Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újjáépül a Titanic 2012. május 1. kedd 15:22 | AN Forrás: AFP

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újjáépül a Titanic
Sydney – Clive Palmer ausztrál bányamágnás készítteti el a Titanic II-t, az első útján száz évvel ezelőtt katasztrofális véget ért luxusgőzös ultramodern változatát Kínában.
.
Palmer, aki az ötödik kontinens egyik leggazdagabb embere – vagyonát ötmilliárd dollárnál is többre becsülik – bejelentette: kínai állami céget bízott meg a Titanic II. megkonstruálásával. A másolat méretre és megjelenésre megegyezik majd a száz évvel ezelőttivel.
.
A hajó minden ízében épp olyan szuperluxus lesz, mint az első Titanic volt, ígéri az üzletember, most azonban a huszonegyedik század technológiájával, a létező legjobb navigációs és biztonsági rendszerekkel szerelik fel – valamint elegendő mentőcsónak is rendelkezésre áll majd.
.
Clive Palmer nem csak hajót építtet, de politizálni is akar

A Titanic II világhíres elődjéhez hasonlóan Angliából indul el New Yorkba első útjára, valamikor 2016 vége felé. Fedélzetén ezúttal is lesznek edzőtermek, uszodák, könyvtárak, osztályon felüli éttermek és természetesen luxuskabinok. Arról nem szól a fáma, mibe fog ez az ötlet Clive Palmernek kerülni.
.
A Titanic II. politikai reklámnak sem utolsó, miután a milliárdos a hajóépítési tervekkel egy időben azt is bejelentette, hogy indulni fog az ausztráliai képviselő-választáson.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Újjáépül a Titanic, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Mindig ezt reméltem nagyon szeretném látni. Igaz, ha a kínaiakat bízza meg vele nem lehet teljesen kizárni, hogy rögtön az első útján ugyanúgy végzi mint előde, még jéghegy sem lesz szükséges.

    Habár a kínaiak ha komoly üzletről van szó hozatnak és megfizetnek angol, német, amerikai szakembereket és velük csináltatják meg a kényes terveket, már legalábbis azokat amelyeket valamilyen okból nem tudtak ellopni , vagy ha sikerült is ellopni, nem értik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  2. http://www.imdb.com/title/tt1640571/ :DD marha jó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. ÉS tessenek mondani:
    Ezzel párhuzamosan nem akarnák véletlenül benépesíteni ismét az egész földet kiklónozott dinoszauruszokkal is ?
    Az olyan izgi lenne ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Remélem a Liberal Szineiben fog indulni. Nagy meglepetesemre Ausztraliában a Liberal National Party a konzervativ part.
    http://lnp.org.au/
    Az ausztral baloldal a Labor party a munkáspárt.
    A szerencsétlenség az hogy Ausztralia teljesen Ázsiához kötödik. Van Ausztraliaban is több hajó gyár, az egyik a híres milliárdos magyar Mr Forgács a tulajdonosa, http://www.forgacs.com.au/, ennek ellenére a kínaiakkal építtetik a hajót. Persze a kínai munkaerő olcsóbb, de ezeket a milliárdokat jobb lenne az országon belül tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Ízléstelen ötlet – szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Szerintem nagyon jó ötlet,és biztos hogy nem fog megtörténni megint az a katasztrófa .Ha lenne pénzem szivesen foglalnék magamnak is egy helyet rajta !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mégsem voltak magyarok a Titanic fedélzetén 2012. június 1. péntek | AN

Emberi maradványok a Titanic roncsában 2012. április 18. szerda | AN

Ballard: szét fogják hordani a Titanicot 2012. április 15. vasárnap | AN

Titanic-évforduló: túlélők és halottak 2012. április 15. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos