Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kiröhögik Magyarországot a “matelcsy” miatt 2012. május 10. csütörtök 18:33 Forrás: AN, Klubrádió

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kiröhögik Magyarországot a "matelcsy" miatt

Budapest – Hangosan röhögnek Magyarországon az első külföldi reakciók, melyek a  Matolcsy-féle adóbejelentésekre érkeztek – mondta Békesi László a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában. A volt pénzügyminiszter szerint a Matolcsyék növekedésösztönzőként tálalt, a szektorális válságadókat kivezetését hirdető bejelentése szemenszedett hazugság.

Ugyanis mindhárom hosszútávon is az adórendszer részeként elképzelt új adó (tranzakciós, telefon, biztosítási adó) nem ösztönzi, hanem drasztikusan fékezik a gazdaságot. Olyan a területeket terhel, melyeknél a fejlődés lehetősége magas, nagy beruházásokra van esetükben szükség.

Mint mondta, csupán egyetlen ágazatban szűnik meg a válságadó januártól, a kiskereskedelmi szektorban (itt jelen vannak többen is a kormány kegyeltjei közül). Az összes többit ugyanúgy sújtja, csak más elosztásban – fogalmazott Békesi László.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 23 szavazatból)
Kiröhögik Magyarországot a "matelcsy" miatt, 4.7 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. naná, hogy kiröhögik. Ez minden épeszű embernek nyilvánvaló.
    Csak azt nem értem, miért nem küldött még senki Matolcsynak ajándékba egy kényszerzubbonyt.
    A Führernek meg egy taposóaknát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  2. Matolcsynak van multja de jövője a Fidesz után nincs!
    Ez egészen biztos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  3. Érdemes megnézni a GBP-t és az EUR mai árfolyamingadozását….. Sokat elárul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Az emberek jó része úgy értelmezi, hogy a telefonadó esetében például a tíz percen belüli beszélgetéseket nem sarcolják meg. Fel sem fogják – mert teljesen abszurd – hogy mindenki összesen tíz percet beszélhet egy hónapban percsarc nélkül. Magyarán ad kinek-kinek a kormány havonta húsz forintot ajándékba a saját pénzéből! Micsoda nagyvonalúság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  5. Külföldön röhögnek, de belföldön meg mi szívunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  6. Szerintem nemcsak röhögnek – sajnálatra méltók lettünk!!!!
    Úgyhogy lehet, kérem lehet választani … :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  7. Az árfolyam a görögök miatt van, ma nem shortoltak a fijúk, ma ünnepeltek!)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  8. Hollandiában jrtam a multkoriban. Van ott néhány magyar származású ismerősöm. ők nyiltan a szemembe mondják, hogy sajnálnak amiért itt kell élnem. Sajnos nem csak az ott élő magyarok, hanem a hollandok is így vélekednek rólunk. Lehet hogy matelcsyt kiröhögik, de minket sajnálnak. Ide jutottunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. Lehet Kuszaszemet “kiröhögik”, de hogy bennünket hülyének néznek az biztos.
    Itt mindent megtehetnek, az ország egyik fele kussol, a másik meg “békamenetbe” élteti a kormányt.
    Kérem, ezt a véleményt nézzék el nekem, egy hülye, ennyire képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  10. Az egész ország röhögne ha ez csak a fidessékre vonatkozna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  11. Viszont megnyugtatott Giró-Szász (aki szerint a telefon- és tranzakciós adó nem is adó, hanem illeték), hogy az energiaszolgáltató és közműcégeknek nem új adót kell fizetniük, “csak” kétkulcsos társasági adó (10, 19) háromkulcsos lesz, és ezek már 30 %-ot fizethetnek. (Aztán persze mi is az árakban – de ezt már csak én teszem hozzá, ám én hülye vagyok, mint tudjuk).
    De Matolcsy szerint mindkét – a telefon és a tranzakciós – adó alanyai hivatalosan a szolgáltató cégek, illetve a pénzintézetek lesznek. Áthárítani a fogyasztókra meg “nem fog sikerülni, mert nagy a verseny, és technikailag is nehéz megoldani”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  12. Hány ezer év kell még ahhoz, hogy az emberi fejekben végre letisztuljon az, hogy népnyúzással nem lehet nemzetet, gazdaságot építeni, működtetni. Ha teljesen szembe mennek a józan ésszel és a tapasztalatokkal, akkor vagy hülyék, vagy szándékosan teszik azt, amit. Bármelyik eset áll fenn, takarodniuk kell! Ami itt van, az tényleg bohózat! Azért röhög rajtunk már minden fejlett ország, mert ott már rájöttek arra, hogy csak egy felvilágosult jogállam, prosperáló gazdaság képes hosszú távon békét, jólétet, működő gazdaságot eredményezni!
    Emlékszem, a rendszerváltást követő években a külföldi szakértők azt tanácsolták, ne legyenek magasak az elvonások, hagyják a vállalkozásokat megerősödni, ösztönözzék a vállalkozásokat. Hát nem! Egyfolytában nyúzták a bőrünket, mire egyre többen visszaszivárogtak az állami munkahelyekre, mert legálisan nem lehetett eredményesen működtetni a cégeket.
    Elegem van abból a hülyeségből, amikor a kuszaszemű és a hozzá hasonlók azt hangoztatják, hogy egyes adók nem csapódnak le az állampolgárokon. Hülyék, minden adó lecsorog az állampolgárig! Már most sem tudja az ember kiszámolni, hogy a nettó fizetése valójában mennyi! Nem beszélve a nyugdíjasokról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  13. Nem érti ez a szegény ország , hogy nem megszorítás van itt két éve hanem egyensúly teremtés.Ez az ujj neve a megszorításnak aki ezt beszopja az meg is érdemli.A Viki meg a bandzsa majomról annyit két hülye egy pár , én már akkor is elkapcsolom a csatornát a tv-n ha bármelyik só vivő magyarázza a hozsannát , nekem ne rizsázzon senki én se és az ország legtöbbje se most jött le a fal védőről .A szar az csak szar marad a hazugság pedig mindig ráég arra aki mondja bármennyire is csűri csavarja azt a nyelvet ami a világ egyik legszebb nyelve , de nem akkor mikor ilyen demagóg hülyék használják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  14. Engem fejbevágott kusza szem új adóötlete, nem tudok nevetni rajta. Annál inkább nem tudok rajta nevetni, mert a szolgáltatók szépen sorban mindent megfizettetnek velem. Velünk, mindannyiunkkal.
    A bankszövetség felháborodott, hogy ov és bagázsa megszegte ígéretét, hogy kivezeti a válságadókat. T. Bankszövetség, mondjanak már egy olyan ígéretet, amit ov nem szegett meg!!! Azt is megszegik, amit aláírtak! Szemrebbenés nélkül.
    *
    Kusza szem legújabb ötlete, hogy – mivel alacsony a népszaporulat – szüljön a magyar. Sok új adófizetőt. A nénikéjét! Az ember nem azért nevel gyermeket, mert azt tartja szem előtt, hogy “itt egy újabb adófizető az államnak (hurrá!)”!
    Ezen a tömény aljasságon és cinizmuston csak dühöngeni tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  15. Európa normális felétől az USA-n át Japánig a virágzó, jóléti társadalmakra az a jellemző, hogy a lakosságnak nagyjából a fele a versenyszférában tevékenykedik, értéket állít elő, hatékonyan működteti a gazdaságot, az ipart, a mezőgazdaságot és ebből tud annyi adót fizetni, amiből vastagon jut pénz segélyezésre, nyugdíjra, tudományos kutatásokra, fejlesztésekre, oktatásra, közrendre, mindenre.
    Minálunk nem 50% ez az arány, hanem mindössze 6%!!
    Alig több, mint 500 000 vállalkozás kínlódik ma az országban és a számuk az agyatlan adóztatás miatt rohamosan csökken. Minden vállalkozóra 20 eltartott jut! Ügyészek, bírók, rendőrök, orvosok, tanárok, tűzoltók és egy hadseregnyi politikus, bürokrata közhivatalnok él kiválóan, sok százezres, sőt sok milliós jövedelmekből a vállalkozóktól egyre arrogánsabban beszedett egyre magasabb adókból.
    Orbán arra tett ígéretet, hogy 10 év alatt 1 millió új munkahelyet teremt, ha hatalomra kerülnek. Bölcs népünk jóvoltából sikerült nekik. Időarányosan, már több, mint 200 000 új vállalkozásnak kellett volna beindulnia, de egyelőre – ahogy azt a józanok számították is – kevesebb lett további néhány tízezerrel.
    2004 körül olvastam Demján kijelentését, Magyarországon 3 – 500 000 felesleges közhivatalnok él a versenyszféra nyakán. Ha ezek mellé további ilyen-olyan főhivatalokat, további gittegyleteket hoznak létre munkahelyteremtés címén, ha 30 év után újból felépítik a 83-ban bölcsen megszüntetett, még az 50-es években szovjet mintára létesült járási hivatalok rendszerét, akkor azzal kivégzik a vállalkozókat és visszacsinálhatatlanul összedől a nemzetgazdaság.
    Ostoba, akarnok, zsarnok dilettánsok kezébe kerültünk, akik inkább hagyják pusztulni az egész országot, mert tőlük mi sem áll távolabb, mint beismerni, hogy idióták, alkalmatlanok és húzniuk kell a francba.
    Ezért nekünk kell sürgősen tennünk valamit. Valamit, ami hatásos és eredményes. A békemenetekkel, tiltakozásokkal nem mentünk semmire, róluk minden lepereg. Rájuk kell tehát borítani az asztalt és el kell zavarni őket a büdös francba.
    Ne röhögjenek rajtunk ezek miatt a patkányok miatt! (Elnézést kérek minden patkánytól a hasonlatért!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  16. Majd jön a negyedik távközlési szolgáltató, oszt majd jól megoldja minden állampolgár “telefonálási gondját” :-). Nehogy már az oligarchák ebből kimaradjanak, olyan a világon nincs.

    Grezo

    Honnan tudod, hogy milyen nemzetet, gazdaságot akar a fidess építeni, működtetni?
    Esetükben (matelcsy-ében) már nemhogy a józan, de már az ész HIÁNYA is eléggé nyilvánvaló :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  17. “Kusza szem legújabb ötlete, hogy – mivel alacsony a népszaporulat – szüljön a magyar. Sok új adófizetőt. A nénikéjét! Az ember nem azért nevel gyermeket, mert azt tartja szem előtt, hogy “itt egy újabb adófizető az államnak (hurrá!)”

    Teljesen egyetértek veled, hozzátéve hogy Kusza szem (én csak baromnak hivom) országfialtató ötlete is egy marhaság. A néptenyésztési programban megszületö gyerekek csak 25 év múlva fogak adót fizetni. Addig öket is a most keresök nyakába varráják és nem a GYES-en otthon a fanszözetüket igazgató anyukák nyakába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  18. Csak az egyik szemem röhög, a màsik zokog !
    ☺ ☻
    Itt Galliàban is inkàbb a sajnàlat és az értetlenkedés dominàl .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  19. Husz János Puszita

    A negyedi szolgáltató aztán marhára le fogja nyomni az árakat. Köztudottan hatékonyan működnek az állami vállalatok. Annak a veszteségét is mi fizetjük majd.
    .
    Visszakézből: a görögök is így voltak vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Colombus, így van. De, megbocsáss, nem tudod, hogy ov hosszú időre tervez? Mármint önmaga számára a hatalmon létet. :(((( Brrr. Ha most eltakarítanánk ezt az egész bagázst, már késő lenne! Annyit romboltak már, mint egy természeti katasztrófa és egy háború együttvéve.
    Kusza szemnek azért nevezem ezt az emberszabásút, mert igyekszem (hogy úgy mondjam) szalonképes maradni. Amiket mondok, mikor újabb és újabb agymenéseit olvasom, mégse írhatom le…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  21. Azzal, hogy az államnak szüljenek sok új adófizetőt, lényegében kimondta a diktatúra létezését – nem szolgáltató, hanem uralkodó az állam!!!!!
    .
    Barom qsasem – jól mondtad cOLOMBUS. :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. Én is röhögök…, lefelé görbülő szájjal …, torz vigyorral arcomon…, KÍNOMBAN :-(((((.
    OV és bandája által okozott országos és nemzetközi, gazdasági, társadalmi, politikai…stb. kár már felér egy “szárazföldi megatsunami-val”.
    Hogyan lesz ebből gazdasági, társadalmi, erkölcsi és politikai újjáépítés?
    És főleg MIKOR ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. Európa hanyatlik , a kapitalizmus rohad.
    ÉJJEN a szépújvilág , éljen a titokban maradt javaslat :
    Legyen az egri Dobó István tér neve ezentúl Lévay Anikó tér. !
    ( Sajnos e príma ötletet a szocik elkaszálták. Vagy valami zsidók.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Telekom üzletben ma fogalmuk sem volt az ügyintézőknek, mi lesz a T-mobil internetesekkel. Az internetre is a percdíjak után és alapján számítanák fel 2 forintokat ezek a maffiózókat is leköröző, gátlástalan adópréskitalálók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. “Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerdán jelentette be a tranzakciós adó és a távközlési adó kivetésének részleteit.”
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/05/10/megis-rajtunk-csattan-matolcsy-ostora/
    .
    Fenti Telekom-os kérdésem alapja ez a Matolcsy-mondat volt. A T-mobilos internet is a távközlés része? Ha igen, régen rossz a magyarországi mobil internetezőknek. Vagy a világhálón bóklászás csökkentése a kormány célja? Kína 2 lesz magyarhon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Két ügyvezető igazgató beszélget:
    - Te fizetsz az embereidnek?
    - Én nem.
    - Én sem. És bejárnak?
    - Be.
    - Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  27. És egy másik (bár tudom senkinek sincs már kedve nevetni):

    Csomagol a hosszú külföldi munkára induló magyar, egy barátja segít
    neki a pakolásban. Az egyik bőröndben meglát egy Orbán-képet, rá is
    förmed a barátjára:
    - Ez meg mit keres itt?
    - Ha honvágyam lenne, elég ránéznem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  28. Matolcsy sajat modszerevel tehat egy korabban altalunk fejberugott Matolcsyt ugy lehet kezelni, hogy belelepunk az arcaba eloszor, ha meg mindig beteg, akkor lerugdaljuk a vesejet, es ha meg mindig nincs talpon vidaman, akkor eltorjuk a gerincet is. Nos, ezt a gyogymodot sokan alkalmaznank mi is nala, az unortodoxia (fidesz olvasatban a taplo ostobasag) modern metodusa alapjan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Nem kiröhögik, nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hanem a hitelminősítők romló besorolásának betetőzéseként beszámolnak a forint kétségbeejtő állapotáról, a romló magyar gazdaság és politika teljes megbízhatatlanságáról, ami vagy elriasztja a befektetőket vagy új üzleti stílus kialakítására ösztönzi őket ami Magyarországnak enyhén szólva nem lesz kedvező.
    -
    A Matolcsi hozzá nemértése átlépte a határokat. Ez a szerencsétlen ember arról álmodozott még egy pár hete, hogy az EU összeomlik amiből Magyarország győztesen kerül ki az ő és Orbán vezetésével, és még most sem fogta fel, hogy ellenkezőleg, éppen rajtunk fog csattanni az ostor , amit én már jóval előbb egy pár HSZ-emben megírtam. Ezt látni elég a hétköznapi józan ész is.
    -
    -
    Rákerestem és megnéztem a világ főbb internet online sajtókiadványait és az országok televíziós csatornáinak online hírvideóit szerte a világon amennyit csak találtam. Bár a világ minden nyelvén nem beszélek de a videókat azért lehet nagyjából érteni és egyértelmű a képekből is, hogy mi vagyunk a téma és, hogy Magyarországról és Matolcsi adóiról szólnak. Nagyot kel ahhoz alkotni, hogy felfigyeljen a világ a csöppnyi Magyarországra, már ez is önmagáért beszél.
    -
    A Bloombergtől a japán állami NHK TV online televíziós csatornáig a magyar adórendszer és Matolcsi agya a téma.

    Kezdődik a versenyfutás, az biztos, hogy nekik végük van csak kérdés ki győz, mi váltjuk le őket és maradunk, vagy előbb ők pusztítanak ki minket és aztán utánunk zuhannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  30. Aggodo magyar
    még most sem érted? Nem ilyen drasztikus módszereket alkalmaznak, a víz fölött csupa kellem, báj és nemzetieschkedés, valamint sikerpropaganda – a lényeg a víz (és öv) alatt zajlik, mert azt könnyebb letagadni, magyarán: lassan főzik a béka(menetelőke)t! Mert mi is az a vacak 700 forint a nemzet nagy ügyéhez képest? (2,3 orvoslátogatás/hó vizitdíjban kifejezve)
    Ráadásul nem ettek meszet, a valódi döntések a nagy és multi vállalatoknak kedveznek, mert mi az a 25ezer forint mondjuk a TESCO-nak és egy pár fős mikróvállalkozásnak? (a válasz a Hamletben található: Lenni vagy nem lenni…)
    Eagle
    hétköznapi józan ész? Az csak a kormánypropagandától mentes szánalmasan vékony rétegben található.
    http://magyarnarancs.hu/felcsuti/bastya-elvtars-szerenysege-79949

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. @kekec Köszi a linket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Nem is tudom miért vagytok ilyen negatív hangulatban… Megmondták, (nem szó szerint) Európa követni fog minket..Lehet hogy csak egy sötét sarokig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Attól tartok, hogy a kommunikációjuknak a lényege, mint az öreg macsó a nőnek:

    Azért kicsi és puha a farka, hogy a hölgynek ne fájjon!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Kuksi

    Azért szívunk mert megérdemeljük. Amikor ordítottunk páran , hogy senkinek nem szabad 2/3-ot a kezébe adni mert csak vissza élés lesz belőle, csak annyi volt a válasz, hogy a cocikat el kell zavarni. Nos ez nem elég, hogy a cocikat el kell zavarni.El kellett volna a Fideszt is. Sok kis pártot delegálni és nincs senkinek a kezébe túlhatalom. Ezt fel kellene érni ésszel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Félelmetes, hogy úgy lökik a süket szöveget, hogy az ember azt gondolja, hogy elhiszik. Ezek lehet, hogy nem is kommunikációs iskolát, hanem színművészetit végeztek. Kizárt dolog, hogy ezt a sok hülyeséget, amit mondanak saját maguk elhiszik.

    Tény, hogy Európa kiröhög, de közben hülyének néznek minket, hogy ezt még mindig tűrjük.
    Sőt, ha nem teszünk ennek megszüntetése érdekében, akkor tényleg minták lehetünk azoknak a szélsőjobbos őrülteknek, akik kezdik más országokban is bontogatni szárnyukat.
    A végén még igaza lesz Orbánnak, hogy Európa követni fog, illetve az Uniónak leágazóban…
    Majd Viki tesz róla, hogy szétbomlassza, és megalkossa a saját birodalmát, a Negyedik Birodalmat .

    Nagyon nagy a tét, nem csak a mi jövőnk, hanem egy esetleges EU válság is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. valaki – amíg nem szállítják le a bejutási küszöböt 1-2 %-ra, esély sincs a sok kis párt bekerülésére, mert mindenki tudja, hogy 5 % alatt elveszne a szavazata.
    Az Mszp ezért nem csipkedi magát ellenzékben, úgy vélik “jobb híján” rájuk fognak szavazni, akkor meg minek strapálják magukat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. @neveletlen, cOLOMBUS
    »Az ember nem azért nevel gyermeket, mert azt tartja szem előtt, hogy “itt egy újabb adófizető az államnak (hurrá!)”!«
    Ez csak egy dolog. De a legújabb nyugdíjrendszert érintő elképzeléseik filozófiai alátámasztásában már az szerepel, hogy a nyugdíjrendszernek figyelemmel kell lennie arra, hogy a járulékfizető állított-e a maga helyébe olyan utódot, aki időskorában fizeti számára a járulékot, amiből a nyugdíját kapja…
    De ebbe itt most nem akarok belemenni, mert nem tartozik szorosan a témához, meg aztán hátha erről is lesz cikk a későbbiekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Nem szeretném magamat ismételgetni,de mint már azt korábban leírtam,igen erős a gyanúm,hogy ez a Qusasem ennyire nem hülye.Ő a felcsúti aljadék patás, gonosz nemzetrontó parancsára süllyeszti nyomorszint alá á lakosságot,hogy a kiépülö(t) diktatúrát sikerrel tudja fenntartan a megélhetésükért rettegő,kiszolgáltatott,s ezért mindenre képes lakosságon keresztül.Ebben viszont ez a disznófejű szenny valóban segítője.Nem véletlen az sem,hogy a kormányátalakítás során fel sem merült személycsere vele kapcsolatban…Ez kimeríti a haza ellen elkövetett szándékos károkozás fogalmát. Gyudai Bula…bocs..Budai Gyula tessék szíves vizsgálódni!!! Vagy sz@rba nem szeret nyúlni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Eagle 2012. május 11. péntek 03:06
    Ez a szerencsétlen ember arról álmodozott még egy pár hete, hogy az EU összeomlik amiből Magyarország győztesen kerül ki az ő és Orbán vezetésével …
    .
    Haha nem jöttek rá a tuti megoldásra kiküldik Matolcsyt az EU gazdasági vezetőjének, és máris bedől európa.
    .
    Egyébként nézem, hogy mindent O.V.-ra és Matolcsyra kennek. Hol vannak mindazok a képviselők, szakértők, csendesen lapuló ámde egyre növekvő hatalmú nemoligarchák akik mindehhez gombnyomogatással, az emberek buzgó hülyítésével, „lobbizással” járultak hozzá? Nem hiszem, hogy mindezen résztvevőknek kisebb lenne a felelőssége, mint a két vezérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Nagyon, nagyon kell vigyázni az Orbán kormány bukását követően arra, hogy nehogy megszökjenek az összeharácsolt vagyonukkal és elkerüljék a felelősségrevonást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. qsasem, ettől az írásmódtól eldőltem a röhögéstől! Jaj a rekeszizmomnak, Hofi mekkorákat röhögne ezeken a barmokon, telt ház lenne minden előadásán, Sajnálom, hogy nincs nekünk egyetlen egy ilyen humoristánk sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. sheknows, zseniális vicc, ez tuti elterjed külhonban is!
    Már én is kérdeztem embereket, hogy miért mennek dolgozni éhbérért, meg amikor hónapokig nem kapnak pénzt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. figyelő
    2012. május 11. péntek
    11:12
    -
    Egyre többeket érdekel ez a kérdés amit feltettél és keresik őket, amitől Orbán igen nyűgössé tud válni és ilyenkor válságosra fordul a közérzete.

    Nem szeretne ő lenni az aki felfedi ezeket az embereket és nem is szeretne a helyszínen tartózkodni, amikor ezt másoknak sikerül ezt megtenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Akik Orbánt éveken át pénzelték, megtalálták számításukat. Sokszorosan fial nekik befektetésük, ők az igazi nyertesei annak, hogy a közteherviselés rájuk eső hányadát a nincstelenek millióira terhelte a nemzetet megnyomorítás kormánya.
    Nyilván nem szerepeltették kiadási tételként, furcsán is festene kimutatás az átvitel bértapsolók utaztatása, napidíja, étkeztetése, molotov koktélok gyártása, autófelgyujtogatók-követfeltépők-fővárostszétverők telefonszámlái, agyátmosások médiafrekvencia-költségei rovatban, bevételi oldalon meg a munkatörvénykönyv hozadékainak jövedéke rubrika…
    Így aztán nehéz is lesz majd konkrétan megtalálni a többségüket, arra pedig, hogy az így szerzett vagyoni többletet zárolni lehetne egyszer a távoli jövőben, remény sincs. Rég nincs már az belföldi bankokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Grezó, köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. sheknows:
    Lányom júniustól Svájcban dolgozik, most csomagolgat.
    Für alle Felle gyorsan átküldtem neki viccedet!

    topi MaCKó

    ps: remélem megszivleli….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Nemcsak a béna jobbkéz miatt röhögnek rajtunk…
    Az “ellenzék” még nála is röhejesebb, eszébe sem jutott kiverni a palávert egyiknek se amiatt, hogy az alaptákolmányból kivették az egészségügyi ellátáshoz és a nyugdíjhoz való jogot.

    http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Csak meg kell nézni a fotót, két elmeháborodott ember néz egymásra és ötletel, ha nem jön be, hát van másik. Hogy tönk szélére kerül az ország ezeknek nem számít, lényeg az, hogy tele legyen a zsebük. Sokkal undorítóbbak mint a szocik voltak, mert ott csak egyes emberek korrumpáltak, ezeknél meg államvallás és törvénykezés szintjére emelkedett a lopás.
    Undorító mocskos banda, remélhetően megkapják majd a méltó büntetésüket!
    Egyébként valóban itt Európában röhejes is Orbán és bandája, hiszen ez eddig csak kis banánköztársaságokban dívott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Kuksi /2012. május 11. péntek 09:31/, tudom, olvastam erről az agymenésről. A tákolmányukban is van valami ilyen a sok süketelés között, hogy a gyereknek gondoskodnia kell a szülőjéről.
    Ha normálisan, a világ rendje szerint egy gyermek felnő, munkahelye is van, ha szülőjéről gondoskodnia kell, mert így szabja a törvény, hogyan gondoskodjon a saját gyermekéről, netán több gyermekéről, családjáról? Hogyan építse ki egzisztenciáját, ha szülőjéről, szüleiről kell gondoskodjon, mert bár a szülő dolgozott, de nem kap nyugdíjat az államtól az állam által minden fizetéséből levont nyugdíjjárulákáért cserébe?
    Nem támadnak-e borzalmas gondolatai annak a felnőtt (felnevelt) gyermeknek a kötelezően eltartandó szülei ellen? (Tudom, ez borzalmas gondolat, de volt már ilyen a történelemben.)
    Olyankor pedig mi van, ha a szülő tovább él a gyermekénél? A szülő, mivel nincs, aki gondoskodjon róla, és nyugdíjat se kap, legyen öngyilkos, hogy az állam jól járjon, hogy megszabaduljon tőle?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. topi mackó, az első Orbán-kormány idején “tűzközelben” dolgoztam. Akkor megfogadtam, ha még egyszer ők lesznek kormányon, akkor én nem akarok többé ott élni. Így történt, hogy lassan 3. éve összecsomagoltam a családom és azóta külföldön élünk. Eddig még nem bántuk meg. És ahogy elnézem, nem is fogjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az újabb sarcok miatt is eljárás indul 2012. június 21. csütörtök

Orbán: „Bármely percben jöhet az IMF” 2012. június 15. péntek | AN

Még drágább lesz az életed 2012. június 5. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos