Ronai and Ronai
AMERIKAI

A kuruc.info az EMI-tábor támogatója 2012. július 21. szombat 3:29 | AN

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A kuruc.info az EMI-tábor támogatója

New York – Orbán Viktor nemrégiben az amerikai kongresszusi képviselők segítségét kérte a kuruc.info nevű hírportál leállításához. A miniszterelnök úgy fogalmazott, a magyarországi antiszemitizmus központja az amerikai szerveren működő website. Ehhez képest az erdélyi EMI-tábor médiatámogatóinak egyike az antiszemita kuruc.info, a táborban fideszes képviselők is fellépnek a Jobbik elnökével és képviselőivel együtt.

Az Erdélyi Magyar Ifjak idén nyolcadik alkalommal rendezi meg hagyományos táborát, amelynek kitűzött célja az „egészséges nemzeti tudat” ápolása a határon túli magyarok között. A programban „Magyar nemzetpolitika a két választás között” címmel együtt tart előadást Balczó Zoltán a Jobbik-, és Kőszegi Zoltán a Fidesz parlamenti képviselője. A tábor előadói között szerepel Ékes Ilona Fidesz-képviselő és Vona Gábor a Jobbik elnöke is. Előadás hangzik el „Nyirő József a székelyek Mikszáthja” címmel. A 8. EMI-tábor honlapja szerint a Fidesz és a Jobbik közös részvételével zajló tábor egyik médiatámogatója a kuruc.info nevű antiszemita hírportál.

Nemrégiben ötven amerikai kongresszusi képviselő fordult levélben Orbán Viktorhoz, hogy a Jobbik képviselőinek antiszemita megnyilvánulásaitól határolódjon el a magyar kormány, és szorítsa vissza az antiszemitizmus terjedését. Orbán Viktor válaszában az Egyesült Államokat tette felelőssé a magyarországi antiszemitizmusért, mert a kuruc.info website amerikai szerveren működik. Orbán a kuruc.info-t az antiszemitizmus központjának nevezte, és kérte a gyűlölködő hírportál bezárásához a képviselők segítségét. A 8. EMI-táborban azonban együtt szerepel az antiszemita pártnak nevezett Jobbik, a Fidesz és az Orbán által az „antiszemitizmus központjaként” emlegetett kuruc.info. Orbán Viktor azt írta, az Egyesült Államok támogatja a magyar antiszemitizmust azzal, hogy nem tiltja be a kuruc.info szerverét. Mit lehet mondani a Fideszre, amelynek képviselői a kuruc.info által támogatott rendezvény előadói?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +58 ( 68 szavazatból)
A kuruc.info az EMI-tábor támogatója , 4.7 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. csakén
    Az ország 60 %-a teljesen közömbös a politika iránt (a ValóVilág jobban érdekli, mint a való világ) 25 % még úgy-ahogy odafigyel, de ezek nagy részét a pártirányított média éri el, és csak 12 % az, aki intenzívebben követi, hogy mi történik az országban. Azok viszont eleve nem szavaztak a fideszre.
    És ige, látszik a törekvés a politikától való távol tartásra, az apátiába süllyesztésre.
    Mondván: az egyik kutya – a másik eb. Nem ártana a társadalomban tudatosítani, hogy a csivava is kutya – és a dán dog is eb – de azért van közöttük néhány nagyságrendnyi különbség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  2. Admin:
    Nincs „tisztességes” ember, csak buta és nem buta. Az utóbbiak halmaza jóval mérsékeltebb. Kertész Ákos (boldog születésnapot neki!) ezt pontosabban megfogalmazta.
    .
    Egyébként:
    .
    Már régen szerettem volna megírni, hogy a Fidesz magyarkodása – mint tudjuk – igencsak álságos.
    .
    Aki magyarnak szeretné vallani magát, annak nem különféle lobogókat kellene lengetni, hanem pl. hibátlanul kellene írnia és beszélnie a magyar nyelvet. Ismernie kellene irodalmunkat, történelmünket, művészetünket – értékeinket.
    .
    Szeretni a hazát azt jelenti, hogy teszek érte: féltem, óvom, megbecsülöm az ország eredményeit és hírnevét, bármilyen korból is származzanak azok. Szeretni azt is jelenti, hogy jobbítani szeretnék olyan dolgokon, amink nem tökéletesek. Segíteni az elesetteket, szolidárisnak lenni azokkal, akik önerőből képtelenek a felszínen maradni. Ha kell, tanulni más nemzetek példájából.
    .
    Magyarnak lenni nem születés, vagy valamiféle vizsga kérdése, nem is közjogi aktus határozza meg azt, hanem tenni kell érte! A puszta lét senkit sem tett magyarrá. Így magyar lehet az is, aki nem az ország közigazgatási területén él vagy működik, mint mondjuk éppen az AN.
    .
    Legvégül: nap, mint nap előkerül Nyírő ügye. Kontrasztként megemlíteném, hogy a magyar irodalom kiemelkedő alakja, Karinthy Frigyes születésének 125. évfordulójáról (szül: Budapest, 1887. június 25.) – amely tehát néhány hete „esett meg” -, az egész ország elfeledkezett. Bár a 125-ös szám nem teljesen „kerek”, de azért elég gömbölyű ahhoz, hogy emlékezzünk rá. Úgy hiszem (minősíteni persze nincs jogom), hogy Karinthy sokkal, de sokkal többet adott a magyar nemzetnek, mint egy sehonnan náci író. Szomorú, hogy erről éppen a magyarkodó kormányzat – élén Kövér László irodalomtudóssal – feledkezett meg, teljes mértékben.
    .
    A Fidesz és a Jobbik Nyírőt szereti és nem a hazát (amit nem is ismer). Azt hiszem, ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  3. Egyetérek az előttem szólóval: Karinthy nagyságrendekkel különb ember volt annál, ahogyan bántak vele most.
    Nyírő, kövér és a többiek valahol a bokája magasságáig érhetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  4. Egyetértek én is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Na és ha feltörik akkor mi van ?
    A szerver tulajának angol nyelven bejelentik hogy lerohadt a rendszer.
    A tulaj beállít egy újabb jelszót ,azt megküldi a felhasználónak , a felhasználó pedig a számtalan adatbázis másolatából visszamásolja a legfrisebb mentett példányt. ÉS minden folytatódik , mintha misem történt volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. Animebj
    “Orbán számára a közhangulat szeszélyeit kell úgy meglovagolni, hogy abból minél nagyobb népszerűsége legyen, ami végül pártja újraválasztásához vezethet.”
    .
    Világosan leírtad, hogy Orbán egy közönséges szemfényvesztő, kókler.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Már elviselhetetlen néha az undorom ettől az egész Erdély témától, meg a romániai magyarnak hazudott fél-románoktól, meg a Fidesz állandó kéretlen hőbörgésétől egy idegen országban. A fiatalok meg semmit sem értenek az egészből, csak vakon követik a Jobbikot, amely párt szintén szeretné kijátszani a magyarkodó kártyát. Semmi keresni valójuk nincs más ország politikájának háza táján, még akkor sem, ha történetesen magyarok lakják azt a területet. Bár már rég megmondtam, mai napság abszolút értelemben vett magyarokat már nem igen találunk ott sem, hiszen a diktatúra alatt kötelezővé tett vegyes házasságok ennek ellene mentek. Legjobb esetben is fél-magyarokról beszélhetünk zömével, akik közül persze sokan nagyon is örülnek, hogy áttelepedhetnek az úgymond anyaországba, de csak is megfelelő sarzsikért. Lásd a miskolci polgármestert és pereputtyát, nem csókért, szerelemből jött át Nagyváradról, rögtön olyan rendelőintézeti igazgatói állást kapott, amit bizony szívesen elnyertek volna itteni orvosok is, akik adott esetben nyilván többet tettek ezért a városért. Kétségbeejtőnek tartom azt is, hogy a Miskolci Egyetemről szinte ezres nagyságrendben tódulnak a fiatalok a Jobbikra szavazni. Nem tartom lehetetlennek, hogy ebből, még lesz némi hajhúzogatás, ha jönnek a választások, mert Miskolc mindég is baloldali, de legalábbis liberális város volt. Szóval maradjunk annyiban, hogy bőven akad akik támogatják ezt a szégyen pártot, meg a másikat is. Ehhez aztán végkép nem kell amerikai segítség. Az pedig, hogy milyen szerveren fut egy adott informatikai szoftver az egy dolog, másik, hogy leginkább azt kéne keresni kik is írják ezeket, mert azok az emberek köztünk élnek nap, mint nap sajnos. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  8. Ez nem jó kiindulópontnak:

    http://kurucwanted.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  9. ORBÁN HATALOMÉHES, HAZUG, ALJAS, NÉPRONTÓ ÉS CSALÓ !!! KÍVÁNOM, HOGY AZ Ő- ÉS PÁRTJA MINDEN GAZTETTE LEPLEZŐDJÖN LE MIELŐBB !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  10. Ugyanis elegem van abból, hogy egy olyan országban élünk, ahol újra felütötte a fejét a fajgyűlölet, és a mi pénzünkön működtetett Kurucinfo, pedig vérdíjat tűz ki azoknak a fejére, akik egy náci ellen töntetnek!
    Mert lássuk be, hogy ez a web.site a Jobbik Fidesz duó találmánya, és a választási sikereiket segítik!
    Tagjaik, bőnözők, és adócsalók, akiknek csak az a feladatuk, hogy egy magyaros köntösbe csavarva sikerüljön a választóikat megtartani.
    A hatalom utáni vágy, pedig oda vezet, hogy lassan újra éljük H.Miklós korszakát, és csak a tiszta magyar származású embereket tűrjük meg magunk között. Kirekezstjük a romákat, a zsidókat, a melegeket, és lassan, a tolerancia már csak a demokratikus országokból származó tiltott szó, és fogalom lesz!:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  11. @Tölgy 2012. július 21. szombat 18:46

    Természetesen, és Ceausescu hoz hasonlóan még attól is fél, hogy megmérgezik. Ha megy valahova, két nappal előtte a ” speciális konyha osztag” megszállja a terepet, ellenőrzik az ételeket, a nyersanyagot, a konyhát, felügyelik a szakácsokat stb. Túltesz Ceausescun és Kim Jong Ill-en is.
    -
    Az internet kommandója régóta jól ismert először a Fukuyama elleni blog támadásuk során jelezték egyes kommentelők. Azoknak akik tudnak angolul érdemes elolvasni Fukuyama összes magyar tárgyú blogját és a kommenteket amit kapott.

    Az általam megadott linken is az oda írt kommentek egy példátlanul aljas, kirívó és primitív, félreérthetetlenül a kormányzat által szervezett támadás volt.

    Aki nem tud angolul a Google lefordítja az egész oldalt.
    -
    http://blogs.the-american-interest.com/fukuyama/2012/02/06/whats-wrong-with-hungary/
    -
    Most csak egy komment részletet idézek de érdemes az összeset elolvasni, nem semmi. Kormányzat még így nem járatta le magát a világ előtt.
    ———

    post:——— 102 Banned Journalists in Hungary says: February 7, 2012 at 5:29 am
    -
    Részlet.

    Dear Mr. Fukuyama!
    SECRET SERVICES IN HUNGARY!

    We are banned Christian journalists and banned HumanRights in Hungary. There is much show trial against us.

    Many commentaries spam, the Hungarian government dared in cases like this makes a secret service operative action: the name of the action internet commando (hungarian Internet-kommandó).
    -
    Hevenyészett gyors fordítás: (nem a leg tökéletesebb az angoljuk de remélem jól értettem amit mondani akarnak)

    ” Tisztelt Fukuyama úr!

    TITKOS SZOLGÁLATOK MAGYARORSZÁGON.

    Mi betiltott keresztény újságírók és emberjogi aktivisták vagyunk Magyarországon. Sok a koncepciós per ellenünk.

    A hozzászólások között sok a spam, a magyar kormány bizonyos esetekben mint a mostani is, vetette magának a bátorságot, hogy titkos szolgálati operatív bevetést hajtson végre : a bevetés neve internet kommandó ( magyar internet-kommandó)

    …………

    Túlavasúti 2012. július 21. szombat 19:49

    Igen úgy van köszönet a kiegészítésért, vannak még különb játékai is. Orbán sosem tudta véka alá rejteni, még Brüsszelben is sikeresen elszólta magát, hogy mennyire aggasztja az internet adta lehetőség a szólásszabadságra. Manipulálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Túlavasúti 2012. július 21. szombat 19:49

    u.i.
    .
    Amit a nemzeti konzultációs ívekről írtál az így igaz és a legsötétebb és legrohadtabb csapda. Mindenkit adatbázisba tesznek, beosztályozzák a Fidesz szempontjai szerint és ki tudja mi fog történni velük. Kevés ment vissza de csak aggódni tudok azokért akik kitöltötték, bármit is aláírtak és jóhiszeműen visszaküldték.

    Mellesleg mindegyiket ujjlenyomatukkal ellátva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Régi mondás: Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül.
    Ugye, senkit sem lepett meg a hír?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Ovinak ez csípheti a szemét:
    http://kuruc.info/r/9/94946/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Balogh de nem balga

    Nagy hamis mind a kettő. Ovi is meg Amerika is. Miért? Mert nem vagyok hülye.
    1. A szerveren megjelenő uszító cikkeket nem a szerver írja! Magyar törvények szerint büntethető,nem kell hozzá Amerika.
    2. A cikkben közölt és hasonló dolgokat az Amerikai szenátor Urak is nagyon jól ismerik. Nem az első alkalom, hogy hülyének nézi Őket az Ovi. Sajnos igaza van, mert úgy látom hülyék. Továbbra is le fogják írni diplomáciai átiratban diplomatikusan, hogy az Orbán kormány sokat tett az antiszemitizmus megszüntetéséért. De annyi vér nincs a pöcsükben, hogy az emlíített és hasonló eseteket konkrétan leírják és figyelmeztessék Őket, hogy ezt nem lehet.
    Kezd olyan érzésem lenni, mint ‘56-bvan. Akkor biztattak bennünk, csak éppen jól át lettünk verve. Szuez fontosabb volt.
    Mi meg itt írkálunk kinunkban és reménykedünk, de minek? Ebben is meg az ATV-ben is csalódtam, mert azt a célt kezdi szolgálni, hogy az emberek kiengedik a gőzt és semmi sem változik, minden újságíró gyáván sunyít. És ami a lényeg, ezzel is a jelenlegi rendszert támogatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Kuruc.info
    IP : 87.229.26.43
    Name: terran.hu
    Address: 87.229.26.43
    Vagyi s szerver nem amerikában van ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. btag
    2012. július 22. vasárnap
    15:19

    Ja, igen,?? Ezért hirdetett harcot a kommunizmus ellen, a kommunizmus és az MSZP kiirtására? Zavarják a tanúk?? Esetleg az egész magyar népet főleg a volt osztálytársait , barátait, ismerőseit, akik fiatalkora óta ismerik, mind kiirtani?? Az a legbiztosabb???

    Vagy mégis meghagyni valami bizonyítékot, hátha visszajönnek az oroszok, legyen mivel jó pontot szerezni náluk???

    -
    Mellesleg nem ártana Orbán kézírását átadni egy írásszakértőnek. Én nem vagyok az de ez az elmebetegekre jellemző macskakaparás a laikusnak is mindent elmond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Ez az ember mindig össze-vissze beszél,nemide tartozik de jellemző az összevisszaságra.Elösször elmondja hogy a külfödről a multik álltal behozott termékek szemetek,egészségtelenek majd elmegy a coca-colához és stratégiai szövetségről beszél és költségvetési támogatásról bizositja ezt az igazán magyar terméket.Aztán arról beszél hogy a magyar élet a focival kezdődik,a magyar lakosság 95%-át nem érdekli a foci még akkor sem,ha kötelezővé teszi.Arrol beszél hogy a Puskás akadémia méltó nagy névadójához és beszél a nagy focista példaképekről,valamint elitéli a bundát,és azt mondja aki bundázik az nem szereti a focit.Ezek a példaképek mind budáztak puskástól kezdve,Mészőly,Albert,Dunai,és még nagyon sokan,emlékezzünk csak a stadionbeli kettős rangadokon való nagy gólarányú(7-2)oda vissza mecsekre.Ezek szerint ahoz sem ért amihez “ért”Akkor hogy értené az antiszeminizmust?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Kedves Friss Ismerőseimnek! Add tovább Ricsi! Információink szerint most már végre jó kézbe kerültek a magyar szolgálatok! 20. ától átvette a BM -től és más szervektől, főnököktől az ellenőrzésüket, irányutásukat közvetlenül a Viktátor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Veridicus Hungaricus

    Fröcsögjetek, tomboljatok, hajrá, előre az agyvérzésig! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. Ne gondolkozz, csak tapsolj és nyaljad a fagylaltot, a mézesmadzag elfogyott! Hajrá Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Vonáról mondták:
    Vona nem egy hülye, hisz tud a hülyék nyelvén beszélni hozzájuk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos