Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egyházi ejnye-bejnye Hegedűs Lorántnak 2014. március 8. szombat 11:41 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egyházi ejnye-bejnye Hegedűs Lorántnak

Budapest – Hegedűs Loránt lelkész megint megúszta, hogy egyháza kitegye a szűrét. Eddig mindig ő jött ki jól a személyével kapcsolatos ügyekből, mert az egyház vezetői csak szóban kötelezték el magukat a kirekesztés elítélése mellet. Ha komolyan vennék hivatásukat, és önmagukat, Hegedűs és a hozzá hasonlók zsidózó gazemberek soha nem lehettek volna lelkészek.

Fegyelmi büntetésként, első fokon írásbeli figyelmeztetést kapott a Hazatérés templomában a Horthy-szobor november 3-ai avatásán történtek miatt Hegedűs Loránt lelkész a Budapest-Északi Református Egyházmegye bíróságától pénteken.

A testület a lelkészi törvény azon pontja miatt marasztalta el a lelkipásztort, amelyik tiltja a közösség megosztását, a gyűlöletkeltést, valamint azt, hogy a lelkipásztor olyat tegyen, ami a tiszta erkölcsbe ütközik.

Ugyanakkor a bíróság nem tartotta indokoltnak a vádat képviselő egyházmegyei jogtanácsos által kért palástvesztést, mert – mint a testület elnöke mondta – igaz ugyan, hogy már korábban is folytak eljárások Hegedűs Loránt ellen, ám ezek egyikében sem marasztalták el; első büntetésként pedig nem indokolt, hogy eltiltsák a hivatásától.

Tóth Irén, a bíróság vezetője indoklásában azt mondta: a bíróság megállapította, hogy Hegedűs Loránt az ellene benyújtott “panaszban” foglaltakat elkövette. Ugyanakkor az egyházi bíráskodás elsődlegesen pásztorkodás, nem a minél magasabb büntetés kiszabása a célja, hanem az, hogy az egyházban minden “ékesen és szépen menjen” – mondta a bírónő.

Az ítélet nem jogerős, tizenöt napon belül fellebbezni lehet ellene az illetékes egyházkerületi bíróságon.
Az ítélethirdetésen megjelent Hegedűs Loránt is mintegy hatvan támogatójának kíséretében.
Hegedűs Loránt az ítélethirdetés után, a Kálvin téren rögtönzött beszédében azt mondta: a ítéletből egyértelműen kiderült, hogy a bíróság nem értékelte pártpolitikai tevékenységként sem a Horty-szobor felállítását, sem az istentiszteletet. Szerinte csak azért kellett elmarasztaló ítéletet hozni, mert Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke a média által befolyásolt beadványt fogalmazott meg.

Horváth György, a Budapest-Északi Református Egyházmegye ügyészként eljáró jogtanácsosa az ügy február 20-ai tárgyalásán perbeszédében elsősorban azért kért hivatalvesztést, mert álláspontja szerint a lelkész a zsinati határozattal ellentétesen politikai rendezvényt tartott egy templomban. Azzal is vádolta a lelkészt, hogy olyan elveket hirdetett, egyebek mellett Horthy Miklós kultuszát, amelyekről nincs az egyházon belül közmegegyezés, ezzel pedig megosztja az egyházat és kárt okoz neki.

Emlékeztetett, hogy Hegedűs Loránt folyamatosan publikál a nyíltan fasiszta és antiszemita szellemiségű kuruc.info elnevezésű hírportálon, ami szerinte önmagában alkalmatlanná teszi arra, hogy lelkészként tevékenykedjen. Ez a szellemiség ugyanis ellentétes a református egyház elveivel, márpedig egy lelkésznek az egyház álláspontját, szellemiségét kell képviselnie – mondta.

Úgy vélekedett, hogy Hegedűs Loránt a szoboravatás előtt elmondott prédikációját is a zsidóság elleni uszításra használta fel, amikor Rákosi Mátyást, Kun Bélát és palesztin gyerekek gyilkosait emlegette, holott egy református parókusnak a megbékélést kell keresnie, nem feszültséget kell keltenie a vallási közösségek között.

Nemes Árpád, Hegedűs Loránt ügyvédje visszautasította a vádakat. Az istentiszteleten nem volt semmilyen antiszemita megnyilvánulás, arra pedig nincs befolyásuk, hogy mi jelenik meg a kuruc.infón – mondta akkor az ügyvéd, aki többször heves szóváltásba keveredett a vádat képviselő jogtanácsossal. A tárgyaláson a védelem folyamatosan kísérletet tett olyan dokumentumok becsatolására, amelyek szerintük Horthy pozitív tevékenységét igazolják. Ezeket a bíróság rendre elutasította azzal az indokkal, hogy a pernek nem tárgya Horthy Miklós történelmi megítélése.

Tavaly november 3-án nagy vihart kavart, amikor több száz megemlékező, köztük jobbikos országgyűlési képviselők jelenlétében avatták fel a Szabadság téren, a Hazatérés temploma előterében Horthy Miklós kormányzó bronz mellszobrát. Az ez alkalomból megtartott istentiszteleten beszédet mondott Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője is.

Az istentisztelet idején több száz, zömében sárga csillagot viselő ellentüntető demonstrált a templom előtt a szobor felállítása ellen.

Bölcskei Gusztáv, az egyház zsinatának lelkészi elnöke az Magyar Református Egyház zsinatának szóló levelében a november 3-án történtek után azt írta: a Hegedűs Loránttal kapcsolatos ügy súlyossága indokolja az “akkurátus és fokozatos” egyházjogi eljárás szükségességét.

Bogárdi Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke fegyelmi vizsgálatot kezdeményezett az eset miatt, és az illetékes egyházmegye esperesét sürgősséggel fegyelmi felelősség megállapítására irányuló vizsgálatra kérte fel, “különös tekintettel arra, hogy ifj. Hegedűs Loránt magatartása megfelel-e” a lelkészekről szóló törvény egyes pontjainak, vagyis “megtett-e mindent egyháza jó híréért, kerülte-e a megbotránkozást kiváltó magatartást, tartózkodott-e olyan tevékenységtől, amely megoszthatja egyháza közösségét”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 14 szavazatból)
Egyházi ejnye-bejnye Hegedűs Lorántnak, 4.5 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Egy pap a reménybeli gyilkosok oldalán.
    Ejjnye-bejjjnye…
    Halálpap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (34 szavazatból)
  2. Nem mintha különösebben érdekelnének a kánonjogi ügyek, de ennek az egyházi ítéletnek az alapján úgy érzem, hogy a református egyház talán még romlottabb is mint a katolikus egyház, ami nem kis teljesítmény egy ilyen náci szellemiségű eset kapcsán.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (45 szavazatból)
  3. Magyarorszagon az egyhaz es a politika osszefonodasa latszik.Nem szabad megserteni FIDESZ egyetlen szovetsegesenek tagjat, de egy ejnye bejnye belefer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  4. Na bumm, lett egy ilyen itelet. Es akkor mi van?
    Na, de a szobor a helyen maradhatott, es maradt is !!!
    .
    Mas!
    Mint tudjuk, a folyamatosan erosodo Jobbik part egyik alaptezise: Magyarorszag lepjen ki az Europai Uniobol.
    Trianon vervesztesege mind teruletben es mind hataron kivulre kerult magyarok lelekszamaban akkora nemzeti serelem, amit meg mas nep a vilagon nem szenvedett el, melynek igzsagtalansagat orvosolni szukseges. Ami tortent, az nem a magyarok akarata volt, igy a nemzet aldozat.
    Mi tortenik ha kilepunk az Europai Uniobol? Raadasul sajat akaratbol!!!…
    Ugyan megkerdeznem a nemigen tisztelt jobbikos potentatokat: az europai nepek kozossegebol igy kilepo anyaorszag, akkor MOST/MA onkent es dalolva nem mond le azon hataron tuli honfitarsainkrol, akik vagy sajat orszaguk reven vagy kulfoldi munkavallalasuk/kint lerehozott egsziztenciajuk miatt megis az Unioban “rekednek”?
    .
    Ezzel osszhangban: ne feltsuk Orbant, ha az Unio a jovoben (is) nem fogja finanszirozni a diktaturajat, azaz tovabbi gazdagodasat, akkor siman kilep a Kozossegbol es siman elhiteti a neppel, megis miert jo e hazanak az ujboli orosz befolyas, azaz, az oroszoktol jovo le, amit ugyszinten ellophat majd.
    Putyin pedig a panszlavizmus eszmejenek megfeleloen, minden kulonosebb erolkodes nelkul sopri majd be maganak ezt az apro/magyar morzsat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  5. Hegedűsnek a Reformárus Egyház pásztorlással megbízott tagjának végső ítélete úgyis a legfőbb főnöke, Isten kezében van. Ám az igét tekintve pocsékul állnak az ügyei, s azokéi is, akik benne hagyják a „kovászt” az egyházban.
    .
    Idézem: „Ugyanakkor az egyházi bíráskodás elsődlegesen pásztorkodás, nem a minél magasabb büntetés kiszabása a célja, hanem az, hogy az egyházban minden “ékesen és szépen menjen” – mondta a bírónő.”
    Egy farkast engednek a bárányokra pásztorként, gondolom a hit helyébe lépett egyházpolitika nevű isten nevében, és ez az álszent szöveg az indoklás.
    .
    „Ha az én parancsolataimat megtartjátok, megmaradtok az én szeretetemben; amiképpen én megtartottam az én Atyámnak parancsolatait, és megmaradok az ő szeretetében. Ezeket beszéltem néktek, hogy megmaradjon tibennetek az én örömem és a ti örömetek beteljék. Ez az én parancsolatom, hogy szeressétek egymást, amiképpen én szerettelek titeket. (Ján 15:10-15:12)”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  6. Mit várunk attól az egyháztól, amely a tízparancsolatot nem tiltásnak hanem
    szabad-jelzésnek értékeli, amennyiben saját alkalmazottairól van szó.
    Lehet lopni, csalni, paráználkodni gyűlöletre buzdítani stb, lényeg hogy ne derüljön ki.
    Ha kiderül akkor ejnye-bejnye van.
    .
    A tízparancsolat csak a panelprolik és szegénységben élők számára kötelezően teljesítendő elvárás az alázatosság mellett.
    .
    Ahol kapcsolt vállalkozás az állam (és annak többször hitet cserélt vezetője ) a tisztesség az amit annak gondolnak, és annyit kapnak amennyit kérnek, a lelkeket is sikerült megszerezni szabad felhasználásra, ott már számomra már az ejnye-bejnye is meglepő.
    .
    Én ha tőlem függne megdicsérném és a létező legnagyobb kitüntetéssel jutalmaznám.
    Egy közvetlen találkozással a legfelsőbb főnökével egy kis elbeszélgetésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  7. A papság nem ismeri a tízparancsolatot?
    Szabó István és Horváth György tisztában vannak a tízparancsolattal is, meg a történelemmel is, pedig a Barmenit Teológiai Nyilatkozatot a Kálvin kiadó adta loés és legfőbb püspökünk íírtz hozzá előszót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  8. Hogy meg vagyok lepetve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  9. Trianon vervesztesege mind teruletben es mind hataron kivulre kerult magyarok lelekszamaban akkora nemzeti serelem, amit meg mas nep a vilagon nem szenvedett el,

    ez így netto baromság

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  10. Za'Kant E-manual

    A református egyház ezen dicső bírái ítélkeztek, és kiírták magukat az élet könyvéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  11. Romlott híveknek romlott egyház.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (33 szavazatból)
  12. A nok mindig meghatodnak ha predikal. Snajdig egy gyerek, az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  13. bumburi
    Nem minden hívő romlott, legfeljebb egy része (tudatosan, mert ismerik az igét, de meghamisítják), a másik része meg fenntartás, igeismeret nélkül hisz az elöljáróinak. Ezért olyan nagy a felelőssége egy ilyen döntésnek.
    Van/volt egy fantasztikus ember közöttük Csia Lajos, aki újrafordította az Újszövetséget és néhány igen megszívlelendő könyvet írt a romlott egyházról (is).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  14. zsebkes
    Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. És ezeket kerüld. Mert ezek közül valók azok, akik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat, Kik mindenkor tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem juthatnak. Miképpen pedig Jánnes és Jámbres ellene állottak Mózesnek, akképpen ezek is ellene állanak az igazságnak; megromlott elméjű, a hitre nézve nem becsületes emberek. (2Tim 3:5-3:8)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  15. Ha jól emlékszem, Bartus László írta valahol talán nem pontosan így, de a lényege az, hogy az úgynevezett prostestáns egyházak, a reformált katolicizmus változatai, amelyek ellentmondásai még azt is felülmúlják.
    Hegedüs Lóránt egész története is ezt bizonyítja…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. ˙
    Az antiszemita “lelkész” elfordul a kisztusától, aki ezt mondta követőinek;
    ˙
    “Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a . t ö r v é n y t . v a g y . a . p r ó f é t á k . t a n í t á s a i t. Nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem azokat , h a n e m , h o g y . b e t ö l t s e m. Mert bizony mondom néktek, hogy amig az ég és a föld el nem múlik, egy ióta, vagy egy vessző sem vész el a törvényből, míg az be nem teljesedik. Tehát aki a legkisebb parancsolatok közül . a k á r . c s a k . e g y e t .is . e l t ö r ö l, és . ú g y . t a n í t j a . az embereket, az a legkisebb lesz a mennyek országában, ha pedig ezeket metartja és úgy is tanítja, nagy lesz az a mennyek országábn.”
    [Máté: 5/17-20]
    ˙
    A fentiek értelmében, az antiszemita, pláne az ilyen “pap”, azt a legfontosabb . j é z u s i . t a n í t á s t . tagadja meg, amely szerint a . z s i d ó . v a l l á s . addig marad fenn, amíg az ég és föld el nem múlik, vagyis . ö r ö k k é…
    ˙
    - Ergo, az ilyen hitszónok már eleve kárhozatra ítéltetett …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. figyelo…szep ez az on altal eloadott utmutatas azokutan, hogy mindenki elott ismeretes, hogy olyan nem titkoltan jobboldali erzelmu papot tamogatott Kanadaban, aki aztan felcsinalta az egyik munkatarsat es lelepett….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  18. Figyelo: Igazsagokat beszelsz testverem, dehat jol nez ki a reverendaban, megaztan a zsidokat sem nagyon kedveli, no.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  19. Megvolt az egyházi, jöhet a világi eljárás, kedves ügyészség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  20. POFON A SZ@RNAK
    ˙
    A tárgyaláson a “védelem” folytonosan Horthy ártatlanságát igyekezett bizonygatni.
    Először is Horthy, aki maga is református volt, akkora antiszemita volt, hogy bizonyítottan, még családon belül is ezt a “szellemiséget terjesztette és antiszemitizmusra nevelete a fiait is.
    Másrészt az ilyen “védelem” milyen jogfilozófia alapján foglalkozik olyan kérdéssel amely, mint csizma asztalon, még tovább fokozza az antiszemita indulatokat…?
    Ugyanis, amennyiben ez a bíróság, mint egyházi(!) testület elfogadja a “védelemnek” az efajta módszerét, azzal azonnal beismeri, hogy a Magyarországi Református Egyház hivatalosan is az antiszemitizmus talaján áll. Így aztán – ezzel az elutasításfélével – az egyháznak megintcsak nem kellett nyíltan színt vallania a háborús bűnös Horthyról, hanem símán, minden következmény nélkül – mint oda nem tartozó ügyet – elutasíthatta a védekezésnek, az amúgy szívük szerint kedves álláspontját…
    ˙
    A büntetés ?
    Ezzel a büntetéssel pedig,szó szerint; ad t a k . egy . p o f o n t . a . s z @ r n a k.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  21. figyelő kommenttárs !
    ˙˙
    Te tényleg ugyanaz a figyelő vónál, aki a Kanadai Magyar Hírlap hasábjain hinti eszméit ? Valahogy más a stílus…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  22. Na így kell valami ordító gazságot “akkurátusan” szétmaszatolni, hogy “fokozatosan” “ékesnek és szépnek” tűnjön.
    Az pedig közröhej hogy eddig még nem marasztalták el, ezért nincs eltiltás
    /Az idéző jeles- felmentő – szavak a bíróság vezetőjétől és a lelkészi elnöktől erednek./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  23. csinszka
    Ahogy a közmondásból tudjuk: madarat tolláról.
    Én nem ismerem a világszerte vállalt „főszerepléseit” de az itthoni munkájának gyümölcse az Isten igéjének tagadása, a rábízott bárányok megvezetése, az egyházának hiteltelenítése.

    dubois
    NEM NEM NEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sajnos valamiért roppantul megtetszett számára a „nevem” (előbb voltam itt, mint ő ott) és szörnyeteg dumákkal nyomul, legalábbis amennyit én olvastam belőle.
    :(((( Meggondolandó számomra, hogy változtassak nem szeretnék „keveredni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. Hegedűs? Hmmm… Nekem rögtön az egri-vár ostrománál az áruló “hadnagy” jutott az eszembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ezek szerint a református egyházban van egy keresztény ember. Ugy hívják Horváth Gyorgy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Isten ügyét tekintve, valóban az egri – vár “Hegedűsével” lehet azonosítani.
    A református egyház már rég elbukott. Valyon mire várnak, akiknek már régen ki kellett volna futniuk a Babilonhoz csatlakozók közül.
    Ide vezet, ha nem lépnek fel a nikolaita tanítással szemben. Az Igét mellőzi az antiszemita hagyomány, hiszen annyira azért nem reformálták meg a pápaságot.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. érdekes ez a református bíráskodás…. vagy húsz évvel ezelőtt a református egyházi bíróság palástvesztésre ítélte a hétgyerekes pákozdi lelkészt, Szabó Leventét, mert az karizmatikus imacsoportokat tartott és nem kérdezte meg, hogy a hozzá tóduló – főleg fiatalokból álló csoportok milyen felekezethez tagjai. Ezek után a család a paplakból kiűzetett, a család megélhetés nélkül volt, a feleség is elhagyta a férjét, aki saját otthon és munka nélkül keresztény könyvek eladásából tartotta fenn nagy nehezen magát. Így épül Magyarországon Isten egyháza. Aki túlságosan a Bibliára támaszkodik, azt kiverik, aki az egyház kebelén belül “ékesen és szépen” gyalázza meg Jézus tanítását, az védelmet kap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Mindegyik hazai keresztény/keresztyén egyházban vannak Horváth Györgyök és sajnos vannak a reformátusoknál dekadens, az ilyen Hegedűs féléket követő emberek, sőt presbitériumok is.
    A lelkészek többsége meg elbizonytalanodik a történteket látván. Az egyháztagok meg abbahagyják a templomba járást.
    Már csak az utóbbi miatt is nagyon is veszélyes a református egyházra a precedens értékű egyházi bírósági “ítélet”.
    Az elsőfokú egyházi bíróság egyszerűen megijedt és fél a Jobbiktól. Ezt a Jobbik érzékeli is és csak lovat adnak alá e félelem kimutatásával.
    Egyébként most már nem “csak” Hegedűs, hanem az egyházi bíróság is megtagadta Jézus tanítását és besározta magát. Szóval kizáró vagylagos kapcsolatba került az “ítélet” meg a “hitélet”.
    Tisztelt (?) Ref.Egyház vezetés!
    Figyeljenek csak oda arra, hogy a nemsokára esedékes jövedelemadó bevallásnál vajon mennyivel lesz kevesebb a Református Egyháznak az adó 1százalékokból befolyó összeg. (Hátha Mammonra jobban odafigyelnek, mint a Bibliára.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. A gonosz Magyarországon.. Hamarosan látható

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. http://www.istenkeramikusa.eu/hu/uj-munkaim
    Kedves Kommentelő társaim!
    Szeretettel ajánlom Nektek új munkáimat, ha van időtök. És nézzétek meg a “””gonosz Magyarországon””” c. munkámat. És amennyire csekély írástudásomból tellett megpróbáltam elmondani a véleményemet. És azt , hogy NE FÉLJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

A katolikus egyház is jobban teljesít 2014. március 23. vasárnap

A Jad Vasem kiszáll a Sorsok Házából 2014. március 21. péntek

Kitört az első Lázár-zsidó háború 2014. február 27. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos