Ronai and Ronai
AMERIKAI

Balog a cigányokat vádolja rasszizmussal 2012. december 8. szombat 22:00 | AN

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Balog a cigányokat vádolja rasszizmussal

Budapest – Balog Zoltán “emberi erőforrás miniszter” folytatja a cigányok problémáinak ráolvasással történő megoldását. A kenetteljes szövegek mellett ezúttal is a kisebbséget vádolták saját nyomorával, amelyet Balog ezúttal kiegészített azzal, hogy “nemcsak magyar, hanem cigány rasszizmus is létezik”. Ezzel Balog a tagfelvételét is kérhetné a Jobbikba és a Betyárseregbe, amelyek szintén ezt gondolják. Kaja és munka nincs, nem is lesz, csak Keresztény Szakkollégiumi Hálózat van, ahol “alázatra” nevelik a roma diákokat.

Magyarországnak szüksége van egy olyan roma magyar középosztályra, mely az együttműködésben érdekelt – jelentette ki a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat konferenciáján az emberi erőforrások minisztere Berekfürdőn. Balog utalt arra, hogy nemcsak magyar, hanem cigány rasszizmus is létezik, amely a “konfrontációban érdekeltek” malmára hajtja a vizet, miközben rengeteg olyan magyar és roma van, aki segíteni akar egymáson. Balog ezzel a Jobbikhoz hasonló vádakkal illette a romákat, és ezúttal is őket tette felelőssé a kilátástalan helyzetért.

A Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat nem öntudatos polgárokat nevel, akik egyenrangú polgárai az országnak, és nem tűrnek semmiféle megkülönböztetést. Ez kiderült Orosz Atanáz görög katolikus püspök szövegéből, aki arról beszélt: “a szakkollégium roma diákjainak fontos szerepük lesz Magyarország jövőjének alakításában, hivatásukat azonban csak kellő alázattal lesznek képesek betölteni” – tette hozzá. A nagyegyházak a roma szakkollégiumból a többségi társadalommal és a tekintélyelvű vallási állammal szembeni alatt valókat képez, akik megtanulják, hogy meg kell hunyászkodniuk alázatosan, ha azt akarják, hogy emberszámba vegyék őket.

Az MTI híradása szerint a szakkollégiumi hálózatot fenntartó egyházak nevében Bölcskei Gusztáv református püspök a rendezvénynek otthont adó épület születésének történetét felidézve a megbékélés fontosságát hangsúlyozta. Fabiny Tamás evangélikus püspök köszöntőjében megemlítette: a több mint 70 millió hívet tömörítő evangélikus világszövetség idei hivatalos üdvözlőkártyáján egy magyarországi roma festőnek a cigányok vándorlását megjelenítő alkotása szerepel majd. Ha ezt megtudják a magyar romák, biztosan nagyon boldogok lesznek, és eszükbe sem jut, hogy Magyarországon elképzelhetetlen, hogy a televízióban roma bemondó legyen, ha mégoly tehetséges is, vagy egy cégben cigány legyen a főnök, és magyarok a beosztottak, mert a cigányt még takarítónak sem veszik fel. Az Orbán-kormány dicsőségjelentései csúcsokat döntenek, a hazudozással Dunát lehet rekeszteni, de a romák helyzete soha nem volt ilyen rossz, mint jelenleg.

Hogy a kép teljes legyen, felszólalt a romakérdésből király módjára élő, saját cigányságának elárulásából dőzsölő, megélhetési roma vezető, Farkas Flórián is. “Az utóbbi időben falak omlottak le a magyarok és a romák között” – jelentette az Országos Roma Önkormányzat elnöke, de arról nem tett említést, hol látta ezeket a leomlott falakat. Farkas Flórián áttörésként, a kormány és a cigányság példátlan közös sikereként említette, hogy romák százai dolgozhatnak társaik felemelkedéséért és további tízezrek családjuk megélhetéséért Magyarországon. Ha Farkas Flórián a közmunkára gondolt, ahova rabszolgaként viszik a romákat dolgozni, akkor megérett arra, hogy valamelyik közmunkás roma elbeszélgessen vele, vagy beállítsa maga helyett dolgozni annyi pénzért egy hétre.

“A rendszer összeért és jó az irány” – mondta a cigányság árulója: szorgalmazni fogja, az év végéig legyen kormányzati döntés a romaügyi tanács létrehozásáról, és kezdje meg munkáját a cigányságot segítő foglalkoztatási szövetkezet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 32 szavazatból)
Balog a cigányokat vádolja rasszizmussal, 4.0 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Hazugok, ha összefognak, mire is képesek??? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  2. Zsiga Marcell és Farkas Flórián összefogtak…….Ezt hívják bűnszövetkezetnek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  3. 47. ezer forintból meg lehet élni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  4. “Az utóbbi időben falak omlottak le a magyarok és a romák között” – jelentette az Országos Roma Önkormányzat elnöke, de arról nem tett említést, hol látta ezeket a leomlott falakat.” A cigányokra és a magyarokra is ráomlott a fal, a fidesz omlasztotta rá az emberekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  5. Ez a Lórika soha nem gondolkodik és még ennél is kevesebbet tesz. Sajnos,mert ha megszólal csak kárt okoz azoknak akiknek az érdekeit képviselni kellene . Pedig helyzetben van,csak nem tudja sok sok éve már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  6. Ennek is meg kellene vizsgálni a papírjait! Amilyen marhaságokat beszél,nem csodálkoznék, ha egy testvére megkínálná egy lapáttal.Fordítva ő is bekötve, mint a fideszesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  7. A hülyeség nem magyar privilégium.

    Farkas Flórián felzárkózott… (hi-hi)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  8. Nem tudom konkrétan ki írta ezt a cikket,de nagyon jó:)))
    Gratula!Balog Zoltán is roma,ha nem karolják föl annak idején Pesten,sose lett volna diplomája.Igen.A hazugsások csúcspontja,amit a szégyentelen,pofátlan roma megélhetési poltikusok állitanak.A tartós gazdasági,szociális,társadalmi problémahalmaz,nem etnikai kérdés elsősorban-hanem oktatás,képzés,vidékfejkesztés,integráció,stb.Nem lehet menni se Kanadába,elűzetve Franciországbol,Olaszországbol,itt kell éhendögleni 22500.ft szoc.segélyböl.Barbárország

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (25 szavazatból)
  9. Hazugságok tárháza..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  10. Csak ne lenne a Balog is Roma!

    Aztán meg ennek tetejében még valami lelkészféle is, hát nem semmi!
    Ebben az emberben is minden kellék megvan ahhoz, hogy kellően sötét és gonosz legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  11. balog gonosz, ezért nélkülözhetelen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  12. NaKI
    Ne mondj ilyet! Balog Orbán Viktor lelki, és szellemi vezetője. Valahol olvastam ezt a nyilatkozatát. ( azért olyan Orbán, amilyen)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  13. Tüske !
    *
    Vedd már észre, hogy a megfogalmazásod alapvetően rasszista.
    Azt állítod benne, hogy a cigányok nem magyarok; mert aki csatlakozik valamihez, v. valkihez, az máshoz tartozikk
    Vagy így is akartad ?
    Akkor egyszerűbb, ha mindjárt Orbalínitől idézel így: “… mi magyarok, megvédjük zsidó honfitársainkat…”
    Évekkel ez előtt . a Jobbik vezetője adott interjut az egyik kereskedelmi tévében, mikoris a riporter ki merte jelenteni illetve a mondatában Horváth Aladár polgárjogi harcost magyarnak nevezni. Erre V o n a (Zazrivecz) Gábor felcsattant, hogy . c s a k . m a g y a r á l l a m p o l g á r ,, d e . n e m . m a g y a r !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  14. Példátlan karriert futott be ez a Flóri.
    Nem csak cigányokat tart a markában. Az ő védőszárnyai alatt élnek és “tejelnek” neki a szolnoki cigányok, akiknek munkahelye 15 éve nincs, de luxus kocsikkal járnak.
    Ám most a Flóri szemet vetett az oktatásra is. Tette ezt már korábban is, de akkor – megfelelő “összeggel” félre állították, de nem kisemmizték.
    Két ember szövetkezett iskola alapítására, mert azt a cigányság segítése címszó alatt engedték.
    Sok pénzt tüntetett el Flóri, s azzal olyan sok ember sározódott be, hogy Göncz bácsink kegyelmet adott neki, majd a dokumentumokat titkosították.
    Közben a szolnoki iskolából sok mindent szeretett volna hazavinni, de akkor nem sok maradt volna az alapító igazgatónak. (Érdekes, hogy az ő életvitelére, gazdagodására, ellenőrzésére senki nem “pocsékolta” az időt. Hát nem furcsa?)
    Így hát megegyeztek.
    Az igazgató azt híresztelte, hogy “Kirúgta a Flórit, az pereskedhet, amennyit akar. Úgy sem ér el célt.”
    A Flóri meg – aki ismeri őt elképzelhetetlennek tartotta! – csendben maradt.
    Az alapítvány éves kiadásaiból az igazgató rendszeresen szép summát juttatott a Flóri zsebébe, és még maradt a saját céljaira is.
    Ebben segédkeztek a mindenkori kuratóriumi tagok, közöttük két szolnoki főrendőr.
    (Ja, az igazgató doktorija is megérne egy misét. Nyolc tanítványa – mondjuk sosem tanított az iskolában, mert az nem tanítás amit csinált – “felemelkedéséből” doktorált. Mennyi pénzbe kerülhetett, kiket vett meg?)
    Most Flóri több iskolára rátette a kezét. Ismét virul a szolnoki cigány oktatási és kulturális központ – amit a környéken lakók másnak hívnak. (Korábban is annak elődjén folyt szét a pénz. Több százmillió.)
    A cigányság felemelése szöveg csak maszlag.
    Flóri meg csak él és virul.
    A szolnoki iskolán (és a többin + alapítvány) keresztül ismét évi több tízmillióval könnyíti meg a költségvetést.
    Vajon kik és miért engedik, tűrik el ezt neki már sok éve?
    Talán nem is csak évi százmillióról van szó?
    Meddig mehet ez így?
    A cigányság, meg mint az “orránál vezetett” tűr és les.
    Mikor fog a visszafogott indulat robbanni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. Ez a roma nem igazi roma ! Ez egy sunyi kis tetu csupan a megelhetese szamit semmi mas! Szarik o a romakra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  16. Egyet értek azzal,hogy ,, Magyar az aki annak vallja magát.” De nem biztos,hogy vallásos az aki annak vallja magát. Máté 7/15. ,, Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól,akik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok,de belöl ragadozó farkasok.”
    /22. ,, Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram nem a te nevedben prófétáltunk-é,- – - ” 23 ,, És akkor vallást teszek majd nékik: Sosem ismertelek titeket: távozzatok tőlem ti gonosztevők.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  17. Ha Balogh és Farkas urak az érdekérvényesítő képességüket nem a saját, hanem roma honfitársaik érdekében fejtenék ki, nem lenne ilyen szerencsétlen helyzetben a honi cigányság. Bár nem ismeretlen dolog a történelemben amikor egy zsidó zsidózik, egy fekete bőrű niggerezik, egy roma cigányozik, egy pap paráználkodik gyerekekkel, egy demokrata önkényuralomra tör, stb. Egy biztos, az összes mind rusnya egy állat, egy sem való közösségi vezetőnek. Ezek nem szoktak természetes halált halni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  18. Igaza van Farkas Flóriánnak! Valóban falak omlottak le, mert ma már a nem roma emberek tömege is közmunkán tengődik. Csak attól tartok, hogy ez a teü nem erre gondolt, ha egyáltalán képes gondolkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  19. Kordon Blued!

    Egy viccet nem lehet túlterhelni definíciókkal.

    Mindent félre lehet érteni, ha valaki félre akarja érteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  20. Ez az irasom nem erre a cikkre reakcio, csak sajnos meg nincs errol hir a nepszavan.

    http://drmandler.wordpress.com/2012/12/09/kepzelt-nyilt-level-vona-gabornak-ilan-mortol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  21. Berekfürdőbe egy cigány nem lakik soha nem is lakott, innen is látszik a hozzá állásuk a politikusoknak, mit kerestek ezek a cigányok ott??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Csúcs rasszista az, aki a rasszizmust is faji jelzővel emlegeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  23. Kedves Balog Zoltán!

    Ha a magyar rasszizmus az “adjon isten”,
    akkor a cigány rasszizmus a “fogadj isten”.

    Neked sem ártana egy kis alázat:
    A tanárok nem akarnak dolgozni, a cigányok rasszisták, mi?
    Micsoda elb*sz*tt ország ez, pedig a munka élharcosa, egy református lelkész (hihi) ül a csúcsminisztérium élén. (Mint tudjuk, a református lelkészek nélkül az ország pikpakk összeomlana.)

    Önkéntes kiváló mérvadó, szégyeldd magad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  24. Sose felejtem el pár éve a farkas meg egy másik roma vezető beszélgetett a tévében,szó szót követett utána a másik megunta és a kamerába egyenesen belekérdezett” te ne haragudj tudod is ,hogy miről beszélsz”?. Nagyon tetszett és jól rávilágított a jobb oldali mellébeszélésre ,de hogy ezt saját etnikai társa tette fel neki az plusz pont………………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  25. A Baloghról meg ne is beszéljünk az ő politikai karrierje abból állt éveken keresztül ,hogy aszongya a rendőrökön nem volt szám 2006 a többi csak a jutalom a jól elvégzett szemétkedésért.Egyébként a Baloghnak meg a Semjénnek semmi köze a valláshoz egyházhoz emberi dolgokhoz ők csak mocskos férgek akik Orbán antikrisztusi küldetését segítik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  26. Farkas Flórián : ” szorgalmazni fogja, az év végéig legyen kormányzati döntés a romaügyi tanács létrehozásáról, és kezdje meg munkáját a cigányságot segítő foglalkoztatási szövetkezet.” Ja, persze, szorgalmazza, hogy ezekben a szervezetekben is ő és rokonai legyenek húsos pénzért vezetők. Na erről ennyit !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. hazugság amiről beszélsz florián sokat igértél a romáknak még annak ideén de csak a szavak voltak a tettek meg az ablakban nem minket kell hibáztatni hanem a magyar tőrvényt mert ha ojan tőrvények volnának mint egyes országokban akkor talán még volna kőz bisztonság és egyenlő eséjen minden embernek és szerintem minden ember meg érdemli azt az eséjt hogy meg probálja az életet de sajnos vannak ojan emberek akiknek a bőre szine sőtétebb mint a másiké tehát roma származásu és nem kapja meg az eséjeket nem magyarázkodok enyi magyarország ja és mit csinálna bárki is ha nincs mit enni ?nézi hogy a gyereke éhezik na hagyuk az egészet helooooooooooooooooooooooooooo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. magyarország az tényleg le fog maradni 1000 ével a tőbbi normális civilizált országoktol nem ér tudod menyit anyit sem hogy kőpjőn az ember egy nagyot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. egyet meg mondok magyarban nincsenek ugyan azok az eséjek mint mindenkinek sajnos de nem is lesz soha ezzel el mondtam mindent ja és tudjátok a cigány szo az mindig az asztalon fog maradni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Vona Karcagon nem volt rasszista 2014. március 24. hétfő

Emberi erőforrások a Hiltonban 2013. december 25. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos