Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ne féljetek zsidók, a kormány mindenkit megvéd! 2012. június 6. szerda 22:35 Forrás: AN, Nolblog

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ne féljetek zsidók, a kormány mindenkit megvéd!

Budapest – Szerdán a kora esti órákban a inzultálták az utcán Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit. A nemzetközi hírű 90 éves professzorhoz, aki egész életét a vallások közötti párbeszédnek szentelte, odalépett egy ismeretlen férfi, és fenyegető hangsúllyal azt mondta neki: utálok minden zsidót. Erről az utcai atrocitásról szól az alábbi írás, amelyet a Nolblogról vettünk át.

- Miniszterelnök úr, köszönöm, hogy fogadott!

- Szóra sem érdemes, ezért vagyunk.

- Tudom, hogy drága az ideje, ezért rögtön a tárgyra térnék. Miután tegnap az utcán inzultálták Schweitzer József nyugalmazott főrabbit, az Ön kormánya közleményben tudatta, hogy Magyarországon senkinek sincs oka félni, Önök az ország valamennyi polgárát megvédik.

- Igen, és ezt mi nagyon komolyan gondoljuk.

- Akkor is ezt mondták, amikor disznólábat tettek a Wallenberg szoborra…

- Igen, és akkor is komolyan gondoltuk.

- Meg amikor feldúlták a székesfehérvári zsidótemetőt, antiszemita feliratokat pingáltak a XIII. kerületben lévő emlékműre…

- Akkor is. Nézze, mi mindig mindent komolyan gondolunk. Azt is, hogy zsidó honfitársainknak nincs okuk a félelemre, épp olyan biztonságban élhetnek Magyarországon, mint a haza többi polgára.

- Legközelebb, ha netán az előzőeknél is súlyosabb atrocitások érik a zsidó közösséget, vagy annak valamelyik tagját, akkor is ezt mondják majd?

- Igen, mi mindig ugyanazt mondjuk, mert mindig ugyanazt gondoljuk. Kivéve persze, amikor nem. Ismétlem: mi mindenkit megvédünk, és senkinek sem kell félnie.

- Ezt most úgy értsem, hogy Önöktől nem kell félni senkinek?

- Értse úgy, ahogy akarja. De valamit azért hozzátennék: ahhoz, hogy mindenkit megvédhessünk, akit a zsidósága miatt támadás ér ma Magyarországon, nekünk is kellene egy kis segítség.

- Ezt hogyan gondolja, miniszterelnök úr?

- Nagyon egyszerűen. A lehetőségeink korlátozottak, maga is beláthatja, hogy nem állíthatunk minden zsidó honfitársunk mellé egy rendőrt.

- Miért kellene Önöknek minden zsidó ember mellé rendőrt állítani?

- A megvédés miatt, mi másért. Technikailag persze megtehetnénk, hogy minden egyes zsidó mellé rendőrt állítunk. Nem is egyet, hanem kettőt, vagy annál is többet, de ez nagyon sokba kerülne. Ezt a gazdaság jelenlegi állapota miatt, ami az elmúlt nyolc év felelőtlen kormányzásának köszönhető, nem engedhetjük meg magunknak. Az érintettek segítségére is szükségünk van ahhoz, hogy megvédhessük őket.

- Mire gondol, miniszterelnök úr?

- Nézze, amint azt Ön is tudja, a zsidók, akiket a nemzeti egyetértés kormánya minden körülmények között megvéd, ma sokfelé élnek az országban. Összevissza. De még egy városon belül is sokfelé találhatók, ami megnehezíti, hogy megvédjük őket.

- Mire gondol, miniszterelnök úr…

- Ha például nem elszórva, hanem egymáshoz közelebb laknának, mint most… Egy adott városrészben, vagy mondjuk így: negyedben. Akkor sokkal könnyebb lenne a rendőrség dolga, amikor meg akarja védeni a zsidókat. Jön egy támadás, atrocitás, inzultus, a rendőrség már tudja is, hogy merre menjen, mert tudja, hogy hol lehetnek azok a zsidók, akiket meg kell védeni.

- Valamiféle gettóra méltóztatik gondolni a miniszterelnök úrnak?

- Maga mondta. Én ilyet hivatalból nem mondhatok, de nem is mondok. Rosszul hangzana az én számból, de legalábbis félreérthetően. Hanem, van itt más is.

- Még valami?

- Igen. Jó lenne, ha a mostaninál konkrétabban tudnánk, hogy ki az, akit meg kellene védenünk.

- Ezt hogyan kell érteni?

- Nincs ebben semmi boszorkányság. Már ma is vannak technikáink, amelyek segítségével meg lehet állapítani, hogy ki a zsidó, akit nekünk, úgyis, mint kormánynak, meg kell védenünk. De ezek a technikák, természetüknél fogva, még igen kezdetlegesek. Nagy a hibaszázalék, és mindig fennáll a tévedés lehetősége.

- Önök sem tévedhetetlenek?

- Ezt így nem mondtam. De képzelje el a következőt: van valaki, akit megvédtünk, és utólag kiderül az illetőről, hogy nem is zsidó. Ebben az esetben az adófizetők joggal vádolnak bennünket azzal, hogy mi az ő pénzüket felelőtlenül herdáljuk, és a közpénzből működő rendőrség olyan embereket véd, akik erre nincsenek rászorulva.

- Tehát?

- Nem szívesen mondok ilyet, mert lesznek, akik szándékosan félremagyarázzák a szavaimat, a liberális sajtó pedig szokása szerint mindenféle hülye glosszákat ír majd megint. De azért mégis kimondom: sokkal hatékonyabban tudnánk megvédeni a zsidókat, ha mindenkiről tudnánk, hogy ki az, aki zsidó, és ki az, aki nem.

- A Kubatov-lista erre nem alkalmas?

- A Gábor listája jelenleg csak a pártszimpátia alapján képes megkülönböztetni az embereket. Származás, vallás szerint nem. Ehhez törvényt kellene módosítanunk, hogy erre is legyen lehetőség. Ha majd valamikor, teszem azt, a következő nemzeti konzultáció során az emberek felhatalmaznak bennünket erre, akkor majd tudni fogjuk, hogy ki az, aki zsidó, és ki az, aki nem.

- És addig?

- Épp ehhez kérem az érintettek pozitívabb hozzáállását. Segítsenek nekünk, könnyítsék meg a munkánkat, hogy minél hatékonyabban megvédhessük őket!

- Hogyan képzeli ezt, miniszterelnök úr?

- A konkrét elképzelés még csak most körvonalazódik, de azt elmondhatom, hogy miben gondolkodunk. Ha például a zsidókon lenne valamilyen jel… Nem túl feltűnő, és nem is olyan, ami rossz emlékeket, kellemetlen képzeteket kelt bennük… Éppen csak, hogy csak meg lehessen különböztetni őket, Kizárólag a megvédés céljából, természetesen…

- Milyen jelre gondol miniszterelnök úr? Remélem, nem…

- Ne is folytassa. Én az érintettekre bíznám, hogyan jelölik meg magukat. Ők tudják a legjobban, hogy nekik mi a jó. Én nem ragaszkodnék a csillaghoz. Tőlem lehet négyzet is, vagy háromszög, oktaéder, teljesen mindegy. Csak ötágú vörös csillag ne legyen, mert az a strasbourgi döntés ellenére is, idehaza tiltott jelkép

- Köszönöm, miniszterelnök úr, hogy a drága idejéből szakított ránk egy kis időt.

- Nincs mit, a magyar bajnokság már befejeződött, az EB csak néhány nap múlva kezdődik, addig van egy kis szusszanásnyi szünet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 32 szavazatból)
Ne féljetek zsidók, a kormány mindenkit megvéd!, 4.4 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Nincs messze az az idő amikor a szarháziak akik ezért felelősek, el lesznek számoltatva! Nem kell megjelölni ezeket (nem őket) ! Mindenki tudni fogja, hogy kicsodák, micsodák. Mit raboltak és hol van amit raboltak. Jel nélkül is tudjuk!
    Nincs messze …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  2. Nyugdíjakat már megvédték.
    Most a zsidók következnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (46 szavazatból)
  3. Gyula Bognar, Jr.

    Már kérdeztem sokszor, két éve nem kapok választ rá! Mikor lesz a budapesti orosz stílusu pogrom vagy esetleg a példaképnek ötlete, a Kristallnacht és hol? Nem szeretném közelről élőben nézni azt, hátha belehalnék!
    Én úgy gondolom hogy a Fidesz módszerrel, levelezőtagozaton, egy-két félvállról mondott, biztató kijelentéssel, ezidáig még sehol sem sikerült a Magyarországon mély gyökerekkel bíró rasszizmust, anti-szemitizmust és a cigány-gyűlöletet, megszüntetni!
    Tehát a szorgalmas, hazafias Fiúk akik azt hirdetik, hogy „Magyarország a magyaroké”, beválthatják ígéreteiket . Eszerint, mint mondják most ők befejezik azt a munkát, amit a Nyírő József által lelkesen támogatott népvezér Szálasi Ferenc, idő és elegendő segítség híján nem tudott befejezni.
    Sebaj, ha befejezik a nagy munkát, talán csak ki nézeteltérés lesz a kormánnyal a számok miatt, hogy ennyi-meg ennyi lett csak elpaterolva, mert ennyit meg ennyit megmentett a vezér, papíron és szóban, mint azt a szoborkodó Horthy Miklós nemzeti hős tette annak idején.
    Addigra a Kossuth tér is régi, 1944-es pompájában lesz kész az elsö évfordulóra, hogy Magyarország végre a Fideszé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  4. “…Nincs messze az az idő amikor a szarháziak akik ezért felelősek, el lesznek számoltatva…”
    .
    - Igen?
    .
    Na, ez akkor a jó hír… pontosan kik, és hogy fogják a magyarsztáni kormány- maffiát, és ezek több százezres (egymilliós???) kitartotti körét elszámoltatni?
    .
    Főleg, hogy a hatalmi ágak már nincsenek szétválasztva a gyakorlatban.
    .
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  5. Feketehumoron kívül:
    .
    - A magyrsztáni zsidóságot egyvalaki- egyvalami védheti már csak meg, és az nem a magyar állammaffia.
    .
    Hanem jól képzett izraeli ügynökök. Esetleg még az EU, bár, ennek mibenlétéről gőzöm sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (31 szavazatból)
  6. ez valodi interju, vagy csak valakinek a kepzelete szulemenye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  7. Pontosan ez a hiba. Az államnak KÖTELESSÉGE az állampolgárait megvédeni. Nem csak a zsidókat , hanem mindenkit. Sőt nem csak az állampolgárokat de a túristákat is, az idelátogatókat is. Ennek a védelemnek meglétét hívják úgy hogy közbiztonság. Ha egy kormány ezt nem tudja biztosítani, vagy nem tesz meg mindent ennek az érdekében akkor az a kormány alkalmatlan a vezetésre. A kormánynak fel kell lépnie minden olyan megnyilvánulás ellen ahol ennek a védelemnek az elve sérül. Pl. Gyülölet beszéd, megfélemlítés, gárdafelvonulás, Goj motorosok, Arab sakkozók…
    Ez akormány készen áll a bukásra.
    1. Gazdaságilag már bizonyított.
    2. Nőtt a korrupció
    3. Csökkent a közbiztonság
    4. Megszünt a sajtószabadság
    5. Kiépült a kommunizmus hasonló elvűhségen alapuló hivatal rendszer
    6. Átírták az alkotmányt
    7. Eldöntötték hogy kik az egyházak kik nem.
    8. Minimálbér alatt dolgoztatják rabszolgaként az embereket.
    9. Különbséget tesznek az állampolgárok között, faji, vallásbeli, ideológiai és gazdasági alapon.
    10. Kevesebb mint 51%-al a kétharmad nevében kormányoznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  8. ja oke, most mar vegigolvastam :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  9. A cikkből
    “Ismétlem: mi mindenkit megvédünk, és senkinek sem kell félnie.”
    -
    És titeket ki fog megvédeni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  10. Amikor a fidesz elkezd valamit megvédeni, megijedek azonnal, v.ö. magánnyugdíj megtakarítások….semmivé váltak, lenyúlták pofátlanul, a nép meg tűrte.
    a fejünkre szarnak, és még azt is hagyjuk, hogy jól szétkenjék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  11. Bajnai Gordon rövid hivatalai ideje, de még Gyurcsány Ferenc kegyetlenül leromlott népszerűsége alatt is megtehette volna a szükséges törvényi-, rendvédelmi-, titkosszolgálati lépéseket a szélsőjobboldal előretörése ellen, de nem volt hozzá akaratereje. A II. Fidesz-kormány ennél továbbment, számára egyre inkább szükséges a nácik elcsábítása a Jobbiktól, nem érdekli, hogy ha már a hazai közvélemény gyűlölködést ellenző érzelemküszöbét nem is fogja csökkenteni, érzékenyebbé téve a többséget saját országalkotó kisebbségeinek sorsáért, de a nyugat-európai, amerikai értelmiségi- és politikai körökben újra a sarokba bújhat. Hogy ez nem csak az a Vezér baja, már rég érezzük, hiszen egyre kevesebb a külföldi szövetségesünk, menekül az országból a tőke és az ember, és azon határ menti országok, amelyek csak az alkalmat várták a magyarok rugdosására, most büntetlenül, az EU legkisebb rosszallása nélkül megtehetik, hiszen ki hinne egy ilyen hazug, önámító “forradalmi” kormánynak, amely legutóbb óriási arccal be is vallotta, csak a piac érzékenysége miatt hintázik Brüsszellel és az IMF-fel, semmiképpen sem hajlandó hatalmi bázisának megszilárdításáról lemondani.

    Ezúton sokadszorra újfent köszönjük annak a több millió agy nélküli (tehát anenkefáliás) választópolgárnak, aki a déli ebéd kedélyes elfogyasztását követően úgy járult a szavazó helységbe, hogy semmiféle más érzelmi, értelmi megnyilvánulást nem mutatott a “Gyurcsány, takarodj!” ingeren kívül. Még egyszer: K-Ö-S-Z-Ö-N-J-Ü-K-!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  12. Nekem az a legfőbb bajom ezzel a mai honi helyzettel, hogy egy hiszékeny, nem túl tájékozott, felületes, fegyvertelen, szervezetlen magyar lakosság áll tehetetlenül szemben egy minden hájjal megkent, kitanult jogászokból szerveződött gazdasági maffiával, amelyik puccsal megszerezte az ország irányítását és amelyik viszont hatalomba lépése első percében az adófizetők pénzén baromira megfizetett szuper-zsarukból magánhadsereget állított fel tagjai megvédésére.
    Ma már a diktátorra szavazottak túlnyomó többsége is rájött arra, hogy ostobán és felelőtlenül adott totális hatalmat ezeknek a cinikus gazembereknek a kezébe, ám képzetlen civilként, a demokráciát épp hogy tanulni kezdett, elszigetelt, egymásnak vadított, félretájékoztatott kisemberként esélye sincs, hogy hathatósan szembeszálljon a gyűlöltek bandával.
    Mindenki kintről, az EU-tól vár segítséget, azok meg gazdasági klubhoz illően ilyen felhatalmazásokkal nem rendelkeznek, marad a csalódottság, az apátia, az öngyilkosság és a fiatalok részéről az elmenekülés.
    Képtelenség, hogy az Uniónak ne legyen semmilyen eszköze a Berlusconik és Orbánok megállítására!
    Ha a világ le tudott csapni a volt Jugoszlávia népellenes gyilkosaira, itt miért nem tudnak közbelépni? Meg kell várnunk, amíg hullák borítják a mi utcáinkat is, hogy valaki megállítsa a gátlástalan ámokfutást?
    Lehetetlen, hogy ne tudnák Barrosoék, hogy Orbán szemforgató kétkulacsos politizálása idehaza is és az EU előtt is hazugságokra, aljas megvezetésre épül, az igazi céljuk a bármi áron megszerezhető legtöbb vagyon és a hatalom bebetonozása az ország népének kivéreztetése árán is.
    Ezt a kisemberek sem fogják a végtelenségig tűrni és előbb-utóbb kirobban az utcai harc, a forradalom! Ártatlanok ezrei fognak akkor meghalni! Nagyon kívánatos volna, hogy a NATO és az Unió elejét vegye egy újabb nemzeti tragédiánknak és kidolgoznának jogszerű technikákat a maffiaállam vértelen felszámolására. Hiszem, hogy az egyre jobban terjedő magyarországi antiszemitizmus, rasszizmus és nacionalizmus nemkívánatos példát szolgáltat a szomszéd államok hasonló szélsőségeseinek, amely átterjedhet az egész Unióra, sőt az Unión kívüli országokra is. Azt kezelni, akkora tüzet eloltani már nem lesz gyerekjáték. Egy ilyen katasztrofális helyzet kialakulásának megelőzése pedig az EU legelemibb érdeke kellene, hogy legyen, ezért remélem mihamarabb Milosevicsékhez hasonló sorsra juttatják Európa sátánját, a velejéig rohadt csuti törpét is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  13. kugli,

    nem értem, miért a szerző nevének feltüntetése nélkül közölték az írást. A nolblogon jelent meg FSP, Földes Péter posztja.
    Úgy-e, nem gondoltad komolyan, hogy valódi interjú ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  14. Ugyan már…….egy település őrség hatékonyabban megvédi a zsidókat, mint egy Orbán, mert “….ne azt nézzék, hogy mit mondok a megválasztásomért……” ( WikiLeaks magyar vonatkozású dokumentumok)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  15. ” Képtelenség, hogy az Uniónak ne legyen semmilyen eszköze a Berlusconik és Orbánok megállítására!”
    Én nem látok semmiféle mozgolódást ellenállást a rezsim ellen. Valószínűleg Barrosóék sem!
    Akkor milyen alapon kellene beavatkozni? Persze majd amikor hullahegyek akadályozzák majd a forgalma Kelet és Nyugat között akkor esetleg lehetséges, hogy közbeavatkoznak. Lásd Balkán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  16. Orbán garanciáit már ismerjük. Áder fellépését őszintének látom és biztatónak
    érzem.

    http://www.168ora.hu/itthon/az-orszag-polgarainak-irt-nyilt-levelet-ader-a-schweitzer-ugyben-97389.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  17. hátborzongató vízió, de a hortiőrület közben mégis az az ember érzése, hogy minden megtörténhet!
    ez az ország talán az egyetlen a világon, hogy képes kétszer ugyanabba a folyóba lépni:(
    döbbenet döbbenet hátán nap mint nap!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  18. Eldrad:
    “Hanem jól képzett izraeli ügynökök.”
    ezt remélem nem gondolod komolyan, erre vár a másik oldal…
    csak még több embert tud majd meghülyíteni a szél jobb, ne adj a kezükbe fegyvert.

    Visszakézből
    “Nekem az a legfőbb bajom ezzel a mai honi helyzettel, hogy egy hiszékeny, nem túl tájékozott, felületes, fegyvertelen, szervezetlen magyar lakosság áll tehetetlenül szemben egy minden hájjal megkent, kitanult jogászokból szerveződött gazdasági maffiával, amelyik puccsal megszerezte az ország irányítását és amelyik viszont hatalomba lépése első percében az adófizetők pénzén baromira megfizetett szuper-zsarukból magánhadsereget állított fel tagjai megvédésére.”

    Nagyon jól látod a helyzetet, szerintem is pont ugyanez történt-ik ma Magyarországon. Magyarországon a kitörési lehetőség a politika… ott aztán lehet kaszálni, Viktorék erre építik az életpályájukat, bármilyen eszközt bevetve!

    Mikor születik már egy olyan ember e földön ki egységbe lesz képes kovácsolni e nemzetet? Mert a jelenlegi palettán nem látni ilyen személyt. Jön lassan a választás és már az is elkeserítő, hogy nincs értelmes jelölt, illetve egyedül a Jobbiknak van olyan szavazótábora aki lelkes a pártjáért, és biztos szavazó.
    Az MSZP-ről ugye tudjuk, hogy mi maradt belőle… szót se érdemel.
    A Fidesz most intézi el, hogy egy szél jobb párt akár lenyomhatja [ciki].
    LMP meg csak egy fiatal flashmob párt, semmi több, annyira zöldek, hogy már ők se tudják, hogy a zöldség a fontosabb vagy, hogy ne haljanak éhen az emberek.

    Ennyire nincs Magyarországon olyan csoport ki építeni szeretné ezt az országot? Minden ilyen csoport csak élősködni akar, és a zsebét tömni?:-(
    asszem ez itt a konklúzió. Kik ezért a felelősök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. ” ezt remélem nem gondolod komolyan, erre vár a másik oldal…
    csak még több embert tud majd meghülyíteni a szél jobb, ne adj a kezükbe fegyvert”
    .
    Szerinted birka módjára menjen a zsidóság vágóhídra mint annak idején? Persze egyes zsidó vezetők (Köves Slomo és tsai) ugyan azt csinálják mint a vészkorszak előtti vezetők. Nem látnak vagy nem akarnak látni.
    Mellesleg nem hiszem, hogy Izrael közvetlenül beavatkozna de egy esetleges mentőakciót nem tartok elképzelhetetlennek. Persze aztán az is megeshetik, hogy némely főnáci részegen egy buziklubból jövet véletlenül autóbaleset áldozata lesz :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (19 szavazatból)
  20. Kedves Eldrad, és mások!
    Ne higgyétek, hogy a listák nem készülnek, sőt, azokat folyamatosan karban is tartják! De nem csak az Izrael Állam hivatalos szervei foglalkoznak ezzel, hanem azok a nemzetközi szervek is, ahol az emberi jogokkal és azok megsértésével hivatalosan foglalkoznak. Ezek rendszeresen foglalkoztatják az Interpol és az Europol valamint más szerveket, és egyenlőre gyűlnek az akták, a bizonyítékok. Egészen biztosan lesz számonkérés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  21. ” mi mindenkit megvédünk, és senkinek sem kell félnie.”
    Itt valami nincs rendben Miniszter Úr!!!! Ettöl sokkal hatásosabb az az eljárás, ha Ön szenbe néz a Fajgyülölettel és a Jobbikot eltávolitja Örökre!!, már mint Törvénybe foglalva!!! Mint más rendes Országban, “Törvényesen elitélni öket”
    páar év börtön aztán meggondolnák milyen érzés a ártatlan emberek iránti gyülölet!!!! Na de kérem?? Ez egy igazságos megoldás!!!!??? Vagy ez Önnöknek nem passzol??? Aha értem, csatlos……………………………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  22. Isten mentsen meg engem és mindenkit ezek védelmétől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  23. Krizsak:
    .
    - De. Komolyan gondolom.
    .
    A zsidókat a kutya sem védi meg a söpredéktől magyarsztánban, általánosan annyira vannak biztonságban, amennyit maguknak meg tudnak szervezni.
    .
    A Kidon akkor szokott színre lépni, ha valahol konkrét merényletekről, és/vagy zsidók elleni, faji indíttatású módszeres erőszakról, gyilkossági kísérletekről, vagy egyenesen Izrael elleni támadásról van tudomásuk.
    .
    Hatékonyságuk ismert, a témában jártas civilek számára is.
    .
    Fegyveres söpredéknek semmi esélye ellenük, bár, magyarsztánban ilyesmi még nem készül.
    .
    Ez van, barátom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  24. Az írásból rögtön rá lehet ismerni FSP stílusára és még ha tudtam is, hogy ez egy elképzelt riport, akkor is félelmetes volt végigolvasni. Mert könnyen lehet, hogy ami ma még csak képzelet, az holnap már valóság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  25. CommonSense
    2012. június 7. csütörtök
    02:00

    Mindenben egyet értünk, de………………………………. a 10-es pont!!!!!!!!!!
    Nagyon kérlek ne értékeld ilyen nagyra a támogatottságukat.
    Nem 51%!!
    Amikor megnyerték a választást több mint 8 millió szavazásra jogosult állampolgárból 2,7 millióan szavaztak rájuk. Ez 33,75% támogatottság volt akkor.
    Most meg ez a támogatottság 15 %-os.
    Ne ennek a 15% a nevében kormányoznak úgy mintha 2/3 lenne.
    Annak idején ennyi volt a Torgyán doktor által vezetett “párt” támogatottsága.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  26. Azt, “hogy zsidó honfitársainknak nincs okuk a félelemre, épp olyan biztonságban élhetnek Magyarországon, mint a haza többi polgára”, ketfele modon lehet megoldani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Félelmetes ez a fiktív interjú. Félelmetes, mert az ov szájába adott mondatok pontosan kifejezik ov cinizmusát.
    *
    Bocsánat az elkanyarodásért, de ugyanez a cinizmus hatja át azt az új Btk-módosítást, mely szerint a jogos védelem azt is jelentheti, hogy valaki büntetlenül megölheti azt, akiről úgy ítéli meg, hogy életét veszélyezteti. Ahogy ezt a bagázst ismerem, ez a passzus is olyan lesz, hogy mindenki saját szája íze szerint magyarázhatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

A Jad Vasem kiszáll a Sorsok Házából 2014. március 21. péntek

Egyházi ejnye-bejnye Hegedűs Lorántnak 2014. március 8. szombat

Kitört az első Lázár-zsidó háború 2014. február 27. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos