Ronai and Ronai
AMERIKAI

Józanon lett öngyilkos Kennedy felesége 2012. július 8. vasárnap 14:03 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Józanon lett öngyilkos Kennedy felesége
New York – Ifjabb Robert F. Kennedy felesége, Mary Kennedy három különböző antidepresszánst is bevett, mielőtt végzett magával, szeszt ellenben nem fogyasztott. Ez arra utal, hogy a „mosolytabletták” már nem hatottak rá, és józanul fontolta meg, hogy nincs értelme tovább folytatnia az életét.
.
Ifjabb RFK 52 éves felesége, aki férjétől elhidegült egy ideje, Trazodone-t, Desmethylvenlafaxine-t és Venlafaxine-t vett be, mielőtt végzett magával; a művi hangulatjavítók azonban valószínűleg nem éreztették hatásukat – vagy mert túl régóta élt velük, vagy nem várta be, hogy hassanak. A Westchester megyei halottkém által kiadott boncolási jegyzőkönyv megemlíti, hogy a halott szervezetében nem találtak alkoholt.
.
A felsorolt három antidepresszáns közül a második kettőnél előfordul, hogy a mellékhatások között megnövekszik az öngyilkosság iránti vágy.
.
Mary Kennedy ismerten régóta küszködött depressziójával. A családi ház mögötti csűrben akasztotta fel magát New York egyik külvárosában, Bedfordban még május 16-án. A halál beálltát egyértelműen az akasztás miatti fulladás okozta. A toxikológiai vizsgálatot a múlt hónapban végezték el, az eredményeket azonban csak most hozták nyilvánosságra.
.
Az asszony négy gyermeket szült a néhai Robert F. Kennedy szenátor fiának, az 1963-ban megölt JFK unokaöccsének. A környezetvédelmi jogásszal később fokozatosan egyre távolabb kerültek egymástól, 2010-ben a válópert is beadták, de az már nem érhetett véget.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 4 szavazatból)
Józanon lett öngyilkos Kennedy felesége, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Szomoru !
    /
    /
    Azert valszeg a depresszionak volt valami kivalto oka mert csak ugy azert nem szokik igy elhatalmasodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. Hát mit is tehetett volna egy vallásos katolikus családban szegény! Egy olyanban amelyik családot az USA okos népe elfogadta elnöki családnak, igaz, szinte minden tagja folyamatosan lesza..a a vallás előírásait, ittak, k..válkodtak, legfeeljebb talán meggyónták a bűneiket (ha nem felejtették el) egy arra alkalmas hallgatag pedofil papnak!
    Nemes asszony, nem bódulatban, hanem tiszta tudattal végzett magával.
    A legértékesebb tagja a Kennedy családnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. “Józanon lett öngyilkos Kennedy felesége” …. szóval segítettek neki. Szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. És ráadásul jómódú emberről van szó, akinek lehetett volna lehetősége “elmenekülni” a depressziót okozó tényezőktől. Akinek nincs semmije, az ezt (sem) teheti meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kollektív öngyilkosság Németországban 2011. augusztus 17. szerda | AN

Öngyilkos barátnők 2011. július 4. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos