Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül 2012. június 24. vasárnap 16:40

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül

Bevett, de még nem elismert gyakorlat, hogy a magyar kormány élesen elkülöníti a hazai és külföldi füleknek szánt kommunikációját, ezen belül pedig tovább finomít: mást a kínaiaknak, mást az amerikaiaknak, ami kiválóan működött volna háromszáz évvel ezelőtt, de a modern technika, a fejlődés, a tény, hogy Föld banán alakú, nos, mindez kicsit megnehezíti a kettős-hármas beszédet.

Nem baj, a nehézségek azért vannak, hogy legyőzzük azokat.

Fontos azonban, hogy tárgyalópartnereink tisztában legyenek vele, mit is gondolunk mi róluk, ezért aztán összeállítok egy világértékelést magyar szemmel, mintegy kulcsot adok a magyar lélek megfejtésével próbálkozók szemébe, természetesen mindezt magyarul és a magyar interneten.

Szomszédjainkkal vagyok a legkönnyebb helyzetben, mert közel vannak, hosszú, gyümölcsöző gyűlölködésben élünk velük több mint ezer éve, és ennek ők az okai.

A románok szőrös talpúak, gyakorlatilag barlangokban élő, ősemberek voltak, amíg mi hont nem foglaltunk, aztán elszemtelenedtek és elvették Erdélyt. Romániában annyi civilizáció található, amennyit a magyarok teremtettek, ha nem lenne Erdély, nem lenne Románia, csak egy lyuk a térképen, és ezzel ők is tisztában vannak.

Az osztrákok menők, hamarabb tudtak olvasni, mint mi, és bár ugyanazt gondolják rólunk, mint mi a románokról, alapvetően meghunyászkodunk, ha jönnek, leszámítva némi kardozást. Az osztrákokat tehát elismerjük felsőbbrendű népnek, de ezt nem hangoztatjuk, csak a közértben, amikor választunk a magyar és az osztrák bambuszkonzerv közül.

A szerbek, horvátok balkáni népek, szlovének nem léteznek, mint ahogy ukránok sincsenek, muszkák azok mind, csak úgy tesznek, mintha nem lennének azok, de minket nem lehet átverni.

A szlovákok tótok, elcsehesedett magyarok, nem érdemes velük foglalkozni, mert kevesen vannak és még sohasem győztek le minket háborúban.

Messzebbre tekintve fontos megjegyezni, hogy kétféle nemzet létezik Európában, mégpedig az alapján, hogy megszálltak-e már minket, vagy még nem, illetve, hogy van-e atombombájuk, mert az olyan, mintha megszálltak volna már.

A spanyolok, olaszok, portugálok, görögök, törökök a cigány népek, akikre az jellemző, hogy lusták és lopnak, a többiek pedig mind németek, és ugyan elvesztették a második világháborút, de ők csinálták a Mercédeszt, a Mercédesz pedig egy nagyon jó autó, ezt minden magyar tudja. Ezért is baromi nehéz megérteni, hogyan veszthette el Németország a világháborúkat, ha egyszer ilyen autót tud gyártani.

A svédek is németek és a hollandok is, ennek alaposabb elemzésébe most ne menjünk bele, mert túl messzire vezetne.

Vannak még a franciák és angolok.

Atombombájuk van, de különösebben nem abajgattak minket, leszámítva Trianont, amivel a franciák örökre leírták magukat, majdnem lecsúsztak a cigány népek közé, de Bretagne miatt nem lehetett. Bretagne-ban hideg van, és magyar értelmezésben a cigány népek mind meleg helyen laknak, nincs, vagy csak alig van bányászat, télen nem kell lovas szánon fát szállítani az erdőből, valamint délután sziesztáznak, ami a magyarok szemében a legnagyobb bűn, amit csak el lehet képzelni a rövid szoknya és az általános választójog mellett.

Az angoloknak királynőjük van, a gazdagok szép ruhában járnak és az arisztokráciájuk meglehetősen kiforrott, ami irigylésre méltó, szeretnénk mi is ilyen arisztokráciát, de elég lassan megy a felépítése az ismert okok miatt.

Mi vagyunk Mária országa.

Nagyon komolyan vesszük a katolicizmust, nem engedünk semmilyen kilengést, ha másról van szó, elítéljük az abortuszt, a házasságon kívüli szexuális kapcsolatot, a homoszexualitást, a kihívó öltözködést, a részegeskedést és a magyar nyelvű misézést, amennyiben viszont ezek reánk vonatkoznak, akkor rendben van.

Az amerikaiak messze vannak, de tiszteljük erejüket, viszont azt hisszük, hogy nem látnak idáig, ezért megpróbáljuk átverni őket. Mivel az AnimalPlaneten láttunk egy toporgó pávát, ezt az átverési kísérletet pávatáncnak hívjuk, pedig ornitológusok váltig állítják, hogy a felvételen látható madár azért toporgott, mert éppen szart. Ennyit a multikultúráról.

Fontos leszögezni, hogy minden eddig említett és nem említett népet alsóbbrendűnek tartunk, mert mi magyarok vagyunk, nagyon messziről (a vélemények megoszlanak a Szíriusz és Perzsia között) jöttünk a vad ázsiai puszták érintésével, elhoztuk a barbár Európának csodálatos nyelvünket, jellemünket és genetikánkat, nem beszélve szépségünkről.

Erkölcsi rendünk rendkívül szilárd és kikezdhetetlen, alapja, hogy a magyar érdek mindennél előbbre való, ezért más népeknek hazudni nem bűn, hiszen alacsonyabb rendűek, és csak azért vannak a bolygón, hogy nekünk jobb legyen.

Úgy teszünk, mintha magyarnak tartanánk a velünk élő romákat, zsidókat, moszlimokat és afrikaiakat, de csak hagyjanak minket magunkra, vesszenek minket egy kicsit szem elől, és majd megmutatjuk, hogy ki a magyar és ki nem az.

Most pedig küldjék a pénzt, köszönjük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (94 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +147 ( 165 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül, 4.4 out of 5 based on 94 ratings

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. Ez a napom sem múlik el nevetés nélkül, köszike!
    Kár, hogy mélymagyarék nem olvassák el, majd csak minuszolják, pedig dagadhatna a mellük….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +74 (90 szavazatból)
  2. Köszi, ez így ebéd előtt jól esett.:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (56 szavazatból)
  3. Kiváló cikk, Para ismét maradandót alkotott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (63 szavazatból)
  4. Na, a nyelvet leszámítva, minden rendben.
    Az egyszerűen csodálatos.
    30 éve magyarázom bükkfafejű szomszédomnak, hogy nem vettem várat, csak a kiscsaj várat, és a várt az nem két tt, nem tárgyeset, meg a vár és vár az két külön dolog, mert nem múltidő, de a múlt idő csak egy t, bár múltidő.Szóvak bonyolult.
    Nem érti a fafejű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (53 szavazatból)
  5. Héé !!
    Angol is csak német nem ?
    Hiszen szászok !
    Akkómeg az amcsik is.
    Azért tudnak jóautót gyártani.
    Jappánok is.Majdnem.
    ( Keletiszászok )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (37 szavazatból)
  6. A Sziriusz történet nekem is tetszik,de akkor Bamakóban is jártak a mieink még mielőtt elkanyarodtak Etelköz fele?Már megint összezavarodtam már a finn-ugorok ejtése is sok-volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (29 szavazatból)
  7. Segítség! Ezek után én nem tudom eldönteni milyen nemzetiségű vagyok. Volt örmény szépapám, dzsentri dédapám, egyik nagyszüleim Trianon után mindenüket Romániában hagyva átjöttek béresnek mert ők magyarok. Eddig én is azt hittem magyar vagyok. Közben kiderül illegálisan írogatok itt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (37 szavazatból)
  8. Megér 5 perc folyamatos röhögés egy nap nyafogást, vagy nem? Köszönöm!!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  9. Különösen az osztrákokhoz való viszonyunk telitalálat. De hát az egész. Így könnyebb lesz túlélni megint ezt a hetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (41 szavazatból)
  10. Nagyon jó egy kis vidámság, fonnyadó felfogásunk mellett. Köszöjük!
    .
    Törődünk is mink a pénzzel. Hiszen pénz a legkevesebb. Azért azok a
    nációk, akik nem is léteznek, küldjenek csak nekünk minél többet.
    Hiszen mi mindenkinél többet DÓGOZUNK, ezért megérdemeljük.
    De mindig jó azt tudni, hogy ennyiféle náció létezik. Legalább több
    lehetőségünk adódik megpumpolásunkra. No most is okosodtunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  11. Azért az a köszönöm a végén már egy kicsit erős volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  12. Mint Orbán Viktor magán fotósától tudjuk, a vezérnek van humorérzéke, így reménykedem, hogy ovi ezt olvasva , ugyanúgy nehezen tudja a röhögést abbahagyni mint én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  13. A baj csak az, hogy még nem tudta lefényképezni. :)) Orbán “humorát”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  14. A humor fényképésze .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  15. http://morgasjoga.blog.hu/2012/06/24/ki_a_gondos_szulo?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_06_24&utm_campaign=index

    Ki a gondos szülő?

    morgás joga 6.jpgCséfalvay Zoltán gazdaságstratégiai államtitkár szerint az, aki külföldön taníttatja gyermekét.

    Nekem egy fiam van, de nagy gondot fordítottam a nevelésére, ezért is vállaltam a külföldi taníttatás terheit. (HVG portré, 2012/25.sz.)

    Milyen útmutatást ad tehát az államtitkár a ma Magyarországon élő szülőknek? Aki nagy gondot fordít gyermeke nevelésére, az érettségi után útilaput köt porontya talpára és irány a nagyvilág valamelyik neves egyeteme, bármennyibe is kerül az. A magyar állami felsőoktatás eleve kihúzva, valamelyik magyar karon tanulás finanszírozása szóba sem jöhet egy gondos szülő esetében. Vajon miért? Mert olyan gagyi egy magyar, itthon nevesnek tartott egyetem egy fideszes államtitkár számára? Vagy szerinte már eleve nem lehet itthoni felsőfokú végzettséggel jól fizető állást találni? Vagy egyszerűen csak bizonyos körökben snassz akár egy ELTE vagy egy Corvinus is? A magyar diploma nem az igazi, magyar diplomával eleve nincs jó állás, nincs karrier?

    Kérdés, hány, önmagát gondos szülőnek tartó magyar választópolgár engedheti meg magának, hogy a kormánypárti példát követve fiát vagy lányát neves külföldi egyetemre járassa. A Harvard egy szemesztere vajon mennyibe is kerül? 5 millió? 7 millió? Esetleg 9 millió? A legtöbb magyar szülőnek teljesen mindegy, hiszen a „gagyi” magyar intézmények évi 800 ezres tandíját sem tudja kiperkálni, sőt, diákhitelt sem tud (akar) felvenni, hogy tovább növelje eladósodási szintjét. És nem is beszélve arról, hogy nemcsak egy gyermek sorsát kell lerendeznie a átlag gondos szülőnek.

    Cséfalvay azonban saját főnökének Baby boom terveit sem tartja önmagára és családjára irányadónak – neki egy gyermeke van, az is Oxfordban végezve „ma már egy londoni jogi cégnél ügyvédként dolgozik”. Tehát nemcsak átkos, a jelenlegi kormányzati felfogás szerint szükségtelen diplomát szerzett úgy, hogy nem írt alá 10 évet, hanem még haza sem jön, hogy itthon fizessen adót, alapítson családot, nevelje gyermekeit és váltsa valóra Matolcsy gyermekszám-álmát. Vajon Cséfalvay államtitkár is az a szülő, akire Orbán gondol, amikor mélyen érinti, hogy a magyar fiatalok többsége külföldön képzeli el a jövőjét? Vajon saját államtitkárát is sajnálja, hogy annak egyszem fia külhonba szakadt, nincs szülei mellett és kénytelen idegen tájon idegen nyelven boldogulni, álmait megvalósítani, vagy megveregette Cséfalvay vállát végre egy „igazi gondos magyar szülő” elismerése jeléül?

    És mi, földi halandók mint mondjunk, amikor még egy kormánypárti államtitkár sem hiszi azt, hogy gyermekére Magyarországon jó karrier és megfelelő életszínvonal vár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  16. a végéig én is azt hittem, hogy parabola – de az utolsó szót nem értem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  17. Há-há! Para, ez kibaszott jó volt! Köszi és maximális gratula! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (19 szavazatból)
  18. Esakkor meg a bejelentett alcsuti lakhelyu szuzmariarol nem is esett szo, pedig ha ez a sok cigany es nemet tudna ezt is, akkor kuldenenek tobb penzt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  19. Gyula Bognar, Jr.

    A Kínaiak, akik az óhazában laknak, vagy 1.4 milliárdnyi, kimaradtak, azok átértékelése most megy a matolcs és a viktor állandóan ezen dolgozik. A Fidesz kormány néhány tagja a múlt héten felfedezte Belső-Mongóliát is. Nem írta az újság, hogy belebotlottak vona néhány a Kádár korszakban kiküldött geologusra, akik a Gobi sivatagban rekedtek a törzseknél, miután a szovjet terepjáróik lerobbantak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  20. A cikkből:

    “Fontos azonban, hogy tárgyalópartnereink tisztában legyenek vele, mit is gondolunk mi róluk, ”

    -
    -
    A megfejtés valamint, hogy mi mit gondolunk szomszédainkról és a világról értékes információ lehet tárgyalópartnereink és a maradék világ számára, csak ahogy én látom a dolgokat éppenséggel senkit nem érdekel.

    Ha nem férünk a bőrünkbe lebombáznak, kisöpörnek minket és ennél többet nem vesződnek majd velünk.
    -
    Ezért engem, aki valamilyen érthetetlen antimagyaros okból elhatározta, hogy márpedig túlélő lesz, első lépésként jobban érdekel, hogy szomszédaink és a világ mi gondol rólunk, már azon felül, hogy alapvetően hunoknak azaz HUN leszármazottaknak tartanak minket, innen a név, HUNgary, HUNgária.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  21. javítás

    a világ mit gondol rólunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Nagyon jó volt, így elalvás előtt. De az a baj hogy ezt tényleg pontosan így gondolják nagyon sokan Magyarországon, ez nem fikció hanem a valóság. Azért is tart most ott az ország ahol, mert Alice csodaországban-szerű hozzáállása van a valósághoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  23. Úristen… :))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  24. “…muszkák azok mind…”
    .
    :)))))
    .
    - OK, két kiegészítés, mivel a helyzet ennél valamivel rosszabb, mint ahogy ebben a cikkben le van írva.
    .
    1,
    “…Az amerikaiak messze vannak, de tiszteljük erejüket…”
    .
    - Téves, kedves Imre, nagyon téves.
    .
    Az átlag magyar beteg irigységgel gyűlöli az Zusákokat, és meg van róla győződve, hogy a Zusákok egy semmi- senki, nincs is ereje, mert hogy kizárólag “belőlünk él” (mármint, belőlünk, magyarokból), meg egyéb kis népekből, de főként belőlünk. Elveszik a pénztet, meg a termálvizet, ezért.
    .
    A Zusákok ereje meg nincs is, mert mindig mást küld el a háborúiba (WTF???), pl. magyarokat, lásd irak, afg, stb, és amúgy is, zsidók irányítják titkos világszövetségben, meg a pénzük is kínánál van.
    .
    Amerikai nép pedig nincs is, mert az mindenféle lusta, beképzelt, nem dolgozó nagypofájú, főleg niggerek, latinok, pár rabszolgatartó fehér, és persze zsidók, így eleve nincsenek is.
    .
    Na, kb. ez az átlagmagyar koncepciója az amerikairól, tessék megnézni egyéb fórumokon, a sok marha állat miket kommentel.
    .
    2,
    “…mi magyarok vagyunk, nagyon messziről (a vélemények megoszlanak a Szíriusz és Perzsia között…”
    .
    - És mi van a Pleádokkal?
    .
    A magyar onnan származik, wazze!
    .
    Mert ez is egy elmélet, melyet magyarsztánban egyre többen vesznek komolyan, főleg az “ezoteriának” nevezett pszichopátia- halmaz hívői közül.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  25. wmitty

    Igazad van, helyes “mélymagyar” nyelvkönyv szerint a köszönöm szónak nincs értelme. A többes számban használt köszönjük is abszolút tartalmatlan nincs jelentéstartalma, mert ha mi igazán megköszönünk valamit abba a segítő legalább is belesántul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  26. wmitty
    Mit nem értetek ezen? Természetesen mennyországi valutában lesz visszafizetve (Isten fizesse meg), a kamat helyett megy a Köszönöm, amely egyébként a pénz megérkezésének nyugtázása is. Többre aztán ne is számítsanak a hitelezők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  27. :))))
    .
    Kicsit hiányoltam a cikkből azt a fennkölt szellemi látást, amellyel csak mi rendelkezünk ma és itt Európában.
    Ki az aki rajtunk kívül olyan bátor és elszánt, hogy országának példaképként országcsonkító, háborút vesztő hősöket, a hirdetett (keresztény) hittel szembenő tanítókat és egyházi vezetőket válasszon, és mindezt milliós befektetéssel, minden hazafiatlan ellenkezést félresöpörve szerte az országban szobrokkal, utcanevekkel stb. képviseltesse?
    Hát ilyen bölcseket csak e honban találni. A többi … itt körülöttünk azt hiszi, hogy a modern társadalom nem így működik. Na nem baj majd meglátja a sok szerencsétlen, hogy ki a férfi a gáton, vagy az árvízben – nyakig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  28. figyelő
    - nem vagy te egy kicsikét túl optimista? “Vízben” és “nyakig”???
    Jó ha az orrunk kilóg a pöcegödörből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  29. kekec
    Hát nem akartam azt írni, hogy sz@rban és fejbúbig mert egy finom lélek vagyok
    :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  30. Magyar árják vagyunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  31. @maradok
    2012. június 25. hétfő
    08:42

    Nem tudom, én nagyon sokat járom a világot ilyen a munkám, rengeteg külföldivel találkozom.
    -
    Általában két megjegyzést hallok magunkról, az egyik, hogy a magyar az gyülevész nép, egy keverék, nincs színtiszta magyar, a másik, hogy ázsiaiak vagyunk.

    Többnyire japánokkal szoktak egy kalap alá venni sőt egy japán író könyvet is írt arról, hogy közös a magyarság genetikai forrása japánnal, egy törzs volt, az egyik keletre indult a másik nyugatra. Ha jól emlékszem az író neve Matsumoto volt és egy magyar ismerősömtől kaptam kölcsön a könyvet, sose volt időm elolvasni.

    Annak ellenére, hogy a nevünk HUN, és Magyarország hivatalos neve mint írtam Hungária, a mindennapi életben nem igen hallottam, hogy a hunokkal azonosítottak volna minket. Általában a fent említett kettőt hallom, vagy Europát leszámítva, gyakran azt sem tudják kik vagyunk.
    -
    Mindenesetre amikor a külföldiek beazonosítanak minket sokszor elég meglepődök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  32. Gratula Para! Ez qrva jó volt! Ki kéne plakátolni!

    Nyugaton rohadtul lexarják, mi kik vagyunk. Nem vagyunk tényezők. Csak mi gondoljuk magunkról, hogy mi hugyoztuk a Golf-áramlatot. Lehet büszkének lenni mindarra, amit a múltban elértünk (feltalálók, Nobel-díjasok…stb.), de ez rohadtul nem érdekli az érettségiző diákot, aki éppen kihúz az országból, mert élhetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  33. Parakovi nem tudta/merte kimondani, mi megtesszük helyette (is): Mindent vissza! Erdély és Felvidék előtt (legelőször) az un. Burgerlandot! Mielőtt a soproniak fogják és átszavazzák magukat Ausztriához …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  34. De hagyjuk a külföldet! Itthon is sok mindent másként hívnak majd. Például a “vanília” helyett, mely idegen szó, a “háború” megy át a köztudatba, minthogy régi jelentését amúgy is elvesztette. A visegrádi cukrászdában tehát a fagylaltospult fölött ez lesz kiírva:

    Eper
    Puncs
    Háború
    Csokoládé

    Így fogunk élni. Addig, ezt a pár évet, ki kell bírni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  35. Látom, ma is kirügyezett az agyad.
    A nevetés gyógyít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. @ voisine
    - Jó napot! Van ília!
    - Pszt! Ácia van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. Nem tudok mást írni,csak azt,hogy nagyszerűen szórakoztam!Para,puszi!:-)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  38. Nem értem, hogy tudton ezen szórakozni, pláne nevetni!
    Ezek régóta ismert toposzok, Para csokorba fogta őket. Szörnyű végiggondolni ezt a tömény hülyeséget.
    Sírni kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  39. Azt hiszem, Girbegurbának igaza van.
    Para-Kovács nagyon “jópöfán” írta meg, amit megírt és éppenséggel szórakozni is lehet rajta, de véresen komoly, amit megírt.
    Értsétek meg végre “elvtársak”, hogy belepusztulunk, ha nem látjuk át. hogy miről van szó és a magunk helyén, a magunk környezetében nem tesszük meg, amit lehet. Ha mást nem, hát elmagyarázni, hogy az Unió-ellenesség komplett baromság és csak az oligarchákat segíti, hogy lenyúlják az uniós pénzeket. No és a többi, hasonló dolog. Para Kovács Imre nagyon szórakoztatóan írja le mindezt, de attól még tragédia, amit leír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  40. Prezsbiter


    Értsétek meg végre “elvtársak”, hogy belepusztulunk, ha nem látjuk át. hogy miről van szó és a magunk helyén, a magunk környezetében nem tesszük meg, amit lehet.” Én a saját környezetemben már korábban is írtam megteszek amit lehet, de
    akárhogy is nézem mi itt akik irkálunk kevesen vagyunk ahhoz, hogy a lakosság gondolkozását irányítsuk. Ráadásul, ha jól vettem le többen is külföldön élnek. Itt csak tömegesen lehet, különben nem érsz el semmit legfeljebb a Te szád fogják be. No és persze az enyémet is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  41. girbegurba,
    de hiszen potyog a könnyünk! Csak éppen sírva vigadunk. És közben azokon kacarászunk, akik ezeket hótt komolyan veszik. Nem “végig gondolják” á nem! Ahhoz ész is kellene.
    ten
    aki az ilyesmiben hisz, azt ugyan tényekkel és érvekkel nem fogod megingatni. Mert ő HISZ!És a hit hegyeket mozgat, de legalábbis arra alkalmas, hogy ne vegye észre tőle, ami itthon zajlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. Király!!!!
    Még, ha sírni lenne kedvem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. Para!
    Kalap mélyen, beszarás jó.

    Már föltettem, de ínyenceknek való:
    http://ladylee.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1121342
    Csak, h eldönthessétek a származási vitát, meg lehet újra röhögni is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Még annyit hozzátennék hogy mindenféle előítélet mások irányában azt rombolja legjobban aki hordozza ezeket. Nem is véletlen hogy a nagy világvallások mind azt hírdetik hogy bocsáss meg az ellened vétkezőknek is. A magyar nép egy jó részében nagyon sok negatív energia halmodózott fel. Ez sül ki most mindenfelé.
    Ez főleg önmagukat roncsolja, de egy bizonyos szint után már mások sem lesznek kiváncsiak rájuk.
    Én pl. személyesen több zsidó származású elég gazdag magyarul beszélő embert ismerek itt New Yorkban. Még két éve is rendszeresen mentek Budapestre, és szórták a pénzt mindenfelé. De már egy sem megy oda, mondták nekem hogy minek gazdagítsák azokat akik gyűlölik őket. És milyen igazuk van. Nekem sincs kedvem hazamenni már, egy ilyen Kövéres, Orbános, Vonás világba.
    Mellesleg itt Brooklynban is megvertek egy vallásos zsidót nemrég, az mindenhol lehet, csak maga a kormány nincs ezen a szinten, hogy nácikat temet újra, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  45. Innen,
    “Báthory Botond: A Szíriuszi király öccsének a fia. kozmikus filozófus, jelenleg 198 éves. ”
    Ez alighanem sajthuba. Helyesen: Báthory BoLond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Báthory Ödönke

    innen
    2012. június 25. hétfő
    23:59
    Húbazzz! Ez se lesz már hülye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Somszédainkról még azt is gondoljuk,hogy
    -a rácok ereiben kutyavér folyik
    -a kása nem étel,a tót nem ember
    innen
    Elolvastam a hivatkozott anyagot,remek,csak nem teljes.Hol van az Orbán nemzetség?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Rég nevettem sírva vagyis sírtam nevetve ilyen jót, csak úgy, magyarosan!
    No para. Vagy dehogyis!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Eagle hétfő 10.00
    Há me bunkók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. nagyon klassz irás. javaslom az elmélyedést Orbán jellemében és akkor had olvassunk egy ilyen irást Orbánról, a kisiskolás gyerekről majd a kamaszról gimnazistáról, egyetemista éveiről, mély hitéről, sicc…, aztán kemény munkás éveiről , a politikai pályája kezdetéről, párhuzamosan az 5 gyerekről, a 2 kocsiról és a 3 szobáról, a szeretőket meg elég megsaccolni. Aztán pár mondatot a szép családi életéről, ahogy egyengeti gyerekei sorsát. Ha netán valamikor is bántotta az asszonyt arról nem muszáj irni, legyen kiméletes a szerző.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos