rendszerét feltörni, akkor egy kurucinfót, hogyhogy nemtudnak letíltani?
    Hisz én magam is tanúsíthatom, hogy egy másik lakásban lévő gép adatait milyen módon lehet megszerezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Tölgy: ezek az emberkék a honfoglalás idején élhettek előző életükben, és
    a XX. század végén hirtelen tömegesen reinkarnálódtak :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Eagle
    - csak nem képzeled, hogy bármi bizalmasat megoszt a gépével? Azt sem tudja, hogyan kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos