Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szijjártó találkozik „ki a f*** az a” Meliával 2012. július 17. kedd 19:07 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szijjártó találkozik „ki a f*** az a” Meliával
Budapest/Washington – Amerikában is kezdődik a pávatánc, a diktatúra nemzetközi elfogadtatása, a konszolidáció kiterjesztése. Háromnapos látogatást tesz Washingtonban Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár azzal a céllal, hogy erősítse a szövetségi együttműködést az Amerikai Egyesült Államok és Magyarország között, valamint bemutassa az elmúlt időszak kormányzati döntéseit és azok eredményeit, közölte a Kormányszóvivői Iroda.
.
Szijjártó Péter kedden utazik Washingtonba, ahol tárgyalásokat folytat az Egyesült Államok külügyminisztériumának vezető munkatársaival, a régióval és a magyar ügyekkel foglalkozó befolyásos tisztségviselőkkel – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
.
A háromnapos látogatás során az államtitkár találkozik Marie Yovanovitch külügyminisztériumi helyettes államtitkárral, Tomicah Tillemann külügyi főtanácsadóval, Thomas O. Melia külügyi helyettes államtitkárral, a nemzetközi zsidó szervezetek vezetőivel, valamint a legjelentősebb tudományos intézetek irányítóival is.
.
Mint ismeretes, tavaly nyáron káromkodva fejezte ki nemtetszését Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, miután az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkára, Thomas Melia kedden bírálta a magyar alkotmányozást és az új egyházügyi törvényt.
.
Deutsch Tamás a Twitteren keresztül szólt be Meliának, aki a hét elején egy amerikai külügyi bizottsági meghallgatáson bírálta a magyar alkotmányozást és az új egyházügyi törvényt.
.
„Ki a fasz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?”, írta mikroblogján a Fidesz európai parlamenti képviselője.
.
Melia, a Freedom House nemzetközi jogvédő szervezet volt igazgatóhelyettese – aki egyébként a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján az akkor még demokratikus álarcban politizáló Fideszt segítette mint a budapesti amerikai nagykövetség munkatársa – arról számolt tavaly be, hogy jelenleg Magyarországon az alkotmányozási folyamat részeként a parlament sarkalatos törvények egész sorát fogadja el anélkül, hogy egyeztetne az ellenzékkel vagy a civil társadalom képviselőivel. Melia közölte, hogy arra kérik a magyar kormányt, gondolja újra a nemrég elfogadott egyházügyi törvényt, amely 14 egyházon kívül minden más vallási csoportot új regisztrációra kötelez, sértve ezzel a vallásszabadságot Magyarországon.
.
Szijjártó Péter tavaly ilyenkor még úgy reagált minderre, hogy leszögezte: senki nincs abban a helyzetben, akár Magyarországon, akár azon kívül, hogy megkérdőjelezze a „magyar emberek” akaratát. Külügyi államtitkárként most látogatásának fő célja, hogy „bemutassa az ország megújítása során hozott kormányzati döntéseket, tájékoztatást adjon azok eredményeiről, és erősítse a szövetségesi együttműködést a két ország között”. Kezdődik Amerikában is a pávatánc. Nemzetközi szinten próbálják elfogadtatni és konszolidálni azt a diktatúrát, amelynek alkotmányellenes törvényeit két év alatt erőszakkal nyomták le Magyarország torkán.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 20 szavazatból)
Szijjártó találkozik „ki a f*** az a” Meliával, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Csak nem ez a takonypolc fogja a Martonyi nyugdíjazásával támadó rést betömni??? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  2. Szájjártató épp olyan orbitális, gigantikus seggfej, mint Dajcstompi, szakadna a fejük a Führerük alfelébe!
    Milyen szép nap is lesz, amikor végre megszabadulunk ezektől a vérszívóktól, bélférgektől, és kigyógyulunk az ocsmány, undok orbáncból!
    Pezsgőt fogok puckantani rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  3. A4mutyis majd viszi a pofonládát, pávantáncol is egyet, oszt, ha nem értenek a szóból, akkor kioszt egy-két kokit, meg négy-öt sallert, oszt jónapot!
    Mindjárt helyre is állítja az ország imázsát!
    Állítása szerint ők a jövővel foglalkoznak! 1944. év előtti Kossuth tér az mitől a jövő, meg a Horthy-kultusz, valamiről lemaradtam, nem 2012-t írunk?
    Már annyira elbizonytalanítanak ezek a fidesznyikek, hol ezt mondanak, hol azt, ember legyen a talpán, aki ezt még követni tudja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  4. Ez a Szíjjártó be van oltva pofátlansággal.. Milyen eredményeket akar ő prezentálni?Amiket elítél a demokratikus világ? Nooormáááliiiis???
    Azt hiszi hogy ott is az M1 kamerája van, amibe szemrebbenés nélkül hazudozik?
    Vágja már pofán valaki, mert ez a tróger nem ért a szép szóból!
    Ha lehet magyar legyen, hogy érvényesüljön a magyar zemberek akarata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  5. Ez a kis mitugrász senkiházi gané Szíjjártó gyerek …
    Az öltönyében, melynek a zsebe a Magyar emberek pénzével kitömött, a családjától kapott starttal jár kell a világban és pofázik?
    Ezek hivatkoznak a népakaratra? Azon 52% Magyarra akik azt a hatalmat adták a kezükben mellyel a másik nyolcmillió honfitársuk életét tönkretették? Ez a senkiházi azt hiszi, hogy a határon kívül komolyan veszik azt amit a diktátoruk mondat velük?
    Még jó, hogy az agyalágyult Dajcs kint rondítja az életét a környezetének.
    De attól függetlenül látszik; Az Orbánc jól állja a szavát. Aki mellette van azt, így vagy úgy “segíti” habár ha belegondolok a Jobbikba, a kutyájába éppen most rúg bele … Nem mint ha bánnám őket! De ennél gerinctelenebb embert nem igen ismerek!
    A nemzet mit is várhatna ezektől!
    Amúgy Ma-Lac, pezsgőt én is bontok! De én már a hűtőben tartom!
    Minden eshetőségre és ha kell mindjárt kéznél legyen! Remélem mihamarabb pukkanthatom!
    Nem mint ha szeretnék inni, de az neves alkalmakat meg kell ünnepelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  6. K.S., nem vagyok “a parkett ördöge” típus, de esküszöm, táncra is perdülök, ha megszabadulunk ettől a nagy falkányi vérszomjas seggfejtől!
    (Hányat is kell még addig aludni?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  7. “Nemzetközi szinten próbálják elfogadtatni és konszolidálni azt a diktatúrát, amelynek alkotmányellenes törvényeit két év alatt erőszakkal nyomták le Magyarország torkán.”
    És ugye az alkotmányunkat is ellopták, pedig arra esküdtek fel.
    A hazaárulók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  8. Menjen csak a hujegyerek. Minél többet prezentál, annál jobban égeti a fideszt. Szerintem azert fogadjak őket, hogy legyen egy vicces napjuk. Képzelem mekkorákat rohoghetnek az amik ezen találkozók után: Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem.
    Itthon is minél többet szerepelni csak fiúk : annak többen jönnek rá, h mik is vagytok, és már várjuk a szavazofulkeket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  9. Arról is beszámolhatna ez a szerencsétlen szerencse vadász….., hogy ők lettek Európa GYILKOS KORMÁNYA, igen, ők, akik megvonták a diabetesesektől az inzulint és olyan elvárásokat támasztanak velük szemben, amelyek betartása sok esetben nem rajtuk múlik, mert hát sokoldalú betegség a diabetesz…….
    A rokkantakat, bányász rokkantakatat “rehabiláltatnak”, igen, orvos ismerősöm elmondta, meg van adva nekik hány főt kötelesek munkaképssé nyílvánítani!!!!
    Elszegényítették a magyar nép nagy részét, EZZEL IS ELDICSEKSZIK majd!
    Azzal is, hogy a világban az ÖNGYILKOSOK SZÁMA HAZÁNKBAN ÓRIÁSI! Azt is elmondja, hogy országunkból MENEKÜL EL A LEGTÖBB FIATAL a kilátástalanság miatt, az OKTATÁS, képzés, tanulás ellehetetlenítése miatt?
    Nem sorolom tovább, mert igen sok van ennek a szemét Orbán-oligarchiának a terhére, amit a magyar néppel megtesznek a kétharmadra hivatkozva, holott az össz lakosság szempontjából semmiféle kétharmaduk nincsen! Mocsok herék, akik visszaélnek a HATALOMMAL, SAJÁT MAGUKNAK MENTIK A MILLIÁRDOKAT! Lásd Orbán vekkeres, szélkakasnak a felcsúti fotballpálya, akadémia tulajdonát, háromnegyedrészt Felcsútat felvásárolta az egész családja számára, ott mindenki HÁNYIK TŐLE!
    Ő, ha ki ha ő nem, Orbán, az egyszemélyben döntő, kijelentő, polihisztor marha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  10. Ez a mitugrász mutatja be az alkotmányozást? Vigye el Szájer izégépét, amin a tákolmány készült.
    Az egyházügyi törvény? Megcsúfolása már a törvény szónak is ez a diszkrimináló jogszabály!
    Remélem, ez a bazári majmot kiosztják Amerikában. De úgy, hogy értsen belőle.
    Amikor visszajön, úgyis győzelmi jelentés lesz a lebőgéséből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  11. Én Melia helyében csak ennyit kérdeztem volna:
    Honnan a f***-ból jöttél, kisöreg?
    Ja, Hungary-ből? És hol a f***-ban is van az a Hungary?
    Európában? És te ki a f*** is vagy, kisöreg? Miniszterelnöki megbízott? Akkor üzenem Neked és a Dajcs gyereknek, hogy nem vagytok abban a helyzetben, hogy idegyertek hozzám kuncsorogni és azt hazudni ls proagálni, hogy nálatok még mindig demokrácia van, mert itt, az USA-ban senki nem akkora f***, hogy ezt a hazugságot megegye. Próbálkozzatok máshol, pl. Iránban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  12. Amerika, nem Magyarország.

    Itt lehet vigyorogva belehazudni a kamerába,
    a parlamentben az ellenzék szemébe,
    sajnos nem sok következményel jár.
    De mellényultak rendesen.
    Amerika, külügyestöl, kongrasszusostol, a legyegyszerübb
    választoig, többet tud a demokráciárol,
    mint ez a siker mámorban fetrengö banda fog élete végégig.
    Csak azt mondom, hadd menjen. Hadd mondja.
    Csak maguk alatt vágják a fát..
    Hajrá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  13. Jusef: teljes mértékben egyetértek. Amerika nem vevő a Fideszre, a hazugságokra, a kétértelmű válaszokra. Itt még a nagy tekintélyű amerikaiaknak is egyenes és világos válaszokat kell adniuk, ha bent akarnak maradni a politikai életben. Egy szaros, kétszínű, megállás nélkül hazudozó Fideszest meg fognak hallgatni – mindig meg kell hallgatni minden álláspontot – azután vagy szembe röhögik Szíjjártót, vagy ami még valószínűbb, az amerikaiak nem fogják véka alá rejteni a “különvéleményüket”.
    .
    Erről persze Orbán médiája hallgatni fog, esetleg az egészet győzelemként fogják beállítani – de ettől még nem lesz IMF kölcsön, sem amerikaiak magyarországi beruházása, sem egyéb használható eredmény.
    .
    Szíjjártót egyébként is “jegyzik” már, hiszen a sorozatos és cinikus hazugságait minden valamire való külképviselet, megfelelő értékeléssel, továbbította a kormánya felé. Az egészben az a borzalmas, hogy Orbánnak már annyi önkontrollja sincs, hogy ne egy ilyen teljesen lestrapált tetvet küldjön ki, az országot képviselni.
    .
    Vagy ami még rosszabb – üzenet ez az USA-nak: „Szíjjártó szintjén kezelünk benneteket”. Ami nem a leghízelgőbb álláspont a világ egyik vezető hatalma felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  14. „ki a f*** az a” Melia”
    -
    Iiiiigen, igen. Meg, ki a f*** az a tízmillió magyar választópolgár, ki f*** az az EU?

    Majd szépen fokozatosan megismeritek őket és senki nem garantálja, hogy ez a folyamat fájdalommentes lesz.

    -
    Ahogy én látom a dolgot Orbán mellet épelméjű emberek már nem, csak intellektuálisan leépült, modortalan, korlátolt és megjelenésükben is kellemetlen, visszataszító emberek tartanak ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  15. Remélem helyreteszi mindenszóvalártót úgy hogy elmegy a kedve a politikától :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  16. Egy, azaz több eredményt egész biztosan bemutathat Washingtonban szíjjártó. Azokat a többmilliárdos hasznot hozó szerződéseket, amiket az apja cége kötött a magyar állammal.

    http://www.tvarchivum.hu/?id=36835

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. Szíjjáró hiteltelen, Vasingtanbon mindent tudnak az Orbán rendszerről, a bemutatkozással már elkéstek, a magyarázkodásra pedig nem kíváncsiak. Egyébként is jelenleg inkább a belpolitika érdekli az amerikaikat és nem egy közép európai kicsiny ország diktatúrájának a nyomora. Maga a kinevezés és a kiküldetés is csupán a közpénz herdálása, hiszen Orbánék hiába fényezik rendszerüket, mert az napról napra újra oxidálódik és remélhetően mielőbb el is fog végleg rozsdásodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Orbán András Lajos

    Ezt a nyomoroncot fogadják az USA.ban kétlem………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. “Kydonna
    2012. július 17. kedd
    21:43 ”
    No meg Puskás öcsi relikviáit is bekebelezte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Csak remélni lehet, hogy ezt a szemét Szijjártót senki sem fogadja el partnernak, és nem ülnek le vele egy asztalhoz! Az utóbbi évtized legnagyobb diplomáciai hibáját követné el az USA!
    Már az hiba, hogy egyáltalán beléphet az államok területére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Hát nincs egy ember Orbán környezetében, aki szólt volna neki, hogy micsoda nemzetbiztonsági kockázattal jár a Nyalókát egyedül elengedni valahová??? Én a sarki kisboltba se küldeném le 10 deka krumplicukorért, mert félő, hogy egy mázsa krumplival jönne vissza…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Leslie G. Charteris

    Hányan foglalkoznak még külkapcsolatokkal és kommunikációval az Orbán kormányban? Ott van a szóvivők hada,Kovács Zoltán, most ez a “talpig férfi”. Dajcstompit kellett volna beválogatni, az egy érdekes találkozás lett volna Meliával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Horthy csak október 15. után lett rossz 2012. október 21. vasárnap | AN

Obamát aggasztja a kegyelem 2012. szeptember 2. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos