Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kubatov listája, Simicska pénze, Orbán buktája 2012. május 27. vasárnap 18:21 Forrás: Mesterházy Attila

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kubatov listája, Simicska pénze, Orbán buktája

Budapest – Arról álmodik Orbán Viktor, hogy 2014-ben egyetlen párt indulhasson csak a választáson: az övé. Javaslata, hogy a pártok állami támogatása szűnjön meg két évre, pontosan ezt célozza.

“Csak a Fidesz” jelszóval folytatott kampányt 2010-ben, ezt most, mondhatni, továbbfejlesztette. Orbán a vetélytársakat eltüntetné a föld színéről, és sóval szórná be a helyüket. Megpróbálja létrehozni az új egypártrendszert, amelyben a Fidesz volna az egyetlen párt.

A miniszterelnök azonban téved. Súlyosan téved. A rossz, gonosz pártok ne kapjanak egy fillért se. Hogyne. Ám vajon a Fidesz miből finanszírozná saját 2013-2014-es kiadásait? Benne az országgyűlési, önkormányzati és európai parlamenti választási kampánnyal? Orbán terve lényegében az, hogy a szavazólapon a Fidesz neve helyett a Közgépé szerepeljen. A Fidesz elnöke most leleplezte saját központosított korrupciós mechanizmusát. A pénz áramlása nem attól függ, mit könyvelnek a Fidesz neve mellé a költségvetési rubrikába.

A Fidesz pénze máshonnan jön. A miniszterelnök szavazatra akarja váltani százmilliárdokra rúgó anyagi előnyét. Mert más előnye már nincs. Pontosan ez a másik dolog, amiről ez a javaslat szól. Orbán tudja, hogy vereség felé halad. Hullik szét a társadalom. Nincsenek munkahelyek. Fogadkozásai ellenére keményen megszorít. Szabadságharca megbukott. A gazdaság visszaesik. A reálbérek csökkennek. Sőt, megbukott az általa választott köztársasági elnök is: ország-világ láthatta, hogy Orbán, az állítólagos nagy stratéga, csúnyán mellényúlt.

A miniszterelnök tudja, hogy nem képes megállítani ezt a folyamatot. Amit tehet, hogy nehéz helyzetbe hozza ellenfeleit. Például elveszi tőlük a pénzt. Vagy például regisztrációra kötelezi a választókat. Egy olyan országban, ahol vannak személyi okmányok, ahol létezik pontos népességnyilvántartás. Ismét megerősítem, hogy az MSZP a választói regisztráció ötletét nem támogatja, a mögötte meghúzódó sanda szándékot – egyes szavazók kiszorítását a választójogból – pedig határozottan elutasítja. A magyar szociáldemokraták száz évvel ezelőtt, 1912 májusában is határozottan kiálltak az általános választójog mellett. A szociáldemokrata álláspont jottányit sem változott.

A Fidesznek van Kubatov-listája és van Simicska-pénze. Ezekkel akar választást nyerni. Szavazói ugyanis egyre fogynak. Megpróbálja hát a többi szereplőt kilökni a pályáról, továbbá a számára veszélyes szavazókat megfosztani a választás jogától. Ez a demokrácia Orbán-féle módja. Ami valójában a demokrácia megtiprása.

A miniszterelnök tudja, hogy nagy a baj. Immár Chicagóig kell mennie, hogy találjon pár száz embert, akinek előadhatja sikersztoriját a fülkeforradalomról.

Akik Magyarországon élnek, pontosan tudják: egy szó sem igaz belőle. Orbán a határon túl élő magyarok nemzeti érzését igyekszik most kihasználni. Őket manipulálja, hiszen itthon egyre kevesebbekre hat a szómágiája. Olyan választási rendszer kell Orbánnak, ahol azoknak a szava lehet döntő, akiket magyarokként szeretünk, tisztelünk, de akik nem osztoznak hétköznapjainkban, nem tudják, hogyan élünk ma Magyarországon.

A miniszterelnök által felvetett módszer, a levélben történő szavazás egyébként sok országban működik. Nálunk is működhetne, ha meg lehetne bízni a kormány demokratikus elkötelezettségében. Ám épeszű ember ebben nem bízik. Ezért tartunk attól, hogy a levélben leadott voksokat választási csalásra használják majd fel. Szeretném azonban világossá tenni: nem félünk. Az MSZP nem fél a Fidesztől, én személy szerint nem félek Orbán Viktortól. Akármilyen meredek lesz is a lejtő, amit meg kell másznunk, a Fidesz el fogja veszíteni a 2014-es választást. Nagyon.

Nem tud olyan szabályt fabrikálni, amivel felül tudná írni politikájának totális kudarcát. Ez a kormányzás annyira rossz, hogy bármilyen erőfeszítés végeredménye a Fidesz veresége lesz, ami végre utat nyit a demokratikus negyedik köztársaság létrehozásának. Ennek egyetlen feltétele van: mindenkinek, aki le akarja váltani a Fideszt, el kell mennie szavazni. Ha kell, akkor regisztrálni is fogunk. Csak így derülhet ki, hogy mi vagyunk többen. Ott kell lennünk mindannyiunknak!

Ha így cselekszünk, akkor Orbán a mostani húzásaival csak azt éri majd el, hogy végképp kiírja magát a demokratikus politikai szereplők köréből. Ő az, akinek nincs jövője. A demokratáknak van.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +27 ( 29 szavazatból)
Kubatov listája, Simicska pénze, Orbán buktája, 4.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Még mindig nem a népről, hanem a hatalom megszerzéséről beszélnek!
    Mikor veszik tudomásul, hogy egészséges társadalomban a hatalom nem cél, hanem csak eszköz a nép életszínvonalának javítására. Ideje volna az összefogásra minden józanúl gondolkodó emberrel, és egy világos, érthető cél kijelölésére, olyanra, amelyet a kevésbé művelt emberek is megértenek.
    Ami a jelenlegi tákolmányt illeti, nem kell mást csinálni, mint a politikusoknak lemondani végre a hatalom azon szeletéről, hogy csak Ők módosíthatják az alkotmányt. Ezt a jogot megfelelő feltétellel (pl. kötelező megjelenéshez kötött népszavazással) a nép kizárólagos jogává kell tenni, és akkor nem kell félni bármelyik párt akár 3/4-es győzelmétől sem.
    Az önmérséklet azonban még retorikai szinten sem jelentkezik egyik párt programjában, vagy megnyilvánulásában sem! Ez a politikai elit egyik nagy szégyene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  2. Öreg pg!
    Üdvözlöm!
    Nincs vitánk, csak egy dolgot másként látok.
    Ez nem a politikai elit nagy szégyene, hanem a mienk, mert hagytuk és hagyjuk, hogy ezt tegyék velünk.
    Bízom, már nem sokáig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  3. Kedves Attila!
    Az alábbi mondata sajnos nagyés esetleg végzetes tévedés:
    “Akik Magyarországon élnek, pontosan tudják: egy szó sem igaz belőle”
    Nem kellene hűteni az amúgy is csak langyos levegőt – ez nem az a mértéktartás, amire szükség van. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  4. Most kell leváltani orbánt. Ki tudja mit talál még ki. Mindenki aki utálja amit a néppel művel fogjunk össze váltsuk le. Persze pintér lövetne akkor nem mondaná mint 2006-ba, hogy rendőrterrorr. Siessünk!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  5. arzagon!
    Üdvözöllek!
    Hogy?
    Egy biztos, támogatni foglak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  6. Ahogy láttam az MSZP is pozitív mérleggel zárta az elmúlt évet. És az államtól kapott összegben benne vannak a Gyurcsányék által hozott százalékok is.
    A veszélyes ellenfél kigolyózásában önöktől is lehet tanulni. Amit a DK-val tettek, az a szégyen és szemétség jelzőt érdemli.
    Ebben a tényfelsoroló lózunghalmazban semmi olyan nincs, ami arra ösztökélne, hogy a pártja szavazója legyek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  7. Tisztelt Mesterházy úr!
    .
    Talán az ellenzéki pártoknak IS SOKKAL, DE SOKKAL KORÁBBAN FEL KELLETT VOLNA ÉBREDNIÜK, NEM ?????
    .
    Például AKKOR, AMIKOR A FIDESZ a 2/3-át FELHASZNÁLVA, ELTÖRÖLTE A RÉGI, EURÓPA ÁLTAL IS ELFOGADOTT ALKOTMÁNYT és FELVÁLTOTTA SAJÁT TÁKOLMÁNYÁVAL :-((( !!!
    .
    Mely által a NÉPNEK SZINTE MÁR CSAK LÉLEGEZNI VAN INGYEN JOGA A SAJÁT HAZÁJÁBAN :-(.
    .
    AKKOR HOL TETSZETTEK LENNI ???
    AKKOR MÉG LETT VOLNA ESÉLY MEGÁLLÍTANI EZT A FASISZTA ÁMUKFUTÁST.
    .
    Másrészt NAGYON ÖRÜLNÉK, ha egyszer AZ ÉN ÉS SOK EZER MÁS SORSTÁRSAM NEMLÉTEZŐ PÉNZÉÉRT (mert a fideSS MEGFOSZTOTT TŐLE) LEGALÁBB ENNYIRE TETSZENE AGGÓDNI, MINT MOST AZ ELLENZÉKTŐL MEGVONANDÓ PÁRTTÁMOGATÁSOKÉRT !!!
    .
    Mert MI Magyarország NÉPE VAGYUNK, AKIK JÓVOLTÁBÓL ÖNÖK OTT ÜLHETNEK A PARLAMENT PADSORAIBAN és AKIKET ÖNÖKNEK, MINT ELLENZÉK AKTÍVAN KÉPVISELNIE KELLENE A PARLAMENTBEN :-((( !!!
    .
    SAJNOS, NEM EZT TAPASZTALJUK :-( !
    .
    TESSENEK FELÉBREDNI ÉS MAXIMÁLISAN MEGFELELNI ELLENZÉKISÉGÜKNEK !!!!!
    .
    AZ IGAZSÁG SOHASEM SZABAD, HOGY FÁJJON !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  8. Kubatov, Simicska, Orbán!…

    Mi ez itten kérem, névsorolvasás a disznó ólban?

    Mesterházy roppant súlyától már ez is túlteljesítés!

    Nem lesz egyszerű az Ő fajsúlyával célt elérni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  9. Kedves Mesterházy Úr! Ön és pártja eddig sem tudott semmit megakadályozni. Talán, ha összefogna DK-val!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  10. a képen Kubatov elvtárs látható igaz? kérem, ne tegyék ki többet ha lehet, erős hányingerem lett. Én igazán nem állítom hogy tőle, de a cikk megnyitása utáni első másodpercekben legalábbis. Lehet hogy ehhez a simicska név olvasása is hozzájárult?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. gets
    nem a mértéktartással van a baj, hanem a hiányosságával. Mert csak azok tudják pontosan, akik más forrásból is tájékozódnak, mint a párt-irányított médiákból. Azaz a társadalom szánalmasan vékony rétegére igaz.
    És az Mszp nem sokat tesz ezek létszámának növeléséért. Úgy fognak járni, mint az MDF a bukása előtt: meg tudták tölteni a fradi-stadiont, ott mindenki mellettük volt – és azt hitték ez igaz az egész országra is. Az Mszp meg a saját taggyűléseiből vonja le a következtetést.
    Sokkal hitelesebb lenne az Mszp kiállása – ha ugyanilyen vehemenciával védték volna a zemberek pénzét is – nem csak a magukét.
    sommas
    azaz tökéletesen egyetértünk!
    stirner
    annyi mocsok húzásuk után téged még megráz egy ilyen fotó? Mi lett volna ha habonyárpival illusztrálnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. az aktuális témák közül talán ide illik leginkább ez a Varánuszról copyzott vers:
    (írója nincs feltüntetve)
    Gábriel angyal 2012.05.27. 23:12:07
    .
    “A nénik is inkább csak sírnak
    Nincsen sem család, sem gyerek
    -Idegen országba mentek
    Hogy jöttmentként élhessenek

    S bár ugyanaz ismétlődik
    Száz meg száz éve régen
    Mi ébresztő kiáltás helyett
    Suttogunk csak a szélben
    .
    Megmondom én, hogyan lehet
    Hogy magyarként éljük a jövőt:
    Ameddig azok döntik
    Mi ültetjük addig a fenyőt

    A bajban sem ismerjük egymást
    Nem nyújtunk segítő kezet
    De ha nem hiszi magyar a magyart
    Az út már a pokolba vezet”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  13. A csuti bizonyít. Mussolini tját járja,de politikusaink néhány kivétellel még most is tagadják, hogy ez a rendszer fasiszta. Legutóbb atutyimutyi bukott Meggyesi bizonygatta hogy itt demokrácia van. A támogatás megvonása a párto virtuális betiltásával egyenlő. Marada fasiszta párt. A szakszervezeteket még nem tiltotta be, csak hatékony működésüket teszi lehetetlenné. Mi ez ha nem a Mussolini-féle fasizmus tökéletesítése? A hőkölés népe pedig kussol. Hitvány népség, akik nem érdemelnek mást, mint a fideSS moslékját. Kádár, -a proletár szent- rendszerében nem volt ilyen kiméletlen népnyúzó diktatúra. Mesterházy Attila ne reménykedjen. Ilyen langyos semmittevő szembenállással nem fogják megbuktatni a ducét. Röhlyes amit leírt. Harcolni kell, nem dumálni. Valódi forradalommal kell leszámolni a hatalom mai hitványaival. Ide Lenin képességű vezető kellene, nem sunyi, a parlamentben mutyizó poitikusimitátorok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  14. Nem tudom elképzelni, hogy miért jó Mesterházynak az, hogy a DK-t kizárja a gondolkodásából és nem összefog vele…….
    Nem tudom elképzelni, hogy ilyen állam-rendőrség mellett, amit az orbán-klán kialakított, hogy lehetne fegyveres felkeléssel leváltani ezt a csendes őrült Orbánt és bagázsát…..
    Nem tudom, hogy lehetne jól megrázni az MSZP-t, hogy akikkel csak lehet -szélsőjobb kivételével – fogjon össze és ne a saját poziciójuk legyen a fókuszukban, hanem ahogy itt, mint többen írták, a NÉPNEK a kisemmizett, de az érdemesebbjei közül is a semmibevettek, az ellehetetlenítettek ISMÉT EMBER SZÁMBA VEVÉSE legyen a cél és hozzájuk kapcsolódásuk a megnyerésükért ! Hétköznapi nyelven, szívvel, lélekkel szólni mindenkihez! – nem a demokrácia kategórikus nyelvén, amit sokan másképp értékelnek ma már.
    Egyáltalán az emberek szemének a felnyítása ! – még mindig sokan jobban élik meg az életüket a fideSSS sorozatos és megdöbbentő eszközöket alkalmazó MEGSZORÍTÁSAInak hatása alatt, mint pl. az előző kormány idején, ahol MINDENKI JOBBAN ÉLT, mint MA!
    Vagyis az a következtetés vonható le, hogy egyesek részére a fideSSS szégyenteljes, száz söralátétre sem férő adóelvonásai hatására a fideSSS éra alatt is jól élnek! – öröm nekik a megszorítások tömkelegét elfogadni, mert az a vekkerestől, orbánéktól adódik, s így nem fáj nekik…..!

    Most, vagy soha! – IGEN, MOST VAGY SOHA, mert tényleg az ORBÁN-OLIGARCHIA RABJAI lesznek a magyarok – nagy részt már azzá tették az embereket -, szinte nevetve sétálnak bele ebben a közveszélyes szélhámosok, rablók hálójába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  15. Kedves Bohém!
    Köszönöm az egyetértő véleményt, de nem a nép szégyene, hogy az ellenzéki kerekasztalnál 1989-ben született megállapodást a mai napig nem tudtuk felülírni. Ez részben az 1994-1998 között regnáló kormány és parlamenti 2/3-os többsége gyávaságának (vagy politikai vakságának?) következménye Ahoz, hogy a politikában nem jártas emberek is felismerjék az alkotmány jelentőségét, még sajnos ez a trauma is kevés. Nos itt értek Önnel egyet, ez valóban a mi nagy szégyenünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Öreg pg

    Mindamellett hogy sok dologban igazad van ne felejtsd el, hogy a jelenlegi állapotok mellett csak az eszköz birtoklásával lehet a célt elérni.
    Vagyis először a “hatalmat” kell megszereznie az ellenzéknek, csak azután tudja megvalósítani az elképzeléseit. 2/3-al szemben pedig ez még inkább így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Kedves Attila!
    Ezek szerint nyugodtan hátra lehet dőlni, mert a Fidesz úgyis elveszti a következő választást.
    És azután mi lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  18. Az Mszp nagyon pofára fog esni és nem először.Tisztázzuk mit tettek konkrétan amióta 59 képviselővel bent ülnek a parlamentben.Egyfolytában támogatják a fideszt és olyan mély kusban vannak ami már röhej.Annyi magas labda volt amit nem ütöttek le naponta 3-4 alkalom biztos.
    Egy tüntetést nem tudtak összehozni pedig biztos elmentek volna ha megmagyarázzák mi a tétje.Sokan értettük sokan meg nem értik máig sem miről is szól itt a mindennapok őrülete.Elérték a magyar társadalom nagy része nem tud itt élni azok sem akiknek nincs lehetősége elmenni.Tehetségtelen ellenzékünk van amíg nem tudnak komolyan összefogni és fent kell elkezdeni addig itt se béke se változás nem lesz!Nem beszélni cselekedni már régen erre lett volna szükség!Nincs egy tökös ember aki kivezeti ezt az országot ebből a nagy szauréból amiben nyakig ülünk?Lassan el is lep bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Kedves Irén!
    Úgy látszik, hogy az 1001- húsbavágó ügyből csak a pártpénzek elvesztése kapcsán méltóztatnak a megszólalásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  20. Tisztelt kekec!
    .
    kekec
    2012. május 28. hétfő
    06:22
    .
    Üdv :-) !
    .
    +++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Megkockáztatom az öntömjénezés vádját, és ismét közreadom kis versikémet.
    kekec,
    részben helyt adtam az észrevételeidnek, amint az alábbiakban is olvasható.

    Végjáték

    Fut Bécs felé Navracsics, a gyáva,
    Párttársai porzanak nyomába’.
    Megvénült MSZP-s, kivénhedt FideSS-es,
    Menti az irháját mind, aki fineszes.

    Szittya Suttyó szalad, fürgén szaporázza,
    a Protokolldroid alig ér nyomába’.
    Tömjén Zsoltár fújtat, kemény ez az iram,
    Führerét kérleli: – Itt ne hagyj már, Uram!

    Ám a Duce gyorsít, nem törődik vele,
    Hiszen neki Grazban van már biztos helye.
    Lézer Janó farol oda Audiján,
    Ez egyszer még segít párttársai baján.

    - Pattanjatok be mind! Irány Ausztria!
    Le van tojva ez a csóró Hungária!
    - És utána hova? Hol húzzuk meg magunk?
    - Ne aggódj! Segít majd mindenható Urunk!

    Lopott pénz a számlán, bankkártya a zsebben,
    Nehogy nélkülözzön meszze idegenben….
    Rákóczi még elvolt milliárdok nélkül,
    Na de egy FideSSnyik? Enélkül megkékül!

    Hitték, a birka nép nem lázad fel soha,
    Veri falba fejét mind a sok ostoba.
    Nem érti, jó sorsa hogy lett ily mostoha,
    Mért sújt most mindükre népharag ostora.

    Hajh, pedig de jól ment bő két esztendeig,
    Dőzsöltek és csórtak estétől reggelig,
    Azt hitték a dőrék, így marad örökre!…
    Pedig a hatalmat nem kapták örökbe.

    Most aztán futhattok behúzott farokkal!
    Egyik ország sem vár majd kitárt karokkal!
    A kerek világnak nincsen olyan zuga,
    Hol lapíthatnátok, mint kushadó kutya,

    Nyomorult fasiszták, nemzet-elárulók,
    Egykulcsos adóval népet sanyargatók,
    Jövőnket elorzók, sorsunkat megrontók,
    Népünket nyomorba döntő sunyi strigók,

    Földet-vagyont gyűjtő, enyveskezű mohók,
    Országot kirabló, pöffeszkedő tahók,
    Démoszt fasizmusra váltó Orbánkodók,
    Az egész világnak szemébe hazudók,

    Horthyt, Mussolinit utánzó-majmolók,
    Keresztényt mímelő mű-ájtatos manók,
    Elnöki tekintélyt Schmitt-tel lejáratók,
    Nemzeti ünnepre tapsoncot fogadók…

    Nem sorolom tovább, tengernyi a vétek,
    A választók ellen mind elkövettétek,
    Büntetéstek ezzel majd arányban lészen,
    Vár már rátok Nürnberg, s a bitófa készen.

    Nem lesz kegyelem a nemzetárulóknak,
    Sem az árulókkal kollaborálóknak,
    Fő- és jószágvesztés, mindőtök ezt kapja,
    És felvirrad végre Magyaroszág napja,

    Demokrácia lesz? Újra? El sem hisszük!…
    De ezután – hiszem – jobban megbecsüljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  22. Tisztelt Sándor-

    Engedd meg hogy a kérdésedre én válaszoljak Attila helyett!
    Ha teszem azt, tényleg igaza lesz Mesterházynak, akkor még keményebb megszórítások lesznek!
    Miért is írom ezt?
    Amit OV és kiscsapata elszúrt , azt valahogy rendbe kell hozni és azt még szigorúbb és még kegyetlenebb megszórításokkal lehet elérni!
    Szomorú de így van! Azaz csödörből vödörbe kerülünk egy sprirálba, amiből a következő 10 évben nem fogunk tudni kikecmeregni!
    De van egy szomorú tény, hogy a FIDESZ szavazóbázisa még mindig 1,5 millió körül mozog és tartok tőle hogy ők nyerik a soron következő választást is!
    Többen felvetették hogy ne a fidesz és ne az mszp legyen, de kérdem én, akkor ki? Mert a világon nincs még egy olyan párt, aki letudná váltani OV és kiscsapatát!
    A Szolidaritási mozgalom is csendben van, – igaz volt egy pár emberes megmozdulása – de azzal nem jutottunk előre!
    Egyelőre marad a búslakodás!
    Bocsánat a szomorú hírért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Miből gondolja az MSZP, hogy elfelejtjük hogyan támadták hátba Gyurcsányt mint kormányfőt és aztán a DK-t, amikor frakciót akart alapítani. Most meg nem szégyellnek aláírást gyűjteni a Jobbiktól, hogy bizottságot alakíthassanak a Simicska ügyekhez. Nem véletlen, hogy az emberek 53 %-a bizonytalan, hogy kit fog választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. kedves bözse!
    azért nem olyan egyértelmü a helyzet!
    mi történt?
    Gyurcsányék kiváltak, otthagyták a pártot, és még jópáran kiugrottak, amikor betojtak, hogy ha meghozzák a “kommunista búnöket” elitélő és esetleg a szocialista pártot betiltó törvényt.
    az együttmüködés végül is továbbmüködik, talán inkább a DK-nak van felelőssége, nem most kellett volna szakadni, vagy előbb, vagy később, de nem ebben a zürzavaros helyzetben!
    nem tudom, ki hogy van vele, nem szeretem a szocialista pártot, de valahogy jobban becsülöm, aki minden fenyegetés ellenére ottmaradt és továbbvállalta párttagságát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  25. sedona!
    Üdvözöllek!
    A Szolidaritási mozgalom is csendben van, mert keményen dolgozik.
    Már nem lehet tovább “hülyíteni” az embereket, ezért tiszta és világos, támogatható programot kell elkészíteni az emberek, az ország érdekébe.
    Minden társadalmi csoporttal egyeztetve, bevonva azokat a tárgyalásokba, javaslataikat figyelembe véve.
    Közösen és egyeztetve!
    Ami a lényeg, ezért anyagi és erkölcsi felelősséget is fognak vállalni.
    Nem részletezem, de ha érdekel, és az eddig elvégzett munkájukról megakarsz győződni, esetleg javaslataiddal segíteni a program kidolgozását, megteheted, és nem csak Te.
    http://www.szolidaritasmozgalom.hu/
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. A PestiSrácok.hu körülnézett Simicska Lajos és neje leendő hárskúti kecskefarmján.
    http://pestisracok.hu/a-kecsken_tul/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Tisztelt Bohém!
    Én is Üdvözöllek !
    Az ‘Egyenes beszéd”című műsort ajánlom figyelmedbe, különösen a mai előadást Kuncze Gábor előadásában , mert ő is ugyanazokat dolgokat vázolja fel, amiről én is beszélek!
    Szomorú dolgokról beszél és való igazat tárja elénk!
    Érdemes megtekinteni mindenkinek!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. bajao
    2012. május 28. hétfő
    19
    Nem is értem mit kell az MSZP ben becsülni? Talán mert majdnem , hogy együttműködik a fidessel, Vagy mert hamarabb keresi a jobbikkal a kapcsolatot mint a DKval? Mert meghúzzák magukat? Tán azért mert vaj van a fejükön és nehogy Budai kiderítse? Vagy a megélhetésre kell amit most kapnak és ha tennék a dolgukat a család éhen halna? Vagy mert mulya tehetetlen társaság? De kérem ha egy csoport ennyire élhetetlen, tehetetlen ellenzékben az nem különb ha kormányon van sem!!! Írom én, aki világ életemben balos voltam. De most az MSZP nyusziként viselkedik, és ezennel végeztünk is egymással. Legalábbis én a párttal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. ELÉG AZ EGYKULCSOS, FÉLCÉDULÁS ORBÁN-CSOMAGBÓL ÉS A SIMICSKA-TALICSKÁBÓL!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Az igen tisztelt forumozóktól kérdezném, hogy szerintetek nincs lelkiismeretfurdalása egy HR-s vezetőnek abban , hogy nem vesz fel egy embert egy adott poziccióba?
    Mert így , egy csomó embert tipor bele a sárba csak azért mert nem a Fidesszel szimpatizál?
    Ugyanis rengeteg olyan ismerősöm van, akiknek diplomájuk van és nagyon okosak és szinte semmibe sem nézik őket?
    Én is kilátástalannal látom a helyzetemet és amikor Lengyel László közgazdász arról beszélt , hogy micsoda feszültségek vannak e országban, hát bizony én már nagyon érzem és már olyan vagyok mint az Etna , amikor bármikor kitörhet!
    Azt hiszem nagyon sokunknál így van, amikor az Észak-Kelet régióban százával írogatunk állásokra , amikor tucatjával jelenünk meg állásinterjún és kiderül egy ember maradhat, borzalmas érzés !
    Vagy amikor közlik Veled, hogy áprilisig – májusig alkalmazunk utána kirúggunk mert Te még ujjonc vagy és akkor létszámleépítés lesz és TE kerülsz lapátra , ez is borzalmas! Ha meg nem vállalja el az ember az utcaseprést ,vagy egy gátlástalan figura, aki a legotrombáb munkát nem vállalja el, és elveszik tőle a szociális segélyt és éjen nulla forintból, hát nem tudom így mi lesz e országból!
    Tőlem azért vonták meg a segélyt, mert nem mentem el a temetőbe kaszálni és sírt ásni! Az ügyintézőnek mondtam – aki nem tehet róla , hisz neki kiadták parancsba – hogy nem ezért tanultam évekig hogy ilyen tróger munkát végezzek! Adatbázis kezelő vagy szoftverüzemeltetői munkát ajánlanak , de persze olyan nincs! Majd debrecenbe vagy Budapestre megyünk stadion építeni mert most az a legfontosabb ahogy OV mondta !
    “”"Orbán: Debrecen sikerének biztos alapja a stadion “”"”
    Ezért szeretnék elmenni ebből az országból egyszer s mindenkorra!
    Én tényleg átérzem azok sorsát, akik e forumon vannak és szomorú dolgokról írnak! Mert tényleg imádom a munkámat de ha egyszer nem akarnak felvenni mert nem szimpatizállok a Fidesszel, akkor most mit csináljak? Talán ez a sorsunk akik nem bíznak OV és kiscsapatában !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Tisztelt sedona!
    .
    sedona
    2012. május 28. hétfő
    20:51
    .
    NAGYON-NAGYON EGYET ÉRTEK (bármilyen szomorú is, mert az), MI IS “UGYANEZT A KENYERET ESSZÜK” :-((((((((.
    .
    S nagyjából UGYANABBAN AZ ÁLLAPOTBAN IS VAGYUNK, MINT TE :-(((.
    .
    SZÉGYEN EZ MAGYARORSZÁGRA ÉS SZÉGYEN A MAGYAR NÉPRE NÉZVE :-(((( !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. A zemberek nem fognak regisztrálni, nagyrészük nem. Ki elfelejti, ki azt mondja erre nem szakít időt, ki meg azt, hogy nem utazik ezért.
    Sokan nem tudják, hogy egyetlen szó sem igaz abból, amit a szeretett vezető mond. Sokan elhiszik még mindig az elmúlt nyolc év meséjét.
    A fidesz pedig csúnya választási csalásokat fog elkövetni 2014-ben. Számomra ez nem kérdés, bár semmit nem tudok bizonyítani, csak az összeesküvéselméletem van a tarsolyomban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. sedona!
    Megnéztem!
    Kuncze Úr elmondta mi a probléma, mi vezetett el idáig.
    A megoldásra is tett utalást.
    A Szolidaritás is megalakult mint ernyő szervezet, az ernyőtartók is körvonalazódnak.
    Még egy év és kiderül, mit sikerül majd felmutatni, addig szívunk!
    A leszalámizott társadalmi csoportoknak is ébrednie kellene.
    Most kint vannak a taxisok.
    A többiek?
    Figyeld a kormány csaliját a tömegnek!
    Mit akarnak ezek a hiénák, degeszre keresik magukat, sírnak rínak, miközben cserélgetik a kocsijukat, és….!
    Lesznek sokan akik beveszik a csalit, és kimennek tüntetni a kormány mellett.,
    a taxisok ellen!
    Ismétlem, majd ha a magyar nem lesz a magyarnak az ellensége,
    tiszteletet adunk, és elvárjuk hogy meg is kapjuk, az embert embernek tekintjük, majd akkor változni fog valami!
    ( Ehhez nekem is meg kell majd tanulnom mindig háromig számolni, mert ha nem teszem, akkor hibázok.)
    Így látom, de lehet megint tévedek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Már régen össze kellett volna kapnia magát azoknak akik politikusnak adták a fejüket, és nem a fidess és náci-jobbik mellett állnak.
    De eddig mit tettek? Néha gyenge, halk segélykiáltáson kívül semmit.
    Talán el kéne menni gyorstalpalóra a fedess háza tájára, hogyan lehet mozgósítani az ellenzéket, és szétverni egy kormányt. Ha megtanulták a leckét, akkor meg el kéne már kezdeni valamit, hogy ezeket az ámokfutókat megállítsák, mert ha nem lépnek időben itt kő kövön nem marad.
    Az a kisebbik rossz, hogy itt diktatúra van, vagy lesz, és félelemben fogunk élni, de ha így haladunk Európa közepe lángokban fog állni, mert ezek mindent felégetnek, hogy a hatalmukat megerősítsék, és be írhassák a nevüket a történelembe. Úgy mint nagy elődjük, Mussolini és Hitler tette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. bajao
    “nem szeretem a szocialista pártot, de valahogy jobban becsülöm, aki minden fenyegetés ellenére ottmaradt és továbbvállalta párttagságát!”
    .
    Ja kérem, nagy úr a megszokás! Ahol a párttagság vállalása a legnagyobb tett, ott nyugodtan be lehet zárni a boltot. Pláne, ha a politikai helyzet mást, többet kívánna, mint a párttagkönyvön ücsörgést.
    (Például egy valamire való pártnak határozottan ki kellene állni mások érdekében. de nem érnek rá, mert a párttagságukat őrizgetik a párnájuk vagy a székük alatt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Tisztelt sedona!
    2012. május 28. hétfő
    17:34

    “Mert a világon nincs még egy olyan párt, aki letudná váltani OV és kiscsapatát!”

    Szerintem: ma nincs az országban kormányváltó párt.
    Az MSZP Gyurcsány lemondásakor, kormányfőkereséskor bizonyította kormányzóképtelenségét. Ez azóta sem változott.

    Azonban a Fidesznek nagy tehetsége van az önsorsrontásra is, ezért előfordulhat a 49%-os veresége. És akkor még lehet, hogy tovább uralkodhat, mert a “győztesek” megosztottak lesznek.

    Ahhoz, hogy az MSZP elsöprő erővel győzzön az kell, hogy más párt ne induljon.

    Bocsánat a még szomorúbb hírért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Sir Bon home!
    En erre a teljesitmenyre szivem szerint megadnam a Nobel Dijat ! A teljesitmenyet Petofi es Jozsef Attila is amultan olvasna.Megvennem a verse jogait ezzel a versel valasztast lehet nyerni.Most lehet erteni mi az a fogalom,hogy a szavak ereje ! Most megerzhettuk ennek valosagat azonkivul ritmikai stilisztikai szempontbol egy gyongyszem ugyan inkabb Brilians Alkotas! Maximalis Tisztelettel,hogy ilyen Talentumot mint On !!!! az USA Nepszavanak koszonhetoen olvashattam!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. proaktiv, igazad van és nem vitatkozom a szavaiddal.
    a Kádár-rendszert végigpolitizáltuk, de ebben a világban politizálni annyira értelmetlennek tünik, fáradok, fogy a remény és nem látom a happy endet.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos