Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán már a pornóban is plagizál 2012. június 2. szombat 6:48 Forrás: AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán már a pornóban is plagizál

Budapest – Néhány hónappal ezelőtt még bizonyosan azt írtuk volna, hogy megdöbbentünk Orbán Viktor pénteki mondatain. Ma már ez a megfogalmazás nem állja meg a helyét, a miniszterelnök nem tud olyat tenni, mondani, ami csodálkozásra késztetné az ő népét. Olyat, amitől bárki is csodálkozva vonná össze a szemöldökét, és fülorvoshoz rohanna, hogy biztosan jól hallott-e.

Orbán Viktor ugyanis szemmel láthatóan nem mindig ura a szavainak, külső megjelenése zilált, személyisége szétesett. Most pénteken is meglehetősen zavarosra sikeredett, amit mondott a középosztályról. Pontosabban arról, hogy a középosztály, mint olyan, nem létező fogalom. Középrétegek vannak, középosztály nincs.

De azért mégis csak kell lennie valahol. Ha máshol nem, a fülledt erotika hímes mezején. Az pedig különösen jó érzéssel tölt el minden magyart, hogy olyan miniszterelnöke van az országnak, aki nem csupán a demokrácia és a gazdasági élet, de a pornó területén is otthonosan mozog.

Ezt mondta ugyanis Orbán Viktor pénteken: „a középosztály olyan, mint a pornó, nehéz lenne pontosan definiálni, de aki látja, az biztosan tudja, hogy ez az.”

Nekünk erről inkább egy Orbánnál autentikusabb személy, Woody Allen mondása jut az eszünkbe. „Még hogy a szex gusztustalan? Csak akkor, ha jól csinálják.”

Woody Allen legalább saját forrásból dolgozott. Szemben Orbánnal, aki már egy nem túl szellemes pornós hasonlatot sem tud magától kitalálni. Mert az általa használt idézet eredetileg nem tőle, hanem Potter Stewart amerikai főbírótól származik. A főbíró úr ugyanis egy 1964-ben elmondott beszédében szó szerint ugyanazt mondta, amit Orbán Viktor most, 2012-ben.

Nem véletlen, hogy amerikai forrásból lopott Orbán, a Fidesz már hosszabb ideje kap tanácsokat az amerikai George E. Birnbaumtól és Arthur Finkelsteintől, akik rendszeres vendégek Budapesten. Havonta több tízmillió forintjába kerül ez a magyar adófizetőknek, de ne legyünk kicsinyesek, egy jó mondat minden pénzt megér.

Persze, ha a forrást megjelölte volna a miniszterelnök, akkor azt mondhatnánk, hogy a mondat zavaros volt ugyan, de legalább valamennyire eredeti. Így csupán egy forrásmegjelölés nélküli, pornós plágium.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +35 ( 35 szavazatból)
Orbán már a pornóban is plagizál, 4.9 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Igen remek mondat, mellé téve azt, hogy “alulról nyitottnak ” nevezte minap a középosztály szemünk fénye!
    Tényleg remek érzés, hogy mindenben toppon van a miniszterelnök, de mit szól ehhez a KDNP?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  2. Ennek az állatnak teljesen szétesett a tudata…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  3. még jó hogy ért a pornóhoz……hiszem ő maga is
    egy jó nagy férfi nemiszerv……

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  4. Gyula Bognar, Jr.

    Sajnos ismétlésekbe kell bocsátkoznom. Magyarországnak az én ismereteim szerint csak egy ilyen nagymérvű beképzeltséggel rendelkező idióta bűnöző jutott uralomra, Szálasi. Tudásban, a külpolitikai hozzáértésben azonban A Viktor messze alulmarad akárkivel szemben még Világviszonylatban is.
    A pávatáncot pedig járja egy ketrecben, valamelyik börtönben. De addig is seprű kellene a fenekébe, csak akkor nehéz lenne mindenkinek nyalizni ott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  5. Azért ez a pávatánc sztori nem akármi volt. Ezt a pávatáncot nemcsak az EU-ban, hanem nekünk is eljátssza ez a sosem hazudó, csavaros eszű Lúdas Matyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  6. „Még hogy a szex gusztustalan? Csak akkor, ha jól csinálják.”
    .
    Biztos, hogy ez a fordítás pontos?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Tehét a középosztály úgy első ránézésre nem látszik Orbán szerint sem, vagyis már nem létezik.
    Teljesen világos, marad a másik kettő: A néhány száz tehetős és én, a csőcselék.
    Szépen haladunk az időben vissza, de ha lúd, hát legyen kövér!
    Én meg sem állok 1917-ig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. Pár napja hazám nem csupán a tízmillió fociszakértő, de a tízmillió elmeorvos országa is lett. Csak, amíg a fociról rendre eltérőek a vélemények, utóbbi megállapítások egységesek. Leszámítva azt a pár agyhalottat, akik Orbán első szavára elindulnának strandpapucsban elfoglalni az Antarktiszt. Vagy betanítanák a pirézeknek a székely himnuszt. Ilyesfajta utasításokra talán nem is soká kell várniuk, mert szakadatlan fejlődésünket, győzelmeink sorát, és a kedves vezetőt figyelve biztosan csiszolódnak már új tervek.

    “Az orvosnak mindig bevallom, hogy amióta abban a helyzetben vagyok, hogy nem tudok beszélni, mert hiszen ahhoz képest, hogy milyen rossz állapotban vagyok, lábon járok, de ez nem teljesen veszélytelen, mert nekem olyasmit is kell mondanom, amiért felelek. (…) És én, törvényesen nem vagyok bíróság elé állítható, mert súlyos beteg vagyok, az dokumentálva van, csak nem nálam, mert az orvosi titoktartás kötelező. (…) és ezt nem is csinálhatja meg senki, hogy ahhoz hozzányúlni, aki beteg /nem beszámítható/, mert az felettesre, meg mindenkire kötelező, a páciensre is. (…) Tehát a lényeg az, hogy az orvos nekem azt mondta, hogy felelős dolgot nem tudok mondani…”

    (Mindezt persze nem Orbán mondta, hanem Kádár János, hírhedt utolsó beszédében. Tartalmát, összeszedettségét tekintve azonban ma is megállná a helyét bármely közmédiumban vagy konzervatív konferencián. Biztosan nem is véletlen, hogy eszembe jutott előkeresni… Tudom, persze, nem volt szép tőlem.)
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=555729

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  9. egyébként meg: plagizálunk, plagizálgatunk? Forrás megjelölése nélkül? De persze ez csak erre a pornózásra illik. Mert a többi originál Orbániáda.
    A világon nincs még egy ilyen hülye, akitől ilyesmit le lehetne nyúlni.
    Ehhez képest még Kim Dzsong Un is mérsékelt és realista!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. “George E. Birnbaumtól és Arthur Finkelsteintől,”
    No ezek se goj motorosok.
    A zsidók csak akkor büdösek a fidesznek, ha nem az ő seggét nyalják.Mint a komcsik.
    Kertész Ákostól meg elvették a díszpolgári címet.
    Orbán bárkivel összeáll, ha az érdeke úgy kívánja.Nem finnyás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  11. Kecskeméti Károly

    Amennyiben eltekintünk attól az egyre nyilvánvalóbb ténytől, hogy kétéves országlása részleteiben és egészében is szétrohasztja az országot, be kell látnunk, ov. az egyik legszerencsésebb honfitársunk.
    Bizonyára tervezte, de remélhette-e komoly eséllyel huszonöt évvel ezelőtt, hogy nem csupán kormányzója lesz az országnak, de falujába hozza a Puskás Futball Akadémiát, ultramodern stadionnal?!
    És mekkora szerencséje, hogy sikerült ilyen kiváló társakat, szövetségeseket találnia a Nagy Műhöz, nem beszélve a páratlanul könnyen manipulálható közönségről.
    Sugárzik róla a boldog megelégedettség! Érthető! Ritka szerencséjű ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  12. A szerencse még az ő esetében is forgandó! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  13. Amikor láttam a csütörtöki pávatáncát a nagy vezérnek azt hittem hogy valami kabaréban lép fel,de amikor rájöttem hogy ez nem vicc,akkor az jutott eszembe ez noooormális?nyiltan kimondja ,hogy packázik az euval hogy téveszti meg őket,és sajnos igaza van abban hogy az eu.vezetői mind tehetségtelen senkik,abban az esetben ha ezek után még szóba állnak vele akkor tényleg azok.Ez a beszéd nem volt vicces,inkább nagyon szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  14. Ez a híres-hirhedt beszéde urunknak, nemcsak nemcsak hiteles korkép, de bizony hiteles KÓRKÉP is róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  15. Agyára ment a “fülkeforradalom” és a “szabadságharc”!!
    Csak az a baj, hogy már nincs kedvem röhögni rajta!
    Látszik, hogy egyre idiótább. Már nem csak a kinézete de a beszéde is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  16. Kettő megállapításom van az eset kapcsán :
    -
    1 : Dejó hogy ide járok ! Így -szerencsére- nem kell megnéznem az efféle ” performance” – okat a Magyartévében , mert állandóan több forrásból is értesülök arról hogy mik voltak. ( Hányás nélkül kapom meg a valós híreket )
    -
    2 . Úgytűnik Abony úr levette kezét Mosthatalmonlévőnkről , mert ha még mindig ő lenne a PR-főnők , ekkora böszmeség nem hangozhatott volna el.
    ( A helyzet az hogy az amerikai -kissé nyers- politikai humort nem lehet alkalmazni egy más identitású nép szélesebb rétegeire. De jólvan ez így. Had menjenek a dolgok a maguk sorscsapás-szerű pályájukon.)
    -
    3 : Egy olyan ember , akibe csipetnyi humorérzék sem szorult , ne próbáljon humorosokat mondani szélesebb közönség előtt , hacsak nem akarja hogy röhögjenek rajta …../ Géjjza legújabb álságos jótanácsa a ” stand-up comedy ” műfajában tipródók számára /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  17. proaktivnak
    Is sex dirty? Only if its’ done right.
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. if it weren’t for pickpockets, i’d have no sex life at all.
    Ezt nem tudom ki mondta, de a Ti tüntetéseitekről elnézegetett képek alapján ( pl. pedagógus tüntetés mosolygós arcai…és egyéb performaszok) igen intenzív életet élhettek és gerjedtek a zsebtolvajokra :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  19. Nyugger, sok ++++++++++++++++++
    Az EU-ban biztosan olvassák ov újabb agymenését, meg a nagykövetségeken is. Ezeken a helyeken biztosan nem nevetnek rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Proaktiv:
    NE keress már a csomón kákát , itten mindenki tudja miről van szó , mindenkinek megvan Woody Allen hallhatatlan mondása , akár több féle fordításban .
    Nem nyelvtanórán vagyunk , nemgyőzőm hangoztatni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. tegnap kivettem azt a pornót, amikor Semjén leszopja Orbánt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  22. nyugger
    2012. június 2. szombat :
    .
    - Asszem, ennek hatására azonnal esett a forintárfolyam a keményvalutákkal szemben, a font esetében ez 3 ft volt egy este alatt.
    .
    Amikor ez a mocskos állat, vagy valamelyik kitartottja kinyitja mocskos pofáját, és ráokád valami szennyet a világra, mindig ez történik. Figyeljétek meg.
    .
    Viktor., te mocskos viktor… mindezért kötél járna neked, tetves családoddal, és politikai prostituáltjaiddal együtt… kár, hogy ez nem fog megtörténni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  23. Tisztelt ellenzéki pártok! Civil mozgalmak!

    Valaki elkezdhetné már Orbán és az összes valamit is számító hasonló hülyeségeiket begyűjteni és DVD-n kiadni, vagy akár ismeret terjesztő anyagként osztogatni! Szívesen adakoznék a megvalósítása érdekében!
    Tudom nem igazán férne rá egy DVD-re!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  24. Tokaj hím vesszeje csak tudja hogy mi is a pornó !! De ha nem én elmondom neki hogy KURVA NAGY ÖSSZEVISSZASÁG VAN “MUNKÁJUK ” NYOMÁN !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Eldrad
    Lehet, hogy hosszú idő, de sose lehet tudni.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Azért jó, hogy nincs devizahitelem. Részvétem nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Ha van abban a BŰNSZÖVETSÉGBEN” valaki ép ésszel(?) , akkor itt az ideje bemutatni a vezér hiteles zárójelentését Graz-ból vagy akárhonnan !! Ez lenne az ország érdeke !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  28. Kedves Vezetőként Szeretett Vezérünk nagyon jól csinálja, amit csinál! Csak ily módon vélhatott “globáli celeb”-bé! Ha ha nem “un-”, hanem “ortodox” módon vezetné az országot, ugyan, ki törödne egy 10 milliós néppel? Így viszont nev közismert lett az egész kulturvilágban!
    Dagad minden magyar kebel, hogy testvérvárosi szinten Budapesthez csatolták Pekinget, tehát Peking Budapest elővárosa! (Nem csináltak lehetetlent, hiszen Petőfi már megírá: “India Franciaországgal határos…”)
    Orbán “humoráról”. Egyáltalán nem humoros, mert nem a szöveg nevetésre ingerlő, hanem a szövegelő!
    Ez kell a magyarnak! – pornóval magyarázni! Ezek szerint mégis csak jó politikus Dajcs (csak így, magyarosan) Tompika is a twitteres beírásaival!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Azért az megdöbbentő, hogy a hallgatóságából senki nem szólal meg elítélően!
    Nem bántja egyiküket sem, hogy ez az eszement ilyen ócska szöveggel kábítja őket? Normális ember ilyen összefüggéstelen beszéd hallatán feláll, és távozik…
    Ennyire be vannak rezelve ettől a mitugrásztól?Vagy függőségi viszony van a mindent benyelnek, és a dotáció között?
    Az országra senki nem gondol közben?
    Tiszta szégyen! Szégyenlem, hogy ennek a kicsi országnak csak ilyen debil vezetőre tellett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  30. Tehát Strongeurope-man szerint a hazai középosztály Európ ringyaja :
    Felülről Brüsszel szopattya , alulról meg , ( ahol teljesen nyitott ) a külvárosi fiatalok és házmester-nyilas-képződmények ß@ßogattyák.
    EZ a mai Hungaropornó hehehehehehehe .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. Aszongya Orbán, hogy: „„a középosztály olyan, mint a pornó, nehéz lenne pontosan definiálni,…”
    Tény, hogy definíciót elég sok mindenre nehéz találni (két lábon jár, csupasz, … és… laposkörmű…). Még magára a definícióra se volna könnyű definíciót találni.
    Már a definíciókban felhasználható elemek kérdésében valamivel könnyebbnek látszik a dolog.
    Pl. az „idióta kártékony politikus” definiálásához Orbánt valahogy felhasználhatónak érzem. Lehet, hogy ő egymaga kitenné a keresett definíció nagyobbik felét.
    .
    A szavazóit pedig a „sötét tömeg” (nem a „sötét anyag”!) definiálásához. De itt Kertész Ákos már elvégezte a munka nehezét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. És ez egy miniszterelnök.Szavai minősítik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Azért azon is el lehet egy kicsit elmélkedni, hogy e Pápai mélységig katolikus elkötelezettségű félkegyelműnek miért pont a pornó jut eszébe az anonim középosztályról!
    Lehet őszentségével meg kis családjával ezt a kultúrát szívták és szívatták magukban Vatikánba!?
    Azé ez tán meg kéne gyónni is, de ki fogja feloldozni!?
    Ped Ofélia nővér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Geyza
    2012. június 2. szombat 16:42
    Na igen! Most, hogy sikerült így leminősítenie azt az 1-2 millió magyar állampolgárt, nem is értem, hogy a vérig sértett nagymagyar embereknek miért nem sikerült felgyújtani a tévészékházat, miért nem vonulnak az Andrássy úton, és miért nem építenek barikádokat a Ferenciek terén, meg az Emkénél. Vagy netán most is orbán válogatott csapatában játszanak a gyújtogatók? Esetleg véletlenségből a mostani TEK jól fizetett főemberei szervezhették a háttérben a 2006-os zavargásokat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  35. commandante! Szívemből szólottál!++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. gusztavnagy
    2012. június 2. szombat
    13:43
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Nem felejtem el, hogy Orbán azt hazudta, hogy nem fog össze Torgyánnal.
    Nem felejtem el a mondását, hogy csuhások térdre.
    Nem felejtem el, azt mikor azt mondta az unión kívül is van élet.
    Nem felejtem el, hogy fél évig lebegtették a sportminisztériumot, mert várta a kijelölt gazdáját.
    Nem felejtem el Juszt László és Bolgár György leradírozását.
    Nem felejtem el a beígért 400 % egészségügyi béremelést.
    Nem felejtem el Simicskát (alanyi jog hülyének lenni) és cégeit.
    Nem felejtem el, hogy pályáztatás nélkül építtettek autópályát.
    Nem felejtem el, hogy 600 km autópályát ígértek és ötvenet sem építettek.
    Nem felejtem el a megfigyelési ügyet, még ha titkosították is az anyagát.
    Nem felejtem el Kaya Ibrahim-ót, Josip Tot-ót, Schleht Csabát.
    Nem felejtem el a Nemzeti Színházat és a Gödröt.
    Nem felejtem el az öreg mama kézcsókját.
    Nem felejtem el a négyes metró szerződés felrúgását.
    Nem felejtem el a nem Fideszes önkormányzatok kiszárítását.
    Nem felejtem el, hogy tették nézhetetlen öntömjénezéssé (milliárdokból) a magyar televíziót.
    Nem felejtem el Schmidt Mária fenyegetőzését az oldalfegyverrel.
    Nem felejtem el Kövér László felszólítását a kötéllel kapcsolatban.
    Nem felejtem el a Millenáris haletetőjét, a karfákat.
    Nem felejtem el a hordozható Toi-toi WC-ket.
    Nem felejtem el az udvari cipész kitüntetését.
    Nem felejtem el az edző diplomata-útlevelét.
    Nem felejtem el, hogy azt mondta az ellenzék nélkül is működik a Parlament.
    Nem felejtem el, hogy azzal kezdték a kormányzást, hogy dobjuk el a telefonkönyvet.
    Nem felejtem el, hogy úgy kormányoztak, hogy nem engedtek parlamenti jegyzőkönyvet írni.
    Nem felejtem el, hogy mertek nagyot álmodni, 7 % fejlődést ígérve.
    Nem felejtem el a főtisztviselői kar kinevezését és bebetonozását (pl. Járai, Polt).
    Nem felejtem el, hogy azt ígérték, hogy felére csökkentik a vállalkozók TB terheit, (ehelyett bevezették az egészség biztosítási járulékot, így ugyanannyit kell fizetni, mint előtte).
    Nem felejtem el, a söralátétre írt adó bevallást.
    Nem felejtem el, Az IMF összehasonlítását egy kócerájjal.
    A teljesség igénye nélkül most hirtelen csak ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  38. stefán!
    + a korona úsztatása Esztergomig, és vissza.
    + az “Ezüsthajó kft.-nek juttatott százmilliók.
    + az orbán gyerekek terepjárós testőrpesztrája.
    + az elvesztett választás első fordulója után haveroknak kiprivatizált 12 Állami Gazdaság.
    + a vissza nem téritendő Széchenyi hitel Kovács Kokó nemzeti boxoló éttermére.
    … … … … … …
    Hosszú a lista, folytathatnánk még egy darabig, pedig a felsorolás nagy része 1998, és 2002 közötti időszak disznóságait eleveníti fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  39. Igazad van, lehetne még egy pár „simlis” dologgal kiegészíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. 1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk “egy millió Új munkahelyet”, de összesen “csak egymillió munkahely lesz”?
    2. Örül-e Ön annak, hogy “egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést” ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és terveink szerint minden héten új adókat vezetünk be?
    3. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett banki különadót továbbra is Ön fizesse meg?
    4. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett energetikai különadót továbbra is Ön fizesse meg?
    5. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett szupermarket különadót továbbra is Ön fizesse meg?
    6. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett telekommunikációs különadót továbbra is Ön fizesse meg csak már telefonadó néven?
    7. Támogatja-e hogy bevezessük az adófizetés megadóztatását?
    8. Egyetért-e Ön azzal, hogy Orbán-kormány hibás gazdaságpolitikája miatt július 1-től bevezessük a sárgacsekk adót?
    9. Örül-e Ön hogy miközben nincs pénz gyermekétkeztetésre, idősek gondozására, egészségügyre addig a kormány milliárdokat költ stadionokra és a saját maga népszerűsítésére?
    10. Támogatja-e Ön hogy a TEK (Orbán Viktor személyes testőrsége) újabb páncélozott audikat és milliárdokat kapjon, miközben romlik a közbiztonság, és a rendőreink nincsenek megfizetve?
    11. Támogatja-e Ön, hogy a miniszterek és államtitkárok és más hasonló milliós fizetéssel rendelkezők a gyermekeik után és az új adótörvények miatt 2-300000 Ft adókedvezményeket kapjanak pluszba, miközben a családi pótlékot nem emeltük?
    12. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES kijelentéssel, hogy “meglehet élni havi 47000 Ft.-ból”?
    13. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES állásponttal, hogy “akinek nincs semmilye az annyit is ér”?
    14. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fideszes képviselők Napi 60-70000 F t.-t keresnek, miközben a NETTO minimálbér 3 éve változatlanul 61000 Ft?
    15. Támogatja-e, hogy továbbra is a Fideszes képviselők rokonaiknak és ismerőseiknek szerezzenek meg jól fizető állami állásokat, miközben 600000 ember nem talál magának munkát?
    16. Támogatja-e Ön a KÖZGÉP, és ezáltal Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Mészáros Lőrinc, Orbán Győző és más Fideszes oligarchák gazdagodását az előre eldöntött állami közbeszerzési pályázatokkal?
    ___________________________________________________________________________
    Amennyiben az ön válasza (nagyon helyesen) mindenre IGEN (na csak azért!) kérjük gyorsan küldje vissza ezt a kérdőívet aláírva………….(mondom GYORSAN!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. “Nem felejtem el, a söralátétre írt adó bevallást.”
    Ez az egy, amit sokaknak megvalósítottak, ugyanis a megszünt munkahelyekről kikerülő tartós munkanélkülieknek adóbevallása egy söralátéten is elfér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  42. Ha ezután a skizofrén dumája után is szóba állnak vele az EU-ban, az USA-ban, vagy az IMF-ben, hát isten bizony megelőzőm = nem ő, hanem én lépek ki az EU-ból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Stefán, nem felejtem (felejtjük) el, hogy kormányüléseken – ahol a döntéseit közli ov a miniszternek (stb.) nevezett bábjaival – nem készültek (gondolom, most sem készülnek) sem hangfelvételek, sem jegyzőkönyvek;
    nem felejtem el a Gripen-szerződést, amelyről “hirtelen felindulásból” ov döntött (állítólag) egyedül;
    nem kell és nem lehet elfelejteni a máig sem tisztázott székházügyüket-
    Azt pedig végképp nem szabad és nem lehet elfelejteni, amit most művelnek, de nem szabad és nem lehet elfelejteni azt sem, amit 2002 és 2010 között műveltek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Ezért a mondatért is fizetett ov? >>El kell utasítani az EU által javasolt válságkezelést, ám ezt a diplomácia “táncrendje” miatt úgy kell előadni, “mintha barátkozni szeretnénk”.<<

    Nagyon jó lenne, ha az EU és az IMF végre megértené, tudomásul venné, hogy egy ilyen alakkal semmilyen megállapodás nem köthető. Ezt az alakot el kell takarítani, mielőtt végképp tönkreteszi az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Súlyos igazságok ezek.
    Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Geyza
    Se káka, se csomó, csupán értelmezési nehézséget okozott az idézet magyarra fordítva. Közben megoldódott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Hungarian citizen

    Minel inkabb figyelem ezt az orban gyereket, egesz komolyan egy legalja, matyas teri otvar ribanc kepe merul fel bennem, aki raadasul meg markecol is, es rendszeresen meglopja a stricijet. Ha a meglopottak, atvagottak egyszer talalkoznak, es elindulnak orban fele – na onnantol van 10 perce a ruhes, atkozott, szar eletenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos