Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mikor kér bocsánatot Budai a filozófusoktól? 2012. május 25. péntek 12:06 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mikor kér bocsánatot Budai a filozófusoktól?

Budapest – Budai Gyula tavaly év elején közölte, hat, összesen csaknem 500 millió forint összegű pályázatot vizsgál. Akkor nagy port kavart az ügy, a hivatalosan pártatlan, ám a gyakorlatban a kormány szócsöveként működő közmédia, valamint a Fideszhez hivatalosan is köthető sajtó részletesen és nagy terjedelemben számolt be a „filozófusbűnözők” viselt ügyeiről,. Most, amikor kiderült, hogy Budai Gyula vádjaiból egyetlen szó sem igaz, a kormányhoz közeli lakájmédia mélyen hallgat.

Az MSZP közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. A párt elvárja, hogy a kormány kövesse meg a meghurcolt filozófusokat, az egész magyar tudományos életet, és tegyen meg mindent az okozott kár csökkentéséért. Ezt közölte az ellenzéki párt pénteken, annak kapcsán, hogy a Népszavának a rendőrség szóvivője megerősítette: bűncselekmény hiányában a rendőrség megszüntette az összes, az úgynevezett “filozófusüggyel” kapcsolatos gazdasági jellegű nyomozást.

Lendvai Ildikó parlamenti képviselő és Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja szerint csúfos véget ért az a “gyalázatos rágalomhadjárat”, amelyben Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos milliós gazdasági visszaélésekkel rágalmazott meg jeles, a kormány által balliberális szelleműnek tartott magyar filozófusokat.

“De ki számoltatja el a volt elszámoltatási kormánybiztost és azokat, akik neki a politikai megrendelést adták? Ki teszi jóvá az okozott erkölcsi és anyagi kárt?” – kérdezték, közleményükben kitérve arra, hogy az érintett filozófusok komoly egzisztenciális sérelmeket szenvedtek, van, aki állását, jövedelmét vesztette el a gyanú miatt.

Az MSZP szerint az erkölcsi kártétel még ennél is nagyobb, “lejáratták a magyar tudományos életet, egész Magyarországot azzal, hogy olyanokat támadtak meg alaptalanul, akik eddig az ország nemzetközi jóhírét gyarapították”.

Az MSZP elvárja, hogy a kormánybiztos rágalmazásáért a kormány elnézést kérjen, kövesse meg a meghurcolt filozófusokat, az egész magyar tudományos életet, és tegyen meg mindent az okozott kár csökkentéséért – zárul a közlemény.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 15 szavazatból)
Mikor kér bocsánatot Budai a filozófusoktól?, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Egy bűnözőre bízták a feladatot, bízva mentalitásában. Ez az elszámoltatási kormánybiztos ezzel is csak az ország renoméját rombolja. Megérett már arra, hogy bíróság elé állítsák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  2. Ki gondolja, komolyan, hogy valaki is bocsánatot kér.
    Munkaköri kötelessége volt, nem?
    Nem jött be!!!
    Keresik tovább a csontvázakat.
    Van, most is, és az elmúlt 22 évben.
    Csodálkozik valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  3. Ne csodálkozzunk azon, hogy minden normális ember menekül, vagy menekülne ebből az országból. Lassan nincs olyan réteg, akibe még ne rugott volna bele Orbán és csapata. Nem gondoltam volna, hogy öregségemre félni kelljen. Félek attól, hogy 2014-ben nem lesznek meg a tisztességes választási feltételek. És félek attól, hogy ismét ez a szemét banda kerül hatalomra, mert saját maguknak írják a törvényeket. Nem szeretnék fiatalabb lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  4. Különben is, mit keresett Oszkó a Wizzairnél???!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (18 szavazatból)
  5. Kérdés: Miért kap havonta Budai 2 milla feletti fizetést?
    Válasz: Ne bántsa lelkiismerete
    .
    Parancsot teljesít marionett bábuhoz hasonlóan

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. “balfék”
    Hogy mit, azt nem tudjuk. Hogy mennyit, azt sem.
    Talán körül nézett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  7. Gerinctelen bábu,szakasztott főnöke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. Ha én filozófus lennék, bizony beperelném ezt a közpénzes hazudozót. De beperelném a Magyar Nemzet címen kiadott papíripari moslékot, a Magyar Hírlap nevű hazugságipari szennylapot, a H. ( H mint hazug) TV-t, az Echo nevű nyíltan zsidógyűlölő szennycsatornát, és mindazokat, akik és amelyek heteken át hirdették és terjesztették azokat a rágalmakat, amelyekről kiderült, hogy hazugságok, rágalmak, mocskolódások. Sőt! Ha itthon jogállam volna és demokrácia, valódi demokratikus sajtójog, akkor ezekre a szennylapokra és szennycsatornákra 3 napi szilenciumot és milliós pénzbüntetést kellene Szalai Annamária sajtó carinának kiszabni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  9. Remélem,hogy a filozófusok beperelik ezt az aljadék embert!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. Jó ügyvédi iroda százmilliókra perelheti – nyerően – a magyar államot, mivel a beosztottért a cég felel!
    Hamis vádért pedig személy szerint fel kell jelenteni ezt a köcsögöt és az őket kiszolgáló médiákat.
    Minta per lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  11. Rá kell nézni az arcára! A szeme beszél helyette is.
    Nem vennék tőle használt autót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  12. http://atv.hu/videotar/20120525_felmentettek_a_gyanuba_kevert_filozofusokat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Egyetértek azokkal, akik szerint be kellene perelni a “mi Gyulánk” megbízóját. Kíváncsi lennék rá, hogy a magyar bíróság miként döntene. Vagy a kormányra nézve elmarasztaló ítélet után Navracsics megint levelet írna a Kúria elnökének?
    Igenis a filozófusokat megilletné az erkölcsi és anyagi kárpótlás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. Ennél sokkal kisebb súlyú rágalmazásért , a jó hírnév megsértéséért pereltek már be másokat.
    Remélem, dr. Heller Ágnes és “bandája” nem lesz olyan nagyvonalú, hogy eltekintsen ettől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. #
    rakoncátlan
    2012. május 25. péntek
    15:29
    Igen minta per lenne egy normális országban. De itt úgy járhatnának mint a Battonyai Karsai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Engem maga illétlen zoltán állattitkár rágalmazott meg több ízben nagy nyilvánosság előtt. (Mert én ilyen fontos ember is voltam, bizony! Bár nem vagyok egyedül ebben a minőségemben.) Elfelejtett bocsánatot kérni. Nekem nincs pénzem, időm és idegem pereskedni. Várok. Fehér ember nem felejt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. emigrant,

    mondjuk, ha pereltél volna, a nagy nyilvánosságból hány személy tanúskodott volna melletted, Illés ellenében ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Az MSZP úgy beszél mintha a hozzájuk közel álló médiák nem járultak volna hozzá Hellerék lejáratásához. Ne nézzenek már mindenkit hülyének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Leslie G. Charteris

    Ha valaki itt tud példát mondani arra, hogy fideszes bocsánatot kért elkövetett hibákért,bűnökért, hazugságokért és mindenféle, utóbb megdőlt cselekedetükért, akkor azok között kisorsolok egy fölfújható Orbán Viktor úszó gumit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Tízezerszer le kéne vele íratni Kant kategorikus imperatívuszát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. (Vagy legalább néhányszor megetetni vele a :-( saját sz#rát.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. A filozófusok helyében beperelném a rágalmazót, a megbízóit, az ennek hangot adó médiát, hogy belegebedjenek! De inkább nem alacsonyodnék le az ő szintjükre! Szégyen, hogy ezek irányítják az országot és félő, hogy folytatni tudják 2014 után is! Ez ellen kellene tenni sok mindent!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. B.Gy. sose fog bocsánatot kérni. Nem olyan állatfajta. Csak rágalmazni tud, előadva 100 %-os igazságnak az aljas vádaskodását, rágalmait, mert ezért tartja ov.
    Valahol olvastam, azt mondta, hogy “ismeretlen tettes” ellen tett feljelentést. Ez a jogi formula jelenti számára a hamis vád miatti büntethetőség elkerülését. Mindenki tudta, kiket jelentett fel, de ez a szemét alak arra nem volt elég bátor, hogy megnevezze azokat, akiket aljas módon bemocskolt.

    Heller Ágnes egyébként reagált: bocsánatkérést vár azoktól, akik megrágalmazták; B.Gyt ebben az ügyben eszköznek tartja. Nyilatkozata további részében azt mondta Heller Ágnes, hogy “gyenge az a kormány, amelyik azt hiszi, hogy néhány gondolkodótól vagy egy rádióadótól félnie kell, mert ezek veszélyt jelentenek számára”. (Népszava)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Mit vártok, mit reméltek? A hatalom kizárólagos birtoklása folyik napjainkban. S “valjon” mit dönt a tisztelt alkotmány(?)bíróság? Azt, hogy még ennek megvétózásához sincs jogunk.
    Ha fiatalabb lennék menekülnék! Így 66 évesen maradok, s míg élek a FIdesz ellen szavazok.!
    De az biztos, hogy a jobbikra sem.fogom adni voksom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Én, ha a filozófusoknak lennék simán úgy beperelném ezt a szemétládát, hogy a gatya leperegne róla. Lehet képzelni milyen szép látványt nyújtana. Én azzal drillezem magam, hogy ezek az ország szégyenei, mint Budai és megbízója is előbb-utóbb vasvillára lesznek hányva, ha a szó képletes értelmében, akkor is. Semmilyen aljasságtól nem riadtak vissza, képesek voltak az indokolatlan vádaskodásra, már csak azért is mert akkor el lehetett vonni a tudományos filozófiai kutatásokra, munkákra szükségeltetett pénzeket. Ki volt ez találva rendesen. Az, hogy ezzel világhírű tudósok neve, hogy ne mondjam becsülete be lett sározva és még nekik kellett kellemetlen kérdésekre válaszolgatni, az ezeket a gazembereket nem érdekelte, nem érdekli ma sem. Más kérdés, hogy ha én lennék a megvádoltak helyében én még a bocsánat kérésüket sem fogadnám el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Filozófusnak itt nincs helye.
    Levelük.
    Kell az élettér a fiatal , izmos szőke árjamagyar focistáknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Remélem, egy új kormány elszámoltatja Budayt is. Meg az egész fideSS bagázst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Buday azért “y” mert már ezek nemeseknek képzelik magukat. Pegig köztörvényes bűnözők!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Persze, beperelhetnék. És akkor? Mire pár év múlva ítélet születne, kit érdekelne már? Mennyi új ügy lesz addigra? Erről meg jó esetben megjelenne egy mínuszos hír egy-két lapban. Nagyon jól tudják ezek, hogy kell ezt csinálni: mocskolni, sarat dobálni, minél többet – valamennyi mindig megtapad. Ez a tipikus “kabátlopási ügy”.
    Az már önmagában elképesztő, hogy ez az alak van ilyen feladattal megbízva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. budai, bűnözés, bukás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Budai? Bocsánatot? Na ne! Előbb megy fel a birnami erdő Dunsinane hegyére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. A feljelengetős ur még mindig elégedetlen az előre haladásával.Ezért igaztalanul csapkod és vádol.Én szégyelném ezért magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Budai már az MTI-nek sem mond igazat 2012. június 1. péntek

Budai Gyula ismét árnyékra vetődött 2012. május 24. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos