Ronai and Ronai
AMERIKAI

A cigányság sosem volt így kiszolgáltatva 2012. július 23. hétfő 19:27 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A cigányság sosem volt így kiszolgáltatva
Budapest – Az MSZP szerint a magyarországi cigányság felzárkóztatásának ígérete a Fidesz egyik legnagyobb választásai csalása, az Orbán-kormány pedig a fideszes roma vezetőkkel ellopja a cigány gyerekek jövőjét.
.
Teleki László, az MSZP elnökségi tagja mindezt azzal kapcsolatban közölte, hogy a miniszterelnök hétfőn bejelentette: bizottságot hoz létre a kabinet és az Országos Roma Önkormányzat, hogy negyedévente értékelje a romáknak szóló programok megvalósulását. Orbán Viktor erről szóló beszédében arra is kitért: kiderült, hogy a munkanélküliek is dolgozni akarnak.
.
A politikus közleményében szegényellenesnek nevezte a kormány gazdaság- és társadalompolitikáját, amelyek szerinte az elmúlt évtizedek legsúlyosabb válságát idézték elő az ország leszakadó térségeiben. Leszögezte azt is: a rendszerváltás óta soha nem élt akkora kiszolgáltatottságban a cigány kisebbség, mint most.
.
Az MSZP igazságos, fenntartható és komplex gazdaság- és társadalompolitikát vár, amely által munkahelyek jönnek létre.
.
.
Balog Zoltán és Farkas. „Flórikám, te ne azzal foglalkozzál, milyen betű az, csak írd alá”
.
A szocialista politikus úgy véli: Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke és Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szegényellenes intézkedések tucatjait hagyták már jóvá. Teleki László ezért arra számít: „a most létrehozandó álbizottságban is hasonló súllyal képviselik majd a cigányságot…”.
.
Teleki László közleményében rámutatott: az MSZP munkahelyteremtést és a gazdaság újraindítását célzó Kelet-Magyarország Programja a hátrányos helyzetű térségekben élő emberek bevonásával készül.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
A cigányság sosem volt így kiszolgáltatva, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Ha nincs pínz kírem, marad a hülye díszcigánya, aki csak pártja szavát hallatja, s szarik népe fejíre…ez ment az Emeszpénél is, ez mögy a Fidesznél most is.
    ….
    Animebj, egy fél cigány….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  2. A cigányok is tudnak jól viselkedni. Csak megbecsülés és munkahely kell nekik.
    A munkatáborokról mindenkinek a rossz jut eszükbe, de a valós életbe segítene a beilleszkedési problémákon egy ilyen rendszer.
    Én 22 évig laktam családomtól távol munkásszállón, de nem éreztem, számkivettetnek magam. Pedig ha jól megnézem ez is munkatábor!
    Sajnos mostanában a szolgálati lakásokat és a munkásszállókat felszámolták!
    A magántulajdon propaganda miatt. Ahol nincs munkahely az ingatlanok árai, leesnek, Ahol van munkahely felememelkednek. Esélye sincs a munkásoknak, hogy vagyonvesztés nélkül máshová költözzenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  3. Be kell látni, hogy amíg nem teszünk komoly lépéseket a cigányság boldogulásáért, addig Ázsiának számítunk. Az, hogy ezt eddig különböző jogcímeken elblicceltük, nem mentség a jövőt illetően.Egyetlen populista kifogás használható ideig-óráig, akkora az országos a nyomorúság, hogy a cigányság problémáinak a rendezése – késedelmet szenved.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  4. Azért ne mentsük az Európai Uniót, az Amerikai Egyesült Államokat és Izraelt se. Ha belpolitikájukat nézzük sok elszámolni valójuk, van saját állampolgáraik felé is!
    Jó lenne, ha minden ország meghallaná állampolgárai, jaj kiáltásait is és ne csak a felső tízezer panaszkodását hallanák meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  5. KMK.Ugye vannak akik még emlékeznek mit is jelent ez a rövidités “Közveszélyes munka kerülő”.Igen munkahelyek kellenek.Én is azon a véleményen vagyok hogy ha egy embernek van egy tisztességes fizetése és a tudásának megfelelő munkakört tölt be akkor nem gondolkodik hülyeségeken hanem normális dolgokon és ez származástól és vallástól független.Egy ember ha ugy érzi hogy van egy stabil támasza tehát jövedelme amiből ha csak a leg szükségesebbeket tudja csak biztositani akkor már baj nem lehet és káros hatásoknak sem dől be.Igen ám de milyen munkahelyek?Hát ugye az EU.Amióta belépet magyarország az eu-ba mindent az eu-s normákhoz igazitottak ami ugye feltétele volt a csatlakozásnak onnantól kezdve kezdett minden a feje tetejére állni bár ez már korábban elkezdődött.A cukorgyárakat szépen leépitették mert meg volt határozva minden eu-s országnak igy nekünk is hogy miből mennyit termelhetsz és akkor már meg se emlitsük a többit a mezőgazdasági a könnyűipari termékeket stb stb.Szinte minden olyan termék ami magyarország adottságainak kedvező feltételei adottak voltak könnyen elő tudott állitani az mind az eu “kvóta” áldozatává vált.Nézze meg mindenki magyarországot a térképen.Nincs egy foszilis energiahordozóból se számottevő mennyiség.Mindig is európa éléskamrája voltunk.Na akkor most mi értelme volt az eu-ba belépni?Kormányok jöttek mentek én vagyok annyira naiv és feltételezem róluk hogy jót akartak de egyiknek sem sikerült ahogy látható megfelelő számu munkahelyet teremteni persze ilyen eu-szabályok mellett a jóistennek sem sikerülne.Igy aztán lehet bármely etnikumnak bármit igérni soha sm valósul meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  6. Nézegetve a fenti fényképet középen Viktorral, nagyon erős hasonlóság! Bármennyire is tagadja Orsós Viktor, nagy valószínűséggel cigány származású! Ezzel nincs semmi problémám! A probléma az, hogy pánikszerűen tagadja a származását ,és a cigányság felzárkóztatása helyett Simicskáék és a többi Fideszes “felzárkóztatásával” foglalkozik! A Fidesz vezérek jól élnek, a csóró cigányok és a csóró magyarok meg dögöljenek éhen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  7. nem kell tagadni a tagadhatatlant!
    feketén-fehéren ott van az eredeti jechte kép a neten!
    be kell irni a gugliba képek és orbán viktor oszt lehet gyönyörködni benne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  8. „Flórikám, te ne azzal foglalkozzál, milyen betű az, csak írd alá”, mit jelent ez a mondat ? Ez csak Floriánnak szól , vagy esetleg az egész cigányságnak ?
    Tudja valaki hogy Flórinak vannak olvasási nehézségei, vagy esetleg azt jelenti hogy azért mert valaki cigány már olvasni sem tud ? Ez az általánosítás nekem spec rasszistának tünik, még akkor is ha eredetileg ez a mondat pusztán azt akarta kifejezni hogy Florián csak a fidesz bábuja. Nem lehet egy etlen népről sem ilyen általános kijelentéseket tenni anélkül hogy meg ne sértene valakit. Azért mert a cigányság körében gyakoribb az írástudatlanság/iskolázatlanság mint más nem cigány magyarok körében, még nem jelenti azt hogy mindenki…
    Azt sem lehet mondani hogy az összes magyar komunnista vagy fasiszta, pedig jó sokan vannak mind a két fajtából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  9. Stáry Lórán

    Farkas Flórián a Fidesz dísz-cigánya,nagyszerűen mutatnak együtt a képen. Hogy meg lehessen különböztetni őket Orbánt sámlira állították. Azért tudni kell, hogy ki a főnök! Hiába színház az egész világ, hiszen a fityisz kormány cigány-politikájától nem fog jóllakni egyetlen egy roma gyerek se. Egyre kiszolgáltatottabbak lesznek és az elkövetkező időszakban várhatóak az éhséglázadások. Pintér belügyérünk már feni a kardját. Majd megmagyarázzák, hogy hiába ezek az emberek évtizedek óta nem dolgoztak, nem is akarnak, ezért kénytelenek kényszerítő eszközökkel élni. Ehhez a politikához a Jobbik adja a kottát és Orbánék játszanak belőle, hiszen még időben fel kell készülni a választások utáni koalícióra, nehogy lehulljon Viktorunk fejéről a korona.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  10. Ez a felcsúti kondás mindenkire csak a nyomorúságot hozta!
    A képet nézve, gondolom most a törpének az öröme határtalan, ö volt a legmagasabb ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Stáry Lórán
    Majd megmagyarázzák, hogy hiába ezek az emberek évtizedek óta nem dolgoztak, nem is akarnak, ezért kénytelenek kényszerítő eszközökkel élni.
    .
    Vannak még néhányan, akik ugyanannyit „dolgoztak”, azzal a különbséggel, hogy náluk van a kényszerítő eszköz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Hát én a Farkas Flórián és Orbán arca között nem sok különbséget látok, két cigány, csak az egyiknek jobb a fodrásza és kevesebb a haja .

    Nem akarok ismételni másokat csak gondolom nem árt ha többen megemlítik, hogy mindenkinek feltűnt.
    ———-
    Nem tudom megállni, hogy meg ne jegyezzem ismét, de Orbánnak azt a buta, leépült, eltorzult, unintelligens, gutaütött, kifejezéstelen arcát látva, fel kell tennem a kérdést.

    Ki irányítja ezt az országot?

    Orbán csak bábú lenne vagy ez a bamba, elbutult képű unintelligens ember valóban képes irányítani és gondolkozni??? A kutyám értelmesebben néz rám ha szólok neki.
    Az üzletbe láttam láttam plüss macit, több értelem csillogót az üvegszemében.
    A farmer nadrágomnak magasabb az IQ-ja.

    Képes ez az ember bármilyen szellemi tevékenységre, munkára???

    -
    Vagy tényleg egy ilyen intellektuális leépült, mini agyvérzéseken túllévő, szétgyógyszerezett, érzelem nélküli, sivatag lelkű, enyhén autista, pszichopata torzszülött, gyártási hibás pojáca kezében van tízmillió ember élete?
    ———
    Stáry Lórán
    2012. július 24. kedd
    08:36

    A sámli nyilvánvaló, elírtad előlem :-D

    Tudniillik a testarányokat, arc, fül, fej nagyság, stb. is nézni kell és ha Orbán ennyivel magasabb lenne akkor ezek nem stimmelnek.

    A Fidesz dísz-cigánya pedig nem Farkas hanem a sámlis Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  13. . Eagle
    .
    Nagyon egyet tudok érteni veled!
    .
    A kérdésedre én nem adhatok választ de hozzáteszem:
    .
    Igen!
    Ez az unintelligens, feleségverő, agresszív, gyógyszerfüggő pszichopata irányítja 10 millió ember sorsát!
    .
    Sajnálom azt a tényt, miszerint a Magyar emberek azon része mely hatalomra juttatta ezt a beszűkült látószögű, felcsúti disznókondást, most csak azon ténykedik, hogy hogyan tud életben maradni, azon nemzetrészen mely eddig is a terheket viselte.
    .
    Köszönjük neked akkori 2/3-ad!
    Reméljük elégedettek vagytok azzal a demagóg unortodox hablatyal mellyel a Fidesz táplál titeket!
    De míg ezen gondolkodik azon országrész, nem árt észben tartani, hogy a Fidesz vezetők az ország egyik leggazdagabb rétegéhez tartoznak!
    .
    Egyszer felelősségre lesz és kell vonni ezeket a hazaárulókat! És akkor Orbán és bűntársai mit mondanak? Mert ne higgye senki, hogy nem bűntárs, bűnsegéd az aki ezt szó nélkűl hagyta, segítette, bátorította …
    .
    Lesz még “érdekesség” …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  14. Ezek sohase lesznek (tenylegesen) felelosegrevonva addig, amig nem jon egy teljesen uj politikai elit. Szerintem az osszes eddigi kormanyt felelosegre lehetett volna vonni valamiert, megis meg egyet se vontak felelosegre ( Gyurcsanyt most bepereltek, de varjuk ki a veget… ), maximum az varhato, hogy beperelik, de vagy felmentik az illetot, vagy olyan buntetest kap, amibol semmi, vagy minimalis kara szarmazik csak ( peldaul penzbirsag, maximum 1-2 millios tetelben, de ez mar nagyon optimista )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  15. majomkodnak- ki kiváncsi egy közös képre, ez volt a max. Flórikától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  16. remélem nézték a mai híradót a kedves jogvédők….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. #
    salem
    2012. július 28. szombat
    18:41 Miért mi volt a ma esti híradóban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Hát…most soroljam,vagy linkeljek?Kicsi erre ez a kocka…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Bolgárt lehazugozta a hazug Balog 2013. április 8. hétfő | AN

Balog a cigányokat vádolja rasszizmussal 2012. december 8. szombat | AN

Jeszenszky találkozott a civilizációval 2012. október 31. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos