Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül 2012. június 24. vasárnap 16:40

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül

Bevett, de még nem elismert gyakorlat, hogy a magyar kormány élesen elkülöníti a hazai és külföldi füleknek szánt kommunikációját, ezen belül pedig tovább finomít: mást a kínaiaknak, mást az amerikaiaknak, ami kiválóan működött volna háromszáz évvel ezelőtt, de a modern technika, a fejlődés, a tény, hogy Föld banán alakú, nos, mindez kicsit megnehezíti a kettős-hármas beszédet.

Nem baj, a nehézségek azért vannak, hogy legyőzzük azokat.

Fontos azonban, hogy tárgyalópartnereink tisztában legyenek vele, mit is gondolunk mi róluk, ezért aztán összeállítok egy világértékelést magyar szemmel, mintegy kulcsot adok a magyar lélek megfejtésével próbálkozók szemébe, természetesen mindezt magyarul és a magyar interneten.

Szomszédjainkkal vagyok a legkönnyebb helyzetben, mert közel vannak, hosszú, gyümölcsöző gyűlölködésben élünk velük több mint ezer éve, és ennek ők az okai.

A románok szőrös talpúak, gyakorlatilag barlangokban élő, ősemberek voltak, amíg mi hont nem foglaltunk, aztán elszemtelenedtek és elvették Erdélyt. Romániában annyi civilizáció található, amennyit a magyarok teremtettek, ha nem lenne Erdély, nem lenne Románia, csak egy lyuk a térképen, és ezzel ők is tisztában vannak.

Az osztrákok menők, hamarabb tudtak olvasni, mint mi, és bár ugyanazt gondolják rólunk, mint mi a románokról, alapvetően meghunyászkodunk, ha jönnek, leszámítva némi kardozást. Az osztrákokat tehát elismerjük felsőbbrendű népnek, de ezt nem hangoztatjuk, csak a közértben, amikor választunk a magyar és az osztrák bambuszkonzerv közül.

A szerbek, horvátok balkáni népek, szlovének nem léteznek, mint ahogy ukránok sincsenek, muszkák azok mind, csak úgy tesznek, mintha nem lennének azok, de minket nem lehet átverni.

A szlovákok tótok, elcsehesedett magyarok, nem érdemes velük foglalkozni, mert kevesen vannak és még sohasem győztek le minket háborúban.

Messzebbre tekintve fontos megjegyezni, hogy kétféle nemzet létezik Európában, mégpedig az alapján, hogy megszálltak-e már minket, vagy még nem, illetve, hogy van-e atombombájuk, mert az olyan, mintha megszálltak volna már.

A spanyolok, olaszok, portugálok, görögök, törökök a cigány népek, akikre az jellemző, hogy lusták és lopnak, a többiek pedig mind németek, és ugyan elvesztették a második világháborút, de ők csinálták a Mercédeszt, a Mercédesz pedig egy nagyon jó autó, ezt minden magyar tudja. Ezért is baromi nehéz megérteni, hogyan veszthette el Németország a világháborúkat, ha egyszer ilyen autót tud gyártani.

A svédek is németek és a hollandok is, ennek alaposabb elemzésébe most ne menjünk bele, mert túl messzire vezetne.

Vannak még a franciák és angolok.

Atombombájuk van, de különösebben nem abajgattak minket, leszámítva Trianont, amivel a franciák örökre leírták magukat, majdnem lecsúsztak a cigány népek közé, de Bretagne miatt nem lehetett. Bretagne-ban hideg van, és magyar értelmezésben a cigány népek mind meleg helyen laknak, nincs, vagy csak alig van bányászat, télen nem kell lovas szánon fát szállítani az erdőből, valamint délután sziesztáznak, ami a magyarok szemében a legnagyobb bűn, amit csak el lehet képzelni a rövid szoknya és az általános választójog mellett.

Az angoloknak királynőjük van, a gazdagok szép ruhában járnak és az arisztokráciájuk meglehetősen kiforrott, ami irigylésre méltó, szeretnénk mi is ilyen arisztokráciát, de elég lassan megy a felépítése az ismert okok miatt.

Mi vagyunk Mária országa.

Nagyon komolyan vesszük a katolicizmust, nem engedünk semmilyen kilengést, ha másról van szó, elítéljük az abortuszt, a házasságon kívüli szexuális kapcsolatot, a homoszexualitást, a kihívó öltözködést, a részegeskedést és a magyar nyelvű misézést, amennyiben viszont ezek reánk vonatkoznak, akkor rendben van.

Az amerikaiak messze vannak, de tiszteljük erejüket, viszont azt hisszük, hogy nem látnak idáig, ezért megpróbáljuk átverni őket. Mivel az AnimalPlaneten láttunk egy toporgó pávát, ezt az átverési kísérletet pávatáncnak hívjuk, pedig ornitológusok váltig állítják, hogy a felvételen látható madár azért toporgott, mert éppen szart. Ennyit a multikultúráról.

Fontos leszögezni, hogy minden eddig említett és nem említett népet alsóbbrendűnek tartunk, mert mi magyarok vagyunk, nagyon messziről (a vélemények megoszlanak a Szíriusz és Perzsia között) jöttünk a vad ázsiai puszták érintésével, elhoztuk a barbár Európának csodálatos nyelvünket, jellemünket és genetikánkat, nem beszélve szépségünkről.

Erkölcsi rendünk rendkívül szilárd és kikezdhetetlen, alapja, hogy a magyar érdek mindennél előbbre való, ezért más népeknek hazudni nem bűn, hiszen alacsonyabb rendűek, és csak azért vannak a bolygón, hogy nekünk jobb legyen.

Úgy teszünk, mintha magyarnak tartanánk a velünk élő romákat, zsidókat, moszlimokat és afrikaiakat, de csak hagyjanak minket magunkra, vesszenek minket egy kicsit szem elől, és majd megmutatjuk, hogy ki a magyar és ki nem az.

Most pedig küldjék a pénzt, köszönjük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (92 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +146 ( 162 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Magyarni rendületlenül, 4.4 out of 5 based on 92 ratings

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. Nagyon super!!!!!!!!
    Qúrva jó a pávatánc: “…a felvételen látható madár azért toporgott, mert éppen szart.”
    Gratulálok Para!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos