Ronai and Ronai
AMERIKAI

Smasszerek vigyázzák a rendet az iskolákban 2012. április 19. csütörtök 18:03 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Smasszerek vigyázzák a rendet az iskolákban

Budapest – A Hoffmann Rózsa nevével fémjelzett köznevelési koncepció legújabb gyöngyszemét hamarosan a saját bőrükön is megtapasztalhatják a diákok. Egy kormányrendelet szerint ugyanis iskolaőrök lepik a magyar iskolákat. Hogy ezek az emberek honnan kerülnek ki, milyen szakmai és morális előélettel rendelkeznek, azt egyelőre homály fedi. Testi kényszert viszont alkalmazhatnak a renitens diákok ellen. A Pedagógusok Szakszervezete, az emberi tisztesség, valamint a józan ész tiltakozik.

A Pedagógusok Szakszervezete szerint nem szerencsés a tankötelezettség teljesítésével kapcsolatos kérdéseket rendészeti ügyként kezelni, ezért elfogadhatatlan, hogy a köznevelésről szóló törvényt egy rendészeti kérdéseket szabályozó törvénnyel párhuzamosan módosítják.

Ezt Galló Istvánné, a PSZ elnöke írta a belügyminiszternek, Pintér Sándornak címzett levélben. A szakszervezet közlése szerint az iskolából való távolmaradásnak számos oka lehet, ezek közül kiemelkednek a társadalmi problémák, például az, ha a tanulónak nincs megfelelő ruhája, vagy ha a kisebb testvéreire kell vigyáznia.

Kifogásolják azt a passzust, hogy a rendőrnek minden utcán lévő, 6-16 éves gyereket, fiatalt igazoltatnia kellene. Mint írták, a rendőrnek mindenekelőtt azt kellene megállapítania, hogy a 6 év körüli gyerek óvodába jár vagy iskolába. Másrészről minden fiatalnál meg kell becsülnie, hogy az betöltötte-e a 16. életévét.

Ez a rendelkezés azért is felesleges – tette hozzá a PSZ -, mert az iskolába járással, illetve annak elősegítésével összefüggésben elsődleges feladata a szülőnek, az iskolának, valamint a gyermek- és ifjúságvédelemnek van.

Problémát jelenthet továbbá, hogy az intézkedő rendőrnek minden egyes alkalommal vizsgálnia kell azt is, az adott napon, az adott iskolában meddig tart a kötelező foglalkozás, vagyis lényegében minden, a településen működő iskola órarendjét ismernie kellene.

Galló Istvánné szerint a nevelési-oktatási intézmények nem látnak el rendészeti feladatokat, ennek alapján az iskolaőr mint feladat vagy munkakör rendészeti tevékenységként való értelmezése és bevezetése elfogadhatatlan. Az iskola nem része az államhatalmi szervezetnek, a közigazgatásnak, az iskolában nincs helye állami kényszer alkalmazásának – szögezte le.

Hozzátette: az iskolának pedagógiai feladatai vannak, azok végrehajtásához, “kikényszerítéséhez” elsősorban pedagógiai eszközöket alkalmazhat, emellett rendelkezésre állnak a házirendben szabályozott fegyelmezési eszközök, valamint a köznevelésről szóló törvényben meghatározott fegyelmi büntetések.

A PSZ szerint nem értelmezhető, hogy az iskolaőr milyen alapon alkalmaz kényszert bárkivel szemben, hiszen az nem tagja a rendészeti feladatokat ellátóknak. Elfogadhatatlannak nevezték azt is, hogy a nevelési-oktatási intézmény vezetője kivizsgálja a testi kényszer alkalmazásának jogszerűségét.

Azt a tanköteles korú diákot, aki nem tudja igazolni, hogy a tanítási óráról vagy az iskola által szervezett kötelező foglalkozásról engedéllyel hiányzik, a rendőrök az igazgatóhoz kísérhetik, vagy a nevelési-oktatási intézménnyel történt előzetes egyeztetés után oda útnak indíthatják.

A tanuló iskolai, orvosi vagy szülői igazolással bizonyíthatná a rendőrnek, hogy engedéllyel hiányzik a tanításról. A köznevelési törvény említett új passzusa értelmében ha az iskolaőrök bűncselekményt vagy szabálysértést észlelnek, akkor annak megakadályozása érdekében “arányos mérvű” testi kényszert alkalmazhatnának, csakúgy, mint abban az esetben, ha valaki jogosulatlanul akar belépni az iskolába, vagy jogosulatlanul tartózkodik az intézmény területén.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Smasszerek vigyázzák a rendet az iskolákban, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Én Rózsikának messze nem ajánlanám, – de az iskolai smasszernak sem -, hogy a gyereket fizikai bántalmazásban részesítsék az iskolában.
    De ha botrányt akarnak, csak tessék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  2. Azt mondták, hogy ezek az iskolaőrök igen jól képzett szakemberek lesznek. Speciális képzést kapnának, hogy értsenek a rendfenntartáshoz és a gyerekek nyelvén egyaránt.
    Na, ezt azóta is próbálom elképzelni, de ehhez már – úgy tűnik – szegényes a fantáziám…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. “Problémát jelenthet továbbá, hogy az intézkedő rendőrnek minden egyes alkalommal vizsgálnia kell azt is, az adott napon, az adott iskolában meddig tart a kötelező foglalkozás, vagyis lényegében minden, a településen működő iskola órarendjét ismernie kellene.”

    Mindenre van megoldás, csak keresni kell. A gyerekek kötelesek magukkal hordani a heti órarendet, amelyre az osztályfőnök felvezeti, hogy mettől-meddig kötelesek az iskolában tartózkodni. Aki ez idő alatt az utcán,moziban, plázában van, az 3 napi elzárásra ítéltetik, Hoffmann Rózsa portréjával kitapétázott magánzárkában.
    Megoldás lehet még egy, iskolánként változó karszalag viselése, amit a tanítás után, utcára lépés előtt kell felvenni, majd másnap reggel leadni az iskolaőrnek, elkerülendő a jogtalan használatot.

    Elképesztő, mit meg nem élünk még, ha ez az őrület tovább folytatódik. Nem tudom, akik ezeket kitalálják, ennyire gyűlölik a gyerekeket ?
    Idéztem volna belőle, de az idézet kevés lenne, az egész verset nem akarom bemásolni, de nagyon ide illene József Attila gyönyörű verse, a “Levegőt!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  4. Amikor először olvastam a törvénytervezetet megdöbbentem, aztán dühöngeni kezdtem. Már az a szó is irritál, hogy “köznevelés,” ( tudom, Korábban is használt kifejezés, de nekem negatív felhangja van) Mit takar ez a kifejezés? Az én gyerekemet a KÖZ magántulajdonának tekinti a kormány?vagy a társadalom? és nevelését a KÖZ javára, a KÖZ elvárása szerint hajtják végre, a KÖZ által felállított tanterv akarom mondani átnevelési tervezet szerint? Függetlenül attól, hogy én, mint szülő, vagy a gyermek mint önálló gondolkodó lény mit szeretne. És mi a KÖZ valójában? A társadalom többsége? Az állam? A kormány? Az iskolák szolgáltatási intézmények, amelyeket a dolgozók adójából tartanak fenn, amik elsősorban a szülők és a gyerekek igényeinek kell hogy megfeleljenek.Legalább is szabad országokban. A KÖZ máshol, egy-egy bizonyos, társadalmi, lakossági közösséget takar, amelyek elvárásai eltérőek lehetnek egymástól, tehát más-más nevelési- oktatási elvet kívánnak követni. A kormány vissza akarta állítani az 1956-ban érvénytelenített rendeletet, amely az iskolai testi fenyítést megengedte. Ezt, a nemzetközi és országos felháborodás miatt nem tehették meg. Nos, új országunkban, amely a rend és a fegyelem, a kocka országa lesz, az iskolai smasszer majd jól felképeli a gyerekünket, ha úgy ítéli meg, hogy az Ő nevelési elveinek nem felel meg a nebuló. Majd Ő kiveszi a nevelést a szülő kezéből, a rendőr bunkó stílusban zaklatja az utcán sétáló gyereket, és a néhány év múltán felnövekvő nemzedék máris tökéletesen megfélemlített, rendőrállamban terrorizált, önérvényesítési képesség nélküli rabszolgává fejlődve, alatvalóként kushad az uralkodó réteg elnyomása alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. Izomagyak kellenek az ész ellen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. Ezek az ökrök mit terveznek az egy dolog!
    A másik, miért nem üvöltenek a szülői is teli torokkal, na innen már ne tovább!
    Egy biztos, ha az uncsim csak egyszer úgy jön haza az iskolából, és megtudom, hogy a “gorilla” rámordult, nem úszom meg közmunkával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. A birka magyar tűr és tűr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. Minden bűnöző rács mögött van már, hogy a rendőrök ráérnek a kisgyerekeket vegzálni? Vagy “csak” szereptévesztés?
    Egy általános iskolás gyerekről még nem tudható, hogy elmebeteg miniszter lesz belőle, tehát a rendőr nem tudhatja, hogy kitől kellene megmenteni a nemzetet, akár testi kényszer alkalmazásával is.
    Marhák!
    Már mindent elcsesztetek!
    A gyerekeket ne…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. Nekem is a gyűlölet jutott eszembe erről a legújabb agyament dologról. Gyűlölik a nyugdíjasokat, a szegényeket, a hajléktalanokat, a rokkantakat… a legkiszolgáltatottabb rétegeket. Miért pont a gyerekek maradnának ki. Gyermekségük révén kiszolgáltatottak ők is.

    Pedagógus vagyok, a tanítványaim jelentős hányada halmozottan hátrányos helyzetű, de a legutolsó dolog, amit egy iskolában hiányolok, az az iskolaőrség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Hű, mennyi fiatal felnőttet fognak az utcán megállítani és igazoltatni! Ugyanis fiatalosan kinéző 20-30 éves embereket lehet 16 körülinek is nézni.
    Én 35 éves vagyok, de tavaly borvásárláskor az egyik pénztáros személyit akart kérni. 18 körülinek nézett ugyanis. Vékony alkatú vagyok, és még a bőröm se ráncosodik. A hajam őszül, de be van festve, így nem látszik. Az ilyen pénztári dolgok nem izgatnak, sőt bóknak veszem, de ha rendőrök igazoltatnának, mert tanköteles korúnak vélnének, az már nem kicsit zavarna.
    A bűnözés meg nő az országban, erre a rendőrség kapacitását erre pazarolják ahelyett, hogy bűnözőket kergetnének, ami a valódi dolguk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  11. “A kormány vissza akarta állítani az 1956-ban érvénytelenített rendeletet, amely az iskolai testi fenyítést megengedte” Layli! Én a 80-as években voltam általános iskolás és a szadistta tanárok ütöttek vertek bennünket, nem kis pofonocskák, hanem a tanárok egy részéről valódi szadizmust tapasztaltunk! Lehet, hogy a törvény tiltotta a verést de a gyakorlatban volt és nem csak az én iskolámban, hanem rengeteg iskolában! Nem volt miden tanár szadista! Voltak nagyszerű, kiváló pedagógusok is! Azonban voltak olyan tanárok akik hatalmi mámoraik, vagy éppen kisebbségi komplexusaik miatt módszeresen gyerekeket vertek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  12. Feleselő, nagyon sajnálom, hogy annak idején ilyen iskolai élményekben volt részed.
    Jómagam 1973-ban kezdtem az általános iskolát. Csodálatos emberek voltak a tanítóim, tanáraim ott is, és később a középiskolában is. Azt hiszem, elég bizonyíték erre az a tény, hogy osztálytársaim közül nagyon sokan váltak később maguk is pedagógussá. Soha senki nem ütött meg bennünket, pedig azért akkoriban sem csupa jeles tanuló és példás magatartású ült a padokban.

    Aki eddig emberségesen bánt a diákjaival, ezt fogja tenni ezután is.
    Az már más kérdés, hogy a pályán maradhat-e.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Hatha emiatt sem indul be a tomeges kinadorlas akkor soha. AMikor a gyerekeinkrol van szo, akkor mar nem szamit semmi. Nem erdekel a munkam, a baratok , a politika. Ha a gyerekem van veszelybe, barhova elmennek hogy megovjam.
    Hires ujsagiro ismerosom emigralt egy masik orszagba. Elmondasa szerint jo eletuk volt az anyaorszagban, O es a felesege is jol kerestek, a gyerekek maganiskolakba jartak, de az iskolabol esetenkent elraboltak egy egy gyereket a valtsagdij miatt. Ettol valo felelmukben kivandoroltak egy masik orszagba. A feleseg aki orvos volt alacsonyabb pozicioban az egeszsegugyben kapott munkat, a ferj meg konyhai munkas lett. Azt mondta nehez a munka de boldog mert a gyerekeik biztonsagban vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. Ez a modszer is tipikus magyar megoldas. Ha egy ket diak log akkor az osszeset kell buntetni ugye. Ha egy ket adocsalo van, akkor az osszes adozo eletet meg kell neheziteni. (Aztan csodalkoznak hogy szar a gazdasag). Ha van egy ket biznisz egyhaz ( a tortenelmiek mind azok) akkor a haromszazbol csak 14 maradjon, tekintet nelkul arra hogy melyek igazi egyhazak vagy sem.
    Egy rendes orszagban a rendorseg nem akadalyozni hanem segiteni hivatott a rendszer mukodeset, az allampolgarok eletet. Az a “hivatali” hozzaallas a diktaturak jellemzoje. A regi reflexektol nem tudott megszabadulni a fidesz, olyan elnyomo hatalomma valt mint a komcsi diktatura. Persze ORban is naluk inasoskodott, de egy 50 korul kibujt a szog a zsakbol. (Egyszeruen undorito ez a pokhendi bekepzeltseg)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Nem kell ahhoz órarend. A gyereknek reggel 8:00-17:00-ig az iskolában a helye és kész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Mikor első elemibe jártam még vertek bennünket a tanítók. A legvadabb a csuhás volt, aki a kötelező hittant tanította. Ezek a hitvány keresztény-fasiszták (mer az hogy demokratának nevezik magukat, aljas hazugság)t visszahozzák a hittant, az erőszakot és a papi brutalitást az iskolába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Javaslom iskolaőrnek a katolikus egyháztól elbocsájtott pedofil papokat,ha hozzá vesszük azokat is akik még hivatalban vannak és pedofilok ,akkor meglessz a szükséges létszám.————–Nyul György -nekem is az jut eszembe a hittan oktatásról hogy olyan veréseket soha nem kaptunk mint a hittant oktató papoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Én 1951- ben kezdtem az általános iskolát,és 1969-ben fejeztem be az első felsőfokú iskolámat. Lehet, hogy szerencsém volt, de egyetlen olyan esetre sem emlékszem, hogy bárkit a tanárok bántottak volna.Igaz nálunk nem volt sem hittan sem erkölcstan . A tanáraim viszont tanárok voltak, nem kontra szelektált átképzősök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. ÍME, TISZTELHÖLGYEIMÉSURAIM: A HÉTKÖZNAPI FASIZMUS.
    *
    *
    Nem pont ide tartozó kérdés, de nyomja a bögyömet, így felteszem.
    Megesküdnék rá, hogy ezt a “szónoki megszólítási formát”, hogy tisztelt hölgyeim és uraim Orbán Viktor használta először. Sok sok rendezvényen fogadáson vettem már részt sőt, magam is szóltam nagyszámú csoport előtt, de ezt Orbán előtt senkitől sem hallottam. Ezt a nyájaskodó, inkább fel, mint megszólítást ha hallom, a gyomrom fordul fel.
    *
    A szónoklat elkezdése a megszólítás gesztusával kezdődik, ez természetes. Azonban a túlzottan alázatoskodó hangzás, azonnal szöget üt a normális hallgatóság fejébe, hogy mit tolakszik ez a bugris, mit erőszakoskodik a magánszférámba…?
    A magyar nyelveben van két szó amely már önmagában hordozza a tisztelet szándékát, ez a két szó a . h ö l g y . és az . ú r. Ha azt mondom, hölgyem, az illető hölgy azonnal tisztában van jó szándékommal… és ez igaz az úr megszólításra is. Nem szükséges tehát odabiggyeszteni azt a “t i s z t e l t” jelzőt, mert rögtön erőltetetté, őszintétlenné – mi több, hazuggá – válik a jó szándék. Szóval abszolút fölösleges. Pláne, ha úgy hadarja el a szónok amint azt vezérünk és kancellárunk szokta volt elhadarni. Tudod!? – amikor az egész csak úgy kifordul a száján {lásd: fent a nagybetűs részt}, mint a megrágott rossz falat szokott, mert nem oda való…
    Nem fogjátok elhinni, és mindez az Élet Menetén jutott eszembe, mikor is a
    m ű s o r v e z e t ő . szinte minden felkonferálását ezzel a hamis csengésű megszólítással kezdte. A tehetségét bár nem kétlem – nem ismerem az illetőt -de a jó szándékát nagyon is. Felteszem, hogy az igen magas rangú főméltóságok (Pl: Kövér, Lezsák, stb.) nagyságától megilletődve felébredt . “a l a t t v a l ó i”
    m i v o l t a . hozta ki belőle ezt a fenenagy finomkodást, mutatván, hogy ő mennyire lojális a jelenlegi rezsimhez. Annyira, hogy még egy civil megmozduláson is a vezér jellemző szófordulatát alkalmazza. Szóval és röviden; ez egy hányinger volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. “Keményebb lesz az érettségi

    Az oktatási államtitkárság tervei szerint utoljára jövőre lesz elég 20 százalékos teljesítmény a kettes érettségihez. Az ötösért nem kell többet tudni. A vizsga szigorúbb, de takarékosabb lesz.
    Keményebb lesz az érettségi

    Hoffmann Rózsa már beiktatása óta hangoztatja, hogy meg fogják szigorítani az érettségi követelményeket. 2010 augusztusában lapunkban tarthatatlannak nevezte, hogy “míg Európában mindenütt 50 százalék körül van az elégséges szint, nálunk ez 20 százalék. Ez egy képmutató, a társadalmat, a diákokat becsapó rendszer, amelyben csak azért húzták meg ilyen alacsonyan a határokat, hogy biztosítsák a szakmai tiltakozás ellenében bevezetett kétszintű érettségi sikerességét. Igen, keményebb munka vár a diákokra és a tanárokra. De így volt ez egy jó évtizeddel és évszázadokkal ezelőtt is. Ezért tudott emelkedni az ország, és ez így lesz most is”.

    Úgy tűnik, mostanában ért be az elképzelés. A kormányzati honlapon csütörtökön jelent meg az érettségiről szóló új jogszabálytervezet. Ez a vizsgarendszer – valóban régen aktuális – racionalizálását célozza, többek között a vizsgatárgyak számának csökkentésével, az előrehozott vizsgák lehetőségének szűkítésével, illetve az érettségi követelményszint megemelésével.

    Ez utóbbi abból áll, hogy nehezebb lesz a kettest elérni. Eddig egy adott teszten elért 20 százalék már elégségest ért, két év múlva már 25 százalék kell ahhoz, hogy „görbüljön a jegy”. A többi érdemjegy megszerzésének követelménye viszont nem változik. Hármast, négyest és ötöst a diák ugyanúgy 40, 60, 80 százaléktól kaphat a középszinten, és 33, 47, 60 százaléktól emelt szinten. Mint eddig. Az elképzelés tehát csak az alsó küszöböt változtatja meg, ez mérési-értékelési szempontból nem tűnik túl szakszerűnek. Másrészt a százalékpont önmagában semmit nem mond. Nem mindegy például, hogy az emlegetett európai 50 százalékot milyen nehézségű teszten kell elérni. Elképzelhető olyan vizsga, ahol a 20 százalékot nehezebb elérni, mint egy másikon a 25-öt vagy akár az 50-et. Az emelt szintű vizsgán sem ugyanannyit ér a 20 százalék, mint a középszintűn.

    Az érettségi rendszer felülvizsgálata már évek óta napirenden van, de máig nincs tisztázva, mi alapján vethető össze az emelt és a középszintű. Erre a méréselméleti problémára az új tervezet sem válaszol. A vizsgatárgyak csökkentése szintén már fél évtizede téma, 2008-ban például csak 19 olyan vizsgatárgy volt, amit az érettségizők több mint egy százaléka választott a matúrán, és a 189 (!) tárgyból 116 olyan volt, amelyet ötvennél kevesebben választottak. Olyan extrém vizsgákat is ki kellett dolgozni milliókért, mint például a bolgár nyelvű testnevelés. A választható tárgyakat azóta már csökkentették egy körben, most további csökkentés várható.

    Az előterjesztés azt javasolja ugyanis, hogy a 2013/2014. tanév május-júniusi vizsgaidőszakától az idegen nyelvi érettségi vizsgatárgyak száma is csökkenjen. A javaslat szerint a jelenlegi 24 idegen nyelv helyett hat világnyelvből (angol, német, francia, olasz, orosz, spanyol), latinból és a nemzetiségek által használt nyelvek közül a magyarországi középiskolában oktatott nyelvekből lehet majd idegen nyelvi érettségi vizsgát tenni. Van olyan tárgy viszont, ami bekerül a választható vizsgák közé, pszichológiából először 2015 tavaszán lehet maturálni.

    Az érettségi rendszer átalakításáról szóló, kormany.hu oldalon közzétett javaslatot május 3-ig lehet véleményezni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Valószínű, a nyugdíjból viszarángatott rendőrök lesznek az iskolaőrök, mivel a kubikos gátépítés még nem indult meg, addig is el kell őket helyezni valahova. Ez valószínűsíthető. Viszont ezeknek az embereknek nincs pedagógiai képzése. Más dolog renitens bűnöző, garázda embereket megregulázni, és más a gyemeki csínytevés. Van 1-2 % valóban ebbe a kategóriába tartozó gyerek. Ez iskolánként 3-4 gyereket jelent. Most ezért főállású biztonsági szolgálatot fenntartani nem több, mint újabb keresztmetszete a fidesz hülyeségének, dilettantizmusának. Egyszerűbb lenne lehetőséget adni arra, hogy ezt a 3-4 gyereket ki lehessen emelni, és olyan iskolába vezényelni, ahol kezelhetetlenek lennének. Elbíráláshoz pszichológusi segítséget adni, aki mellékesen a saját napi rutinján kívül elbírálná az eseteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. 120992!
    Üdvözöllek!
    Nincsenek nyugdíjból visszarángatott rendőrök, katonák, tűzoltók!
    Minden önkéntes alapon történik és hidd el, a kutyának sem kellenek már.
    Olyan feltételek támasztanak azokkal szemben. akik vissza kívántak térni, hogy még a jelenleg aktív állomány is alig tudná teljesíteni.
    Meglepődnél, ha nyilvánosságra hoznák az iskolai végzettségüket!
    Tudod, egyik szempont volt a kiszórásnál, minél többet tud valaki annál biztosabb volt, hogy repül.
    Nagyon sokan főiskolát, egyetemet végeztek.
    Tökéletes volt a propaganda hadjárat a kormány részéréről, a 40 éves életerős emberekről a 200 ezer forintos nyugdíjról.
    Bejött nekik, az emberek bevették, “sikeresen” bedarálták a rendvédelmi állományt.
    Azóta nincs megállás, a többiek is sorra kerülnek!
    A végső szót ez ügyben majd Strasbourgba mondják ki.
    Egyébként, lehet jobban járnának a gyermekek, ha esetleg őket alkalmaznánk, mint valamilyen gárdistát, vagy egy gyorstalpalón végzett biztonsági őrt.
    A többibe nincs vitánk, egyetértek veled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: http://www.youtube.com/watch?v=LPrytM3XgzM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: Majd amikor ezt vezetik be hivatalos tananyagnak az iskolában akkor jön el a vég! Már nagyon közel vagyunk hozzá! A náci tanárok már az iskolákban vannak és bár még nem hivatalosan, de már ezt a hányadékot tanítják! Ha még valaki nem látta volna akkor nézze meg úgy mint az a magyar jobboldaliság elmekórtani példáját: http://www.youtube.com/watch?v=LPrytM3XgzM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Valamit elrontottam! A mondataim ismétlődve jelentek meg! Pedig nem ittam , hogy kettőt vagy hármat lássak ! Lehet, hogy ezek a förmedvény “nemzeti” videók fertőznek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. De az is lehet, hogy amikor a hozzászólást írtam rám szállt a nagy turulmadár, vagy megérintett az ország ” kisugárzása” és attól íródtak le sokszor ugyanazok a mondatok! Vagy egyszerűen az ellenségeink befolyása alá kerültem akik a vizünket, földünket és levegőnket akarják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Verjed Rózsi a diákot! Ne félj te is börtönbe kerülsz!Meglátod,ha megéled!Azt hiszed,hogy ez a letartóztatósdi játék nem üt vissza?Aki fegyvert vesz a kezébe fegyver által vész el.Ezt jól jegyezze meg az összes Fityiszes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Szeretném már látni a teljes Fidesz-KDNP-Jobbik vezérkart lóháton ahogy éppen hazalovagolnak a nagy turulmadár vezetésével az őshazába és ott is maradnak! Ha mégis ebben az országban maradnának akkor elmegyógyintézet, vagy börtön vár rájuk! Rózsi nénénkre is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Arató Gyula — nem a tanárokról irtam hanem a hittant oktató papokról,a tanáraimra még ma is nagy szeretettel emlékszem én ,1955-ben kezdtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Nem csak súgás lesz az iskolákban, hanem besúgás. Csodálom a magyar embereket, hogy ennyire birkák lettek. Egy kis mitugrász mini-mussolini és csatlósai totális diktatúrát tudtak felállítani két év alatt, miután most kezükbe fogják kaparintani a gazdasági rendszer egészét, száz-milliárdokat harácsolva, hogy hatalmukat bebiztosítsák milliónyi seggnyalóval és besúgóval. Már az általános iskolás kortól megfigyelik az embereket, adatokat gyüjtenek, felhasználnak, és azokkal megfélemlítenek, ellehetetlenítenek aki csak szól is ellenük. Tragédia a XXI. században.
    „Toute nation a le gouvernement qu’elle mérite.” Joseph Maistre
    „Every nation has the government it deserves” A helyes értelme – “Minden nemzetnek olyan a kormánya, amire KÉPES.” (nem amit megédemel)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Tervezet szerint vas albert kötelező olvasmány lessz ,az iskolaőrök pedig nyilas karszallagot fognak kapni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Ne mindenki a renitenskedő diákok (akár fizikai) megregulázását lássa már ebben, hanem a tanárok elleni erőszakos fellépőket is.
    Egyébként aki az ellen ágál, hogy az ő gyerekét így meg úgy, annak a 90%-ban neveletlen pimasz kölyke van, és pont azokat kellene megregulázni, mert az idióta szülei nem képesek rá, és még véletlenül sem tudják elképzelni, hogy az ő arany gyerekük “olyan”, aztán kiderül, hogy egy bunkó, és egy maffiózó keveréke, na akkor lepődnek meg.A normálisabb szülők, ekkor számon kérik a gyereket, a suttyó-bunkó meg elkezd ugatni, meg fel jelentgetni, ahelyett hogy a kölykének lekeverne, néha egy két(száz) fülest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A CBA üzletlánc és a neonáci mozgalmak 2014. január 17. péntek

Közbiztonság Szilárd egy napja 2014. január 14. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos