Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb zsidóverés a Belvárosban 2012. május 7. hétfő 17:52 | Rákócza Richárd Forrás: AN

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb zsidóverés a Belvárosban
Budapest – Ittas fiatalok péntek este a budapesti utcán megtámadtak egy zsidót. Lapunk nem sokkal az előtt beszélt az áldozattal, hogy az a látleletért az orvoshoz, onnan pedig a rendőrségre indult volna feljelentést tenni hétfőn, kora este. Az egyik budapesti zsinagóga elöljáróinak egyike egyelőre név nélkül nyilatkozott.
.
Az 58 éves férfi a péntek esti imáról tartott hazafelé, amikor az elmondása szerint meglehetősen részeg fiatalok kötöttek belé. Miután nem akart balhét, válasz nélkül továbbhaladt, de az alkoholtól agresszívvá lett támadók nem érték be a verbális erőszakkal, hanem néhány ütleget és rúgást is kiosztottak neki.
.
Az áldozatot most másodjára verték meg származása miatt. Elmondása szerint nem haragszik a négy tettesre, akiket valószínűleg felismerne: úgy véli, azt sem tudják, mit tettek, igazából nem is ők tehetnek a történtekről.
.
Jóllehet még a látlelet átvétele előtt nyilatkozott, és nem ismerte a röntgen eredményét, úgy érzi, komoly károsodás nem történt: „Viszonylag olcsón megúsztam.” Véleménye szerint a kocsmai dohányzást betiltó fővárosi rendelet egyre nagyobb mértékben vezet a küllemre is láthatóan „zsidós” emberek szekálásához.
.
Amióta a rendelet érvénybe lépett, különösen péntek esténként számos antiszemita „beszólást” kell elviselniük azoknak a zsidóknak, akik a zsinagógától messze laknak, és útjuk szórakozóhely mellett vezet el. A szakállat, kalapot, kaftánt viselőket, vagy akik látható módon viselik a ciceszt, néha le is köpik. Vallásos zsidó a pénteki és a szombati napnyugta között semmilyen közlekedési eszközt nem vehet igénybe akkor sem, ha messze lakik, így számos, jobbára idős és hagyományhű ember van kitéve antiszemita inzultusoknak.
.
Az utóbbi években elszaporodtak a magyar fővárosban a zsidóellenes incidensek. Noha közösségi beszámolók szerint számos embert vertek meg, az érintettek leginkább maguk szégyellik, hogy ilyesmi történhetett velük, és mivel komoly baja eddig senkinek nem esett, feljelentést nem szívesen tesznek.
.
Információink szerint egyetlen esetben jutott el a feljelentésig az ügy: egyedül hazafelé tartó fiatalembert vertek meg három évvel ezelőtt, aki „igennel” felelt a támadók azon kérdésére, zsidó-e.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 42 szavazatból)
Újabb zsidóverés a Belvárosban, 4.1 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

117 Reader’s Comments

  1. Elkurtuk! Nem kicsit, nagyon! A szabadságot, a demokráciát mindent! Amit Gyurcsányról írtam azt fenntartom! Azonban mi állampolgárok is hibásak vagyunk, hogy nem vonultunk utcára százezrével igen százezrével minden nap amikor a gyalázatos alaptörvénynek nevezett tákolmányt elfogadták! Hibásak vagyunk, hogy nem vonulunk százezrével Gyömrőre tiltakozni a Horthy tér miatt! Kolozsváron a magyarok és románok élő láncot alkotva védték meg Funártól Mátyás király szobrát! Mi pedig hagytuk, hogy elvigyék a Károlyi szobrot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  2. Meg én, Bohém. Én is.
    Ez van. Jó ez a sör. Sütjük a halat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Jönnek a ha, ha , ha , Mi lett volna ha, stb.
    Először is, ha nem a Fidesz nyeri meg a választást, itt lángokban állt volna az ország, mert még egy vereséget nem tűrt volna Orbán. Emlékezzetek vissza, hogy az elmúlt 8 év másról sem szólt, mint támadás a fidesz részéről és védekezés a kormány részéről. Így nem lehet előbbre jutni.
    Az más kérdés, hogy nem szabadott volna engedni a 2/3-ot, de itt tényleg az MSZP volt a hunyó. Ezen fölösleges keseregni, most előre kell nézni.
    GyF hibát, hibára halmozott, de nincs a baloldalon olyan meghatározó erő, aki képes lenne felizgatni a jobboldalt, tehát szükség van rá. Nem véletlen akarják kinyírni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Istenem, Biborka, hát ki nem szarja le Orbánt,? Nem lenne ideje kitaposni a belét?
    Na, ezt nem kellett volna megakadályozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. “Magyar fiatalokat bántalmaztak Szabadka központjában vasárnapra virradó éjszaka. Bár a három fiú és a lány komoly sérülést nem szenvedett, elmondásuk szerint traumaként élték meg bántalmazásukat. Feljelentést tenni nem akarnak, azért vállalták, hogy „nyilvánosságra hozzák a velük történteket, mert szerintük a magyar fiatalok helyzete tarthatatlan” – írta a Magyar Szó.

    Az egyik sértett, G. Dávid elmondása szerint 10-12 fős szerb társaság telepedett le melléjük a szabadkai belvárosban, ahol egy padon ültek. Elvették az üdítőitalát, majd amikor azt kérte, hogy ne igyák meg az egészet, egyikük kijelentette, hogy Szerbiában mindent szabad. A fiú szerint provokálni akarták őket. “Egyikük aztán megkérdezte, hogy mindannyian magyarok vagyunk-e, és igenlő válaszunkra az egyik nekifutásból behúzott egyet a barátomnak, úgy, hogy engem is elsodortak, majd kötekedni kezdtek, és persze kitört a verekedés” – mondta el G. Dávid a lapnak.

    A fiatalok próbáltak nem reagálni a provokációra, de hogy védjék magukat, kénytelenek voltak visszaütni. Megpróbálták elhagyni a helyszínt, és elindultak, de a társaság követte őket, és tovább folytatódott a verekedés” Magyarország különb mint Szerbia? Eddig elitéltük az ilyen dolgok miatt Szerbiát! És most? Romagyilkosságok és zsidóverés Magyarországon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (43 szavazatból)
  6. Vissza az eredeti témához: Pintér rendet, fegyelmet, közbiztonságot, stb ígért, és mit adott helyette? Növekvő bűnözést, annak ellenére, hogy kétszer annyi rendőr van az utcán, és kétszer annyiba kerülnek a rendőreink. (lehet némi túlzás van benne…)
    Sajnos a mai fiatalok körében divat cigányozni, zsidózni és divat azzal kérkedni, hogy ki kell őket nyírni. Sajnos ez a politikai elit hatására van, és azért, mert az emberek úgy általában műveletlenek, tahók. Persze tisztelet a kivételnek, de tény, hogy nincs se műveltség, se intelligencia bennük. Egyszerűen fröcsög belőlük a gyűlölet. Meg merem kockáztatni, ha nem lennének a környezetükben cigányok, vagy zsidók, akkor keresnének más csoportot, akiket támadhatnának, mérhetetlen erős bennük az agresszió.
    Ha nem lenne bennem bizalmatlanság a kormány jószándékával szemben, akkor talán még támogatnám is a hit és erkölcstan oktatásának bevezetését. Csak az a baj, hogy kevés a bizalmam a papok jóhiszeműségével szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  7. Szomorú de attól még tény antiszemitizmus volt és lesz is Magyarországon, a probléma a politikával elsősorban a hatalmon lévő Fidesszel van. Ugyanis Orbánék azok akik 2/3-os többségük ellenére nem teszik akár jogi karanténban a jobbikot, Németországgal szemben nem üldözik a holocaust tagadást, nem indítanak eljárást a Kurucinfó vagy a barikád nevű durván antiszemita, rasszista, cigányellenes portálok itthon (hol máshol) működő „újságírói” politikai és gazdasági mentorai ellen. De zsidózott már a Fidesz alapító Báyer Zsolt mikor cohnbenditezett sőt mára kiderült, hogy az egyik egri fideszes pali azon a címen nem engedte játszani a város színházában Székhelyi Józsefet mert az egy „büdös zsidó”. És ami a legszomorúbb, hogy mindezekhez a Fidesz dízszsidajainak Fónagynak vagy dájcstomikának szinte szavuk sincs! Nos ezek után nem lehet csodálkozni, hogy ostoba emberek megy a vonat Auschwitzba-znak vagy mint most kipás embert megvernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  8. Itt is lehetne egy Mocskos Brigantik nevű csoport. Akkor kétszer is meggondolnák kiket vernének meg.
    ……de sajna nincs. Pedig nagyon itt lenne az ideje!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Itt már kevés a “beszéljünk róla”! Tenni kell ellene! Csak a birka megy a vágóhídra
    bégetve…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  10. Szólunk Fodor Gábornak, hogy beszéljen szépen ezekkel a férgekkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  11. A K**** nénikéjüket!!! Kössenek már bele egyszer egy olyan zsidóba aki majd jól ellátja a bajukat! Én már várom. Ahogy egyre nő az atrocitások száma, úgy nő sz esélye annak, hogy ez be is következik. Na, majd akkor telesírják a fél világot, hogy “a gonosz zsidó vissza mert ütni, és jobban merészelt verekedni mi nálunk, pedig mi öten voltunk”
    Ez már sok. A rendőrség cselekedjen, és állítsa meg a nácikat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  12. Remélem, hogy tényleg feljelenti Székhelyi József Eger város önkormányzatát, tudja meg a világ, hogy nem igaz amit a mini szterelnök állít, hogy nálunk nem kell félniük a kisebbségeknek…Orbán tudja a legjobban, hogy nemcsak a kisebbségeknek van félnivalójuk, hanem azoknak is, akik nem mennek a békemenetben Szeretünk Viktorozni, mert esetleg másnap már nem kell menniük dolgozni. Szóval fél itt mindenki, ami persze röhej, mert 7,5 millió ember azért nem kéne, hogy féljen, félnie a 2 milliónak sem kellene, ha tisztességesek lennének a 7,5 millióval szemben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  13. Kéne szervezni egy zsidókra vigyázó különítményt ami péntek szombat este arrafelé járőrözik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (27 szavazatból)
  14. Egy zsidó vallású magyar embert vertek Magyarországon a kinézete miatt, de ha egy izraelit vagy egy magyar zsidót vertek volna meg Budapesten a kinézete ill. származása miatt, akkor is, hogy lehet ezt szembeállítani egy szerbiában ugyanezen okokból megvert magyar származású ember ügyével? Hogy jön ez ide?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (27 szavazatból)
  15. Természetes, hogy az ilyen és ehhez hasonló kriminális és minden tekintetben elítélendő cselekedetekért a kormánynak felelősséget kéne vállalni, a rászorulókat megvédelmezni, ez egy normális országban így működne. Hogyan működjön nálunk, mikor még a legmagasabb vezetőin is jószerivel köztörvényes bűnözők. Az édes mikor bűnöző, véd meg a másik bűnözőtől. mindenesetre valamiféle civil szervezetnek csak fel kéne vállalni ezeknek a szerencsétlen embereknek a védelmét, hiszen valahol kötelességünk segíteni egymáson. Én teljesen más okok miatt, már évek óta nem közlekedek az utcán, ha kell mennem az orvoshoz kocsival megyek, így el sem tudom képzelni, hogy a harmadik évezredben ilyen és ehhez hasonló kriminális esetek szinte napirenden vannak. Borzalom, egyenesen hihetetlen mivé lett ez az ország. Zsidókat vernek, cigányokat gyilkolnak, híres művészt “büdös zsidó”-nak titulálnak, és ez a szégyenteljes kormány nem szól, nem tesz ezek ellen semmit. Sikerült sajátmagukat is úgy lejáratni, hogy már nincs is erkölcsi alapjuk arra, hogy hathatósan intézkedjenek. Sajnos a Jobbik, annak is a radikálisabbjai kiröhögik, semmibe veszik őket. Így aztán hiába volt az ígéret, hogy felszámolják a bűnözést záros határidőn-két hét-belül, mégis úgy néz ki a helyzet, hogy teljesen tehetetlenek. Van azonban baj még emellett is, sajnos ahol én élek azt hallom, hogy ezen a vidéken most már magyar megy magyarral szembe, csupán olyan alapon, hogy ki melyik oldalon áll. Az ellenzékiek támadják a Jobbikosokat, Fideszeseket és viszont. Én komolyan attól tartok, ha ez még sokáig így megy bármikor kitörhet egy polgárháború. Az emberek nem mernek a kormány ellen fellépni, így inkább egymást okolják és bántják most már tekintet nélkül arra, hogy cigány, vagy magyar az illető. Kétségbeejtő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  16. Azért remélem hogy ezek a lingárok – kárpátaljai kifejezés a gazemberre-egyszer egy izraeli elitalakulatosba kötnek bele aki éppen Budapesten túristáskodik. Akkor elég hamar húsos palacsintává válnának. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  17. Persze egyszerübb egy idős maganyos embert megverni mint olyat aki estelg vissza is üt. Magyar ország szégyene hogy ez megtörténhet. Aztán pedig nyilatkoznak hogy nincsen zsidó üldözés. Egyszerüen undoritó hogy valakit a hovatartozása vagy vallása alapján bántalmazhatnak. Persze nincs mit csodálkozni a vallástörvénnyel ugyanez a story. Ha te nem a Piszkos 14 egyház tagja vagy akkor te csak egy “szervezethez” nem pedig egyházhoz tartozól. Hányinger keltő ez a rohadt nagy takony barna szellem amely mint a sz@r kipárolgása elöntötte MO légterét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  18. Holott azt hallom mindenféle náciktól hogy itten jó soruk van a zsiddóknak,
    Jól bánunk velük. Arany életük van nekik minálunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. Megjobbított Úszókészülék

    Így van, ezek a fiúk alapvetően gyávák. Azért bántják a zsiniből hazasiető magányos zsidót, mert az egyáltalán vissza sem üt. Inkább válasz nélkül továbbhalad, mert “nem akar balhét” (pedig tudhatná már jól, hogy egy zsidó nem haladhat tovább válasz nélkül büntetlenül…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  20. Az illegitim fasiszta fidesz kormány most fizet az illegális náci jobbiknak és csatolt széleiknek: megengedi nekik, hogy büntetlenül kiélhessék náci hajlamaikat, cserébe, amiért 2002-től a teljhatalomba segítették. Az üzlet az üzlet. És mert Magyarország ezt hagyja, hát az egész ország a nácikat szolgálja. Oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  21. Most nem azért de ennek amúgy mi a hírértéke? Az valóban szomorú, hogy megvertek és rugdostak valakit csak úgy… De egy csapat részeg fiatal bárkibe képes belekötni. Én jobbára elkerülöm őket pláne ha éjszaka, egyedül vagyok. Ha nem akart balhét az illető miért nem futott el? (Kertész Ákos ha jól emlékszem, lazán lesprintelte üldözőit….80 évesen!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (29 szavazatból)
  22. És ezeknek van választójoguk? Ilyen primitív embereknek, te jó ég!
    Leköpik, mert zsidó??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. Ha fokozódik a kontrollálatlan erőszak hamarosan virágozni fog az illegális fegyverkereskedelem és a megtámadottak lőni fognak. Aztán következő lépésben a támadók. Harmadik lépésben mindenki menekül Magyarországról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  24. Olah Zsuzsanna

    Valoszinu, ezeknek mindegy lett volna, mert ha pl. egy fekete ment volna arra akkor azt bantjak, mert fekete. A massag irritalja oket es foleg ha tobben vannak erosek!
    En meg emlekszem azokra az idokre, amikor este, hajnalban gyalog /mert mar nem jart villamos es busz/ nyugodtan haza lehetett setalni akar egy hazibuli utan, Pestrol Budara, maximum a hazmestertol feltunk, mert mit szol hogy hajnalban ki kell nyitnia a kaput.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Tölgy:

    Igazad van, valóban nincs miért kisebbíteni felelősségünket, még akkor sem, ha az általad közölt leírásban józanul, tehát nyíltan rasszista oka volt a támadásnak. Se Magyarország, se Szerbia nem méltó arra, hogy a másik szemére vessze kisebbség-politikáját, csak az, hogy Nyugat-Európában is terjedőben van a muzulmán-ellenesség, amit sok-sok szélsőjobboldali párt ugyanúgy kihasznál politikai-hatalmi céljaira, mint azok elődeik a zsidóságot.

    Ez utóbb s javítom első hozzászólásomat, valóban meg kell büntetni a támadókat és megvédeni az áldozatokat. Ha Orbán Viktor legalábbis komolyan gondolja azt, amit a T. házban elhangzott tiszaeszlári-vérvádaskodás körül kirobbant botrányt követően nyilatkozott a hazai zsidó diaszpórának és Izraelnek, és nemcsak átmeneti taktikai húzásként, a véresszájú hungaristák/nácik elcsitítására. Nagyon attól tartok ugyanis, hogy színjátékot csinált ebből is, mint ahogy teszi azt 2010-es választási győzelme óta folyamatosan, kormányzása szinte minden aspektusában, pedig tudja ő is, hogy ez hová vezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. velem nem jól járnának, mert 38-ast kapnának az arcukba…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Na ja ilyenek sokfele vannak: ciganysoron azert, mert nem vagy cigany, negernegyedben, mert nem vagy fekete, Szerbiaban, mert nem vagy szerb, a bortonben azert, mert uj vagy, es meg sorolhatnank. Az agresszorok csak az ellen agressziobol ertenek, es a visszahuzodas felbatoritja oket(ilyen kulturaban nottek fel).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Idehívtam a géphez és megmutattam a fenti fényképet egy külföldi barátomnak, ránézett a fotóra és csak annyit mondott:

    -
    Jé ez a 21.-ik század és ti ezt csináljátok? Mit fog ehhez szólni Európa?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Stáry Lórán.

    Ez nem véletlen,ez az orbáni demokrácia! Orbánnak -nyilatkozata szerint-legfőbb érték az ember. Majd egy legközelebbi nyilatkozatából talán azt is megtudjuk, hogy milyen ember, gondolom nem a zsidó ember. Pár évvel ezelőtt ilyen cselekmények, különösen a belvárosban elképzelhetetlen lett volna. Mára viszont már ide jutottunk, és holnapra már várhatjuk a zsidóellenes pogromokat.
    Most már mindenki világosan láthatja, hogy mire képes a diktatúra, és a diktatúra rendőrsége,ahol rablókból lett pandúrok vigyázzák a rendet. Vigyázzunk, mert még közel se ez a vége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Miért csodálkoztok? Ha ma ezt megengedheti egy fideszes vezetésű város magának, akkor Köves Slomó, Mazsihisz tőlem azt mesélgethet, amit akar. Na és persze mindezt a keresztény ország, a kereszténység európai számonkérője címke alatt.
    .
    http://nepszava.com/2012/05/magyarorszag/%E2%80%9Eszdsz-es-budos-zsido-ne-menjen-egerbe%E2%80%9D.html
    .
    Nem áll meg a keresztény gőg, végre észre kellene venni, hogy NAGY bajban vagyunk!
    Róm 11:25 Mert nem akarom, hogy ne tudjátok atyámfiai ezt a titkot, hogy magatokat el ne higgyétek, hogy a megkeményedés Izraelre nézve [csak] részben történt, ameddig a pogányok teljessége bemegyen.
    Róm 11:26 És így az egész Izrael megtartatik, amint meg van írva: Eljő Sionból a Szabadító, és elfordítja Jákóbtól a gonoszságokat:
    Róm 11:27 És ez nekik az én szövetségem, midőn eltörlöm az ő bűneiket.
    Róm 11:28 Az evangéliumra nézve ugyan ellenségek ti érettetek; de a választásra nézve szerelmetesek az atyákért.
    Róm 11:29 Mert megbánhatatlanok az Istennek ajándékai és az ő elhívása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ha Izraelben sétálna egy magyar, római katolikus vallású turista és a zsidók magyar származása és katolikus vallása miatt megvernék akkor a teljes magyar jobboldali sajtó és a teljes magyar jobboldali politika neki esne Izraelnek és még a baloldaliak is! Ha Magyarországon megvernek egy izraelita vallású magyart állampolgárt akkor hallgat Izrael állam és hallgat a magyar politika és a magyar média sem tesz ki magáért! Amikor az általam ide közzé tett sajnálatos szerbiai események történtek akkor a teljes magyar közélet neki esett Szerbiának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. Most jön az agyonhallgatás, ehhez napokig nem szól semmit a kormány, aztán történik más balhé és a zemberek túllépnek ezen a botrányon is, rágcsálják a következő, “de hol van az a szakdolgozat” c. népmesét vagy Gyurcsány tűnjön el….
    Ezért mondom, hogy Székhelyi Józsefnek igenis fel kell jelentenie Eger város önkormányzatát, tudja meg a világ, ha a kormány agyon is hallgatja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Budapesten is teret kellene elnevezni Vitéz Nagybányai Horthy Miklósról, akinek a katonái megtámadták Szerbiát és békés szerb lakosokat gyilkoltak! Amikor pedig a Horthy vitézek kivonultak Szerbiából, akkor a szerbek az ottani , vajdasági magyarokon álltak bosszút! A szerbek nagy nehezen, hosszú idő után talán most már kezdik elismerni a felelősségüket az vajdasági civil magyar lakosság meggyilkolásában, bár ez ott is heves nacionalista ellenállásba ütközik,mert rombolja a szerb történelemről kialakult pozitív képet! Magyarország pedig igyekszik a szőnyeg alá söpörni, hogy bizony Horthy Miklós katonái szerb civileket gyilkoltak, és ezért álltak bosszút a szerbek az ottani magyarokon! Mint ahogy Magyarország nem nézz szembe a zsidótörvényekkel, a holokauszt kapcsán történt magyar felelősséggel és mindenért az a piszok Hitler a felelős, Horthy és a többi vitéz magyar csak a kor áldozatai voltak! A múlttal való szembenéz nélkül nem szűnik meg a nacionalizmus a térségben: Ez igaz Magyarországra, Szerbiára, Szlovákiára, Romániára,mert mindenhol történelem hamisítás folyik! Ebben pedig Magyarország élen jár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  34. A mondat helyesen: A múlttal való szembenézés nélkül nem szűnik meg a nacionalizmus a térségben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. A térség politikusainak kezébe a hamisított történelem a legnagyobb fegyver, hogy egymásnak ugrasszák az embereket és minden országban a fiatalság lelke gyűlölettel van mérgezve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  36. Fixmag, ennek ugyanaz a hírértéke, mint a három évvel ezelőtti zsidóverésnek. Ez még csak a kezdet. Amikor majd a történészek feldolgozzák Magyarország újbóli összeomlását és az ahhoz vezető utat, akkor több kisebb és nagyobb eseményt fel lehet majd sorolni: ezek voltak a vég kezdete. Nyilván lesz közte olyan, ami már ennél súlyosabb, lehet, hogy fél év múlva agyonvernek valakit és a rendőrök másfelé néznek közben; akkor majd az persze súlyosabban esik a latba, mint néhány pofon és rúgás. Ez a cikk dokumentáció. Rögzíti, hogy mi történt, egyben figyelemfelhívás is, most már senki sem mondhatja, hogy ő nem tudta, mi van és mi jön, és “nem gondolta volna”. Magyarország ugyanott tart, mint 1938-ban, ezt meg fogjátok látni a választásokon (a görögök már meglátták), de ha a harmincas évek ismétlődnek, akkor ismétlődnek a negyvenes évek is. Az pedig dreck egy évtized volt, akárhogy is vesszük.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. A TANULSÁG
    zsidó térjen haza

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (25 szavazatból)
  38. gustav,
    AZ ÉDES JÓ ANYÁDAT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  39. HOGY ÉN MA MILYEN KURVA SZOKATLAN MÓDON FINOM VAGYOK !
    BACCA MEG, EGÉSZ SZOKATLAN.
    KEDVES ADMIN, KÉREM IS gusztávostól, Gonoszkástól törölni a három hozzászólást.
    … köszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  40. Szerintem is ki kell vándorolnia, nem csak a zsidóknak, hanem minden jóérzésű embernek, aki teheti. Ez a legcsattanósabb válasz, amit ez a mocsok rendszer meg az idióta kétharmad kaphat.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. ricsi!
    Üdvözöllek!
    Mi van?
    Ezeket kell kiűzni a politikai, gazdasági hatalomból és bekényszeríteni őket az általuk létrehozott kényszer munka világába!
    Majd, ha valamelyiknek akkor nem tetszik, gondolkodhat rajta, hogy lesz e kedve “vándorolni”!
    Bocs, én így látom, és hajlandó is vagyok tenni a megvalósulásáért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Sohasem szabad meghátrálni az igazság elöl!!!!, a Bátor emberektöl félnek!!

    Nem ki vándorolni kell az embereknek, hanem fellépni eréjesen ellenük!!!!!!

    Én egy nö vagyok, de sohasem hátrálok meg az igazságomért!!!, legyen az bármi, bárki!!!, ès nem szoktam alkudni, volt is fiatalkoromban emiatt sok-sok problémám. De ha vissza gondolok, ezek a csapások erösitettek meg!!!!!!!!!!!
    Hiszem, hogy a sok alvó végre felébred!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. Bohém, nem fog menni, a következő választásokon megkerülhetetlen tényező lesz a Jobbik. Stephen Kinggel élve: amikor az emberek a romlott hot dog miatt gyomorbajt kapnak, azt mondják majd: oké, együnk most még büdösebb, még állottabb húst. Demokratikusan nem fog menni. Ha forradalmat akarsz kirobbantani, őszinte szerencsekívánalmam, de utána diktatúrát kell gyakorolnod ahhoz, hogy a kétharmad genetikai alattvalón gyakorolni tudd a demokráciát.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. ricsi:

    “…akkor ismétlődnek a negyvenes évek is…”

    - Nem fognak, mert jelenleg azért ennek van ám egy nagy akadálya, azaz, kettő:

    1, Ehhez egyszerűen nem adott a nemzetközi háttér (ahogy azt te, én, még páran, de még Bartus úr is írták- írtuk korábban)

    2, Izrael ezt nem hagyná; ha bárki tömeges zsidógyilkolásra, kristályéjszakára, ilyenekre készülne, akkor onnantól kezdve nem csak a gyilkos iszlámnácik lennének a kidon- csoportok célpontjai, bárhol a világon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. gusztáv:

    - Tanulság:

    Hülye állat vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  46. ricsi igen ebből a szempontból valóban hírnek számít. tipikus szdsz-es recept a baloldali/liberális érzelmű emberek egységbe kovácsolásához Magyarországon. Antiszemitizmus meg a hozzá hasonló vezérszólamok ugye? “eredmény” meg is látszik; fidesz 2/3, jobbik szinte 2. legerősebb párt, magyargárda stb. kicsit változtatni kéne már nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  47. Fixmag, szerintem fordítva ülsz a lovon. Az ilyen cselekmények nem az áltakad baloldalinak vagy liberálisnak tartott embereket kovácsolják össze, mivel senki nem szeret fenyegetett lenni. Sokkal inkább magukat az elkövetőket, az ilyesmire hajlamosakat, azokat, akik maguk ugyan nem tesznek ilyet, de elégtételt éreznek hallatán, egyszóval ezt az egész söpredék neonyilas viceházmester-társadalmat kovácsolja össze, ami a Fideszt piedesztálra emelte, és ami semmit nem tanult a múltból.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Eldrad, a negyvenes évek csak annyira ismétlődnek, amennyire “tudnak”. Nyilván nincs külföldi katonaság, akinek a parancsára vagonírozhassanak, de sok mindent el lehet intézni házilag is, a magyar ebben mindig nagy volt, a Trabantot is megbütykölte, bármikor összekotyvaszt egy kis házi holokausztot. Kicsit tökéletlen lesz, de a miénk.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  49. Uraim, tévedtem volna, mikor csak egy utat láttam?
    Szánom-bánom a bűnömet!
    Gyere Bohém, kérsz a sült keszegre egy kis fokhagymás olajat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Gonoszka!
    Köszi!
    Persze, üldögélve a ládákon, hogy azokról se feledkezzünk meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos