Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: A jezsuita Orbán 2012. április 9. hétfő 17:53

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: A jezsuita Orbán

Orbán Viktor hagyományos húsvéti üzenetében a katolikus egyház tanítása és a felvilágosodás közötti választásra buzdított, egyértelműen a sötét középkor és az új katolikus európai világrend mellett foglalva állást.

Orbán a nemzeti szuverenitásra hivatkozik, de valójában a zsidóellenes katolikus világrend szószólója. Magyarországot nem a szuverenitás, hanem a Vatikán gyarmatosítása felé tereli. A „szuverenitás” az ő nyelvezetében az egyéni szabadságon alapuló demokratikus rend, valamint a szabad vállalkozásra épülő kapitalista gazdasági rendszer felszámolását, a katolikus felfogás által „zsidónak” mondott világtól való elszakadást jelenti. Ehelyett a Vatikán által építgetett új katolikus világrendbe való betagozódást hirdeti. Orbán kérdése az, hogy az Európai Unióba belépett nemzetek “szuverén” módon bevezethetnek-e egy másfajta társadalmi modellt a felvilágosodásra épülő, az egyéni szabadságot tiszteletben tartó, demokratikus és parlamentáris rendszert képviselő Európa helyett. Felválthatja-e az Unión belül egy ország a polgári demokráciát a katolikus egyház által képviselt „Isten államával”? Valójában az Európai Uniót akarják kiforgatni a sarkából, és a Vatikán eredeti jezsuita terveinek megfelelően katolikus Európai Uniót létrehozni a szekularizált, szabadságra és demokráciára épülő alkormányos rend helyett.

Orbán Viktor húsvéti üzenetéből az derül ki, hogy ez az ember már nem miniszterelnök, hanem egy vad jezsuita, aki a katolikus egyház tanait akarja megvalósítani az államhatalom segítségével. A jezsuita világfelfogás alapvetően két világrendet különböztet meg: az egyéni szabadságra épülő “zsidó” (tegyük hozzá “zsidó-keresztény”) világrendet, és a „közjóra” hivatkozó, a demokráciát, a szabadságot, a parlamentarizmust és a kapitalizmust elvető katolikus világrendet, amit ők valami furcsa oknál fogva „kereszténynek” neveznek. Ennek oka talán az, hogy miután évszázadokon át legyilkolták a keresztényeket, saját bibliaellenes vallásukat elnevezték kereszténynek. A farkas felfalta a bárányt, és magára húzta a bárány bőrét. Azóta a bárány bőrében csikorgatja a fogait.

A katolicizmus legnagyobb ellenségei kezdettől fogva a zsidók, akik az igazi kereszténységet képviselték, lévén a Messiás zsidó, az összes apostolok zsidók, a Biblia zsidó, és a kereszténység eredendően zsidó vallás. Jézus zsidó vére szerezte meg a pogányoknak a bűnbocsánatot. A zsidóknak köszönhetik a pogányok, akiknek Isten azért adta a zsidókat, hogy elhozzák nekik az üdvösséget. A zsidók emlékeztették a római sarlatánokat a Bibliára, akik erre azt jelentősen át is írták. Utána pedig történelmi harcot vívtak a zsidók ellen, akik a felvilágosodás révén szétzúzták a középkori elnyomó, feudális katolikus világrendet. Ezért a katolikusoknak első számú célja minden országból kiűzni vagy semlegesíteni a zsidókat, illetve a zsidó felfogást képviselő nem zsidókat, elsősorban evangéliumi keresztényeket, akik Amerikában a legerősebbek. A katolikusok által gyűlölt “zsidó” felfogás alatt a szabadság értendő, társadalmi és gazdasági tekintetben is, Magyarországnak elemi érdeke és áldása lenne, hogy ezt megköszönje, és tisztességes módon használja.

Ahhoz, hogy egy országot a katolikusok a „zsidók” ellen tudjanak fordítani, arra volt szükség, hogy a katolicizmust a nemzeti identitással azonosítsák. Így a “katolikustól idegen” zsidó világszemléletet és vallást “a nemzettől idegennek” tudják beállítani, és az országokat a nemzeti érzés felkorbácsolásával a zsidósággal szembeállítani. Így lesz a magyarnál is magyarabb asszimilált zsidóból nemzetidegen elem. Így lesz nemzetpusztító a demokrácia, emberellenes a szabadság, nemzetellenes a parlamentarizmus és kirablás a kapitalizmus. Elhitetik, hogy ezek mind-mind a zsidók érdekeit szolgálják, a „nemzettel” és a nem zsidó lakossággal szemben. A zsidók a nemzetek elpusztítását és kifosztását akarják, erre összeesküdtek, a “keresztényekre” csak azért van szükségük, hogy vérüket keverjék a páskába. Nem baj, hogy a Biblia legszigorúbb parancsa tiltja a zsidóknak a vérevést (az állati vért is, ezért mindent ki kell kóserolni, hogy nyoma ne maradjon a csirkében sem a vérnek), ahogyan a véreshurkát zabáló katolikusoknak is tilos lenne, de ők úgysem tartanak be semmit. Nem baj a katolikus szentkoronás, szentisvános “nemzeti” kormánynak, ha a parlamentben nácik vérvádakat emlegetnek, mert a katolikusok ezt régen is szerették, és az nem baj, ha ezt újra felmelegítik, és a zsidógyűlölet nőttön nő. Ez Orbán és a Vatikán érdekeit jól szolgálja.

A katolicizmus zsidóellenességét a nemzetek zsidóellenességévé transzformálták a gyarmatosítók, és a katolicizmus zsidók elleni harcát a magyarokkal és más nemzetekkel vívatják meg. Szegény hülye magyarok, akik ennek bedőlnek, azt hiszik, hogy őket az idegen beavatkozás és elnyomás alól szabadítja meg Orbán Viktor, miközben a katolicizmus bárgyú eszközei a Vatikán világhatalmi harcában, és most kerülnek igazán megnyomorító elnyomás alá. Ha sikerül a „zsidónak” mondott szellemiséget felszámolni, a „zsidónak” mondott demokratikus világrendből kilépni, akkor Magyarország nem az önállóság, a szuverenitás és a függetlenség szabad földjén találja magát, hanem a Vatikán farkasainak szájában, a jezsuiták fojtogató államában, a felvilágosodás előtti sötét középkorban, amely a bálványimádás átka miatt még szegénységre és sikertelenségre is van ítélve. Ebből pedig jön az irigység és a holokauszt utáni olthatatlan vágyakozás. Ennek a programját hirdette meg Orbán Viktor, a kiváló jezsuita, akinek még arra is volt gondja, hogy a felvilágosodást a tudomány területén is kiátkozza.

Szent Ágoston harcol itt Montesquieu-vel, az inkvizíció a lelkiismereti szabadsággal, a szabad választások a feudális előjogokkal, a szabad piac a protekcionizmussal és a „munkaalapú” feudális, önellátó társadalommal, a nyomor a jóléttel, az ideológiai elnyomás, a kussolás a szólás szabadságával. Orbán a nemzeti szuverenitásra hivatkozva közönséges hazaárulást folytat, valóban gyarmati sorba kényszeríti az országot, és idegen érdekek, egy idegen állam, a Vatikán, a papok uralma érdekében felszámolja a magyar szabadságot. Orbán a magyar nemzet egyik legkártékonyabb figurája és legnagyobb ellensége. Orbán Viktor magyarellenes és nemzetellenes tevékenységet folytat. Ez majd akkor derül ki világosan, amikor a sok okostojás asszisztenciája mellett Magyarország végigmegy az orbáni úton. Ha csak arra gondolunk, hogy mennyit fejlődött a világ a katolicizmus évszázadai alatt, és mennyit fejlődött a demokrácia, a szabadság korszakában akár ötven év alatt, akkor fogalmunk lehet arról, hova akarja visszavezetni ez a gazember Magyarországot.

Engedtessék meg nekem emlékeztetni mindenkit, hogy én kerek két éve írom ezeket, figyelmeztetek arra, hogy ez történik. Ezért engem szélsőségesnek, elmebetegnek, mindenféle hülyének, hisztériakeltőnek elmondtak és elmondanak nálam sokkal hülyébb emberek, és aztán mindig nagyokat csodálkoznak, amikor megszólal egy püspök, beszédet mond vagy interjút ad a mi bölcs vezérünk, és gyakorlatilag tollba mondják azt, amiről én beszélek. De ebből nem vonják le azt a következtetést, hogy esetleg ők tévednek, én pedig mégsem vagyok annyira hülye. Ez utóbbi nem is olyan fontos, elég lenne, ha egy kicsit gondolkodnának, és levonnák a cselekvésre vonatkozó alapvető következtetéseket. Noha egyetlen esetről nem tudnának szólni, ami ne úgy lenne, vagy ne úgy lett volna, ahogyan azt előre megírtam, és nem azért, mert olyan okos vagyok, hanem azért, mert ennyire nyilvánvaló, és ők ennyire ostobák, továbbá korruptak és jellemtelenek. Ezért most újra megemlítem, hogy a jellemtelen sunnyogás, drága magyar testvérek, iszonyatos elnyomáshoz, szegénységhez, háborúhoz és vérontáshoz vezet, és nem fogjátok megúszni. Remélem, elsőként azok esnek majd pofára, akik minden erejükkel csitítgatnak és ezzel becsapnak másokat.

S ha már itt tartunk: a gyáva és buta magyar értelmiségiek, akiket a saját egzisztenciájuk mindig jobban érdekelt, mint az igazság és a szabadság, nem ismerik fel, hogy ki az ellenség, ha felismerik, akkor nem mernek nyíltan szembeszállni vele, az aljasabbak pedig szolgálatába is szegődnek. Ezek akarnak mindent kontrollálni, mértéket és irányt szabni, akiknek véleményére normális ember nagyjából annyit ad, mintha egysejtű papucsállatka fejtené ki nagy ívű véleményét. A magyar értelmiség legnagyobb hülyéi, akik butaságuk mellett olyan beképzeltek is, hogy majdnem orra esnek, az esetek nagy részében még megalkuvó, korrupt és gyáva férgek is, akik azt hiszik, hogy bármi jelentősége van annak, hogy a katolikus egyháznak mennyi híve van, hány ember jár templomba. A katolikus egyházat soha nem érdekelték az emberek, amikor a katolicizmus evangelizálásról beszél, akkor mindig az államhatalom vagy valamely állami intézmény elfoglalásáról van szó. Ők nem bíbelődnek az emberek hitre való megtérítésével, hogy szabad akaratukat tiszteletben tartva meggyőzzék őket bármiről. Ez a kereszténység módszere, amit ők mindig megvetettek. Ők elfoglalják az államot, elfoglalják az állami intézményeket, és kötelezővé teszik saját világképük elfogadását és az ahhoz igazodó életet. Aki nem engedelmeskedik, annak a nyakát majd tekergeti az állam. Meggyőzésre ott van az egzisztenciális kényszer, a megbélyegzés, a kitagadás, a kirúgás, a szankció, a megalázás, a kényszerítés és a zsarolás, ha már egyszer a spanyolcsizmáról ez idő tájt le kell mondani.

A katolicizmus a felvilágosodásban súlyos vereséget szenvedett. Azóta azon törik a fejüket, hogyan tudnák ezt visszafordítani. A parlamentáris demokráciák és a piacgazdaság válságai mindig újabb alkalmat nyújtanak arra, hogy az időszaki válságokat a „zsidó” rendszer hibájának mutassák be, és az okokat arra vezessék vissza, hogy nem a katolikusok kontrollálják az államhatalmat, a gazdaságot és a pénzt. Ilyenkor igyekeznek kihasználni az alkalmat, és mindig nagy vehemenciával próbálják a katolikus rendszert bevezetni. Felkorbácsolják az antiszemitizmust, a „nemzeti” demagógiát, és keresnek egy diktátor hajlamú politikai vezetőt, akivel megértetik, hogy a diktatúra útjában a „zsidó” világrend demokratizmusa, a fékek és ellensúlyok rendszere, a hatalmi ágak szétválasztása , a felvilágosodás kritikus gondolkodása áll. Világossá teszik, hogy mindez a szabadkőműves zsidók találmánya, akikkel szemben ők kínálnak egy hamis isteni tekintélyre épülő diktatórikus rendszert.

Bomlasztó tevékenységüket a demokráciákban a II. Vatikáni Zsinat óta a kereszténydemokrácia, az Opus Dei, a jezsuiták és a világi szerzetesrendek végzik. A felvilágosodás óta két nagy próbálkozásuk volt, amely sikerrel kecsegtetett, Mussolini fasizmusa és Hitler nácizmusa, ezek azonban nem a katolicizmusnak szánták a vezető szerepet és a teljhatalmat, hanem maguknak. Emiatt az együttműködés nem volt harmonikus. Hitler egyenesen külön vallást kreált a nácizmusból, ezért konkurenciát látott a katolicizmusban, amelynek ő amúgy kiválóan megfelelt volna, ha alárendeli magát a Vatikánnak. Nem beszélve arról, hogy Hitler a katolicizmus évszázados uszító antiszemitizmusából a végső megoldás szükségességét vonta le, ami több gondot is okozott a Vatikánnak, leginkább azt, hogy mi legyen a kikeresztelkedett zsidókkal, azok attól még zsidók maradtak-e vagy nem. Ezért a katolicizmus ideális elnyomó államformája a katolikus monarchia, amelyben az egyeduralkodó magáévá teszi a katolikus jezsuita államfelfogást. De királyság nem lévén a katolicizmus ideális államformája a fasizmus, de nem olyan Duce-val, mint amilyen a nőcsábász, a Vatikánt csak felhasználó Mussolini volt, hanem olyan elkötelezett nemzeti vezetővel, mint Orbán Viktor, aki képes kereszténydemokrácia címén a katolicizmus “értékeit” hirdetve, a demokrácia hamis látszatának megőrzésével bevezetni a katolikus fasiszta államot. E tekintetben Orbán mindenképp úttörő szerepet játszik, egy merőben új típusú klerikál-fasiszta diktatúrát épít, feltalált egy új rendszert, amelyről maguk az alattvalók egymással versengve állítják, hogy nem diktatúra. Zseniális találmány, minden oka megvan a röhögésre és az elégedettségre, sok sunyi jezsuita dolgozott rajta.

Szó nincs tehát szuverenitásról, itt a katolicizmusnak a zsidóság elleni harcáról van szó, a katolikus és a demokratikus szabad világrend harcáról, miután a kettő kizárja egymást. Tegyük hozzá, hogy Orbán Viktor a jövő embere, mert a bibliai próféciák szerint Európa az antikrisztusi birodalom része lesz, amely az antikrisztusi katolikus vallás uralma alatt áll majd. Nem tudjuk, hogy milyen messze vagyunk a bibliai próféciák által jövendölt utolsó időktől. Ez attól függ, hogy minden emberhez eljutott-e a katolicizmus által üldözött igazi evangélium, és mindenki esélyt kapott-e a Jézus Krisztushoz való megtérésre. Ha már Orbán húsvéti üzeneteket mond, engedtessék meg nekünk is egy kis idézet Jézustól, akit a katolikus farizeusokhoz hasonló akkori főpapok feszíttettek húsvétkor keresztre. Ettől függően Orbán az antikrisztusi birodalom egyik előfutára és létrehozója, vagy csak egy szerencsétlen pojáca, aki elszámította magát, és túl korán kezdett az Antikrisztus szolgálatába szegődni. Ez utóbbival jár jobban, mert a mennyei büntetése akkor kisebb lesz.

Magyarország viszont nem kerülheti el a legrosszabbat, és a büntetése kettős lesz. Egyrészt a katolicizmus következményeit kell hordoznia, ami nem kevés. A katolicizmus sötétségbe visz, nyomorba dönt, a demokrácia és a szabadság hiánya szegénységet, elnyomást és sok szenvedést okoz. Másrészt a nemzetek ítéleténél, amelyet a Jeruzsálem alatti Josafát völgyébe tervez a megfeszített Messiás, aszerint ítéli majd meg Jézus a népeket, hogyan viszonyultak a zsidókhoz, az ő testvéreihez, akiknek mellesleg ő a királya. Akik az üldöztetésükben segítették a zsidókat, azok bemennek a Messiás ezeréves birodalmába, amely a tökéletes béke és boldogság korszaka lesz, az antiszemita nemzetek viszont mennek a levesbe, bibliai szófordulattal élve, az örök kárhozatba. A magyaroknak áll a zászló, hogy elsők között foglalják el méltó helyüket az örök tűzben, miután a holokausztban játszott szerepüket sem bánták meg, hanem örömest megismételnék, amint csak lehet, és a jóindulatú felmérések szerint a magyar lakosság 64 százaléka antiszemita. A hibahatár itt azt jelentheti, hogy legfeljebb többen vannak, de nem kevesebben.

Mindezért, aki szereti a hazáját, a nemzetének jót akar, nem tehet mást a Biblia fényében, minthogy sürgősen fellázad az orbáni hazugságok ellen, Rómáig kergeti a szemforgató, álnok, képmutató, büdös lábú, ingyenélő, két pofára zabáló, tolvaj, pénzimádó, gyerekrontó katolikus papokat, akik a szabadságunkra vadásznak, és akik a pokolba akarnak juttatni bennünket, amit ők a mennynek hisznek. Azonnal  elveszi tőlük a magyar emberek évente ellopott tízmilliárdjait, elhajtja őket a sötét püspökeikkel és más farizeus csatolmányaikkal együtt, és Orbán Viktor mocskos fasiszta rendszerét olyan gyorsan megdönti, amilyen gyorsan csak lehet, és kaviccsal dobálja meg őket Záhonynál, hogy takarodjanak a hazug pribékjeikkel együtt, ahova akarnak.

Aztán bűnbánatot tart, térden csúszva könyörög Istennek, hogy bocsássa meg az antiszemitizmust, a gyűlölködését, az irigységét, a gyilkosságokat, amelyeket ő és nemzete mind a mai napig elkövetett.

Hátha még nem késő.

Akiknek az utolsó mondatok nyelvezete gondot okoz, azoknak ajánljuk a felvilágosodás, a reformáció és az ellenreformáció irodalmát mélyebben tanulmányozni. Ezek nem erős szavak a katolicizmus elleni történelmi küzdelemben. Ellenük csak a teljes, nyílt konfrontáció vezetett mindig eredményre, amikor nem féltek a hallgatóságnak elmondani, hogy ki az ellenfél és mit akar. Ennél erősebb szavakat használtak a történelemben az ellenfél álnok manipulációja miatt. Ezeket részben ezért, részben a ti bambaságotok miatt kell használni, hogy felébredjetek.

A vénasszonyos sipítozástól nem kell megijedni, ezeknek ez a fegyverük. Visítanak, hogy keresztényellenesség, egyházellenesség, de nem szabad megijedni, a kereszténység az ellenkezőjét tanítja, mint amit ezek akarnak. Jézus országa nem e világból való, de ezek a mi evilági országunkat akarják. És a szabadságot nem lehet másképp kivívni velük szemben, csak az egyenes beszéddel, a szókimondással, ahogyan azt a felvilágosodás tette. Tiporjátok el a gyalázatost! Voltaire-t a katolikus egyház hamissága tartotta távol Istentől, az ateizmussal védekezett a katolikus métely ellen. Csak a halálos ágyán tudta szétválasztani a kettőt, hogy a katolicizmussal szembeni mélységes utálata és megvetése mellett Istenhez tudott fordulni, és segítségül tudta hívni. Akkor jött rá, hogy ő mindig is Isten oldalán harcolt a katolicizmussal szemben.

Nem lehet másképp győzni ellenük, csak ha nevükön nevezik őket, ha letépik a csuhásokról a hazug és képmutató álarcot, ha felemelik Jézabel szoknyáját, hogy kilátszódjék a mezítelenségének rútsága, és ha lehúzzák a farkasról a báránybőrt.

Nemcsak az életünkről és a szabadságunkról van szó. Az örök életünkről is. A nemzetünk sorsáról. Ezek mindezt el akarják venni tőlünk.

Hagyjátok vagy ellenálltok végre?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (70 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +76 ( 124 szavazatból)
Bartus László: A jezsuita Orbán, 4.0 out of 5 based on 70 ratings

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Tény, hogy a rómaiak ölték meg Jézust, majd később zsidó követőit is. A gyilkosok utódai sajátították ki a kereszténységet és ők tették birodalmi vallássá. Innen ered a római-katolicizmus antiszemitizmusa és világuralmi törekvése is.
    .
    “miután évszázadokon át legyilkolták a keresztényeket, saját bibliaellenes vallásukat elnevezték kereszténynek. A farkas felfalta a bárányt, és magára húzta a bárány bőrét. Azóta a bárány bőrében csikorgatja a fogait.
    A katolicizmus legnagyobb ellenségei kezdettől fogva a zsidók, akik az igazi kereszténységet képviselték, lévén a Messiás zsidó, az összes apostolok zsidók, a Biblia zsidó, és a kereszténység eredendően zsidó vallás.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (23 szavazatból)
  2. Teljes mertekben Bartus Laszlonak van Igaza.
    Orban-t hasznalja a Romai katolikus egyhaz nem pedig forditva. Szerintetek kinek van nagyob befolyasa a dolgokra ? Orbannak, vagy a romai egyhaznak ? Orban nem mas mint a papa huberese . Nezzetek meg barmelyik fotot amikor a papaval vagy romai egyhazi szemelyekkel talalkozik. A kepek magukert beszelnek. Orban kiszolgalja a Romai egyhazat. Orbannak nincs mar szabad valasztasa, semmit sem tehet, mert a romai egyhaz csapjai mar regen befontak ot. Mik ezek a csapok ? A Hatalom, az egyhaztol valo elfogadottsag (onigazsag), a korrupcio ( a hiedelmekkel szemben teljesen katolikus), hatalmi osszefonodasok (oligarchia ize).
    Azokban az orszagokban ahol a katolicizmus az uralkodo vallas (Olaszorszag, Brazilia,Spanyol,Magyar, Kuba, stb stb) mid eroteljes a korrupcio, a maffiaszervezetek. Ez nem veletlen, nem csak tarsadalmi hanem szellemi okai is vannak. (Elsosorban szellemi okokra vezethetoek vissza)
    Orban Viktor hisz Istenben. Vajon KISZ-es koraban is hitt ? Azota jobban hisz, de ez nem segit rajta.
    “Hiszed hogy az Isten egy ? Jol teszed ! Az ordogok is hiszik es.. RETTEGNEK”

    Orban lelkiismerete “tiszta”. Meg nyugodott hogy O Isten-t szolgalja, ezert teljes erobol tolja a romaiak szekeret. Ez az igazi hazaarulas”. A magyar emberek altal megtermlet javakat roma kebelezi be. Nem a Zsidok, hanem a romai katolikusok.

    A biblia azt mondja ahol a kincsed ott a szived is. Vajon mekkora osszeggel tamogatja Orban a magyar (romai) katolikus egyhazat ? Azert lett a tobbi egyhaz megszuntetve hogy a romaiknak tobbet lehessen adni. Orban ugy adja mint a sajatjabol, mert az egesz orszag az ove. Aki azt hiszi hogy Orban pl a magyar szittya vallast is tudna kovetni vagy azt kihasznalni az teved.
    Orban szive szerint romai katolikus.
    Ezert vettek ki a gyermekeik keresztlevelet Ivanyi Gabor egyhazabol. Erdekes addig jo volt ? Mitol tortent ez az elfolrdulas ?
    Attol hogy a romai katolikus egyhaz hive nap mint nap imadkoznak es varazsolnak Orban Viktor-ert.
    Reformatus ismerosom azt mondta hogy Orban egy jo Reformatus ember.
    Hogyan lehet hogy egy reformatus a katolikusat juttatja elonyben ? Nem tudja hogy hany reformatust oltek meg itt magyaroszagon a katolikusok pusztan a hituk miatt ?
    Orban nem vezeteo hanem huberes. A papa huberese.

    Rev 17:4 Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakõvel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az õ paráznaságának tisztátalanságával,
    Rev 17:5 És az õ homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja.
    Rev 17:9 Itt az elme, a melyben van bölcseség. A hét fõ a hét hegy, a melyen az asszony ül; (A Het dombon epult varos : ROMA)

    Rev 17:18 És az asszony, a melyet láttál (ROMA), ama nagy város, a melynek királysága van a földnek királyain.
    ROMANAK kiralysaga van a fold kiralyain. Ez egy tipikus huberi rendszer. Ez alol tort ki VIII Henrik (igaz szemelyes gyilkos okokbol, valamint a LUTHER reformacio )
    Ez a huberi rendszer egy istentelen satani rendszer. A bibliaban a gyulekezetek sohasem voltak foldi centralizalt hatalom ala rendelve, ezt a katolicizmus talalta ki, amely kesobb ketfele szakadt (nyugati Romai Katolicizmus, keleti Gorog katolicizmus). Mind a kettoben eroteljes a Maria imadat, Szentek imadata, de ezek a tevekenysegek biblia ellenesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (26 szavazatból)
  3. Az ellenséget TUDNI kell felismerni és rendelkezni kell világos , közérthető célokkal is , vele kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  4. Hozzászóló nevű kedves Olvasónkat nagyon kérem, hogy írjon nekem a nepszava@nepszava.com címre egy emailt. Előre is köszönöm, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  5. A cikkből: “Engedtessék meg nekem emlékeztetni mindenkit, hogy én kerek két éve írom ezeket, figyelmeztetek arra, hogy ez történik. Ezért engem szélsőségesnek,…………………”

    Kedves Bartus úr,

    Kérem bocsásson meg ezért, én nagyra becsülöm a munkáját és nem szeretném elvenni a kedvét, de én nem hiszem, hogy itt az értelmes szavak használnak. A magyar nép már egy hipnotikus transz állapotban van és a hipnotizált személyt ha megkérdezik ébren van e, azt fogja mondani, hogy ébren van és nagyon is élénk és mindent ért.
    -
    Ez az össznemzeti állapot egy hosszú folyamat eredménye amiben képzett pszichológusok is részt vettek ill. bevált receptek alapján hajtották végre, és csak ugyanolyan bevált, biztos, hipnózisból ébresztő módszerrel lehet kihozni őket ebből az állapotból.
    -
    Hasonló mint az Indiana Jones-ban ahol a gyermek maharadzsa Zalim és Jones is Mola Ram hipnózisa alatt állt és végül a gyermek Short Round csak úgy tudta felébreszteni őket, hogy égő fáklyát nyomott a bőrükhöz. Lehet, hogy ez fájdalmas ébresztő lesz az amit ön előre lát vérontás formájában.

    Sajnos a szavak hatástalanok.

    A cikkből: “Magyarországot nem a szuverenitás, hanem a Vatikán gyarmatosítása felé tereli.”
    -
    Ez természetes és elkerülhetetlen. Ha a bank kölcsönfeltételeit nem fogadják el akkor, – mivel a pénz az kell és nincs – az uzsorások karjaiba löki. Azok adnak egy keveset kérdezés nélkül, de utána kivéreztetik az ostoba ügyfelet, mert az uzsorások gengszterek. Ugyanúgy, ha az EU szövetség nem elég jó neki, akkor az uzsorásokhoz hasonlóan jönnek a valódi gyarmatosítók és megszállók akiknek csak a terület kell de magyar nép nélkül és a saját törvényeik szerint fognak elbánni a magyar néppel.
    -
    Hol vagyunk már attól, hogy egy ilyen egyszerű mindennapi dolgot megértsen és elfogadjon a hipnotikus transzban lévő nép? Egy igen összetett transz állapot, a gyűlölet hipnózisa az összes járulékos bénító, agymosó altatódallal együtt.
    -
    Bocsánat, hogy beleokoskodtam, mert ha ön megkérdez engem, akkor mi a teendő, mi ébreszti fel őket biztonsággal vérontás nélkül, sajnos én sem tudom, tényleg nem tudom és egyre közelebbi veszélynek érzem azt amit ön írt, a fájdalmas vérontással járó ébredést. És ha ez lesz, az sajnos nagyon nagy lesz.

    Vagy amire én tippelek, hogy a Magyarország szó eltűnik a szótárakból.

    Nagyon szomorú dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  6. Kedves Bartus úr,

    Egy utógondolat, érdeklődéssel olvastam vitáját a hozzászólókkal, miszerint Orbán képes mélyen és őszintén hinni valamiben vagy minden csak eszköz számára.
    -
    Szerintem a kettő nem mond ellent egymásnak, attól, hogy hisz valamiben még lehet, hogy azt is csak eldobható eszköznek tekinti és szemétbe is fogja vágni, ha másra van szüksége, de hogy egyáltalán képes-e hinni valamiben őszintén azt én sem tudom.
    -
    Ön biztos ebben? Nem lehet, hogy Orbán egyszerűen csak megszállott és az ami őszinte hitként manifesztálódik az nem más mint beteges mániákus megszállottság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  7. Bartus úr kérem !

    Ne sürgesse már azt az ellenállást annyira no !
    Ez pontosan olyan mint a szex, ha nem megy nincs értelme erőltetni.
    Ha meg még a szomszéd is átkiabál hogy hajrá mi lesz mán ? akkor végképp semmi se lesz belőle.
    Bocsánat kérem de most ön a szomszéd szerepében méltóztatik lenni, no.

    Ettől függetlenül ami egyebet mond, még adekvát is lehet, még akkor is, ha mindez csupán egy nagyobb rész az egészben.

    Világ-folyamat ez kérem, orbán nem véletlenül ilyen magabiztos ….
    Ön még mindíg nem látja fától az erdőt, ettől függetlenül amit lát és leír az igencsak hasonlít az igazságra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  8. A “Korábbi hozzászólások” linkre klikkelve csak egyetlen hozzászólás jelenik meg! Mivel sok egyéb között az én tegnap esti kommentem is eltűnt, ezért azt most idemásolom:
    .
    x x x x
    .
    kedd
    00:17
    .
    Harminc évvel ezelőtt még abból állt a poltikatudomány, hogy a fél ország azt találgatta, hogy Kádár vajon miért döntött úgy, ahogy döntött. Hát semmit sem fejlődtünk? Kit érdekel, hogy a makacsul miniszterelnökként bemutatkozó polgártárs hisz-e valamiben? Nem mindegy?
    .
    Na jó, én is beszállok a találgatásba, és azokkal a kommentelőkkel tartok, akik szerint a szakszerű jogfosztogatáshoz nem kell világnézet, sőt aki a kenyerét foglalkozás-szerűen esküszegéssel keresi, annak a meggyőződés kifejezetten ártalmára is lehet.
    .
    Csak egyetérteni tudok azzal, ahogy kedvenc szónokom, Majtényi kiáltott fel január másodikán az Operaház előtt: “Ez az ember felesküdött az Alkotmányra, aztán megdöntötte azt”.
    .
    Orbán szivesen befogja vitorlájába a vallásos hátszelet, de majd bolond lesz korlátozni magát valamiféle világnézettel. Ezért aztán sem klerikál-fasiszta, sem jezsuita sem lehet, és aki innen kiindulva próbálja megérteni rendszere lényegét, az – jóhiszeműen bár – de rossz nyomon jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  9. Megjobbított Úszókészülék

    Egy nagy előnye azért van ennek a szörnyű helyzetnek, mégpedig az,hogy így sosem fog az iszlám Magyarországra betelepülni. Vagy mégis?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  10. Alonzanfan 2012. április 10. kedd 06:48
    A “Korábbi hozzászólások” linkre klikkelve csak egyetlen hozzászólás jelenik meg!
    ^
    Ezt én is tapasztaltam mielőtt rendszeres hozzászóló lettem, illetve miután kiürítettem a böngészőm “cache” tartalmát. Úgy tűnik, hogy új hozzászólásnál a böngésző ezt megjegyzi (browser cookie) és ilyenkor láthatóvá vállnak a “Korábbi hozzászólások” is.
    A HTTP-süti (browser cookie) egy információ, amelyet a szerver küld a böngészőnek, amely egyszerű (pl. szöveges) fájlban tárolja a süti tartalmát, hogy az a böngésző kikapcsolása és újraindítása után is elérhető maradjon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Megjobbított Úszókészülék
    2012. április 10. kedd
    07:24
    Ha ovi netán pápává válna, jól fog jönni neki a mai muszlim barát politikája, mert az ökumené nevében integrálhatja az iszlám világot is. :( :)
    Szerencsére ennyire nem okos és erre nem lesz képes, mert felfalják a forradalma gyermekei. Pfuj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Azon gondolkodom, ha végleg vége lesz a dalnak a fijjuk részéről, hová fognak távozni az országból. A Vatikánba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  13. Popper Péter Orbánról 10 évvel ezelőtt:
    “…mindig éreztem benne valami megnyugtató, biztonságot adó
    apa- vagy anya-figura keresését. Ennek lehetett megjelenési formája az idősebb nőkhöz vonzódás, az Antallhoz, Lambsdorfhoz fűződő viszony, és ugyanez az egyházakhoz, mint évezredes apai hatalomhoz való viszonyulása is. Amit az egyházak ügyesen ki is használnak, látva, mekkora szüksége van érzelmileg a tekintély-támogatásra, egy morális
    erő támogatására. Játszanak vele.”
    “…ő milyen könnyedén tud maszkot, jelmezt,
    politikai nézetet és stílust váltani. Amiben nem az a baj, hogy vált, hanem az, hogy könnyedén vált. Nagyon sok önszuggeszciós lehetőség van benne, hajlandó beugrani saját
    magának és saját szerepeinek; ha belekezd valamibe, amiről az elején még tudja, hogy
    hazugság, tíz-húsz óra múlva már elhiszi magának, hogy az igaz.”
    Ha ezt a két kijelentését, amit ugyanabban az interúban tett, elfogadjuk, rögtön minden érthetővé válik. Igaza van innentől Bartusnak is, és azoknak is, akik úgy gondolják, hogy Viktor használja az egyházat. Valószínűleg úgy kezdődhetett, hogy a két jellembajnok( Viktor és Vatikán) ugyanúgy ki akarta használni a másikat, de aztán Viktor Onibaba sorsára jutott. A maszk örökre az arcához nőtt, és csak reménykedhetünk, hogy neki majd nem sikerül átugrania a mélység fölött!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  14. leahkiM
    2012. április 10. kedd
    06:18

    “Bartus úr kérem !

    Ne sürgesse már azt az ellenállást annyira no !………

    Világ-folyamat ez kérem, orbán nem véletlenül ilyen magabiztos …”
    -
    Igen, ebben igazad van, de a tiltakozás is világfolyamat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. A római katolikus vallás nem keresztény, csak ezt a többség nem tudja. A Keresztényeknek Isten megtiltotta a bálványimádást, ami a középkorban a katolikus egyház által a keresztény szellemiség felszámolásának eszközévé vált. A tudatlan, és az egyház által a tudástól elzárt tömegnek a krisztusi tanításoktól való elszakítására használták fel a templomok szobrait, festményeit. Nem véletlen , hogy a katolikusok számára tilos volt a biblia olvasása. Az első bibliafordítások a reformált egyházaknak a kereszténységhez való visszatérését tették lehetővé. Az új rend, a polgárság a reformáció és a felvilágosodás eszméinek segítségével teremtette meg a kapitalista gazdaságot és hozta létre a demokratikus államot. A Vatikán azóta küzd saját despotikus uralmának visszaállításáért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  16. http://www.pupublogja.hu/2012/04/husveti-hazugsag.html
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. A fenti cikket támasztja alá, az alábbi ATV hír is.
    A Hit Gyülekezete már nyilvánosan is Orbán Viktor, és a Vatikán szekerét tolja?
    http://atv.hu/cikk/20120408_nemeth_sandor_ha_jezus_feltamadt_a_keresztenyseg_gyozni_fog
    ATV hír : 2012.04.08. 16:04
    Németh Sándor: ha Jézus feltámadt, a kereszténység győzni fog (Európában!)
    “Ha Jézus Krisztus feltámadott – márpedig ez történelmi tény – a kereszténység győzni fog, hiába is próbálják Európa-szerte perifériára szorítani – mondta húsvéti prédikációjában a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.”
    _________________
    A hívek persze fel sem fogják, hogy a kereszténység, ebbe az összefüggésbe ágyazva már nem az evangéliumi-, hanem a Vatikáni kereszténységet jelenti !!! Németh S. a hívek tudta nélkül besegít Orbánnak és a Vatikánnak, akik ezt köszönik szépen a régi- új klubtársuknak. (A sötét jezsuita SZK -, valamint az elfogadott egyházak klubjának klubtársai összetartanak, segítik egymást. Micsoda egység ? Bravó ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Marcus Aurelius

    leahkiM
    2012. április 10. kedd
    06:18
    ????
    Lehet, hogy most csúfosan kiestem a képből… de nagyon nem értelek.
    A vallásossággal általában egy fő világfolyamat van: a tételes vallásokat az élet sok területén komolyan vevők visszaszorulása.
    A valós életet a valós folyamatok igazgatják. Nézd csak meg, hogy a fogamzásgátló tabletta milyen sorsra juttatta a katolikus egyháznak a házasság előtti nemi életre vonatkozó előírásait.
    Mióta van biztonságos abortusz, és az élet úgy alakul, hogy a maguk helyzetében sokan nem látják jó döntésnek a gyerekvállalást, azóta megnézheted, hogy milyen sorsra jutottak az ide vonatkozó, a magzati élettel foglalkozó vallási előírások. (Ha pedig egy ilyen Orbán-félének pont az abortusz-turizmus kell, éppen megkaphatja. De odáig nem is jutna az ügy, menetközben eltörölnék őt, mint a taknyot. Nem véletlenül kerülte eddig is a kérdés élére állítását.) A böjti előírásokon is régóta folyamatosan lazít az egyház, hja, nagy úr a muszáj. Ha nem akar pofára esni, akkor tanácsos a kérést igazítani a hajlandósághoz.
    Az, hogy a volt szocialista országokban az emberek egy részének „kielégül a bosszúvágya”, és végre csakazértis keresztel, ettől még a hitüket komolyan vevő emberek nem lesznek többen. Nincs pontos statisztikám de valószínűleg hosszú távon egyre több a pap nélküli, világi temetés.
    A Vatikán pedig, jó parazitához illően, próbálkozik, de ez inkább vergődés. Értéket nem állít elő. Nem termel, sem anyagi, sem szellemi értelemben. Nem is egy világszervező gócpont (akkor a londoni City vagy a szingapúri tőzsde már inkább.) Egyszerűen nem tényező, azaz inkább virtuális tényező. Összeszámolnád azokat a világpolitikára vonatkozó karácsonyi, újévi, húsvéti, pünkösdi, stb-stb…-i pápai kívánságokat és intelmeket, amelyeknek annyi hatásuk se lett, mint annak a néhány milliwattnyi áramnak, amely ezalatt a mikrofonban futkározott? A vatikáni nagykövetek mely konfliktusok politikai alakításában tűnnek fel, mint tényleges szereplők?
    Az emberek, ha nem is lesznek materialisták, de kiszabadulnak az életet szigorúan szabályozó vallások világából, és összevissza flörtölnek mindenféle „izgalmas”, egzotikus kínálattal, okkultizmussal, asztrológiával, sámánizmussal (sátánizmussal), keleti vagy annak hitt akármivel.
    Az iszlám „magához térése” is csak addig tart, amíg az olajjövedelmek elosztásával járó konfliktusok a vallási fanatizmus szítása felé fordít egyeseket.
    Persze a fentiek mellett is, nagy marhaság, illetve nagy nemzetellenes vétek volna bambán nézni, hogy a katolikusok itt szépen berendezkedjenek.
    Orbán tényleg nem véletlenül magabiztos. Hanem azért, mert nem tud a világban a valóság szerint orientálódni. De ezt mások már ezerféleképpen kifejtették.
    Szóval hullámzások voltak, vannak, és lesznek. És az emberi élet elég rövid ahhoz, hogy aki nagyon nem akarja az életében a valós tendenciákat látni, annak végül is, egy kis igyekezettel, ez sikerülni is fog.
    Sok sikert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Bartus úr!Természetesen minden szavával egyetértek.Több ízben bizonyította igaza van.De mi itt csak vegetálunk már és várunk valami segítségre kintről mert,hogy itt alig érti valaki ezt a helyzetet az tuti.El sem hiszik.Én már nem vagyok mai csirke és nem is tudok sajnos tovább küzdeni.Majdnem rámentem szó szerint erre a rohadt kuplerájra ami itt folyik.A gyermekeimnek magyaráztam de hiába pedig egyik diplomás a másik szakmunkás.Persze azért még nem kell hülyének lenni én tudom. Most nem látnak mást csak az életszínvonaluk gyors romlását.Az egyik már kijár tüntetni na ez is valami..Megvárják a véget és én is csak másként.De még nem adtam fel,ha jobban leszek más módszerekkel de teszem a dolgom továbbra is.Végül is mindegy mi hozza el majd a véget.Nekem sajnos nincs elég időm!Aggódom a hazámért de úgy érzem tehetetlen vagyok bár nem félek ugyan már mitől?Hiszen itt van a kertek alatt ami miatt 16 évesen majdnem elhagytam a szülőhazám.Ma úgy ítélem meg bár megtettem volna!Forrong a világ mindenütt készülődik a 3. világháború?Apám mondta a 80-as években hirdesd a békét és készülj a háborúra.Most ezt érzem szerintem jön a végső leszámolás.Bár katolikus vagyok de sohasem gyakoroltam a hitemet meg van rá a jó okom.Mellesleg áldoztam ,bérmálkoztam na ennyi nekem elég is volt.Próbáltam úgy élni ,hogy csak azt tegyem meg mással ami nekem sem fájna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. “Most ezt érzem szerintem jön a végső leszámolás.”
    -
    Ha bekövetkezik azt nehéz vagy egyszerűen lehetetlen lesz Magyarország területére lokalizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Marcus Aurelius
    - amit leírsz tények – de ugyanilyen tény az is, hogy korábban (a felvilágosodás előtt) nem így volt. Akkor a klérus hatalma szinte korlátlan volt – tehát érthető a nosztalgiájuk a korábbi hatalmuk iránt, és törekvésük a restaurációra.
    Abban is igazad van, hogy értéket nem állítanak elő- olyanok, mint a fagyöngy, önmagukban életképtelenek, csak a fa (a társadalom) kiszipolyozása tartja őket fenn. Tehát elemi érdekük legalább a korábbi élősködő szint fenntartása, sőt növelése.
    Lehet, hogy ez világfolyamatoknak csak egy szelete – de minket speciel most jobban érint, mint akár az iszlám előretörése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. A kdnp a fityisz ellenében kevesli a 750ezres képviselői “tiszteletdíjat”, mert más bevétel nem lehet mellette. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Hogy lesz egy reformátusnak keresztelkedett ember, fiatal korában a kommunista eszmék híve és tagja a Kommunista ifjusági szövetségnek? Miként válik a rendszerváltáskor és némi nyugati apanázs és oktatás hatására liberálissá? Majd ellenzékben hogy vált át nagyhangú antikommunistává? Hatalomba kerülve hogy határolódik el a liberalizmustól? Miként válik reformátusként a katolikus eszmék szekértolójává és segíti egyre nagyobb országirányítói pozicióba aaz egyházi emberekket és eszméket? Csak ha jellemtelen ,akaratgyenge és butasága miatt bárki által befolyásolható.
    A zavarodottság legszebb példája aikor a Szent Korona bűvöletében sámánt enged aa parlamentbe mert még az Ő segítségére is vágyik.
    http://magyarinfo.blog.hu/2012/03/25/index_kontra_tuva_samanok
    Szegény Magyarország ébredj már fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. A TITANIK Évforduló apropóján közreadok egy kis háttér információt, amely egy kicsit érzékelteti a jezsuiták – koránt sem jelentéktelen – háttérszerepét. Íme az írás:
    Szándékosan süllyesztették el a Titanicot?
    Barsi Timi
    2010-07-03

    Kivételesen nem azt kérdezzük, hogyan süllyedt el a titokzatos gőzős, hanem azt hogy KI süllyesztette el?! Amióta sikerült megtalálni a tenger fenekén a roncsokat, leginkább csak a tudományos kutatásokkal foglalkozunk. Feledésbe merültek azonban a régi feltételezések.

    Pedig… Valaki egyszer azt állította: az elmúlt 200 év legnagyobb tragédiáiban a jezsuiták keze van. Lehet?

    Kik voltak a jezsuiták?

    A jezsuita rendet 1540-ben alapították. És azóta is erős. Mindig is Európa uralkodó házainak gyóntatói voltak, a pápát és a katolikus egyházat védik mindenhol. Még ma is. Céljuk a katolikus hit terjesztése, megőrzése. De van egy sötét oldaluk is: a Jézus-társaság. Évszázadokon át ők intézték a vallásos alapú gyilkosságokat. Sötét fickók, sötét köpönyegben, tőrrel a kezükben.

    1910-ben hét férfi találkozott a Jekyll szigeten, nem messze Georgia partjaitól, hogy a Federal Reserve Bank,(az amerikai nemzeti bank) terveit megbeszéljék. Nelson Aldrich és Frank Valderclip képviselte a Rockefeller-pénzbirodalmat. Henry Davidson, Charles Norton és Benjamin Strong J.P. Morgant, Paul Warberg képviselte a Rothschildokat, Európából. A Rothschildok voltak mindig is a jezsuiták bankárai, és ők voltak a kulcs a katolikus egyház vagyonához.

    A Morganok, Rothschildok és Rockefellerék egymás erős ellenfelei voltak pénzügyekben, és most mégis szövetséget kötöttek. Megalakították azt a nemzeti bankszövetséget, kartellt, amit „Federal Reserve System.”-nek, Nemzeti tartalékalapnak” neveztek. A bankárok így szereztek hatalmat a világ fölött: a politikusokat nem nehéz könnyen hozzáférhető pénzekkel csapdába csalni. A Rothschildokat, Morganokat és Rockefellereket a jezsuita rend irányítja. Ezek a „mindenható” aztán megtesznek minden szükségeset, letörjék Amerika alkotmányos szabadságát, és a pápa uralhasson mindent.

    Hogy kerül a képbe a Titanic?

    A Titanic építése 1909-ben kezdődött meg, egy belfasti hajóépítő üzemben, Belfast protestáns város, gyűlölték a jezsuiták. Morgan átvette az irányítást a White Star Lines hajótársaság fölött. A jezsuiták megparancsolták Morgannak, hogy építtesse meg a Titanicot. A luxusgőzös a kezdetektől fogva halára volt ítélve. Volt egy csomó ember, akik NEM voltak a „Federal Reserve System” kedvencei. Benjamin Guggenheim, Isa Strauss és John Jacob Astor ellene voltak az F.R.S. megalapításának. Ezek az emberek a világ leggazdagabbjai közé tartoztak, és a jezsuiták terveinek útjában álltak. Ezeket az embereket azonban valahogy rávették, hogy felszálljanak az úszó palotára. Nem csak ők voltak a jezsuiták és az F.R.S, ellenségei, de ők a vagyonukkal és befolyásukkal meg tudták volna akadályozni az I. Világháborút.

    Ez volt a valaha is épített legnagyobb hajó első útja. A reklámhadjárat – hogy elsüllyeszthetetlen -, biztonságba ringatta a lehetséges utasokat. Sok ír, francia és olasz katolikus is utazott a hajón. De a belfasti protestánsokat is arra buzdították, ezzel a hajóval utazzanak az Újvilágba. Ezek legtöbbje „föláldozható” ember volt. A fő cél a Guggenheim-Strauss-Astor hármas kiiktatása volt. Olyan módon kellett őket eltüntetni, hogy soha senki még csak ne is feltételezze, hogy gyilkosság áldozatai lettek, soha senki ne tudja a jezsuitákat gyanúsítani.

    A Titanic kapitánya Edward Smith volt, jezsuita, és J.P. Morgannak dolgozott. Amikor a Titanic kihajózott Dél-Angliából, a fedélzeten tartózkodott Francis Browne. Ő volt a leghatalmasabb jezsuita egész Írországban, és Edward Smith mestere. Ez az igazi jezsuita módszer: Francis Browne fölszáll a hajóra, lefényképezi az eljövendő áldozatokat, még valószínűleg megerősíti a kapitány jezsuita esküjét, és másnap reggel kiszáll…
    Smith szinte istennek tartotta felettesét. És Browne utasította, mit is kell tennie majd az Észak-Atlanti vizeken. Edward Smith parancsot kapott, hogy süllyessze el a Titanicot, és ő pontosan ezt is tette. A titkos jezsuita tanítások szerint a nagyobb jó kedvéért föl lehet áldozni az ártatlanokat, a cél szentesíti az eszközt.

    Smith akkor már 26 éve járta az Észak-Atlanti vizeket, ő volt az egyik legtapasztaltabb. A kapitány mindvégig tudta, hogy a hajója a jezsuiták ellenségeinek készült. És, hogy sorsa és feladata az, hogy az első útján elsüllyedjen. Smith azt is tudta pontosan, merre vannak a jéghegyek. A titkos parancsnak megfelelően egyenesen arra irányította a hajót, egy holdtalan éjszakán, 22 csomós sebességgel, bele egy 80 négyzetmérföldnyi hatalmas jégmezőbe.

    Smith kapitány viselkedése az utolsó órákban nem vall erőskezű vezetőre. Mintha csak a lelkiismeretével küzdött volna. Legyen ő a bátor és hős hajóskapitány, vagy a mestere parancsát kövesse, és süllyessze el a hajót?
    Direkt nem volt elegendő életmentő csónak. És rengetegben csak egy pár nő és gyerek ült, amikor leengedték. Fehér rakétákat lőttek föl vészjelzésként. Az arra járó hajókon így azt gondolták, a Titanicon csak tűzijáték van. A vészjelző rakétáknak vörösnek kellett volna lenniük. És ez nem azért volt, mert a túlzottan magabiztos hajózó személyzet azt gondolta, a Titanic elsüllyeszthetetlen. Ezeket a hibákat előre betervezték.

    Az elsüllyeszthetetlen hajó április 14-én, pont azon a napon, amikor Abraham Lincolnt is meggyilkolták valamikor, jéghegynek ütközött és így a Federal Reserve összes ellensége megszűnt létezni. 1913 decemberére létre is jött a „Federal Reserve System” az Egyesült Államokban. Nyolc hónappal később a jezsuitáknak már elegendő pénzalapjuk volt ahhoz, hogy belevághassanak az I. Világháborúba. Tényleg csak véletlen volna ennyi kapcsolatot és összefüggést találni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  25. “Világ-folyamat ez kérem, orbán nem véletlenül ilyen magabiztos.”
    .
    Milyen világfolyamat? Túlvilági?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Méghogy ” VI LÁG FO LYA MAT ” ??
    Na neeemááá…
    Csak annyi fog történni hogy ismét elválasztódik a szar a nem-szartól.
    Az angolszász hatalmak ( és Oroszország ) szépen el fognak különülni a középkelet-európai fejletlen gondolkodású államocskáktól és jó esetben ezek visszasüppednek a harmincas évekbe , rossz esetben megint agyon kell verni őket fegyverrel.
    A különbség csak annyi , hogy a németek ( mint szászok ) már a Világ normálisabb feléhez tartoznak.
    Le fogják ők xarni a pápai világuralmi ambíciókat , az EU valóban ketté fog válni és minekünk nem 50 év , de 150 év kell majd hogy újra érdemben szóba álljanak velünk.
    Még az lesz a szerencse ha nem kezdődnek meg itt az eretnek-égetések !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. “Pozsgay és Orbán utolsó menedéke: az EGYHÁZ

    Amint az már az eddigiekből is világossá válhatott, Orbán Viktor szellemi-ideológiai tanítómestere és példaképe Pozsgay Leninista Imre, a Kádár-rendszer ideológiai hátterét 30 éven át irányító luxuskommunista.

    Éppúgy, ahogy Pozsgay Imrének is sikerült az élete utolsó szakaszában az Egyháznál kikötnie, menedéket és üdvözülést keresve az életében elkövetett sumákságaiért, Orbán Viktor is ezt a menekülési útvonalat látszik választani a politikában elszenvedett kudarcai elől.

    Mindkét embert azonos jellemvonásokkal ruházta fel a sors:

    Egyikőjüket sem zavarja a belső lelkiismeret, az elkövetett hibáikért mindig találnak valaki mást, akire rákenhetik a kudarcaik okát. Mindketten öntömjénező, önimádó emberek, akik meg vannak győződve a saját zsenialitásukról. Mindketten rendkívül hiú emberek, akik könnyedén hiszik el a hódolók őszinte odaadását, és azt, hogy ezt ők meg is szolgálták. Mindketten élvezik a hatalmat, és mindketten a legrafináltabb eszközökkel igyekeznek a hatalom közelébe kerülni és azt megtartani. A vereségeikért pedig mindig másokat hibáztatnak. Mindketten álszent, képmutató emberek, akiknek semmibe sem telik az emberek képébe mondani bármiféle hazugságot, pontosan tudják, hogy az emberek mit szeretnének hallani tőlük, és minden aggály nélkül kielégítik ezeket a természetes emberi vágyakat, függetlenül azok realitásától. Mindketten meg vannak győződve arról, hogy ők a nemzet felkent képviselői, életük és tetteik a nemzet érdekét szolgálják. Ez a meggyőződésük aztán a saját szemükben felmentést is jelent minden elkövetett emberi és politikai hibájukra, és ezt a felmentést a nemzet részéről is elvárják maguk iránt.

    Most pedig annak vagyunk tanúi, hogy egy újabb közös vonással gyarapodott e két “hazafi” jellemrajza: mindketten az egyháznál kersnek menedéket a kudarcba fulladt politikai pályafutásuk következményei elől.

    Pozsgaynak ez annak ellenére sem okozott különösebb nehézséget még öregkorában sem, hogy élete első 50 évében egyetlen imát sem mondott, a vallás irányába semmiféle vonzalmat sem mutatott. (Nem csak a külvilág felé, de a magánéletben sem.) Nehéz is lett volna a Pozsgay által 50 évig kedvelt orosz csasztuskákat összehangolni a kántorénekekkel.

    Pozsgay ma a Károly Gáspár Református Egyetemen kapott menedékszámba vehető katedrát. Cserébe Pozsgay öregkori tevékenysége immár a nemzet és az egyház érték- és érdekazonosságának a propagalására összpontosul. Új nemzeti ideológiákat gyártó konferenciákat szervez, amelyek fő szerepe az egyház és a nemzet összeforrottságának ideológiai alátámasztása.

    Mit ad Isten, Orbán Viktor is elérkezett fényes életútjának ehhez a dicső kapujához: frigyre lépett a Katolikus klérussal. Meg kell hagyni, a saját szempontjából ez volt a lehető legokosabb lépése Orbánnak. Ha valahol biztos menedékre lehet számítani, akkor az valóban az egyház. Hiszen anyagilag újból erős, biztos a háttere, és 2000 évnyi referenciával rendelkezik. Melyik az a nyugdíjbiztosító, amelyik ehhez hasonlatos garanciákat lenne képes nyújtani? Ráadásul Orbán ezzel a húzásával nem csak a saját sorsának alakulását biztosította be, henem a gyermekeiét is. Az egyház nem lesz hálátlan Orbán vele szemben tanúsított nagyvonalúságáért, amellyel kisöpörte a parlamentből a saját politikai munkatársait, és beültette a helyükbe a semmiből hirtelen előpottyant, mindenféle politikai erőtér nélküli fundamentalista katolikus kegyeltjeit.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Lehet, hogy Bartus Lászlónak igaza van. Azzal együtt az út, amire Orbán lépett, a biztos bukáshoz vezet. Mostantól szerintem finomítani fog a megnyilvánulásain, a túlélés érdekében. Ha nem teszi, simán megbukik, mint az összes kelet-európai fiók-diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Torkosné Kottner Erzsébet

    Tisztelt Bartus Úr!
    Talán meglepő, de mindezeket, amiket a katolikus egyház törekvéseiről és a próféciákról ír, ismerem, és értem. Jól ismerem a mondatokat a jelenések könyvéből: A tíz szarv pedig, amelyet láttál, tíz király, olyanok, akik még birodalmat nem kaptak; de hatalmat kapnak mint királyok egy óráig a fenevaddal. Ezeknek egy a szándékuk; erejöket és hatalmokat is a fenevadnak adják.
    Csak azt nem értem, hogy egyes próféciamagyarázók szerint az állam és az egyház világméretű összefonódása az Egyesült Államokból indul majd el. (Jel. 13:11: Azután láték más fenevadat feljőni a földből, akinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;) Hol van ehhez képest Magyarország? Ez a pici, semmicske kis terület?
    Meggyőződésem, hogy a mennyország tele lesz katolikusokkal, akik komolyan veszik a hitüket. Olvassák a Bibliát, imádkoznak, és össze áll a kép. Egyszer a Magyarországon élő embereknek is össze áll majd a kép.
    Tisztelettel: Torkosné Kottner Erzsébet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Azért legyünk kultúremberek! Engedjük meg Orsós Orbán Miniviktátornak hogy valamilye utólsó kenetet felvegyen, és Pozsgai búcsúztassa majd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Savanarolla a maglyan vegezte, Mussolinit felhuztak. Orban lathatja a jovojet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Sokáig válogattam, hogy vajon melyik cikkhez illik jobban,de talán ide.
    Zavar van az erőben, már a nagyegyházak is fújnak Orbánra?
    http://poldi.blog.hu/2012/06/05/mi_tortent_a_fidesz_es_az_egyhazak_kozott?fullcommentlist=1#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos