Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb zsidóverés a Belvárosban 2012. május 7. hétfő 17:52 | Rákócza Richárd Forrás: AN

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb zsidóverés a Belvárosban
Budapest – Ittas fiatalok péntek este a budapesti utcán megtámadtak egy zsidót. Lapunk nem sokkal az előtt beszélt az áldozattal, hogy az a látleletért az orvoshoz, onnan pedig a rendőrségre indult volna feljelentést tenni hétfőn, kora este. Az egyik budapesti zsinagóga elöljáróinak egyike egyelőre név nélkül nyilatkozott.
.
Az 58 éves férfi a péntek esti imáról tartott hazafelé, amikor az elmondása szerint meglehetősen részeg fiatalok kötöttek belé. Miután nem akart balhét, válasz nélkül továbbhaladt, de az alkoholtól agresszívvá lett támadók nem érték be a verbális erőszakkal, hanem néhány ütleget és rúgást is kiosztottak neki.
.
Az áldozatot most másodjára verték meg származása miatt. Elmondása szerint nem haragszik a négy tettesre, akiket valószínűleg felismerne: úgy véli, azt sem tudják, mit tettek, igazából nem is ők tehetnek a történtekről.
.
Jóllehet még a látlelet átvétele előtt nyilatkozott, és nem ismerte a röntgen eredményét, úgy érzi, komoly károsodás nem történt: „Viszonylag olcsón megúsztam.” Véleménye szerint a kocsmai dohányzást betiltó fővárosi rendelet egyre nagyobb mértékben vezet a küllemre is láthatóan „zsidós” emberek szekálásához.
.
Amióta a rendelet érvénybe lépett, különösen péntek esténként számos antiszemita „beszólást” kell elviselniük azoknak a zsidóknak, akik a zsinagógától messze laknak, és útjuk szórakozóhely mellett vezet el. A szakállat, kalapot, kaftánt viselőket, vagy akik látható módon viselik a ciceszt, néha le is köpik. Vallásos zsidó a pénteki és a szombati napnyugta között semmilyen közlekedési eszközt nem vehet igénybe akkor sem, ha messze lakik, így számos, jobbára idős és hagyományhű ember van kitéve antiszemita inzultusoknak.
.
Az utóbbi években elszaporodtak a magyar fővárosban a zsidóellenes incidensek. Noha közösségi beszámolók szerint számos embert vertek meg, az érintettek leginkább maguk szégyellik, hogy ilyesmi történhetett velük, és mivel komoly baja eddig senkinek nem esett, feljelentést nem szívesen tesznek.
.
Információink szerint egyetlen esetben jutott el a feljelentésig az ügy: egyedül hazafelé tartó fiatalembert vertek meg három évvel ezelőtt, aki „igennel” felelt a támadók azon kérdésére, zsidó-e.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 42 szavazatból)
Újabb zsidóverés a Belvárosban, 4.1 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

117 Reader’s Comments

  1. “…bármikor összekotyvaszt egy kis házi holokausztot…”

    - OK, az ilyesmire mondom, hogy ezt nem hinném, hogy Izrael tétlenül végignézné.

    És biztos, hogy nem a tökéletesen impotens “emberjogi” szervezetekhez, vagy a tehetetlen, semmirekellő ENSZ- hez fordulna “kivizsgálásért”, hanem küldenék a Kidon- csoportokat, mint hatékony problémamegoldó szakembereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  2. Én már otthagytam drága hazámat azt a fasiszta szemét társadalmat.Addig viszont nem szeretnék meghalni,amíg egy fasiszta szemét patkányt úgy megverek,hogy a jó k anyja sem fogja felísmerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (24 szavazatból)
  3. Eldrad! Sosem tudhatod mi lesz a jövő, elképzelhető, hogy Izrael nem lesz vagy olyan helyzetben lesz, hogy nem tudja majd megvédeni a magyarországi zsidókat. Ezért kell a jóérzésű magyaroknak és magyar zsidóknak FEGYVERKEZNI, hogy ismétlődhessen 44. Ne hidd, hogy a nyilasok nem fogják újra megpróbálni, csak alkalomra várnak, hogy a világ mással legyen elfoglalva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. “hogy NE ismétlődhessen 44″

    bocsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Gustáv Elasar te meg sard össe magad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. iksz (2012. május 8. kedd 16:15)
    Hazavárlak :-) :) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  7. mocskok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  8. mocskok2

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  9. Olah Zsuzsanna

    …en is szeretlek “gonoszka” foleg mert neha tenyleg eleg gonosz vagy, de neha meg nagyon remek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  10. Volt már ilyen atrocitás, és jogállamban a teendők világosak.
    – Rendőrség! A tetteseket fel kell deríteni, akár a titkos információgyűjtés eszközeit is alkalmazva. És rendőri védelmet kell adni a potenciális áldozatoknak..
    – Ügyészség! Eljárást kell indítani faji indíttatású fenyegetés és testi sértés okozásának gyanújával.
    – Bíróság! Példás ítéletet kell hozni.
    – Polgármester! A közbiztonság érdekében be kell kamerázni néhány utcát és meg kell vizsgálni néhány kocsma italmérési engedélyét.
    – Bel- és igazságügyi politikusok! Meg kell vizsgálni, hogy a “Jobbik” nevű szervezet működése összhangban van-e Magyarország törvényeivel és nemzetközi kötelezettségeivel. Ha nem, akkor kezdeményezni kell annak betiltását az összes félkatonai gárdájával együtt.
    .
    Ha Magyarország jogállam, akkor a rendőségtől a poltikusokig mindenki tudni fogja a dolgát, és teszi amit kell. Sajnos ne nálunk az ilyen támadásokat buzgó nyilatkozatok és tessék-lássék intézkedések követik, amint az a koraszülött jogállamokban szokásos. Ebbe persze nem kell beletörődni, de mivel nincs másik hazánk, ezért addig is ilyennek kell szeretni, amíg a koraszülöttet ki nem veszik az inkubátorból. Alakul ez, mint…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. Szégyellem magam, hogy ilyen országban kell élnem! Nem mocskos zsidók, hanem mocskos jobbik! Antiszemita majmok gyülekezete! Látszik, hogy az országban 2. vh-s állapotok uralkodnak…. Hányinger…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  12. részeg ember őszinte (de legalábbis gátlásaitól megfosztott) ember? mert akkor mélyen él az antiszemitizmus magyar lélekben. a magyar kormánynak a saját sikerpropagandáján kívül sok feladata lenne. például ez is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Ahogy csúszik le az ország a csatornában, úgy jön fel a fekália a nyakunkig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. teljesen ki vagyok akadva.-
    -
    a II. kerületben lakom, feltünt nekem, mennyire nyomatják a Budai Polgár nevü ingyenes újságban a “zsidók” megbecsülését. Föhajtás Wallenberg szobránál, miegyma´s.
    -
    hát ez az a képmutatás, amitöl ha´nyni kell

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  15. Az a véleményem, hogy ez egy mocskos társadalom. A mérsékelt jobboldalnak kellene felemelnie szavát, de kussolnak.Mintha nem rájuk is tartozna.
    Másik véleményem, hogy a zsidóknak nem kellene hagyni magukat! Meg ellene szervezni egy Antimagyargárdát, jó erős zsidó fiatalokból és lesni a provokációk és olyan keményen visszaütni, hogy elmenjen a kedve ennek a nyomorult rohadék bandának az élettől is.
    Izrael példája legyen szemetek előtt. Zsidók! Ne hagyjátok magatokat, nácibarát állambácsi nem véd meg benneteket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  16. nev van: szerintem is ez kéne, de 2 dolog szükséges hozzá: eszközök és némi anyagi támogatás (a magyar zsidók nagy része átlagos anyagi helyzetű vagy éppen csóró, és nincs pénze drágább dolgokra), valamint megfelelő helyeken az anonimitás őrzése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. zsuzsenkám: én azért nem vonnám meg a jóérzésű emberektől az őszinte írásokat, cikkeket, mégha a budai polgár nevű, széljobber műkeresztény, sznobgazdag lapban is jelennek meg. ha a zsidókat gyalázó cikkek jelennek meg, akkor kell először fegyvert fogni, aztán sarcot venni, végül kivándorolni, ilyen sorrendben, ahogy rosszabbodik a helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos