Ronai and Ronai
AMERIKAI

A házelnök nemkívánatos Izraelben 2012. június 25. hétfő 14:14 | AN Forrás: Jerusalem Post/MTI

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A házelnök nemkívánatos Izraelben
Jeruzsálem/Budapest – A Jerusalem Post szerint az izraeli törvényhozás, a Kneszet elnöke a Nyirő-megemlékezésén való részvétel miatt lemondta Kövér László házelnök Izraelbe szóló meghívását. Kövér szerint ő még nem kapott ilyen levelet; az izraeli Wallenberg-konferenciára mindenesetre Áder utazik.
.
Az angol nyelven megjelenő izraeli lap szerint Reuvén Rivlin vasárnap levélben fordult magyar kollégájához, amelyben visszavonja Kövér László meghívását, hogy vegyen részt júliusban a magyar zsidók ezreit megmentő Raul Wallenberg svéd diplomata születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett izraeli megemlékezésen.
.
Rivlint fölháborította a megdöbbentő hír, hogy Kövér részt vett a Nyirő József író emlékére tartott rendezvényen. „Ön úgy döntött, hogy részt vesz ezen az eseményen, és nyilvánosan kifejezi szolidaritását azzal a személlyel, akinek pártja a magyar kormányon keresztül együttműködött a német náci gyilkosokkal a zsidó nép kiirtását célzó program megvalósításában” idézi Rivlin levelét a Post. „Bárki, aki részt vesz egy ilyen eseményen, nem lehet jelen egy olyan férfi tiszteletére rendezett eseményen, mint Raul Wallenberg, aki az emberiség fáklyavivője, aki zsidókat mentett, aki jelképe a náci Németország és a kollaboránsok ellen vívott harcnak, amely kollaboránsok egyike mellett Ön kiáll, és akinek hódolattal adózik.”
.
Távozásra szólította fel országgyűlési elnöki tisztségéből Kövér Lászlót a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK). Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja úgy fogalmazott: Orbán Viktor és Kövér László miatt az ország mára barátok és szövetségesek nélkül maradt, s az 1950-es évek második fele óta nem volt olyan elszigetelt, mint jelenleg. A képviselő felrótta a házelnöknek, hogy részt vállalt a nyilas bértollnok újratemetésében, amiért a Kneszet elnöke visszavonta meghívását Izraelbe. Szavai szerint Kövér László cselekedete védhetetlen: Nyirő József írói munkásságának színvonala ugyanis nem éri el a közepest, a házelnök mégis személyében olyan emberért vállalt nemzetközi konfliktust, aki „Hitlert és Göbbelst éltette”.
.
„A Gyurcsány-kormány idején a magyar miniszterelnök szívesen látott vendég volt Washingtonban, Berlinben, Londonban, Párizsban, idehaza egymásnak adták a kilincset az állam- és a kormányfők, most viszont Magyarországra vasfüggöny borul”, jelentette ki Vadai Ágnes, hozzátéve: Kövér László méltatlanná vált a házelnöki tisztségre, ezért távoznia kell hivatalából.
.
A diktatúra természetesen „nem értesült” az újabb nemzetközi sallerről, és egy gyerekes érvelés szerint nem is Kövér ment volna, hanem eleve Áder János. Kövér László „nem kapott arról értesítést” a Kneszet elnökétől, hogy visszavonták volna az Izraelbe szóló meghívását, mondta a magyar házelnök képtolvaj kabinetfőnöke.
.
Veress László furcsának találta az eljárást, hogy Reuven Rivlin, a Kneszet elnöke a sajtón keresztül üzen magyar kollégájának (jóllehet nem ez történt: Izraelben a vasárnap munkanap, a levél akkor ment el, és ezzel egyidőben kiértesítették a sajtót is – arról meg jobb nem beszélni, hogy Kövér László kinek a kollégája). Hozzátette, „okafogyottnak” tartják a levelet, mert a magyar házelnök néhány nappal korábban, a szokásos diplomáciai csatornákon keresztül jelezte, hogy szervezési okok miatt nem ő, hanem Áder János képviseli majd Magyarországot a jeruzsálemi rendezvényen.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 31 szavazatból)
A házelnök nemkívánatos Izraelben, 4.4 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. Bezony, bezony, lassan beérnek az orbitális tahóság gyümölcsei…
    Csak így tovább, Laca! A pirézek – egyelőre – még tárt karókkal (sic!) fogadnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (46 szavazatból)
  2. Így szokott kezdődni az ellenségeskedés két ország között , holott nekünk Izrael a természetes szövetségesünk. ( Legalábbis annak kéne lennie , de ez nem rajtuk múlik.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  3. Izrael helyében Ádert sem fogadnám.
    Szemernyivel sem kisebb bunkó Horthy és Nyírő ügyben, m int Kövér László és a FIDESZ egyéb seggnyalója.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (62 szavazatból)
  4. A legkevesebb lenne, hogy lemond, de nem baj, édesebb a bukás, ha nem önszántából repül. Remélem, nem csak Európa, de még a telekszomszédjuk is utálni fogja őket. De szép életük lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (47 szavazatból)
  5. Nem lemondatni kellene, hanem oda sem lett volna szabad engedni ezt a barmot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (44 szavazatból)
  6. Azt mondja a népi szólás: „A fejétől büdösödik a hal”. Így igaz! Nem is tudom ki mondta azt hogy „nem azt kell nézni hogy mit mond, hanem azt hogy mit csinál!” Csak nem a minmiszterelnökünk?
    Ez egy államelnöki kinyilatkoztatás? Ezzel szóba sem állnának ha az országunk nem lenne nemzetközi szervezetek tagja! Kihasználja, hogy tagok vagyunk. De biztosan elmondták már neki, vagy magától fog előbb utóbb rájönni, hogy tisztességes ember egy asztalhoz nem ül vele, pedig a nyilt bukása még hátra van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (38 szavazatból)
  7. “rakoncátlan
    2012. június 25. hétfő
    14:36
    (Szerkeszt)
    Izrael helyében Ádert sem fogadnám.”

    Izrael aligha fogja teljesen szétverni a kapcsolatát egy olyan országgal, ahol százezer, lassacskán már fizikailag is veszélyeztetett zsidó él. A két országnak gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatai is vannak, amiket húsz éve épít, ezek jó dolgok, fölösleges veszni hagyni őket.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  8. Hát Tisztelt Olvtársaim nem hiába kereszteltem el Kövér Laci bátyánkat “NagykövérNULLA”-nak, folyamatosan “igazolja és erösíti” az általam(lunk) számára “megelőlegezett bizalmat” :-(((((.
    .
    Nemhogy nagykövérNULLÁT, hanem a fideSS és csatlóspártjai közül SENKIT SEM ENGEDNÉK, nemhogy Izraelbe, hanem SEMELYIK demokratikus berendezkedésű országba a világon !!!
    .
    LEGYENEK ŐK a világ szégyenei és páriái !!!
    Fertőlakó MOCSKOK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  9. ” Magyarországi zsidó szervezetek és szövetségek felszólították a kormányt, hogy haladéktalanul vizsgálja felül a Nemzeti alaptantervet, és mellőzze abból Nyirő Józsefet, Sinka Istvánt, Szabó Dezsőt és Wass Albertet, mert meglátásuk szerint antiszemiták voltak.”
    .
    A közleményt a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, az Élet Menete Alapítvány, a Magyar Zsidó Kulturális Egyesület, a Magyarországi Cionista Szövetség, a Nácizmus Üldözöttjeinek Bizottsága és a B’nai B’rith Budapest Páholy jegyzi.”
    .
    Na akkor már megint hol van Köves Slomó az EMIH a Szim Salom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (28 szavazatból)
  10. Sokszor nehezen értek egyet az izraeli politikával, illetve nem tudom követni azt, de ezzel a lépéssel teljes mértékben egyetértek. Talán túlzó amit példaként írok, de Kövér László megjelenése az embermentőről való megemlékezésen olyan lenne, mintha Breivik mondana beszédet az iszlámfasizmus áldozataiért (mert ugye tőle (sem) várható el a baloldaliak emberszámba vétele).

    Hazug lenne ezek után is az állítania Orbán Viktornak, hogy a magyarországi kisebbség biztonságban van, főleg hogy a többség is egyre jobban szenved őtőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  11. Megjobbított Úszókészülék

    Kedves cikkíró! Nem Raul, hanem Raoul. Tessék jobban figyelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  12. http://atv.hu/videotar/20120625_prohaszka_szobor_a_xiii_keruletben.
    Vadai szerint elment az eszük a fideSS-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  13. Helyes, és fölöttébb érthető a meghívás lemondása.
    Csak az a kérdésem, vajon a Vakond jobb-e a Tuloknál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  14. Az EMIH széleskörű konzultációra hívja a zsidó szervezeteket és a magyar társadalom minden tagját.
    http://zsido.com/cikkek/Akcioterv_az_antiszemitizmus_ellen_az_ontudatos_magyar_zsidosag_erdekeben/10/3105

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  15. Olvastad már az EMIH közleményét az antiszemita provokációkról?
    http://zsido.com/cikkek/EMIH_felszolalas_az_emlekhelyek_meggyalazasarol/10/3082

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  16. Nikos Galis
    2012. június 25. hétfő
    16:31
    Az atv-s politikusbajnokság párbaján a vakond győzött a tulok ellen 98:2 arányban.
    :))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  17. Az atv-s politikusbajnokság párbaján Orbán : Ángyán => 1:99

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  18. שים ידך על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כשעה. שב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כדקה. זו יחסות.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (24 szavazatból)
  19. A házelnök – Kövér László – már Magyarországon sem kívánatos személy!
    Takarodjon Ádertől Orbánig valamennyi takony az ország, megyék és települések éléről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  20. Csatlakozom “taligá”-hoz! Számomra “A Házelnök” idehaza sem kívánatos sőt, idehaza a legkevésbbé! Tényleg elhúzhatna már a pszicho- és szociopata Főnökével, meg a kontraszelektált, gerinckiműtött, ingyenélő (de azért a “munkaalapú” társadalmat bevezetni akaró) bandájával egyetemben!
    Kedves “voisine”!
    Ha hiszed, ha nem: itt az AN-en valami rohadt kevesen voltak képesek elolvasni a kommentedet. Ha van mondani valód, akkor írd le azt közértehően (mondjuk latin betükkel és ha lehet magyarul), ha viszont csak feltűnősködni akartál, akkor azt tedd meg a “Sajátgép” valamelyik word-file-ában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  21. szendam
    2012. június 25. hétfő
    17:53
    A gugli fordító egészen elfogadhatóan fordított héberből – ha voisine (szomszéd) nem hátsó gondolattal írta héberül, akkor értelmezhető a szövege. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  22. voisine:

    Elolvastam mindkét linket, de sajnos nem hiszem, hogy a magyarországi zsidóság képes lenne egyedül szembeszállni a magyarországi antiszemitizmus terjedésével. Itt élek és tapasztalom, hogy ténylegesen egyre inkább megengedett, a közbeszéd részévé válik a zsidózás, én már nem is próbálom kioktatni se ismerőst, se ismeretlent belőle. A magyar életfelfogással kell kezdeni valamit, hogy ne keressen bűnbakot saját állampolgáraiba, de ezt ne egy jobboldali kormánytól, főleg nem Orbán Viktortól várjuk, aki még akarva-akaratlanul még rá is tesz egy jó lapáttal erre a veszedelmes tendenciára. Az oktatással, a figyelemfelhívással és a társdalom lelkének megszólításával lehet csak ezt a vírust megfékezni, visszaszorítani a focistadionok, a lepukkant bárok és magánlakások szobáinak falai közé, mielőtt túl késő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  23. Husz János Puszita

    Több ilyen egyértelmű visszajelzés kellene. Talán ebből értenek, a nemzetközi diplomácia nyelvén láthatóan nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  24. Hazug,cinikus Kövér László !! – mint mondja, a diplomáciai csatornákon keresztül néhány nappal előbb már jelezte, hogy Áder megy helyette. Feltétezem akkor nem készült volna ilyen Kövér látogatását visszautasító levél. Szégyene az országnak! Remélem jól emlékszem a közelmúltra, amikor nagyon nem siettek eltakarítani R.Wallenberg szobráról a disznólábakat, s mi több ettől való elhatárolódás se jut eszembe, talán azért, mert nem is volt ilyen megnyilvánulás részükről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  25. Animebj::
    Egyik kommentelő mindíg hiányolja az EMIH vezető rabbijának állásfoglalását,, a két linkkel ezt kívántam cáfolni, még azt is hozzáteszem, hogy Köves Slomó tett feljelentést közösség elleni izgatás miatt Balogh Zsolt parlementi felszólalása miatt.
    Gets:
    Igen direkt írtam héberül Einstein humoros definícióját a relativitásról,- pont azért, hogy mások is érezzék, milyen kirekesztettnek lenni….lám-lám nem telt el egy óra máris érkezett reklamáció, te meg mögöttes dolgokat( hátsógondolat=mi lenne az?) feltételezel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  26. Jav. Baráth Zsolt parlementi felszólalása miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  27. Lehet hogy erre a fíregre is disznólábat akasztanak de nem a szobrára :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  28. Kedves voisine
    2012. június 25. hétfő
    19:32
    Ne vedd zokon, de bevillant a lehetősége a hátsó gondolatnak, mert az AN-en uralkodó nyelv: 1. magyar 2. angol 3. …
    A héber kb havonta egyszer fordul elő és sajnos a magyarok 1 %-a érti, talán 5-10 %-a tudja guglival lefordítani – más, több energiát igénylő értelmezést nem is említve – tehát egy szűkebb körnek szóló jegyzet akár azt is tartalmazhat.
    Magyarország lakóit a Kádár korszak ránevelte a virágnyelv használatára, ezért ez a lehetőség legtöbbünkben felmerül hasonló esetben. Excuse me, please!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  29. Az a nyilas tábor, Szálasi, a nyilas-parlament, ahova Nyírő is tartozott, no az tényleg hamisítatlan, fajelméleti alapú (ahogy a megnevezésükre használt szó maga is mondja) náci volt.
    Magyarország minden, fideszen és jobbikon kívüli véleménynyilvánító polgárának (meg persze a józanságuk maradékait őrző fideszeseknek is – azokról, akik most véresszájú fideszesek, de mihelyt a Fidesz bukik, mindjárt közzé fogjálk tenni, hogy voltaképpen ők voltak azok a rettenthetetlen bajnokok, akik belülről őrölték fel a Fideszt) ilene egy húron pendülni abban, hogy nácit és nácizmust nem kultiválunk. Kegyeleti okokból sem. Micsoda szégyentelen hülye mellébeszélés. És még van aki beveszi. Ilyen betegesen pofátlan hazudozásért még egy utcagyerek-banda is megtapossa azt a tagját, aki a banda becsületének rovására ilyesmire vetemedik.
    És buktatni, lehetetlenné tenni, leleplezni minden ilyet, belföldön, külföldön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  30. Animebj,
    “főleg nem Orbán Viktortól várjuk, aki még akarva-akaratlanul még rá is tesz egy jó lapáttal”
    AKARVA!
    NEM akaratlanul!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  31. voisine:

    Bocs a személyes írásmódért, de mindketten jól tudjuk, hogy M.o.-n nem a hívek, hanem az aktuális politikai hatalom felé húz minden vallási közösség, főleg a legrégibbek, legkiterjedtebbek. Az EMIH a jobb, míg a MaZsiHiSz a bal féltekén helyezkedik el, és bár kétségtelenül kicsit meglepő, hogy ennyire önjáró legyen valaki, aki Orbán Viktor kedvébe is akar járni, de nem is szabad túl sokra tartani emiatt. Az az érzésem, hogy nyert helyzetből könnyen bátorodik, de ha nincs mögötte a Fidesz, vagy megelégeli szabad akaratát, máris visszaáll a sorba mentegetni őt ország-világ előtt.

    Ti, zsidók, újfent a politikai és nem a társadalmi szövetséget kerestek az országban, mert egy ilyen megosztott, öngyűlölő és irigy közegben, mint amilyen a magyar, talán nem lehet másképp boldogulni, de ha már ez a helyzet, közös erővel minden felekezeti ellentétet félretéve a nemzet ismert alakjait, közszereplőit és államvezetőit vegyétek célba elsősorban, rajtuk keresztül próbáljátok beoltani a társadalmat az antiszemitizmussal szemben, hátha egy-két generációra biztonságba lesztek. Mert se az EU, se az ENSZ (de ő különösen!) ,se pedig maga Izrael nem lesz, hogy megvédjen benneteket, ha itt elszabadul a pokol.

    gets:
    ….
    Ha akar, írjon héberül. Ezzel felvállalja, hogy nem valamiféle ballib okoskodó, hanem olyan személy, akit igazán érint M.o. jelenlegi politikai, és társadalmi helyzete. Ettől persze én se fogom tudni, hogy mit akar közölni, de amíg magyarul tudok vele társalogni, addig nem is érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  32. Hungarian citizen

    A magyar kormany, az adminisztracio es a diplomacia a legszanalmasabb idiotizmust mutatka a vilagnak, egyre melyebbre es melyebbre asva minket. 20 ev munkajat tettek tonkre, Teljesen.
    .
    Es nincs mese, ha egy kozismert pedofil gyilkost a nep megszavaz egy ovoda iranyitasaval, nagy csodalkozas nem indokolt, ha csak azt teszi, amire alantas osztonei csabitjak. Igy van ez orbannal is. Minden felhulye magyar tudta, hogy mekkora kartekony fereg, megis a nyakunkra ultettetek. Az meg csak teszi a dolgat, amiert a vilagra szartak: artani, tonkretenni, meggyalazni, felhaboritani, meggyilkolni. Koszonom nektek magyarok, remelem most buszkek vagytok magatorkra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  33. Hiszen ez a köteles itthon is persona non grata. S ki törődik ezzel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  34. “,se pedig maga Izrael nem lesz, hogy megvédjen benneteket, ha itt elszabadul a pokol.”

    Erre ne fogadj azért nagy tételben…

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  35. “,se pedig maga Izrael nem lesz, hogy megvédjen benneteket, ha itt elszabadul a pokol.”
    .
    - Na, azért pár jól képzett szakembert valószínűleg küldenek, ugye, ezeket nevezik Kidon- csoportoknak. Meg akiknek még a nevét sem tudjuk…
    .
    Ahol ezek eddig megjelentek, ott a célszemély áshatta a sírját, már amennyi esetről lehet tudni (egy ismert hiba volt, a hetvenkettes lillehammeri).
    .
    Nem nagyon lehet megállítani őket, a tökéletesen szétzüllesztett magyarsztáni hivatásos szervek erre fokozottan képtelenek lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  36. Egyébként akkor mi történik, ha nem hívják meg? Beesik az eső? Lehet, hogy nem is akarna menni. Ez a babazsúrok elve alapján működik. Téged nem hívlak meg a zsúromra, mert azt mondtad rám, hogy elállnak a füleim. Ki a faszt érdekel a zsúrod? Nekünk is van süti itthon.
    Kb. ennyi a jelentősége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  37. Ingázik a jóember, egyik megemlékezésről a másikra, ma Nyírő József, holnap Raul Wallenberg.
    Nem baj majd elmegy magánemberként, hátulról beoson, lefényképezteti magát, közzéteszi a sajtóban ezzel a felirattal, ” Tévedés volt a visszavonás, örömmel láttak. ”
    Keménykezű magyar parasztja megpödörj bajuszát.
    -
    A cikkből

    “furcsának találta az eljárást, hogy Reuven Rivlin, a Kneszet elnöke a sajtón keresztül üzen magyar kollégájának”
    -
    Nem az a furcsa, hanem az, hogy ebből a Fideszesek és ŐKövérsége semmit nem ért. Egy korábbi hszemben a Kövérhez írott levelemben figyelmeztettem ŐKövérségét, hogy nem a jobbágyaival beszél, azzal hogy elküldte piszkos kis levelét kifejezetten személyesen Wiesel úrnak címezve, az nem azt jelenti, hogy a szennyese nem lesz kiteregetve.
    -
    Tisztelt Fideszes urak, a szennyesetek ki lesz teregetve mert a fél világ bűzlik tőle amikor kinyitjátok mosdatlan szátokat.
    -
    A cikkből:
    “Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja úgy fogalmazott: Orbán Viktor és Kövér László miatt az ország mára barátok és szövetségesek nélkül maradt, ”
    -
    Enyhe fogalmazás, mondjuk úgy, hogy tele vagyunk azaz a Fidesz, tele van ellenségekkel, már saját hazáján belül is.

    -
    Kedves Fideszes urak, nem érzitek még a magányt, a növekvő ijedséget félelmet? Nem?? Nem baj, annál kevesebb az esélyetek, hogy időben kereket oldjatok. Maradjatok csak a helyeteken és folytassátok.
    *

    Tisztelt Fideszes urak ! Tisztelt búskomor magyar parasztja Kövér úr!

    Tisztel Orbán nevű vagány, keményfiú, kikozó-pofozógép, mágikus erejű zseboroszlán, és másodállású szektavezér!

    A TEK megvéd a golyóktól de nem véd meg a saját hülyeségedtől, az agyvérzéstől, a népharagtól, a világ haragjától, a jogi eljárásoktól, a gyalázattól, az elszegényedéstől az erkölcsi, politikai és gazdasági csődtől, és amikor elfogy a pénzetek mert lenyúltátok egész Magyarországot és már nem lesz kitől rabolni, és nem tudjátok már őket sem fizetni, akkor már a golyóktól sem.

    -
    A világot pedig sem anyagilag, sem szellemileg sem intellektuálisan nem tudjátok lenyúlni. A magyar pénztárca pedig tök üres már. Világos???Megértve????
    -
    Fizikailag még itt vagytok és romboltok, de valóságban a játszma már véget ért.

    *
    Tisztelt Orbán úr, politikai focista Fideszes csapatkapitány,

    Hogy ön is megértse futball nyelven mondom, az első félidő véget ért, már bent jár jócskán a másodikban, a meccs még nincs lefújva, de ön már ki van tömve gólokkal, az ellenség 50-0 re vezet és továbbra is záporoznak a kapujába a gólok, a labdát megszerezni egy pillanatra sincs esélye, az egyenlítésről nem is álmodhat, az ellenfél térfelére már be sem engedik, nemhogy gólt rúgjon, a csapata szétesett, nem tudja irányítani. Még van egy kis ideje pályán maradni, de ez csak ront a helyzetén, gyorsan menjen az öltözőbe mielőtt lerúgják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  38. a” másodállású szektavezér” nagyon tetszett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. Ez a bunkó tehénpásztor már senkinek sem kell.Sajnos a parlament színvonla az ő színvonala.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  40. buligyuri
    2012. június 26. kedd
    00:49
    Tudod van olyan, hogy diplomácia! Amikor az egyik állam a másik állam vezető tisztviselőjét nemkívánatosnak nyilvánítja az azt jelenti, hogy neheztel rá valamiért. Amikor ezek az események picit sokasodnak akkor esetleg üzleti diplomáciai kapcsolatok szokták megsínyleni az ilyen dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  41. Tud valaki hasonló esetet mondani? Amikor egy ún. demokratikus ország, egy uniós tagország parlamentjének elnökét, a vezető kormánypárt egyik korifeusát nemkívánatosnak nyilvánítottak valahol, ahová előzetesen meghívták? Van ennél nagyobb szégyen? És mióta helyettesíti a parlament elnökét a köztársasági elnök? Ez nem diplomáciai nonszensz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  42. Sajnos minden amit csinál a fidesz-kdnp abból táplálkozik, ahonnan a gyökereik.
    Kommunizmus és Nemzetiszocializmus (náci rendszer).
    Sajnos ebben a kettő rendszerben éltek a fidesz-kdnp tagjai.

    Ezek kevert rendszerét és hazugságait ismerik a legjobban.

    Erről szól itt minden.

    Egyértelműen kimutatták, hogy nem demokraták és nem hazafik.
    Ezek csak dagonyáznak.
    Szerencsétlen hülyék gyülekezete.
    Nem tehetnek róla, hogy nem értenek semmihez, csak a “pancser-politikához”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  43. Lehet, nem jól nézzük/látjuk a dolgokat!
    1.: A diplomácia úriemberek társalgása, tehát ez a magyar vezetésre nem vonatkozik;
    2.: újabb, világraszóló magyar teljesítménnyel van dolgunk – és az forradalmian (fülke[!]forradalmian) unotodox dolgokat hogyan is érthetné meg a vaskalapos világ?
    Itt egyszerűen arról van szó, hogy a sallert, a tockost, a taslit sikerült a bumeránggal keresztezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  44. Avi!
    Mind eközben Köves Slómó EMIH-rabbi a Hírtévében ad interjút. Sajnos csak a reggeli beszélgetés közben kapcsoltam oda, így aztán csak azt hallottam, hogy (Köves szerint) “…a kormánynak ez ügyben – ti. az antiszemitizmus kérdésében – nincs szégyellnivalója…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  45. MORDONBLŐD írta (2012. június 26. kedd 10:09):
    (Köves Slomó szerint) “a kormánynak ez ügyben – ti. az antiszemitizmus kérdésében – nincs szégyellnivalója”
    Jó lenne, ha Köves Slomó kitérne. Akkor nem keverhetnék össze egy normális, rendes zsidóval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  46. Szerintem ez a kövér mostantól jobban tenné ha sűrün magamögé nézne,mert már készül neki az a kötél,amit ő adakozott volna.Sok a lámpaoszlop,nagy a holdudvar

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  47. *
    Gondoljunk csak bele: EZ A SÖTÉT ALAK OTT VOLT AZ IDEI ÉLET MENETÉN !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  48. a magyar tankok, repülők és persze a a kiválóan képzett magyar hadsereg készen áll izrael lerohanására, csak még egyszer merjenek üzenni a mi kis bajszos zseninknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Köves Slomónak viszont van és lesz is még mit szégyellnie.
    Elsősorban mint embernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  50. Hát már meg is van a hivatalos magyarázat: nem Kövér nem volt kívánatos Izraelben, hanem Kövér nem kívánt Izraelbe menni!
    A 168ora.hu portálon megjelent hivatalos közlemény ( http://www.168ora.hu/itthon/zarandokutra-indul-kover-laszlo-98383.html )szerint Kövér már tegnap (hétfő) nemhivatalos látogatásra elutazott a lengyelországi Czestochowába, ahol a magyar alapítású Pálos rendi kolostorhoz való 700 fős zarándoklat fővédnökeként fel fog avatni egy jó három méter magas kutat, melyet egy magyar szobrász (MARKOLT Zsolt – jó a vezetéknév nem? – nomen est omen!) alkotott.
    Kövér “tehát” nem azért nem ment Izraelbe, mert onnan egyszerűen (schwarz-um-weiss) kitíltották, hanem azért, mert hírtelen fontos fővédnöki zarándokolni-valója támadt!
    Mindenki érti már? Igen?! Hát én is … csak nem “úgy”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc 2013. december 29. vasárnap | AN

Kövér nyilasokra cserélné a baloldalt 2013. szeptember 24. kedd | AN

Kövér: megbízók állnak a baloldal mögött 2013. szeptember 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos